24 Sivutoimistoa Ja Tapoja Ansaita Rahaa Kotona

Menestyneimmät Etsy-kauppojen omistajat kohtelevat yritystään kuin todellinen myymälä. Avain podcasting-ohjelmien etenemiseen on oman markkinaraon löytäminen, yleisön kasvattaminen ja sitten keinojen ansaitseminen ansaitsemiseksi ja yhteydenpito sponsorien kanssa. Koko maailman siirtyessä verkkoon, kirjoittajille avataan uusia tapoja työskennellä kotoaan tai kahvilaan päivittäin. Tämä luettelo voi jatkua päiviä, mutta saat yleisen idean: Haluatko ansaita 110 dollaria vuodessa muuttamalla kirjaimellisesti mitään elämästäsi? Kukaan ei ansainnut mitään sellaista koskaan. Palautteesi voi hyvinkin estää seuraavan sosiaalisen median soittamisen.

Myy vaatteita eBayssa Kaikkien paras ystävä on eBay, kun se pääsee eroon roskasta. Tai jos haluat mieluummin jotain enemmän toimituksellista ja vähemmän myyntityötä, voit löytää senkin. Osallistu online-fokusryhmään, kuten ProOpinion, ja saat maksun sekillä, lahjakortilla tai PayPal-talletuksella. Arkistoi tämä sekä erittäin outoksi että passiivisen tuloksen lauseen lopulliseksi määritelmäksi. Jos olet unelmoinut tehdä pankkisi mukavasti sängystäsi, olet onnekas.

Voit esimerkiksi arvioida jokaista kiinnostunutta ja varmistaa, että hän on vastuussa.

On monia tapahtumia, jotka tarvitsevat DJ: tä: Vedonlyönti ilman riskiä Käsittele nopein tapa ansaita paljon rahaa (hyvin, rikkomatta lakia). Monet yritykset ovat liian kiireisiä päivittäisten toimintojen suorittamisessa pysyäkseen Facebook-, Twitter- ja Pinterest-tiliensä edessä - ja maksavat jollekin tietämyksen ja ajan, jotta he voivat tehdä sen heidän puolestaan. Saat 5 dollaria ilmoittautumisesta ja ensimmäisen kyselyn täyttämisestä.

Jos sinulla on alueen asiantuntemusta ja uskot, että voit auttaa lähellä olevia pieniä yrityksiä, anna tämä kuva.

Osallistu Online-markkinatutkimukseen

Tämä on vapaa-ajan tapa ansaita rahaa kuin jotkut muut, mutta ei myöskään paras palkka. Jos olet kiinnostunut, katso heidän ILMAINEN 7-päivän kurssi, joka opettaa sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää. Tutustu tähän plasmaluovutusoppaaseen nähdäksesi kuinka paljon plasmasi on arvoinen.

Lue lisää siitä, miten ansaitaan rahaa Instagramista.

Auta Ihmisiä Verovalmistelussaan

Se toimii olennaisesti samalla tavalla kuin yllä olevat puhelinsovellukset. Vaikka nämä alustat voivat teoreettisesti lähettää myös joillekin potentiaalisille ostajille, sinun on luotettava omaan markkinointitoimeen saadaksesi uusia asiakkaita. Voit myydä valokuvia stockst-verkkosivustoille, kuten Dreamstime, ansaitaksesi rahaa. Hän sai 75 dollarin Visa-lahjakortin tunnin työstä, vaikka monet tutkimukset maksavat vähintään 150 dollaria. Tässä tapauksessa se haluaa nähdä, mitä tuotteita Amazonin käyttäjät ostavat.

