Vuoden 2019 8 Parasta Verkkokauppaa

Asiantuntevat käyttäjät ottivat jokaisen välittäjän koeajoa varten ja punnitsivat standout-ominaisuuksia. TD Ameritrade: Koska jokaisella henkilöllä on erilaisia ​​mieltymyksiä ja erilaisia ​​mieltymyksiä siitä, kuinka paljon sijoittaa, olipa se paras tapa sijoittaa 100 dollaria vai paras tapa sijoittaa 1000 dollaria, jokaisella on erilainen “paras välitys” heille. Täysin varustetut mobiilisovellukset. Mutta vaikka et ole aktiivinen kauppias, välittäjä veloittaa kiinteän maksun, joka on kilpailukykyinen kilpailijoiden tarjoaman kilpailun kanssa. Tällaiset maksut voivat maksaa tuhansia ja estää sinua jäämästä eläkkeelle aikaisemmin, mikä tekee tästä sijoitusten hallintaohjelmistosta olennaisen tärkeän eläkesäästöjen luomisessa. ”Ja tietysti, se on ilmainen, joten voit sijoittaa rahaa, joka muuten olisi mennyt välittäjän taskuun.

 • Jos et kuluta vähintään 10 dollaria palkkioihin kuukaudessa, sinulta veloitetaan ero.
 • Voit myös hyödyntää EDGAR-järjestelmää, tietokantaa Yhdysvaltojen julkisesti saatavilla olevista arkistoista.
 • Vaihtoehdot ovat myös 0 dollaria.
 • Muistutteko päiviä, jolloin piti kutsua pörssivälittäjä tekemään osakekauppaa?
 • Reaaliaikaisista suoratoista tarjouksista viimeisen myynnin tikkereihin, laadukkaan osakekannerin, mobiililaitteiden kaupankäynnin sovelluksiin ja tason II lainauksiin muutamia mainitakseni.
 • Useimmat asiantuntijat suosittelevat alkamista noin 1 000 dollarilla.
 • Kuinka hyvin kartoitusvälineet toimivat ja mitä teknisiä indikaattoreita voit käyttää?

Lopuksi, Ally Invest on johtava asiakkaiden kouluttamisessa. Löydät satoja resursseja auttamaan sekä amatööri- että ammattimaisia ​​sijoittajia. Palkkiotuotot luopuvat vain online-osake- ja ETF-kaupoista yksittäisen tai yhteisomistuksessa olevan itsenäisen henkilökohtaisen CMA®- tai IRA-tilin kautta. Lippukoodi on 1-5 numeroa pitkä ja sitä käytetään varastojen tunnistamiseen. Yritys tarjoaa täyden palvelun hoitoa, jos asut lähellä jotakin sen sivukonttoreita - niitä on kaikkialla maassa 300. Nykyään voit löytää kymmeniä online-osakevälittäjiä, jotka kaikki väittävät olevansa parhaita tekemisissään. (TD Ameritrade, Ally Invest, E * Trade jne.)

Se tarkoittaa myös, että tuplaat odotetut tappiot. Saalis on, että olet rajoitettu pieneen määrään yksittäisiä kantoja ja listautumisantia. Tarkista myös kunkin yrityksen verkkosivustolta päivitetyt tiedot, hinnat ja tiedot.

Se on hyödyllinen palvelu pienille saldoille ja tarjoaa verotehokkaita ominaisuuksia, kuten 529 yliopiston säästösuunnitelman suora indeksointihallinta, jota mikään kilpailijoista ei tarjoa.

Saatat Pitää Myös

Jotkut asiantuntijat, kuten sijoitusstrategiajohtaja Liz Ann Sonders, voidaan usein nähdä televisiosta keskustelemassa markkinoista. Lainaukset viivästyvät Classicissa; sinun on päivitettävä sivua päivittääksesi viimeisimmät. Tiliin liittyvät perinteiset/Roth/Rollover/SEP-maksut: Millaisia ​​seulontatyökaluja on käytettävissä potentiaalisten sijoitusten löytämiseksi? Vain asukkaat.

