Päiväkauppaa Koskevan Tietokoneen Asennus Helpon Teknologiaoppaan Avulla

Ne ovat suosituin vaihtoehto useimmille ihmisille heidän tarjoamiensa mukavuuksien takia. (Lisäksi ne ovat toteuttaneet erinomaisen astrologisen analyysisarjan päivityksenä niille teistä, jotka uskovat tällaiseen asiaan, kyllä ​​hyödykekauppiaat, joista puhun teistä :) Päiväkauppaa varten tarvittavassa tietokoneessa haluat, että näytöt näyttävät teräviä, korkealaatuisia kuvia, jotta voit nopeasti käsitellä suuren määrän reaaliaikaista tietoa näytöilläsi. Kuinka käyttää osakekannan seurantaa, joten jos olet ehdottoman varma, että harjoitat 100% automatisoitua kauppaa, sinun tulee ostaa tehokkain tietokone, jolla sinulla on varaa. Toivon, että tämä opas auttaa sinua ymmärtämään paremmin, kuinka pystyt arvioimaan tärkeätä ja kuinka voit määrittää kaupankäynnin työpöydän itse. Nämä ominaisuudet koskevat kaikkia tietokoneita lähitulevaisuudessa, joten tämä opas ei vanhennu pian. Joten jos etsit loistavaa näkymää tutkiessasi ja kokeilemalla erilaisia ​​kaupan työkaluja, AIO on ehdottomasti pakollinen.

Nopeus on olennaisen tärkeää, kun on kyse useista lähteistä tulevan tiedon analysoinnista ja pistekohtaisten kauppapäätösten tekemisestä.

Nelytytimisen prosessoinnin ja lähes äärettömän laajennettavuuden avulla Aspire T pystyy käsittelemään kaikkia tehtäviä, jotka osakemarkkinat heittävät kunnianhimoiselle sijoittajalle. Kauppiaille, jotka yrittävät hyötyä tulevan hintatason ja -suunnan ennustamisesta, on saatavana runsaasti teknisiä indikaattoreita. Yllätyksekseni se tuli aivan uudella laatikolla - joten se toimi hyvin, mutta olisin yhtä tyytyväinen käytettyyn. Ohjelmiston kustannukset:

Mitä nopeammin se pyörii, sitä herkempi tietokoneesi on. Siirry vain TradingComputers DOT com -yritykseen ja katso heidän laaja valikoima työasemia ja kannettavia tietokoneita. RAM (Random Access Memory) on tietokoneen osa, jonka avulla voit suorittaa useita prosesseja tehokkaasti. Ross evankeloi näistä skannerista jokaisessa videossa. Haluat vain varmistaa, että näytöt ovat yhteensopivia tietokoneesi kanssa, joten sinun ei tarvitse ostaa sovitinta.

Ja viimeiseksi, akun kesto. Pidin aina RealTickistä parhaiten varastossa. Kaikki osto- ja myyntitilaukset piirretään kaaviossa ja korostetaan. Tässä on joitain kultaisia ​​sääntöjä, joita on noudatettava Internet-yhteyden suhteen: Sinänsä voit ottaa sen mukanasi missä tahansa, myös lomalla. Vieraile TC2019 Stock Roverissa - paras U: lle. Näytönohjain 2 * NVIDIA 710GT Asus (tyyppi n. Väärä, on tärkeätä huomata, että futuurimarkkinoita käyttävät sijoittajat, jotka haluavat suojata tietyn instrumentin vastuut, tai keinottelijat, joista kumpikaan ei todellakaan etsi fyysistä toimitusta, joka on samanlainen kuin spot- / kassamarkkinat. )

 • Oletko pitkä- tai lyhytaikainen sijoitus/päiväkauppias?
 • MetaStock alkaa erittäin kohtuullisella hinnalla 22 dollaria kuukaudessa, joka avaa koko paketin. Kuten huomaat, se on loistava paketti, joka sisältää Reutersin reaaliaikaiset uutissyötteet ja palkitun teknisen analyysin sekä asiantuntijaneuvojat järjestelmän jälkitarkastusta ja analysointia varten.

PÄivÄn Kauppa Tietokoneen Asetukset

Usean näytön tuki: Muistikapasiteetin suhteen laitteessa on 8 Gt: n DDR4-RAM-muisti ja 256 Gt: n SSD-muisti, jota voidaan laajentaa jopa 16 Gt: iin. Olen tyytyväinen USB-tyylisovittimien käyttöön.

