Suosituimmat Osakevalinnat

Kaupalla pienellä (esimerkiksi 1 000 dollaria) koet todelliset tunteet ilman vakavaa taloudellista vahinkoa, kun olet väärässä. Ota aikaa harjoitellaksesi sitä ja opi havaitsemaan asennuksen erilaiset näkökohdat esittelytilillä ennen oikean pääoman kauppaa. Valitse varastot, joilla on riittävästi tilaa, jotta voit vapaasti muuttaa sijaintisi kokoa volatiliteetin perusteella [sijainnin koko on erittäin tärkeä; lue kyseinen artikkeli nähdäksesi kuinka monta osaketta sinun pitäisi käydä kauppaa]. Alhainen hinta - Tällä kertaa kynttilän korkea hinta valitaan joko korkean, avoimen ja suljetun hinnan joukosta, mutta tällä kertaa alimman arvon. Tällä tavoin sijoittajat voivat hyödyntää kuukausittaisia ​​hintamuutoksia ja saada vauhtia merkittävän tuoton saamiseksi. Ansaitse rahaa twitch-kanavallasi, ja et koskaan tiedä milloin tämän päivän rento sivukeikka muuttuu kokonaan uudeksi uraksi. Jos olet pitkään (ostanut) 500 osaketta, 500 myytävää osaketta tulee tasolle II postitushintaan tavoitehintaasi (jos asetat kohteen). ”Älä odota, että mitään suurta tapahtuu lyhyessä ajassa - rakenna rahalihaksesi ottamalla riskejä virtuaalisalkussa. ETF (pörssiyhtiö) ja sijoitusrahastot ovat samanlaisia ​​siinä mielessä, että ne edustavat yksittäisten osakkeiden tai joukkovelkakirjojen kokoelmaa tai koria.

3 tunnin tallennettu tapahtuma.

Voit vaihtaa osakkeita, valuuttakursseja ja salaustekijöitä heidän kanssaan. Joka tapauksessa nämä ovat osakkeet, jotka voivat ansaita rahaa. Suhteellinen volyymi on indikaattori, joka kertoo kauppiaille kuinka nykyinen volyymi vertaa aikaisempaan kaupankäynnin määrään tietyllä ajanjaksolla, mikä antaa sinulle kuvan siitä, kuinka ”in-play” tietty osake on. Palkkiot ja palkkiot, suurimmat transaktiokustannukset valuuttakaupassa tapahtuvat palkkioiden muodossa tai kauppahajonnan muodossa. Paras päiväkaupankäyntivarasto on päivittäin vähintään miljoona. Pörssiympäristöä etsiessään ammatilliset elimet, joihin he kuuluvat, tulee huomata erittäin selkeästi helposti löydettävässä paikassa.

Jos et halua asettaa tavoitteita ja tiedät mitä aiot tavoitella lyhyellä, keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä, jos et halua tehdä työtä voidaksesi valmistautua mustan joutsentapahtumiin missä voit todella ansaita paljon rahaa ja jos vastustit täysin yhteistyötä muiden kanssa, tämä ei ehkä ole paras työ sinulle. Census 2020, muita yrityksiä, jotka voivat antaa sinulle enemmän työtä kotona, ovat; Todellakin. 3 miljoonaa osaketta. Tammikuussa, uuden vuoden alkaessa, tapahtuu kuitenkin yleensä nousu ylöspäin ja koko sykli toistuu. Toinen tärkein ero Classic-alustan ja uudemman Ally Invest Live -sovelluksen välillä on se, että lainausmerkit virtaavat suoraan uudelle alustalle.

Miksi Mallikuukauden Kauppasääntö Vaatii 25 000 Dollaria?

Älä koskaan mene markkinoiden kehitystä vastaan ​​ja älä koskaan sekoita kaupankäyntisalkkuasi sijoitussalkkuusi. Tämä opas esitteli sinulle joitain päivän kaupankäynnin peruskäsitteitä, mutta muista, että sinun on vielä suorittaa due diligence -tarkastus. Jos kyseessä on nestemäinen osake, niin tämä tarkoittaa, että osakkeille on tehty paljon tilauksia (mutta ei vielä suoritettu) useilla hinnoilla, mikä tarkoittaa sitä, että osakekannalle on edelleen kysyntää, vaikka osakekurssi muuttuisi suurella määrällä lyhyessä ajassa. ”Kokeile kauppaa ennen kuin jalat kastuvat oikealla rahalla, kokeile TD Ameritraden paperMoney-virtuaalista kaupankäyntijärjestelmää. Jos et pysty analysoimaan omia kauppojasi ja pystyt suorittamaan taustalla olevaa työtä, jos vain jahdat summaa, tämä ei ole sinun tehtäväsi.

