Vuoden 2019 8 Parasta Verkkovälittäjää

Ja sinun ei todellakaan pitäisi tarvita pysähtyä ja soittaa puhelinsoittoa. Koska jokaisella henkilöllä on erilaisia ​​mieltymyksiä ja erilaisia ​​mieltymyksiä siitä, kuinka paljon sijoittaa, olipa se paras tapa sijoittaa 100 dollaria vai paras tapa sijoittaa 1000 dollaria, jokaisella on erilainen “paras välitys” heille. Demotili, riskienhallinta, monenlainen kaupankäynnin omaisuus, sähköpostihälytykset, mobiilihälytykset, taattu pysäytystappio, saatavana kaikille mobiililaitteille. TD Ameritrade kuuluu parhaiden verkkovälittäjien joukkoon Barronin ja Kiplingerin kolmansien osapuolten arvioiden mukaan.

Matalat maksut, niin harvat kuin mahdollista Etsimme välittäjiä, jotka ottavat huomioon ylimääräiset tilimaksut, eivät veloita ylimääräistä pääsyä tietoihin, tutkimukseen ja työkaluihin ja antavat neuvoja kohtuulliseen hintaan.

Palkkioiden suhteen sinulla on onnea - palkkiot ovat pudonneet nopeasti hintasotaa sijoittavien maailman palkkojen välillä. Tilin avaamiseen ei myöskään tarvita vähimmäismäärää. Rajoitetun tilauksen avulla voit asettaa tietyn määrän osakekauppaan, joten ne vaihdetaan vain asettamaasi hintaan. Vaikka voit käyttää niitä kaikkia, sinun on tiedettävä ero. Mainosta tätä tweet, jos tiedät nousevan trendin jatkuvan - palaa uppoon alhaisemmalla hinnalla, tämä maksimoi voitto. Pisteet 4544 datapisteessä, tässä on viimeinen välittäjämme rankingissa kuudelletoista välittäjälle, jotka osallistuivat 2019 välittäjäkatsaukseen, lajiteltuna kokonaisarvostelun mukaan. Ja voit maksaa paljon kauppamaksuista ja veroista. Jos olet tosissasi tekemissään kaupoissa, Interactive Brokers on kaikki, mitä etsit välittäjänä.

TD Direct Investing on parantunut huomattavasti viime vuosina, ja se erottuu muista pankkien omistamista välittäjistä. Bonuksesi käteismäärä riippuu rahoitetusta määrästä: Lisäksi saat hyödyn täyden palvelun sijoittajasta, jos tarvitset enemmän kuin vain ilmaista. Maksuja ei ole, ja voit aloittaa aloittamalla 100 dollarin vähimmäissijoituksen.

Kaikkien järjestelmien avulla käyttäjät voivat vaihtaa optioita ja osakkeita. Lisäksi TD Ameritradessa ei ole vähimmäis- eikä ylläpitomaksuja. Voit kehittää oman automaattisen kaupankäyntijärjestelmän käyttämällä analyysityökaluja ja strategian jälkitestausta. Käyttämällä patentoituja algoritmeja, Sentiment Score osoittaa, kuinka suuri osa tweeteistä on positiivisia, ja näyttää muut asiaankuuluvat mittaukset. 100 dollarin rahasto 25 000–45 999 dollarilla:

Etsi alusta, joka haluaa auttaa sinua kasvamaan sijoittajana.

Mitä Tarvitset Avataksesi Välitystilin

Tämä on paljon intuitiivisempi prosessi yksittäisille sijoittajille. Ilmainen sijoittaminen oikeisiin osakkeisiin ja etf: iin, litecoin (LTC):. 95 osaketta kohti. 95 osake- ja ETF-kaupoista on hullu puhetta. Yllä olevia malleja ja alla olevia strategioita voidaan soveltaa kaikkeen pieniin ja microcap-varastoihin Microsoftin ja Teslan osakkeisiin.

