50 Todellista Tapaa Ansaita Rahaa Kotoa Vuonna 2019 (jo 100 Dollaria Tänään)!

Kuinka kasvattaa liikennettäsi ja seuraajiasi. Vaikka et ansaitse summaavaa summaa sovelluksen käytöstä, jos pidät ympäröivästä ulkona (sovellus ei toimi, kun olet sisällä), tämä voi olla helppo tapa ansaita ylimääräistä taikinaa ja polttaa ylimääräisiä kaloreita samanaikaisesti. Ensimmäisen tapauksessa sinun on tehtävä rauha palveluntarjoajan tarjoamien työkalujen ja lisäosien kanssa. Ipsos isay, kyselyjen lisäksi ansaitset pisteitä monista muistakin hauskoista asioista. Voit aina tarjota palveluitasi suoraan markkinoimalla alueesi kouluille tai jopa sijoittamalla mainoksia naapuruston uutiskirjeisiin ja ilmoitustauluihin.

 • Kohtuullinen keskimääräinen palkkaprosentti lastenhoitopalveluista on 10 dollaria tunnissa - ja enemmän, jos katsot useita lapsia.
 • Kliinisissä lääketutkimuksissa ilmoittautuminen on harvinainen tapa ansaita ylimääräistä rahaa, mutta se toimii silti.
 • Ylelliset autot ja urheiluajoneuvot antavat vielä enemmän rahaa.
 • Hän laski yli 500 dollaria kuukaudessa valmennuksesta parille joukkueille ja yksityistunneille.
 • Joustavan luonteensa vuoksi graafisen suunnittelun mahdollisuudet voivat vaihdella kertaluontoisista projekteista jatkuvaan työskentelyyn kanta-asiakkaiden kanssa.
 • Sinun on tehtävä yksinkertaisia ​​tutkimuksia, täydellisiä tarjouksia ilmoittautumalla muille verkkosivustoille, pelata pelejä, katsella videoita jne.
 • Kuten kaikki sosiaalisen median sponsoroidut viestit, yritykset ovat valmiita maksamaan sinulle twiittiä vain, jos sinulla on suuri seuranta, johon voit vaikuttaa.

Kurssit ja muut tietotuotteet, kuten e-kirjat, ovat passiivisia tuloja. Mutta kuten kaiken muun, jolla ansaitaan rahaa verkossa, sinun täytyy tehdä melkoisesti työtä ansaitaksesi se. World remit review: rahansiirtopalvelu, lähetä rahaa ulkomaille, kauppiaiden tulee aina vahvistaa sijaintitiedot markkina-arvo-osiossa varmistaakseen, että siirretyt tilaukset saavuttavat halutun tuloksen position avaamisesta tai sulkemisesta. Premium-suunnitelmiin ei voi kuulua ilmoituksia, ilmaisia ​​latauksia, pääsy lisäsisältöön, jäsenfoorumit ja paljon muuta. Jotkut tytäryhtiöohjelmat maksavat lyijyä kohti. Oletko valmis maksamaan kirjoittamaan minun kaltaisilleni blogeille?

Tämä voi olla maksu, joka peritään joka kerta, kun tuotteesi lähetetään tai kuukausittain. Luo sitten luettelo. Aion kertoa sinulle kaikenlaisista laillisista tavoista ansaita rahaa verkossa. Yksi asia, joka kaikilla näillä sivustoilla on yhteistä, on se, että ne vaativat moderaattoreita ja sisällön asiantuntijoita - ihmisiä, jotka seuraavat vuorovaikutusta, varmistavat, että he noudattavat palvelusehtoja ja ylläpitävät kunkin sivuston edellyttämää etiketin tasoa. Fiverr - Fiverr on loistava paikka tehdä muutama dollari tai käyttää muutama dollari, jos tarvitset joitain ihmisten tarjoamia palveluita. Yritykset, kuten Sweatcoin ja Achievement (entinen Achievemint), ovat kehittäneet sovelluksia, jotka keräävät tietoja fyysisestä aktiivisuudestasi ja “maksavat” sinulle kyseisistä tiedoista.

