Kuinka kaivaa Litecoinia?

Tietokoneesi saattaa joskus lämmetä käynnissä Bitcoin Miner5. BitMinter on paras ratkaisu, jos etsit todella alustojenvälistä Bitcoinin kaivosohjelmistoa. Samanaikaisesti se tukee myös ASIC: n (sovelluskohtainen integroitu piiri), GPU: n (grafiikan prosessointiyksikkö) ja FPGA: n (kenttä-ohjelmoitava porttiryhmä) kaivosta. Olitpa satunnainen kaivostyöntekijä, harrastaja tai johdat kaivostilaa, on sinulle suunniteltu kaivosohjelmistoratkaisu. Lisätietoja tästä on tulevassa oppaassamme liittymiseen kaivosaltaan. Näillä kahdella laskulla olisi sama sarjanumero, mikä selvästi osoittaa, että yksi on väärennös. Kaivosbasso-ohjelmisto Bitminer esiteltiin ensimmäisen kerran salaustilaan vuonna 2019. Koneet kuitenkin kehittyvät jatkuvasti, ja jotkut yritykset alkavat tarjota ASIC-laitteita, jotka pystyvät ratkaisemaan useita erilaisia ​​algoritmeja (esim. )

Se juoksi Raspberry PI 1 & 2: lla ja siellä oli jopa versio tai kaksi Beagle Bone Black -sarjasta, joten se oli erittäin halpa ja tehokas vaihtoehto täyden tietokoneen käyttämiseen. Tiiviste on seurausta yksisuuntaisen salausalgoritmin suorittamisesta datalle: Ymmärtäkäämme nopeasti BTC-kaivosohjelmiston hankkimisen vaiheet.

Bitcoin on tunnetuin kryptovaluutta ja myös vanhin. Alkuaikoina se oli täysin mahdollinen kaivoa kotitietokoneellasi ja bitcoinien varhaisessa vaiheessa käyttäjiä, jotka louhivat sen yksinkertaisella laitteistolla - oli jopa mahdollista kaivoa käyttämällä kannettavan tietokoneen suoritin. Ne ovat melko joustavia siinä mielessä, että voit käyttää niitä Windowsissa, OSX: ssä tai jopa Linuxissa. Kun lohko löydetään, etsijä voi palkita itsensä tietyn määrän bitcoineja, joista kaikki verkossa sopivat.

Salausvaluutan louhintavallankumous ei ole enää vain vaaleannäköisille nörtteille, joilla on naurettavan kalliita laitteistoasetuksia. Mutta toistaiseksi riittää tietää, että jokaisella poolilla on erilainen tapa veloittaa palveluista maksuja. Suuremmat kaivosnopeudet vaativat enemmän järjestelmäresursseja. Se on täysin ilmainen ja on myös avoimen lähdekoodin, mikä tarkoittaa, että kaikki lähdekoodit ovat helposti saatavilla Internetissä. Viimeinen kohta on sovittaa kaivosohjelma siihen työtyyppiin, jota aiot tehdä. Se tarjoaa myös 'yksinmoodin', jossa kaivostyöntekijät saavat valita, mitkä altaat haluavat liittyä, mitkä kryptovaluutat he haluavat kaivata, sekä mukautetun hash-algoritmin, joka vastaa kyseistä kryptovaluuttaa.

Jos yllä oleva kuva saa sinut tuntemaan olon levottomaksi, ehkä graafinen käyttöliittymä (GUI) pala Bitcoinin kaivosohjelmistoa on parempi valinta sinulle! Tässä artikkelissa tarkastelen viittä parasta ohjelmistoa Bitcoinin kaivokselle. Ne tarjoavat bitcoin- ja bitcoin-kassakaivossopimuksia. Entä jos haluan kaivoa omalla laitteistollani? Staking on käsitys valtuutettujen todisteiden esittämisestä vaakakolikoista, ja se muistuttaa läheisesti työkolikoiden todisteiden yhteistä louhintaa.

