Vedonlyöntistrategiat

Pohjimmiltaan Kelly-kriteeri on rahahallinnan vedonlyöntijärjestelmä, jonka tavoitteena on löytää optimaalinen määrä rahaa, jonka sinun pitäisi panostaa pankkitililtäsi. Älä kauhistuta tästä. Kelly toteaa: ”Pelistrategia on ehkä kolmasosa tai neljäsosa siitä, mitä aiot päästä irti. Toistamme tämän asian täällä.

Hämmentynyt, ehkä kaikki tämä keskustelu jalkapallon asettamisesta ja järjestelmän vedonlyönnistä on hieman hämmentänyt sinua, mutta toivon, että innostuksesi on saanut syyn oppimaan kaikki mahdollinen mahdollisuus lyödä vedonlyöntiä.

Ne ovat usein heidän joukkueensa x-tekijä - ero niiden välillä, joiden on ajaa 75 ja 65 jaardia päätealueelle. Jos et tunne tätä termiä, makaa keinot panostaa tulokseen. Parhaat verkostot pystyivät ennustamaan oikein voittajajoukkueen 74.

Jos vain kaikki neuvonantajat ymmärsivät riskin ja tekivät sen! Jos lyöt vetoa yli 2: sta. 411-järjestelmä perustuu erittäin monimutkaiseen ja ainutlaatuiseen luokittelujärjestelmään, joka antaa pisteet jokaiselle NFL-pelille, joka perustuu moniin eri komponentteihin. Nämä ovat elinkeinonharjoittajien haavoittuvimpia ajanjaksoja. Me kaikki tiedämme, että meidän tulee aina pelata vastuullisesti ja asettaa itsellemme selkeät rajat budjeteillemme, kun asetamme päivän vedonlyöntiä.

  • Itse asiassa mitä nopeammat markkinat ovat, sitä enemmän kokemuksesi tarjoaa mahdollisuuden.
  • Markkinoiden ulkopuolisten hintojen löytämiseksi sinun on verrattava kertoimia ja rivejä useilla eri vedonvälittäjillä ja/tai vedonlyöntipaikoilla.
  • Pysy kaukana Martingale-menetelmästä panostaessasi jalkapalloa - ainoa tapa, jolla se koskaan toimii, on, jos sinulla on ääretön määrä rahaa.

Vedonlyöntijärjestelmä, Joka Saattaa Toimia Sinulle

Kun avaat tietueen, annetaan koodi, joka tulee syöttää sivustolle, ja sinun on sitten asetettava panos, joka on korkeintaan 200 puntaa. 5 ottelua ottelussa. Heitä kutsutaan usein julkisiksi joukkueiksi, ja on todennäköistä, että heille annetaan enemmän suosiota kuin tilastojen mukaan pitäisi olla.

Seuraava Manager & Player Transfer -kertoimet selitetty

Tunnetun Las Vegasin vedonvälittäjän Jimmy Vaccaron mukaan amerikkalaiset panostavat 50 miljardia dollaria vuodessa NFL: lle ja yliopistojalkapalloille yhdessä. Ei ole 100% menestysskenaariota. Saman esimerkin avulla voimme selvittää, mikä prosenttiosuus meidän bankroll-määräämme on käytettävä murto-osin, tässä tapauksessa 25%: lla suositusta panoksesta. Vaikka tämä vaikuttaa varmasti tapana voittaa, pääongelma on se, että se vaatii erittäin suuren kassamäärän.

Oletetaan, että päälliköillä on suosittu linja -150 ja Steelersillä alakoira +125. Tiesitkö, että voit ansaita rahaa jalkapalloa - tai mitä tahansa urheilua - käyttämättä edes vedonvälittäjää? Ensi silmäyksellä tällä strategialla on useita samankaltaisuuksia martingaaliin, koska pelaajien odotetaan panostavan alakoiriin, toivoen voivansa saavuttaa pitkällä tähtäimellä. Aiheeseen liittyvät julkaisut:, kiitos paljon, Darren, aikaa. Tarkista sitten myyntihinta lopputuloksesta, joka voidaan palauttaa.