Saat lisätietoja käymällä HealthyWage-katsauksessa tai heidän usein kysyttyjen kysymysten sivulla. Oletko hyvä valokuvaaja? Esimerkiksi Holly Johnson Club Thriftystä aloitti freelance-kirjoittamisen puolella ilman todellista taustaa, ja nyt hän kirjoittaa yli 200 000 dollaria vuodessa. Valitse luokka tai aihe, josta haluat tehdä videoita, ja aloita, mutta varmista, että se on aihe, joka kiinnostaa monia ihmisiä. Airbnb on uusi tapa matkustaa monille ihmisille ympäri maailmaa.

 • Ei ole välittäjää, joka vertaisluotot leikkaisi tehokkaasti tukkoisia pankkeja ja luottolaitoksia.
 • Löydä kohteita, jotka tiedät myyvän alle niiden täyden arvon (joko verkossa tai kauppasivustojen, kuten SlickDeals, kautta).
 • Yrittäjien avustajien mielipiteet ovat heidän omat.
 • Uxbooth - Uxbooth maksaa 100 dollaria jokaisesta hyväksytystä viestistä.
 • Jos esimerkiksi aiot opettaa tutorointitunteja, et tietenkään pystynyt ajoittamaan sitä koulun aikana.
 • Oletetaan, että haluat olla freelance-kirjoittaja.
 • Sinun on todennäköisesti ladattava PDF-tiedostoja, mutta se on sen palauttamisen arvoinen ja voit lähettää käsin kirjoitettuja muistiinpanoja, mutta ansaitset todennäköisesti enemmän rahaa, jos ne kirjoitetaan.

Opi Budjetoimaan Paremmin Ja Ansaitsemaan Enemmän Rahaa

Löydä yritys, joka haluaa lainata sinulle pysäköintialueen ja kerätä muutama ystävä pesemään joitain autoja. Jos olet ollut verkossa jonkin aikaa ollenkaan, olet kuullut lauseen "rahat ovat luettelossa". MyPointsin päivittäinen palkitsemisohjelmasi on jälleen yksi cashback-verkkosivusto, joka toimii samalla tavalla kuin Ebates. Ihmiset ovat olleet lastenhoitoja ja saaneet siitä maksua ajan alusta lähtien. Sivustosi ikä; Verkkotunnuksesi viranomainen; Kuinka paljon liikennettä sivustosi vastaanottaa; Kuinka paljon voittoa tuotat; Tulojen monipuolistaminen; Tulojen tasaisuus; Kasvaako tai pysähtyykö sivustosi. Fidelity - paras tutkimus ja työkalut, saalis on se, että välittäjät eivät aina tarjoa kaupankäyntitilejä ulkomaisille asiakkaille. Kuten jo mainitsin, tämä on yksi kannattavimmista näkymistä sovellusten kehittämisessä.

Sinun täytyy vain valita valintasi kysymyksestä, eikä mitään tarvitse kirjoittaa. Pian tarpeeksi, olet uimassa asiakkaiden parissa. Getaroundin vuokratuotot kertyvät kuukausittain, ja ne maksetaan seuraavan kuukauden 15 päivään mennessä.

Parhaat Tavat Ansaita Rahaa Verkossa Nopeasti

Joissakin tapauksissa olen käyttänyt jopa 100 dollaria keikalle. Nimiavaruudet, vaikka joillakin kauppiailla voi olla positioita muutaman päivän ajan, tyypillinen päiväkauppias haluaa olla ”tasainen” yön yli - mikä tarkoittaa, että kaikki positiot ovat suljettuina, kun markkinat sulkeutuvat päiväksi. Jos bloggaaminen kuulostaa unelmiesi sivutoimiselta (tai kokopäiväiseltä liiketoiminnalta), olemme laatineet hyödyllisen oppaan aloittamiseen. Näemme edelleen rojaltimaksuja, vaikka hänen kirjoituksensa kirjoittamisesta on kulunut muutama vuosi. Mutta on olemassa paljon todistettuja tapoja, joilla voit aloittaa rahan ansaitseminen jo tänään ilman pitkää käynnistysaikaa rakennuksen käynnistämisessä tai oman freelance-liiketoiminnan hankkimisessa. Nikella on koko sivuston 20%: n alennus myynnistä.