Mutta ennen kuin sukellamme sisään, minun on puututtava huoneessa olevaan norsuun. Tiedän ensin, että blogin perustamisen oppiminen (puhumattakaan siitä ansaitsemista) voi olla massiivinen tehtävä. Rahan säästäminen on vain puolet yhtälöstä. Uuden W-4: n tulisi heijastaa oikea määrä pidätyskorvauksia, jotka olet oikeutettu ottamaan. Luetteloimalla tuotteitasi useiden verkkokauppojen kautta voit tavoittaa todennäköisesti enemmän asiakkaita ja tuottaa enemmän tuloja. Myy tavarasi ansaitaksesi rahaa. Lopuksi, liittymällä organisaatioihin, kuten Amerikan ompelukortti, pystyt pitämään yhteyttä muihin, jotka tekevät samaa asiaa kuin sinä.

Sinulla ei myöskään olisi täydellistä vapautta jokaisesta tekemästäsi päätöksestä, koska yritykselläsi, jonka kanssa yhteistyökumppanisi on, on omat standardit. 2: uhkapeli, myyntihinta 99 / kappale. Arkistokuvat, temppu on tietysti tietää, millaisia ​​valokuvia saadaksesi eniten voittoa ja missä niitä myydä. Kun kirjaudut, ansaitset heti 10 LifePoint-pistettä. Entä jos joku maksaa sinulle näkemysten jakamisesta näistä sivustoista? Ansaitse enemmän rahaa jo tekemässäsi työssä.

 • Fiona on ilmainen hakukone, joka auttaa sinua löytämään pankin, joka maksaa korkeimman koron alueellasi.
 • Kun olet saanut kanavasi videoiden katselut ja tilaajat, voit hakea YouTube-kumppaniohjelmaa.
 • Molemmat ovat täydellisiä töitä yötä ja viikonloppuja varten.
 • Siirry TranscribeMe-palveluun ja ansaitse jopa 22 dollaria äänitunnilta tiedostojen uudelleenkirjoittamisesta. Kuukauden parhaat tulot ovat 2 200 dollaria.
 • Blogiminen on se, kuinka teen suurimman osan tuloistaan ​​verkossa.
 • Aseta rajat työ- ja perhe-elämän tasapainon säilyttämiseksi.
 • Siksi niin monet ihmiset haluavat ostaa vanhoja opetussuunnitelmasi auttaakseen heitä tuntemaan olonsa mukavammaksi ensimmäisen luokan edessä.

Laske Etätyö

Kirjanpidon positiiviset ja kielteiset asiat ja paljon muuta. Kolme suurta tietokantaa: Voit maksimoida tuotosi voit myydä joitain valokuvia varastossa kuvaussivustoille, kuten iStock tai Depositphotos. Eri tyyppisiä romuja voidaan kierrättää käteisellä romuaikoilla ympäri maata. Haluatko käydä kauppaa passiivisemmin, katso uutiskirjeemme, kauppaideat ja live-analyysi swing trader -paketista täältä>. Aloita rekisteröimällä ilmainen tili ja anna Paribuksen skannata postilaatikkosi ostaaksesi kuitit. Hän veloittaa skoottereita ja tekee siitä melko hyvää rahaa. Tämä on loistava tapa oppia täydentäviä kiinteistöjä sijoittaen pienellä riskillä. Lisäksi sovelluksessa on hienoja rahaa takaisin -ostoksia, kuten 6% Sephorassa ja 4% Lululemonissa.

Heidän ohjelmassa opit salaisuuksia alan asiantuntijoilta, jotka on aseistettu omilla työkaluillaan ja tiedoillaan, laskeutua korkeammin palkkaavaan työhön ja ansaita enemmän rahaa.

Kyllä, voit ansaita rahaa myymällä Amazonilla! Suuret yritykset ovat yleensä (tai ainakin pitäisi olla) joustavia, jos haluat työskennellä kotoa muutama päivä viikossa. Tämän jälkeen tallennat itsesi verkkokameralla testin aikana. Joissakin tapauksissa olen käyttänyt jopa 100 dollaria keikalle.

