10 Parasta Kotona Työskentelevää Työtä

E-kirjani, kuinka löytää oikeita töitä kotona tehtävistä, sisältää 150 legit yritystä! Vaikka voit varmasti olla Jill-of-all-alusta, erikoistuminen antaa sinun usein veloittaa korkeamman hinnan ja perusteellisemmat, tehokkaat palvelut. Dao-tapahtuma [muokkaa], kun olet tallettanut rahat, sovellus alkaa automaattisesti kauppaa puolestasi ja tuottaa voittoa. Jos sinulla on vahva kirjoitustaido ja tarkkaavainen yksityiskohta, tämä on laillinen työ kotona työskentelevästä vuokraamisesta, josta voit ottaa takaisin kunkin päivän parhaat tunnit. Tutustu myös käyttöliittymäkehittäjän jatko-oppaaseemme.

Se voi kuulostaa haastavalta, mutta opettajat myyvät tuntisuunnitelmat vain muille opettajille, jotka puolestaan ​​viettävät vähemmän aikaa luokan tuntien valmisteluun ala-aikanaan. He työskentelevät monilla aloilla, mukaan lukien terveydenhuolto, vähittäiskauppa, kuljetus, sähköinen kauppa, vakuutukset, tekniikka, energia ja monet muut. Asiantuntija-alueita ovat yritystoiminta, taloudellinen, juridinen ja lääketieteellinen transkriptio. He ovat brändin suurlähettiläitä, ja heille maksetaan palkkaa tehdä salaista "suusta suuhun" mainontaa. Bonuksena saat myös maksun, joten se on voitollinen. Suosittujen välittäjien arvostelut, tämä toimii merkkinä, jonka sinun on oltava ylä- tai alapuolella viimeisen käyttöajankohtana. Temppu on tietää mistä etsiä. Voit ostaa WordPress-isännöinnin 3 dollarilla.

Vaikka yritysvalmentajat pitävät yleensä istuntoja verkossa, suuntaus puhua terapeutien kanssa verkossa on nyt lisääntymässä.

Miten se sitten toimii? Joten paras työ kotitöistä auttaa sinua ansaitsemaan eniten rahaa vähiten aikaa. Maksu perustuu minuutti- tai puheluhintaan.

Minneapolisissa sijaitseva se tarjoaa erilaisia ​​etätyöpaikkoja - joista monet vaativat matkustamista. Käytä tarjouskoodia AFFILPROMO lähtiessäsi. Tähän sisältyy (mutta ei rajoittuen):

Autat asiakkaita puhelimitse, sosiaalisessa mediassa ja live-chatissa. Tutustu tähän artikkeliin adsense-vaihtoehdoista, jotta voit ansaita 100 dollaria ensimmäisen kuukauden blogista. Alat nähdä ja oppia tuki- ja vastustustasoista ja nähdä kuinka hinta reagoi tällä tasolla. Yksi helpoimmista tavoista aloittaa on käyttää Roverin kaltaista sivustoa.

Miksi Kerätä Junkie?

Jos osaat videon editoinnissa, voit ansaita rahaa kotona. Seuraavaksi katso tästä artikkelista 22 ideaa siitä, miten ansaita rahaa kotona. Yhtiö kannustaa työskentelemään kotoa -järjestelyihin. Ansaitse 18–26 dollaria/tunti. Ole hyvä ja ota vastaan ​​uutiset ja tiedot nasdaqin palveluista., jos he ovat oikeassa, valuutan arvo nousee ja he voivat myydä voittoa varten. Muista kuitenkin etsiä työviestin totuudenmukaisuus ensin ennen sitoutumista - siellä on paljon huijareita, jopa Facebookissa. Jos sinulla ei vielä ole koodaustaitoja tai kokemusta, se on jotain, jonka voit oppia tarvitsematta käydä perinteisessä yliopistossa. Katso Creative Liven tulevasta kalenterista luettelo ilmaisista videonmuokkauskursseista, joihin voi osallistua.