Tähän voi kuulua asiakirjojen toimittaminen, ruoan tai ravintolapalvelujen toimittaminen, rakennuksen valokuvien ottaminen kiinteistökehittäjälle, valokuvien ottaminen hyväpalkkaisessa ravintolassa tai jopa varaosien toimittaminen. Excel asiakaspalvelussa ja luottoluokitukset auttavat yritystäsi kasvamaan. Kun sinulla on ongelma tai tarvitset naulausta, seuraava vaihe on vahvistaa idea ja varmistaa, että sinulla on todella asiakkaita, jotka maksavat siitä. Tule transkriptioon ja ansaitse rahaa kotoa.

Vaikka vaikuttaa siltä, ​​että todellisuuden tähdet, laulajat ja urheilijat ovat suurimmat vaikuttajat, muista, että pienemmätkin vaikuttajat voivat ansaita tänään enemmän rahaa kuin vuosi sitten. Ryhdy virtuaaliassistentiksi. Täältä voit nähdä kuinka teen rahaa bloggaamiseen. Jos tuote on pöydällä, poista tausta valkoiseksi. Vielä parempaa, jos löydät tapoja koota kokemuksesi ja valmennustaitosi helposti sulavaan ohjelmaan, sinulla on potentiaalia skaalata tätä liiketoimintamallia merkittävästi. Kirjaudu 60 sekunnissa!, varo väitteitä, jotka ansaitset paljon rahaa. Onko työ laillinen (näen menestystarinan jollekulta, joka tekee tämän tänään?)

Joitakin suosituimpia freelance-sivustoja ovat:

Alihankintana Ylimääräinen Työsi Ja Perusta Online-toimisto

Kohtele ystävääsi kuin asiakas ja toimita lopullinen tuote, jonka voit esitellä portfoliosi alustalla. He tarkistavat sähköpostiarkistosi mahdollisten online-ostosten vastaanottamiseksi. Voit liittyä kampanjoihin, ja he lähettävät tuotteet tai kuponkeja sinulle testataksesi niitä ja antamalla palautetta. Gazelle on uusi matkapuhelinten myyntialusta, joka maksaa sinulle joko käteistä tai lahjakortteja vanhasta matkapuhelimesta. Silloin kaikki suuret vinkit tehdään. Jos sinulla on halu ja intohimo ansaita rahaa, voit tehdä sen. Varsinkin opiskelijoilla on todennäköisesti vapaa-aikaa päivällä, kun muut ovat töissä ja ovat huolissaan lemmikkistään kotona.

 • Käytä koodini FLEXLIFE 30%: n alennukseen.
 • Tapa saada rahaa kätesi päivittäin täältä on pyytää maksua joka päivä.
 • IRS-pidätyslaskurin avulla voit määrittää tarkalleen kuinka monta päästöoikeutta voit ottaa, ja arkistoida uusi W-4 työpaikallesi milloin tahansa.
 • Tai voit integroida tytäryhtiömarkkinoinnin olemassa olevaan blogiin esittämällä suosittelemiasi resursseja.

Suositut Postaukset

Rahat takaisin-saldosi on "odottamassa tilassa" noin 32 päivää. Ajattele, kuinka monta paikallista yritystä toimii alueellasi (ei jättiläismyyjät, kuten Walmart tai Dick's Sporting Goods, vaan paikalliset kahvilat, kiropraktikot, lakiasiaintoimistot jne.) Pankkitileiltä, ​​vakuutuksilta, vuokra- ja hyötytalletuksilta, tallelokeroilta ja muilta paikoilta maksamatta olevat rahat muodostavat arviolta 40 miljardia dollaria osavaltioiden hallitusten kanssa.

Oletko kiinnostunut oppimaan, miten ansaita rahaa kotoa? Ja sinulle maksetaan rojalti suunnittelustasi. Luo keikkoja käyttämällä Fiverrin kaltaisia ​​alustoja.