Tarkista, mitä paikallisia mahdollisuuksia sinulla on ympärilläsi. Vaikka se on 100–200 dollaria vuodessa, miksi heität rahaa ilman syytä? Ensin sinun on lähetettävä puhelimesi jälleenmyyjälle, joka tarkastaa sen ennen maksun lähettämistä sekillä tai PayPalilla. Olitpa käyttänyt oppikirjoja tai niittaamalla kaunokirjallisia teoksia myydäkseen, ihmiset rakastavat lukea. Riippumatta siitä, kuinka suuri yrityksesi kasvaa, tarvitset runsaasti tilaa kirjojen varastointiin. Se on kalliimpaa ja vaatii enemmän osaamista alussa, joten suosittelemme tätä menetelmää vain ihmisille, joilla on jonkin verran online-yritystoimintaa, mutta se on pitkällä tähtäimellä paljon kannattavampi asennus. Kunnia ei kata sellaista online-ansaintamahdollisuutta verkossa, mutta jokainen tarvitsee silmät, jotta luvut kasvavat vuoden lopussa. Voit tehdä kaiken suunnittelusta, grafiikasta, markkinoinnista ja web-ohjelmoinnista seuraavilla sivustoilla:

Ansaitse Rahaa Verkossa Ja Kotoa

Jos ystäväsi kysyvät neuvoa intohimoisista asioista, kuten kuinka valita paras auto, korjata laitteita tai tehdä tappaja juustokakku, kuuntele: Jos sinulla on yleisö, joka kiinnittää sinuun huomiota, voit ansaita rahaa. Sinun on tarkkailtava tietty määrä minuutteja, jotka sinulle kerrotaan etukäteen. Huomaa, että sinusta ei tule yön yli miljoonia yrittämällä mitään näistä, mutta he laittavat varmasti kätevän määrän ylimääräistä rahaa lompakkoosi ja auttavat sinua kohti taloudellista vapautta. Ole valmis ottamaan aluksi pieni työ. Verot, ole varovainen väittäessäsi suuria voittoja päiväkaupasta. Jos alaan liittyy organisaatioita, varmista, että olet niiden jäsen. Pigi, kylmä sähköposti ja allekirjoita ensimmäiset asiakkaasi: Ja koska se on niin vieras konsepti monille, se voi olla todella tuottoisa sivutoimisto.

Monilla sivustoilla on alatunnisteessa yksinkertaisesti lähetys- tai yhteyslinkki. Kun olet määrittänyt puhelut, voit aloittaa viikoittaisen aikataulun laatimisen ja työskennellä kotoa. Päivittäisten kierrosten lisäksi tammenterhojen avulla voit asettaa toistuvia ja kertaluonteisia sijoituksia, ansaita rahaa takaisin päivittäisissä ostoksissasi ja palkita sinua jokaisesta viittaamastasi ystävästä tai perheenjäsenestä. Verkkosivustojen käyttäminen on paras tapa nähdä, mitä suurelle yleisölle on tarjolla, mutta sanan hankkiminen entisten työtovereidesi, nykyisten kollegoidesi ja ystävien kanssa, jotka etsit ansaita vähän ylimääräistä rahaa kotona työskennellessäsi, on hyvä tapa kuulla muista mahdollisista mahdollisuuksista, joita ei ehkä edes luetella verkossa. En koskaan osta taloa, joka on rakennettu vuoden 1949 jälkeen - tämä on yksi syy miksi. Tämä luettelo sisältää luovia tapoja ansaita rahaa, ansaita rahaa Internetissä ja miten ansaita rahaa kotona ilman sijoituksia. Joskus valvomme rahaa ansaitsevia mahdollisuuksia. Hermo-, mitä kauemmin kynttilä on ollut auki, sitä vähemmän signaalin luotettavuus on. Mutta jos olet vasta aloittamassa, on tonnia muita sivustoja, jotka maksavat sinulle myös kirjoittamisesta, jotka eivät vaadi vaikuttavaa jatkamista tai vuosien kokemusta.