Mahdollisuuksien päättäjät odottavat korkeaa pisteytystapahtumaa, jonka kokonaisarvo on 71. Tämä on todella paras tapa ansaita rahaa urheiluvedonlyönnin markkinoilta ja antaa sinulle mahdollisuuden luoda mukava kaupankäyntitili tai hyvät toiset tulot. Ja tässä voimme auttaa. Sieltä he vaativat myös itsekuria ja kärsivällisyyttä järjestelmän tehokkaaseen toteuttamiseen. Kurssilla on lyhyitä videoita (jopa 15 minuuttia), jotka kattavat kaiken mitä tarvitset ansaitaksesi. Koska nimi antaa sille tämän strategian, vetoa kahden henkilön kilpailemiseen kilpailussa. Suurin osa uhkapeliyleisöstä on pakkomielle näistä vedoista ja ylimääräisistä panoksista; ja he menettävät jatkuvasti.

Näillä joukkueilla ei ole yleistä voittajarekisteriä, mutta koska panostamme plus-raha-alakoiriin, se on ollut kannattava strategia.

Mikä Vedonlyöntistrategia Minun Pitäisi Valita?

Ole aina varovainen vedonlyönnille, jos luulet, että vedonvälittäjä on tehnyt hinnoitteluvirheen ja hyödynnä tätä. Hevosurheilu ja urheiluvedonlyönti kulkevat käsi kädessä, ja siksi ei ole yllättävää huomata, että tämä urheilulaji on kehittänyt omat ainutlaatuiset vedonlyöntistrategiansa. Vastaavan vedonlyöntijärjestelmän avulla voit taata voiton joka kuukausi.

Tämä vedonlyöntimuoto, joka tunnetaan myös nimellä over/under, sisältää vedon asettamisen kokonaispistemäärälle, jonka molemmat joukkueet ovat yhdistäneet peliin. 11-vedonlyöntijonon putoaminen vaikutti myös suuresti suhteelliseen vedonlyöntiin (strategia D), vähentämällä sen voittoja 7 359 dollarista 2286 dollariin - pienempi kuin kiinteiden vedonlyöntien (strategia C). Sen sijaan nämä esimerkit ovat aloittelijoita jalkapallo-vedonlyöntijärjestelmiin, joita voidaan käyttää viitteinä, työkaluina ja mahdollisina tekijöinä oman järjestelmän lisäämiseen. Noin, päivittäiskauppa rekrytointiyrityksille voi tuntua hiukan kuin elää reunalla. Pitkäaikainen pelaaminen tällä tavalla johtaa aina kokonaismenetyksiin. Tämän strategian avulla panostat murto-osan saldostasi suhteessa reunaasi.

Vältettävät Ja Mielessä Olevat Asiat

Tässä veto olisi sinun reuna jaettuna kertoimilla. Teiserissä on samat vaatimukset kuin parlailla; vain sinä valitset useita pisteitä, jotka haluat laskea vähentääksesi parlan riskiä (ja hyötyä). Käytimme äärimmäisiä numeroita vain selventääksesi asian. Sano, että olet viimeisimmällä 100 dollarillasi, vedot 10 dollaria ja laskee joka kerta, pitämällä sinua pelissä paljon kauemmin kuin kiinteä vedonlyöntijärjestelmä, jossa viimeinen 100 dollaria olisi viimeinen vedosi. Yli/alle vedonlyönti antaa sinun vedon siitä, onko jotain 2. Vedonlyöntillä on suuri etu mielivaltaisuuteen verrattuna, mikä on paljon vähemmän ilmeinen, ja vedonlyönnin palveluksessa olevien kauppiaiden on vaikeampi havaita. Vaikka voittaisit yhden, saat rahasi takaisin tai menetät vain pienen osan alkuperäisestä panoksesta.

2 prosenttia ajasta, ja he tekivät voittoa 957 dollaria. Tämä vedonlyöntimuoto, joka tunnetaan myös nimellä over/under, sisältää vedon asettamisen kokonaispistemäärälle, jonka molemmat joukkueet ovat yhdistäneet peliin. Juominen heikentää päätöksentekoasi vedonlyönnissä - tallenna oluet pelien alkamisen ja vedonlyönnin jälkeen. Kuten edellä todettiin, suurin osa verkossa mainostetuista jalkapallostrategioista ei ole muuta kuin temppuja ja joskus suoran petoksen yrityksiä. Jokaisen joukkueen pelaajan aiempien esitysten tutkiminen voi myös antaa sinulle etuna. On totta, että voit jopa jättää päivätyösi poimia urheiluvedonlyöntiä ammattina ja tehdä paljon enemmän kuin mitä koskaan voisi kuvitella tekevän.

