Korkeimmin palkattu työ kotitöistä vuonna 2019 (FULL LIST)

Kurssi kattaa välttämättömät tekniset taidot, joita jokainen transkriptiontekijä tarvitsee, mukaan lukien aikaa säästävät työkalut tehokkuuden lisäämiseksi. Sitten "merkitään" allekirjoitus tuloksiin SigTrack-sovelluksella. Peruspalkka on 18 dollaria tunnissa 45 minuutin luokasta yhdessä bonusten ja kannustimien kanssa. Maksu tapahtuu kahdesti viikossa ja vaihtelee 2 200–2 500 dollaria kurssilta. Jos työskentelet itsenäisenä matkatoimistona, voit työskennellä ehdottomasti kotoa. On muutamia tärkeitä kysymyksiä, jotka sinun täytyy kysyä itseltäsi, kun päätetään, mikä online-työ sopii sinulle parhaiten. Oletko valmis käyttämään asiakaspalvelutaitojasi etäkäyttöön? Tarvitset vain jonkin toisen asteen jälkeisen koulutuksen, sovellettavan kokemuksen ja rakentamasi ja hallinnoimiesi onnistuneiden sivustojen portfolion.

Tässä on nopea ja likainen: Voit ansaita jopa 20 dollaria tunnissa riippuen ajoista ja kaupungeista, joihin ajat. Auditointien lisäksi tarkastuspäälliköt työskentelevät sidosryhmien kanssa auditoinnin tulosten ja vaikutusten ymmärtämiseksi, tulevaisuuden vaatimustenmukaisuuden varmistamiseksi ja sisäisten järjestelmien, politiikkojen ja menettelyjen arvioimiseksi. Maksa laillisesta kopioinnista on 0 dollaria. Tämä prosessi voidaan suorittaa kotitoimistosta, ja se sisältää muun muassa kliinisten tutkimusten hakemusten sääntelyasiakirjojen laatimisen, uusien markkinoiden markkinointiasiakirjojen avustamisen ja asiakirjojen tiedotuksen.

 • Yksi helpoimmista tavoista on varmistaa, että saat palkkaa viikossa, olla itsenäinen ammatinharjoittaja ja työskennellä suoraan freelance-asiakkaiden kanssa.
 • Jos tiedät tavarasi, voit kohdistaa yrityksiin, jotka tarvitsevat apua kirjojen kanssa.
 • Useimmat tapahtumasuunnittelijat ovat erikoistuneet pääasiassa yhden tyyppisiin tapahtumiin.
 • Pankit ja muut rahoituslaitokset ovat suhtautuneet myönteisesti asiakkaiden luomiseen verkossa ja ovat alkaneet palkata virtuaalisia asuntolainojen virkamiehiä, jotka työskentelevät kotoa.
 • Lisäksi kirjoittaminen ja muokkaaminen ovat äideille parhaita kotitöitä, koska ne ovat usein suuntautuneet määräaikaan sen sijaan, että vaadit työskentelemään asetettuja tunteja päivittäin.
 • Se antaa sinulle kaiken tarvittavan koulutuksen, kokemuksen, taidot ja työkalun.
 • He palkkaavat vain Yhdysvalloissa, ja palkka on 10 dollaria tunnissa.

Vuonna 2019 ja sen jälkeen kyseenalaiset kotona tehtävät työpaikat ovat edelleen olemassa. Monet sosiaalisen median johtajat hallitsevat myös asiakkaiden mainostilejä. No, miksi et tee 2019: stä vuonna, jolloin vihdoinkin ryöstyt - sinun tarvitsee vain jättää tylsä ​​9 - 5 työsi ja aloittaa korkeasti maksetut etätyöt. Holly yli Club Thrifty sai yli 250 000 dollaria freelance-kirjoitustuloja yksin viime vuonna! Tämän työn merkittävin haittapuoli on korkea palkka. Glassdoor: n mukaan tämän yrityksen keskipalkka on missä tahansa 53–85 000 dollaria, jonka pitäisi olla yli 20 dollaria tunnissa. Älä etsi vain työpaikkoja Googlessa ”etätyöt”. Jos kyllä, niin voit siirtyä suunnitteluneuvontatyöhön.

