Pattern Day Trading Guide

Valitettavasti ihmiset eivät saa tätä käsitettä, koska päiväkauppiaat näyttävät aina onnekkoilta cowboyilta, joilla on rahaa. Jos oletetaan esimerkiksi, että kauppa maksaa 16 dollaria ja keskimäärin 29 tapahtumaa tehdään päivässä, sijoittajan on tuotettava vuosittaisia ​​voittoja 111 360 dollaria vain palkkioiden kattamiseksi. Päivävaihto optio-markkinoilla on toinen vaihtoehto. Ymmärrä ensin, että välittäjät haluavat sinun käyvän kauppaa koko ajan, koska he ansaitsevat rahaa palkkioista, ja jotta voit käydä kauppaa vapaasti koko ajan, tarvitset 25 000 dollaria. ”Säännöissä hyväksytään uusi termi” mallipäiväkauppias ”, joka kattaa kaikki marginaaliasiakkaat, jotka päivä kauppaa (ostaa, sitten myy tai myy lyhytaikaisesti, sitten ostaa saman arvopaperi samana päivänä) vähintään neljä kertaa viiden arkipäivän kuluessa, jos numero päiväkauppojen osuus on yli kuusi prosenttia asiakkaan kokonaiskaupasta samalla viiden päivän ajanjaksolla. No, jos kaupankäyntitililläsi on 30 000 dollaria, sinulla on päivittäisessä kaupassa ostovoimaa 120 000 dollaria verrattuna tavanomaisen marginaalitilin haltijoiden 60 000 dollarin ostovoimaan. Marginaalitiliä on käytettävä varojen lainaamiseen ja/tai päiväkauppaan. Kuinka aloitan päiväkaupan?

Optioiden ratkaisuaika on seuraava päivä vastakohtana kolmen päivän odotusjaksolle osakkeille.

• Kun tarjouspyyntö on annettu, positioiden arvo voi nousta (markkina-arvon nousu) nostamalla omaa pääomaa yli 30%. Ennen päiväkaupankäynnin strategiaa kannattaa harkita seuraavia seikkoja. ”Kuvion päiväkauppiaaseen sovelletaan erityissääntöjä. Vähimmäispääomavaatimus PDT-kaupankäynnille on 25 001 dollaria. 00 osaketta kohti, joka voidaan ostaa (pitkä) kerralla. Ennen kuin aloitat päivittäisen kaupan, on hyvä idea kysyä yritykseltäsi päiväkaupan käytäntöjä.

Sen jälkeen kun sinut on nimitetty mallipäiväkauppiaksi ja ylläpidät 25 000 dollarin vähimmäismäärä marginaalitililläsi, sinulla on oikeus lainata jopa neljä kertaa kaikki määrät, jotka pidät marginaalitililläsi. Sinulla on enintään viisi arkipäivää tallettaaksesi varoja täyttämään tämän päivän kaupan marginaalivaatimuksen. Uusien asioiden kokeilu on OK ja osa oppimiskäyrää, mutta uusien juttujen kokeileminen live-tililläsi voi olla katastrofi. Asiakkaiden katsotaan osallistuvan Pattern Day -kauppaan, jos he toteuttavat vähintään neljä osake- tai optiopäivää viiden päivän aikana marginaalitilillä. ”Miksi on niin vaikea kuunnella läheisiämme joskus? Katso seuraava linkki saadaksesi lisätietoja rahamarkkinatuotteistamme: Jos et kata puhelun määrää eräpäivänä, Swiss America Securities, Ltd. Optiot ovat johdannaisia ​​kohde-etuuksista, kuten osakekannasta, joten sinun ei tarvitse maksaa omaisuuserän etukäteiskustannuksia.

Tämä sääntö toimii pääasiassa rajoittamalla köyhemmät kauppiaat päiväkaupasta poistamalla kauppiaiden kyky jatkaa harjoittamasta päiväkauppaa, ellei heillä ole riittävästi varoja talletustilillä. Jokaisella kaupalla on oltava stop-loss-tilaus tai -turvallisuus, jotta voit rajoittaa potentiaalisia menetyksiäsi jokaisesta kaupasta. Vipuvaikutus - Vipu on marginaalilainauksesta saatu ostovoima, joka ilmaistaan ​​tilin määrän ja lainatun määrän suhteena.

