13 Parasta Suoritettua Maksettua Verkkokyselyä (enintään 50 Dollaria / Tunti)

Se on yksi parhaimmista passiivisista tuloideoista, koska kun olet ladannut sen, siellä ei ole paljon muuta tekemistä. Mutta on olemassa muutamia yleisesti hyväksyttyjä järjestelmiä: Jotkut tutkimusyritykset maksavat sinulle käteisellä, toiset antavat sinulle lahjakortteja, kun taas toiset maksavat sinulle käteisellä, lahjakortteina tai muina palkkioina. Myytkö puhelinlatureita tai muita pistokkeella varustettuja esineitä? varoituksen sana. Kirjoitin satoja yliopistossa työskenteleviä ja kirjoitan elantonsa vuoksi, joten tajusin, että olen ehdottoman ehdokas.

Sinun on vakavasti kokeiltava molempia! He tarjoavat mielenkiintoisia tutkimuksia ja verkkofokusryhmiä suurille brändeille ja yliopistoille, ja heidän tutkimuksensa ovat usein median valokeilassa! Tänään tuomme sinulle 14 parhaiten maksettua online-maksettua tutkimussivustoa, jotka ovat legitiimiä (ja korkeasti maksavia). Kyselyihin vastaaminen on helppo tapa jakaa ajatuksesi, saada äänesi kuulluksi ja ilmaista mielipiteesi uusista konsepteista tai tuotteista. MySoapBox saattaa olla uusi asia. Toinen varma tapa ansaita sivurahoja olisi saada työ keikkataloudessa massiivisessa yrityksessä, kuten ajaa Uberiin tai Lyftiin. He antavat sinulle tuotteen tai palvelun, ja sinun on kirjoitettava siitä rehellinen arvostelu. Mutta se on hyvä sivusto pitää rahaa arsenaalissasi ansaita kysely sivustoja.

  • Markkinointiyhtiö yhteistyökumppanina, jolla on laillinen kyselypaikka, pitää sisällään uuden heidän kehittämänsä tutkimuksen.
  • Jakamalla mielipiteesi ansaitset pisteitä, jotka voidaan lunastaa käteisellä, lahjakorteilla ja muulla.
  • Valittavana on myös paljon tutkimuksia, ja ne lupaavat nopeat maksut.
  • Saavuttuaan kiusallisen kuulostavan nimen pystyimme näkemään, kuinka Swagbucks on yksi arvostetuimmista yrityksistä online-kyselytilassa.
  • Ellet halua kerätä suurta summaa ja pyrkivät yhteen parhaimmista palkkioista, joille sinulla on aikaa, silloin on parasta käteistä varhaisessa vaiheessa näiden maksettujen kyselysivustojen avulla.

25 - antelias 200 dollaria (tämä on enimmäismäärä, josta olen kuullut). Kun ansaitset pisteitä, nimeltään Hipoints, sinulla on mahdollisuus lunastaa eri kohteita Hipoints Foliosista. 20/20 Tutkimus: Molemmissa tapauksissa, kun kirjauduin ulos, en pystynyt kirjautumaan takaisin sisään. Ansaitse BONUS 2019 pistettä vain ilmoittautumisesta!

Pienin voitto on 10 dollaria. Napsauta tätä liittyäksesi nyt! Tutkimustyypit ovat melko monimuotoisia sen mukaan, kenen kanssa he työskentelevät. Minun oli vastattava yhdeksään henkilöllisyyden todentamiskysymykseen. Voit tehdä tutkimuksia, hakea ja tehdä ostoksia, mutta se, joka saa eniten SB: tä, on videoiden katseleminen. Mikä vielä parempaa, he lisäävät uusia tutkimuksia joka päivä.

  • Annan sitten näyttää sinulle 36x tapaa, jolla voit aloittaa Fiverrin käytön.
  • Ne tarjoavat kaikenlaisia ​​markkinatutkimuksia niistä, jotka suoritat muutamassa minuutissa verkossa, sellaisille, jotka liittyvät päiväkirjaan, puheluun tai tuotteen testaamiseen.

Kuinka Pääset Alkuun

1000 pistettä (€1) Maksa: Jotkut tutkimussivustot ovat huijaus saada henkilökohtaisia ​​tietojasi ja pommittaa sitten sinua roskapostilla. Yksi suosikkiominaisuuksistani Survey Junkie -tapahtumassa on, että niiden käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen (ei vanha koulu, kuten useimmat muut tutkimussivustot). Muille joudut ehkä viettämään muutaman minuutin vastaamaan ennakkotutkimuskysymyksiin varmistaaksesi, että sovitit väestötiedot. Osta mitä tiedät, portfoliosi saa valtavan osuuden komisioista ETradessa tai TD Ameritradessa, mutta ei niin interaktiivisten välittäjien kanssa. Jäsenet ansaitsevat pisteitä täyttämällä nämä verkkotutkimukset tarjoamalla tarvittavaa markkinatutkimusta.