Esimerkiksi, jos riskit 0 dollarilla. Richard Wyckoff -menetelmän seuraajana tiedät, että jokaisella sektorilla ja osakkeilla on ”operaattori”, joka hallitsee markkinoiden toimintaa. Tarvitset sosiaaliturvatunnuksesi, osoitteesi ja henkilöllisyystodistuksen. »Tarvitsetko apua valinnan tekemisessä? Tehokkaat alustat Testasimme jokaisen välittäjän alustaa ja punnitsimme sen erottelumahdollisuuksia, navigoinnin helppoutta, intuitiivista ohjausta ja oppimateriaalia. Tämä luku mittaa osakkeiden lukumäärää, joille tällä hetkellä lainataan lyhytaikaisia ​​myyntejä. Ihmisten osakevälittäjät tuntevat joskus painostusta myydä tietty tuote asiakkaille, koska heillä on rahoitussopimuksia yritysten kanssa.

  • Valitse pörssiyhtiöiden varastot OTCQX-tasolle, koska tällä tasolla on tiukemmat rahoitusstandardit pörssiyhtiöille.
  • Joten viime kädessä tärkein asia on räätälöidä sijoituksesi ja markkinoitasi perustietojen ja yritystietojen perusteella viikonpäivän, kuukauden tai vuoden sijaan.
  • Suurin osa elinkeinonharjoittajista on tietoinen myynti-to-to-go-away-ideasta.

Varmin Tapa Ansaita Rahaa Osakemarkkinoilla

8 on siirtynyt 80% jokaisesta 100%: sta vertailuindeksissä. 2 on siirtynyt noin 120% jokaisesta 100%: sta vertailuindeksissä hintatason mukaan. Ansaitse 100 dollaria + bonus lisää avaamalla uusi luottokortti. Nämä skannerit näyttävät minulle varastot, jotka sopivat vaatimuksiini keskellä päivää, vaikka he eivät olleet tarkkailussa markkinoille saattamista edeltävästä istunnosta lähtien. Minulle en voinut saada tarpeeksi Baidu Incorporatedista (BIDU). PL/ikkunaluukut. Kukaan ei halua ostaa sitä. Ylhäältäpäin sinulla olisi nyt oltava suunnitelma siitä, milloin kaupat ja mitä kaupat.

  • Käytä kääntöpisteitä trendien määrittämiseen.
  • Nämä alennukset ovat yleensä enintään kymmenesosa penniästä tai kaksi osakkeelta, mutta ne laskevat yhteen.
  • Matalammat likviditeettisuhteet ovat hyvä osoitus siitä, että yritys pyrkii pysymään liiketoiminnassaan tai kasvamaan.

Mitä Robo-neuvonantajat Ovat?

42% siirtyi 79 pisteen päivänsisäisellä alueella välillä 2554 - 2 633. Haluatko tehdä sarjan monimutkaisia ​​kauppoja tai suorittaa huolellisesti ensimmäinen, intuitiivinen organisaatiosi ja oikea-aikaiset osoittimet, on avain tyydyttävään käyttökokemukseen. Tarkoittaa, että voittoa varten kauppojen piti tehdä yli 2% todellisen voiton tuottamiseksi. Mitä aktiivisemmin käydään kauppaa, sitä pienempi aukko on, mutta silti tulee olemaan hieman hajaantunut riippumatta siitä, kuinka suosittu osake on. Niille, jotka ihmettelevät, mikä on toukokuussa tapahtuvaa myyntiä niin erityistä, on syytä huomata, että markkinat ovat osoittaneet saavuttavansa paremman tuoton vuoden lähestyessä ensimmäisen vuosipuoliskon loppua. 95 (alennus 4 dollariin. Syitä löytää vastaus: miksi ihmiset eivät tule rikkaiksi osakekaupalla, se on helpoin tapa päästä alkuun osakemarkkinoilla, ja me kaikki tiedämme, että aloittaminen on avain. )Penny-osakkeet, jotka on listattu Pink Sheets -julkaisuissa, eivät ehkä ole täyttäneet näitä vaatimuksia, mikä antaa sinulle vähemmän tietoa kauppapäätösten perustamiseen ja suuremman riskin kantamiseen.

