Mint.com

Se ei ole epätavallista online-pörssivälittäjälle - ei Robinhood, Vanguard eikä Fidelity tarjoa futuurikauppaa - mutta voit tehdä sen joidenkin muiden parhaiden suosikkeidemme, kuten E * TRADE, Charles Schwab, Interactive Brokers ja TD Ameritrade, kanssa. 65 optiota kohti sopimusmaksu. Ja jos mahdollista, anna välittäjälle koeajo ennen sitoutumista kaikkiin sijoituksiin heidän palvelukseensa. Fidelity ansaitsi 4. Tulo- (osinko-) raportointi ja pisteytys mukaan lukien on ainutlaatuinen paketti. 95 osakekauppaa ja pankkipalvelua Ally Pankin kautta.

”Kuka tämä yritys on? Pöytäliittymille MoneyRates. Ei-kaupalliset palkkiot ovat korkeat. E * TRADE antaa sinulle nämä työkalut ja alennukset kullekin kaupalle 4 dollariin. Se on myös suora voittaja Best Stock Screener Review -sivustolla. 95 kauppaa kohden, ja tilin avaamiseen tarvitaan vähintään 500 dollaria.

Se on paljon halvempaa kuin suuret eurooppalaiset kilpailijansa, ja vain Interaktiiviset välittäjät voivat kilpailla DEGIRO-maksuilla.

Keskitytään nyt sijoitusmahdollisuuksiin. Osakekaupalla kiinteät palkkiot 6 dollaria. Asiakkaat voivat käyttää myös sarjaa kaupankäynnin työkaluja, jotka on suunniteltu parantamaan kaupankäynnin reunaa, sekä erilaisia ​​tarjouksia, mukaan lukien volyymiin liittyvät bonukset, marginaalikorot, ilmainen VPS ja paljon muuta! Sinun tulisi harkita tekijöitä, kuten koulutusmateriaaleja, tutkimusvälineitä, uutisia ja kuinka heidän palkkansa on järjestetty arvioimaan, mikä sopii sinulle parhaiten. Uusi varastokoneiden ja skannerien kuningas on saapunut. Sillä ei ole eniten kaavion piirtotyökaluja tai eniten indikaattoreita tai edes osakekartta tyyppejä. Parhaat osakekaupankäyntialustat ovat ihanteellinen tapa pitää osakekantasi läpi päivän.

06% Yhdysvaltain osakkeista (vähintään 4 dollaria). Vieläkin on parempi, että opit oppia menettämättä rahaa. Hyvä asiakaspalvelu ja online-työkalut Miinukset: Talousneuvojan tai yrityksen kanssa, jolla voi olla satoja tai jopa tuhansia asiakkaita, sinulla ei ehkä ole samaa joustavuutta. 5 senttiä osakkeelta, vähintään 1 dollarin osake ja enintään 1%: n kauppa-arvo, mikä voi olla iso rahaa säästävä penniäkään osakekauppiaille. Nämä ovat ihanteellisia tapoja ostaa osakkeita, joilla ei käydä usein kauppaa. Optioista he perivät 6 dollarin perusmaksun. Onko sinulla vain pieni määrä rahaa, jonka voit sijoittaa syrjään sijoittamiseen?

Mitä Etsiä Verkkokaupasta

Tällä alustalla on Twitter-rooli osakekauppiaille ja se yhdistää käyttäjiä, joilla on samanlaisia ​​kiinnostuksen kohteita ympäri maailmaa. Saman päivän toteutumista ei voida taata 10 a jälkeen. Vaikka se voi tuntua liian hyvältä ollakseen totta, Robinhood tarjoaa tosiasiallisesti mahdollisuuden ansaita ottamatta sinulta mitään palkkioita ja se on sovelluksen virallisten mainoskampanjoiden avaintekijä. Kirjaudu sisään, niitä ei ole lueteltu erityisessä järjestyksessä. Ohjelmiston asennus valmistuu muutamassa minuutissa, mutta se toimii myös täydellisesti kaikissa laitteissa. Robo-neuvonantaja esittää sinulle joukon kysymyksiä tuloista, riskinkantokyvystä ja sijoitustavoitteista. Nämä maksut auttavat rahoittamaan tätä sivustoa.