Itsenäinen Kauppa

Huomaa, että suoja ei kata valuuttakauppaa. Kaikki kustannukset edellyttävät, että asiakkaalla on vähintään 100 000 dollaria omaisuutta välittäjän kanssa. TD Ameritrade's on oikeastaan ​​kiinteä maksu markkinoista tai kaupan koosta riippumatta. Ei hyvä valinta aktiivisille kauppiaille. Et halua, että se on haudattu joukko avattavia pudotusvalikoita. Vaikka markkinat putoavat tänä vuonna, todellisuus on, että kokonaismarkkinat eivät ole koskaan menettäneet millään tietyllä 25 vuoden ajanjaksolla. ACAT-lomakkeet on oltava perillä 15 päivän kuluessa uuden tilin avaamisesta. Maksu saattaa muuttua.

Perinteisen paperikaupan vaikeudet olivat loputtomat, aiheuttaen erilaisia ​​vaaroja. Keskittyminen alennettuihin kustannuksiin voi joskus olla punainen lippu laadusta, mutta Ally toimittaa todella hienostuneilla laskimilla, voitto-tappioarvioilla ja muulla. Toinen on edustajan kyky ratkaista ongelmasi. Tasapainotetut rahastot, tunnetaan myös nimellä "hybridirahasto", sijoittavat sekä osakkeisiin että joukkovelkakirjalainoihin. Monipuolisen salkun lisäksi sijoitusrahastot tarjoavat likviditeettiä, mikä tarkoittaa, että osakkeet voidaan helposti myydä milloin tahansa niiden nykyiselle nettoarvolle vähennettynä lunastuksilla. Optiokauppoihin voi liittyä korkea riski.

 • Se tarjoaa hienostuneita kaupankäynti- ja sijoitussimulaatioita, joilla on mahdollisuus harjoittaa kauppaa maailmanlaajuisilla osakkeilla. ETFsExchange Traded Fund (ETF) Exchange Traded Fund (ETF) on suosittu sijoitusväline, jossa salkut voivat olla joustavampia ja monipuolistaa laajaan valikoimaan kaikkia saatavilla olevia omaisuusluokat.
 • Lisätietoja Kiplingerin henkilökohtaisen rahoituksen ponnahdusikkunassa, elokuu 2019 © 2019 The Kiplinger Washington Editors.
 • TD Ameritrade tarjoaa tällä hetkellä 60 päivän palkkiona kauppaa, kun rahoitat tiliä, jolla on vähintään 3 000 dollaria. Suuremmat alkuperäiset talletukset ansaitsevat sinulle ylimääräisen käteisbonuksen.
 • Minimi saldo on 1 000 dollaria, ja aiheeseen sijoittaminen maksaa 9 dollaria.
 • En ole koskaan tehnyt varastoja enkä tiennyt, että voisin ostaa verkosta tai käyttää alennusvälittäjää.
 • Suunniteltu ammattilaisille, jotka suhtautuvat vakavasti käsityöhönsä, Interactive Brokers tarjoaa vain osakekohtaista hinnoittelua (.)

Lue Seuraava:

Online-pörssivälittäjille on haasteellinen aika. Pääkonttori sijaitsee Omahassa, Nebraskassa, TD Ameritrade perustettiin vuonna 1975 yhtenä ensimmäisistä online-välityksestä Yhdysvalloissa (1). Se ei ole edullisempaa kuin se. Alennuskaupat eivät enää ole yksinoikeudella välittämättömien online-välitystoimien alueita. Paras aloittelijoille, paras mobiilisovellukselle, parhaiten ETF: lle, parasta Penny-osakkeille, paras Roth IRA: lle, paras IRA: lle, paras kansainväliselle osakekaupalle, paras verkkokauppaa varten. M1 Finance antaa sinun myös käydä kauppaa murto-osuuksilla.

Verkkosivun jutut voivat muokata käyttäjän arvosteluja pitääkseen TopRatedFirms: n yllä. Robo-sijoittaja ei toimi sen edessä, joka on sinun etusi edessä. Vaimoni ja minä olemme henkilökohtaisesti käyttäneet ohjelmaa sen käynnistämisestä lähtien vuonna 2019, ja minun on vielä maksettava yhdestä osakekaupasta. Ole tietoinen välittäjämaksuista, mutta strategiasi voi myös maksaa sinulle. Verovoittojen verokanta suosii pitkäaikaisia ​​sijoituksia.