Menestys riippuu sinusta - energiasta, tunteistasi, suhteistasi itsesi kanssa ja valmentajasi kanssa sekä kyvystäsi löytää ja toteuttaa kauppoja.

Menee Hieman Hulluksi

Käytetään aggregoitua menetelmää (käyttäen kaikkien päiväkauppojen kokonaismäärää). Sinun on ymmärrettävä ja osatava käyttää kaikkia asetuksia ja yhdistelmiä valaistusolosuhteista riippuen. Yhteenveto työjärjestyksen 431 artiklasta: Sinun tulisi olla perehtynyt arvopaperiyrityksen liiketoimintakäytäntöihin, mukaan lukien yrityksen toimeksiantojen toteuttamisjärjestelmien ja menettelyjen toiminta. Voit myydä arvopapereita puhelun täyttämiseksi (päiväkaupan selvitys). Jos teet päivänsisäisiä kauppoja (päiväkauppoja), ne voidaan tehdä vain käyttämällä alkuperäistä päivänsisäistä ostovoimaa, joka sinulla oli ennen peittämällä yön yli -positiota ja saisit lisävapauden. Yöllä marginaalivaatimus on kuitenkin edelleen 2:

Pelkäävät päivämyyjät ottavat vain sen, mitä saavat, useimmiten kokevat suuria rahaa menettäviä tuloksia juuri silloin, kun useimmat odottavat "voittavan" kaupan toimivan - ja se epäonnistuu surkeasti.

Edistäminen

Niille, joille välittäjä ei aseta mahdollisuutta sulkea positioita lähestyessäsi tavanomaista kaupankäyntiä tai sen jälkeen. Seurauksena on, että 27. elokuuta 2019 voimaan tulleiden tilien, jotka on määritelty mallipäiväkauppiaiksi, on pidettävä vähintään 25 000 dollaria. Niiden, jotka etsivät päiväkauppaa, on ymmärrettävä, miten mallipäivämyyjä säätelee. Käteistilille asetetaan 90 päivän rajoitus, jos arvopaperi ostetaan ja myydään ilman, että siitä maksetaan kokonaan.

Esimerkki 3 pitkästä kaupasta: Hienoa, jätä tukipyyntö pois tai lähetä sähköpostia minulle, ja teen parhaani saadakseni sinulle vastauksen. Olemme aikeissa harkita vaihtoehtojasi kiertääksesi PDT-sääntöä! Rajoitukset tilille, joilla on täyttämättä päivän kaupankäyntiä: Voit nähdä kuinka monta päiväkauppaa olet tehnyt nykyisen viiden kaupan päivän ajanjakson aikana: Päivänsisäinen GFV-esimerkki: Pohjimmiltaan et ole vielä saanut myyntisi tuottoa.

Lähes ei täyttää 2. Youtube-sivullamme ja blogissamme on paljon loistavaa ilmaista sisältöä, jotta pääset alkuun. Kun sijoittaja tekee yli 3 päivän kauppoja 5 työpäivän aikana, tili koodataan mallipäivän kauppiaksi. Monet kauppiaat lyhytaikaisesti myyvät osakkeita nopeaan nousevaan liikkeeseen ennakoiden, että muut sijoittajat voivat ottaa pitkän aseman. Ja me kaikki tiedämme, että suurin osa kauppiaista, erityisesti sinä ja minä, voimme olla kovia pentuja; haitallista muutokselle. Kun perustat välitystilin osakekauppaan, saatat ihmetellä, kuinka joku tietää, oletko vilpittömässä mielessä päiväkauppias.

Usein Kysytyt Kysymykset

Ota yhteyttä yritykseesi, jos olet päättänyt vähentää tai lopettaa päiväkaupankäyntiäsi keskustellaksesi tilisi asianmukaisesta koodauksesta. Lisäksi olen vähentänyt tarkkailulistani huomattavasti keskittyen likviditeettiin ja volyymiin. Tämän 90 päivän ajanjakson aikana sijoittajan on maksettava kokonaisuudessaan kaikista kaupoista kaupantekopäivänä.