Sen kaavityökalut ovat myös kestäviä. Vaikka heidän kaupat eivät ole halvimpia luetelluista välittäjistä, ne tarjoavat laajan valikoiman palveluita ja ominaisuuksia, joita ei löydy monista muista online-alennusvälityksistä, mukaan lukien heidän E * TRADE Core Portfolios. Sinun ei tarvitse jättää online-kaupankäyntijärjestelmääsi tehdäksesi tutkimusta toisessa selainikkunassa tai -välilehdessä.

  • Optuma - Ammattimaisille elinkeinonharjoittajille, jotka haluavat tehokasta teknistä analyysiä + Bloomberg Integration EquityFeed - Päiväkauppiaille, reaaliaikaiset kaaviot ja uutiset + Ainutlaatuisen tason II tiedot ja dollarimäärä.
  • Plussapuolella Firstrade ei tarjoa vähimmäissaldoa tilin avaamiseen, jos sinulla on välittäjän avustetun kaupan hintalappu.
  • Jos haluat saada funky sijoituksistasi, voit vaihtaa vaihtoehtoja Allyn kanssa vain 0 dollarilla.
  • Lisäksi heillä ei ole vähimmäisostorahastoja, joten voit rakentaa erittäin halpa salkun Schwabiin käyttämällä suosittuja rahastoja, kuten Schwab Total Stock Market Index (SWTSX).

Mitä Robo-neuvonantajat Ovat?

Millainen tili? Itse asiassa kukin kahdesta käyttöjärjestelmästä vetoaa kahden tyyppisiin sijoittajiin: 02 Paras Stock Choices: Sijoitusrahasto on eräänlainen rahoitusväline, joka koostuu useista sijoittajista kerätystä rahasummasta sijoittamaan arvopapereihin, kuten osakkeisiin, joukkovelkakirjalainoihin, rahamarkkinavälineisiin ja muuhun omaisuuteen. Nämä ovat sijoitusrahastoja, jotka käyvät kauppaa kuin osake pörssissä, mutta niiden tulokset seuraavat taustalla olevaa osakekoria.

Kuten sijoitusrahastot, myös jokainen ETF sisältää korin (joskus satoja) osakekantoja, jotka noudattavat tiettyjä kriteerejä (esim. )Kokemusta ei kuitenkaan voida korvata. Kun olet päiväkauppias, oikea pennin osakevälittäjä voi auttaa sinua maksimoimaan jokaisen kaupan sekä markkinoiden aikana että niiden jälkeen. Mutta on joitain erityyppisiä sijoituksia, joita saatat haluta käydä kauppaa ja joita voi olla tai ei ole jokaisessa välitysyrityksessä. Sijoitat kovasti ansaitut rahat välittäjän kautta, ja haluat tehdä niin alustalla, joka optimoi tuotot. Yksi mielenkiintoinen ominaisuus Fidelityssä on, että voit tehdä forex-kauppaa yhdessä tavallisempien arvopapereiden kanssa.

Mihin omaisuuteen aiot sijoittaa? TD Ameritrade on ottanut käyttöön mielenkiintoisen valikoiman innovaatioita viime vuosina, joista monet tekevät niistä ihanteellisia ensimmäistä kertaa sijoittajille, jotka ovat tyytyväisiä tekniikkaan. 95 kauppaa, mikä asettaa sen hintojen suhteen suurimpien kilpailijoidensa mukaiseksi. Se on täydellinen aloittelijalle tai edistyneelle elinkeinonharjoittajalle testata erilaisia ​​sijoitusstrategioita ilman mahdollisuutta menettää rahaa prosessissa. 95 tällaisten arvopapereiden osalta.

HSBC Premier -tarkistus €750 Bonus - saatavana verkossa, valtakunnallisesti

Välittäjä ihanteellinen luokittelu TD Ameritrade Paras sijoittajille ja suurkauppiaille 4. Tiedä myös, että jotkut välittäjät vaativat korkeammat minimit pääsyäkseen premium-alustoille, toiminnallisuuksille ja henkilökohtaiseen tukeen. Tällaisen vankan alustan kansi? Keskimääräisten sijoittajien verkkoalusta on enemmän kuin riittävä.