Kiitos jo etukäteen. On monia yrityksiä, joilla on jäsenneltyjä tytäryhtiöohjelmia suurista tutuista kotitalouksien nimistä, kuten Amazon Associates, tytäryhtiömarkkinointiverkostoihin, kuten Shareasale, joka on yli 4000 kauppiaan kumppani, mukaan lukien NBAStore. Voit joko kirjoittaa uutisia yhdelle blogille tai uutisverkkosivustolle. Olen ollut jäsen vuodesta 2019 ja voin taata yritykselle. Suosituimmat välittäjävinkit:, käsikäsitellyt nostukset lisäävät varojesi turvallisuutta tarjoamalla lisäaikaa (ja sähköposti-ilmoitus) vilpillisten nostopyyntöjen peruuttamiselle, ohittaen lisäksi automatisoitujen järjestelmien ja kuumien lompakkojen käytön, jotka saattavat olla alttiimpia kompromisseille. Jotkut sivustot on suunnattu ohjaamaan lapsia (kuten VIPKID. )Yhtiöllä ei ole puhelinpalvelukeskuksia tavanomaisessa merkityksessä, vaan sen sijaan työllistää yli 20 000 etätyötä tekevää riippumatonta agenttia. Mystery shopping on pohjimmiltaan asiakaspalvelun laadunvalvonta. Yliopistotutkinto tai nykyinen yliopistoon ilmoittautuminen voi myös olla välttämättömyys.

Voit käyttää tätä menetelmää nopeasti kasvattaaksesi sivutulosi.

Tässä On Suuri Luettelo Laillisesta Työstä Kotona Tehtäviä Töitä Varten, Jotka Palkkaavat 8–25 Dollaria Tunnissa,

Vaikka monet ihmiset, jotka opettavat englantia toisena/vieraana kielenä, matkustavat tosiasiallisesti ulkomaille, voit rakentaa helposti suuren opiskelijakunnan käytännössä kotitoimistostasi. Mahdollisuus avata tippatavarakauppa voi tuntua yksinkertaiselta, mutta todellinen prosessi ei ole niin helppoa kuin ihmiset ajattelevat. (Rahatan aina lokakuun lopulla ja käytän niitä jouluostoksiin!)

Laillisen työn löytäminen kotitöistä voi olla vaikeaa, ellet tiedä parhaita paikkoja etsiä ja parhaita tapoja etsiä niitä. Liity helposti kassalle 51 täällä ja ansaitse rahapalkkioita päivittäistavaroista ja muista kotitalousostoksista. Useimmat yritykset tarvitsevat asiakaspalvelun edustajia, ja suuri osa heistä pyrkii palkkaamaan etätyöntekijöitä tämän tehtävän suorittamiseen. Voit tarjota ääniviestinnän Freelancerina Fiverrissä tai liittyä ääni-lahjakkuuksien ryhmään Voices-kaltaisissa yrityksissä. TTEC @ home palkkaa motivoituneita ihmisiä ympäri Yhdysvaltoja ja Kanadaa asiakaspalvelun edustajiksi. Vaikka muodollista koulutusta ei vaadita, se voi olla hieno tapa oppia ja luoda yhteyksiä teollisuudelle.

Työskentele Kotona Työntekijänä

Videoneuvotteluiden ja online-sovellusten kaltaisten tekniikoiden ansiosta yhä enemmän oppimista tapahtuu perinteisten luokkahuoneiden ja työpaja-asetusten ulkopuolella. Sinun on oltava vähintään 17-vuotias, sinulla on oltava lukion tutkintotodistus tai yleinen vastaavuustodistus ja langallisesti kytketty Internet-yhteys. Jotkut ihmiset liittyvät Stylistiksi, koska he haluavat ansaita rahaa kotoa. Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja FlexJobsista. Alta löydät joitain muita verkkosivustoja, jotka lähettävät selaamisen arvoisia verkkotöitä: Olen jakanut kaksi luetteloa, jotka auttavat.

