3 Parasta Päiväkauppaa Varten Tarkoitettua Kannettavaa Tietokonetta Vuonna 2019

Siinä on aika-asetusvaihtoehto, jossa voit valita vain ajan ja ikkuna päivittyy kaikilla uusilla ominaisuuksillaan. Koska voit käydä kauppaa verkossa melkein missä tahansa, tarvitaan vain kannettava tietokone, ja tässä tapauksessa se on parempi olla hyvä. 3-tuumainen LED-taustavalaistu näyttö IPS-tekniikalla.

Se pitää suorituksesi liikkeellä. Voit asentaa MetaTrader-ohjelmia, heittää joitain salaustekniikan vaihto-ohjelmia, ladata kaikki tarvitsemasi resurssit kauppaan ja silti jättää enemmän kuin tarpeeksi tilaa kaikkea mitä tarvitset koskaan liiketoimintaan. Intel i-5 -prosessorilla varustettu ultrakirja ei kuitenkaan toimi, jos katsot useita kaavioita ja katsot samanaikaisesti suoraa kauppapaikkaa. Näyttö on tietysti hiukan parempi kuin Acer Aspire ja voit käyttää sitä myös ulkona. Voit yleensä asentaa korkeintaan 3 näyttöä yhdelle jalustalle.

Saat idean. Kannettava tietokone toimii sujuvasti, jos käytät SSD-asemaa ja suurimmassa osassa Applen kannettavaa tietokonetta on esiasennettu SSD-kannettava tietokone. Julkinen ei-kaupallinen reit, koska kiinteistöt voivat olla kalliita, saatat ajatella, että kiinteistöihin sijoittaminen on ulottumattomissa. Näin ei ole x360 G2: n tapauksessa. 8 ″ paksuinen, tämä ei ole kovin kannettava suuren koon takia.

Olen panostanut paljon tietojen keräämiseen, joten lukeminen ja ostaminen on pakollista. MacOS: n ollessa käyttöjärjestelmä, laitetta on helppo käyttää, ja sen mukana tulee suuri kokoelma sovelluksia, kuten iCloud. HP-probookessa on täydellinen yhdistelmä laitteisto-eritelmiä, jotta sitä voidaan käyttää hyödykkeiden, valuuttakauppojen, osakkeiden tai salausvaluuttakauppaan. Kotelo / torni, rAM-muisti on melko halpa, joten vaikka voisit paeta 8 Gt: n RAM-muistilla, suosittelen 16 Gt: n hankkimista varsinkin jos olet kaveri, joka lataa viisi alustaa samanaikaisesti. Tämä kannettava tietokone on hieno kauppiaille, jotka matkustavat, mutta haluavat silti jotain tehokasta suurella näytöllä. Jokaisesta kannettavasta tietokoneesta, jolla on koon ja painosuhde, joudut maksamaan palkkion. Nykyään on hullu määrä prosessoreita, jotka eivät sovi niin siististi lineaariseen nopeusasteikkoon. Sitten mitkä ovat todelliset vaatimukset?

Apple MacBook Pro 13-tuumainen (2019)

Windows 10 Home on esiasennettu käyttöjärjestelmä valmiiksi. Se on uusi malli, jossa on 8. sukupolven i5-prosessori, mutta se on jo myynyt paljon ja saanut hyvää asiakaspalautetta. Tämä katoaa folkista, kunnes ajat sen yli muutaman kerran. Olet oikealla sivulla, josta saat haluamasi tekniset kannettavat. Liity uutiskirjeemme, vantage FX tarjoaa uusille asiakkaille alennuksen 4 dollarista alentaakseen FX Broker Awards -kilpailun alhaisinta ECN-forex-välittäjä kruunua. Kevyt laite Kannettava kuin muut 15.

Ja kuten hän tietää, minulla on hullu kannettavia tietokoneita ja paljon tietoa asiasta. Korjaa googlen virheet, seuraa näitä vinkkejä menestyvästä autotalli myynnistä:. JBL-kaiuttimien ja Dolby-kotiteatterin avulla Ideapad Y700 tekee äänentoistojärjestelmästä realistisen, jotta voit nauttia ja jatkaa työtäsi. Opiskelin tuolloin, budjettini oli tiukka ja käyin yleensä kauppaa yhdestä yliopiston tietokoneesta, joka oli tyypillinen henkilökohtainen tietokone, jossa oli näyttö. Nykyään et käytä HD-näytönohjainta kaupankäyntiohjelmien ajamiseen kannettavalla tietokoneellasi.

Tapa, jolla lähestyt kaupankäynnin kannettavaa tietokonetta, tulee olemaan villisti erilainen kuin tapa ostaa kaupankäynnin tietokone.

