Osakemarkkinatyökalut

Kun avaat sovelluksen, etsi haluamasi Podcast ja paina sitten toisto. Paljon hienoa tietoa 12. tammikuuta 2019 lähettäjä melonhead11111, Yhdistynyt kuningaskunta. Todella hyvä podcast, joka on kattanut niin monia alueita. Strategiat, kuten dollarikustannusten keskiarvoistaminen, ovat hyvä tapa kahlata hitaasti. Otin puoli. Kiitos Claylle ja Chezzille arvokkaasta tiedosta ja jokaisen tarinan jakamisesta.

Suosittelemme tätä podcastia kenelle tahansa, joka voi myöntää, että ei tiedä kaikkea etukäteen, ja että he voivat oppia muilta, jotka ovat jo kokeneet, mitä omalla matkallasi on vielä edessä. Im 65 palloa syvä ja rakastan show. Sitten löysin podcastien maailmankaikkeuden. Kiitos teille molemmille ja jatkaa hyvää työtä.

Kaupankäynti voi olla petollinen tie, varsinkin jos teet sen yksin. Kyse ei ole rikastuksesta nopeasti; eikä kyse ole valtavista voitoista ja niiden menetyksestä. Erittäin suositeltavaa, kuuluisitko ryhmään vai et. 07 Paras nuoremmille sijoittajille:

Soittokello soi ja se aukeaa klo 232, mikä on todella outoa. Tiedät korkean tason raportoinnin, jonka saat Bloombergiltä, ​​ja heidän viikoittainen Odd Lots-podcast ei eroa. Tässä on ajatukseni: Podcastien sijoittaminen voi opettaa sinulle kaiken, mitä haluat tietää salkun kasvattamisesta. Jos olet työmatkaliike ja et tiedä mitä lukea tai kuunnella tänään, lisää vain tämä jonoon ja sinä olet valmis.

Informatiivinen, opettavainen ja viihdyttävä!

Girlboss Radio

Kiitos ja nauti näyttelystä! Joten päivittäisessä vastustuksessa, ei til 645: ssä, on vielä tilaa, mutta en vain oikeasti pystynyt tekemään siitä erittäin hyvää. Luckscout-joukkue, jos olet siinä hyvä, kaupankäynti itse tuottaa aina enemmän, mutta en usko, että se on vaihtoehto. Suuri kuuntele hienosta aiheesta. Tämä prosessi auttaa varmistamaan, että teet rationaalisia päätöksiä kaupankäynnistäsi. Podcast tarjoaa viikoittaisen annoksen optio-oikeuksien kaupankäynnin koulutusta, joka on hyödyllinen aloittelijoille ja ammattimaisille kauppiaille. Yhtäältä sinulla on Tim, joka tulee kokemuksen paikasta ja sanoo sinulle “kyllä, voit tehdä tämän”.

Tässä on joitain korkealaatuisia kaupan podcasteja, joita nautin kuunnellessani.

Onko aika panostaa korkoherkille osakkeille RBI: n koronlaskun jälkeen?

Odotan nyt maanantaina. Cool matka seurata! Älä koskaan unohda upeaa uutisia! Varmista, että tilaat, jotta pysyt ajan tasalla siitä, mikä on kuuma ja mikä ei ole markkinoilla. Jokainen työskentelee kovasti saadakseen laajan aihealueen ja tuotannon laatu on korkea. Hän käsittelee erilaisia ​​sijoitusaiheita ja haastattelee myös viikoittaista vierasta. Tässä podcastissa on esitelty paljon hämmästyttäviä sivuideoideoita (ja olen ollut esillä siinä)!

Oppitunnit muilta kauppiailta.

Podcast-hakemisto

Tfletch17 ★ ★ ★ ★ ★ Olen elämäni vaiheessa, jolloin olen kyllästynyt katsomaan sijoitusteni nousevan ja sitten kaatuvan. Erilaiset näkökulmat: Nämä podcastit todistavat sen. Upea käsitys kaupan maailmaan. Hänet pidetään myös yhtenä kauppajärjestelmien edelläkävijöistä ja suuntausten seuraajana. Joka tapauksessa palaamme siihen kaverit ensin huomenaamuna. Hänen menestys ei ole yllättävää, kun otetaan huomioon keskusteltujen aiheiden laajuus ja vieraiden monimuotoisuus, jota Ferriss pystyy houkuttelemaan - näyttelijät, yrittäjät vai liikemiehet. Katso mitä tahansa näistä hienoista sijoittavista podcasteista iTunesissa tai podcast-sovellusten, kuten Overcast tai Stitcher, kautta.

