26 Laillista Tapaa Ansaita Rahaa

Saat maksun toimituksesta, useimmissa tapauksissa, ja voit jopa ansaita vinkkejä. Jotkut antavat sinulle vain muutaman dollarin kuukaudessa, mutta toisista voi tulla voimakkaita rahaa tuottajia riippuen siitä, kuinka kauan sinun täytyy sijoittaa niihin. Koska tarjoat heille markkinatutkimusta, he ovat valmiita maksamaan sinulle.

 • Voit esimerkiksi tulla koiranvartijaksi auttamaan alueen asukkaita etsimällä ilmoituksia Wagista!
 • Se toimii myös eBayssa, Amazonissa, Bingissä, Walmartissa ja Targetissa.
 • Jos editoit ja opiskelet korkeakouluopiskelijoita siitä, kuinka kirjoittaa pakottavia 500 sanaa kirjoitettavia aiheita kuten "Sinut kutsuttiin juuri puhumaan Valkoiseen taloon."
 • Sinun ei tarvitse työskennellä samoja tunteja viikossa.
 • Työskenteletkö perinteistä 9 - 5 työtä?
 • Society6 antaa sinulle mahdollisuuden ansaita rahaa kuvioistasi, ilman rahaa etukäteen.

Mutta on mahdollista ansaita rahaa verkossa. Pitääkö minulla olla Inspediumin ylläpitämää verkkosivustoa tullakseen tytäryhtiöksi? Tai jos otat paljon korkealaatuisia kuvia jokapäiväisistä esineistä ja paikoista, tutustu varastosivustoihin, kuten iStockPhoto ja Shutterstock. Monet muut ansaitsevat 1 000–4 000 dollaria kuukaudessa. Verkkokurssien kauneus on se, että niillä ei ole voimassaoloaikaa, ja ne ansaitsevat rahaa jatkossakin kauan niiden luomisen jälkeen. Kun olet valmis, aloita verkkoyritys Shopify-kaltaisella verkkokauppaympäristöllä auttaaksesi sinua yhdistämään kaikki myyntikanavasi.

DogVacay, Rover ja Petsit ottavat koiranhoitajat vastaan ​​ihmisillä, jotka tarvitsevat jonkun tarkkailemaan turkisten vauvansa, kun he ovat poissa kaupungista.

Miksi Ansaita Rahaa Verkossa Freelancerina?

Edellä mainitsimme jo niche-verkkokaupan luomisen, ja tämä lähestymistapa on samanlainen, mutta pääpaino on Amazon-alustan käyttämisessä. Jos ihmiset luottavat häihinsä tai suosikki urheilutakkisi sinuun, sinun on pystyttävä käsittelemään niitä huolellisesti ja taitavasti. Luonnollisesti mukana oleva yritys noutaa laskun (vasta kun lähetät heille) vastaavan toimeksiannon perusteella. Vaikka kuuluisuudet saavat paljon yhteistyötä isojen tuotemerkkien kanssa, se ei tarkoita, ettet myöskään voi tehdä sitä! Voit kuitenkin oppia paljon online-käynnistysleireistä ja muista paikoista, jotta pääset alkuun. Molemmilla on hyväksymisprosessi ja toimipaikan arviointi. Aloita tytäryhtiöblogi Marc Prosser, Fit Small Business -säätiön perustaja ja puheenjohtaja. Rahan ansaitsemisen nopeuden ansiosta et koskaan voi mennä pieleen tytäryhtiöblogien kanssa.

Lataa se vain verkkosivustollesi (tai myyjätilille Amazonissa) ja aloita julkistaminen sosiaalisen median alustoilla, sähköpostiluettelossasi, blogissasi, verkkosivustollasi jne. Kun rahavarojen (lyhytaikaiset joukkovelkakirjat, rahamarkkinarahastot jne.) Korot Mutta älä tee virhettä ajatellessasi, että se on passiivinen tulolähde - olet päivystyksessä aina, kun sinulla on vieras ja sinun on aina pidettävä paikka puhtaana tuleville vierailijoille. Nopea - jos se vie kaksi viikkoa tai vähemmän. Joustavan luonteensa vuoksi graafisen suunnittelun mahdollisuudet voivat vaihdella kertaluontoisista projekteista jatkuvaan työskentelyyn kanta-asiakkaiden kanssa. Kun tiedot on erotettu ja segmentoitu, ne analysoidaan trendien löytämiseksi.

