Huijaukset: Online-työpaikat kotona

Mielestäni minun ei tarvitse kertoa sinulle Fiverristä. Siellä on hakemusprosessi ja koulutus. Joten älä huoli, koska kaikki nämä työt ovat 100% legit.

Tutkinto-ohjelmien opettamiseksi sinulla on oltava vähintään kandidaatin tutkinto alalta, jonka aiot opettaa. Heillä on etävalmentajan paikkoja auki ajoittain, joten tarkista heidän työluettelonsa. Katso Creative Liven tulevasta kalenterista luettelo ilmaisista videonmuokkauskursseista, joihin voi osallistua. Jos sinulla on taustaa tai asiantuntemusta tietyltä alalta, tämä voi auttaa sinua pääsemään eteenpäin alan yrittäjien tai yritysten kanssa. Ansaitsemasi määrä vaihtelee työpaikoittain. Tarkastellaan kymmenen parhaan työpaikan kotoa FlexJobs-luettelosta yksityiskohtaisemmin.

Tutkimuksessa mainitaan lukuisia muita etätyön etuja, kuten vähemmän stressiä, lisääntynyttä tuottavuutta, vähemmän altistumista toimistokylmyydelle ja huuhteluille sekä vähemmän työmatkalaisten positiivisia ympäristövaikutuksia.

Projektipohjaisen työllisyyden kolme parasta sivustoa ovat: Voit suodattaa kaikki haut valitsemalla ”kaukosäädin” sijaintiluokasta. Asiakas ei aio etsiä apua tavalliselta John Doelta. Jos näin on, suosittelen CareerStep -tapahtumaa.

Työllisyystilastoviraston mukaan suurin osa kääntäjistä tekee töitä kotona ja usein tiukeissa määräajoissa. Katso lisää työtä kotitalouskirjanpito- ja kirjanpitoyrityksissä täältä. Tarvitset kokemusta, koulutusta ja erillisen toimiston, jossa on nopea Internet-yhteys. Etsi heidän ”Nykyiset avoimet työpaikat” -kohdasta ja valitse Sijainnit-kohdasta ”Online - Remote” ja valitse työryhmästä “Tiedekunta/ohjeet” löytääksesi virtuaalisia opetustöitä. Toinen yritys, joka tarkistaa kotona asiakaspalvelutehtäviä, on Sutherland Global Services.

GMR Transcription on yritys, joka tarjoaa sekä yleisiä että espanjalaisia ​​transkriptioita/kääntäjiä. Tulet työskentelemään asiakkaiden kanssa ongelmien ratkaisemiseksi ja avuksi myyntiin. SG-tiimi kampaa läpi kymmeniä freelance-työtauluja ja lähettää sinulle parhaan yhden prosentin suoraan postilaatikkoosi viikossa.

Todennäköisesti useimmat heistä eivät hyödy Facebook-mainontaa.

Valmennustyöt

Ja aina kun on tarvetta, voit löytää tapoja hyötyä siitä. Minun piti kirjoittaa kirja käytännössä kattamaan kaikkien 100 yrityksen yksityiskohdat. Työnantajana Airbnb tarjoaa etä- ja freelance-tehtäviä. 14 000 dollaria - 26 499 dollaria 22% työpaikoista 27 000 dollaria on 25. prosenttipiste. Pelaa pelejä, suorita tarjouksia ja ota kyselyjä. SquishyCash antaa sinulle käteistä PayPalin kautta tai sekillä. Siirry yrityssivulle ja näet itse, mitkä yritykset lähettävät kaikkein etätyöpaikkoja, mikä voi olla hyödyllinen työkalu tutkiessasi vaihtoehtojasi.

Kuvateksti kuitenkin yleensä lisää rahaa ja vaatii koulutusta. Monet yritykset tarvitsevat työntekijöitä, jotka voivat vastata puhelimeen kaikkina aikoina, auttaa asiakkaita ja käsitellä tilauksia tai käsitellä palautuksia. Etätyö on kattava termi, joka koskee työtä, jota voidaan tehdä mistä päin maailmaa tahansa tahansa (olettaen, että paikalla on pääsy sähkölle, Internet-yhteys jne.).

Jos olet Internet-taitava ja osaat erottaa se, mikä tekee arvostettavista lähteistä, tämä työ kotona -työ voisi olla sinulle sopiva.