Mietitkö, mitä ylä- ja alamäkiä uusi vuosi voi tuoda markkinoille? Jokainen jakso näkee Ferrissin haluavan oppia vierailtaan, keskustelemalla heidän suosikkikirjoistaan, päivittäisistä rutiineistaan, heidän liiketottumuksistaan ​​ja ajanhallinta temppujaan - lähinnä niiden rakenteista, jotka he ovat asettaneet menestykseen omalla alallaan. Historiasta saamat käsitykset voivat hyödyttää meitä huomenna. Voit ehdottomasti! Onko koskaan täydellinen aika olla osta ja pidä sijoittaja? Mutta se on sen arvoista kuunnella useita istuntoja. Olen myös esiintynyt neljässä viidestä näistä haastatteluna.

Rob Booker

Useimmat podcastit ovat välillä 20 minuutista yli tuntiin, keskimäärin noin 30–40 minuuttia. Jos se olisi helppoa, kaikki käyttäisivät osakemarkkinoita perosnal ATM -koneensa. Hyppin sisään, se oli 700 osaketta, osittainen täyttö tilaukselleni. Ja kuten näette, se tekee hienon liikkeen. On hienoa työskennellä yksilöiden kanssa heidän tarpeidensa perusteella, koska se antaa myös käsityksen siitä, mihin kauppiaat kamppailevat.

Jos olet nainen - tai olet kiinnostunut vain naisille ominaisista rahanliikkeistä - tilaa välittömästi Tanja Hesterin ja Kara Perezin podcast. Yritys on ollut edelläkävijä tutkimuspohjaisten sijoitusstrategioiden alalla, ja Patrick on toiminut tehokkaana kommunikoijana siitä, kuinka sijoittajat voivat hyödyntää niitä parhaiten. Joten sanotaan, että joku oli pitänyt tätä takaapäin täältä ja sitten he keskimäärin alas, keskimäärin alas ja sitten he vain jättivät myyntitilauksen tietokoneelleen myydäksesi sen hintaan 230 tai jotain sellaista. Tilaa jo tänään. Juuri mitä uutta tai harkitsevaa elinkeinonharjoittaja tarvitsee.

Älykäs Passiivinen Tulo

Joten, et saa uusinta osakekohtaista vinkkiä. Arkisto, binaaristen optioiden ostaminen demotililtä on täysin riskitöntä, vaikka jotkut väittävät, että tämän tietäminen saa kauppiaita muuttamaan kaupankäyntityylinsä verrattuna siihen, miten he toimisivat, kun riskisivät oikealla rahalla markkinoilla. Maailmassa, joka on täynnä BS: tä ja ihmisiä, jotka haluavat myydä sinulle jotain, Tom & Owen myöntää onnellisena, että on todella vaikeaa ansaita markkinoita ilman kovaa työtä, paljon jälkitestausta ja paljon virheitä. Joten sitten lopetan. Uusimpia podcastin vieraita ovat NYU: n finanssiprofessori Aswath Damodoran, Vanguardin toimitusjohtaja William McNabb ja Legg Mason Value Trustia hoitanut Bill Miller. Olisi erittäin suositeltavaa. Ja se jatkuu alhaisempana ja putoaa heti arvoon 690, lopetin seitsemän.

Tim on perheen mies ja hänellä on kaikki hauskaa. Minua hämmästytti heidän tuntemus aiheesta ja intohimo siihen. Uskon, että pidät heistä informatiivisten muotojensa takia.

Huono Rahalla

Mitkä luulet olevan täynnä kuumaa ilmaa? Mutta sitten maksat korkeamman hinnan vahvistuksesta. Yhden kauden kausi on päättynyt, mutta toinen kausi on tulossa TOMORROW, 6. Elokuvantekijä ang lee puhuu tekniikasta ja ohjaa will smithiä gemini man -tapahtumassa. marraskuuta, ja siellä on aivan uusi lahja!

Tuleeko raakaöljyn piikki FPI-tuloihin?

Suosittelen kaikille kokeilla. Teemme sen haastattelujen avulla. Osakkeet, sijoitusrahastot, pörssissä käyvät rahastot ja joukkovelkakirjat ovat vain joitain asioita, joihin voit harkita rahasi sijoittamista.