Vindale maksaa sinulle jopa 2 dollaria vain ilmoittautumisesta. Tämä on yksi vanhimmista ja parhaista tutkimuspaikoista. Ja rohkaistaksesi sinua pysymään aktiivisena, järjestetään kuukausittaisia ​​arvonlisäyksiä, jotka valitsevat satunnaisesti 10 ihmistä ja antavat heille 1 000 pistettä (100 dollaria) säännöllisestä kyselyjen täyttämisestä. Ajattele kyselysivustoja välimiehenä sinun ja tuotemerkkien välillä, jotka tekevät markkinatutkimusta. Rekisteröidy täällä Cashcrate-palveluun. He etsivät vain pääsyä henkilökohtaisiin tietoihisi.

Tämä voi olla loistava paikka aloittaa, jos haluat ansaita nopeasti yhden edullisemmasta lahjakortista! Meillä on luettelo sivustoista, jotka maksavat sinulle verkkosivustojen testaamisesta täällä. Nämä yritykset puolestaan ​​maksavat sinun ja minä kaltaisille ihmisille tutkimuksia.

  • Tämä ominaisuus täyttää automaattisesti samanlaiset tiedot, mukaan lukien nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja niin edelleen, säästääksesi aikaa.
  • Suoritat tutkimukset - saat käteistä - yksinkertaista ja suoraviivaista.
  • Saamiesi kyselyjen määrä saattaa olla vähemmän, mutta kysely maksaa ja maksu suoritetaan PayPalin ja Amazonin lahjakorttien kautta.

MoneySavingExpert.com

Onko heidän tiedot julkinen vai yksityinen? Mutta tärkein tekijä, joka tekee nämä parempia vaihtoehtoja, on se, että nämä keikat voivat tuoda tuhansia. Lue VIP Voice -katsaus. Näen ne eräänlaisena kyselyhakemistoina. Oletko valmis aloittamaan? Tellwut - He palkitsevat sinut pisteillä jokaisesta kyselystä, jonka olet ottanut. HCD-kyselyt - Ansaitset pisteitä, jotka voidaan lunastaa käteisellä. Joten voit todennäköisesti ansaita ensimmäiset 10 dollaria muutaman ensimmäisen päivän aikana.

Jäsenet ansaitsevat pisteitä online-kyselyjen tekemisestä, jotka voidaan lunastaa käteisellä, Amazon-lahjakorteilla ja ilmaisilla tavaroilla.

Jos haluat nostaa lahjakortteja, tarvitset vähintään 10 dollaria. Siksi olemme laatineet tämän luettelon laillisimmista tutkimussivustoista, jotka voivat auttaa sinua maksamaan seuraavasta Amazonin ostososasta. Täällä ansaitset i-Say-pisteitä. Entinen maksoi kolme senttiä, jälkimmäinen neljä senttiä. Tilaa Vindale Research. Alkuperäinen päätös [muokkaa], Äskettäin katselin diabeteksen lääketieteellistä laitetta. Tämä on hieno tapa ansaita rahaa tekemättä suuria toimia.

Koska tämä yritys tarjoaa runsaasti pisteitä kyselyihin, voit hyödyntää aikaa täällä saadaksesi hienoja juttuja.

Vindale Research (1 dollarin rekisteröintibonus)

Mutta jos pysyt kiinni, se johtaa paljon mahdollisuuksia rakeilla pisteisiin ja se on aikasi arvoinen. Vähimmäispalkkio on 10 dollaria PayPalilta ja 5 dollaria lahjakorteilta. Voit nostaa rahaa, vaikka tililläsi olisi 1 dollari. Käynnistä kumppanisivusto, saatuaani viikoittain useita sähköpostiviestejä ihmisiltä, ​​joissa kysyttiin minun perustavan omaa yritystä tai palkkaanko aloittamisen, aloin blogoida kotiyritysmatkali yhden luukun palveluna niille, jotka etsivät apua. Voit ansaita 5 dollaria jokaisesta kytketystä laitteesta, kunhan ohjelma on asennettu ja pysyy aktiivisena. Rekisteröinti ei tietenkään maksa mitään. Yhtiö toimii joidenkin maailman suurimpien tuotemerkkien, kuten Coca-Colan, Kelloggin ja Sony Musicin, kanssa. Heidän ylpeensä on se, että verkko-, iPhone- ja Android-käyttöympäristöjensä ansiosta voit suorittaa tutkimuksia kotona, toimistossa, rannalla tai kävelyllä. He keskittyvät enimmäkseen tutkimuksiin ja väittävät olevansa eniten maksavia tutkimuksia - jotkut jopa 14 dollaria.

Useimmat maksetut tutkimussivustot lupaavat olla jakamatta henkilökohtaisia ​​tietoja tai ainakin olla jakamatta niitä ilman suostumustasi. Kaikki jäsenet ansaitsevat pisteitä, jotka voidaan lunastaa käteisellä (sekillä/Paypalilla) ja lahjakorteilla. Tässä viestissä opimme noin 50 kyselypaikkaa ansaitsemaan rahaa verkossa kotoa. 92, joka on testatun sivuston toiseksi korkein. Menestysmenettely oli epäselvä, ja 1000 pisteen vähimmäisrahanvaatimusta oli vaikea saavuttaa. Jos voit kestää useita päiväitä, voit ansaita melko vähän rahaa kuukaudessa.