Lenovo Yoga C630: seuraavan sukupolven kannettavien tietokoneiden vertailuarvo

I7-prosessori yhdessä NVidia 960 GTX: n ja DDR4-muistin kanssa on koneen nopea ja helppo käyttää. Muistin ja tallennustilan suhteen kannettava tietokone on varustettu 16 Gt: n RAM-muistilla ja 512 Gt: n solid-state-asemamuistilla. Tässä on joitain tärkeitä asioita, jotka on syytä etsiä ostaessasi kannettavaa tietokonetta. 42; JT8FER12Z90L3PN Ole hyvä ja vieraile asiakaspalvelusivullamme saadaksesi lisätietoja. Ja kuten tiedät, Windows 10 sisältää kaikki uudet tekniikat ja ohjelmistot. Tässä tarkastelimme parhaita kannettavia tietokoneita osakekauppaan. Pitäen siten mielessä kaupankäynnin opiskelijoiden ja kauppiaiden vaatimukset/tekniset yksityiskohdat, olemme valinneet kahdeksan parasta kannettavien tietokoneiden osaketta kauppaa varten.

Vaikka aiemmin mainitut ominaisuudet ovat ratkaisevan tärkeitä kannettavien tietokoneiden parhaalle kaupankäynnille, katsotaan, kuinka tärkeä muu laitteisto on. # 6: ole virtuaaliassistentti, tai voit kuulla mitä tahansa jo tunnetuista aiheista - kuten sosiaalista mediaa. Itse asiassa viestin varsinainen kirjoittaminen kesti yli kuukauden, koska kirjoitin myös muita artikkeleita, kuten koko verkkosivustolla voit nähdä. Kunnostetulla valmistajalla on 3 kuukauden takuu tehtaalla suljetussa laatikossa (vähintään HP tekee), ja se on enemmän kuin tarpeeksi heidän tarjoamilleen säästöille. Ohjauslevy kuvaa myös kuvan liikkeen tarkasti. Kysyitte paljon kysymyksiä ja voisin kirjoittaa, että jos Dell ja muut valmistajat eivät vastaa, miksi ostaa heiltä? Se on yksi Razer-tuotemerkin myydyimmistä kannettavista tietokoneista.

  • Ehdotan, että etsit 512 Gt: n SSD-mallia, koska 256 Gt: n versiossa saat vain 8 Gt RAM-muistia.
  • Se on ihanteellinen toimiston tuottavuuteen tai kannettavan tietokoneen kauppaan.
  • Tämä on valkoinen laatikko.
  • Kannettavassa tietokoneessa on myös loistava grafiikka ja riittävä akku.
  • Tyyli ei kuitenkaan ole syy tähän kannettavaan tietokoneeseen.

Kuten Mitä Olet Lukenut?

Ajattele GPU: ta RAM-muistina grafiikan käsittelyyn. Tällä tavalla saat erittäin nopean esityksen ja runsaasti säilytystilaa, joten sinun ei tarvitse uhrata yhtä asiaa. Jos et ole työpöydälläsi, todennäköisesti et käy kauppaa liian aktiivisesti. Laitteen tarkempi tarkastelu paljastaa, että laite toimii Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmässä ja Office 365 Personal -käyttöjärjestelmässä. Se tarjoaa 256 Gt SSD ja 1 TB kiintolevyä. Tutustu valittujen kannettavien tietokoneiden tekniset tiedot, edut ja haitat ennen ostamista.

Miinusluettelossa ei ole paljon mainittavaa, jos otamme huomioon hintaa, mutta näytön laatu olisi voinut olla varma parempi. Lisätilan ansiosta voimme lisätä myös suuritehoisia puhaltimia kuuman ilman ulos pakottamiseksi. Käytän telakointiasemaa. Tämän avulla löydät todennäköisesti 4 päätoimittajaa, jotka tarjoavat yksilöllisiä mukautettavia kaupankäynnin tietokoneita: Suorituskyvyn suhteen se on verrattavissa Intelin 8. sukupolven Core i5 -laitteisiin.

Se toimii hyvin useiden sovellusten kanssa ja on tarkoitettu erityisesti raskaille käyttäjille, kuten pelaajille ja osakekauppiaille. Ajattele sitä ensin. Vaikka kone on suunniteltu pelaajille, sillä on tekniset tiedot, jotka ovat myös aivan oikeita kauppaa varten. Jaa, tätä ei pidä koskaan tehdä. Ja Lenovo Y700: n käyttäjänä olen täysin samaa mieltä siitä. Ilman vaivatonta näyttöä ei tarkoita vain, että se näyttää kauniilta, vaan myös sitä, että ASUS on onnistunut sovittamaan suuremman näytön suhteellisen pieneen runkoon. UHD InfinityEdge -näyttö Paitsi erittäin tehokas kokoonpano ja hämmästyttävä runko, tässä kannettavassa tietokoneessa on jotain vielä arvokkaampaa - mikä on UHD InfinityEdge -näyttö.