Vuoden 2019 paras Bitcoin-kaivosohjelmisto

Se on myös ilmainen ilman mainontaa. Lisäksi kaivosmies saa palkkiot, jotka maksavat tapahtumia lähettävät käyttäjät. Kaivataksesi Bitcoinia BitMinterillä, sinun on todella liittyä sen Bitcoin-kaivosaltaan, jolla on ollut yli 450 000 käyttäjää rekisteröidyt tiliä vuodesta 2019. Kun olet valinnut pilvikaivostoiminnan tarjoajan ja kirjautunut, sinun on valittava kaivospaketti. Zcash-kaivossopimuksia on myös saatavana. Katsotaanpa nyt kaivosohjelmiston asettamista.

Tähän sisältyy ylikellotus, etärajapinnan käyttö ja tuulettimen nopeuksien hallinta tarvittaessa. CGMiner tukee monenlaisia ​​ASIC-kaivoslaitteita, kuten BlackArrow, Minion, Hexfury, Cointerra. Kun olet tilin asetussivulla, siirry eteenpäin ja napsauta Bitcoin-osoitteet. Kaivosohjelmiston vastuut ovat lukuisia. BitInfoChartsin mukaan keskimääräiset transaktiomaksut dollareina ovat paljon alhaisemmat (0 dollaria. )Jotkut BFGMinerin parhaista eduista ovat sen kyky yhdistää samanaikaisesti suosittuihin kaivosalgoritmeihin, kuten Scrypt ja SHA256d, ja kaivata useita kryptovaluuttoja samanaikaisesti. Kaivostyökalu lisää myös mahdollisuuden ladata erillinen käyttöliittymä, joka toimii vain tämän tietyn louhintaohjelmiston kanssa. BTCMiner sisältää seuraavat ominaisuudet:

Se perustuu Bitcoin-protokollaan, mutta eroaa Bitcoinista siinä, että sitä voidaan tehokkaasti louhia kuluttajalaatuisilla laitteistoilla. Sackler-perhe sai 12 miljardia dollaria - 13 miljardia dollaria opioid maker purdue pharmasta. Varojen nostamiseksi tarvitset paperin tai ohjelmiston lompakon kyseistä salausvaluuttaa varten. Palkinnot jaetaan sitten edustajille heidän panoksensa mukaan uima-altaalla.

Koska kohde on niin raskas numero tonneilla numeroilla, ihmiset yleensä käyttävät yksinkertaisempaa numeroa nykyisen tavoitteen ilmaisemiseen.

Näytetään 1-10/243 Arviota

Jos olet jo kokeillut sitä, miten se oli? Se on suunnattu kehittäjille rakentamaan sovelluksia niiden kanssa, jotka eivät halua kaivoa Bitcoinia voittoa varten. Lee kertoi maaliskuussa 2019, että tämä muutos selittää osittain hänen luomuksensa menestyksen: Tällä työkalulla voit myös saada graafisen visualisoinnin tilastoistasi ja suorituskyvystäsi, joka on aika siisti. Arkisto, ongelmana on, että monet ihmiset eivät vain osaa rakentaa yleisöä tai eivät keskity yleisön rakentamiseen. On myös huomattava, että jos valitset pilvikaivoksen, ansaitset todennäköisesti vähemmän verrattuna siihen, jos ostat laitteiston ja kaivoste itse, mutta tämän mukana tulee myös pienemmät aloituskustannukset.

Ostat periaatteessa pilvikaivosyritykseltä sopimuksen kiinteäksi määräksi hashia sekunnissa ja määräajaksi. Pilvikaivossovellukset kestävät yleensä vähintään vuoden tai noin, vaikka jotkut voivat jatkaa määräämättömästi. Ja tämä kaikki on ollut mahdollista, koska Bitcoin onnistui murtamaan melkein kaikki tietueet valuuttakarttojen nousun ja valuuttakurssien ottamisen yhteydessä. Paras tapa on käyttää virallista BitCore-asiakasohjelmaa. On epätodennäköistä, että ASIC-kaivosteollisuutta kehitettäisiin Litecoinille, kunnes valuuttaa käytetään laajemmin. Kaivostoiminta on suosittu vaihtoehto bitcoinien ostamiselle. Tätä ongelmaa voidaan yksinkertaistaa selitystä varten:

  • Vaihda jopa yksi numero mielivaltaisesti pitkässä tapahtumarikossa, ja tiiviste tulee ulos tunnistamattomasti erilaisesta.
  • Mutta se on paljon parempi kuin penniän jakeet dollarilla, jonka saat Bitcoinin louhinnalla.
  • Ensimmäinen käyttää puhelimesi järjestelmäohjelmaa sirun valuutan minimoimiseksi, ja toinen purkaa prosessoinnin MinerGate-palvelimille nimellismaksua vastaan.

