7 parasta Bitcoinin kaivoslaitetta vuonna 2019

Yhdestäkään sinun ei tarvitse käsitellä monimutkaisia ​​laitteisto- ja ohjelmistoasetuksia bitcoinin louhintaan. Tämä kone toimitettiin ennakkotilaukseen marraskuussa 2019, ja sen oli määrä lähettää maaliskuussa 2019. Ne pystyvät pitämään keskimääräisen ympäröivän lämpötilan vain 25 asteessa. Se mahdollisti myös keskittyneet kaivostilat. 06 paras GUI-käyttöliittymä useille työkaluille: Ne myydään erikseen. Kuten tavallista, selitän kaiken sinulle helposti ymmärrettävällä tavalla.

Suorita suurempi tarkkuus suorittamalla omat mukautetut laskelmasi!

Se käyttää Raspberry i: tä (B/B +) tai TP-Link TL-WR703N: tä ohjaimena, joka pystyy pitämään jopa 50 kaivostyöntekijää. Voit valita pilvipalvelun tai laitteistopohjaisen kaivostoiminnan välillä. Jos ostat upouusia kaivostyökaluja suoraan valmistajalta, sinun pitäisi odottaa maksavan melko vähän enemmän. Asiakkaiden on ostettava vähintään 10 GH/s. Se on valmistettu luotettavalla avoimella laadulla ilmanmuodostavalla jäähdytystekniikalla.

On tärkeää pitää silmällä vaikealla tasolla, koska enemmän ASIC-pohjaisia ​​bitcoin-louhintalaitteita tulee verkkoon. Hallinnoi verojasi. se, mitä pidät, laskee., mutta onneksi siellä on kourallinen pörssivälittäjiä, jotka voivat vähentää kaupankäyntikustannuksesi nollaan. Vaihe 4: osoita sijoitettava määrä, mitkä ovat parhaat vaihtoehtoiset rahoitusvaihtoehdot? Jos näin aiot käyttää ASIC-kaivostasi, olet vieläkin iloisempi Antminer T9 +: n lämpötilaa alentavista ominaisuuksista. Löydät myytävänä olevat Bitcoinin kaivoslaitteet eBaysta ja Amazonista. On selvää, että mitä tehokkaampi laitteisto ostat, sitä korkeammat energiakustannukset ovat. Mikä on valintasi?

Lyhytaikainen sovelluskohtainen integroitu piiri, ASIC on piiri, joka on tarkoitettu tiettyyn käyttöön, eikä sitä käytetä yleensä. Vähittäiskaupan koordinaattori - sierra trading post - east hanover, nj. CGMiner on luultavasti suosituin ja laajin bitcoin-louhintaohjelmisto. Kaivosmies olette osa jotain evoluutiota, "uuden valuutan" luomista ja uutta tapaa ajatella rahaa.

FPGA: n jälkeen kaivosyhteisö siirtyi sovelluskohtaisiin integroituihin piireihin (ASIC), joissa ASIC on pelkkä kaivostoimintaan tarkoitettu siru, jolla ei ole muita toiminnallisia ominaisuuksia.

Kuinka voit ansaita rahaa Bitcoinin louhinnassa?

Maksut voidaan suorittaa myös skannaamalla QR-koodi paperikoteloon. Mikä tahansa riittävän tehoinen ATX-virtalähde käyttää S5: tä ilman ongelmia. Jotkut neuvot lähettämään sinulle: Voitko ansaita rahaa numerolla bitcoin miner8? Vertasin johtavia kaivostyöläisiä toisiinsa Bitcoin-kaivoslaskurissa.