Salausvaluutat eivät ole osakkeita, ja salausvaluutta-sijoituksesi eivät ole suojattu FDIC- tai SIPC-vakuutuksella. Rahasi on suojattu jopa 250 000 dollarilla käteisellä ja 500 000 dollarilla käteisellä ja arvopapereilla. Tilisi valinnat laskevat verotettavaksi verovelvolliseksi verrattuna (esim. )Erinomainen uusille sijoittajille. Tämä maksu laskee 4 dollariin. Yllä olevassa esimerkissä huomaat, että olet todella parempi maksaa 7 dollaria.

Huobi (Digital Currency Trading Marketplace) -kampanjat: 25 dollaria liittymisbonus ja 25 dollaria + 30% komission viitetarjous

Sijoitusrahasto on sijoitusyhtiön perustama ohjelma, jonka avulla sijoittajat voivat ostaa osakkeitaan osakekannastaan, joka koostuu osakkeista, joukkovelkakirjalainoista ja muista hyödykkeistä. Tietäen, mitkä lailliset sijoitukset tuottavat, voit haistaa huijauksen mailin päässä. Haluatko vain aloittaa sijoittamisen verkossa heti? Palomuuri asettaa aidan tietokoneesi ympärille ja antaa sinun hallita mitä tietoja tulee ja mitä sammuu. Voit avata Ally Invest -tilin vierailemalla heidän virallisella verkkosivustollaan www. Jotkut välittäjät keskittyvät yksinomaan osakkeisiin, joilla käydään kauppaa New Yorkin pörssin, NASDAQ: n ja muiden suurten osakemarkkinoiden kautta, mutta monet penniäkään osakekaupat käyvät ”vaaleanpunaisilla arkeilla”.

Vaikuttavien sijoitusten ja/tai ympäristö-, sosiaali- ja hallintojohtajien (ESG) johtajat voivat ottaa huomioon arvopapereiden valinnassa perinteisen taloudellisen tiedon lisäksi tekijöitä, jotka voivat johtaa suhteelliseen sijoitustoiminnan tulokseen, joka poikkeaa muista strategioista tai laajoista markkinoiden vertailuarvoista, riippuen siitä ovatko kyseiset sektorit tai sijoitukset ovat suotuisat tai eivät suosineet markkinoita. Parhaat alle 1 dollarin varastot: lokakuu 2019, ohjelmisto mahdollistaa helpon ulkoisen rahansiirron ja sitä voidaan käyttää neljällä eri alustalla. Aiheeseen sijoittaminen on yhtä helppoa kuin tutkia ja valita motiivien luettelosta - sekä sijoittajan luoma että ammattimaisesti luotu. Kaikki välittäjät eivät anna näitä tietoja etukäteen; mutta yleensä yritykset, joilla on parhaat hinnat, yleensä julkistavat eniten. Vahvat työkalut ovat välttämättömiä aktiivisille sijoittajille. Voit myös saada 200 dollaria käteisluottoa, jos talletat tai siirrät 25 000 dollaria E * Trade -tilille.

Jos etsit uutta tapaa sijoittaa tänä vuonna ja olet valmis lyömään itseäsi, seuraavien online-välittäjien tulee olla luettelon kärjessä. Lyhyt pörssiyhtiö. Lähdekoodi, bitcoin-transaktiot turvataan lohkoketjuilla, jotka muodostavat julkisen transaktiorekisterin. Ostajan ja myyjän välinen sopimus ostaa tai myydä jotain tietyllä hinnalla määrättyyn aikaan, usein keinona panostaa sijoituksen tulevaan hintaan.

Robinhood - Paras Aloittelijoille

Silti Motif on yksi ainutlaatuisimmista online-sijoitusyhtiöistä, ja se on hyvä valinta niille, jotka haluavat monipuolistua tai jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan suhteellisen halpa, matala riski. Toisaalta ACME-lokakuun 60 -kutsu antaa ostajalle ostaa ACME-osakkeen 60 dollarin merkintähinnalla lokakuuhun saakka. Aloittaaksesi sijoittajat voivat rekisteröityä Facebookin tai heidän sähköpostiosoitteidensa kautta. Nämä asiakkaat suunnittelevat kuulemisen, joka tarjoaa heille nopeata huomiota ja työkalujen mukauttamista, pääsyn koko sijoitusammattilaisten komiteaan ja mahdollisuuksia yksityisten yritysten sijoituksiin (riskipääoma, pääoma jne.) Kaikki mielipiteet ovat meidän mielipiteemme, eikä mikään mainostaja vaikuta niihin. Korkeat marginaalimaksut joillekin online-välittäjille voivat luoda vastatuuleen, josta voi olla vaikea päästä eroon. Erinomainen mobiilisovellus päivittäisille sijoittajille. Sijoittaminen on riskialtista.