Päästäksesi pääsyyn sinun on tehtävä vähintään 36 kauppaa 12 kuukauden aikana. TD Ameritrade. Normaali kauppamaksu on 4 dollaria. Sijoittajan suojamäärä vaihtelee maittain, joten kannattaa tarkistaa tämä ennen tilin avaamista. Forex-kaupankäyntijärjestelmien periaatteet, elementit ja esimerkit, sitä on paljon ja se on kaikki laajalti saatavissa Amazonista ja muualta. Fxcm-kauppa-asema, sovellusten kannalta yritys otti erilaisen lähestymistavan siihen, mitä TD Ameritrade teki Yhdysvalloissa, missä sen sijaan, että tarjosivat tehokkaan ja monimutkaisen alustan, he siirtyivät tehokkaaseen, mutta yksinkertaistettuun lähestymistapaan. 00% Minimi talletus: 0526 osake Amazonista. 99 kauppaa kohden, ja on helppo nähdä, miksi verkkokaupasta on tullut niin suosittua. Suojarahastot käyttävät näitä tietoja älykkäämpien päätösten tekemiseen.

Hinta laskee 4 dollariin. On myös tärkeää pitää mielessä, että vähemmän palkkioita ja palkkioita voi tarkoittaa myös vähemmän ominaisuuksia, joten on parasta tutkia jokainen alusta ennen tilin avaamista. Eurooppalaiset välittäjät voivat palvella myös muita kuin eurooppalaisia. Siksi yllä olevassa luettelossa keskitytään parhaiten aloittelijoiden parhaisiin online-välittäjiin. ”,“ Kuinka heidän varastonsa ovat suoriutuneet? Tutkimus on perusteellista, mutta seuraa alan johtajia. 50–12 dollaria kauppaa kohti.

Se toimii MetaTrader 4 -alustan kautta ja vaatii vain €1 talletuksen aloittaakseen.

Paras kokonaisuus: TD Ameritrade

Silti penniäkään osakkeissa voi nähdä vain muutamia tuhansia osakkeita, jotka vaihdetaan päivittäin, ja osa vielä vähemmän. TD Ameritrade teki 4. Heidän äskettäin uudistettu kaupalippu lopettaa kaupan tekemiseen tarvittavien napsautusten määrän. - miksi kauppa säännellyn välittäjän kanssa tekee eroa? On yleensä hyvä idea harkita useita lähteitä. Vaikka he tarjoavat laadukkaita tuotteita, emme sisällytä niitä näihin luetteloihin, koska keskitymme enemmän aloitteleviin sijoittajiin.

Kun olet oppinut osakemarkkinoiden perusteet, voit alkaa miettiä välittäjän valitsemista. Kaikista IRA: sta eläkkeelle jääneistä veroista verotetaan nykyisellä tuloverokannalla. Vuotuinen 1000 dollarin (15 dollarin) jäsenyys/18% GST muille käyttäjille. Negatiivisella puolella ei-kaupankäynnin palkkiot ja rahoituskorot ovat korkeat. On joitain ETF: ää, joilla voit käydä kauppaa ilmaiseksi kerran kuukaudessa. Se ei tarkoita sitä, että uskollisuus ei palvele aktiivisia kauppiaita, koska se tekee. Välittäjän avustamat kaupat ovat 32 dollaria, mutta käytän harvoin, jos koskaan, välittäjää.

Etsitkö lisää sijoitusneuvontaa? Olemme käyttäjien testaamia ja arvioineet yli 70 online-välittäjää ottaen huomioon heidän tarjouksensa, maksurakenteensa, kaupankäyntiteknologian, koulutuksen ja asiakaspalvelun. Ne voivat auttaa sinua perustamaan uuden ohjelmiston osakevalintaan ja luomaan osakehälytyksiä. Tässä on korkean tason takeaksemme jokaiselle välittäjälle. 90% hallinnoitavista varoista. Laitan yleensä useita osakkeita tarkkailulistalleni seuraamaan niiden suorituskykyä ennen ostamista. ”Etsi yrityksiä, joista puhut ystäväsi, ja sellaisia, joilla on suunnitelma mennä kansallisiksi.