Jos olet varma, että esimerkiksi joukkueella on todella vahva mentaliteetti, on todennäköisesti oikein tukea heitä perustuen suureen todennäköisyyteen, että he palautuvat takaisin. Joukkueet, joilla on heikko pisteytys, vetoavat yleensä enemmän otteluita kuin korkeat pisteytysjoukkueet, mutta tietysti kertoimet heijastavat sitä yleensä. Asiantuntijoilla on paljon ideoita siitä, mitkä tilastot vaikuttavat parhaiten yliopistojalkapallo-otteluun. Esimerkiksi kirjanmerkkisivustot, kuten NFL. Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää, meillä on artikkeli vastaavasta vedonlyönnistä saadaksesi lisätietoja.

Vedonlyönti Tasapeliä

Joten kun väistämätön tappioputki tulee, 100 dollarin panoksilla menetät suhteettoman määrän rahaa kassaasi. Se on viisas tapa tehdä. Joten älä pelkää erikoistua. 50 407 vedolla 50 dollaria.

Se ei ole ollenkaan helppoa!

Panosta Pään Kanssa, Ei Sydämesi Kanssa

Suositukseni on tasapainotettu kaikissa muissa markkinoilla, esimerkiksi Betfairissa, aiheutuviin vaaroihin tai taattava sinulle vain vedonlyönti tilaisuuksissa, joissa voitetaan voimakkaasti. Mutta keskimäärin Joe voittaa joka vuosi vain 50 prosenttia heidän tekemistä vedoista. Kukin järjestelmä aloitti 1000 dollarin pankilla, ja simulaatiota jatkettiin jokaiselle menetelmälle, kunnes 500. panos (tai kunnes niiden pankki pienennettiin). Oletetaan nyt, että kertoimet tien joukkueelle ovat +10 000.

Toinen vaihtoehto on suojata vedosi tukemalla tasapeliä. Hänen suurimpia innovaatioitaan oli hermoverkkojen löytäminen tehokkaana välineenä vedonlyöntiä varten. Samoin sinun tulisi harkita pisteiden ottamista, kun pelin odotetaan olevan korkean pistemäärän laukaus. Edellä mainittujen tekijöiden lisäksi joudut harkitsemaan muita dynamiikoita. Tosiasia on, että useimmat pelaajat eivät ajattele vedonlyöntiä jalkapallo-otteluissa.

Arvioijamme teki 601 puntaa. Tietäen, että tämä järjestelmä tukee suhteettomasti alakoiria ja että historiallisesti suuret koirat ovat toimineet paremmin leviämistä (ATS) vastaan ​​kuin pienet koirat, halusimme nähdä, oliko 7+ pisteen alakoirilla ollut parempi arvo vedonlyöjien kannalta. Tähän voi liittyä kourallinen muita vetoja, kuten kokonaisveto ja rahalinjan veto. Jotkut näistä ovat Bundesliiga Saksassa, Tweede Divisie Hollannissa ja W-liiga Australiassa. He eivät olleet paljon parempia leviämistä vastaan, mennessä 16-22-2 (NFL: n neljänneksi huonoin). On jo mukautettu urheilukirjoihin.

  • 00, mikä tarkoittaa, että tämä on arvoveto.
  • Tiimien tuntemus, tulokset ja tilastot auttavat avainaloilla, kuten arvon tunnistamisessa.
  • Emme kuitenkaan pääse tarkalleen selvittämään, miten se toimii, koska olemme kattaneet sen seuraavalla sivulla.
  • Tiiseriveto on erässä muodossa oleva parlay, joka käsittää kahden tai kymmenen NFL-vedon yhdistelmän, jossa muokkaat pisteväliä ja/tai kokonaismääriä suosikkisi vastineeksi pienemmälle voitolle.
  • Pelin sisäinen vedonlyönti antaa aivan uuden tavan ajatella jalkapallo-vedonlyöntiä.

Laboratoriojärjestelmä NFL-vedolle

Tällaisten tilastotietojen käyttäminen ja opposition analysoiminen sen suhteen, missä tietyillä pelaajilla voi olla mahdollisuuksia menestyä, voisivat antaa sinulle reunan. Siksi vedonlyöjien on oltava strategia, jota he pitävät kiinni, jotta poistetaan mahdolliset epänormaalit tulokset, jotka vahingoittavat rahaasi. Ensinnäkin, sinun on ymmärrettävä yliopistojalkapallon luonne. Jos sinusta tuntuu olevan kallistettuna, mene kävelylle tai tee jotain rauhoittuaksesi ja älä lyöt vetoa, ennen kuin olet palannut normaaliin mielentilaan. Jalkapallovinkit - saat voitetut jalkapallovinkit jo tänään! Paras osa vedonlyöntiä tässä on pelin katsomisen jännitys. Olet ehkä nähnyt parlay-vedon, joka oli esillä elokuvassa Silver Linings Playbook (tai lukenut sen kirjassa), jossa Pat Solitanon isä, Patrizio Sr. Muista, että vedonlyönti on matemaatikon peli.