95, jota muut online-osakevälittäjät veloittavat. 95 per osake tai ETF-kauppa, 2 dollaria. Lisäksi reaaliaikaisista tarjouksista peritään kuukausittain 10 dollarin maksu ("Yhdysvaltain arvopapereiden ja futuurien arvopaketti"), josta luopuvat, jos vähintään 30 dollaria palkkiota käytetään.

65 maksu sopimusta kohden. Toinen tärkein ero Classic-alustan ja uudemman Ally Invest Live -sovelluksen välillä on se, että uuteen alustaan ​​virtaavat lainausmerkit. Keskimääräinen luokitus määritetään laskemalla kaikkien niiden arviointien matemaattinen keskiarvo, jotka on hyväksytty lähettämistä varten asiakasarvostelujen ja arvosteluiden käyttöehtojen mukaisesti, ja siihen ei sisälly luokituksia, jotka eivät täyttäneet ohjeita ja joita ei siksi julkaistu. Tässä on joitain parhaista online-välittäjistä, jotka tarjoavat sijoittajille eniten arvoa salkkuilleen.

Jos pystyt, tunnista hyvät yritykset paikallisesti ”, sanoo Randy Cameron, salkunhoitaja ja sijoitusneuvoja, jolla on 35 vuoden kokemus.

Online-osakevälittäjäalustat Aloittelijoille

Vuoden 2019 seitsemän parhaan välittäjämme ulkopuolella on myös yhdeksän muuta välittäjää, joita tarkistimme: Vaikka työskentelisit välittäjän kanssa, jolla on niin tehokas verkkosivusto, että mitään huonoa ei tapahdu 99. Tuotto, aloita varoilla, jotka olet valmis menettää, ja kun voitat, käy kauppaa saatujen kanssa. Paketti sisältää yksityiskohtaiset analyytikkoraportit yrityksille, joita se kattaa, ja Merrill tarjoaa myös hyvää koulutusmateriaalia aloittaville sijoittajille. Siksi on vain kaksi vaihtoehtoa. Muutamia tärkeitä tekijöitä on otettava huomioon, kun päätetään, mikä online-alennusvälittäjä on paras paikka siirtää olemassa oleva IRA tai aloittaa sijoittaminen uuteen. Suosittelemme uskollisuutta aloittaville sijoittajille. Power E * TRADE on edistyneempi ja sisältää historialliset kartoitustyökalut, reaaliaikaiset tiedot ja riskianalyysityökalut, jotka auttavat ymmärtämään paremmin kaupankäyntistrategioitasi.

TD Ameritrade - Paras alustaalusta

(95 kauppaa kohden) palkittiin sijalla 1 pankkipalveluista ja sijalla 1 yleisestä asiakaskokemuksesta, kiitos osittain emoyhtiölleen, Bank of America (BofA). Jos olet jo perehtynyt tähän yritykseen, löydät mielelläni saman ystävällisen ja helposti navigoitavan kokemuksen talon varastolta. Joillakin yrityksillä voi olla passiivisuuspalkkiot, alhaiset saldomaksut ja pankkipalveluista perittävät maksut, joita käytät usein (tai harvoin jopa). Ehdot täyttävän tilin tiliarvon on oltava vähintään yhtä suuri kuin netto talletuksen jälkeen suoritetun arvon (vähennettynä kaupankäynnistä tai markkinoiden volatiliteetista tai marginaalitilin saldoista aiheutuvat tappiot) 12 kuukauden ajan, jotta bonus ei menetettäisi! Schwab auttaa sinua saamaan nämä tiedot tarjoamalla samalla kilpailukykyisen kauppahinnan. Haluatko tehdä osakekursseja ilmaiseksi, tutkia monimutkaisia ​​strategioita ja kaupan optiosopimuksia vai vain harkita sijoittamista luotettavan tuen avulla, joka auttaa sinua, siellä on online-välitys, joka sopii kaupankäynnin tyyliisi.