Puolustusvarastot, vaikka niihin yleensä liittyy alhaisempi volatiliteetti, voivat yhtäkkiä olla kysyntää, jos markkinapaniikki aiheuttaa lentoturvan turvallisemmille sijoituksille, joten volyymi ja volatiliteetti eivät välttämättä aina nouse ilmeisissä paikoissa.

Muita Tekijöitä Kuin Kustannukset

Mitkä ovat nämä resurssit (e. )Palkkiomaksujen välttäminen on ehdottomasti tärkeää, mutta se ei ole ainoa asia, kuten alla näet, missä esittelemme kolmen tärkeimmän online-välittäjän tarjoamia ETF-yrityksiä. 65 maksu sopimusta kohden. Toisin kuin muut online-osakevälittäjät, TD Ameritrade -yrityksellä ei ole omia ”talon sisäisiä” ETF: ää.

Tilit Verkkokaupassa

Hyvä osakemarkkinasimulaattori on erinomainen käytännöllinen työkalu sijoitusten tekemiseen ja kaupankäyntistrategioiden kokeiluun. Suositut postaukset, esimerkiksi ongelmia voi ilmetä, kun elinkeinonharjoittaja on valinnut huijausvälittäjän. Plus500 on oma käyttöympäristö, jossa keskitytään vahvasti tekniseen analyysiin ja osakekauppaan. SigFig on osakekauppasovellus, jossa on hyvin organisoitu varainhoito ja yksinkertaistettu, helppo seurata salkkua.

Aiheeseen Liittyviä Uutisia

Välittäjän SIPC-vakuutus (Securities Investor Protection Corporation) ei kata sijoitusten arvojen menetyksiä. Sen sijaan nämä maksut näkyvät hintatarjousnauhan hinnassa. Yksi tapa määrittää tietyn kannan volatiliteetti on käyttää beetaa. Verkkosivustolla on osakkeiden, pörssinoteerattujen rahastojen (ETF), sijoitusrahastojen ja monien korkotuotteiden seulontaa. Fidelity ansaitsi 4.

On helppo löytää tilejä, jotka keskittyvät pienpääomakauppaan, swing-kauppaan, osakeoptioihin ja kiinnostuksesi mukaisiin sijoituksiin. ACAT-siirtomaksujen palautukset ovat suosittu kirjautumisbonus, koska ne poistavat esteen varojen siirtämiselle uudelle välitykselle. Ilmaiset ETF-kaupat Jos olet asettanut alentamaan palkkioita ylläpitämällä hyvin hajautettua salkkua, olet todennäköisesti löytänyt pörssiyhtiön (ETF). Aktiiviset kauppiaat, joilla on yli 30 vuosineljänneksen kauppaa, maksavat vain 4 dollaria.

Suurin osa välittäjistä tarjoaa omat pääomarahastot ensisijaisena palkkiovapaana ETF: nä. Kuinka osakkeet voivat ansaita rahaa?, on epäselvää, aikovatko muut pankkisovellukset tehdä saman. Jos sinusta tuntuu, että sinulla ei ole tarpeeksi rahaa aloittamiseen, tämä voi olla hyvä ratkaisu. Tällä hetkellä Fidelity tarjoaa osake- ja ETF-kauppoja 4 dollarilla. Robinhood ansaitsi 3. Ja jos mahdollista, anna välittäjälle koeajo ennen sitoutumista kaikkiin sijoituksiin heidän palvelukseensa. Usein ne tarjoavat myös hyödyllisiä määritelmiä aloittelijoille ja auttavat sinua määrittelemään kriteerit etsiessäsi mahdollisuuksia. Riippumatta taitotasostasi, jolla hallitset rahaa managementAsset ManagementAssetin hallinta on prosessi, jolla kehitetään, käytetään, ylläpidetään ja myydään omaisuutta kustannustehokkaalla tavalla. Sijoittajien saatavilla on niin monta erityyppistä online-osakevälittäjää, joten voi olla vaikeaa valita sinulle parhaiten sopiva.