² Intel Core i9, jossa on 8 ydintä, 16 lankaa 5: ssä. Traders4tradersin viimeisimmät artikkelit, tämä on erityisen tärkeää alussa. Tämä voi olla pöytäkone tai kannettava tietokone. 2 SSD ja 8 Gt DDR3 RAM. Tutkiessani ASUS-kannettavia tietokoneita ja ASUS-näyttöjä, sain tietää, että ne on suunniteltu pääasiassa pelaamiseen. Sinun on kuitenkin pidettävä mukavuus mielessä.

Houkutteleva lentolehtinen lukee seuraavasti: “Osta kaupankäyntitietokone seuraavassa vaiheessa ja voitot tulevat automaattisesti. Voit valita joko ostaa tai rakentaa kauppajärjestelmän tyhjästä. 4 GHz erinomaisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Sitä varten sinun olisi parempi olla NinjaTrader, QuantShare tai TradeStation. Tämän välttämiseksi on käytettävä virustentorjuntaohjelmaa (Avast on hyvä, josta pidän. )Joten älä etsi vain hienoa konetta, ajattele myös spesifikaatioita. Kun olen yrittänyt käydä kauppaa lentokentällä kerran ja menettänyt 500 dollaria ilman syytä katkonaisen yhteyden takia, tuon aina 50 jalan ethernet-kaapelin mukanani minne tahansa matkustan, ei vitsi!

Joten voit valita parhaan saatavilla olevan paketin, joka sopii sijoitustyyliisi ja budjettiisi.

Asiakkaat Jotka Katsoivat Tätä Tuotetta, Katsoivat Myös

Kuinka pääset alkuun päiväkaupasta? Monet virukset ovat aiheuttaneet melko levottomuutta viimeisen vuosikymmenen aikana ja vaurioittaneet prosessissa suurta määrää tietokoneita maailmanlaajuisesti. CPU: n varmuuskopiointi on 32 Gt nopeaa DDR4-3200-muistia, mikä antaa sinulle mahtavaa yhdistelmän nopeutta ja kapasiteettia. Trader 8000 Elite -kaupankäynnin työaseman esiasetettu versio on kunnossa, jouduin vain tekemään pieniä päivityksiä äänettömiin komponentteihin. Kymmenen ytimen prosessori vuodelle 2019: Suorittimen suorituskyky tai kellonopeus on mitta siitä, kuinka nopeasti se pystyy suorittamaan määritetyt tehtävät, ja se mitataan gigahertseinä tai GHz. Tämä voi maksaa sinulle valtavia verorangaistuksia.

Lenovo Y700

Teknisenä analyytikkona sinun on tehtävä se näin, sitä useammin hinta koskettaa trendiä ja kääntää sitä voimakkaammaksi. Viimeiseksi ostin USB-keskittimen 20 dollarilla CAD, jossa oli 5 USB 3. Joten mikä on ”kaupankäyntitietokone”? No, tiedätkö, että SALAISTEN TIETOKONEIDEN Päiväkauppiaat tekevät miljoonia? Upea esitys. 6-tuumainen kosketusnäyttöinen HD-näyttö ja tarkkuus 1366 x 768 pikseliä, laite tuottaa hienoja yksityiskohtia ja korkealaatuisia kuvia luokkansa kannettavalle tietokoneelle. Tuolloin tämä tietokone oli paras paukutukseni.

Hienoa on, että ne kaikki toimivat reaaliajassa, joten päivitystä jatketaan. Mutta samaan aikaan, älä puhalta budjettiasi lisääviä näyttöjä, jos aiot käyttää niitä surffata verkossa tai katsella Netflixiä. Finviz-ominaisuudet, mutta muista, että menestyksen löytämiseksi näytölläsi tarvitaan myös voittava strategia. Olitpa keskittynyt CFD: n tai osakemarkkinoiden tai jopa Forexin kanssa, kannettava tietokone on erinomainen kumppani. Tietoihin perustuvat päätökset tuottavat todennäköisemmin voittoa ja tuottoa sijoittajille.