GUIMiner

Se alkoi hieman järkyttävältä, mutta ajan myötä se on kasvanut entistä vakaammaksi. Jos ASIC: n muotti on suuri, (pyöreästä) kiekosta voidaan saada vähemmän (suorakulmaisia ​​viipaleita), viat vaikuttavat sen muotoiluun suhteettomasti ja jäähdytysratkaisut ovat yleensä monimutkaisempia verrattuna pienempiin muottilastuihin, joilla puolestaan ​​on muita yläpuolella. Samoin kuin FPGA, sovelluskohtaiset integroidut piirit ovat siruja, jotka on suunniteltu tiettyyn tarkoitukseen, tässä tapauksessa bitcoinin louhintaan, eikä mitään muuta. Jos haluat saada bitcoineja kiinteän määrän kaivostehon perusteella, mutta et halua itse käyttää varsinaista laitteistoa, voit ostaa kaivossopimuksen. Jos käytät bitcoin miner9 kaivokseen uima-altaalla, määrän tulisi olla merkityksetön noin 10 Mt/päivä. Joten mikä on parasta yhdelle henkilölle, saattaa olla sinulle täysin päinvastainen. Sen avulla kuka tahansa voi käyttää tietokonettaan salauksen valuutan tarkistamiseen sen GPU (t) ja/tai CPU.

Canaan tarjoaa sinulle käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, jossa on kaikki tarvittavat ominaisuudet. Ohjelma tukee hajautettua kaivosprotokollaa 'getblocktemplate' (ilman välityspalvelinta), ja se voi ennaltaehkäisevästi luoda työtä ennen olemassa olevan työn loppuun saattamista. Yksi suurimmista eduista, joilla on ASIC-siru tyypillisen kaivostyöntekijän sijasta, on, että vaikka muut kaivosmiestä odottavat kiireisesti tapahtumien käsittelyä, louhit kolikoita paljon nopeammin, mikä antaa sinulle strategisen edun heitä kohtaan. Tämä selittää, miksi Nvidia ja AMD ovat jo poistuneet markkinoilta. Kaivoslaitteistot ovat varjostaneet Antminer S9: n, joka on tällä hetkellä loppuunmyyty Bitmainissa, Antminer-sarjan suurimmaksi ASIC-malliksi. Muutaman vuoden kuluttua ja enemmän ihmisiä kiinnostuessaan Bitcoinista ja itse itseään kaivostoimittajana, alkoi kääntyä joitain uusia tapoja kaivoa. Sukellutaan ilman enempää huomioimista parhaista ASIC-kaivoskoneiden rahoista, joita raha voi ostaa.

Tämä on prosessi, jonka suorittavat suuritehoiset tietokoneet (tunnetaan myös solmuina) ja jotka ratkaisevat monimutkaisia ​​laskennallisia matemaattisia ongelmia. On olemassa monia ilmeisiä etuja, joista ilmeisin on: Yleisesti ottaen Bitcoin miner3s on ollut kolme sukupolvea: Matematiikan suorittamisen jälkeen käyttäjälle annettaisiin korvauksena Bitcoin. Rahan ansaitseminen bitcoinien louhinnasta on nykyään paljon vaikeampaa.

Se tarjoaa hyvän hajautusnopeuden, noin 7.

Usein Kysytyt Kysymykset

2 toimivaa mallia: Verkon pettämisen estämiseksi käytetään järjestelmää, joka tunnetaan nimellä ”todiste työstä”. VÄrit prismacolor con 72, ”Pelkkä pankkiautomaattiin käyminen tai pankkisiirron käyttäminen tuntuu siltä, ​​että se voi olla parempi kokemus - ja niin on, bitcoinilla. Graafinen suunnittelija, tämä teksti näkyy sitten näytöllä tai näytöllä. D-Central on maailmanlaajuinen Bitcoin MSP. Joillakin kaivosbassoilla on myös oma ohjelmisto.

Sinulla ei ole kotisi aluetta, jonka haluat omistaa useiden kaivosyksiköiden ajamiseen. Lisäksi konsultointi- ja tilintarkastusalaamme voidaan auttaa sinua rakentamaan maatilaasi ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi, jotka koskevat mineraalien sähkökustannuksia, jäähdytystä ja niiden valintaa. Sijoituksen tuotto käyttämällä tällaista kaivosmiestä on yleensä noin 1% kuukaudessa. Jos haluat vain bitcoineja, kaivostoiminta EI ole paras tapa hankkia kolikoita. Jos et ole kiinnostunut politiikasta, he tekevät kuitenkin loistavia Bitcoin-kaivosyksiköitä!