Pienyritysten Markkinointikonsultti

Sinun täytyy työskennellä sen hyväksi! Verkkohuutokauppojen ajatuksen syntymisen jälkeen verkkomyyntimarkkinat ovat olleet nousussa. Katso lisätietoja Flippa- ja Flipping Enterprises -markkinapaikoista. Verkkoyritysten ympärivuorokautisen luonteen vuoksi yritykset etsivät ihmisiä eri aikavyöhykkeiltä auttaakseen käsittelemään käyttäjiensä ongelmia. Älä opeta vain ruoanlaitto-luokkaa; keksiä erikoiskeittokursseja. Ja vaikka olen nähnyt oman osuuteni menestyksestä, asiat eivät myöskään ole aina olleet helppoja. Vakavasti, jos sinulla on blogi ja olet päättänyt, että sinun on aloitettava yleisön kerääminen, Pinterest on hyvä paikka aloittaa. Valitsen yleensä Amazonin Paypalin kautta.

Jos sinulla on aikaa ja voit matkustaa eri paikkoihin, tämä voi olla hyvä sivutoimisto. Se ei ole niin helppoa, mutta ne ovat perusasioita. Joihinkin tärkeimpiin työalueisiin kuuluvat puheluiden soittaminen, sähköpostin kirjeenvaihto, Internet-tutkimus, tietojen syöttäminen, tapaamisten aikataulutus, muokkaaminen, kirjoittaminen, kirjanpito, markkinointi, blogin hallinta, oikoluku, projektinhallinta, graafinen suunnittelu, tekninen tuki, asiakaspalvelu, tapahtuma suunnittelu ja sosiaalisen median hallinta. Työskentele etäyhteydessä puhelinkeskukseen. Joten varmista, että olet valmis yrittämään mainostaa sovellustasi sen luomisen jälkeen.

Ensisijainen Sivupalkki

Tämä tarkoittaa vähemmän palkkioita eikä piilokustannuksia, joten sinun on pidettävä enemmän sijoituksiesi ansiosta. Ehdotan sinulle seitsemää tapaa rikastua nopeasti! Yritetään paeta velkaa vähimmäismaksuilla on kuin yrittää paahtoa leipää taskulampulla. Kerro meille kommenteista! Sponsoroidut viestit toimivat suunnilleen samalla tavalla kuin maksetut vierasviestit, mutta ne lähettävät suuret yritykset yksittäisten bloggaajien sijaan. Liity käynnistyskiihdyttimeen: MyPoints on toinen parhaiten palkittu sivusto.

Kun saat lisää asiakkaita ja rakennat mainetta yhteisössäsi erinomaisten tulosten tuottamiseksi, tulosi voivat nopeasti kasvaa. Sinun on saatava sana ompeluyrityksestäsi, ja yksi parhaista aloituspaikoista on ystävien ja naapureiden kanssa. Niin kauan kuin luot luotettavan tuotteen, jolla on paljon arvoa, sinun pitäisi pystyä saamaan ostajia, mutta kuten kaiken muun blogin kanssa, tarvitset liikennettä myyntien saamiseksi. Plasmanluovutuskeskukset mainostavat usein erityisiä tarjouksia uusille luovuttajille. Tarvitset blogin (nöyrän bloggerini mielestäni tietysti). Yritykset haluavat enemmän asiakkaita.

Ja luettelo ei edes lopu tähän. Tässä on luettelo sivustoista, joita vain kuka tahansa voi käyttää ja jotka maksavat päivittäin tai vähintään kerran viikossa: Heillä on hankkeita, jotka ovat saatavana sekä Yhdysvaltain asukkaille että kansainvälisille.

Opi kuinka käteistä lyhytaikaisia ​​vuokrat.

Verkkosivuston Tai Sovelluksen Testaus

Jos haluat tietää, miten ansaita rahaa verkossa, harkitse näitä mahdollisuuksia: Asutko maaseudulla tai suurkaupungissa, käytä Airbnb-vuokrauslaskinta nähdäksesi kuinka paljon voit saada varahuoneen. Toinen suosittu tapa ansaita rahaa nopeasti on noutaa arvokasta tavaraa Craigslistin ilmaisten tavaroiden osiosta ja myydä se sitten uudelleen samalla sivustolla. Lue 7 helppoa vaihetta tullaksesi freelance-kirjoittajaksi. On tonnia ihmisiä, jotka haluavat maksaa laadukkaista äänioikeuksista yritysvideoissaan, animaatiosarjoissaan tai koulutusvideoissaan.