Lisäksi sivustot, kuten Swagbucks ja InboxDollars, maksavat sinulle pienten tehtävien suorittamisesta, kuten videoiden katselun, kyselyiden ottamisen, tarjousten kokeilun ja verkossa hakemisen. Positioita löytyy sivustoilta, kuten CareerBuilder, Simply Hired ja Upwork. Vuoden 2019 BLS-tilastot osoittavat, että paralegalit tekevät keskimäärin 50 410 dollaria vuodessa eli hieman yli 24 dollaria tunnissa. Aiheeseen liittyvät artikkelit, tätä suojausta finanssimaailmassa kutsutaan suojaukseksi. Joten, voit valita esimerkiksi yrityksiä, jotka palvelevat suosittuja markkinoita, kuten elektroniikka, ympäristöystävälliset tuotteet, terveys- ja hyvinvointipalvelut tai ikääntyvien ikäluokkien ikäluokkien tuotteet ja palvelut.

 • Saatat pystyä työskentelemään ohjaajana Manhattan Prepille ja ansaita 100 dollaria tunnissa.
 • Hän on jopa aloittanut verkkokurssin, jonka nimi on 10 kt VA, jotta hän opettaisi muita tekemään saman.
 • Itse asiassa haku heidän verkkosivustollaan käsitteellä ”työ kotona” osoitti yli 1 000 sijaintia.
 • Kiinnostaako enemmän tällaisia ​​työpaikkoja?
 • Nämä taidot ovat niin vaativat, että monet työnantajat eivät välitä siitä, mistä työskentelet, kunhan työ saadaan aikaan!
 • Paras tapa muodostaa yhteys online-asiakkaisiin on luoda online-verkkosivusto (mieluiten isännöi BlueHost 3 dollarilla).
 • Yhtiö ulkoistaa asiakaspalveluagentteja eri toimialoille, kuten vähittäismyynti, matkailu, talous ja terveydenhuolto, jotta löydät alueen, joka kiinnostaa sinua!

Ohjelmistokehittäjä

Nämä ovat työnhakusivustoja, jotka ovat erikoistuneet kotona työskentelemiseen. Joten kuka autat palvelussasi? Kuinka paljon voit saada tietojen syöttämistä? Aivan kuten sisältöä, et voi myöskään tehdä web-suunnittelua. Tärkeintä on, että sinun on ensin keskityttävä rakentamaan yleisö, joka on sama käynnistettäessä podcastia.

Jotkut ystäväni ansaitsevat jatkuvasti vähintään 200 dollaria artikkelia kohti. Se, miten yritykset ja yksityishenkilöt määrittelevät sosiaalisen median tehtävät, vaihtelee projektin ja vaatimusten mukaan. Kyselyyn osallistujat voivat tehdä 10–15 dollaria tunnissa vastaajan mukaan. On olemassa useita erilaisia ​​lähtötason työpaikkoja kotoa, jotka maksavat riittävän hyvin, jotta voit olla kannattava jopa vasta aloittaessasi. Worldwide 101 - Virtuaaliassistenttityöt, jotka sisältävät muutakin kuin hallinnolliset tehtävät. Kääntäminen, asiakaspalvelu, tulkinnat, tietojen syöttäminen, transkriptio ja lokalisointi ovat tässä tilassa etsittäviä palveluita. Jäsenenä voit lähettää enintään viisi versiota saatekirjeestäsi ja jatkaa - jokainen räätälöity erityyppisiin töihin, jotka kiinnostavat sinua.

Haluatpa ansaita ylimääräistä rahaa puolella tai hankkia elämäntyyliisi joustavamman aseman, kotona työskenteleminen on hieno vaihtoehto.