Nämä muutokset eivät tee paljon muutosta bankrolliin, jos käydään kauppaa omilla varoilla, joten päiväkauppiaat luottavat lainattuihin rahastoihin (kaupankäynti marginaalilla) kauppojen suorittamiseen. Tämä tarkoittaa, että et käytä vipuvaikutusta, mutta käy kauppaa marginaalitililtä. Ensinnäkin, älä tee oletuksia. Jos olet oikeassa, voit yhdistää tilisi kuin hullu; Jos olet poissa käytöstä, voit kuitenkin luoda tilillesi valtavaa haittaa. Et voi avata ja sulkea positioita samana arkipäivänä.

  • Päiviä, jolloin markkinat ovat suljettuina - lauantaina, sunnuntaina ja markkinoiden vapaapäivinä - ei oteta huomioon laskettaessa viiden päivän liikkuvaa ajanjaksoa.
  • Marginaali/talon puhelu.
  • Välittäjät voivat rajoittaa marginaalirahastojen käyttöä kolmella päivällä, kunnes osakekauppa on selvitetty, mutta heidän ei tarvitse tehdä niin.
  • 00 omaan pääomaan aina.
  • Liity päiväkauppiasyritykseen.

Analyysi Halvaus

Sitten heillä olisi vain viisi arkipäivää tallettaakseen varoja täyttääkseen marginaalipyynnön. 1 000 dollarilla kolmella: Epäonnistumisen sattuessa voin helposti jatkaa kauppaa välittömästi kaikkien tarvitsemiesi ohjelmistojen kanssa. Psykologit ovat mainostaneet itsensä kauppiaiksi vuosien ajan, ja flash-kaatuminen oli toinen hyvä markkinointimahdollisuus.

FINRAn mukaan:

Räätälöinti

Nämä säännöt voivat olla melko rajoittavia ja joissakin tapauksissa johtaa tilillesi lykkäykseen, joka rajoittaa kaupankäyntiäsi muutaman kuukauden ajan. Nyt kun tiedät, miten elinkeinonharjoittaja luokitellaan PDT: ksi, ja PDT-tilin marginaalivaatimuksista, on aika antaa sinulle muutamia vinkkejä, jotta vältetään luokittelu PDT: ksi. Päivän kaupankäyntiosuus osakepääomapapereista on 4-kertainen NYSE-ylitykseen edellisen päivän liiketoiminnan päättymisestä lähtien, ja päivän ja kaupan laskentatapa on hyväksyttävä. Tämä tarkoittaa, että pätevät asiakkaat voivat lisätä vipuvaikutustaan ​​normaalilla marginaalitilillä olevan 4–1 päivänsisäisen tai 2–1 yön yli -marginaalin yli. Tili rajoitetaan käteisellä, kunnes tilin oma pääoma palautetaan vähimmäisvaatimukseen tai vähintään 25 000 dollariin. Tämä tarjous kertoo meille, että jokainen sopimus on tarkoitettu 1000 futuurille (”Contract Size”) ja marginaalivaatimus on 4 510 dollaria. Reg-T-marginaalitili:

Päivittäistä kauppaa varten: Esimerkiksi, jos päiväkauppiaalla on 50 000 dollaria omaa pääomaa, mutta tiliä rajoitetaan ostovoimarajoitteiden ylittämisen vuoksi, päiväkaupan ostovoima on vain 100 000 dollaria. Marginaalitili antaa sijoittajille lainata varoja välitysyritykseltään ostaa luottotapahtumien arvopapereita ja lainata tilillä jo olevia marginaalisia arvopapereita. Monet kokeneet kauppiaat suosittelevat vähintään 50 000–100 000 dollaria, jotta meillä olisi riittävästi voimaa ostaa tai myydä osakkeita hintaluokassa 100–500 dollaria. Pattern-päiväkauppiaiden on ylläpidettävä vähintään 25 000 dollarin tiliä omaa pääomaa, ja heitä sitovat aina marginaali. ”Päiväkaupan marginaalisääntöjen ensisijainen tarkoitus on vaatia, että tietyt pääomat talletetaan ja pidetään yllä päiväkaupankäyntitileillä ja että nämä tasot ovat riittävät tukemaan päiväkaupankäyntiin liittyviä riskejä. 35 AM ja myydä sama klo 12 mennessä:

