10 Parasta Kannettavaa Tietokonetta Valuuttakurssien, Valuuttakurssien Ja Osakekauppojen Kannalta

6-tuumainen näyttö ei ehkä ole markkinoiden paras tällä hetkellä, mutta sellaisen laitteen, jolla on melko kohtuullinen hinta, ja laitteen, joka maksaa vähintään 1 000 dollaria, välillä on oltava ero. Netmarketsharen mukaan jokaisessa Macissa on yli 20 Windows-pohjaista PC: tä! Tässä artikkelissa tarkastellaan parhaita kannettavia tietokoneita ja niiden eritelmiä sekä etuja ja haittoja auttaaksemme sinua ostamaan yhden parhaista kannettavista tietokoneista kaupankäyntiä varten. Ja tässä tulee tärkein osa:

Tällä hinnalla rakennuksen laatu on kohtuullisen hyvä, sanoisin. Ammattilaisten luetteloa hallitsevat enimmäkseen kaksi edellä mainittua ominaisuutta: Monien ihmisten on pystyttävä hyödyntämään useiden näyttöjen kauppaa. tarvitsevat kuitenkin myös kannettavan tai tablet-laitteen siirrettävyyttä. Surface Pron paras ominaisuus on ehdottomasti sen tehokas muotoilu, joka mahdollistaa monipuolisen käytön.

11ac, Bluetooth 5. Luote, sinä arvasit sen:. Kauppojen suorittaminen tarkoittaa usein nopeaa reagointia, joten pikanäppäimet voivat olla melko hyödyllisiä. Ohut kehys ja loistava näyttö tekevät kannettavan houkuttelevammaksi ja kauniimmaksi kuin monet muut kannettavat tietokoneet. Varo kauppaa vajaalla kannettavalla tietokoneella. Sinänsä voit vapaasti käydä kauppaa koko päivän työpaikallasi tai kotona ilman, että sinun on veloitettava sitä.

Tehokkuus On Avain - Varsinkin Kun Etsit Kaikkien Aikojen Parasta Kauppatietokonetta

3 kiloa käyttöjärjestelmää: On uskomattoman ärsyttävää ottaa äänekäs tietokonejärjestelmä vieressäsi, kun käyd kauppaa päivässä 8 tuntia päivässä! Osa siitä johtuu Applen käyttämästä korkealaatuisempia laitteita, kun taas toinen osa johtuu erittäin vakaan ohjelmiston käytöstä. Ja tässä Dell XPS 15 näyttää ulkonäöltään, laite, joka tarjoaa erinomaista laatua edulliseen hintaan.

  • 6 wattitunnin akku, joka tarjoaa 10 tuntia itsenäisyyttä, mikä on enemmän kuin tarpeeksi vaikeiden päivien kauppiaille.
  • Voit myös tehdä joitain kevyitä videoeditointeja ja pelata joitain vanhoja pelejä alhaisilla asetuksilla Intelin integroidulla HD 520 -näytönohjaimella.
  • 6 tuuman erittäin terävä 4K HDR -näyttö, jonka enimmäisresoluutio on 3840 x 2160 pikseliä.
  • Sen mukana tulee uudelleensuunniteltu kosketuslevy, joka parantaa reagointia ja parantaa käyttäjän kokemusta monisormen eleillä.
  • 1cm ohuimmassa pisteessä ja 1.
  • Vaikka markkinoilla on niin paljon hienoja kannettavia tietokoneita osakekauppaan, ei kaikilla niillä ole mitään tarvittavaa sujuvan kauppakokemuksen tarjoamiseksi.

15,6 tuuman Inspiron valmistajalta Dell

NVIDIA GTX 1060 on keskikokoinen näytönohjain, joka pystyy toistamaan suurimman osan AAA-nimikkeitä korkealla grafiikalla. Voit voittaa kilpailijasi, kun pidät itsesi askeleen eteenpäin kuin he. Lisäksi se tarjoaa valtavan 16 Gt RAM-muistia, jotta voit avata niin monta näkymää kuin haluat ilman viiveitä. Tämän tekijän tiedetään olevan yksi tärkeimmistä huomioitavista asioista.

128 Gt: n SSD-levy varmistaa myös suuren tallennustilan. Tässä on 7 parasta kannettavaa tietokonetta, jotka sinun tulisi harkita osakekaupassa. Applen kannettavia tietokoneita ei tunneta hardcore-pelaamisestaan. Jos etsit kannettavaa tietokonetta osakekauppaan ja pelaamiseen, minulla on erillinen viesti sinulle. 2 lbs ja mitat 0. Mutta tee asiat askel askeleelta. Lisää rahaa, mutta sen arvoinen.