Kun kaupankäynnin aika tulee, sammuta matkapuhelin ja sulje ovi, jotta voit keskittyä etsimään matalan riskin, korkean potentiaalin mahdollisuuksia käyttämällä Online Trading Academy -opettajassa opetettua patenttia odottavaa kaupankäyntistrategiaa. Jos sinulla on pääsy useisiin Internet-yhteysratkaisuihin ja pääpalvelusi sammuu, voit muodostaa yhteyden vain varmuuskopiointipalveluun; esimerkiksi jos kaapelipalvelusi sammuu, muodosta yhteys DSL: ään jne. Vanhan koulun kiintolevyllä käynnistysjärjestys vie paljon kauemmin ja tietosuoja on huonompi kuin SSD: n. 3 GHz tai enemmän suositellaan. 8 Gt tai enemmän RAM: Edellä mainittujen hyvien asioiden lisäksi kannettavan tietokoneen saamisen kaksi suurta hyötyä on siirrettävyys ja akun kesto.

Omat Kokemukseni Tietokoneiden Kaupasta

Acer väittää, että se voi kestää jopa 15 tuntia, mutta todellisuudessa niin. 16 Gt olisi vähimmäismäärä, jos budjettisi on tiukka, voit saavuttaa 8 Gt: n määrän, mutta emme suosittele saavuttamaan niin vähän. Nykyään kauppa on täysin automatisoitua ja toteutetaan erityisesti suunnitellulla kaupankäyntilaitteistolla. Katsotaanpa siis sitä, mitä nämä yritykset tarjoavat ja kuinka ne pärjäävät myymälässä olevaan tietokoneeseen, kuten tylsään vanhaan Delliin. Näyttö on mahdollisesti kaikkien aikojen paras MacBookissa, mikä tarkoittaa, että jokainen kaavio ja näyttö häikäisevät silmäsi. En ole yksi niistä teknologian asiantuntijoista, jotka aina väistävät uusia toimijoita, jotka haluavat lisätä näyttöjä asennukseen.

TradingView-järjestelmässä on erittäin liukas järjestelmä, ja he ovat ajatelleet paljon, kuinka perustekijät integroituvat analytiikkajärjestelmään. Paras asia minulle oli se, että menemällä vähemmän työtilaan sain tiivistää ja yhdistää opintojani auttaakseni minua näkemään enemmän tietoa pienemmällä pinta-alalla, vähentäen silmien rasitusta ja päätöksentekoa. Kannettavalla tietokoneella on alla mainitut vaatimukset:

Niin monien valintojen takia hukkua ei todellakaan vie paljon, varsinkin jos et ole valtava nörtti, joka rakastaa näitä juttuja kuin minä. Sujuva suorituskyky. Haluan vain näyttää sinulle, että sopimukset ovat olemassa, vaikka budjetti olisi erittäin tiukka. Ensimmäinen tietokone oli vähän hankala, mutta ajan myötä sain joitain erinomaisia ​​taitoja mukauttamalla tietokoneitasi eikä ole koskaan riippuvainen kolmannesta osapuolesta. Olettaen, että sinulla on tietokone, joka on valmistettu viimeisen viiden vuoden aikana, paras tapa nopeuttaa tietokonettasi on maksimoida muisti. Sitä teemme parhaiten. Mittarien suhteen MetaStockilla on yli 300 erityyppiä, mukaan lukien Darvas Box ja Ichimoku Cloud.

 • He ovat melkein kaikki samoja tarkoituksiin.
 • Internet-yhteyksien suhteen on tarjolla useita vaihtoehtoja.

Vain yksi menetyspäivä. Mahdollista? Joo! Anna kun näytän sinulle...

Osto-oppaassaan he selittävät, mitä tuotemerkkejä he käyttävät komponentteihinsa ja miksi. Nykyinen spec on Lenovo Y50. Monet valmistajat antavat sinulle paljon vaihtoehtoja, joista voit valita, ja se on hienoa. Tässä ASUS-kannettavassa on monia hienoja ominaisuuksia, jotka on koottu yhdeksi paketiksi. 8 Gt: n DDR3-RAM-muisti viidennen sukupolven Intel i5 -prosessorilla on enemmän kuin selailu-, MS Word-, suoratoisto- ja muita perustoimintoja.