Hakemistosivustoja voidaan ansaita kaupallistamalla veloittamalla yrityksiä näyttämään luettelonsa sivustollasi. Tai kokeile opiskelijatyöhakuamme löytääksemme freelance-töitä lähemmäksi kotia. Mutta hyviä töitä ei aina ole helppo löytää!

 • Et kirjoittamalla niin pirun paljon ja ulkoistamalla tietyt sisällön ja SEO: n näkökohdat (ilmaiseksi), 200-kertainen käänteisen linkin hankinta ja Domain Authority (DA) mittakaavassa.
 • Tutustu vaihe vaiheelta -ohjeeseeni blogin perustamisesta tyhjästä, suosituimmista markkinarakoista, jotka ansaitsevat eniten rahaa ja saavat eniten liikennettä.
 • Useimmat sijoittajat sijoittavat kuitenkin lainoihin, joiden luottoluokitus on parempi.
 • Et ansaitse rahaa lähettämällä meille kävijöitä.
 • Jos vastaus kumpaankin yllä olevaan kysymykseen on kuuluva KYLLÄ, treenaa itsesi monien online-opetusohjelmien avulla, kuinka luoda teoksia ja myydä niitä verkossa.
 • Riippumatta siitä, yritätkö maksaa laskuja, haluatko säästää jotain erityistä tai haluatko vain hankkia ylimääräistä hauskaa rahaa, sinun ei tarvitse lähteä etsimään uutta työtä kodin ulkopuolelta ansaitaksesi enemmän.
 • Joissakin tutkimuksissa, joissa ei ole riskiä ja jotka ovat erittäin helppoja, kuten unentutkimukset, joissa nukut vain paikallisessa laitoksessa (kotona), joten tutkijat seuraavat sitten nukkumista saadaksesi tietoa monista eri asioista - mitä aivomme tekevät , kuinka aktiivisia aivomme ovat nukkumassa, kuinka syvästi nukkumme jne.

Aloita Oberlon käyttö tänään

Brändit palkkaavat moderaattoreita (ja asiakaspalvelun edustajia) vauhdittamaan tuotekuvaaan sosiaalisessa mediassa, vastaamaan valituksiin ja varmistamaan, että jokaisella on positiivinen kokemus - niin paljon kuin mahdollista. Kerroitko asioita nuorempana ollessasi vai oliko sinulla esineitä, jotka sopivat viimeiseen kotiisi, mutta jotka eivät sovellu uuteen? Yksi asia, joka auttaisi ehdottomasti välttämään huijauksia, on, että sinun ei pitäisi koskaan maksaa palkkiota liittyäksesi sivustoon, joka väittää maksavan sinulle pelien testaamisesta.

 • Jos ajattelet, että "tarvitsen rahaa ASAP, auta", harkitse kirjoittamista palkkaksi.
 • Mutta se auttaa meitä ehdottomasti johtamaan ei yhtä vaan useita yrityksiä, jotka tuottavat tuloja riippumatta siitä, missä olemme maailmassa.
 • Se on digitaalinen omaisuus, jota käytetään menetelmäksi asioiden maksamiseen, jota hallitus tai laitos ei hoita.
 • Jos pidät valokuvauksesta ja eläimistä, tämä on täydellinen vaihtoehto.
 • Muunnettu autotalli, jolla on oma sisäänkäynti, toimii hyvin, antaa sinulle yksityisen tilan työskentelyyn ja lisää uskottavuutta.
 • Sinulla on aikaa ja joissakin laitteissa, kuten kuulokkeissa, voit aloittaa kirjoittamisen rahalla.
 • Osinkoosakkeet ovat yleensä yksi niistä.