Bonusvinkit

Loin tämän verkkosivuston jakaakseen heidän tarinoitaan artikkelissa, jonka kirjoitin Stay at Home Mom Jobs -sivustolla. Bloggaajaksi tuleminen on toisin kuin mikään muu kotona tehtävä työ siinä mielessä, että sinun on näytettävä ja rakennettava se itse. Leslie Truex, joka halusi ansaita tuloja hoitaessaan lapsiaan, rakensi sivuston Work at Home Success vuonna 1998 MS Publisherille. Käteisvarojen lisäksi voit myös saada lahjakortteja yli 70 eri brändille.

Paras Etätyöpaikka Seuraavan Unelma-etäuran Löytämiseksi

Palkka on tarkkuuteen perustuvaa työyksikköä kohden. He vaativat, että ylläpidät ainakin 98% tarkkuuden tyytyäksesi sopimukseesi ja myös vertaisarvioimaan muiden työtä. Muita BPO-yrityksiä, jotka sallivat sinun työskennellä kotoa, ovat: Erinomaisen työpaikan verkkosivuston valitseminen ja työhälytysten asettaminen lisää todennäköisesti hyvää työtäsi kotikoodauksesta tai ohjelmointityöstä.

Vuodesta 2019 lähtien järjestö on tarjonnut englanninkielisiä kursseja ja ohjelmia kiinalaisille opiskelijoille. Freelance-koodaus- ja ohjelmointityöt ovat suhteellisen helppoja saada ja ylpeillä korkealla tuntihinnalla. Anat hierontapalvelua kotona. Tämä asema maksaa 8 dollaria. Työskentele kotoa asiakaspalvelumiehenä eri alueilla Convergysen kanssa. Kun suoritat tehtävän, saat maksun asennetusta sovelluksesta riippuen. Siksi editoinnin ulkoistaminen antaa heille mahdollisuuden kasvattaa ansaintamahdollisuuksia.

Oletko aina haaveillut työskentelystä tech-startupissa, mutta et asu tech-keskuksessa? Tämä vaihtelee huomattavasti ja riippuu siitä, kuinka paljon työtä olet valmis sijoittamaan, mutta Selling-perheen Jessica sai yli 100 000 dollaria voittoa ensimmäisen vuoden ajan kokopäiväisen Amazon-myyjänä. Yhteyshenkilöistä voi tulla kiinteistönvälittäjiä ja välittäjäkauppoja. Joustavuus, tyydyttävä työ ja mahdollisuus ansaita yhtä paljon osa-aikatyöllä kuin muut tekevät kokopäiväisestä työstä. Niille, jotka ovat aina halunneet työskennellä kansanterveyden suhteen Afrikassa tai taloudelliseen kehitykseen Intiassa, mutta eivät olleet halukkaita siirtymään kavereidesi, perheen ja maan joukosta, idealisti.

Yritysomistukset

Jos et voi opettaa verkossa, voit tehdä saman asian offline-tilassa perustamalla valmennuskeskuksen tai akatemian aivan kotisi. ”Smith luo poliittisia tee-paitoja ja mukeja, koska poliittisiin varusteisiin on kiinnostunut juuri nyt. Esimerkkejä Kelly Services -nimikkeistä: Maksut voivat olla melko suuria, koska jotkut työharjoitteluyritykset veloittavat enintään 25 prosenttia (tai enemmän) työntekijän vuosipalkasta. Verkkotyö Lambda-koulussa sisältää ohjaavia ja neuvovia tehtäviä.

Digitaalisen Markkinoinnin Freelance

Muutoin työt vievät liian kauan, joten palkka ei kannata aikaa. Se on suuri palkka, hienot ihmiset, upea ympäristö, mutta mikä entistä parempaa olisi, jos voisit tehdä saman työn, saman korvauksen tai suuremman, kun työskentelet kotoa. Jos yrityksestä on valituksia, katso. Sillä pyritään auttamaan heikosti huollettujen ja syrjäisten alueiden opiskelijoita, perheitä ja opettajia, joilla ei ehkä ole varaa tai ole mahdollisuutta päästä koulunkäynnin keskeyttämisen palveluihin. Ja voit työskennellä jopa 35 tuntia viikossa. Yhtiöllä ei ole puhelinpalvelukeskuksia tavanomaisessa merkityksessä, vaan sen sijaan työllistää yli 20 000 etätyötä tekevää riippumatonta agenttia.