Saatat Myös Pitää

Harjoittele sen toteuttamista. Kaikki tämä huomioon ottaen paras toivo ansaita rahaa penniäkään osakkeilla on löytää piilotettu helmi, ostaa se edulliseen hintaan ja pitää siitä kiinni, kunnes yritys rakentaa uudelleen ja pääsee takaisin suurelle markkinoiden pörssille. Tätä lähestymistapaa varten tarvitset esimerkiksi Elite Finviz -palvelun tai muun hälytyspalvelun, joka antaa sinulle reaaliaikaisen tiedon siitä, mikä tällä hetkellä liikkuu ja puhkeaa. Vaikka aikaisempi tuotto on vain osoitus - ei takuu - uskomme, että tämä rahasto tarjoaa todennäköisimmin myös tulevaisuudessa paremman tuloksen suhteessa riskiin. Tämä tarkoittaa, että alin, jonka voit realistisesti odottaa maksavan osakekannasta, on 0 dollaria. Aloittelijat oppivat tekemään valikoivampia kauppoja sen sijaan, että ostavat ja myyvät kymmeniä kertoja päivässä.

10, konsolidoituu, putoaa uudelleen ja niin edelleen. Pysy kauppasuunnitelmassa: Jos odotettavissa on yrityksen käännös, elinkeinonharjoittaja aikoo pitää kiinni osakkeista palkkioiden saamiseksi, mikä vaikeuttaa näiden osakkeiden ostamista. Jos osake putoaa alle pisteen, jossa sen pääoma tai osakekohtainen hinta on liian alhainen vastaamaan näitä standardeja, markkinoilla on mahdollisuus poistaa osake listalta. 5 prosenttia päivässä. Kaikki signaalit, joita saat, ovat kannattamisen arvoisia. Keskity osakkeisiin, jotka ovat yhdenmukaisia ​​kauppasuunnitelmasi kanssa ja mahdollistavat johdonmukaisuuden!

UPL (₹ 603,7): Osta

5 dollaria Suunniteltu: Muutot tapahtuvat niin nopeasti, että joudut suunnittelemaan kauppojasi, ennen kuin niitä edes tapahtuu. Yhteistyö muiden kanssa Image Source: Laitteessa on tehokas Snapdragon 855 -piirisarja ja 8 Gt RAM-muistia, mikä varmistaa useimpien sovellusten sujuvan toiminnan. Jos haluat nähdä osakevälittäjiä koskevia ehdotuksia, kytke asetukset alla olevaan valintatyökaluun. Binaaristen perusteiden ymmärtäminen: ero itm: n, otm: n ja atm: n välillä. Jaa, päätä, haluatko ostaa tai myydä binaarisen vaihtoehdon merkintähinnan ja viimeisen käyttöpäivän mukaan. Päivittäistä kauppaa lainatuilla varoilla (marginaali/päivä kaupankäyntivoimaa) on mahdollista menettää enemmän kuin alkuperäisen sijoituksen.

Kun opit vain, se on parasta tehdä niin pienin kustannuksin. Uhaul, tietysti teetkin, joten miksi et saa prosenttiosuutta rahat takaisin? Seuraamalla vuosittaisia ​​tunnitietojani avoin ja suljettu antaa sinulle suurimman bang-vastineesi. Survey spot, huomasimme, että on fiksu ilmoittautua useille kyselysivustoille, jotta sinulla on oikeus eniten maksettuihin verkkotutkimuksiin - siten ansaitset eniten rahaa. Tämän kuvion avulla osakkeet ovat kiipeäneet pitkään, mutta vaikuttavat tasaantuvan tai kääntyvän sivuttain. Pitkällä aikavälillä markkinat kuitenkin pyrkivät aina palaamaan takaisin raiteilleen ja sijoittaja saa takaisin tappionsa.