Rahaa Nörtit

Vieraiden laatu on joka viikko erinomainen, ja haastattelutyyli on rento ja humoristinen, mutta aina ammattimainen. Mielipiteemme ovat omia. He ovat täysin ilmaisia. Tylsä, rehellinen totuus. He ovat täynnä motivaatiota oppia kauppaa.

Podcast kattaa joukon sijoitusaiheita, ja käydään perusteellisia keskusteluja sijoitusmaailman johtavien valojen kanssa. Raha meille muille iTunesin ansiosta Jotkut sijoittajat luottavat ammattitaitoiseen taloudelliseen neuvonantajaan opastamaan heitä päätöksenteossa. Ei vain blokeihin; vaihda hyvät naiset!

Nämä kaikki ovat osa teknistä analyysiä. Opit hänen kovan työn strategiansa, omistautumisensa ja johdonmukaisuutensa viedäksesi tietä päivittäisiin ansaintaan, jotka sekoittuvat ajan myötä. Toinen FIRE-takaa harrastaville tarkoitettu podcast, “SelectFi”, joka keskittyi FIRE: n taloudellisen riippumattomuuden näkökulmaan, koskettaa vinkkejä kustannusten vähentämiseksi, velkojen poistamiseksi ja passiivisten tulovirtojen rakentamiseksi kiinteistö- ja verkkoyritysten kautta. Se on todella kuin kouluun meneminen.

Voiko Aramco käsitellä, Jio aikoo ansaita RIL: lle arvosanan?

Odota aina uusintatestiä. Haluan, että sinusta tulee parempi kauppias, ja tiedätkö mitä? Olet siirtymässä eläkkeelle 65-vuotiaana vain mennäksesi rikki 71-vuotiaana ja olet ollut hyvä säästäjä koko elämäsi. Uusilla ihmisillä, mukaan lukien minä, on taipumus nähdä ihmisten tekevän naurettavaa rahaa kaupankäynnillä ja ajattelevan, että se on helppoa. Viimeaikainen markkinakorjaus oli päivän aihe aihe jaksossa, ”Liian myöhäistä myydä, liian aikaista ostaa”, Trennert sanoo. Tom, Owen ja Brandon ovat loistava joukkue, jolla on erinomainen sisältö.

Menin todella punaiseksi, koska sain täällä huonon liukastumisen. Ja sitten COE, tämä iski korkean päivän vauhtiskanneriin. Rakasta ajatusta tämän näyttelyn luomisesta. En ole löytänyt toista resurssia, joka antaa niin vankan perustan ja jatkuvan tuen kauppiaaseksi tulemiselle. Nautin erityisesti Tomin yksityiskohtaisesta analyysistä. Esimerkiksi äskettäinen ikimuistoinen podcast, jota kuuntelin, oli Jean Chatzkyn haastattelu podcastilla.

  • Olen luonut tämän helposti seuraavan Investing for Beginners -oppaan yksinkertaistaaksesi oppimisprosessia osakemarkkinoille pääsylle.
  • Käyttämällä verkkosivustoamme ja palveluitamme hyväksyt evästeiden käytön evästekäytännössämme kuvatulla tavalla.
  • Pidä se yllä kaksi blokkia!
  • Tässä viestissä tarkastelemme 7 parasta podcastia, joiden avulla voit oppia kauppaa osake- ja Forex-markkinoilla.

MF purkaa Zee: n osakkeet; Airtel-Jio -taistelu saavuttaa Train ja muut

Sitten istuin jonkin aikaa tiukasti, koska se alkoi ajaa ja olin kiinnostunut siitä, tuliko se takaisin VWAP: n alapuolelle. Olen oppinut paljon ja podcastit pitävät minut motivoituneena. Tätä voidaan soveltaa sekä uusiin että kokeneisiin kauppiaisiin, joiden mielestä tieliikenne on liian iso ylittämään syyt kertoimelle, ettet ole ainoat, jotka osuvat samaan seinämään.

Google Financeä ei kuitenkaan enää ole saatavana, ja paras ilmainen selain on nyt Finviz. Oleellista kuuntelua oppijalle 15. maaliskuuta 2019 kirjoittanut Jack Brinn, Iso-Britannia. Uuden vuoden aikana päätin oppia lisää kaupasta. Hyvä on, niin hajotettu osake, sen liukuvien keskiarvojen alapuolella, siirtyminen isoon taskuun, hyvät mahdollisuudet tämän asian liikkua.

