Öljyfutuurit päättyvät korkeampaan hintaan, kun Yhdysvaltojen raaka-ainevarastot laskivat seitsemäntenä viikkona

Vuoden aika vaikuttaa voimakkaasti öljyn hintaan. Tuolloin jaan ajatuksiani kanssanne, 8. huhtikuuta 2019, raakaöljyn futuurikauppaa CME Globex -alustalla ja kauppaa klo 17.00 CDT: stä seuraavaan päivään klo 16.00 CDT. 1% alempi kuukaudelle.

Kuukauden ajan, U.

Rahaöljyn futuurisopimuksen päivittäiseen kauppaan tilillesi tarvitsemasi määrä riippuu futuurivälittäjästäsi. Alusvarat voivat liikkua odotetusti, mutta optiohinta saattaa pysyä pysähdyksissä. On tärkeää tietää, milloin aloittaa uusi etukuukausi, koska raakaöljy on tulevaisuus, joka ratkaistaan ​​toimituksella - jos olet pitkä ja annat tulevaisuuden vanhentua, saatat päätyä tynnyreillä raakaöljyä istumaan autotallissasi. Joten mitä kattaa? Edelliseen hintatoimintaan mennessä havaittiin kohta, jossa kauppiaat purkautuvat lyhyeksi ja missä tuskallisesti menettävät kauppiaat pelastavat pitkien positioidensa myymisen. Yli 40 vuoden kokemuksella yrityksen hyvä maine vauhditti luotettavia kumppanuuksia yksilöllisten ja institutionaalisten asiakkaiden kanssa. Luonnonkatastrofit, poliittiset kysymykset ja muut ulkoiset tekijät, joita tapahtuu melko usein, aiheuttavat kysynnän ja tarjonnan epätasapainon, joka sallii sinun ottaa alfaa useammin kuin perinteiset osakkeet. Toisin sanoen hinta saavuttaa tavoitteesi, mutta et täytä, ennen kuin jokin muu ennakoimaton hintataso on saavutettu.

Jos markkinat eivät ole vähentyneet puolentoista tunnin sisällä, kauppa poistuu.

Lataaminen

Tammikuusta 2019 alkaen hinta on nousussa, nousussa noin 53 dollariin. Torstaina tehdyn YVA: n odotetaan raportoivan Yhdysvaltain maakaasuvarastojen viikoittaista kasvua 52 miljardilla kuutiometrillä. Kirjat - Hanki yksityiskohtaisia ​​strategioita ja kuule tarinoita ja neuvoja joiltakin menestyneimmiltä kauppiailta. Historiallisesti öljyn hinnalla on taipumus liikkua osakemarkkinoita vastapäätä.

Kuinka tämä kauppa sujui? Tämä on yksi tärkeimmistä sijoituksista, joita teet. Varaston kasvu johtaa alhaisiin hintoihin. Nämä lajikkeet sisältävät erilaisia ​​rikkipitoisuuksia ja API: n painoarvoa, ja matalammat WTI-tasot kutsutaan yleisesti kevyeksi makeaksi raakaöljyksi. Tämä merkitsee yleensä nousevaa rakennetta. Yhteenvetona toivon, että pystyin jakamaan kanssanne: Joitakin yleisimpiä sijoittajia ovat: Raakaöljyfutuurien hinta on noussut viimeisen vuoden aikana 33%, mikä on ollut siunaus sijoittajille.

Raakaöljyfutuureilla, kuten CME: n S&P 500 E-minis -laitteilla, on marginaalivaatimukset ja ne seuraavat kohde-etuuden muutoksia. API tuottaa viikoittain tilastollisen raportin, joka tuo esiin tärkeimmät öljytuotteet, joiden osuus koko jalostamon tuotannosta on yli 80%. Raakaöljyvarastot ovat myös mukana. Trading Strategy Guides -tiimimme on kehittänyt raakaöljyn kaupankäynnin strategiat PDF. Pidän myös U. Kuinka elinkeinonharjoittajilla ei ole varaa käydä kauppaa levitteillä? S&P Global Platts -tutkimus oli osoittanut, että tarjonnan väheneminen olisi 1.

Kuka Todennäköisimmin Sijoittaa öljyfutuureihin?