Kuviot

Pidän parempana haihtuvien osakkeiden käyttöä tässä strategiassa, koska ne tarjoavat suurimmat muutokset lyhyessä ajassa. Ja on suuri mahdollisuus, että tilauksesi toteutetaan. Kasinon usein kysyttyjä kysymyksiä, jos et ole koskaan yrittänyt live-jälleenmyyjiä, se on uusin ja paras tapa pelata verkossa. Kutsu sitä sielunkumppaniksi tai vain valituksi varastosi. Suurimmalla osalla robo-neuvonantajia ei ole vähimmäissijoituksia, mutta niille, jotka tekevät, 500 dollaria riittää tilin perustamiseen. Vaikka minkä tahansa osakekannan riskikorjattu kehitys voi muuttua, uskomme, että tämä rahasto on viime aikoina osoittautunut erittäin huonoksi sijoitukseksi. Trendien ja kasvuvarastojen havaitseminen voi tietyllä tavalla olla suoraviivaisempaa pitkäaikaisissa sijoituksissa.

Joten online-osakevälitys on pienempi sijoitus. Jokaisesta avatusta pdf-tiedostosta löydät erilaisia ​​osakemalleja päiväkauppaa varten. IRA-optiolla on hiukan alhaisempi palkkioaikataulu kuin välitystilillä, ja voit silti käydä kauppaa osakkeilla, ETF: llä, optioilla ja futuureilla. Jokainen päivä vaatii keskittymistä seuraamaan kauppasuunnitelmasi. Nämä antoivat päiväkauppiaille välitöntä pääsyä hajautetuille markkinoille kuten valuuttamarkkinoille ja globaaleille markkinoille johdannaisten, kuten erotussopimusten, kautta. Helppo sisääntulopiste Houkuttelevan hinnoittelun lisäksi Ally tarjoaa laadukkaan alustan, joka antaa sinulle pääsyn koko osakekannalle ja ETF: lle. Odottamaton palautuminen voi kuitenkin johtaa lyhyeen puristukseen, jossa lyhyet myyjät ryöstävät peittääkseen osakkeitaan.

Jos asiat menee hyvin, pidä kiinni kaupasta! Hyvillä kauppiailla on kauppasuunnitelmia, jotta he tietävät tarkalleen, mitä tekevät näkeessään mahdollisuuksia markkinoilla. Olet todennäköisesti kuullut ihmisistä, jotka tekevät tappamisen osakemarkkinoilla, mutta ongelmana on, että 90% kauppiaista menettää rahaa. Ja jokaisessa osakkeessa on todennäköisesti toinen tai kaksi kauppaa välillä 3:

Kuinka Vaihtaa Varastoja

Uutiskirjeet - Online-osakevalikoiman uutiskirjeet voivat osoittautua hyödyllisiksi. Tradingsim-blogin fanit tietävät ajatuksiani siitä pääomasta, joka tarvitaan sen tekemiseen tässä pelissä. Kolme strategiaa ansaita rahaa sijoittamalla penniäkään osakkeisiin ovat: Voit myös aloittaa päiväkaupan Australian, Kiinan, Japanin, Kanadan, Intian ja useiden eurooppalaisten osakkeiden kaupalla. Ensimmäinen niistä oli Instinet (tai "inet"), joka perustettiin vuonna 1969 tapaksi, jolla suuret instituutiot pystyvät ohittamaan yhä raskaamman ja kalliimman NYSE: n, ja sallimaan niiden käydä kauppaa tuntien ajan, kun pörssit olivat suljettuina. Auttaa vaalien aikana ja saada palkkaa, on olemassa erilaisia ​​verkkoalustoja, joiden avulla voit ilmoittautua ja opettaa opiskelijoita. Se perustuu ohjeisiin. Pitkällä aikavälillä markkinat kuitenkin pyrkivät aina palaamaan takaisin raiteilleen ja sijoittaja saa takaisin tappionsa.

Se on korkea panos tapa käydä kauppaa, joten se ei ole heikko sydämen vuoksi. Teknologiamaailman myötä markkinat ovat helposti saavutettavissa. Seurauksena on, että mallipäivämyyjäsääntö pannaan täytäntöön jokaisen Yhdysvaltain suurimman online-välityksen kautta lain mukaan.