Yhdysvaltojen toiseksi suurimpana valtion matkatarjoajana. HAWO - hienoa opettajille. Liity testaajaksi Test IO: lla. Työ, jossa joku työskentelee toimistossa kolme päivää viikossa, mutta viettää kaksi päivää kotoa työskentelemällä, on klassinen esimerkki etätyöstä. Ystäväni Abbey pystyi luopumaan työstään ollakseen kotona virtuaaliassistentti. Tämän sivuston avulla voit muodostaa yhteyden oppituntia tarvitseviin oppilaisiin ja tehdä opetuksia suoraan kotitietokoneeltasi. Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja CareetStepin työnantajan luottamista koulutusohjelmista, joilla on melkein täydellinen luokitus TrustPilotissa lähes 1000 asiakasarvostelun jälkeen. Joten jos etsit töitä kotoa, mutta et ole varma mistä aloittaa, tietojen syöttäminen saattaa olla hyvä vaihtoehto sinulle.

Helpoin tapa purkaa yksi näistä töistä kotitöiltä on aloittaa kirjautumalla ilmaiseen työpajaan, joka opettaa sinulle, miten tulla oikolukijaksi. Raha-asiantuntijan Clark Howardin mukaan ongelmana on, että kotona toimivien työasujen, jotka väittävät löytävänsä sinulle työn - ennakkomaksua vastaan ​​- on liian paljon luetteloimiseksi. Meillä on itse asiassa viesti, joka sisältää yli 100 verkkosivustoa ja blogia, jotka maksavat sinulle.

Autot, Joilla On Tämä Maaliväri, Tarjoavat Eniten Tarjouksia

Mutta älä unohda, että sinun on myös valmistettava koti näyttelyyn. Tämän työn, jota joskus kutsutaan ”etäkäytettävyystestaukseksi”, mahdollisuudet voivat olla rajalliset. Se on työ, jonka voit tehdä mistä tahansa, ja voit olla menestyvä niin kauan kuin olet ahkera. Jos asiakas haluaa, siirryt "maksulliseen palveluun" seuraavalla viikolla. Tämä työpaikka isännöi joitain mielenkiintoisimpia etätyöpaikkoja, joita olen törmännyt. Olet vastuussa myös hakijan seulonnasta ja osallistumisesta haastattelu- ja neuvotteluprosessiin. CareerStep-kurssit eivät ole halpoja (ne alkavat 2 999 dollarista), mutta ne tarjoavat sekä maksusuunnitelmia että alennuksia armeijan puolisoille.

Tämän avulla sinun on läpäistävä liittovaltion, osavaltion ja paikallisen tason tarkistus. Decembrelen mukaan erinomainen tapa löytää nämä paikat on yksinkertaisesti lisäämällä lauseita, kuten “etä” tai “työskentele kotoa” suodattaessasi töitä LinkedInissä. Tyypillisesti voit ansaita yli 60 dollaria tunnissa virtuaalisella kirjanpitoyritykselläsi työskentelemällä kotoa.

Jos et ole varma työpaikan johtajasta tai yrityksestä, tutustu niihin Better Business Bureau ja Glassdoor. Totta puhuen, huijaukset on suunniteltu näyttämään aitoilta tarjouksilta. He palkkaavat etähenkilöstön kirjanpitäjiä.

Heillä ei ole aina aukkoja, mutta se kannattaa tarkistaa.

Notko

Joitakin nykyisimpiä ja esiin nousevia kotikoodaustehtäviä ovat: Ne osoittavat myös prosenttimäärän jokaisesta työstä, joka osoittaa kuinka usein kyseinen juliste on hyväksynyt aiempien työntekijöiden työn. Ja tästä syystä näemme nousun freelance-teollisuudessa. 2ndOffice tarjoaa erilaisia ​​työpaikkoja filippiiniläisille työntekijöille tiedon syöttämisestä markkinointityöhön ja muihin.

Haluatko tehdä nopean vastineen tekemättä käytännössä mitään? Kuinka tulla freelance-oikolukijaksi: Ja mikä parasta? ”BroadPath Healthcare Solutions tukee maksajia ja tarjoajia erikoispalveluilla, jotka saavat korkeatasoista hajautettua työvoimaa. Sinun odotetaan työskentelevän normaalina työaikoina ja 20 tuntia viikossa. Täältä löydät useita erilaisia ​​ohjelmia perusasteesta edistyneempaan.