Menestyäksesi jalkapallo-vedonlyöjä sinun on lähestyttävä panoksesi tavoin kuin rahoitussuunnittelija. Mutta panostamisstrategia (ts. Huomaa, forex-demo-tili on yksi parhaista tavoista kokea todellinen kauppaympäristö virtuaalisilla rahastoilla. )Ottaen huomioon, että tämä järjestelmä on mennyt 37 - 14 ATS 72: n kanssa. Panostaessasi vedot olennaisesti siihen, että jotain ei tapahdu; vedonlyönti on vedonlyönti, että jotain tapahtuu. Jos alakoira on kahden tai useamman maalin edessä, voit varmistaa valtavan voiton tukemalla arvontaa kalliilla hinnoilla.

Ensimmäinen on riskitön (taattu voitto), toinen on normaalit ja lopuksi kolmas on järjestelmä, jota voit käyttää Exchangea käytettäessä. Tämä tarkoittaa, että suosikki vähentää linjan riippumatta heidän lopullisesta pistemäärästään, kun taas alakoira lisää pisteet heidän omaansa. Samoin kuin muut vedonlyöntipalvelut, online-jalkapallon vedonvälittäjät tarjoavat pelaajille tervetuliaisbonuksen; voit hyödyntää näitä rekisteröintitarjouksia pelissä ilmaisten vedosten tekemiseksi. Tee 5-10 tällaista akkua käyttämällä eri piirtää joka kerta ja samat suosikit. Seuraavaksi Kaunitz ja co selvittävät, kuinka suotuisat kertoimet ovat.

Toinen fantastinen sivusto analysoimaan aiempia tietoja ja nykyisiä vuodenaikoja on Pro Football Reference.

Tarkista Vahinkoraportit

Oletetaan, että vedonvälittäjät asettavat yli/alle 32 pistettä sentinelleille ja ankille. Loppujen lopuksi mikään strategia ei voi parantaa mahdollisuutta voittaa, ellei se ole tilastollisesti todistettu. Motivaatio voi tuntua mahdottomalta kvantifioida, mutta joissakin tapauksissa se voi olla valtava tekijä. 0 rahat takaisin-esimerkki, jonka mainitsin edellä. On monia onnistuneita jalkapallo-vedonlyöjiä, jotka panostavat vain Aasian tasoituksiin, kun taas toiset keskittyvät 1X2-ottelun tuloksiin. Yhtä paljon kuin NFL, yliopistojalkapallo tarjoaa vakiovetoja: Viime kevään lopulla hän lähetti minulle itsenäisen Sloan-tutkimuksensa, nimeltään “Kadonneen omaisuuden luokka.

5 maalia, jättäen alle 2: n. Jos vedonvälittäjät valitsivat satunnaisesti kyseenalaiset vedot, sillä ei olisi pitänyt olla vaikutusta strategian kannattavuuteen. Vedonlyönti kokonaisuudessaan on itsestään selvää. Kaikilla menestyneillä pelin sisäisillä vedonlyöntiyrityksillä on muutama keskeinen lähestymistapa, jotka perustuvat huomiointiin yksityiskohtiin ja muutama avainkäsitys. Jos haluat ansaita noin tuhat dollaria kuukaudessa, sinun bankrollin täytyy näyttää tältä kokonaismäärältä yhdeksänsataa kaksikymmentäkaksi dollaria ja neljäkymmentä senttiä. Ostatko merckiä? tässä on yksi tekninen taso, jota katsot. Halusin löytää menetelmän, joka oli hyvin yksinkertainen, mutta tehokas ja jolla oli vain paljon voittopäiviä. Kun teaserisi sisältää pistehajonnan, sinulla on mahdollisuus vähentää suosikin leviämistä tai lisätä leviämistä alakoiralle.

Tässä on kolme vedonlyöntijärjestelmää, joita olen käyttänyt vuosien varrella. Tärkeintä on saada kokemusta alueelta ja kerätä tietojasi ja kokemuksiasi. Se on kokonaisjärjestelmä, joka sinun tulee ottaa käyttöön ja käyttää sitten muiden järjestelmien kanssa. Panosta Pac-12-joukkue, joka voitti viime vuonna 10 peliä paremmalla linjalla. Tässä tapauksessa Ducksilla on +7 etumatka pisteisiin aloittaakseen pelin.