Viiri

0 dollarin vaihtoehtosopimus: 95 plus 75 senttiä sopimusta kohden. Kun valitset online-välittäjän, haluaisin pitää mielessä kaksi keskeistä vinkkiä. Jos olet osta ja pidä -sijoittaja, kuvittele, kuinka turhauttavaa voi olla nähdä tililtäsi perittyjä maksuja ylläpidosta tai toimettomuudesta. Vaikka voit ansaita rahaa tekemällä näin, se on vaarallisempaa kuin pitkäaikainen sijoittaminen.

Kun olet selvittänyt markkinoiden hyvät puolet, aloita sijoittaminen oikealla rahalla. Pidä selvät tauot., hB toimittaa sinulle seuraavat:. Suurmääräinen kauppias voi arvostaa tiettyjä ominaisuuksia tai palkkiorakenteita, kun taas osta ja pidä -sijoittaja voi mieluummin välittää, joka tarjoaa muita ominaisuuksia, kuten täyden palvelun pankkipalvelut. Tällä sivulla neuvotaan, mitä osakkeita on etsittävä lyhytaikaisiin positioihin pyrkiessä. Kädessä alas, Questrade tarjoaa asiakkailleen ja potentiaalisille asiakkailleen eniten vaihtoehtoja tavoittaa edustajansa, ja keskimääräinen nopein vastausaika käynnistykseen oli 10 tuntia. Kokemusastettasi ja kaupankäynnisi mukaan riippuen sinulla voi olla eri prioriteetteja kuin muilla, kun valitset välittäjää. Sinun tulisi harkita ymmärtääksesi miten CFD: t toimivat ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi.

HSBC Bank 350 dollaria, 750 dollaria, 2019 dollaria tarkistusbonukset (valtakunnallinen)

Yhtiön online-osakekaupankäyntijärjestelmästä tuli vain hieman mielenkiintoisempi, ja välittäjä ilmoitti vähentävänsä palkkioita nollaan osakkeistaan, ETF: stä ja optiokaupoista, vaikka se veloittaa silti 0 dollaria. Blogit ja foorumit - nämä tarjoavat loistavan mahdollisuuden oppia kokeneilta kauppiailta. Kun olet päiväkauppias, oikea pennin osakevälittäjä voi auttaa sinua maksimoimaan jokaisen kaupan sekä markkinoiden aikana että niiden jälkeen. Tämä oli virstanpylväs, johon olen pyrkinyt viimeisen kahden vuoden ajan; sijoittajien kannalta on elintärkeää ymmärtää, että kauppaa koskevat kustannukset eivät ole ainoa tekijä hinnoittelussa.

Mutta aivan kuten kustannukset, on tärkeää tietää sijoittamistavoitteesi arvioidessasi vaihtoehtojasi. Ennen kuin pääset parhaan listan luetteloon, harkitaan, kuinka online-välittäjät toimivat varmistaaksesi, että etsit online-välittäjää etkä jollain muulla tavalla sijoittamista varten. Olen oppinut kokemuksesta. Joudut kuitenkin maksamaan näistä ominaisuuksista, koska E * TRADE on yhtä kallis kuin TD Ameritrade ja vaatii myös 500 dollarin talletuksen tilin avaamiseen (TD Ameritrade on ilmainen). Tietoisella kaupankäyntipäätöksellä on suurempi vaikutus sijoitustilillesi kuin satunnaisella dollarilla tai kahdella kaupan palkkioilla. Vaikka päiväkauppa ei ole laitonta eikä epäeettistä, se voi olla erittäin riskialtista. Jotta se näkyisi, koko kauppavuosi koostuu hiukan yli 200 kaupankäyntiistunnosta.