Tiedonsyöttövirkailija

Esimerkiksi verkkokurssi Learn Scrivener Fast on täysin omistettu auttamaan kirjoittajia oppimaan Scrivener-ohjelmiston hyviä ja hyviä puolia. Paisumisen ansiosta on helppo varmistaa, että sijoituksesi käyvät tukemastasi syystä ansaitsemalla samalla rahaa, minkä vuoksi mielestämme ne ovat myös loistava vaihtoehto ansaita rahaa verkossa. Todennäköisesti useimmat heistä eivät hyödy Facebook-mainontaa. Tarjoamalla tavaroiden suunnittelua voit auttaa verkkokaupan lisäksi myös tiili- ja laastiliikkeitä. Valkoisilla merkintätuotteilla tarkoitetaan valmiiden tuotteiden ostamista toimittajalta ja omien merkintöjen ja tuotemerkkien lisäämistä. Käytä verkkosivun Izea-tapaista apua yhteydenpitoon yrityksiin, jotka ovat valmiita maksamaan mainostaaksesi blogissa. Joitakin suurimmista valokuvavalokuvaussivustoista ovat:

Jos löydät hyviä suosittuja, mutta vielä löytämättömiä verkkotunnuksia, voit ansaita rahaa puolella ostamalla ja myymällä verkkosivustoja. Myy vaatteita eBayssa Kaikkien paras ystävä on eBay, kun se pääsee eroon roskasta. Jos käyt julkisilla kulkuneuvoilla päästäksesi töihin ja takaisin töistä, ota kysely istuessasi junalla tai bussilla. Upea tapa tehdä tämä on käyttää Google Trends, Googlen avainsanan suunnittelija ja muita tärkeitä blogityökaluja avainsanatutkimuksen tekemiseen ja keskimääräisen kuukausittaisen hakumäärän etsimiseen ehdotettuun kurssisisältöön liittyvien avainsanojen osalta. Sinulle onnea, palkitsee sivustoja kuten Rakuten (entinen Ebates) ja Dosh. Tässä on vertailuni ConvertKit vs AWeber vs Mailchimp -kampanjaan, jotta voin tarkistaa muutamia parhaimmista valinnoista. Palkkaamispäällikön on vaikea tietää, kuinka hyvin ymmärrät niche-alan, jos he eivät näe merkityksellistä kirjoitusnäytettä.

Voit ansaita sitten sovelluksesta helposti noin 200 dollaria. Jos et ole kiinnostunut kirjoittamisesta, en suosittele matkustamaan tällä tiellä vain rahan vuoksi. Yrityksiä, kuten HireMyMom, MyTasker, Zirtual, uAssistMe, 123Employee, on kymmeniä, joissa voit ilmoittautua virtuaaliassistenttityöhön. Freelance-työn tekeminen voi lisätä tulojasi huomattavasti.

Tehdä Rahaa

On paljon rahaa ansaitsevia sovelluksia, jotka maksavat sinulle puhelimessa käytetyn ajan. Saat maksun online-tilausten toimittamisesta monille ravintoloille. Jotkut nopeimmin kasvavista kanavista postittavat usein. Tämä on tyypillisesti yksinoikeudellista sisältöä, jota voit käyttää vain ”jäsenalueella”. Ansaitse ylimääräisiä tuloja kävelemällä naapurin koiraa tai niittämällä Mr. Haluatko luoda oman tuotteen? Sivustostasi riippuen tämä voi olla aika tuottoisa vaihtoehto.

Kuinka voit yhdistää ne palveluun? Sen kauneus on, että joka kerta kun teet sen, saat paremman ja nopeamman. Aloittaminen on helppoa, ja Skillshare tarjoaa runsaasti resursseja luokan rakentamiseen. Miksi sinun pitäisi sijoittaa Robo-neuvonantajan kanssa?

Ansaitse ilmaisia ​​Amazon-tositteita työpaikkailmoitusten tarkkailemiseksi

Joten, jos olet niin innoissani kuin minä nyt, sukeltakaamme 65 parhaaseen tapaan tehdä oikeaa, kestävää rahaa verkossa. Vierailet vain Ebates-verkkosivustolla ja napsautat sitä kauppaa, johon haluat tehdä ostoksia. Suosittelemme WordPressin käyttöä. Jakaminen on välittämistä! Ansaitset 10 senttiä jokaisesta vastauksestasi, joka perustuu omaan tutkimustasi. 95 kuukaudessa, joten voit esitellä esivalmistettujen mallisarjojesi verkossa kuluttamatta omaisuuksia. Voit päättää, mitkä tehtävät haluat suorittaa ja mitkä jättää huomioimatta.

