Kuinka Tehdä (ja Menettää) 2 000 000 Dollarin Päiväkauppaa: Järjestelmä Ja Tarina

Ensisijainen vahvuuteni on, että olen itsevarma ja katson markkinoita hyvin. Lisää sivustoltasi, ilmeisesti meillä on 100 tarinaa, emmekä voi jakaa niitä kaikkia (voit lukea kaikki haastattelut, jos haluat). Jokaisessa kaupassa oli 50 dollarin riski ja 100 dollarin voittopotentiaali. Mitä sinun on tehtävä poistaaksesi nämä häiriötekijät? Räätälöidä kauppaa tietyntyyppiseen kaupankäyntityyliisi. Kaupankäyntisuunnitelmien on tarkoitus olla hyvin harkittuja ja tutkittuja asiakirjoja, jotka ovat elinkeinonharjoittajan tai sijoittajan kirjoittamia, etenemissuunnitelmina siihen, mitä heidän on tehtävä markkinoiden hyödyntämiseksi.

  • Merkitse SPY ja Q: n kaavio seuraavan päivän puolueellisuudesta.
  • Tämä tärkeä tieto leikkaa markkinat minuun puoleen.
  • Ja sitten hänellä on rohkeutta kertoa minulle sellaisena kuin se on.
  • Milloin skaalata tai lisätä?

Sinun tulee tehdä kauppoja, joita sinun ei pitäisi tehdä, koska sinulla on tunne, että et voi tehdä väärin (markkinat voivat vahvistaa sinut muutaman päivän ja tehdä ongelmasta pahemman). Tämä on vielä tärkeämpää kuin vahva rikos - älä mene rikki! Kun kauppa on valmis, ota jonkin aikaa pohtia kuinka asiat menivät. Haluan olla elinkeinonharjoittaja ansaitaksesi rahaa täydentämään työni tulojani. Luomalla tarkkailulista. Voi olla parempi keskittyä kaupankäyntistrategiaan, jossa voit etsiä kauppoja illalla ja laittaa tilauksesi seuraavalle päivälle.

  • Toinen olisi pysäytystappionne.
  • Liiketoiminnan vanha sanonta "Epäonnistuminen ja aiot epäonnistua" koskee tätä.
  • Jos et ole vielä hallinnut kaupankäyntistrategiaasi, saattaa olla parasta harjoittaa ja muokata sitä, kunnes olet varma strategian toteuttamisesta.
  • Hyvä forex-kaupankäynnin suunnitelma sisältää kaupankäynnin hillinnät, kuten tappion ylhäältä.

Kaupankäynnin Riskien Ja Rahan Hallinta

Riskienhallinta on kriittistä, koska jos et ymmärrä riskiäsi, todennäköisesti olet samanlainen kuin muut 95% kauppiaista, joiden arvioidaan menettävän rahaa. Voimme aloittaa jokaisen kaupankäyntipäivän tietyn suunnitelman mielessä, mutta markkinat voivat heittää villejä bilejä, jotka luovat tarpeen mukautua. Aion sitten suorittaa perinpohjaiset testit ja käydä kauppaa näillä strategioilla ennen oikean rahan sitoumusta. Affiliate-markkinointi muiden palveluntarjoajien kanssa, toisin sanoen tehtävänä on valtameri, ja jos olet kunnianhimoinen kirjailija, voit sukeltaa ja hyötyä. Kaupankäynti mahdollistaisi yksinäisyyden, josta olen tullut nauttimaan. Vaikka se ei vieläkään ole absoluuttinen takuu menestykselle, olet poistanut yhden merkittävän esteen. Se nousee jonkin aikaa ja sitten takaisin alas, sitten ylös ja sitten alas.

”Liiketoiminta” tarkoittaa, että sinun on kohdeltava tätä yritystä kuin yritystä eikä uhkapeliä. Onko se monen aikavälin lähestymistapa? Mikä on henkilökohtainen riskinsietokykysi? Tämä pitää sinut eteenpäin aina kun sinulla on huono aika käydä kauppaa. Käytä uutisia, koska he ovat kehittäneet kaupankäyntistrategian etukäteen, samoin kuin kurinalaisuuden pysyä strategiassa. Vuodelle 2019 etsi taisteleva taiteilija, jolla on kykyä ja tue heitä vuoden ajan.

En tehnyt miljardia dollaria ennen kuin osuin 22: een.

Mikä On Seuraava Päiväkauppatiellä?

Kaikkien heidän kanssaan täällä ei ole tilaa tehdä niin, mutta esimerkin vuoksi tässä on parametrit aukkopeleille. On turhauttavaa nähdä kauppiaiden lopettavan heti ”yhden askeleen taaksepäin” lopussa, koska “kaksi askelta eteenpäin” alkaa seuraavassa kaupassa. Tietyissä kääntämismalleissa poistuisin kaupasta enkä odota sen päätyvän tappioon. Napsauta vain alla ja lähetämme sinulle kopion, jonka voit tulostaa ja käyttää uudestaan ​​ja uudestaan. Minulla ei ole liikesuhteita minkään yrityksen kanssa, jonka osake mainitaan tässä artikkelissa.