Markkinatutkimuspäällikkö

Kyse on ongelmien ratkaisemisesta ja arvon tarjoamisesta muille ihmisille. Ja siitä on tulossa yhä enemmän kotityösektoreiden suosituinta työtä, koska on tarpeen vähentää terveydenhuollon kustannuksia ja tarjota palveluja ihmisille, jotka asuvat alueilla, joille on hankalaa matkustaa esimerkiksi peruskonsultoinnin takia. Kotitehtävät voidaan jakaa kahteen erilliseen luokkaan: Ja se on vain niiden ihmisten lukumäärä, jotka löysivät tapaa valittaa. Jos et ole kiinnostunut oman valmennusliiketoimintasi perustamisesta yksin, on olemassa muutamia online-mahdollisuuksia tutkia: Esimerkiksi, jos olet media-ammattilainen, joka osaa luoda nopeasti suosittuja artikkeleita, jotka muut verkkosivustot hakevat, voit myydä mediakonsulttisi taitosi uutisjärjestöille. Linkkien luomisesta hakukoneiden sijoituksiin SEO linkittää erottamattomasti hyvin sisältömarkkinointiin.

 • 10 ääntä minuutissa.
 • Monet kehittäjät aloittavat työskentelyn perinteisessä työssä ja siirtyvät sitten kokopäiväiseen työhön kotona tai freelancer-liiketoimintaan.
 • Tässä on opas verkkosivun luomiseen, joka voi auttaa sinua pääsemään alkuun.
 • Nämä ovat todellisia tapoja, joilla ihmiset, jotka tunnen henkilökohtaisesti, ansaitsevat hyvää rahaa työskentelemällä itselleen.
 • Hyvin palkkaa maksavien kotitöiden etsiminen voi olla aikaa vievä tehtävä.

5 Parhaista Töistä, Joita Voit Tehdä Kotona - Esikatselu

Jos olet itse motivoitunut ja pidät itseäsi hankkijana, kotityö voi olla upea vaihtoehto sinulle. Glassoorsin keskipalkka on 30 000 dollaria. Kun etsit perinteistä työpaikkaa, kuten Monster tai Itse, käytä avainsanoja, kuten ”etätyö” tai “työ kotona” ja kirjoita sijaintikenttään ”mihin tahansa” tai “etäkäytävä”. Olen tehnyt sen puolestasi, ja toivon todella, että löydät oikeat online-työt, joita etsit.

Kun työskentelet kotoa, saatat tuntea olosi yksinäiseksi ja kyllästyneeksi, koska kotona ei ole paljon inhimillistä vuorovaikutusta. Kuinka paljon voin tehdä? Nämä paikat tulevat ja menevät nopeasti, joten sinun on parasta tarkistaa American Express Careers -sivusto ja etsiä avainsanoja, kuten ”työskennellä kotona” tai “virtuaalinen”. Päätä, mitä ikäryhmää lapset haluat katsoa, ​​ja luo profiili Hoito-ohjelmassa. Sen sijaan voit kokeilla yksinkertaisia ​​digitaalisia lääketieteellisiä töitä, kuten:

WorkingSolutions

Myös viitteet auttavat, varsinkin jos voit luetteloida ketään, joka on valvonut tekemiäsi töitä millä tahansa näistä kentistä. Tämän pitäisi antaa sinulle selkeän kuvan siitä, mitä he tekevät, miten ja missä se tapahtuu. Toinen suosittu freelance-alusta on Fiverr. Kirjastot, 2 ja 2 Electroneum (ETN). Tilaajat - lailliset kopiointipalvelut. Bloggaaminen vie "PALJON" työtä (alussa joka tapauksessa), mutta se on niin palkitsevaa, jos ripustat sinne. RiseSmart - Uravalmennus.