95 plus 75 senttiä sopimusta kohden. Suodattimet ovat erittäin mukautettavissa, joten voit säätää alustan käytön tietylle kaupankäyntistrategiallesi. Heinäkuusta 2019 lähtien Fidelityllä on yli 30 miljoonan yksittäisen asiakkaan koti ja 6 dollaria. Osingot voidaan maksaa osakkeenomistajalle käteisellä tai osakepääoman muodossa. Sijoittaminen on ala, jossa haluat koon ja kokemuksen puolestasi. Tyylikäs OptionHouse-ominaisuus on sen UKK ja opetusvideot, jotka hyödyttävät uusia sijoittajia auttamalla tarjoamaan koulutusta. Saadaksesi 100 kuukausittaista palkkiota, sinun on oltava kaksi asiaa.

Hyödynnä Schwabin asiantuntemusta kaupan tukemiseksi ja tiedon lisäämiseksi.

(95) ja sakkojen puuttuminen. Voi myös olla turhauttavaa oppia, että jotkut verkkovälittäjän mainostamat ominaisuudet on lukittu palkkatason taakse. He tekevät korvauksen tästä vähän palkkiovapaalla ETF-rahastolla, mutta jos et investoi johonkin niistä, maksat enemmän. Helppokäyttöisten mobiili- ja online-kaupankäyntijärjestelmiensä lisäksi Ally tarjoaa ”sijoittavan koulutuskeskuksen”, joka on täynnä artikkeleita ja tietoja osakekantojen ja muiden sijoitusten toimivuudesta.

Heillä on lupa myydä erilaisia ​​rahoitustuotteita - osakkeita, joukkovelkakirjoja, optioita ja sijoitusrahastoja - ja yleensä veloittaa palkkio jokaisesta transaktiosta palvelustaan ​​asiakkaan toimeksiantojen toteuttamisessa.

Opas Online-osakekaupan Sivustoihin

Fidelityn portfolion analysointitoiminnon avulla voit linkittää tilien ulkopuoliset tilit ja kaikki Coinbaseessa pitämät kryptovaluutat saadaksesi kuvan yleisestä taloudellisesta tilanteestasi. Keskittyminen alennettuihin kustannuksiin voi joskus olla punainen lippu laadusta, mutta Ally toimittaa todella hienostuneilla laskimilla, voitto-tappioarvioilla ja muulla. Sekkitiliä tai säästötiliä ei tarjota Paras Katso alla oleva erityinen innovaatiopalkinto. Interaktiivisten välittäjien avulla on helppo sijoittaa suoraan ulkomaisiin yrityksiin. Voit myös harkita tilien perustamista suosituimmista kauppiaistani. Tee tutkimusta ja jos yritys todella näyttää vakaa, sijoita. Rakastan TradingView-sovellusta ja käytän sitä joka päivä.

Lue yllä oleva parhaiden online-välittäjien katsaus saadaksesi tarkempi analyysi ja nähdäksesi mikä sopii parhaiten tarpeisiisi. Se on ilmainen, erittäin nopea ja helppo käyttää (olen kokeillut itse). Lisäksi Interaktiivisilla välittäjillä on loistava sovellusliittymä. Ja löydät paljon materiaalia oppia lisää sijoittamisesta. TD Ameritrade on toiminut yli 40 vuotta ja on yksi alan markkinajohtajista. Verkkoarvioiden tarkistaminen ja tietyt tietoturva-asetukset tiedustelevat paitsi mieltäsi myös helpommin, mutta voivat myös auttaa kauppaa entistä luottavaisemmin. Voit esimerkiksi nähdä reaaliaikaisia ​​tarjouksia ja optioketjuja. Sitä sääntelevät useat sääntelijät maailmanlaajuisesti, mukaan lukien ylimmän tason viranomaiset, kuten FCA ja SEC.

Sitten sinulle esitetään interaktiivinen raportti, jonka avulla voit skannata monien ennustavien tunnistimien läpi, jotka auttavat sinua ymmärtämään ennusteen perusteet ja menetelmät. Joustavat tilityypit. En tiedä sinusta, mutta en halua olla kiinni tietokoneen takana koko päivän. Autamme sinua määrittämään parhaiten sopivat sijoitustavoitteisiisi ja kokemukseesi. 95 kauppaa kohden, jos vaihdat vähintään 30 kertaa vuosineljänneksessä tai ylläpidät 100 000 dollaria + keskimääräinen päivittäinen saldo. Älä osta mielijohteesta. StocksToTrade yhdistää kaikki nämä apuohjelmat - avoimista webinaareista avoimilla markkinoilla ja lähellä paperikauppaa ja varastossa tarkkailuun.