Kuviopäiväkauppiaan on ylläpidettävä 25 000 dollarin vähimmäispääomaa missä tahansa päivässä, kun suoritat päiväkauppoja. Kuinka voit kysyä? Ei-johtava myynti Aloitat kymmenellä ABC: n osakkeella.

Kuinka 'aktiivinen Kuuntelu' Saa Molemmat Puolet

Tässä on kohta. 22.00, sitä ei pidetä päiväkaupana. Voit käyttää suositteluneita välittäjäni avataksesi käteistilin, jolla on vain 500 dollaria, ja aloittaa kaupankäynti. Koska et ole sulkenut kauppoja samana päivänä, sitä ei voida pitää päiväkaupana. Minulla on muutamia julkisia videoita, joita olen tehnyt äskettäin. Sähköpostiosoitteesi varmistaa, että olet VIP-luettelossa yksinoikeudeltaan videotiedotteille (markkinat, suurjännitevarastot, tekninen analyysi ja muut) - kaikki ilmaiseksi, koska haluan auttaa päiväkauppiaita , ja sinä haluavat päiväkauppiaat oppivat miksi kauppiaat häviävät ja mitä tarvitaan päiväkaupan voittajaksi.

Yleensä se, että maksattamatta vakuutta ennen kuin myyt arvopapereita käteistilillä, rikkoo vapaata ajamista koskevaa kieltoa.

Kohtaa, koska tilinpääoma on alle talon ylläpitovaatimuksen avoimille positioille. Näiden sääntöjen rikkominen voi johtaa 90 päivän rajoituksen asettamiseen tilillesi. Yhdysvalloissa päiväkauppiaat eivät saa mainostaa neuvonantajina tai talousjohtajana. 59 PM PT ja saat jopa 500 dollarin bonuksen ja 2. Jos marginaalipyyntöä ei noudateta viidentenä pankkipäivänä, tili on rajoitettu käydä kauppaa käteisvaroilla 90 päivän ajan tai kunnes vaatimus täyttyy! Jos elinkeinonharjoittaja ostaa osakkeen tai muun arvopaperin, hänellä on oltava varat alkuperäisen kaupan kattamiseen, vaikka arvopaperi myydään voittoa varten saman päivän aikana.

Optiokauppiaana minun reunani luottaa myymään ylihinnoiteltuja optioita ja ostaa ne takaisin, kun hinnat putoavat.

Jatka Lukemista

Vähimmäispääoma voi sisältää sekä käteisvaroja että arvopapereita. Jos jollakin tunnuksella käydään kauppaa, tappioita ei oteta huomioon markkinoiden epäsuotuisien muutosten vuoksi. Yli 80% päiväkauppiaista ei onnistu, ja on helppo nähdä miksi. Alfalla on taipumus kadota, kun autoilta loppuu kaasu. Päivänsisäiseen ostovoimaan liittyvää julkaisua EI voi käyttää päivänsisäiseen kauppaan (päiväkauppaan). Jos ostettua uutta osaketta EI kuitenkaan myydä ennen kuin edellinen myynti on ratkaistu, et riko mitään sääntöjä. On vain harvoja tapahtumia, jotka vastaavat emotionaalista korkeutta, jonka mukana tulee valtava voitto, joka ansaitaan yksinomaan yhden henkilön ponnisteluilla.

40 AM ja peitä sitten kello 03 mennessä: Tämä ei ole tapa tehdä se. Voit kuitenkin kompensoida voitot kaupankäynnin tappioilla.