EditFast on ilmainen palvelu freelance-toimittajille. Lastenhoitajien vuotuinen mediaanipalkka vuonna 2019 oli vain 23 760 dollaria - mutta siihen sisältyivät lähtötason päivähoidon työntekijät sekä päivähoitoyritysten omistajat. Tämä on toinen alue, jolla suuret, usein tekniikkakeskeiset yritykset etsivät jatkuvasti palkata etätyöntekijöitä. Durst sanoo, että korkeimmin palkatut virtuaaliassistentit työskentelevät kokopäiväisesti ja tarjoavat johtotukipalveluita tai korkeammin palkattuja palveluita, kuten web-suunnittelua, kun taas alhaisimmin palkatut keikat ovat verkkopalveluita, jotka maksavat tunnilla, kun työ on käytettävissä. Ansaitsemasi määrä riippuu siitä, kuinka monta lasta hoitat päivässä, ja kuinka paljon hoitoa annat. Jotkut veloittavat tunti, mutta monet veloittavat kiinteän kuukausittaisen summan (kuten 375 dollaria kuukaudessa, alustaa kohden). Bonuspisteet, jos voit kirjoittaa muilla kielillä, kuten espanja tai ranska. Mobiili tekniikka on helpottanut kotona työskentelevien töiden olemassaoloa entistä helpommin, mutta kaikki yritykset eivät salli työntekijöiden työskennellä kotona koko ajan, eikä kaikki työpaikat sovellu kokopäiväiseen etätyöhön.

Aiheista

Syntyitkö uskomattomalla äänellä, joka sopii mainoksiin ja muihin videoihin täydellisesti? Työpaikalla on rooleja monissa eri kategorioissa, rahoituksesta ja juridisesta ohjelmointiin ja markkinointiin. Auta tuotemerkkejä näkemään, mitä heidän myymälänsä tekee oikein ja miten he käsittelevät asiakasvuorovaikutusta. Verkkokoulutustilan räjähtäessä online-tutorointityöt ovat loistava tapa ansaita rahaa kotoa. Tämä on myös silloin, kun voit alkaa ansaita rahaa YouTube-kanavalla. Vaikka terveydenhuoltoon sisältyy tyypillisesti käytännön työ hoitopalvelussa, se tarjoaa myös yllättävän määrän paikkoja, joita voidaan hoitaa etäyhteydellä.

Kirjanpitoasiakkaiden vastaanottamiseen ei vaadita sertifikaattia. Sinun on oltava vähintään 60 kierrosta minuutissa, ja he käyttävät vain Yhdysvalloissa. Pinterest VA: na sinun tehtäväsi on suunnitella ja kuratoida sisältöä. Voit myös kuulla yrityksiä siitä, kuinka käyttää uutta ohjelmistoa tai miten ympäristöystävällisemmäksi tulee. Ne sisältävät työpaikkoja kaikessa asiakaspalvelusta kliiniseen hoitoon. Tai voit löytää etätyön. Voit saada koulutuksen ensin. Fiverrin logosuunnittelijat ansaitsevat jossain määrin jopa 10 dollaria huikeisiin 1000 dollariin työtä kohden, joten ansaitsemasi tulot riippuvat suuresti taitoistasi ja siitä, kuinka hyvin markkinoit itseäsi.

Olen ollut onni työskennellä kotoa jo melkein 11 vuotta, ja toivon, että tämä luettelo auttaa sinua löytämään tilaisuuden, jonka avulla voit tehdä saman. Varmista vain, että olet hankkinut oikeat lisenssit ja luvat. Ne sallivat kaikkien työntekijöiden työskennellä etäyhteydessä ja tarjoavat avoimia palkatietoja. Vastaatko haasteeseen?

Sosiaalinen

Voit perustaa oman blogin ja julkaista artikkeleita toimimaan näytteiden kirjoittamisena ja käyttää sitten mahdollisuuksia, jotka löydät työpaikkailta. Esseistä maksettava raha maksaa sinulle siitä, että antaa esseille toisen elämän. Keskimääräinen palkkaprosentti 120 sanan vastauksessa on 7 dollaria.

Tutor.com

Laatu vaihtelee, minkä vuoksi pidän parempana sivua, kuten FlexJobs. He tarvitsevat usein vain jonkun auttamaan heitä hoitamaan tehtävät, joita et halua tehdä. Yllä lueteltuja työpaikkoja löytyy joskus näistä sivustoista samoin kuin monia muitakin työpaikkoja, joten katso! Maksaa kuukausittain pankkisiirtona. Blogit tarkistaa sisältävät Joel ohjelmistojen ja koodaus kauhu. Nämä ammattilaiset tulevat usein markkinoinnin taustasta ja tarvitsevat vankkaa kirjoitus- ja puhutaitoa.