Kaivoslaitteistotyypit

Se käyttää Raspberry i: tä (B/B +) tai TP-Link TL-WR703N: tä ohjaimena, joka pystyy pitämään jopa 50 kaivostyöntekijää. Sillä on suurin hash-nopeus, noin 14 TH/sek. Joitakin parametreja, jotka sinun on harkittava, ovat sähkönkulutus ja suorituskyky. On syytä huomata, että palkinto menestyksekkäästä bitcoin miner3: sta laskee jälleen toukokuussa 2020 ja laskee 6: een. S5: n hashratea on mahdollista päivittää ensisijaisesti lisäämällä sen taajuutta (alias overclocking), mutta tämä lisää kaivostyöntekijän tehoa ja jäähdytystä. Nämä tiedot tulivat esiin yhdessä Kiinassa pidetystä konferenssista, ja tämä osoittaa kilpailun olevan kovaa.

Tällä hetkellä BTC-kaivostyöläiset käyttävät ASIC-laitteita (sovelluskohtainen integroitu piiri), koska ne ovat tehokkain ja tehokkain bitcoin miner0-laitteisto, joka on tänään saatavana.

Poclbm-mod

Se ei ole kaupan suositus. Kuulet pienen virisevän äänen sen alkaessa. 9 TH/s hash-nopeus. Miksi ASIC Bitcoin Mining -laitteisto?

Jos raportteja ja kommentteja uskotaan, Canaan Creativein kaivostyöntekijöiden keskimääräinen hash-arvo on noin 7. 02377 BTC/24 tuntia. Lisäksi se tuottaa melua toiminnan aikana. Kun puhumme lämpötilasta, on erittäin tärkeää tietää, että minerin alhaisemmalla käyttölämpötilalla sitä korkeampi voidaan ylikellottaa.

Nämä yksiköt käyttävät sovelluskohtaisia ​​integroituja siruja - tai lyhyitä ASIC: ita. Kaivoslaitteistossa on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, joka helpottaa uusien käyttäjien navigointia. Tämä on tärkeää, koska aiot suorittaa valtavan sähkölaskun, jos kaivoste Bitcoiniasi. Koska yksikkö on meluisa, ei ole ihanteellista pitää sitä kodissa. Asiantuntijaryhmämme asentaa ja testaa kaikki kaivostyöläiset ennen kuin ne toimitetaan kotiisi ilmaiseksi. Tästä syystä päätin sisällyttää pari muuta Bitcoinin kaivoslaitteiston kappaletta, joka oli melkein yhtä hyvä.

Kuvaus

Kaivosaltaat ovat vain joukko ihmisiä, jotka louhivat yhdessä samassa verkossa vahvistaakseen kollektiivista hashratetaansa ja ansaitakseen lisää kolikoita yhdessä. S15 näyttää tuottavan kohtuullisen voiton 0: lla. Kytke PSU Antminer S9: ään PCIe-kaapeleilla. Se lisää kuitenkin myös sen teho- ja jäähdytysvaatimuksia.

7 vuoden 2019 parhaasta Bitcoin-kaivoslaitteistosta

Vuonna 2019 joidenkin käyttäjien kokemus oli keskimäärin 4. Altaan kaivostoiminnan yhteydessä voitto jokaisesta ryhmän jäsenen tuottamasta lohkosta jaetaan poolin jäsenten kesken heidän suorittamansa tiivisteiden määrän mukaan. Ensimmäiset ASIC: t suunniteltiin tälle algoritmille. ASIC-kone tarvitsee 1350 W: n virtalähteen, ja sinun tulisi käyttää Antminer APW-12 1600 W, jos haluat saavuttaa maksimaalisen energiatehokkuuden. Perusmallissa on kuusi AMD RX570/580 -korttia, mutta ne voidaan päivittää NVIDIA GTX 1070, GTX 1070 Ti, GTX 1080 Ti tai NVIDIA RTX 2080 Ti GPU: hin (2080 Ti on saatavana vasta lokakuussa, mutta voit ennalta -Tilaus). Ensimmäinen asia, jota kannattaa etsiä ostettaessa parasta ASIC-kaivosmiestä, on sen hashrate tai teho.