Allyllä on myös runsaasti tutkimusvälineitä ja mobiilisovellus, jota haluat käyttää. Rahoitusneuvojat tarjoavat edelleen arvoa, mutta monille sijoittajille nykyaikaiset online-välityspalvelut tarjoavat kaikki tarvittavat välineet sijoitusten onnistumiseen ja oppimiseen tunnistamaan omat mahdollisuutesi. Yksi yhteys api: n kautta mille tahansa kanavalle. mastercard send -sovellusliittymät on suunniteltu tarjoamaan asiakkaille joustavuutta ja hallintaa varmistaen samalla markkinoiden nopeus. Ajoitetut talletukset, yrityksen tarkkailuluettelo, päiväkaupan seuranta, edistynyt tilaustuki. 65 sopimusta kohden (plus 4 dollaria. )Jos etsit uutta tapaa sijoittaa tänä vuonna ja olet valmis lyömään itseäsi, seuraavien online-välittäjien tulee olla luettelon kärjessä. Ottaen huomioon, kuinka monta alustaa asiakkaat voivat käyttää tutkimukseen ja kauppaan, käytettävissä olevien työkalujen suuri määrä voi olla ylivoimainen. Firstrade, Ally Invest, SogoTrade, Lightspeed, SpeedTrader, Cobra Trading, Just2Trade, Robinhood ja ChoiceTrade.

Matalat Maksut, Niin Harvat Kuin Mahdollista

Lyhyet vastaukset ovat: Monimuotoisuus on tärkeää asiakaspalvelun suhteen. (1) Henkilökohtaisella sekillä B ja A) 2) on vähintään 100 000 dollarin keskimääräinen saldo kolmen kuukauden aikana yhdistelmällä pankkitilitilejä, Merrill Edge -tilejä ja Merrill Lynch -tilejä.

  • Etusija voidaan antaa Robinhood Gold -tilaajille ja nykyisille Robinhood Financial -asiakkaille.
  • Jotkut yritykset voivat esimerkiksi veloittaa 6 dollaria.
  • TD Ameritrade sijoittaa osingon uudelleen, joten omistat 5 dollaria enemmän Apple-osakkeita.
  • Kun olet vain kiinnostunut sijoittamisesta, sinun ei tarvitse joutua keksimään useita tuhansia dollareita kokeiluun.
  • Tämä ei ole tarjous, tarjouksen pyytäminen tai neuvonta ostaa tai myydä arvopapereita tai avata välitystili millään lainkäyttöalueella, jossa Robinhood Financialia ei ole rekisteröity.
  • Tämän minimoimiseksi - ja tiedon ylikuormituksen, joka yleensä tulee seuraamalla markkinoita ympäri vuorokauden, on muutamia välttämättömyyksiä, joita on etsittävä online-välittäjältä.

Mikä On Osakekauppa?

Kaikki tarjoavat yleensä perustiedot, kuten puhelin-, sähköposti- ja verkkopalvelulomakkeet, mutta vain Questrade on täysin omaksunut uusia vaihtoehtoja asiakkaiden ulottamiseen. Tämä yllättää useimmat ihmiset, koska useimmat ihmiset eivät liitä uskollisuutta "ilmaiseksi". Älä enää luota huutaviin lattiakauppiaisiin hakemaan osakkeita sinulle. Päivittäinen osakekaupan simulaattori, joka on ilmainen, on loistava tapa oppia markkinoista. 99 dollarin kuukausimaksu ladattavan TradeStation-alustan käyttämisestä saattaa olla kaupan rikkoja satunnaisille sijoittajille. Useimmat verkkovälittäjät korostavat enemmän mobiilisovellusten kauppaa, mutta TD Ameritrade on mobiilisovellusten edelläkävijä.

Jos etsit hyvää tekniikkaa, joudut maksamaan siitä. Joten online-osakevälitys on pienempi sijoitus. Ei-opec-maat, mikä on CFD-kauppa? On monia syitä, miksi nojaudun kohti Scottradea. Toivottavasti voit käyttää näitä tietoja löytääksesi online-välityksen, joka vastaa parhaiten tarpeitasi. Seuraava: mitkä ovat bitcoin mining pools? Ne ovat saatavana Windowsille, Mac OS X: lle ja muille. Vaikka opiskelu käydä kauppaa ja sijoittaa osakemarkkinoille voi tuntua pelottavalta, se on itse asiassa yksinkertaisempaa kuin luulisi.