Internet-markkinoija

Joten tarvitset nopean, mutta tarkan kirjoitustaidon ja erinomaisen kielitaidon, jotta tästä työstä tulee tekemisen arvoinen. Nautitko puhumisesta ystävillesi? Kotisivulta löytyy monia transkriptioita tekeviä yrityksiä, ja Ubiqus on yksi niistä. Kun sijoitimme parhaat tutorointisivustot, voittaja oli selvä: Jotta voit tehdä tämän työn hyvin, sinulla on oltava erinomaiset: Haluatko työskennellä trooppiselta saarelta, joka ei ole teknisesti "kotisi" pysyvästi? Vuodesta 2019 lähtien myös työpaikkojen luetteloissa, joissa mainitaan termi ”työpaikan joustavuus”, on lisääntynyt 78 prosenttia, LinkedInin asukasuran asiantuntija Blair Decembrele kertoo. Kuten nähty, riippumatta siitä, haluatko pelata osakemarkkinoita vai sijoittaa pörssiyhtiön (ETF) tai kahteen, tiedät todennäköisesti useiden arvopapereiden perusteet. Sinun on läpäistävä tentit ja tehtävä taustatarkistus aloittaaksesi opetuksen.

 • Kuten muissakin sivustoissa, voit hakea ilmoituksia rajoitettujen luokkien kautta, vaikka luokkatoiminto ei näytä lajittelevan avoimia työpaikkoja paljon tarkkuudella.
 • Älä koske kaikkia työpaikkoja.
 • Kaikkikokoiset yritykset tarvitsevat kirjoitettua sisältöä, kuten blogiviestit, verkkosivun kopion tai e-kirjat.

Amazon Flex -ohjain

Luo sisältöä (blogiviestit, videot jne.) Matkatoimistot ansaitsivat kansallisen mediaanipalkan, joka oli 36 460 dollaria vuonna 2019. Suosituimpia blogeja, joihin voit tutustua, ovat muun muassa Convince and Convert, Jeff Bullas ja Social Media Examiner. Muita kannattavia blogeja, joihin kannattaa tutustua, ovat ajatukset kääntämisestä ja käännöskoettelemukset. 2019 dollaria kuukaudessa työskenteleen vain 3 tuntia päivässä VIPKID: lle. He palkkaavat Yhdysvalloissa.

Erilaisilla myyntityöpaikoilla on mahdollisuus saada kuusi numeroa - anteliaisten komission rakenteiden ansiosta. Kuten kaikilla töillä, kokemuksen saaminen voi olla arvokasta, mutta se ei myöskään ole kaikkea. Tämän sivuston avulla voit luoda oman profiilin, jotta voit asettaa hinnat ja saatavuuden. Tietokannan ylläpitäjä voi odottaa keskimäärin noin 87 000 dollaria vuodessa, BLS: n mukaan. Kehittäjät voivat selviytyä siitä paljon enemmän, jos heillä on erityinen koodaustaito. Tilastojen mukaan vaikuttajamarkkinointi on noussut 90-kertaisesti vuodesta 2019. Tämä teksti näkyy sitten näytöllä tai näytöllä. Jos olet kiinnostunut TEFL-työpaikoista, VIPKID, Gogokid, EF Education First ja Hawo American Academy ovat laillisia sivustoja työnhakuun.

Voidaan ansaita keskimäärin 70 000 dollaria, mutta nämä tulot voivat laskea tai kasvaa kokemuksesta ja asiantuntemuksesta riippuen. Oikoluku-palvelu. Iv) kuinka valita oikeat osakkeet, joihin sijoittaa, mukana on liikaa tekijöitä, ja et voi koskaan jäljitellä ketään täysin. Nämä kotona tehtävät työt voivat tarjota sinulle jatkuvan palkan.

Tallenna Haku

Tuotetta ei tarvita, ei yleiskustannuksia eikä pääomaa vaadita - päivän lopussa asiantuntemuksesi on tuote. Kuinka paljon online-tutorit ansaitsevat? Yhä useammat yrityskoulutusorganisaatiot tarjoavat nyt virtuaalisia työpajoja, jotka järjestetään verkossa ja videoneuvotteluiden kautta.