Jokaisesta Oikeasta Työstä Löytyy Myös Huijaus

Joissakin näistä tehtävistä, kuten mandariinista tai espanjasta, sinun on kyettävä puhumaan myös englannin kieltä. Sinun tarvitsee vain tehdä profiili ja sitten voit aloittaa tarjousten tekeminen töistä. Yksi etätyön löytämistä koskevista huolenaiheista on, että ihmiset ovat usein varovaisia ​​päästä kiinni huijaukseen, mutta Authentic Jobs kirjoittaa otsikossaan "aitoja" syystä. Jos kohdistat pienituloisiin, voit periä 47 dollaria tunnissa, jos kohdistat korkeampaan tuloon, voit veloittaa 297 dollaria tunnissa tai enemmän. Tämä on valtava punainen lippu. Sinulla on aina mahdollisuus kokea sivustojamme ilman yksilöllistä mainontaa verkkoselaamistoimintojen perusteella käymällä DAA: n Consumer Choice -sivulla, NAI: n verkkosivustolla ja/tai EU: n online-valintasivulla jokaisella selaimellasi tai laitteellasi. Kokemuksellisilla videotoimittajilla on suuri kysyntä vuonna 2019.

Autat asiakkaita teknisillä tuotteilla. Yksi Easy Tweet Profits -niminen yritys väittää, että voit ansaita jopa 873 dollaria päivässä verkossa. Yksinkertaisella ja selkeällä asettelulla tämä virtuaalinen työtaulu on kauko-ohjattava, kotona tehtäviä töitä asiakaspalvelusta web-suunnitteluun ja ohjelmointiin. Nämä työpöydät on omistettu englannin opetustehtäviin. Tuomioistuimen toimittajat ansaitsevat rahaa sivua kohti, ei tunnissa. Tietysti kaupassa on joitain temppuja, jotka sinun on opittava, jos haluat muuttaa kirjoittamisen uraksi. Osaaminen jollakin tietyllä alalla, kuten koulutus, liike, ura, henkilöstö, kiinteistö, kirjanpito jne. Voi tehdä sinusta hyvän konsultin.

Tässä on joitain tuottoisimmista työtauluista, joita voit harkita nousemaan seuraaviin: Tämä johtuu osittain siitä, että tekniikka helpottaa etätyötä entistä helpommin, ja juhlitaan, koska työnantajat tunnustavat sen, mitä työntekijät haluavat. Voit työskennellä älypuhelimesta heidän mobiiliviestien perustuvan käännösmallin avulla. Ansaitse 1 dollarin välillä. Mutta kaksi verkkosivustoa, Udemy ja Skillshare, tarjoavat nyt pääsyn yleisölle ihmisiä, jotka haluavat oppia melkein kaikesta auringon alla.

Esitä Kysymyksiä Varhain Ja Usein

Perinteisten työpaikkojen lisäksi sivustolla on myös etäluetteloita. Myynti on yksi kysynnällisimmistä ja laillisimmista kotona tehtävistä töistä. Leapforce maksaa sinulle suoran talletuksen 30 päivän kuluessa laskun vastaanottamisesta sinulta. Vuonna 1956 perustettu kotiteollisuusyritys ylläpitää nimellä Pottery Barn, West Elm, Rejuvenation sekä Mark and Graham nimekampanja Williams-Sonoma -myymälän lisäksi. Pääoman kirjoittaminen palkkaa kotona työskenteleviä työntekijöitä moniin tehtäviin, kuten tietojen syöttämiseen, transkriptioon ja asiakastukeen.

Tapahtumasuunnittelija

115% suositumpi Flex Jobsin ja Global Workplace Analyticsin äskettäisen tutkimuksen mukaan. Edellä mainittujen kenttien lisäksi, kuten asiakaspalvelu ja tietojen syöttö, on myös paljon muita kenttiä, joiden avulla voit työskennellä kotoa. Ne ovat melko helppoja ja hauskoja tehdä. AngelList on hyvä paikka etsiä, jos haluat työskennellä tech-aloitusalalla. Palkka paranee, kun kykysi kasvaa. 15+ laillista työtä kotitöistä, nyt palkkaaminen Tässä on yli 15 parhainta työtä kotitöistä joustavalla aikataululla. Meillä jokaisella on ollut ylä- ja alamäkiä. Aloita sitten vain ”Etätyöt” -kategorian läpi.

Katso, kuinka kilpailijasi myyvät tuotetta - tutkia heidän markkinointistrategioitaan ja hinnoittelua.