Kun alat myydä tavaroitasi, on vaikea lopettaa! Mutta se ei ole vain teini-ikäinen keikka. Vanhanaikainen bloggaaminen on elollista ja kukoistavaa. Et tarjoa vain tilaa ja pöytä, vaan myös kokemusta. Vähittäismyyntivälitys on tavaroiden ostaminen alhaisella hinnalla ja sitten niiden myyminen toisella alustalla korkeammalla hinnalla.

Kuinka Ansaita Rahaa Verkossa Verkkosivun Tai Blogin Avulla

Näillä yrityksillä voi olla Facebook-sivu, mutta suurin osa ei käytä niitä tehokkaasti houkuttelemaan lisää asiakkaita tai lisäämään myyntiä maksetun mainonnan avulla. Valkoisilla merkintätuotteilla tarkoitetaan valmiiden tuotteiden ostamista toimittajalta ja omien merkintöjen ja tuotemerkkien lisäämistä. Verkkosivustojen osto- ja myyntiprosessi on kuin koteja kääntävä prosessi. Voit luoda merkkejä ja ripustaa ne kirjastojen ja kirkkojen ympärille tai käyttää nykyaikaista lähestymistapaa ja liittyä Roveriin. Sinun on oltava vähintään 19, vaikka Turon ikävaatimus on 21. Swagbucks tarjoaa käyttäjilleen monia toimintoja ansaita rahaa verkossa. Sitten luot muutaman sivun, joka kertoo ihmisille kuka olet, tarjoamistasi palveluista ja esittelet muutaman näytteen työstäsi.

Ja tosiasiassa, se on niiden kuuden luvun päällä, jotka hän ansaitsee blogissaan Club Thrifty.

Paikallinen Yrityskonsultointi

Tutustu arvosteluun Trim. Kun valinta on valittu, dokumentointi ja profiilin luominen tehdään, minkä jälkeen järjestetään koulutus- ja perehdytysverkkoseminaari. Ja Kindle eBook -julkaisun yhteydessä kirjasi näkyy Kindle-kaupoissa ympäri maailmaa 24–48 tunnin sisällä. Lue lisätietoja ansaitsemisesta YouTuben ja Google AdSensen avulla. Ei ole myöskään sopimusta, joten kun löydät oikean keikan, voit vapaasti peruuttaa tilauksesi ilman lisävelvoitteita. Sieltä sinun on rakennettava tarjouksesi. Angel kings - sijoita startup-yrityksiin, heidän intohimonsa pitäisi myös olla tarttuvaa. Todellisen rahan ansaitseminen tällä lähestymistavalla voi kuitenkin viedä vuosia. Sivustot, kuten My Survey, palkitsevat kyselyn suorittamisen lahjoilla, käteisellä takaisin, tositteita, e-kortteja, rahaa ja paljon muuta.

Ennen kuin loppuu ja aloitat kirjoittamisen, tarkista kuitenkin näiden sivujen pienet painotiedot. Jos todella haluaa soittaa käteisellä, yksityisen kodin tai asunnon vuokraaminen on oikea tapa. Ennen hintojen asettamista jokaiselle tuotteelle tutkia paikallista Craigslist-verkkosivustoasi ja (jos mahdollista) lähistöllä sijaitsevaa pihakauppaa saadaksesi kuvan siitä, kuinka niitä hinnoitella. Voit lainata rahaa muille järjestäytyneemmällä ja jäsennellymmällä tavalla P2P-lainausalustan avulla. Monet ovat roskaa, mutta jotkut voivat tuottaa sinulle vakavia tuloja, mikä tekee olemassa olevan verkkosivuston ostamisesta vahvan potentiaalisen idean ansaita rahaa verkossa (jos sinulla on silmäyksellä timantin havaitseminen karkealta). Valitsemasi alustan on kuitenkin oltava varovainen.

Parasta siinä, että voit kopioida kaikki kappaleet ja elokuvat kannettavalle tietokoneellesi tai ulkoiselle kiintolevylle ennen niiden myyntiä. Vaikka tämä ei ole tarkalleen pitkän aikavälin ratkaisu rahan ansaitsemiseen (koska sinun on maksettava se takaisin), se on luotettava tapa saada ylimääräistä rahaa, kun olet nipissä. Tässä tapauksessa sinun on aloitettava säveltäminen asiakkaillesi lukemattomien Internet-alustojen kautta, kuten: Mikä on tytäryhtiömarkkinointi?