Kuinka Arvioimme Maksetut Online-kyselysivustot

Etsitkö terveellisiä vaihtoehtoja ravintoloissa? Tarkista, ovatko tarjotut lahjakortit suosikkikauppoihisi tai paikkoihin, joissa ostat säännöllisesti. Ei ole vähimmäismaksuvaatimusta! Pisteitä voi lunastaa käteisellä Paypalin, lahjakorttien ja myymälätodistusten kautta. Huomasimme, että Survey Junkiesta puuttui etenemispalkki, joka on mukava pitkiä tutkimuksia suoritettaessa. Katso Global Test Market -katsaus.

Kuinka saan palkkion Survey Junkie -sovelluksella? Äärimmäisen joustavuuden ja tarvittavan pätevyyden puute tekevät tästä hyvän vaihtoehdon monille ihmisille. Tämä yritys maksaa pistepalkkioita jokaisesta suoritetusta tutkimuksesta.

Ole aina rehellinen, mutta älä pelkää pitää sitä epämääräisenä. 50 ja 5 dollaria, vaikka olen kuullut joistakin tutkimuksista, jotka maksavat jopa 200 dollaria (nämä ovat harvinaisia). VIP Voice suorittaa yli 12 miljoonaa tutkimusta vuodessa ja on yksi johtavista online-kyselyjen yrityksistä. Lisäksi odota kyselykutsua useita kertoja vuodessa. • Jos on, mitä uusia ominaisuuksia haluaisit nähdä palkitsemisohjelmassa? Ehkä tämä olisi vihdoin läpimurtoni! Ilmoittaudu Survey Bod-laitteisiin »OpinionPanel-yhteisön jäsenet saavat 10 puntaa kirjautumisesta.

Saat myös ilmaisen 5 dollarin liittymisbonuksen.

Kuinka Paljon Verkkokyselyt Maksavat?

Kun sinulla on 500 pistettä, voit lunastaa ne palkintoihin, kuten PayPal-maksuihin ja Visa® Prepaid -kortteihin, sekä lahjakorteille myymälöille, kuten: Jos sinulla ei vielä ole PayPal-tiliä, sen voi määrittää ilmaiseksi. Ne tarjoavat mielipidekyselyjä suurista tuotemerkeistä viihteeseen. Ja suosituin valinta monille (ja minulle) on verkkotutkimukset. Jotkut yritykset antavat sinulle pisteitä, jotka voit lunastaa käteisellä tai muilla palkkioilla. Voit ansaita rahaa - joko käteisellä tai usein lahjakorteilla tai palkita pisteitä - ja sinun on vain annettava mielipide. Liity vain ilmaiseksi, yhdistä Amazon-tili ja saat 3 dollaria bonuksen joka kerta, kun synkronoit tilisi.

Tämä sivusto tarjoaa tutkimuksia vain sen omistavan markkinatutkimusyrityksen Ipsosin kautta. Menin yksinkertaisesti sivulle, joka sanoi, että saan ilmaisen 5 dollarin liittymisbonuksen, ja kirjoitin sähköpostiini aloittaaksesi. Palkitsemisjärjestelmä ei ole tarpeeksi runsas.

Haluatko tietää enemmän? Vaikka maksut voivat vaihdella, näiden kyselyyritysten avulla ansaitset rahaa vain vastaamiseen kysymyksiin, Internetin selaamiseen ja muuhun. Suurin osa heidän kyselyistään kestää noin 10 minuuttia. He ovat maksaneet yli 18 000 000 dollaria käteisellä ja palkkiot vuodesta 2019 lähtien.

MobileXpression

Voit rekisteröityä ansaitaksesi rahaa etsiessäsi Nielseniä verkossa täällä. 5. myy keikat fiverrillä, keskity vain hankkimaan ensimmäinen asiakas ja anna hänelle laadukkaita tavaroita. Kun otat tutkimuksia Tolunan kanssa, saat vihdoin mahdollisuuden jakaa ajatuksesi isojen tuotemerkkien kanssa. 50 Katsauksemme: Kuinka paljon verkkokyselyt maksavat? Voit lunastaa pisteesi käteisellä, joka voidaan tallettaa suoraan tilillesi tai jolla voit vastaanottaa ennakkomaksutettuja Visa-pankkikortteja. Onnittelut menee Panel Place: lle, joka saa 2. sijaan Survey Cool -luettelossa vuoden 2019 parhaiten maksetuista tutkimussivustoista, mutta mikä tekee siitä niin hyvän?

Se on liian hyvä ollakseen totta. Mukana on paljon tekijöitä! Mielipiteemme ovat omia. Sen sijaan jäsenillä on mahdollisuus osallistua arvontaan (he kutsuvat sitä “SweepLand”) ja huutokauppoihin (alias “BidLand”) ansaitsemalla pisteitä.