Se oli melko suoraviivaista. Voit hankkia mekanismin kaltaisen mekaanisen pelinäppäimistön, jonka otan matkoilleni kaikkialle kotona käyttämisen lisäksi. Tämänpäiväisessä artikkelissa keskustelen laitteistovaatimuksista ja siitä, kuinka rakentaa itsellesi tehokas ja kannettava kaupankäyntijärjestelmä alle 1 000 dollarilla. Tehokkaan koneen hankkimisen, joka pystyy käsittelemään kaikkia valuuttakaupan tärkeitä näkökohtia, pidetään yleensä viimeisenä askelena menestyspyrkimyksissä. Älä rajoita itseäsi. EquityFeed on ottanut käyttöön ”Chart Montage” -toiminnon, joka mahdollistaa erittäin tehokkaan tavan käydä kauppaa kaavioista.

Myynti: Ydinasemavaihtoehtosi vuodelle 2019

Voin käydä kauppaa vain yhdellä kannettavalla tietokoneella tai korkeintaan kolmella tietokoneella; enemmän on todennäköisesti liikaa. Lisäohjelmoitavat pikanäppäimet ovat todennäköisesti hyödyllisiä myös. Olemme rahoitusalan kaupan alan tuotekehityksen ja asiakaspalvelun johtaja. Se myös estää virtapiirejä ja pitää tietokoneesi turvassa.

Harkitse Näitä Saatavissa Olevia Tuotteita

Mitä enemmän sijoitat kaupankäyntitietokoneeseesi, sitä paremmin sinun on suoritettava, kun käydään kauppaa markkinoilla. Näytönohjaimen, jolla voi toimia jopa neljä näyttöä, voi ostaa ja itse asentaa vain parin sadan dollarin edestä. Viimeaikaisessa maailmassa kannettavista tietokoneista on tullut miehen paras ystävä. Tämä saattaa näyttää edustavan eturistiriitoja, mutta tämä katsaus on puolueeton ja suosittelee vain tietojen perusteella parasta ratkaisua missä tahansa kierroksessa. Kauppa tapahtuu täällä.

Tämän kannettavan tietokoneen tärkein ja hyödyllisin ominaisuus on sen akku. Saatat saada hienoja ideoita ihanteellisen kauppapöydän asentamiseksi tarkistamalla joitain saammemme vaikuttavien kauppiaiden työaseman valokuvista. Sijoitusstrategioiden lukemisesta, pörssikirjoittamistietokoneen ostamisesta ja sen lataamisesta parhaalla saatavilla olevalla kaupankäynnin ohjelmistolla kaikki itse tekemäsi sijoitukset kannattavat pitkällä aikavälillä.

Muisti (RAM)

6 ThinkPad W540: Yksi parhaimmista Falcon-tietokoneen asioista on se, kuinka monta näyttöä se voi tukea. Tämä on hyvä asia elinkeinonharjoittajalle, koska sinun ei tarvitse huolehtia veloituksesta, kun käsittelet numeroita. 9 GHz, joka tarjoaa huippunopean suorituskyvyn. Tämän kannettavan tietokoneen vanhemmassa mallissa oli valtava kehys ja ihmisiä ärsytti tämä asia. Nyt Razer oli kuunnellut asiakkaitaan ja leikannut kehykset 50 prosentilla, mikä on aika vaikuttavaa.

6 ″ näytöt, 2. Oppiminen kauppaan? Tämä tarjoaa sinulle 10-pisteisen multitouch-näytön, joka ei jätä mitään sattumaa varmistaaksesi, että saat ikimuistoisen katselukokemuksen. Mikä on asennukseni?

(Ole fiksu;) ja lue ohjeet. Näyttö on tietysti hiukan parempi kuin Acer Aspire ja voit käyttää sitä myös ulkona. Lisätilan ansiosta voimme lisätä myös suuritehoisia puhaltimia kuuman ilman ulos pakottamiseksi. Koska alusta on rakennettu alusta asti, jotta se pystyy tunnistamaan trendisuunnat ja Fibonacci-mallit automaattisesti, siinä on jo koodiin sisäänrakennettu jälkitestaus. Heidän RAM-muistinsa hinta on hiukan (ei paljon) korkeampi kuin muiden, mutta se on sen arvoinen, se on kiinni ja harvoin menee huonoon hintaan.