Sijoita Sijoituksiin, Joista Pidät

Tyypillisesti lumenpoistoyritykset perivät kiinteän maksun talvella riippumatta siitä kuinka monta kertaa lunta on. Ohita muistokirjat paperiin, jäljitä sukulaiset seuraamalla sosiaalista mediaa, ota sitten heihin yhteyttä ja tarjoa apua jäljellä olevan omaisuuden lajitteluun, siirtämiseen ja myyntiin. Ehdotan sen sijaan, että ajattelisit laajempaa verkkotunnusta, ajattelemaan jotain kapeampaa.

FindFocusGroups ja FocusGroup ovat kaksi todella hyvää verkkosivustoa, joista löydät kohderyhmiä lähelläsi.

Myy Tuotteitasi Verkossa Jokaisella Alustalla

Muista, että vaikka vältät vuokran maksamista myymälällä, sinun on kuitenkin varastoitava varastosi jonnekin. Jos haluat todella ansaita rahaa verkossa tekemällä sisaryhtiömarkkinointia, sinun on parasta keskittyä sisältömarkkinointiin. Verkostomme, kirjautuminen Swagbucksilla on ilmaista ja nopeaa. Jos mainitset tuotteen tai palvelun, linkit kyseiseen tuotteeseen tai palveluun käyttämällä ainutlaatuista kumppanikoodia, jonka sait kirjautuessasi kyseiseen tytäryhtiöohjelmaan. Muista, että jos haluat ansaita rahaa, sinun täytyy laittaa töihin. Ollessani alaluokka Virginia Techissä, sain 500 dollaria osallistumisesta 6 viikon ruokavalintotutkimukseen. Mitä parempi arvostelu, sitä suurempi bonusmaksu. Tarvitset tavaroita myytäväksi, valokuvia ja kuvauksia lähetettäväksi, kaupan nimen ja liikesuunnitelman menestyäksesi. Ensinnäkin sinun on löydettävä yrityksiä, jotka myyvät niche-tuotteitasi, jotka tarjoavat pudotuskuljetuspalvelun.

Tule Freelanceriksi

Ansaitaksesi rahaa verkossa freelancerina sinun on ensin luotava vahva salkku. Airbnb on sivusto, joka tarjoaa huoneita, sohvia tai kokonaisia ​​taloja vuokrattavana matkailijoille, jotka haluavat välttää kustannuksia ja henkilökohtaisen tunteen puuttumista, joka usein liittyy perinteisten hotellivuokraamojen kanssa. Harkitse myyntiä Ebay-, Craigslist- ja Facebook-ryhmissä. Normaalimaksu kuukaudessa olisi 14 dollaria. Tämän jälkeen teet liitännäismaksun liikenteen lähettämisestä Amazonille, mutta sinulla ei ole mitään pakkausvaivoista tai alkuperäisestä taloudellisesta tuotosta tuotteiden luomiseen tai ostamiseen.

Mutta missä olet mukavin.

Ota tämä ILMAINEN johdanto-työpaja, jonka avulla voit oppia tarvittavat taidot oman freelance-oikoluvun aloittamisen hälinän aloittamiseen ja nähdä, onko tämä oikea ura sinulle. Sovellus, joka voi säästää satoja dollareita vuodessa melkein ilman mitään vaivaa. Kun olet siinä, katso jos vanhemmillasi on mitään ”sotkua”, jonka he mielellään näkisivät. Keikat Fiverrillä Fiverr on nyt maailman suurin markkinapaikka, jolla ihmiset ansaitsevat rahaa pienten palveluiden myynnissä (tunnetaan nimellä "keikat"). Tai vähimmäisikä, jotta Survey Junkie voi ansaita rahaa, on 18 vuotta vanha. Sieltä sinä tulet sisään. On vaikea tietää milloin todella ostaa jotain. Jos haluat käyttää sitä yhden asteen, etsi metallin ja romun kierrätys saadaksesi lisää rahaa.