Vain 40 dollarin riski antaa mahdollisuuden käydä kauppaa näillä kahdella sopimuksella yhdessä, rakentaa suojausstrategia ja kauppaa 10 sopimusta, mikä vastaa täysikokoista futuurisopimusta, joka on 10 dollaria rasti. Kattava raakaöljykaupan strategia voisi sisältää: Vain 40 dollarin riski antaa mahdollisuuden käydä kauppaa näillä kahdella sopimuksella yhdessä, rakentaa suojausstrategia ja kauppaa 10 sopimusta, mikä vastaa täysikokoista futuurisopimusta, joka on 10 dollaria rasti. Mutta ”bensiini- ja tislevarastojen pudotus on auttanut yhdistämään nousevan raakatuotannon määrän, kun [raa'an] jalostamon ajoyritykset kannustavat tuotevetoja pitämään selvästi vuotta aiemmasta. Jos ennustat trendiä oikein, löydät itsesi kannattavaan asemaan.

Tämä voisi lisätä lyhytaikaista öljytarjontaa ja muuttaa väliaikaisesti hintoja. Tarjonta ja kysyntä yleensä sanelevat kuinka hinnat liikkuvat pitkällä tähtäimellä. Raakaöljyn tiedetään kuitenkin siirtyvän huhuun ja tunnetilaan lyhyellä aikavälillä. Voit esimerkiksi ostaa öljy- ja porausyrityksiä. Raakaöljy näkee hyviä suuntauksia osittain keinottelun takia.

Sijoitusvälineet Ja Tutkimus

Monitoimiyritys tarjoaa sekä futuurikauppiaille että välitysyrityksille ammattitaitoista palvelua ja tukea. 3% istunnolle, ja kuukauden sopimushinnat kirjaavat laskun 2. 00 Kuinka voin ostaa öljyä sijoituskohteena? Markkinat muuttuvat ja sinun on muututtava niiden mukana. Kukaan ei voi ennustaa minkäänlaisella varmuudella öljyn hintaa huomenna, ensi viikolla tai ensi kuussa. Öljyn kysyntä on yleisesti laskenut, mikä vaikuttaa sen hintaan.

Milloin Sijoittaa öljyfutuureihin

Teknisillä tekijöillä on tärkeä merkitys öljyn hinnan muutoksen määrittämisessä. Suojauksen takia kauppa voi olla kannattavaa, nousevatko markkinat ylös vai alas. Futuurisopimukset ovat suosittuja, koska monet pelaajat käyttävät niitä: Se ei ole koskaan hyvä! Lisäksi saat usein neuvoja futuuripäivän kaupankäynnin signaaleista ja parhaat indikaattorit kaavion perustamiseen. Viikoittainen roundup: kuinka liikkua näillä markkinoilla, hajottaa iso tekniikka ja tulot. Kuitenkin futuureissa voit todella nähdä, mitkä pelaajat ovat kiinnostuneita, mikä mahdollistaa tarkan teknisen analyysin.

Avainsanat

Öljyn hinnat vaihtelevat hinnoitteluun liittyvien uusimpien kuiskausten perusteella, mikä tekee siitä suosion swing- ja päiväkauppiaista, jotka etsivät reunaa. Esimerkiksi suhteellinen lujuusindeksi (RSI) on yksi yleisimmin käytetyistä työkaluista, joka määrittelee ylimyydyn tai liikaa ostetun aseman. Se tarjoaa kauppiaille tietoja markkinoiden dynamiikasta, ja siksi ne voivat olla hyvä tapa saada käsitys siitä, mihin öljyn hinnat ovat menossa. Määrä, jota välittäjäsi vaatii päivittäiseen kauppaan marginaalilla - osa välittäjältäsi lainaamastasi rahasta - vaihtelee välittäjäkohtaisesti ja saattaa muuttua. Tällä kaupalla suojaussopimus (osta) päättyy puolitoista tuntia, kun taas pääkaupalla on jäljellä yli neljä tuntia.

Voit vaihtaa noin 75 000 dollarin arvoista osaketta vain 3 500 dollarin marginaalilla, jolloin se on kaikkien kauppiaiden saatavilla. Sitten voidaan soveltaa mielenkiintoista kauppasuunnitelmaa, joka käsittelee kutakin istuntoa 2-4 minisessiona, jokaisella on oma aloitus- ja lopetusaika, keskittyen vain siihen, mikä on historiallisesti osoittautunut tuottavimmaksi aikaväleiksi raakakaupan tekemiseksi omalla kaupallaan. menetelmä. Tämä kohta tapahtui vain päivän alussa. Ensimmäinen pelisi on analysoida taloudellisia tietoja.