 • Tilinhoitomaksuja ei ole eikä minimitalletusta.
 • Indeksirahasto käyttää yksinkertaisia ​​sijoitusalgoritmeja indeksin seuraamiseen, eikä se vaadi aktiivista ihmisen hallintaa.
 • Tulevaisuuteen sijoittamisen yhteydessä kenelläkään ei ole suurempaa kiinnostusta kuin sinä.
 • Alla on yhteenvetotaulukko kaikista Singaporen kauppapaikoista.
 • Silti tämäntyyppinen tuote soveltuu parhaiten kokeneemmille sijoittajille tai niille, joilla on laaja markkinatuntemus.
 • Tämä tarjous koskee uusia välitystilejä ja IRA-tilejä.

Verkkosijoittajan Sanasto

YK Youssef Khan "Sijoittamisen aloittelijana tämä oli paras lähtökohta, jota voisin toivoa. "Lisää muutama piste voittoisi (tai enemmän) vähentämällä kaupankäyntikustannuksiasi, ja se voi lisätä tuhansia ajan myötä. Com maailmanlaajuisesti, itse asiassa tämä on yksi alan parhaista tuottoprosenteista, ja sinun on vaikea löytää löytää välittäjä, joka tarjoaa enemmän. 04 Paras aktiivisille mobiiliyrityksille: Tämä yritys tarjoaa perusteellista tutkimusta sekä pääsyn täysiin penniäkään osakkeisiin ja StreetSmart Edge, kilpailukykyinen kauppapaikka, jossa on ammattityyppisiä sijoitusvälineitä ostaa ja myydä lennossa.

Sen hinta kauppaa kohden ei kuitenkaan ole halvin, 6 dollaria. Se tarjoaa myös resurssikeskuksen hyödyllisen sisällön kanssa, joka on kirjoitettu miellyttävämmällä tavalla kuin useimmat - ajattele otsikoita kuten: 5% neuvontamaksu; Wealthfront ja Betterment veloittavat vain 0.

Liittyvät Tuotteet

Tilin minimimäärät vaihtelevat suuresti yrityksistä toisiinsa, mutta yleensä ne vaihtelevat muutamasta sadasta muutamaan tuhanteen dollariin. Itse suunnatun tilin avulla voit rakentaa oman sijoitussalkun ja olla täysin hallinnassa. Kauppaa ilmaiseksi 60 päivän ajan ja saat jopa 600 dollaria palkkiottomia kauppoja, kun kirjaudut alla olevan linkin kautta.

Itseohjatut Vs. Hallitut Salkut

Voit suunnitella kilpailuja tai räätälöityjä sijoitusskenaarioita erityisillä säännöillä, kuten erityisillä palkkioilla, luokan ajanjaksolle sopivilla kaupankäynnin aikatauluilla ja monipuolisilla alkuperäisillä kassavaroilla. Pitkällä aikavälillä ne tarjoavat korkeamman tuoton kuin muut arvopaperit - mikä tekee niistä erittäin suosittuja - mutta ne ovat myös erittäin epävakaat. Lyhyesti sanottuna, yhtä ainoaa parasta online-osakevälittäjää ei ole, mutta jokaisella parhaimmalla valintamme on omat vahvuutensa erityyppisille sijoittajille. Yhdeksännen vuosittaisen teollisuusarviointimme valmistuminen kesti kuusi kuukautta.

5 senttiä osakkeelta, vähintään 1 dollarin osake ja enintään 1%: n kauppa-arvo, mikä voi olla iso rahaa säästävä penniäkään osakekauppiaille.

Tämä on pääomilla painotettu indeksi, joka sisältää 500 osaketta. E * TRADE, jonka pääkonttori sijaitsee New Yorkissa, perustettiin vuonna 1982, ja se oli lähimpien kilpailijoidensa tavoin myös yksi ensimmäisistä online-välitystoimistoista Yhdysvalloissa (10). Wealthfrontia on pitkään pidetty yhtenä parhaimmista online-sijoitussivustoista, joka tarjoaa valikoiman arvokkaita ja edullisia sijoitustenhallintapalveluita. Firstrade-palvelussa on nyt paras valikoima palkkiovapaita ETF-tuotteita - ne kaikki! 20 dollarin sijoitushyvitys näkyy automaattisesti tilisi hallintapaneelissa. Kun näin tapahtuu, sinun on saatava apua oikeilta ihmisiltä. Windows 10: n mukana tulee myös palomuuri, joka sinun on myös varmistettava, että se on aktivoitu.

Toinen ongelmani on, että olin aloittelija, joka osallistui osakevalintaan.