Oikea Paikka Tietosi

Etuosa koostuu graafisesta käyttöliittymästä, joka tekee siitä erittäin käyttäjäystävällisen ja helpon käyttää. Asennuksen jälkeen tämän päivityksen kaivostyöläiset voivat helposti tarkastella lompakkoaan, perustaa kaivosaltoja ja muuttaa verkkoasetuksia sopiviksi katsomallaan tavalla. Yllä oleva kuva on taikuuttaan käyttävä BFGMiner. Toinen suuri huolenaihe on se, että näyttää olevan vaikeampaa saada korkeampi sijoitetun pääoman tuotto pilvikaivoksessa, sitten säännöllisessä kaivostoiminnassa.

Joten mitä siinä on kaivostyöntekijöille? Sen poistaminen ja sijoittaminen omaan turvalliseen lompakkoon on hyvä suunnitelma heti, kun sinulla on pieni tila, vaikka joidenkin pilvikaivosten avulla voit sijoittaa ansiosi uudelleen suuremman hajautusvoiman saamiseksi. Parempiin suuntauksiin voit käyttää kaivosallasten vertailua Bitcoin Wikissä. Yksi, aiotte kaivata muita kolikoita kuin Bitcoin? Paitsi että GUIminer tukee kaikkia näitä erilaisia ​​Bitcoin Miner7: itä, se tukee myös useiden kaivostyöntekijöiden käyttöä samanaikaisesti!

CGMiner on avoimen lähdekoodin ja kirjoitettu C-kielellä, toimii Macissa, Windowsissa ja Linuxissa, ja se on yhteensopiva kolmen tyyppisen kaivoslaitteiston kanssa:

Kauppaa krypto eTorolla

Modulaarinen ASIC-, FPGA-, GPU- ja CPU-miner -sovellus kirjoitettu C-muodossa, cross-platform Linuxille, Macille ja Windowsille, mukaan lukien tuki OpenWrt-yhteensopiville reitittimille. Jos sinulla on, sinun on ensin suoritettava mahdolliset taustatarkastukset ja varmistettava, että kaivospolitiikka, jonka alla allas toimii, on sopusoinnussa oman henkilökohtaisen näkemyksesi kanssa työstä. Tarjoaa Bitcoinille sekä uima-altaan että sulautettuja kaivos- ja pilvikaivospalveluita. Älä anna epätarkkoja tietoja, kun olet vastannut Google-keskittyviin kysymyksiin, saat maksun. GPU ylikuumenemissuojaus: Miksi BitMiner on erityinen? NiceHash myy myös pilvikaivossopimuksia Bitcoinille, ZCashille ja Ethereumille, jotta voit ostaa vain tarvittavan hajautusvoiman määrän. Sen tarjoamat palvelut ovat melko monipuolisia siinä mielessä, että se tarjoaa kolme maksusuunnitelmaa, jotka kaikki ovat melko kohtuullisia ja todella hinnoiteltuja. Ja jos et pidä lukemisesta, tässä video aiheesta:

OnePlus 7 Pro kansainvälinen lahja!

Bitcoinin pilvikaivoshuijauksia on ollut valtava määrä. Käyttää automaattisesti SSE2-, AVX- ja AVX2-ohjeita, jos ne ovat käytettävissä. Ethereum on hajautettu alusta, joka mahdollistaa älykkäiden sopimusten rakentamisen: Minimoitu kryptovaluutta lähetetään määritettyyn lompakkoosoitteeseesi säännöllisesti, mikä tekee siitä hienon tavan ansaita jäljellä olevia tuloja viikossa (tai joskus päivittäin). Sovellukset voivat siirtää arvoa Blockchainin kautta ja edustaa kiinteistön omistusoikeutta. Jotkut kaivosohjelmistot on lisensoitu kertaluonteiseksi ostona. Tämä tuottaa pitkän numero- ja kirjainjonon.

