37 Helppoa Kotitöitä, Jotka Ansaitsevat Hyvin (päivitetty Toukokuussa 2019)

Ylhäällä luetellut yritykset, tällä viikolla palkkaavat yritykset, ovat vasta lähetettyjä työpaikkoja. Siksi monet ihmiset käyvät yrityskursseilla ennen lähtöään töistä kotona soitettavista puhelinpalvelukeskuksista, joita tarjoavat arvostetut ja kannattavat yritykset. Tämä online-vähittäismyyntimies etsii aina etätyöntekijöitä moniin eri tehtäviin. Yritykset ymmärtävät nyt, että taiteilijoita voidaan palkata etätyönä ja että he säilyttävät edelleen työn vaatimukset. Harvat tiedän ja luotan.

Mutta se on vain yksi esimerkki. Saat palkkiota testiä kohden, enimmäishinta 50 dollaria, jos löydät kriittisen virheen. Usein tietokoneohjelmoijat toimivat freelancereina esimerkiksi UpWork-verkkosivustojen kautta. Älykkäät algoritmit. Joka päivä yritykset ja sijoittajat ansaitsevat miljardeja ostamalla ja vaihtamalla valuuttoja. Tällaisilla sivuilla kerättäviä henkilökohtaisia ​​tietoja, joita keräämme muista ihmisistä, voivat olla henkilön nimi, osoite, sähköpostiosoite tai puhelinnumero. MeistÄ, # Sitten toisessa osassa opit kuinka laskea oma räätälöity valuuttaparien korrelaatioraportti, jotta voit tehdä kaupankäyntistrategioita oman valuuttaparin korrelaatioraportin perusteella. Onko sinulla helppo kommunikoida sosiaalisessa mediassa? Jotkut näistä mahdollisuuksista - kuten mikrotöitä - voivat hyvinkin hakea ja aloittaa samana päivänä. Hän on hoitanut rakkaansa, jolla on vaikea vamma.

 • Tämä voi sisältää esimerkiksi nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, sukupuolen ja syntymäajan.
 • Työnantajana oppimismahdollisuuksien tarjoaminen työntekijöille lisää myös bränditietoisuutta ja suosiota työnhakijoiden keskuudessa.
 • Peruspalkka on noin 18 dollaria tunnissa, ja he palkkaavat vain joissain Yhdysvaltojen osavaltioissa.
 • Mikä on graafinen suunnittelija?
 • Pelkäätkö sukellaasi kopiointiin, etkä tiedä mitä teet?
 • Amazon on valtava yritys, joka tarkoittaa tuhansien työntekijöiden palkkaamista liiketoiminnan toteuttamiseksi.

Hauska osa on se, että tapa kommunikoida asiakkaidesi kanssa johtaa usein siihen, kuinka kommunikoit työntekijöidesi kanssa. Joillakin töillä työnantaja voi tarjota tietokoneen ja puhelimen, mutta tämä ei ole kovin yleistä. Bloggaaminen on pitkäaikainen sijoitus, jota useimpien ihmisten tulisi yrittää yksinkertaisesti siksi, että he nauttivat kirjoittamisesta. Bonnierillä ei ole hallintaa kolmansien osapuolten sponsorien käyttämästä näitä tietoja. Vitsit syrjään, valitseminen rakentaa blogiini (verkkosivusto, josta luet tätä artikkelia), oli päätös, joka muutti elämäni kokonaan. Tiedän, että suosittelen vain tuotteita, työkaluja, palveluita ja resursseja, joita olen henkilökohtaisesti käyttänyt ja joiden mielestäni olen todella hyödyllisiä, en pienten palkkioiden vuoksi, jotka teen, jos päätät ostaa ne.

 • Kaeser & Blair - K&B -yrityksen omistajaohjelma on täydellinen liiketoimintamahdollisuus nykypäivän naisille, jotka työskentelevät kotoa.
 • Ja tuhannet ihmiset, jotka ovat jakaneet kokemuksensa avoimesti.
 • Chat-agenttityöt saattavat olla ihanteellisia sinulle, jos osaat hyvin monitehtävissä ja olet hyvin tietokoneitaitoinen.
 • Suunnittelijamme kanssa valmistettu jatkettu näytteenotto - Katso lisää malleja ja luo jatkamisen tiedot täältä.
 • Tällä yrityksellä on enimmäkseen kotona työskenteleviä rooleja, kuten lääkärikooderit, vakuutusedustajat ja muut.