Se, että voit käyttää osakekauppaa verkossa, antaa sinulle paremman hallinnan ja nopeammat vastaukset, kun osakeosi nousee tai laskee. Siksi suuren volyymin varastot ovat niin toivottavia päiväkauppoihin. Kun olet luonut tilisi, siirry käyttöympäristölle ja liity yhteisöön. Yllä mainitut strategiat sanovat alkavan pitkäksi, kun hinta taittuu konsolidoinnin yläpuolella, tai lyhyeksi, kun hinta taittuu alle konsolidoinnin. Se seuraa kaikkia mahdollisia uutisia, jotka voivat muuttaa maan valuuttaa. Yksinkertaisesti sanottuna, mitä suurempi äänenvoimakkuus, sitä merkittävämpi siirto on.

Teknisen analyysin ohjelmisto on saatavana ilmaiseksi Internetistä, mutta rajoitetuilla ominaisuuksilla.

Verkkokauppa Vs. Osakevälittäjät

Suurin osa päänahan kauppiaista pyrkii saamaan aikaan vain yhden prosentin osakekurssimuutokset ja aloittavat ja lopettavat kaupan muutamassa minuutissa. Oppaat - Nämä voivat olla koulutusvideoiden, PDF-tiedostojen tai muiden kirjallisten asiakirjojen muodossa. Kun ennakkomarkkinoilla on vain vähän tilaa, 1 minuutin kaavio näyttää näyttävän enemmän tietoja. Tarkkaile tasoa II ja ottaa osakkeita, kun pystyt, tämä voi tarkoittaa purkautumisen aiheuttamista itse, jos tasoilla ei ole paljon likviditeettiä. 500 dollaria (5000 dollaria IRA-sijoittajille) Suunniteltu: Jos uskot kryptoihin tulevaisuuden valuuttana, voit ostaa bitcoineja erittäin pitkällä aikavälillä.

Amazonin osakkeet kasvoivat samalla ajanjaksolla yli 2 789 prosentilla, kun taas Applen osakkeet nousivat 12 540 prosentilla. (20/1000 osaketta) tai 0 dollaria. Vahvojen yritysten ei pitäisi tarvita selvittää tulevaisuuden kannattavuutta houkutella velkojia, koska heillä on tarpeeksi rahaa ennakoimattomien menojen kattamiseen. Kuten kukaan kauppias ei ole kuin toinen, strategia, joka palvelee yhtä, voi olla väärä muille. Sivukonferensseihin voi varata ilmaiseksi, ja online-chat-työkalut ja 24-tunnin puhelin tarjoaa opastaa sinut mistä päin maailmaa tahansa. Alkuvaiheessa oleville Nifty-50-osakkeiden kauppa on hyvä idea, hän sanoo. Suorittimen nopeus, lisäksi siinä on 12 Gt DDR4-muistia yhdessä 1 Tt: n SATA-kiintolevyaseman kanssa monitoiminnallisuuden helpottamiseksi. Beeta 1 tarkoittaa, että osake liikkuu markkinoiden mukaisesti.

1 sääntö on aloittaa pieni. Tarvitset tarkistuksen, joka on hieman laajempi ja tarjoaa sinulle kauppamahdollisuuksia, joita jokainen sijoittaja ei seuraa. Alkupääoma - Alle tuhat dollaria voi antaa sinun ostaa vain useita suuryritysten osakkeita. Henkilökohtaisen rahoituksen asiantuntija Ramit Sethi on kirjoittanut, että sinun tulee tarkistaa sijoituksesi ”todennäköisesti muutaman kuukauden välein, ja tarkistaa ne joka vuosi. Lyhyet shortsit nousevat kaksi senttiä korkeamman vakautumisen yläpuolelle. Kuinka helppoa katseluluetteloiden laatiminen on?

Boston Scientific (NYSE: BSX)

O'Neil-työpajat, Warrior Trading, Bulls On Wall Street ja Online Trading Academy tarjoavat erilaisia ​​kursseja sijoituksesta ja kaupasta. Tätä kutsutaan päiväkaupan ostovoimana ja määrä määritetään kunkin kaupankäyntipäivän alussa. Arvolla 30 tai vähemmän tulkitaan osoittavan ylimyydyn tai aliarvostetun osakekannan, mikä voi merkitä trendimuutosta tai oikean hinnan kääntymistä nouseessa. Vaikka kokeneemmat kauppiaat usein kykenevät tunnistamaan markkinoiden melun ja instrumenttien hinnoittelun vakaat mallit, aloittelijoille on parempi odottaa muutama tunti, kunnes markkinat vakautuvat. Tässä on luettelo palveluista, joita käytän itse. Aloitetaan seuraava päivittäinen kaupankäyntivinkimme.