Android Bitcoinin louhinnan parhaat edut

Yhden Bitcoinin louhinta vie vuosia, kun keskimääräinen GPU on. Tähän sisältyy tyypillisesti tietyn määrän hajautusvoiman valitseminen ja ristiviittaukset siihen, kuinka paljon sinulla on varaa maksaa. Toinen tärkeä asia on alusta, jota käytät kaivosmiesi hallinnointiin; Olipa kyse Windows, Mac OS tai Linux - sinun on valittava oikea ohjelmisto.

Tämä säästää sähkökustannuksia ja tarkoittaa, että kaivostyöläiset eivät tuhlaa rahaa, kun ohjelmisto ei voi olla vuorovaikutuksessa poolin kanssa tuottaakseen voittoa. Luovutettu kryptovaluutta kattaa melkein aina alkuperäisen maksun kustannukset. Vaikka käyttöliittymä on tekstipohjaista, se on erittäin suoraviivainen ja voit käyttää pikanäppäimiä sen tarjoamien eri vaihtoehtojen läpi. Mutta Bitcoinin kaivosohjelmisto tarjoaa häiriöttömän tavan uusille kaivostyöläisille tulla kaivosteollisuudelle. Sovellus sisältää myös valuuttamuunnosohjelman, uutisia, tumman teeman, erilaisia ​​kaavioita ja tukea suosituimmille altcoineille, kuten Bitcoin, Ethereum ja muut. Yksinkertainen helppokäyttöinen käyttöliittymä minerdille. Nyt siirrytään päälle ja luodaan tili.

Bitcoin Mining -ohjelmisto

Tämä opas Bitcoin Miner2 -sovelluksen perustamiseen selittää jokaisen niistä ja puhuu siitä, kuinka saada ne toimimaan. Tietyt virustentorjuntaohjelmat poistavat niihin liittyvät tiedostot. Joillakin poolilla on erinomainen maine, mutta toiset kuuluvat spektriin kyseenalaisesti onnistuneista suorista huijauksista. Se konfiguroi Bitcoin Miner3 -laitteet automaattisesti ja tarjoaa suorituskykykaavioita Bitcoin-kaivostoiminnan helpoksi visualisoimiseksi. Äärimmäinen kaivosalusta, jonka avulla käyttäjät voivat määrittää, kaivoa ja hallita prosesseja tehokkaammin ja vaivatta tuhansien latauslaitteiden kanssa yhdessä paikassa. Käynnistä oma verkkosivusto, voit asettaa oman hinnan ja tulopotentiaali on 5–1 000 dollaria / projekti. Tämä on hajauttamismuutos, jossa alun perin lohkojen muodostavat lohkot, ja nyt ne luovat kaivosmies.

Bitcoinin julkinen pääkirja ("lohkoketju") aloitettiin 3. tammikuuta 2019 klo 18: 8 miljoonaa ja muuntokurssi 8 380 dollaria per Bitcoin, NVIDIA GTX 1080 Ti, yksi markkinoiden tehokkaimmista grafiikankäsittely-yksiköistä (GPU), voi tuottaa vain 0 dollaria. Entä jos robottimyyjäni erehtyy?, 20.8.2019:. On ollut tapauksia, joissa ihmiset ovat ilmoittaneet viestinnän puuttumisesta ASIC-kaivostyöntekijänsä ja ohjelmistonsa välillä. Sillä on helppokäyttöinen käyttöliittymä, virransäästötila, kaivosaltaan tuki ja nopea jakaminen. Ominaisuudet ja raportointi ovat rajoitetusti ilmaisessa versiossa, mutta hinnoittelu on edullista, 3 dollaria työntekijää kohti henkilökohtainen suunnitelma. Se suorittaa tärkeitä toimintoja, kuten: Kaivosallas on tapa kaivostyöntekijöille yhdistää voimavaransa ja jakaa hajautusvoimansa jakamalla palkkion tasapuolisesti sen lukumäärän mukaan, jonka he ovat osallistuneet lohkon ratkaisemiseen. Oikeudenmukaisuuden vuoksi emme kokeilleet optimointiasetuksia, joita Cudo Miner tukee.