Patentti- Tai Immateriaalioikeuslakimies

Puhuminen asioista, joita yritykset tarvitsevat kipeästi, sosiaalisen median tilien hallinta voi olla hieno työ kotona. Jos voisit ohittaa aamun työmatkan, viettää enemmän aikaa perheen ja ystävien kanssa ja työskennellä pyjamassa, eikö niin? Sosiaalisen median johtajat tai asiantuntijat voivat myös ansaita rahaa koulutuksen ja konsultoinnin avulla. Business Intelligence -analyytikot kääntävät monimutkaiset tiedot toimiviksi tiedoiksi yrityksilleen - informaatioksi, joka voi auttaa organisaatioita päättämään, hoitaako tuomioistuin tietyn tyyppisen asiakkaan (vai hylkääkö hän) vai antaako he tietoja, joita he tarvitsevat sisäisen toiminnan tehostamiseksi. Loppujen lopuksi se ei vaadi henkilökohtaista vuorovaikutusta. Lisäksi on olemassa laaja valikoima franchiseja, jotka kukin on suunnattu eri markkinoille. Asema liittyy enimmäkseen tekniseen vianmääritykseen ja asiakaskyselyihin vastaamiseen. Esimerkiksi yksi osa-aikaisista työnhakijoiden menestystarinoista on Shellene C.

Seuraava on luettelo ideoista, joita äidit voivat tehdä ansaitakseen rahaa puolella. Anna ultimate market -skannerimme tehdä sen puolestasi., kurssilla opetetaan ohjelmointia sekä kaupankäynnin robottien suunnitteluteorioita. Ole kotiagentti, joka tarjoaa asiakaspalvelua, henkilöstöresursseja ja laskutuspalveluita. Sinun tulee arvioida kauppoja ja työntekijöitä. Koti kotityöstä on nousussa. Hän loi ilmaisen johdanto-koulutuksen kuuden lukuisen kirjoitusuran rakentamiseksi. Jos sinulla on tietoa yliopiston hakkeroinnista - sisäänpääsyistä, taloudellisesta tuesta tai luokan ulkopuolella - tämä voi olla sinulle täydellinen työ kotona. Jos opit nyt rakentamaan ohjelmistoja, voit työskennellä kenelle tahansa pienestä käynnistyksestä valtavaan yritykseen, yleensä paljon vapautta ja omien aikojenne aikana, jolloin se on täydellinen työ kotona -mahdollisuudesta.

Varmista, että etsit etätyöpaikkoja Amazonista ja hae suoraan yhdestä ja ainoasta laillisesta sivustosta - Amazonista. Facebook-mainokset vaativat tarkkaa seurantaa, mutta jos et tiedä niitä vielä, se on ok. Monet lukijastani nauttivat mukana olevasta työstä ja joustavuudesta. Palaute menee molempiin suuntiin, ja esimiehille on tärkeää antaa palautetta työntekijöille. Jos blogin omistaja maksaa sinulle julkaisemistasi viesteistä, saat kunkin kuukauden lopussa mukavan palkkakontrollin. Kelan & Brittany Kline, omistajat, taitava pari Yksi kodityöpaikkojen suosikkityöistämme on tulossa VIPKID: n englannin kielen online-opettajaksi.

Jos olet ollut poissa töistä jonkin aikaa, saatat olla alttiimpi huijauksille, mutta avainten välttämiseksi on syytä luottaa vaistoihisi mahdollisiin mahdollisuuksiin.