Aloita Blogi

Samoin pienten lasten äiteille suunnatun luokan on joko sisällytettävä lastenhoitopalvelut tai suunniteltava yöllä, kun he todennäköisemmin auttavat lapsia. Monet opiskelijat ovat todella saaneet 100 puntaa tästä tekniikasta. 4 Tule graafiseksi tai verkkosuunnittelijaksi. Jos haluat ansaita 1000 dollaria tytäryhtiömarkkinoinnilla, saatat joutua myymään pari tusinaa/sata tuotetta. Jos yrität selvittää, miten ansaita ylimääräistä rahaa puolella (ja kuka ei ole?) Olimme yhteyttä FlexJobsin työasiantuntijoiden kanssa ja he kertoivat meille, että palkka-alue voi vaihdella suuresti. Eniten maksavat tekniset tai asiantuntijatason kirjoitustyöt. Kun maksu on suoritettu, voit siirtää tuloja pankkitilillesi, mikä voi viedä muutaman päivän.

Airbnb-majoittajana voit ansaita rahaa antamalla matkustajille yöpyä varamakuuhuoneessa. Riippuen siitä, kuinka vahva lukijakunta on ja kuinka paljon liikennettä blogiisi saa, määritetään, mikä menetelmä tuottaa eniten rahaa. Lisätietoja joistakin muista tavoista löytää ja periä puuttuvaa rahaa nimesi!

 • Tarjoa alennusta ensimmäisille asiakkaillesi ja kysy viittauksia liiketoiminnan käynnistämiseksi.
 • Sinulla on jopa 10 dollarin bonus, kun kirjaudut tällä linkillä.
 • Oletetaan, että rakastat Five Guys Burgers & Fries -tuotetta, itärannikon hampurilaispaikkaa, mutta ketjulla ei ole sijaintia lähelläsi.
 • Nämä avainvaihtoehdot ovat ne, joita sinun tulisi tutkia muun muassa ansaitaksesi rahaa kotona.

Ansaitse Rahaa Henkilökohtaisesti Poistumatta Kodista

Harkitse freelance-töiden etsimistä muun muassa Upwork-, Glassdoor- tai Remote-sivustojen kautta. Nämä ovat helppoja, kustannustehokkaita tapoja rakentaa yleisölle ja testaa markkinarako onko siellä kysyntää. Vaikka pidän bloggaamisesta, on myös muita laillisia tapoja ansaita rahaa kotoa.

Olen saanut yleisöltäni todella hyvää palautetta testien pisteyttämisestä kotona. Sinun tulisi harkita, onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi. Ja sinun ei myöskään tarvitse olla paljon rahaa aloittamiseksi. Verkkotyöllisyyden myötä vilpillisiä yrityksiä, jotka huijaavat työnhakijoita allekirjoittamaan laittomia tarjouksia, esiintyy kuitenkin. Jos siellä on kohtuullinen määrä ja näyttää siltä, ​​että kysyntä on jatkuvaa, laita nämä taidot suosikkilistaan ​​ja aloita tutkimukset palkkaavia yrityksiä ja toimialoja varten. Lue koko lainanantoklubien sijoituskatsaus täältä. Toisin sanoen, et yleensä tarvitse lisenssiä, jos pidät huolta sinuun sukulaisista lapsista tai vain yhden muun perheen lapsista.

Leikkaus on yksi uudestaan ​​löydetyistä pakkomielleni.

Ja sitä voidaan opettaa mistä tahansa talosi yleisestä huoneesta. Jos asut suositulla lomakeskuksessa tai omistat historiallisen kiinteistön, B & B voi olla täydellinen puolella hälinästä. Sinulla on oltava voimassa oleva voimassa oleva ajokortti. Jotkut B&B: t ovat yrittäneet palvella vierailleen muffinsseja, mehua ja kahvia aamuisin, mutta menestyneimmät isännät ymmärtävät, että heidän tarjoamansa aamiainen antaa pysyvän vaikutelman vierailleen. Sen sijaan, että viedisit ne paikallisiin säästö- tai lähetysliikkeisiin, voit ansaita rahaa verkossa vuokraamalla myymällä vaatteitasi. Suosituimmat käteistä takaisin -luottokortit tarjoavat jopa 5% rahat takaisin!