Se on kirjoittanut yli 52 000 opiskelijaa 50 osavaltiossa ja 150 maassa. Työn vaatimukset ja palkka riippuvat yrityksestä ja tietystä asemasta. Se tarjoaa erilaisia ​​tehtäviä, kuten Virtual Executive Assistant. Tämäntyyppinen asema voi olla vielä tuottoisampi, jos sinulla on tutkimustaitoja, jotka on suunnattu oikeudelliseen tai tekniseen alaan. Haluatko maksaa kirjoittaaksesi tämänkaltaisille blogeille? Etkö ole varma millaista työtä etsit? Alkuinvestointina franchising voi tarjota valmista yritystä, jolla on tuotemerkkitietoisuus, järjestelmä ja alue, kertoo WorkAtHomeSuccessin perustaja Leslie Truex.

Vaikka hänen sivustonsa oli yksi tapa ansaita rahaa kotoa, hän työskenteli myös kiinteistöalalla, suoramyynnissä ja freelance-kirjoittamisessa. Kuten äskettäin kirjoitimme ”9 merkkiä siitä, että sinun pitäisi työskennellä kotona”: 06 Medical Anchiy/Getty Images Vaikka kotoa työskenteleminen ei yleensä liity lääketieteen alaan, kotoa voi suorittaa yllättävän määrän lääketieteellisiä töitä. Lähes jokainen teollisuus tarvitsee laadukkaita myyjiä.

Onko Tämä Kotona Tehtävä Työ Huijaus?

99designs palkkaa freelance-logoja/graafisia suunnittelijoita, joissa nämä suunnittelijat kilpailevat asiakkaan hyväksymästä suunnittelustaan. Sen mukaan kuinka monta asiakasta sinulla on, voit ansaita välillä 1 000–10 000 dollaria kuukaudessa. Tämä on kotipuhelu, joka ei ole puhelin, ja jonka avulla voit arvioida ja parantaa hakukoneen tuloksia, jotta käyttäjät löytävät etsimänsä helposti verkosta. Koulut, organisaatiot ja yritykset yli 150 maasta ympäri maailmaa ovat käyttäneet Rosetta-kiveä. He työskentelevät monilla aloilla, mukaan lukien terveydenhuolto, vähittäiskauppa, kuljetus, sähköinen kauppa, vakuutukset, tekniikka, energia ja monet muut. Näytän sinulle 30 parasta työtä kotitöistä, jotka maksavat vähintään 15 dollaria tunnissa. Palkka alkaa 7 dollarista.

Heidän live-luokkaansa voi osallistua sataprosenttisesti.

Älä Mene Ilman Matkavakuutusta!

17 minuutissa, mikä on 10 dollaria. Syyt, joiden vuoksi ihmiset haluavat kotityöhön erilaisia, ovat muun muassa: Tärkein hotelliketju Hilton Hotels & Resorts tarjoaa työtä kotitehtävissä. Hakemuksen jälkeen sinun on läpäistävä tentti voidaksesi työskennellä useimpien yritysten kanssa, mutta tämä ei ole ollenkaan superteknistä työtä. Ne, jotka ovat hyvin organisoituneita ja menestyvät moniajoissa ja auttavat jotakuta muuta pysymään aikataulussa, kaivaavat tämän roolin.

Voit seurata minua täällä. Tämä on melkein sama asema kuin yrityksen sisäinen rekrytoija paitsi, että pääset töihin missä haluat. Etsi avoinna olevat työt hakemalla työtietokannasta. Seuraavilla yrityksillä on joskus etätyöskentelyä avoinna: Jotta heidät voitaisiin hankkia, sinulla on oltava 2 - 3 vuoden kokemus tietojen syöttämisestä. Palkka on noin 9 dollaria tunnissa Yhdysvalloissa. Nämä ovat ei-puhelintehtäviä, joille minulla ei oikeastaan ​​ole luokkaa.

Sinun on suhtava sujuvasti englantia sekä yhtä tai useampaa seuraavista kielistä: 25–30 dollaria jokaisesta valokuvasta. Maven - avoinna ympäri maailmaa. Kukin yritys kohtaa kovan kilpailun vertaistensa kesken. Nykyään äidit, eläkeläiset, korkeakouluopiskelijat voivat työskennellä freelance-kirjoittajana ja ansaita tarpeeksi rahaa kodin mukavuudesta. Siellä on tarpeeksi tilaa mukana toimitettujen laitteiden sijoittamiseen ja kaikkien tapaamiseen.