Online-työpaikat Etäteknologiayritykselle

Vaikka videon muokkaamiseen on vaikea siirtyä televisiossa ja elokuvissa, voit luoda tuottavaa työtä kotiyrityksestä tuotemerkeille, jotka etsivät videosisältöä. Kokeile ilmaisia ​​Codecademy-kursseja tekniseen työskentelyyn. Monet parhaista web-kehittäjätehtävistä hankitaan samalla tavalla kuin tietokoneohjelmointityö. Ne voivat kuitenkin olla kunnollinen tapa tehdä joitain ylimääräisiä taskuvaihtoehtoja selatessasi kanavia yöllä. Koodaus sekä verkko- ja ohjelmistokehitys vastaavat tässä, mutta graafinen suunnittelu ja asiakastuki ovat myös kysyttyjä. Myy varastossa valokuvia ja videoita. Monet organisaatiot maksavat säännöllisesti koulutusseminaareista, jotka auttavat työntekijöitä parempaan roolissaan tai lisäävät heidän tuottavuuttaan tai ammatillisia suhteitaan.

Jos pidät Facebookissa viettämästäsi ajasta ja olet kiehtonut mainonnasta ja digitaalisesta markkinoinnista, tämä työ voi olla hyvä sinulle. Seuraava asia, jota etsin, ovat sosiaalisen median tilit. Asia on, kotona tehtävät työpaikat eivät ole enää epätavallisia. 123rf, dreamstime tarjoaa jopa 60% yksinoikeuksista. Voimme siirtää arkaluontoiset henkilötietosi muihin Bonnier-toimistoihin sisäistä hallintoa ja hallinnollisia tarkoituksia varten.

Ei-online-työ Kotona -vaihtoehdot

Swagbucks on yksi harvoista all-inclusive-alustoista, jonka avulla saat maksun monien tehtävien suorittamisesta. Tämä on tyypillistä työtä, mutta et silti tarvitse toimistoa. Alorica tarjoaa työtä kotipalvelumahdollisuuksista. Kun profiilisi on hyväksytty, olet valmis aloittamaan kukkivan verkko-ohjaajauran! Oikeilla taitoilla tämä voi olla helposti tuottoisa osa-aikainen ura. Äskettäisessä tutkimuksessa todettiin, että 40 prosenttia uusista vuokralaisista, jotka saavat huonoa työharjoitteluvapaa ensimmäisen vuoden aikana.

PayScalella ei ole erillistä luokitusta näiden työpaikkojen online-versiosta, mutta siinä luetellaan keskimääräinen ohjaajan palkka 36 721 dollaria (lähde) ja keskimääräinen opettajan palkka 48 210 dollaria (lähde). Tarvittavat työt: Voit olla yksi monista ihmisistä, jotka työskentelevät kotona tehdäksesi web-juttuja elämään. Zazzle, olen pyöristänyt joitain parhaimmista tavoista ansaita ilmaiseksi PayPal-käteistä verkossa - ei kyselyjä! Esimerkiksi vuoden 2019 parhaat Studypool-tutorit ansaitsivat yli 269 000 dollaria yhdessä vuodessa. Olen myös sisällyttänyt joitain hyviä maksavia puoleisia keikkoja, jotka voivat antaa sinulle lisätuloja. Maailman suurilla yrityksillä on mahtava tarve lahjakkuudelle.

Kirjailijoiden ja toimittajien ilmoittama keskimääräinen hinta on 30–40 dollaria tunnissa. Kuinka paljon freelance-kirjoittajat ansaitsevat? Heidän työnsä ovat luonteeltaan suuresti riippuvaisia ​​tietokoneista. 10 ääntä minuutissa. Eri ihmiset mieluummin eri ympäristöissä, ja etätyö täyttää tarvittavat. Erittäin vaihteleva. Monet yritykset palkkaavat transkriptiota kirjoittajia muuttamaan ääni- tai videotallenteensa markkinointi- tai koulutusmateriaaliksi.

Apulaisneuvos

T-paitojen suunnittelu vaatii erityisen sekoituksen muotoilua, luovuutta, omaperäisyyttä ja trenditietämystä. Suojauksemme vuoksi saatamme edellyttää, että tunnistat henkilöllisyytesi ennen kuin toimitamme sinulle tietoja. Sitoutuneet työntekijät menevät mielellään töihin tietäen, että he vaikuttavat myönteisesti maailmaan.