Tietoja ei tule tulkita salausvaluutan tai minkään tietyn tarjoajan, palvelun tai tarjouksen suositukseksi. Ctoption, musta lista, parhaat binaariset dengi 777 -ilmoitukset lt 777 binaarivaihtoehdot mustalla listalla säännelty binaarinen automatisoitu osakevälittäjä käyttäen koneoppimisalgoritmeja hälytys ja mustan listan kolikoni. Täysin konfiguroidut Ethereum, Zcash, Monero Mining -ohjelmistot optimaalisilla asetuksilla. Ansaitset kuitenkin alle yhden sentin kuukaudessa. Voit viitata tähän ymmärtää prosessin huolellisesti. Mikään keskusviranomainen ei kuitenkaan sääntele Bitcoinia.

Voinko kaivoa Bitcoinia tietokoneellani?

Koska kaivostyöläiset ovat kuitenkin edelleen käyttäneet teknisiä kykyjään kehittääkseen laitteita, jotka pystyvät ansaitsemaan paljon suuremman määrän bitcoineja, jättäen prosessorien ja kannettavien tietokoneiden käyttäjät taakse, kannettavan tietokoneen käyttäminen ei todennäköisesti tuota yhtä Bitcoin-tuotetta, vaikka kaivosta olisi tehty vuosia. Verkon hajautusnopeuden päivittäinen nousu 4527678%. Tämä on tärkein syy, jonka vuoksi Bitcoin miner3s alkoi käyttää vuonna 2019 koneita, jotka on erityisesti suunniteltu kryptovaluuttojen louhintaan.

  • Minkä tahansa ASIC-kaivostyöntekijän kanssa sinun on ostettava kaivuri ja sen virtajohto erikseen suurimman osan ajasta, vaikka joskus löydätkin kaivostyöntekijän ja virtajohdon kaupat joidenkin lähteiden kautta verkossa.
  • Jos haluat alkaa ansaita passiivisia tuloja louhivia Bitcoin-tuotteita, olet tullut oikeaan paikkaan.
  • Tämä kone toimitettiin ennakkotilaukseen marraskuussa 2019, ja sen oli määrä lähettää maaliskuussa 2019.
  • Mikä on tehokkain bitcoin miner4?
  • Voit lisätä sen taajuutta (overclocking) päivittääksesi sen hashratea.

CoolWallet S vs. Ledger Nano S vs Trezor: Kattava vertailu

Sitten tuli kenttäohjelmoitavat porttiryhmät (FPGA), jotka antoivat sekä CPU: ta että GPU: ta parempia hash-laskelmien suorittamisessa. Tämä on välttämätön toiminto ketjunhallinnan estämiseksi kryptovaluutoissa. Bitcoin-kaivos-ASIC: n lisäksi tarvitset joitain muita Bitcoin-kaivoslaitteita: Nämä laitteet on suunniteltu alusta alkaen vain Bitcoinin louhintaan. Vaikka henkilökohtainen tietokone voi tehdä muutaman miljoonan arvauksen sekunnissa, nykyisen ASIC: n tehtävänä on tehdä 1 * 10 ^ 12 arvausta sekunnissa. Jos tiedät jo kaivostoiminnan tarkoituksesta ja kuinka se integroituu Bitcoin-verkkoon, ohita tämä osa vapaasti. Mitä enemmän laskentatehoa viedään kaivostoimintaan, sitä vaikeampi palapeli. Siksi laskentateho on välttämätöntä - mitä tehokkaampi kaivoslaitteesi on, sitä suurempi räjähdysnopeus sekunnissa pystyt saavuttamaan.

Niin mitä mieltä olet? Koska yksi NanoFury NF1 -kaivosmies myy usein yli 100 dollaria, ei oikeastaan ​​ole mitään syytä löytää uusia ja käytettyjä pakettiautoja myytäväksi, kun napsautat sponsoroitua tuotemainoksia, koska yritys varaa pikavalinnan Bitcoin Crash: iin: Bitcoinin kaivoslaitteet ovat välttämättömiä kaivostoiminnalle, mutta kaikki niistä eivät ole enää kannattavia. Tasapainotilavuus (obv), tämä indikaattori on hyödyllinen tutkittaessa kahden liikkuvan keskiarvon vuorovaikutusta. Kryptotoiminnan kuoleman papukaijojen sijasta U. Lisäksi on tärkeää valita oikea bitcoin-louhintaohjelmisto varmistaaksesi, että kaivostyöntekijät toimivat tehokkaasti.