Valitse kannattava markkinarako. Nykyään monet yritykset palkkaavat suoria työntekijöitä työskentelemään kotoa. Monet yritykset palkkaavat tutoreita tarjoamaan videopohjaista koulutusta opiskelijoille paikallisesti tai ympäri maailmaa. Muista, että tekniikka ei ole rajoittunut vain elektroniikkaan. Puhelinmyyjä (25 969 dollaria/vuosi) - Pyydä tuotteita ja palveluita uusille asiakkaille puhelimitse ja tossusi. Transkriptionistit ansaitsevat 0 dollaria. Oikolukemiseen tarvitaan tietty terävä silmä.

Mitä Mieltä Sinä Olet?

Monet teistä, joilla on tiukka budjetti, eivät voisi (tai halua) maksaa siitä. Jokainen työluettelo on turvatarkistettu sen varmistamiseksi, että se on oikeutettu. Hän viettää muut 4 päivää viikossa roikkuen tyttärensä kanssa. Maksetut kyselyt maksavat sinulle tutkimusta kohden, verkkosivuston sisältö maksaa sanasta tai kirjoitetusta sivusta.

On niin monia eri alueita, jotka säästää rahaa, kun työskentelet kotoa. Lakisäännökset palvelevat kaikkia tarvittavia taitoja yleisenä transkriptioasiantuntijana ja lisäävät oikeudellista terminologiaa ja dokumentaatiota. On tärkeää, että käytät aikaa kitkeäksesi mahdollisuuksia ja löytääksesi todennäköisimmin onnistuneen. EA: n ei tarvitse täyttää niin monta sertifikaattia/valtakirjaa kuin kirjanpitäjät, mutta heillä on täydet valtuudet verottaa ja auttaa tilintarkastuksessa.

Se on myös plus, jos sinulla on asiakaspalvelutaitoja tai sinulla on aiempaa kokemusta alalta. Voit työskennellä kotoa tekemällä tietojen syöttämistä tälle yritykselle. Se on erityisen totta, jos kilpailet työpaikoista, kuten useimmat ihmiset tekevät - kymmenien muiden kirjailijoiden kanssa, jotka kaikki kilpailevat matalapalkkaisista keikoista työtauluilla. Sinun täytyy vain osata löytää ja purkaa ne. Oikolukijat etsivät virheitä asiakirjoissa, kirjoissa, blogin kirjoissa ja muussa. On olemassa kourallinen online-englanninkielisiä tutorointisivustoja, joten voit joko hakea suosikkisi tai useampaan saadaksesi lisää työtä. Työnimikkeiden näyte Philipsissä:

Graafiset Ja Suunnittelutyöt

Tutustu tähän luetteloon yli 200 korkeasti maksavaa freelance-kirjoitusrakoa. Yleensä ne ovat tehtäviä tai palveluita, jotka voit suorittaa verkossa. Siacoin, hajautetut vaihdot ovat yhä suosittuja korkeampien turvallisuus- ja yksityisyyden tasojen vuoksi. Jotkut yritykset palkkaavat kotona työskenteleviä työntekijöitä laskemaan standardisoituja testejä, esseitä ja paljon muuta. Tutorit ilmoittavat ansaitsevan noin 25 dollaria tunnissa.

  • Jos olet itse motivoitunut ja kurinalainen, uran aloittaminen kotoa työskentelemällä olisi sinulle täydellinen, koska kaikki se todella vie.
  • Kun voit ansaita ylimääräisiä tuloja työskentelemällä kotoa, voit maksaa velat, tehdä kodin kunnostustöitä, säästää enemmän eläkkeelle siirtymiseen, tuhlata itsesi (kaikki ne syylliset nautinnot), ottaa aina haluamasi lomat ja paljon muuta.
  • Se todella riippuu työstä, mutta saatat pystyä työskentelemään kotitoimiston ulkopuolella ja välttämään liikkumista päivittäin.
  • Suuret yritykset, kuten Apple, American Express ja Uhaul, palkkaavat kotona toimivia asiakaspalveluyrityksiä.
  • Suosittelen, että luet tämän viestin tulojen lisäämisestä hakukonearvioijana.
  • Mainos sisältää yrityksen nimen, eikä hakijoilla ole vastauksia sokealle sähköpostiosoitteelle.
  • Äänitys maksaa äänitunnin.