On yllättävää, että se painaa vain 2. Tästä syystä useimmilla ihmisillä on taipumus valita sopivimmat käytettävissä olevat koneet heidän mukanaan kaupankäyntiistuntojensa aikana. Ja viedäksesi uutisia vielä pidemmälle, jos rakastat myös pelaamista, tämä Dell-kannettava tietokone toimii uskomattoman hyvin sinulle. Päiväkauppatietokoneesi on yksi tärkeimmistä osista asennuksesi. Se on varustettu kunnollisilla laitekokoonpanoilla, jotka eivät koskaan petä sinua missään olosuhteissa.

Laajeneminen

Akun käyttöikä on jopa 16 tuntia 30 minuuttia. Akku on myös riittävä kuljettamaan sinut läpi koko kaupan päivän. Toki, se ei ehkä ole uusin prosessori, mutta se ei ole myöskään pahin. 2 SATA SSD -asemaa. Muista, että voit ansaita voittoa päiväkaupassa käyttämättä parhaita kaupankäyntityökaluja. Tämän lisäksi prosessorin nopeutta voidaan nostaa jopa 3: iin.

Olisi hienoa, että täällä olisi ainakin 2K: n resoluutio, jotta voisit kytkeä 2K-näytöt. Koko päivän kaupankäyntistrategiat vaativat riskienhallintaa, pörssi on ainoa paikka, jossa jos olet huolimaton rahansa suhteen, se jättää sinut nopeammin kuin mikään muu ihmisen tuntema sijoitusväline. Älykkäiden algoritmiensa avulla ASUS TrueLife -teknologia auttaa optimoimaan näytön yleisen terävyyden. FHD-tarkkuus on todella huomionarvoinen, koska se on harvinainen tällä hintaluokalla. Dell on aina vastannut arvoa, ja Inspiron-sarja kestää tuon perinnön, kun työpöydät alkavat alle 300 dollaria. Ja jos haluat seurata kaikkea tapahtuvaa, saatat haluta hankkia parhaan laitteen, joka voi auttaa sinua menestymään ja hoitamaan yritystäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Pörssikauppa on tuottoisaa työtä, jossa hyödynnetään sähköistä kaupankäyntiä hallitumman ja helpomman osakekaupan aikaansaamiseksi. Toiset ovat melko vähän kalliimpia, mutta replikoivat sen, mitä pöytätietokonekaupan asennus voisi tehdä kannettavassa tietokoneessa.

Tämä kannettava tietokone on yksi markkinoiden löydyimmistä ohuimmista.

Päiväkauppaa Helpompaa Silmilläsi

En yritä hillitä sinua ostamaan tehokkaampaa prosessoria, mutta mielestäni i3 on hieno. Tämä tekee siitä loistavan vaihtoehdon nopeudelle ja suorituskyvylle. Monipuolisen suunnittelun ansiosta voit käyttää konetta joko kannettavana tietokoneena tai erittäin kannettavana tablettina. Tavallisille näppäimistöille kirjoittamisen nopeus on vain noin 60 - 70 sanaa minuutissa. Se on normaalia kannettavia tietokoneita raskaampi, eikä sillä ole myöskään pitkäikäistä akkua muihin verrattuna. Suunnittelun kannalta siinä on CNC-jauhettu yhdestä lentokonelaatuisesta alumiinirivistä maksimaalisen kestävyyden ja tyylikkään, esteettisen ja täydellisen ilmeen saavuttamiseksi.

I7-prosessori yhdessä NVidia 960 GTX: n ja DDR4-muistin kanssa on koneen nopea ja helppo käyttää. 3-tuumainen äärettömyyden reunanäyttö, joka tuottaa korkean 72% värivalikoiman ja suuren kontrastisuhteen, joten voit katsella elokuvia auringonvalossa menettämättä yksityiskohtia. Asus väittää, että akun kestoaika on 12 tuntia, ja Justin on vahvistanut, että akun käyttö voi olla lähellä 11 tuntia. Jotkut kauppiaat käyvät kauppaa miellyttävästi yhdellä näytöllä, kun taas toiset pitävät mieluummin 8+ tai uudempaa. Suunnittele vähintään 500 dollaria kaupankäyntimonitorisi asennuksesta ja vähän ylimääräistä rahaa, jos tarvitset näytön kiinnityksen seinään kiinnittämistä varten. Tämä riittää auttamaan kaikkia kauppaohjelmistoitasi sujuvasti. Ja kun ostat "premium", alat saada enimmäkseen i5- ja i7-prosessoreita. Aina on parempi mennä energiatehokkaisiin prosessoreihin.

Lisäksi kone on varustettu uusimmalla Intel i5 -suorittimella, jonka kantataajuus on 1. 0 (erillisellä grafiikalla); 1 HDMI 1. 6-tuumainen tiheän näytön näyttö, tarkkuudella 1366 x 768; integroitu AMD Radeon -grafiikka. Mitä enemmän sijoitat kaupankäyntitietokoneeseesi, sitä paremmin sinun on suoritettava, kun käydään kauppaa markkinoilla. Tämä kannettava tietokone on kiistatta yksi parhaimmista premium-yritystietokoneista vuonna 2019.