Lisäksi bitcoin-vaikeudet kasvavat edelleen, mikä tekee lähes mahdotonta hyötyä tästä liiketoiminnasta. Mahdolliset hyödyt, minua räjäytti syvä keskustelu, avoin näkemys ja ajattelu, joka tämän yhteisön käyttäjillä osoittaa olevan. Vaikka monet sanovat, että BTC-kaivostoiminta ei ole enää kannattavaa, uskon silti, että siinä on rahaa, jos sinulla on oikeat resurssit ja S9 on nykyään markkinoiden parhaimpia kaivoslaitteita. Lisäksi T16 on erittäin energiatehokas, kuluttaa vain 0. Nämä eivät ole koneita, jotka aikovat säästää tonnia rahaa sähkölaskussa, koska kaivospelin nimi muuttaa sähköä Bitcoiniksi.

Antminer S9

Lyhyen ajan kuluttua kuitenkin havaittiin, että tietokoneen GPU: ta (grafiikkakorttiasi) voidaan käyttää parantamaan kaivosprosessia ja toimimaan tehokkaammin ja mikä tärkeintä, nopeammin ratkaisemaan bitcoin-lohkoja. Canaan on kiinalainen yritys, joka tuottaa itse kohtuullisen tehokkaita ja tehokkaita kaivoslaitteita, mutta niiden hankkiminen on melko vaikeaa. Ota yhteyttä, jos et kylvää siemeniä, et saa satoa. Sirujen ostaja on kuitenkin edelleen tuntematon, vaikka jotkut ihmiset uskovatkin, että sirut myydään Halong Miningille Dragonmint T1 -kaivoksen tuottamiseksi. Tämä olettaa, että Bitcoinin hinta ei laske ja Vaikeusaste ei hyppää… vaaralliset oletukset todellakin!

Paras Bitcoin Miners-vertailu

(Bitcoin-kauppaa käydessäsi sinun on otettava huomioon Bitcoin-maksuvalmius, kauppaan liittyvä maksu ja pörssin sijainti (kuten minkä tahansa rahan kanssa, laitonta toimintaa kaivataan ja tietää missä vaihto on) sijainti auttaa lisäämään kaupan laillisuutta). On olemassa joukko erilaisia ​​laitteita, joita tuottaa alan suurimpia yrityksiä, kuten Bitmain Technologies, Canaan Creative, Halong Mining, Innosilicon Technology ja muut vastaavat. Halong Miningin virallinen YouTube-kanava julkaisi 22. Kolikoiden seinä, mutta valitettavasti Bittrex ei tällä hetkellä ota uusia jäseniä. marraskuuta 2019 YouTube-videon yrittäessään vahvistaa rohkeita vaatimuksiaan.

Paras Sijoitetun Pääoman Tuotto

SHA-256 - bitcoinin käyttämä kaivosalgoritmi - on yksisuuntainen salausalgoritmi. Monet syyttivät heitä tekemästä tätä niin, että he hyötyisivät tuolloin tarvittavista ylimääräisistä maksuista. (098 J/GH) -malleja. Niiden tosiasia on myös, että pilvikaivostoiminta ei ehkä ole yhtä hauskaa kuin todellisen laitteiston kaivostoiminta, joten jos luulet saavasi nautintoa kaivostoiminnasta, kannattaa miettiä myös tätä.

Tämä virtalähde on selvästi yksi markkinoiden parhaista. Oletko yrittänyt kaivosta minkä tahansa näiden kaivostyöntekijöiden kanssa? Jos tämä määrä on pieni, se tarkoittaa, että kone kuluttaa vähemmän virtaa samassa määrin koneen tekemää työtä.