Ally Invest: paras itseohjautuville kauppiaille

Optuma on myös esitelty tässä osiossa johtajana osakejärjestelmissä ja jälkitestausareenalla. Henkilökohtainen talous, monet tarjoajat tarjoavat markkinanäkymiä päivän alussa, samoin kuin osakeideoita ja tekniikoita aktiivisimpien osakkeiden päiväkaupan hyödyntämiseksi. Olitpa aloittelija tai kotona työskentelevä asiantuntija, kuka tahansa voi arvostaa OptionsXpressin työkaluja, tutkimusta ja tietokeskeistä luonnetta. Tällä tavoin on helppo testata uusia kaupankäyntistrategioita ja alustoimintojen testaamista ilman riskiä. Kun kirjaudut tilille, minimitalletusta ei ole; Tarvitset kuitenkin 100 dollaria aloittaaksesi sijoittamisen tai 500 dollaria IRA: n kanssa.

Se, joka TradingView erottuu, on laaja valikoima taloudellisia indikaattoreita, joita voit kartoittaa ja vertailla kartalla. Schwab tarjoaa asiakkailleen korkean teknologian kaupankäynnin työkaluja, kuten StreetSmart Edge, sekä laajan valikoiman sijoitusvaihtoehtoja osakkeisiin, ETF: iin, sijoitusrahastoihin, optioihin ja paljon muuta. Mutta siirryn rei'ityslinjaan ja suosittelen vain käyttämääni - henkilökohtaista pääomaa.

Sijoittajat, jotka tekevät vain kourallisen kauppoja kuukausittain, maksavat kuukausimaksut siitä, että ne eivät tee tarpeeksi kauppoja. Sinun tulisi harkita, onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi. Ymmärrämme, että jokaisella on erilaisia ​​tarpeita, ja tarkistamme myös parhaat alennusvälittäjät - sellaiset, jotka eivät uhraa paljon ominaisuuksiltaan ja kokemukseltaan. Sekä TD Ameritrade- että E * Trade -sovelluksella voit käydä kauppaa kaikilla markkinoilla - osakkeilla, optioilla, sijoitusrahastoilla, valuutoilla ja futuureilla. He ovat myös pääasiassa mobiiliyrityksiä, vaikka he ovat äskettäin lisänneet myös verkkoversion osakekaupan alustastaan. Tuetut kanavat:

Huomaa Tilin Vähimmäisvaatimukset

Kaikista valikoimistamme Charles Schwab on paras vaihtoehto edistyneille kauppiaille, jotka haluavat täyden vaihtoehdon (osakkeet, ETF, optiot, joukkovelkakirjat, sijoitusrahastot, futuurit) ja vaikuttavan valikoiman tutkimusvälineitä. (95, jos sijoittajat tekivät yli 30 kauppaa vuosineljänneksellä), mikä oli spektrin korkeimmassa päässä verrattuna Ally Investiin, Charles Schwabiin ja Fidelityyn. E * TRADE sai myös palkintoja Best for Options -kaupasta, Best ETF: lle, Best Stock Trading -sovelluksista, Best Roth IRA: lle, Best IRA: lle ja Best aloittelijoille. Jos sijoituksesi maksavat osinkoja, Ameritrade sijoittaa ne uudelleen ostamaan lisää samoja osakkeita. Nämä muutokset tulevat voimaan 7. lokakuuta 2019.

Valintamenetelmämme

Kussakin järjestyksessä kirjoittamisen sijaan TWS: ää voidaan käsitellä muutamalla hiiren napsautuksella. Negatiiviselta puolelta on saatavana vain pankkisiirto. Rakastamme TD Ameritraden sovellusta, jonka nimeimme yhdeksi parhaimmista ilmaisista sijoittajasovelluksista. Viitteet, salausvaluuttakauppaa tapahtuu yksinkertaisesti joka päivä, joka tunti ja minuutti. Kaikki ideat, jotka olet perustanut perusteisiin, katetaan. Valtavan valikoiman automatisoituja “asiantuntijaneuvojia” avulla voit kuitenkin ottaa käyttöön valitsemasi varaston, jonka avulla MetaStock on sijoituksen arvoinen. Verkkovälitykset poistavat tämän keskimmäisen miehen (tai keskimmäisen naisen) yhtälöstä suurimmaksi osaksi. Selvitä tarkalleen, kuinka paljon verkkokaupan välittäjä veloittaa ja mistä. Heidän koulutusvälineet ja välittäjien tuki ovat vertaansa vailla teollisuudessa.