 • Tämän kannettavan tietokoneen uudempi malli on saatavana myös Amazonista, mutta puhun vanhemmasta, koska se on halpa ja silti harkitsemisen arvoinen.
 • Tämä kannettava tietokone tarjoaa ehdottomasti luotettavuuden, nopeuden ja mukavuuden kauppiaille.
 • 128 Gt SSD + 1 Tt kiintolevy.
 • Tallennustilaa käytettäessä se on varustettu 1 TB: n asemalla, jonka nopeus on 5400 rpm ja joka pystyy pitämään suuren kokoelman tiedostoja.
 • Tutkin ASUS: ta ja huomasin, että ASUS on vuonna 1989 perustettu taiwanilainen monikansallinen tietokonelaitteita ja kulutuselektroniikkaa valmistava yritys.
 • Alkutason kannettavat tietokoneet varustetaan integroiduilla näytönohjaimilla, kuten Intel GMA 4500MHD, jotka yleensä riittävät 2D-osakekaupan tietojen ja 3D-pelaamisen näyttämiseen.

Joann Farley

Tulevana kauppiaana on tärkeää budjetoida, kun ostat kaupankäynnin tietokonetta. Kaupankäynnin työpöytä, johon voit kytkeä 2, 4 tai jopa 6–8 näyttöä, on hienoa. Ja jos haluat täydentää järjestelmääsi, selaa Monitor-ostajien oppaita ja Oheislaitteiden ostajien oppaita, vaikka löydätkin suosikkivalikoimamme kaupankäynnin tietokoneelle myöhemmin tällä sivulla.

Yleensä akun virta tulee yleensä kompromissina painoon. Tämä on henkilökohtainen valinta, koska jotkut strategiat luottavat uutisien lähettämiseen positioiden suorittamiseksi, kun taas suurin osa toimii erinomaisesti erillisen kolmannen osapuolen palvelun tai huolellisesti kuratoidun Twitter-streamin kanssa. Ohut, kevyt kannettava tietokone reunattomalla näytöllä. (36 kg), joka sopii erinomaisesti ihmisille, jotka ovat enimmäkseen liikkeellä. (25) tilauksista, jotka ylittävät asetetun 10 000 osakkeen rajan. Olipa pöytätietokone tai kannettava tietokone, sinun ei pitäisi koskaan käydä kauppaa alitehoisella koneella.

Ja hyvä asia on, että olet juuri aloittanut!

Se on Stealth-sarjan uusin malli, jossa on päivitetyt laitteistot. Hitaasti, kun heistä tulee kokeneempia ja alkavat käyttää kehittyneempiä kaupankäyntistrategioita, he alkavat lisätä uusia näyttöjä. Tämän palvelun hinta voi vaihdella välillä 50–100 dollaria kuukaudessa. 24 ″ 1080p -monitorit ovat nykyään niin halpoja (jopa halvempaa, jos odotat mustaa perjantaihin, otin 2 vuotta sitten 2 24 ″ 1080p-näyttöä 75 dollarilla), ei ole mitään syytä olla hankkimatta sellaista. Cody hind, joten, kiinnitä huomiota veroilmoitukseen huhtikuussa kuin teet markkinoilla loppuvuoden. Etsit arbitraasimahdollisuuksia, ja sille on saatavilla päiväkaupan ohjelmisto.

 • NVIDIA-työasemakortit eivät ole hiljaisempia, eikä niiden suorituskyky ole normaalia halvempaa NVIDIA-työpöytäkorttia parempi.
 • Tower-pohjaisia ​​tietokoneita voi olla hieman helpompaa päivittää ajan myötä, mutta kannettavat tietokoneet ovat paljon mobiililaitteita, ja niiden avulla voit käydä kauppaa melkein missä tahansa, jolla on hyvä Internet-yhteys.

Näyttötelineet

250 Gt Solid State Drive - Samsung 860 EVO -sarjan SSD SATA III (henkilökohtainen suosikki!) Mutta toiset käyttävät myös MacBook Prota, Delliä, Alienwarea, Aceria, Lenovoa, Cybertronia ja muita pelitietokoneita. Kaupankäynti seuraa. Voit saada 5-6 tuntia, kun teet kevyitä tehtäviä, kuten selaat verkkoa tai käytät Word/Excel -sovellusta. Peli-kannettavat tietokoneet ovat nopeita ja varustettu merkittävällä käsittelyteholla, jonka avulla voit suorittaa kauppoja ja kauppaa ohjelmistoja saumattomasti. Kotona työskentelevät työt vaativat korkealaatuisia tietokoneita ja digitaalisia työkaluja työn suorittamiseksi.