Notaari

Ensimmäinen askel on rekisteröityminen FlexJobs-kaltaiselle palvelulle löytääksesi korkealaatuisia, joustavia etätyötöitä, joita voit tehdä missä tahansa maailmassa. Myy verkkosivustosi, tämä on jakamisen talouden aikakausi. Kokeilu lisää työnantajien ja työntekijöiden välistä luottamusta osoittamalla työntekijöille, että epäonnistuminen on hyvä. Hanki vähän kokemusta työskentelystä parin asiakkaan parissa ja tule sitten aggressiivisemmaksi mainostamalla palveluitasi.

He hyväksyvät vain yhdysvaltalaiset hakijat. Tämä online-tutorointiyritys palkkaa kotona työskenteleviä opettajia ympäri maailmaa opettamaan englantia verkossa. Valmentajat keskittyvät auttamaan opiskelijoita saavuttamaan tavoitteensa ja auttamaan heitä saamaan mitattavissa olevat voitot. Nämä mahdollisuudet antavat sinulle joustavuuden työskennellä mistä tahansa paikasta etätyön aikana ja välttäen ruuhka-liikennettä.

Se on yli 25 vuotta myöhemmin, joten hautin vähimmäispalkkaa, lähtötasoa ja kotona työskentelemistä löytääkseen korkeasti palkatut verkkotyöt, jotka ovat tämän vuosisadan parhaita. Ryan thomas ja lucy mecklenburgh paljastavat vauvan sukupuolen suloisessa videossa, peruspalkka on 18 dollaria tunnissa 45 minuutin luokasta yhdessä bonusten ja kannustimien kanssa. Katso hänen ilmainen videosarja: 95 kuukaudessa, mutta se käyttää vähemmän koodiani. Tämä on toinen alue, jolla suuret, usein tekniikkakeskeiset yritykset etsivät jatkuvasti palkata etätyöntekijöitä. ETS ja Pearson (lueteltu alla) vaativat tietyn pätevyyden ja kokemuksen. He palkkaavat lähtötason, ylemmän tason rahoituksen ja kirjanpidon ammattilaisia. Vaikka on epätodennäköistä, että löydät työpaikan, joka tarjoaa sinulle kokopäiväiset tulot, salaiset ostokset ovat silti toimiva tapa ansaita rahaa kotona.

Ota Yhteyttä!

Nämä ovat kaikki hienoja kysymyksiä itsellesi, kun harkitset siirtymistä kotitöiltä. Nomador: hanki palkka pysyäksesi luksustaloissa!, kotiin ansaita rahaa on rajattomasti - ja keskitymme erityisesti tähän tänään. Sinulla on oltava myös laaja kokemus asiakas- ja projektijohtamisesta. Ei rajoja, kaiken kaikkiaan hoidetut tilit sopivat hyvin niille, joilla on merkittävää pääomaa, mutta vähän aikaa aktiiviseen kauppaan. Voit ansaita yli 48 000 dollaria tällä työllä, etkä tarvitse kandidaatin tutkintoa. Voit ansaita jopa 20 dollaria tunnissa riippuen ajoista ja kaupungeista, joihin ajat.

Kotoa työskenteleminen on yksi kaikkein himoituimmista ansioista - ja se ei ole ihme.

Opeta Englantia Verkossa

Mieti näitä ammatillisia esimerkkejä: (†) Kaksi yrittäjien suosituinta kotityötä ovat: 50 tuntia tunnissa, mutta taas tämä luku vaihtelee suuresti. Voit kirjoittaa kopiota yrityksille kotonasi ja joissain tapauksissa ansaita jopa kuusi numeroa. Sikäli kuin valitset suojatun yhteystavan tai selaimesi tukee näitä toimintoja, kaikki toimittamasi luottokorttitilisi tiedot lähetetään suojatun salaustekniikan kautta. Mikä vielä parempaa, saat työskennellä itsellesi, asettaa omat tunnit, ja tulopotentiaalisi on käytännöllisesti katsoen rajaton. Kun soitat suosikkikaupan asiakaspalveluosastoon, kuvittelet todennäköisesti puhuttavan henkilön työskentelevän suuressa puhelinkeskuksessa. Huomaa, että tämä koskee vain arkaluontoisia tietoja, kuten edellä on määritelty.