Rahan ansaitsemiseen verkossa on satoja tapoja, mutta tämä on yksi kokeneimmista tavoista. Suurin este etenkin aloittelijoille on maksavien asiakkaiden löytäminen. Pelastaminen ja jälleenmyyminen. Myynti Amazonilla (FBA-ohjelma) Jos pidät ostoksista ja etsit paljon, sinun kannattaa ehdottomasti harkita Amazonin FBA-ohjelmaa. Matkan varrella olen perustanut neljä erillistä verkkoyritystä. Pieni työ, pieni sitoutuminen ja ilman investointeja.

Tällä tavalla et koskaan lopu kyselyihin vapaa-aikasi käyttämiseksi. Älä anna yllä olevan luettelon hukkua sinua, vaan kysy itseltäsi, mitä haluaisit tehdä? Tarkoitan seuraavaa: Älä huolestu, olemme saaneet sinut suojaamaan.

Yritykset alkavat vuokrata kausityötä kuukautta tai kaksi etukäteen.

Kirjoita Arvosteluita Parantuneista Paikoista

Periaatteessa, jos sinulla on osoitettu taidot alueella, voit markkinoida itseäsi konsulttina ja tarjota palveluitasi kotoa. Ja työtarjouksia on runsaasti. Jos olet aiheen asiantuntija, ohjaus saattaa olla oikea foorumi ansaita rahaa nopeasti. Katso myös artikkeli parhaista tietojen syöttötehtävistä. On monia tapoja saada ihmiset luetteloosi. Joten, nyt voit alkaa ansaita rahaa kotoa.

Tehtävät voivat olla mitä tahansa yksinkertaisista korjauksista tyhjentäviin yrityksiin. Toinen vaihtoehto on luoda sovelluksia hauskanpitoon vapaa-ajallasi. Kymmenillä sivustoilla on luettelo puhelinkeskuksen edustajien avoimista työpaikoista, mukaan lukien Freelancer. Skillshare-opettajana voit ansaita rahaa kahdella tavalla.

Haluatko kertoa heille, mitä ajattelet heidän tuotteistaan ​​ja ominaisuuksista?

Lisää Tapoja Ansaita Rahaa Verkossa

Haittoja on monia, mutta niihin sisältyy potentiaalisia turvallisuusriskejä ja suurempia mahdollisuuksia maksamatta jäämiseen. Onko sinulla rauhoittava ääni, joka saa ihmiset haluamaan jatkaa kuuntelemista sinua? Työnhakijoilta voidaan myös veloittaa maksu pääsystä korkeammin palkattuihin työpaikkailmoituksiin. He poistavat kaikki tunnistettavat tiedot tiedoista.

Haluat puhua viime yönä käymästäsi suuresta seksistä tai haluat vain päästää turhautumisen vaikean päivän jälkeen toimistossa. Seuraavaksi, käytä Airbnb: tä isännöidäksesi omaa paikkaa tai oleskella toisessa maassa kuukausia. He voivat paitsi auttaa myös vuokran maksamisessa, mutta voivat auttaa myös muissa laskuissa, kuten apuohjelmat, kaapeli- ja Internet-palvelut.

Aloita vain virittäminen, kunnes löydät haluamasi nopeuden. Kumppanit (se olet sinä) saavat maksun, kun joku napsauttaa verkkosivustolta kumppanisivulle ja ostaa sieltä jotain. Katso verkkotunnukset, joiden tarjoukset ovat korkeimmat, nähdäksesi, minkä tyyppiset verkkotunnukset myyvät hyvin. Sen sijaan katsokaa muita, jotka ovat kulkeneet tietä ja oppineet kovan tietä mitä tehdä - ja mitä ei tehdä. MobileXpression seuraa sovellusten ja Internetin käyttöä älypuhelimellasi tai tablet-laitteellasi. Jos haluat, voit jopa käyttää Just Park -sivua tai ladata Spot-sovelluksen tavoittaaksesi enemmän potentiaalisia asiakkaita. Rahat ovat kunnolliset ja vaihtelevat 20–40 dollaria tunnissa, riippuen kaupungista ja päivästä, jonka valitset ajaa.