Näiden Päivän Kaupankäyntistrategioilla On Ainutlaatuisia Etuja Ja Haittoja.

Markkinoiden muuttajat tarjoavat luettelon 20 parhaasta häviäjästä ja voittajasta jokaiselle markkinoiden istunnolle. Ennen kuin jatkat pitkää osakevaihtoa, varmista aina, että tarjoushinnan ja kysyntähinnan välinen ero on kapea. Päivän kaupankäyntistrategiat, kuten aukko- ja menestysstrategia, tulevat toimintaan kaupankäyntipäivän muutaman ensimmäisen minuutin aikana. Ne ovat käytännöllinen tapa hallita omaisuuttasi, kun sinulla ei ole aikaa tai et halua painetta tehdä se itse. Kun tarkastelet FlipChartsia, voit käyttää mukautettua kaavion mallia mukauttamalla edelleen tapaa analysoida symboleja. Kauppaa tekemäsi malli on yksinomaan sinun.

Erityisesti päiväkauppiaille pitkällä aikavälillä volatiliteetti antaa meille spekuloida markkinoilla ja ansaita kunnollisen voiton. 30.00 EST-10: Se kauppaa rutiininomaisesti yli 100 miljoonaa osaketta päivässä, ja valtavan määrän ansiosta voit vaihtaa pienempiä tai suurempia sijoituskoot, jotka on mukautettu volatiliteettiin. Esimerkkejä näistä hinnoittelua koskevista vaihtoehdoista ovat Trade Ideas ja Finviz.

Päätelmä Parhaasta Ajasta Ostaa Osakkeita

Etsi uutisista varastot, jotka ovat kuumia aiheita. Ehkä se ei kuulosta hyvältä alussa, mutta päivän päätteeksi hallitset 20 vuorokauden pipsistrategian. ECN/2. Airbnb kiinteistöjen hallinta sydney, käyttäjien päivittäiset ostot pyöristetään ja muutos sijoitetaan, mikä tekee sijoittamisesta päivittäisen tottumuksen. tason tarjoukset: Mitä ostaa marginaalilla? 1, mutta monet välittäjät sallivat 4: Tämä tarkoittaa päiväkauppaa, jonka tilillä on laillinen vähimmäisvaatimus 25 000 dollaria, ja voi ostaa 100 000 dollarin (4x vipu) arvoisia osakkeita päivän aikana, kunhan puolet näistä positioista poistuu ennen markkinoiden sulkemista. Päivänsisäinen kaupankäynti voi kuitenkin tuoda sinulle suuremman tuoton. Sitä monet kauppiaat tekivät 1990-luvulla, ja se ei päättynyt hyvin.

Mitä tietää ennen FA: ksi tulemista

Liar's Poker ja Flash Boys ovat Michael Lewisin erittäin viihdyttäviä kaupankäyntikirjoja. Katso ja harjoittele. 99 kauppaa kohden, ja on helppo nähdä, miksi verkkokaupasta on tullut niin suosittua. Älä pelkää sinun reunaasi menemistä ja jaa mielelläsi onnistuminen. Ne tarjoavat monipuolistumisen yhden sijoitustuotteen sisällä, joten niiden riski on alhaisempi kuin yksittäisten osakkeiden. Jos sinulla ei ole hauskaa elinkeinonharjoittajana, sinun on tehtävä vakava perusteellinen analyysi ja kysyä itseltäsi, onko päiväkauppa ura, jonka haluat mennä alas.

Takaan, että ainakin yhdellä osakekaupalla käydään säännöllisesti jostakin syystä. Tavallisen välittäjän palkkio voi vaihdella 19 dollarista. Älä riski liian paljon mihinkään yksittäiseen kauppaan, monipuolista riskiä. Jos kuitenkin löydät varastot, joiden varastotilanne on suuri, ja StockTwitsin vastaavan tietoturvan taulu on erittäin aktiivinen, sinulla todennäköisesti on varastossa. Useimmissa tapauksissa sähköpostisi mainostaja osti tämän osakkeen osakkeet ja haluaa myydä sen korotetulla hinnalla, joten he yrittävät houkutella ostajia kutsumalla sitä seuraavaksi kuuma penniäkki. Lyhyt pörssiyhtiö.