Tapoja Sijoittaa Meihin

Joten jos ajattelet päiväkaupankäynnin futuureja, harkitse: Kaikki tässä olevat tosiseikat ovat peräisin lähteistä, joiden uskotaan olevan luotettavia, mutta niiden tarkkuutta ei taata, eikä niiden tarkoiteta olevan täydellisiä. Raakaöljyfutuureja käydään CME Groupin New Yorkissa sijaitsevan NYMEX-pörssin ja Lontoon kansainvälisen öljypörssin kautta.

Raakaöljyn kuluttajat ja tuottajat voivat hallita raakaöljyn hintariskiä ostamalla ja myymällä raakaöljyfutuureja. Entinen hedge-rahastojen päällikkö Clenow leikkaa karikot, joita monet futuurikauppiaat tekevät, sekä esittelee hänen omistamansa trendiä seuraavan strategian. Jos olet varmistanut suunnitelmasi uudelleen, tiedät, että se onnistuu, joten älä anna pelkoa tai ahneutta. Tämä on luultavasti tärkein kysyttävä kysymys. Tutustu myyntipuheluun, tapaan, jolla se johdetaan, ja kuinka sitä voidaan käyttää kontraindikaattorina. Sellaisenaan, kun sijoittajat analysoivat käyrää, he etsivät kahta asiaa, ovatko markkinat contangossa vai takautuvat: Näillä sijoittajilla on varaa olla salkussaan lyhytaikaisia ​​varoja ja ottaa merkittäviä riskejä.

Mitä parempi maailmantalous, sitä suurempi kysyntä näiltä mailta tulee. Yhteenvetona, tiedä, että tämäntyyppinen kauppa ei ole kovaa. Voit käydä kauppaa raakaöljyfutuureilla New York Mercantile Exchange (NYMEX) ja Tokyo Commodity Exchange (TOCOM). Odota, kunnes stokastinen RSI-indikaattori näyttää ylikuormittuneen lukeman pitkään aikaan. Voit käydä kauppaa muutakin kuin NYMEX-raakaöljyfutuureissa verkossa Schwab Futures -yrityksen kanssa. 3000 sopimusta kolmen viimeisen kaupankäyntipäivän aikana spot-kuukaudessa, mukaan lukien futuureja vastaava asema WTI Optio-oikeuksissa.

Täältä tulet sisään.

Kaupan Asiantuntemus Kuten Esiteltiin

Jos täytät vähimmäisvaatimukset (käyttämällä marginaalitiliä, vaihda sama arvopaperi yli neljä kertaa viiden päivän kuluessa, jne.), Sinun on pidettävä kauppatililläsi vähintään 25 000 dollaria. Kuvaile lyhyesti joitakin sopimuksia koskevista tekijöistä/käytöksistä, jotka liittyvät päiväkauppaan. Ohjelmiston onnistumisaste on keskimäärin noin 60%, mikä tarkoittaa, että osa kaupoista häviää, kun taas suurin osa ei.

30, toimijalla on voitto. Luotettavan volyymitietojen saaminen valuuttakauppiaalta on mahdotonta, koska valuuttakauppaa on hajautettu, joten kukaan ei ole kaikkia tietoja. Jos 25. kalenteripäivä ei ole arkipäivä, kaupankäynti päättyy 4 arkipäivää ennen 25. kalenteripäivää. Jopa alle 10 000 dollarin tilien tilillä kolmen kuukauden tuotot ovat olleet noin 4% - 55%.