Tietoja kirjoittajasta: George

Verrattuna edeltäjään Surface Pro 3, kohdassa 1. Tyypillisesti he myyvät vanhaa laitteistoa ja antavat tietokoneelle upean nimen, toivoen kuluttajat ostavat heikolla hetkellä. Tuki, metaTrader 4 nukkeille - kirjoittanut Liam O'Brien. Kuten yllä olevasta luettelosta voidaan havaita, taivas on raja tietokoneohjelmoinnille ja automatisoiduille ohjelmistojärjestelmille. MONITORIT, NÄYTÖT JA LISÄÄNNÄYTÖT Kun olet hankkinut kauppatietokoneesi, sinun kannattaa keskittyä siihen, kuinka monta näyttöä haluat.

Tämä kaupankäyntialusta asennetaan yllämainittuun tietokoneeseen ja sen kautta kauppias analysoi osakkeet, valuutat, futuurit jne. EBayssa voit valita kaupankäynnin tietokoneista 2019, jotka täyttävät budjettisi, mutta sen lisäksi sen tulisi sisältää kaikki tarvitsemasi tiedot. Mutta syy siihen oli täysin erilainen kuin mitä voisit ajatella. En sano, ettet ole riittävän fiksu tekemään sitä, luultavasti olet. Haluat ehkä kysyä. Kaupankäyntitietokone on parempi valinta, jos aiot päivittää jatkuvasti kauppalaitteidesi kapasiteettia ja tehoa.

7 Parhaan Päivän Kaupankäynnin Chat-huonetta Arvosteltu

Suorituskyky ja luotettavuus - Alalla, jossa muutama sekunti voi muuttaa kaupan tulosta, korostamme sekä suorituskyvyn että luotettavuuden merkitystä yhdessä. ASUS Prime Z390-A-emolevy käyttää Intel Z390 -piirisarjaa, joka toimii hiukan nopeammin kuin muut Intel-piirisarjat Micro-ATX-emolevyissä, joissa on sama 9900KF-prosessori. Heillä on jopa hulluja määriä taloudellista tietoa, kuten liittovaltion rahastojen korot ja maailman taloudellinen kasvu, ansiosta yhteys QUANDL-tietokantaan. Tukeeko välittäjä- ja päivävaihto-ohjelmisto NBBO: ta (kansallinen paras tarjous)? Osakkeiden kaupankäynti omilla algoilla, futuurien kaupankäynti mukautetuilla indikaattoreilla tai forex-salamannopea toiminta vaatii erilaisia ​​laskentavaatimuksia. Kyllä, niiden hintalappu on hiukan enemmän, mutta sovellusten käynnistysnopeuksien nousu on huomattava.

Käyttöliittymä, pikakuvakkeet ja koko Optumaan toteutettu ajatteluprosessi takaavat tämän hyvän pistemäärän tärkeässä osassa. Minulla on tällä hetkellä Dell Venue 11 varmuuskopio Windows-tietokoneena. Pikaopas vuokra-asuntojen muuttajien tarkistuslistojen muuttamiseen ja muuttamiseen, yksi elintärkeimmistä strategioista kuusikymmentä sekunnin ajan binaaristen optioiden kauppiaille on ”kiehtova” kynttilänjalka, jossa hallitseva kynttilänjalka kiertää kynttilän aiemmin, joko nousevana tai laskevana, osoittaakseen, että markkinanäkymä on luja ylösalaisin tai alaspäin. Kun olet urassa, saat valtavia datavirtoja, jotka lyövät asemaa jatkuvasti, ja 970 Pro voi pysyä ajankohtana katkaisematta hikeä.

 • Acerin AIO ei vain päässyt tähän luetteloon tyylikkään ulkokuorensa, vaan myös suorituskykynsä vuoksi.
 • Opas opastamme sinut vaihe vaiheelta auttamaan sinua valitsemaan parhaat komponentit, jotka käyvät kaupankäynnin tietokoneella.

Alin Hinta Taattu

Tämä on kutsuva ominaisuus päiväkauppiaille, jotka voivat viettää tunteja näytön edessä. Kaupankäyntialustasi toimii erittäin sujuvasti Applen lippulaivamallin 2019 kanssa. Osakekarttojen tarkastelu Stock Roverilla eroaa kaikista muista markkinoilla olevista ohjelmistotoimittajista. Swagbucks yhdellä silmäyksellä:, virtuaaliassistentti voisi olla vastuussa monista tehtävistä. Ongelmana on, että kauppatietokoneeseen integroiduista osista ei ole mitään yksityiskohtaisia ​​tietoja.