Ellei sinulla ole rahaa sijoittaa, sinun on tehtävä hyvää, vanhanaikaista kovaa työtä. Vaikka voit yleensä löytää työtä tavoittamalla paikallista yhteisöäsi suusanallisesti, esitteillä tai online-ilmoitustaulukoilla, Plowz & Mowz-verkkosivuston avulla voit luoda online-profiilin ja tavoittaa lisää asiakkaita omalla alueellasi. Muista kuitenkin, että sinulla on paljon pienempi yleisö, jos myyt vaatteitasi tällä tavalla, joten vaatteet eivät välttämättä myy niin nopeasti kuin eBayssa. Et saa omaisuuksia Swagbucksilla, mutta se voi tarjota pienen ylimääräisen kuukausitulon, jonka ansaitset vapaa-ajallasi. Jos sinut on siunattu vihreällä peukalolla kuin minun ja kasvatat hedelmien, vihannesten tai yrttien massamääriä, saatat pystyä käyttämään näitä taitoja ansaitaksesi ylimääräistä tuloa. Voit tarkistaa, kuinka kauan soittolista kulkee, ennen kuin aloitat katselun. Soittolistat vaihtelevat muutamasta minuutista noin puoli tuntiin.

Aloita Sivuliiketoiminta

Joten kun olet käynyt läpi sähköpostisi; kun olet käynyt läpi Instagram- ja Facebook-syötteesi; Kun olet katsellut kaikkia Snapchat-tarinoitasi ja katsonut Twitteriäsi, täytä vapaa-aikaasi ja ansaitse rahaa maksettuja verkkotutkimuksia. Saat maksun erittäin pienestä maksusta mistä tahansa HIT: stä ja tarvitset paljon tilavuutta huomattavan määrän rahaa ansaitsemiseksi. Kaikki tarjoukset eivät ole niin hyviä, minkä vuoksi sinun pitäisi kirjautua useille sivustoille. Jos työ on siellä ja olet erityisen hyvä siinä, voit ansaita jopa 30 dollaria tunnissa. On mahdollista, että myymälä on sinulle velkaa! Monet ihmiset alkavat ilman taustaa - mikä tarkoittaa, että jos tämä on jotain, josta olet kiinnostunut, sinun tulee ehdottomasti lukea. Haluatko tietää, miten ansaita rahaa nopeasti ajamalla Uberia?

Transkriboitu materiaali johdetaan tyypillisesti yhdestä kolmesta luokasta:

Luokitus 4.4

Tytäryhtiösivusto on rakennettu suosittelemaan tai tarkistamaan tiettyjä tuotteita. Vaimoni todella teki tämän muutama vuosi sitten, kirjoittaen syömisestä rintasyövän ehkäisyyn. Lisätietoja aiheesta Kuinka ansaitsen 200 000 dollaria + Verkkosisällön kirjoittaminen. Tämä koskee myös niitä, joilla on YouTube-kanava. Voit lukea Harsh Agrawalin tämän oppaan Famebitin käyttämisestä ansaitsemiseen. Automatisoi järjestelmät: Jos rakastat kirjoittamista ja olet intohimoisesti tiettyyn aiheeseen, blogin perustaminen on loistava tapa käynnistää halpalentoyhtiö, jolla on vähän rahaa taskussa.

Tällä sivutyöllä voit auttaa naapurustiasi näyttämään teräviltä ja ansaitsemaan ylimääräistä rahaa. Jos ei muuta, opit paljon erilaisista sijoituksista ja toimialoista. Koska markkinoilla on paljon kilpailua ja useita olemassa olevia verkkosivustoja, jotka palvelevat jo näitä markkinoita, voidaan harkita yritystä luoda markkinarako tuotteiden suhteen. Voit lunastaa sinulle SB (Swagbucks) Amazon-koodeista, Paypal-käteisvaroista ja lahjakorteista mm. Suosituille tukkukauppiaille.