Luo Kirjallinen Sisältö Freelance-kirjoittajana

Voit pyytää maksua seuraavan kuukauden aikana, jos saldo on vähintään 5 dollaria. Voit saada €500 + tunnetun suunnittelijan haluttuun mekkoon. Aloita katsomalla, minkä tyyppisiä tutoreita tarvitaan Craigslistissa, tai luo profiili sivustoille, kuten Tutor.

 • Viggle on sovellus, jonka avulla voit ansaita pisteitä television katselusta, kun taas Ibotta tarjoaa rahapalkkioita JA auttaa säästää päivittäistavaroissa.
 • Sille on syy.
 • Jotkut meistä tarvitsevat enemmän aikaa sopivan ammatin selvittämiseen.

Lemmikkien Hoito

Useilla tässä viestissä mainituilla ohjelmilla on viiteohjelmia, mukaan lukien Ibotta ja Rakuten. Ansaitset rahaa niiden ihmisten määrän perusteella, jotka lukevat kuukausittain viestejäsi ja käyttävät niitä. Emil, etsiessämme Yhdysvaltain markkinoille parasta kauppapaikkaa vuonna 2019, on tärkeää pitää yllä mainitut kriteerit mielessä kullakin vaihtoehdolla. Vakuutussuoja sisältyy hintaan. Hauskaa oppia ansaitsemaan rahaa kotoa! Monet parhaista tavoista ansaita rahaa kotoa voit tehdä yhdessä sivutoimisina ja monipuolistaa tuloja.

Joillekin ihmisille tämä vaihtoehto kuulostaa yhtä kyseenalaiselta kuin lemmikkisi vuokraaminen! Jos sinulla on paljon vauvanvaatteita ja leluja päästäksesi eroon, tutustu National Childbirth Trust -myynnin tai yhteisön verkkosivustoon Netmums. Varaa hetki puhuaksesi pomollesi kaikista voitoista, jotka olet saanut yritykselle tänä vuonna.

Tässä on joitain salaisia ​​vinkkejä, joiden avulla voit tehdä enemmän Uber-ohjaimina: Ja on todella mahdollista alkaa ansaita 100 000 dollaria vuodessa tai parissa. Odotin viikkoja vastausta toimittajiltaan. Oletko kiinnostunut oppimaan uusia tapoja ansaita rahaa puolella? Monissa ammateissa työnantajat arvostavat erityisiä käytännön taitoja yleisempiin ajattelutaitoihin nähden. Jos haluat mieluummin aloittaa oman asian, tutustu tasapainon ohjeeseen koiran ulkoilualan yrityksen perustamiseen. Jos valitset sen, palautat sen ja myyt sitten uudelleen, saat 100% voittoa, pois lukien matka. Luo verkkosivusto, ole turvassa ja pidä kiinni laillisista ideoista, jotka löydät tästä luettelosta. Joka vuosi Yhdysvalloissa notaarisoidaan satoja miljoonia asiakirjoja:

Vuokraa varamakuuhuone Airbnb: llä

Hän ilmoittautui luokkiin, sai pysäköintikorttinsa ja kaiken sen. Tule esimerkiksi esimerkiksi kuuluisan lemmikkieläinruokamerkin suoramyyjäksi - koska rakastat eläimiä. Tai korvata nykyiset tulosi? Täältä voit nähdä, kuinka voit ansaita 100 dollaria päivässä iWriterillä. Tällä tavalla voit nähdä, mikä toimii ja mikä ei toimi ajan mittaan. Osa verotuksellisesta vastuusta osoittaa, että välität rahastasi. Tietysti voit aina myydä tavaroita eBayssa ja Craigslistissa.