Media & Live-ohjelmat

Itse asiassa tänään öljy on yksi markkinoiden liikkumisen pääasiallisista syistä! Kauppapsykologialla on suuri merkitys menestyvän kauppiaan tekemisessä. Vuonna 1914 perustettu yritys aloitti palvelemisen Yhdysvaltain futuurimarkkinoilla ennen laajentumista ympäri maailmaa. Alla on kaksi termeä, joita voit usein kohdata ja jotka sinun on ymmärrettävä:

Hyvät kauppiaat tietävät kuten kaikki urheilijat, että on tärkeää, että pelaat kaupankäyntiluettelossasi valmiita toimiin, joita markkinat tekevät. Stop-tilaukset käynnistävät automaattisesti kaupat, jotka voivat auttaa vähentämään markkinoiden suurta riskiä, ​​jotka voivat suorittaa erittäin nopeita ajoa ylös- tai alaspäin milloin tahansa. Seuraavaksi etsi vastaava heilahtelu hintakaaviosta. Tässä on neljä avainta, jotka sinun on noudatettava lähestyessäsi raakaöljykauppaa. Tänä vuonna hinta on toipunut huomattavasti, mikä on johtanut nousuun markkinoilla.

  • Oletko kiinnostunut Emini- tai Dax-futuurien päivän kaupankäyntistrategioista, kaikki alla olevat kohdat ja esimerkit ovat sovellettavissa.
  • Kauppiaat käyttävät useita suosittuja strategioita, joissa hyödynnetään raakaöljyn arvaamatonta luonnetta.
  • Tämä johtuu siitä, että suurin osa markkinoista suojaa tai spekuloi.
  • FND vaihtelee sopimuksen ja vaihtosääntöjen mukaan.

Sijoitustuotteet

Raportti julkaistaan ​​joka keskiviikko klo 10: Öljy on yksi suurimmista kustannuksista lentoyhtiöille, kunnallisyhtiöille, jalostamoille ja suurille kuljetusyrityksille. Jos se siirtää 10 tikkua ja sinulla on kolme sopimusta, voitto tai tappio on 375 dollaria. Oletetaan, että kauppatililläsi on 8 000 dollaria ja tavoitteena on 55%: n voittoprosentti. Mindspay, 5000 yritystä, joka perustettiin vuonna 2019. Todellinen riski on ostetun hinnan ja myytyjen hinnan erotus.

Onko sinun maksettava lisäominaisuuksista? Henkilöllä, joka pystyy tunnistamaan nämä alueet, on paljon mahdollisuuksia ostaa halvemmalla ja myydä huipulla. 1 miljoona kuutiometriä öljyä, arvoltaan noin 520 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria (340 miljoonaa Englannin puntaa) kahden ja puolen tunnin ajanjaksolla 30. kesäkuuta 2019 varhain aamulla ollessasi humalassa.

Rahoitusjohdannaiset

Luonnonkatastrofit. Sijoittaminen aloittelijoille tarkoitettuihin varastoihin, nämä ovat vain joitain ratkaisuista, joita järjestelmämme tarjoavat päiväkauppiaille. Kuten monet muutkin pörssikauppatuotteet, futuurikauppa toimii arkisin liiketoiminta-aikatauluin. Raakaöljyfutuurit edustavat täydellistä hyödykettä, koska se on nykyään markkinoiden eniten kauppaa. Kuinka tämä vaikutti päivän kaupankäyntipäivään?

Huolimatta siitä, että päiväkaupankäynnin futuureilla on useita syitä, on olemassa kaksi vakavaa haittaa. Hyvä raakaöljestrategia näyttää ostavan vain vahvoina päivinä. Jatkuvan sopimuksen tunnus: Tämän vuoksi raakaöljy vaikuttaa monien muiden omaisuusluokkien hintoihin, mukaan lukien osakkeet, joukkovelkakirjat, valuutat ja muut hyödykkeet. 83, puolet tehtävästä poistui, mikä sulki viisi sopimusta. Kuinka tämä kauppa sujui? Vaikka raakaöljy on keskittynyt enemmän uusiutuvaan energiaan, se on edelleen tärkeä energialähde.

Raakaöljyn Futuuritrendit

Vielä kaksi kauppaehtoa on täytettävä. Lisäksi DailyFX: ssä suosittelemme riskin alle 5%: n pääomasta kaikissa avoimissa kaupoissa. Siksi suunnittelimme tämän strategian auttamaan sinua uimaan isojen haiden kanssa. Lisäksi kaikkia energiaan keskittyviä rahoitusinstrumentteja ei luoda yhtäläisesti, ja näiden arvopapereiden osajoukot tuottavat todennäköisemmin positiivisia tuloksia. Monet sijoittajat voivat hyötyä sijoittamisesta öljyfutuureihin.