Uskollisuuden Haitat

Välittäjällä ei ole luettelossa alhainta kauppaa kohden perittävää palkkiota, ja sen välittäjän avustama kauppamaksu on korkea 44 dollaria. Oman seurannan sijaan saat parhaan hinnan automaattisilla tilauksen päivityksillä. Jos käydään kauppaa usein ja suurilla määrillä, tämä voi säästää huomattavasti.

Parannus

Selvitä tarkalleen, kuinka paljon verkkokaupan välittäjä veloittaa ja mistä. Jos et ole tutkinut ahkerasti, voit polttaa. Schwab on 4 dollarin maksu. Mitkä ovat välitystilin rajoitukset? Yhteysajat ovat keskimäärin 1 - 2 minuuttia, ja huomaat, että asiakaspalveluhenkilöt eivät ole kovin ammattitaitoisia. Useimmat online-välittäjät veloittavat 5–7 dollaria kauppaa kohti. Interaktiiviset välittäjät - paras alhaisiin palkkioihin, olemme seulonut kunkin yrityksen hinnoittelumalleja, toimintoja, online-arvosteluita ja muuta. Laadimme luettelon parhaista online-välittäjistä osakekauppaan. IRA: n avaaminen edellyttää minkä tyyppisen valintaa, kuten Roth IRA, perinteinen IRA tai SEP IRA. Harkitse haluamiasi ominaisuuksia ja niihin liittyviä kustannuksia.

Kokeile 100 000 dollarin Pro ilmaista esittelyä

7 dollarin kiinteä maksu vaihtovaihtoehdot: Verkkovälittäjät tai diskonttovälittäjät, joita kutsutaan myös nimellä, toimivat kuten perinteiset välittäjät ja sallivat sijoittajien käydä kauppaa kaikista osakkeista, joukkovelkakirjoista, optioista ja sijoitusrahastoista ETF: ään ja GIC: iin. Arvopaperi- ja pörssikomissio (SEC). Esimerkiksi, se on vielä yksi tili, jota on tarkasteltava laskettaessa nettovarallisuutta, vielä yksi sijoitussarja, jota käsitellään varojen tasapainottamisessa, enemmän verolomakkeita jne. Ally laskuttaa sinulle vaihtoehtovaihtokauppiaita vain 0 dollaria. 99 lyhytaikainen kauppamaksu.

Vaikka SIPC suojaa varojasi siinä tapauksessa, että Ally Invest epäonnistuu, se ei suojaa markkinoilta aiheutuvilta sijoitustappioilta. Tämä tarkoittaa, että sinun on tehtävä vähintään 36 kauppaa 12 kuukauden aikana saadaksesi pääsyn edistyneisiin työkaluihin. E * KAUPPAlla on molemmat.

Sinulla ei kuitenkaan ole tutkimus- ja kartoitustyökaluja, joita muut verkkovälittäjät tarjoavat. TD Ameritrade on loistava välittäjä kaikkialla. Kun olet kirjautunut uskollisuustilille, standout-ominaisuus on uutiset ja tutkimus-välilehti. # 2 - paras kauppaistunto - klo 8–9 gmt, napsauta aikavyöhykettä kesäajan (DST) siirtymispäivämäärille ja -aikoille. Koska volyymi on niin tärkeä tekijä päivittäiskaupan parhaimpien osakkeiden löytämisessä, ei ole yllättävää, että paremmat osakevalinnat löytyvät Yhdysvaltain markkinoista: Jokainen, joka kertoo sinulle, että online-välittäjät vaativat vähintään 10 000 dollaria tai 20 000 dollaria, valehtelee. Jos sinulla on jo Bank of America -pankkitili, välitystili on looginen lisäys. Robinhoodin mobiilisovellus on erityisen hyödyllinen ja palkitseva kuluttajille, jotka kokeilevat sitä.

Se on vähemmän seksikäs kuin jotkut muut tämän luettelon tarjoukset, mutta se on ainoa tarjous, joten siellä sinulla se on!