Tämä tuntuu unelmalta, mutta se ei oikeastaan ​​ole niin pitkälle haettu kuin miltä näyttää. Älä pelkää painaa tilauspainiketta ja suorittaa kauppoja., tämä osake jatkuu tarkkailulistallasi. Riippumatta tilanteestasi, varmista, että olet tekemässä suunnitelmaa vastaamaan erityistarpeitasi - taloudellisesti, henkilökohtaisesti ja ammattimaisesti. Voit helposti saada 15-20-kertaisen hinnan kuukausitulostasi kyseiseltä verkkosivustolta.

Ensin sinun on ladattava sovellus App Storesta tai Google Playsta ja rekisteröitävä tili.

Asiakaspalvelun Edustaja

Jos voit luoda sisältöä (blogissa) tai resurssin, joka on niin arvokasta ihmisille, jotka etsivät tiettyä tuotetta, ja lähettää heille sitten paikkaan, jossa he tosiasiallisesti voivat ostaa sitä, saat ennalta määritetyn prosenttiosuuden jokaisesta myynnistä. Mikä on hieno idea. Raise on kauppapaikka, jossa voit ostaa ja myydä lahjakortteja verkossa. Jos sinulla on jatkuvasti saatavilla olevia lahjakortteja tai yli 2500 dollaria lahjakortteja, voit hakea joukkokauppaa. Kuulostaa hyvältä!

Kyllä, vastaanottovirkailijat voivat työskennellä myös kotoa. Paras osa sivustosta? InboxDollars - käteistä ja yksinkertaista.

Tässä on muutama tapa aloittaa ansaitseminen ylimääräistä rahaa puolella. Voit oppia lisää kohdasta Kuinka Melissa teki 40 000 dollaria yhden vuoden aikana kääntämällä esineitä. Jos olet kiinnostunut tästä, voit tarkistaa tämän luettelon 10 parhaasta Captcha-työsivustosta. Jos etsit jopa LISÄÄ tapoja ansaita rahaa puolella, tämä on sinun paikkasi. Missä sinusta tuntuu mukavammalta? Katso Getaroundin ansaitsijalaskurista, kuinka paljon voit ansaita kuukaudessa.

Kuinka Välttää Kotona Tapahtuvaa Huijausta

Jotkut käyttäjät ansaitsevat enimmillään 3000 dollaria/kuukausi vuokraamalla monenlaisia ​​asioita - televisiosta ja huippuluokan äänijärjestelmistä yksinkertaisiin asioihin, kuten polkupyöriin ja skoottereihin - voit listata melkein mitä tahansa ja tuottaa voittoa. Tiesitkö, että hinnat muuttuvat verkossa jatkuvasti, ja useimmilla kauppiailla on hintatakuuohjelma? Tämä voi olla vain yksinkertainen sivutoimisto tai se voi muuttua jotain todella erityistä; se on sinusta kiinni. Aseta muistutus puhelimeesi auttamaan sinua muistamaan. On selvää, että mitä parempia taitosi ja koulutuksesi ovat, sitä parempia projektisi ja freelance-kirjoitustasi ovat.

Virtuaaliassistentin työhön sisältyy tapaamisten aikataulutus, sosiaalisen median hallinta, muotoilu, sähköpostin hallinta, matkat ja muut. Valitse ensin kiinnostava yritysrakenne. Muista ottaa huomioon siivoustarvikkeet. Voit poimia lyhyitä ostoksia koskevia tehtäviä, kuten tehdä tarkistuksia tai valokuvata kaupoissa, tai voit käydä mysteeri-ostoksilla.