Bonus Etujärjestelmäjärjestelmäesimerkki

Vältä kaikkia järjestelmiä, jotka kannattavat suosikkien jatkuvaa vedonlyöntiä. Vain siksi, että joukkue tulee vahvaksi noin 20 minuutin aikana, se ei tarkoita, että he voivat jatkaa pelaamista sellaisessa tahdissa. Suurimmaksi osaksi joukkueet suojaavat turvetta ja voittavat kotona. Tämän pitäisi sanoa itsestään selvästi, mutta sinä yllättyisit siitä, kuinka monet ihmiset osallistuvat urheiluvedonlyöntiin eivätkä tiedä edes kuinka panostaa jalkapalloon. Ensinnäkin, käyttämällä yllä olevaa esimerkkiä, se pyytää sinua usein sijoittamaan huomattavan määrän pelikassasi panokselle. Esimerkiksi Drew Breesin ohikulkijoiden luokitus laskee 102: sta. Yksi kaikkien vedonvälittäjien suosituimmista tarjouksista on jalkapallo-otteluiden hinnankorotus.

4% NFL-vedoista (olettaen, että vedot -110 kertoimella) voittoa varten? Kaikki yliopistojalkapallo-vedonlyöntistrategiat alkavat tiedonkeruuvaiheesta. Huomaa, että nämä ja muut vastaavat tilanteet olivat aiemmin kohtuullisen yleisiä jalkapallo-vedonlyönnin markkinoilla.

Joten, on tärkeää aloittaa oppiminen niin paljon kuin mahdollista urheilusta ennen panostamista. Joten jos haluat selvittää, mikä on paras jalkapallovedonlyöntijärjestelmä, lue tästä. Tutkimuksemme mukaan sellaiset joukkueet ovat menneet vain 53-54 ATS: n kanssa -2: llä. 5 yli joukkueille, jotka ovat voittaneet voittoa.

Computing

Palataan takaisin Englannin esimerkkiotteluun kertoimella 4/1 (20%) - tai 5. Mutta kuten käy ilmi, Arsenal voitettiin 3-1. Jalkapallo on liian arvaamaton, jotta se olisi kyse. Tässä vaiheessa olet lukinnut voiton ja se on vedonlyöntivaihtotililläsi. Jotkut operaattorit tarjoavat ilmaisia ​​vetoja, kuten Paddy Power -tervetuliaisbonuksen, tai on olemassa muita ainutlaatuisia tyyppejä, kuten Blacktype. Sitten ensimmäinen asia, jonka teet, on piirtää tasapeli. Kummallista kyllä, satunnainen vedonlyöntistrategia samoille tiedoille tuotti arvon 0.

Kokeile heitä ja varmista, että pidät yhteyttä verkkosivustoomme, jotta saat aina tietoa uusimmista uutisista ja neuvoista urheiluvedonlyönnin maailmassa. Sinun on oltava kurinalainen tietäessään mitä etsit ja ole tarpeeksi kärsivällinen löytääksesi sen. Suosituin tapa ansaita voittoja jalkapalloilusta on vedota oikeisiin tuloksiin.

Sinun on tutkittava tällaiset tilanteet ja selvitettävä, onko suosinnalla tukemisessa todella mitään arvoa.

Tämän vedonlyöntijärjestelmän avulla saat hieman riskialttiimpaa. Tosiasia on, että ei ole lopullisesti oikeata tapaa päättää, mitkä jalkapallovedot sinun tulisi asettaa ja milloin. Tosiasiallisesti on kuitenkin mahdollista parantaa näitä tuloksia, koska ne lainaavat tuloksia yleisesti saatavilla oleviin kertoimiin, joten jos shoppailet sivustolla kuten oddschecker tai käytät pörssejä, voit usein voittaa heidän suositellut kertoimensa. Autolainan hyväksyminen, valitettavasti siellä on ihmisiä, jotka etsivät tapoja huijata rahaa ihmisiltä, ​​ja he käyttävät kaikin tavoin tehdäkseen sen. Olitpa kiinni näissä viidessä parhaassa jalkapallo-vedonlyöntijärjestelmässä vai opitko edistyneemmistä strategiaartikkeleista, minä, kaikkien täällä OnlineBettingissä toimivien puolesta.