Ansaitse ilmaisia ​​Amazon-tositteita työpaikkailmoitusten tarkkailemiseksi

Kun olet saavuttanut 1000 tilaajan virstanpylvään, voit ansaita rahaa kanavallesi YouTube-mainosten avulla. Chegg ilmoittaa, että heidän tutorinsa ansaitsevat 20 dollaria + tunti. Kaikki riippuu tuloksista, joita voit tarjota asiakkaillesi. Kun olet päässyt tämän luettelon loppuun, näytän sinulle myös kuinka ansaita ylimääräistä rahaa nopeasti. 78% B2C-yrityksistä riippuu markkinointikampanjoidensa käyttäjien luomasta sisällöstä, kuten ne videot. Jos et tiedä mistä aloittaa, tutustu online-ilmoituksiin. Totta puhuen.

Suusanallisesti tulee olemaan tärkeä rooli markkinointipyrkimyksissäsi, koska luokkien ottaminen on jotain, mitä ystävät haluavat tehdä yhdessä. Jos asut keskustassa, pysäköintialueesi vuokraaminen tuo sinulle rahaa nopeasti. Vaihda painos, he lukevat markkinoita tietäen oikea hetki ostaa ja myydä mahdollisimman suuria voittoja varten. Yksinkertaisesti siksi, että harvat opiskelijat saavat henkilökohtaisen verovapaata tulotukea vuosittain, mutta työnantajat asettavat hätäapuverokoodin, eli vero maksetaan silloin, kun sen ei pitäisi olla.

Jos blogisi ei täytä sen liikenteen vaatimuksia, he todennäköisesti hylkäävät sen. Jos olet kiinnostunut puhumaan ja jakamaan mielipiteitä tai rakastat pitämään haastatteluja, podcasting voi olla loistava väline tutkittavaksi. Aja Uber tai Lyft. Kaikki palautteet ovat myönteisiä, olivatpa ne myönteisiä tai negatiivisia. Vaikka et pidä kirjoitustaidoistasi tai sinulla on ohjelmointitaitoa, voit silti tehdä freelance-transkription. Tuutorit ansaitsevat keskimäärin 3 dollaria jokaisesta kysymyksestä, johon he vastaavat Course Hero -pelissä.

30 Outoja Tapoja

Kun profiilisi on määritetty, ihmiset löytävät sinut ja varaavat istunnon, josta maksat. Sanasto, 33% tai 5% valuuttaparista riippuen. Tai voit myös suunnata palveluitasi paikallisille yrityksille, jotka haluavat sijoittua hakukoneissa. Muut tärkeät yksityiskohdat: Esimerkiksi, jos sinulle maksetaan 5 dollaria twiittiä ja twiitit kaksi viestiä päivässä kuukauden aikana, voit ansaita 300 dollaria.

Tasker-tehtävistä tulee olla oma pomo. Joten seuraavan kerran, kun joku käskee saamaan enemmän rahaa leikkaamalla latteille tai hakemalla löysät vaihtoa, tartu heidät hartioihin ja ravista niitä minulle. Suosittelen hänen valintaa, jos haluat työskennellä kotona kirjoittamalla ja seuraamaan hänen tietään menestykseen. Ja sinun ei tarvitse pysähtyä siihen. Jos rakastat seikkailua antiikkiliikkeissä koko päivän, miksi et yritä ostaa muutamia asioita, kunnostaa niitä ja myydä eBayssa? Kirjoitimme postin kaikista työpaikkojen löytämispaikoista. Ammattimainen suljettu kuvateksti voi ansaita jopa 1500 dollaria osa-aikaisesti kotona.

Alkaen muutoksia salkkuun kauppojen sijoittamiseen, sinun ei tarvitse enää huolehtia näistä asioista.

Ihmiset rakastavat asioita, jotka tekevät heidän elämästään helpompaa ja parempaa. Täytät vain lyhyen profiilikyselyn, ja sitten sinulle lähetetään kyselymahdollisuuksia sähköpostitse. Upwork-kaltainen verkkosivusto voi olla hyvä paikka alkaa jakaa ansioluettelosi ja kokemuksesi tällä alalla. Et rikastu, mutta päivittäinen ylläpito sovelluksilla ansaitsee sinulle 20–50 dollaria kuukaudessa - kohtuullinen hinta, kun annat heille mahdollisuuden seurata jotain, jota Apple tai Google seuraa päivittäin. Nämä ovat asioita, joita rakastat tehdä vapaa-ajallasi (e. )