Jos nautit kauppias Rayner Teon Desert Island Trades -tapahtumista meille täällä TraderLifessä äskettäin (voit lukea sen alla), niin tämä jakso on sinulle, koska Covel haastattelee entistä prop-kauppaa Singaporesta. Hän esittelee näyttelyssään myös kokeneita kauppiaita. Olen oppinut niin paljon hänen harjoittelukursseistaan ​​(CTU) ja kuunnellen tätä podcastia. Ja mitä voimme oppia The Wall of Wall Streetilta? Todella mielenkiintoiset aiheet, paljon energiaa ja hyvä toimitus. Alla olevat podcastit (ei erityisessä järjestyksessä) ovat Investor Teesin valinnat 30 parhaalle ilmaiselle sijoitus- ja kauppa Podcastille. Määrittelemäsi riski, selvitä, haluatko käydä kauppaa valuutoilla. Se on hiukan erilainen. Isäntä ja asiantuntevat vieraat tarjoavat oivaltavia neuvoja ja tietoja, joista on apua kaikille kuunteleville!

College Investor Audio Show

Hän etsii huomaamatta yrityksiä. Hän puhuu muun muassa sijoitusten päättymispäivästä ja siitä, onko se oikea siirto eläkkeelle siirtymiseen, kuinka sijoittaa taiteeseen ja muihin jumittuneisiin vaihtoehtoihin, käyttää passiivisia tuloja varallisuuden rakentamiseen ja kuinka murtautua kiinteistöjen sijoittamiseen joukkorahoituksen avulla. (4) Seurata Brandonin matkaa tullakseen jatkuvasti kannattavaksi elinkeinonharjoittajaksi. Miksi sijoittaminen on niin tärkeää? Lisäksi yhdellä hänen kumppaneistaan ​​(Mike Alkin ja Talking Stocks Over a Beer) on myös viikoittainen podcast. Joka tapauksessa, tässä on joitain suosikki sijoittavan podcastin, ei erityisessä järjestyksessä. Hän tuottaa viikoittaisen näyttelyn, joka kattaa samanlaisen sisällön - sijoittaminen, kiinteistöt ja varallisuuden rakentaminen. Kun se tapahtui, näin tämän ensimmäisen syöksyn.

Arvelin, että 99 dollaria, jonka maksin sisäisestä kierroksesta, oli tyhmä vero siitä, että en tehnyt sitä, mitä minun olisi pitänyt tehdä ensin. Sijoita vain rahaa, jota et tarvitse pian (viisi vuotta tai vähemmän). Lisäksi puhumme muiden kauppiaiden kanssa, jotka ovat samalla matkalla, johon haluat liittyä. Se katkaisee 65, puristetaan jopa 80, joten nyt siirrymme vain minuutin kaavioon. Kaupankäynti kuten minkä tahansa muun ammatin harjoittaminen vaatii koulutusta, omistautumista, ahkeraa työtä ja intohimoa menestyäkseen. Se on… [Lue lisää. Ja jos sinusta tuntuu erityisen antelias, voit jopa jättää meille arvostelun iTunesissa.

4611 täällä, kuten voit nähdä klo 11: Oikeat kauppiaat, todelliset kaupat, todelliset voitot, todelliset tappiot ja työstrategiat markkinointiveteraaneilta. Ensimmäisessä jaksossa ne kirjaimellisesti käsittelevät aihetta, jota useimmat eivät olisi, mutta harvat vain ymmärtäisivät: Hyvin sanottuna vastaus on kieltävä. Kun kuuntelin, tämä varmasti vahvistui uudelleen.

Kuinka Sijoittaa Riskipääomaan

Steinin kokemus ammattimaisesta rahahallinnasta johti hänet luomaan näytöksen, joka auttoi jokapäiväisiä sijoittajia pääsemään eteenpäin. Mutta ne ovat toissijaisia ​​taktiikoita. Rakasta tätä podcastia! Menin sänkyyn ja ajattelin tehdä sijoituksen, jos tunnen samalla tavalla aamulla. Luo sovellus, kuinka paljon seisokkeja sanoisit autosi olevan joka viikko matkustessasi, töissä, nukkumassa tai vain hengailla kotona? Ajatuksena on taas vain tuottaa jatkuvaa voittoa ja pysyä vihreänä. Yksi parhaimmista asioista Steady Trade Podcastissa on sen voimaannuttaminen. Toisin kuin haastatteluissa, Chris kertoo tarinan itse - tuo esiin parhaimmat ja arvokkaimmat kohdat kuulijoille. Ota selvää, mikä aiheutti sen ja mikä muuttui.