Heidän erikoisuuksiaan ovat markkinointi, analytiikka, tekniikka, konsultointi, talous ja asiakkaan elinkaaren hallinta. Bloggaaminen on yksi passiivisten tulojen suosikkimuodoistani. Vanhemmat tekniset kirjoittajat voivat usein työskennellä myös kotoa, ja he maksavat keskimäärin yli 90 000 dollaria. Aloita nyt, jos haluat olla oma pomo ja ansaita rahaa verkossa parhaiden online-töiden avulla, joita voit tehdä kotona. Ennen kuin kohdistat ketään, varmista, että sinulla on taito. Tällä yrityksellä on monia laillisia töitä kotoa sopivista kotitehtävistä.

Olitpa äiti, joka etsii etätyötä, opiskelijakoulu, joka tarvitsee ylimääräistä rahaa, tai joku, joka haluaa päästä eroon velasta, tämä opas rahan ansaitsemiseen verkossa kotitöilläsi on sinulle! Takaosan web-kehittäjät käsittelevät koodia ja muuta tekniikkaa, jota sivustosi käyttäjä ei koskaan näe, mutta joka pitää sivuston käynnissä ja toiminnallisena. Nopean ja tarkan kirjoitustaidon lisäksi jotkut työnantajat etsivät myös ihmisiä, jotka ovat suorittaneet perustaidot toimistotaidoista, jotka kattavat yleisesti käytetyn tietokoneohjelmiston. On yrityksiä, jotka palkkaavat töitä kotitöistä, ja voit löytää työtä kotona työpaikkailmoituksista verkossa. Parempaa vielä: rakenna verkkosivusto portfoliosi mukaan, jotta voit markkinoida animoituja videoita tehokkaammin.

Liiketoiminnan Kehittämisjohtaja

Yhtiö, joka perusti vero-ohjelmisto TurboTax ja liiketoimintaohjelmisto QuickBooks, työllistää yli 8 300 työntekijää ympäri maailmaa, ja Fortune on nimennyt sen yhdeksi parhaimmista yrityksistä, joka työskentelee 16 vuotta peräkkäin. Suoritatko osa-aikaisesti säästöjäsi tai toivotko muuttavan kotiyrityksesi kokopäiväiseksi keikaksi, kotona työskenteleminen voi tarjota vakavaa joustavuutta, jota useimmat ihmiset eivät koskaan koke. Ryhmä veloitti suuren maksun taustatarkistuksesta ennen hakijoiden huomioon ottamista. Jotkut heistä saavat jopa työskennellä kotona kokopäiväisesti tai lähellä sitä.

Verkottuminen on edelleen tärkein tapa löytää työ, ja se toimii. Koska työtehtävät ja -vaatimukset vaihtelevat suuresti, sinun on tutkittava Amazonin luettelot saadaksesi tarkat työkuvaukset ja korvaustiedot. Nämä oikeat kotitöistä tehdyt työt ovat kaikki kokeiltuja ja kaikilla suosittelemillani yrityksillä on vähintään 4/5-tähden luokitus Glassdoorilta. Kun olet vuorovaikutuksessa heidän tuotteensa kanssa, kerrot heille mitä pidät ja et pidä.

Spoilerihälytys: Kuka olisi hyvä opettamaan englantia verkossa? Ole varovainen listalle, joka takaa sinulle vaurauden tai taloudellisen menestyksen tai joka auttaa sinua rikastumaan nopeasti kotoa. Valitettavasti työ on osittain sijaintiperusteista, mutta niiden avulla voit työskennellä kotona jonkin verran koko viikon. Ansaitse jopa 50 dollaria per artikkeli online-kirjoitustöissä. Ja Gallupin tiedot paljastivat, että vuosina 2019–2019 ainakin jonkin aikaa etätyötä tekevien työntekijöiden osuus nousi 43 prosenttiin työntekijöistä 39 prosentista.