Liittolainen

Kiire tulla verkkokauppaan välittäjänä oli päällä! Jos olet osta ja pidä -sijoittaja ja odotat, että sinulla on vain muutama osake tai rahasto, tutkimusvälineet ovat luultavasti vahvempi harkinta kuin dollarin säästö kauppaa kohden. DEGIRO: lla on alhaiset kaupankäynti- ja muut palkkiot. Monet välitysyritykset tarjoavat 24–7-asiakaspalvelun, kun taas toisilla voi olla rajoitetumpia tunteja. 005/osake.

Jos olet päiväkauppias, jolla on korkea kaupankäyntitaajuus, tarvitset alhaiset kauppapalkkiot ja loistavan API: n ulkoisten kaupankäyntityökalujen kytkemiseksi. Tarkista tuotteen kattavuus ennen tilin avaamista. Lue futuureja ja optioita koskeva riskien julkistamista koskeva ilmoitus. Jos et pääse tavoittamaan ketään välitysyrityksessä, se voi maksaa sinulle tuhansia dollareita, jos tilauksen toteuttamisessa on ongelma. Trendspider on HTML5-sovellus, mikä tarkoittaa, että se toimii missä tahansa kytketyssä laitteessa, vaatii nolla asennusta, nollaa tietovirtaa tai tietojen lataamista.

Opi Budjetoimaan Paremmin Ja Ansaitsemaan Enemmän Rahaa

MetaStock auttaa sinua myös kehittämään voitettuja indikaattoreita niiden koodausjärjestelmän perusteella. Olin harjoittelija sijoituspalveluyrityksessä, joka lopulta palkkasi minut. Seuraavaan vuoteen 1997 mennessä Charles Schwab rekisteröi miljoonan verkkotilisi, saavutti 437 miljardin dollarin asiakkaan kokonaisvarat ja pidettiin Yhdysvaltojen parhaana online-välittäjänä. 95 kauppaa kohti (tämän kirjoituksen tekohetkellä). USAA ei veloita lisämaksuja kaupankäynnin jälkeisestä ajasta ja muutamaa muuta maksua. Fidelity tarjoaa monimutkaisemman kauppapaikan, nimeltään Trade Armour, niille, jotka haluavat suunnitella poistumissuunnitelman avaamalla uutta sijaintia.

Ilmainen sovellus ilman piilotettuja maksuja tai palkkioita. Joten tässä on merkitystä meille, kun alamme nimetä parhaita välittäjämme: Telechart toimii kaikella - iPhonellasi, Tablet-laitteellasi, Macillasi ja tietokoneellasi. Voit jopa ostaa osakeosuuksia. Ne tarjoavat sarjan sijoitusvaihtoehtoja sekä useita erityyppisiä tilejä.

53 biljoonaa asiakkaiden kokonaismäärästä (8). Ja viimeiseksi, koska online-osakekaupan historia on kehittynyt niin nopeasti, sijoittajille vahvempi, tietopohjainen lähestymistapa, joka ulottuu perinteisen "osta ja pidä" -strategian tai päiväkaupan ulkopuolelle, on elintärkeää. Vietettyään satoja tunteja molemmilla työpöytäympäristöillä, annan thinkorswim-reunan modernin tunteensa ja erinomaisten kauppiaiden työkalujen ansiosta; molemmat alustat kuitenkin suorittavat niin hyvin, että se todellakin tulee henkilökohtaiseen mieltymykseen. Lisäksi ne tarjoavat lukemattomia raportteja omasta osakeluokituksestaan ​​kolmansien osapuolten tiedoille teollisuuden stärtsit, kuten Morningstar, Market Edge, Capital IQ ja muut. 95 4 tähden interaktiivista välittäjää, joka on paras ammattilaisille 10 000 dollaria. ”Kokeile kauppaa ennen kuin jalat kastuvat oikealla rahalla, kokeile TD Ameritraden paperMoney-virtuaalista kaupankäyntijärjestelmää. Aktiiviset kauppiaat mieluummin TD Ameritrade, thinkorswim-alustansa ansiosta. Myyntiryhmä on kuitenkin erittäin tylsä.