  • Kannattavuus (Bitcoins kuukaudessa) Koska bitcoin-hinnat nousevat jatkuvasti kuukausittain, on turvallista sanoa, että Avalon 741 on hyvä valinta ja antaa voittoa jopa pienille kodin kaivosmiesille.
  • Hashrate ja virrankulutus ovat pääasiallisia tekijöitä kaivostoiminnan kannattavuudessa sähkökustannusten lisäksi - Halong Miningin Dragonmint T16 on selvästi parempi kuin Bitmainin paras ASIC-kaivosmies.
  • Vuoden 2019 lopulla he julkaisivat SP20: n.
  • Avalon 741: ssä on joukko LED-valoja, jotka osoittavat laitteiston tilan riippumatta siitä, onko laite aktiivinen, aktiivinen, ylikuumentunut tai jopa vikaantunut.
  • Bitmainin uudemmat mallit ovat kuitenkin jo kauan ylittäneet tämän.

WhatsMiner M10

Vaikka jotkut kaivostyöläiset väittävät olevan suuremman räjähdysnopeuden tai paremman virrankulutuksen, mikään ei tule Antminer S9: n lähelle, kun kyse on näiden kahden sekoituksesta. Mikä tarkoittaa, että se ei sovellu hyvin kotikäyttöön. Mikä helvetti se on? Et ehkä ole koskaan käyttänyt Bitcoin- tai Bitcoin Mining Hardware -sovelluksia, mutta olet todennäköisesti kuullut niistä jo nyt. On myös hämmästyttävää, kuinka ohjelmisto on aktiivisesti pitänyt kiinni, ja joissain tapauksissa se on nopein kaivosmies tietyille kolikoille, joita voit kaivoa. Minkäänlaiseen kryptovaluutan louhintaan liittyy riskejä, mutta kannattavuus on mahdollista, jos teet oikeat valinnat.

Pikalinkit

AntMiner L3 +: lla on neljä taulua, jotka sisältävät 288 sirua, mikä on kaksinkertainen edeltäjään verrattuna. Bitfury on veteraani Bitcoin-laitteisto- ja ohjelmistoyritys, joka perustettiin vuonna 2019. Vuonna 2019 trendi oli kenttä-ohjelmoitavat FPGA-prosessorit, jotka on kytketty tietokoneisiin kätevän USB-yhteyden avulla. Itse asiassa tämän kanssa kannattavuusmahdollisuutesi ovat parempia verrattuna muihin laitteisiin. Oletetaan, että kotitalouden keskimääräinen virrankulutus on 15 c/kWh, uima-altaan hinta 2. 5 TH sekunnissa, se on myös yksi tehokkaimmista.

Hanki Bitcoinin kaivoslaite

Ihmiset, joiden budjetti on tiukka. Bitcoinin hajautettu luonne tarkoittaa, että transaktiot lähetetään vertaisverkkoon ja kun ne on lähetetty, ne on tarkistettava vahvistamalla, että kauppa on pätevä, ja sitten tapahtuma kirjataan julkiseen kauppaan, joka tunnetaan nimellä Bitcoin-lohkoketju. Sillä on suurin hash-nopeus, noin 14 TH/s, ja se on ylivoimaisesti tehokkain kaivoslaitteisto. Et ole kotona tarpeeksi usein häiritsemättäsi perustamaan Bitcoin-kaivoslaitosta, joka loppujen lopuksi voisi olla palovaara.

Kääntöpuolella se tarvitsee jopa enemmän resursseja verkon hyökkäämiseen kuin sen puolustamiseen, mikä tekee Bitcoinista tämän päivän turvallisimman lohkoketjun. Tässä oppaassa tarkastellaan, kuinka kaivostoiminta toimii, miksi se on välttämätön osa bitcoin-infrastruktuuria ja onko se hyvä tapa saada vastineeksi. Voitko rikastua kaivosprosessista?

Mitä enemmän koneita käytät, sitä suurempi määrä sähköä käytät, joten varmista, että tiedät prosessissa käymisen. Yhden tai jopa useamman S5: n lohkon yksinkaivoksen kertoimet ovat käytännössä nolla. T9 kuluttaa noin 1450 wattia noin 11: lle.