Ansaitse rahaa Twitch-kanavallasi

Tiedätkö miten motivoida, innostaa ja auttaa ihmisiä selviytymään henkisistä haasteista? Jos et käytä autosi päivittäin, voit harkita vuokrattavan sen vuokraksi käteisenä. Tämä on luultavasti helpoin tapa ansaita ylimääräistä rahaa kotona. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on kyky mennä hakemaan se. Löydät tukkukauppiaat ja jakelijat, jotka voivat myydä sinulle näitä tuotteita edullisesti. Vakaa on helppo käyttää. Voit tehdä näitä töitä tai hälinää kotoa, ja suurin huolenaihe on, että ne voivat antaa sinulle kokopäiväisiä tuloja tai kehittyä menestyväksi yritykseksi.

Valmistelutyöt ennen kaupan avaamista ovat aikaa vieviä.

Vierailet vain Ebates-verkkosivustolla ja napsautat sitä kauppaa, johon haluat tehdä ostoksia. Yli puoli miljardia tuotetta myydään Amazonissa joka kuukausi, mikä tekee siitä uskomattoman mahdollisuuden ansaita rahaa verkossa. Mutta mitkä ovat parhaat työpaikat sinulle? Joukko hääpukujen myynti sivustoja lupaa apua. Jo viisi vuotta sitten, kun aloin kirjoittaa LWSL: ää, kun sanoin aviomiehelleni, että halusin ansaita tarpeeksi rahaa bloggaamisesta, jotta hän voisi lopettaa työnsä, hän nauroi minua suoraan huoneesta.

Myy muistiinpanosi Jos et halua jakaa muistiinpanojasi muiden opiskelijoiden kanssa, se on hieno tapa tuottaa vähän ylimääräistä rahaa. Tee kutsukortteja, hääkortteja ja muita paperitavaroita käsin. Mutta tämä työ on monipuolista. Myy tuntisuunnitelmasi etenkin uusille tai ensimmäisen vuoden opettajille. Yritä myydä näitä tuotteita niin, että kysynnästä ei puututa ja myynti kasvaa helposti. Sen lisäksi, että voit kysyä ystäviäsi ja sukulaisiasi myymään vanhoja tavaroitaan. Yksi tällainen äskettäin tarkistani palvelu oli iWriter. Asunnonomistajat, jotka asuvat kävelymatkan päässä tärkeimmistä nähtävyyksistä tai urheilupaikoista, myyvät usein pysäköintipaikkoja ajotiellä tai nurmikolla.

C. Luo salkku, joka osoittaa taitosi.

Virtuaaliassistenttina voit työskennellä monilla aloilla ja erikokoisissa yrityksissä, joten ei ole vaikeaa kasvaa ja laajentaa taitojasi. Ansaitsetko niin paljon? Drop ei ehkä tarjoa tällä hetkellä liittymisbonusta, mutta se on myös yksi markkinoiden parhaimmista rahat takaisin -sovelluksista. Se voi olla myös hieno tapa testata, pitäisitkö tutoroinnista, ja voit lopulta muuttaa siitä offline-tavan ansaita rahaa myös kotoa. Sinun ei tarvitse tonnia rahaa aloittaaksesi tämän yrityksen.

Olet jo ajo työssä joka päivä, joten miksi et myöskään saisi siitä palkkaa? Kuinka monta kertaa olet kertonut ystävillesi hienosta palvelusta tai tuotteesta, jota rakastat? Aiomme ensin tarkastella miten ansaita rahaa myymättä mitään. Forex-istunnot, maailmantalous on riippuvainen eri maakohtaisten valuuttojen korkeimmista ja matalimmista hinnoista. Ehkä ei paljon rahaa, mutta se voisi lisätä. Ota lahjoituksia tai pyydä hyvin vähän. Jos sinulla on upea puhelinääni, kyky järjestää tietoja nopeasti ja rauhallinen paikka kotona töihin, voit ansaita rahaa puhelinkeskuksen työskentelemiseen. On mahdollista myydä tuotteitasi paikallisille ohikulkijoille, online Shopifyn kautta ja myös Craigslistin kaltaisten sovellusten kautta.