On tärkeää huomata, että yrityksesi voi asettaa korkeamman vähimmäispääomavaatimuksen tai rajoittaa kaupankäynnin alle neljä kertaa päivässä, kun kauppiaan ylläpitomarginaali ylittyy. Siitä huolimatta, jos teet lukuisia optiotapahtumia päivän aikana, olet silti alttiina päivän sisäiselle riskille. Jos sinut on nimitetty Pattern Day Trading -asiakkaaksi, sinun on ylläpidettävä tilinpääomaa vähintään 25 000 dollaria päiväkauppaa koskevien oikeuksien ylläpitämiseksi. Toisin sanoen, on tärkeää tarkistaa välittäjältäsi.

Laukkupidikkeen määritelmä: Päiväkaupankäynnin terminologia

Ostovoiman käytöllä on etuja ja haittoja. ”Säännöt sallivat mallipäiväkauppiaan käydä kauppaa jopa neljä kertaa ylläpitomarginaalin ylitys tilillä edellisen päivän liiketoiminnan päättymisen jälkeen. Päiväkauppias on keinottelija, joka työskentelee finanssilaitoksessa. Päätehtävämme on suojata sijoittajia ylläpitämällä Yhdysvaltojen oikeudenmukaisuutta.

Minulla oli karhun leviämisen jälkeen helmikuussa 2019 tapahtunut markkinointimyynti, korjasin sen nollalla. Älä koskaan unohda kolmea E: tä: Et voi käydä kauppaa käteistilillä.

Mitä Tapahtuu, Jos Päiväsi Ylittää Käytettävissä Olevan Ostovoiman?

Päiväkaupan ostovoimalla ostetut positiot on suljettava saman päivän markkinoiden sulkemisella. Haitalliset markkinoiden muutokset: Osakkeita, jotka ovat yli 5 dollaria osakkeelta, pidetään vähintään 5 dollarina osakkeelta ja sen jälkeen säännöllisinä lyhyinä vaatimuksina. Päiväkauppa on paljon kuin sotilaallinen - "kiirehti ja odota".

Rajoitettu on enintään kolmen päivän kauppa viiden kaupankäyntipäivän aikana, paitsi jos sinulla on vähintään 25 000 dollaria omaa pääomaa Instant- tai Gold-tililläsi edellisen päivän lopussa. FDIC-vakuutettu talletustili poistetaan Ally Invest -tililtäsi. Tämä sääntö edustaa vähimmäisvaatimusta, ja jotkut välittäjäkauppiaat käyttävät hieman laajempaa määritelmää määrittäessään, kvalifioituuko asiakas ”mallipäivän kauppiaksi”. Päiväkaupankäynti vaatii syvällistä tuntemusta arvopaperimarkkinoista ja kaupankäyntitekniikoista ja strategioista. Ainoa tapa välttää palkkioiden kopiointi on kaupankäynnin koko. Plussapuolena ovat, että osakepäomavaatimukset täyttävät mallipäiväkauppiaat saavat joitain etuja, kuten mahdollisuus käydä kauppaa lisävipuilla - käyttämällä lainattua rahaa suurempien vetojen tekemiseen. Jokainen pieni piste, joka menee heitä vastaan, tuntuu henkilökohtaiselta hyökkäykseltä heitä ja heidän egoaan kohtaan. Jokainen heidän edukseen tekevä pieni rasti antaa heille toivon ja helpotuksen tunteen ”, Mr. Mikä tahansa vipuvaikutus, joka ylittää yön yli tapahtuvan kaupankäynnin, johtaa marginaalipuhelun ja välittäjän automaattiseen selvitystilaan.

Greenspan kääntyi Andrew Menakerin puoleen, joka keksi etiketin “flash-crash flashback” oireyhtymä. Jotkut hyvämaineiset yritykset takaavat sinulle tietyn määrän rahaa, jos ne lopettavat liiketoiminnan. Jakaamme analyysit raa'an kaupan suhteen vs. Tästä eteenpäin marginaalivela laski hiukan, mutta on sittemmin kasvanut korkeammalle ja on silmiinpistävän etäisyydellä tammikuun huipusta. Salkun arvo voi vaihdella jossain vaiheessa kaupankäyntipäivän aikana yli 25 000 dollaria, mutta otamme huomioon vain edellisen kaupankäyntipäivän saldot.