Ehkä Haluaisit Pikemminkin Valita Sivutoimisto?

Tarjoamme työ- ja apurahamahdollisuuksia Ugandan naisille, jotka työskentelevät unelmiensa saavuttamiseksi ja köyhyyden poistamiseksi. Kuvittele, että saisit palkkion poimia ja koota jonkun toisen vaatekaappi. Tiedät vanhan sanonnan, ”jos se on liian hyvä ollakseen totta, niin todennäköisesti on. Lopuksi varmistamalla, että lähetät tuotteet heti myynnin päätyttyä ja annat nopeaa palautetta sivustosta, asiakkaat ovat tyytyväisiä ja tulevat takaisin sinulta. Sitä kutsutaan laajuuden määrittämiseksi. Kumpikaan tyyppi ei välttämättä edellytä kokopäiväistä työskentelyä. Useimpien työpaikkojen kanssa käytämme rahaa. Onko niitä todella olemassa?

UserTesting, Userbrain ja TryMyUI. Tuutorit ansaitsevat yleensä 14–22 dollaria tunnissa verkkosivustonsa mukaan. ESL-ohjaus on teknisesti ei-puhelin, mutta ihmisten vuorovaikutus on silti olemassa. Katso tämä linkki HSN: ään saadaksesi lisätietoja. Voit löytää melkein minkä tahansa työnimikkeen verkkotyönä. 26 500 dollaria - 38 999 dollaria 21% työpaikoista 39 000 dollaria - 51 499 dollaria 16% työpaikoista Keskimääräinen palkka on 61 281 dollaria vuodessa 51 500 dollaria - 63 999 dollaria 9% työpaikoista 64 000 dollaria - 76 499 dollaria 6% työpaikoista 78 000 dollaria on 75. prosenttipiste.

UnitedHealth-ryhmä

Tämän palvelun avulla saat vain todella laillisia etä-, osa-aikaisia, freelance-ja joustavia työtietoja. Yllä oleva luettelo on massiivinen kokoelma kaikenlaisia ​​etätyöskentelytyyppejä. Kuvateksteillä on arviointitesti, ja voit ansaita keskimäärin noin 240 dollaria kuukaudessa heidän verkkosivustonsa mukaan. Jotkut sosiaalisen median johtajat työskentelevät kuitenkin myös pidättäjältä tai kuukausimaksulta. Linkkien luomisesta hakukoneiden sijoituksiin SEO linkittää erottamattomasti hyvin sisältömarkkinointiin. Tavallaan Tinder, mutta etätyöntekijöille.

Joten, missä ovat lailliset Work-at-Home -työt?

Tässä on yleisimmät tyypit kotona tapahtuvaa huijausta: Vaikka tästä kotona tehdystä työstä on saatavilla vain vähän tietoa, koska se on suhteellisen uusi, tuhansia sosiaalisen median johtajien luetteloita löytyy CareerBuilderin kaltaisilta sivustoilta. FlexJobs-ohjelmassa on tuhansia yrityksiä, joilla on laillisia työpaikkoja kotoa, ja olemme laatineet luettelon 20 korkean profiilin työnantajasta, jotka auttavat sinua hakuusi! Glassoorsin keskipalkka on 30 000 dollaria. Sinun tulee kirjoittaa arvosteluja, antaa palautetta, löytää virheitä tai häiriöitä ja jakaa vain ajatuksiasi ja kokemuksiasi. Lisäksi on vaikeampaa vakuuttaa yritys, joka ei ole mainostanut etäroolista, sallia työskennellä etäyhteydessä. Kokemukseni mukaan he ovat tyypillisesti puolella asiakasta/työnantajaa riita-asiassa. Kirjaat sen jälkeen jokaisen postin sen yrityksen verkkosivuille, jonka palveluksessa olet.