26 Laillista Tapaa Ansaita Rahaa

Ota yhteyttä Youtuben ihmisiin tai tarkista Upwork: n tai Fiverrin työtaulut. Kaksi, ehkä kolme? Useimmissa lääketieteellisissä ja juridisissa toimistoissa on aina aukkoja virkamiehille tai transkriptiohenkilöille. Jotkut niistä liittyvät puhelimeen, ja osa ei-puhelimiin. Jos osaat hakukoneoptimointia tai tytäryhtiömarkkinointia, voit veloittaa melko penniäkin auttaaksesi myös tässä. Tammenterhot valvovat pankkitiliäsi ja sijoittavat muutoksen automaattisesti päivittäisiin ostoksiin. Joskus kilpailut ovat avoimia, mikä tarkoittaa, että voit nähdä, mitä muut suunnittelijat ovat jättäneet.

Kun olet yliopistossa, vähän ylimääräistä rahaa on aina hyvä asia. Usko tai älä, YouTubessa on satoja ihmisiä, jotka todella ansaitsevat tarpeeksi rahaa elääkseen! Ne voivat sisältää joitain tapoja, joilla vanhempasi tai vanhemmat sisaruksesi toimivat opiskelijoina. Siirtyminen voi viedä jonkin aikaa, mutta voit rakentaa ansioluettelosi ja ansaita tuloja, kun harjoitat akateemisia tavoitteitasi oikealla online-työllä yliopisto-opiskelijalle.

Mutta voitko todella ansaita rahaa ilman työpaikkaa?

Autotalli myynti ei ehkä ole tyylisi, tai ehkä sinulla on vain muutama todella mukava asia, jonka haluat myydä. Opi tarkat strategiat, joita olen käyttänyt tavoittaaksesi yli 5 miljoonaa kävijää. Tilaa varmasti postituslistallemme, koska saan usein yrityksiä ottamaan minuun yhteyttä käytettävissä olevista etäasemista, ja jaan nämä vain tilaajilleni. On paljon laillisia tutkimusyrityksiä tai sivustoja, joiden avulla voit luoda tilin heidän sivustoilleen. Freelance-työ Ehkä nautit kirjoittamisesta, Facebook-sivujen hallinnasta tai tekemästä vähän graafista suunnittelua vapaa-ajallasi.

 • Englanti on kysynnän kieli ympäri maailmaa, ja voit ansaita rahaa sen opettamiseen.
 • Voit löytää asiakkaita yksin lataamalla mainoksia Craigslist- ja muihin luokiteltuihin mainoksiin tai jopa kampuksen ilmoitustauluihin.
 • Täältä saat lisätietoja yleisen transkriptionistin aloittamisesta.
 • Voit ansaita ylimääräistä rahaa myymällä vanhoja tavaroitasi verkossa.
 • Ja ei, sinun ei tarvitse olla ollenkaan hyvää kameraa.
 • Kirjoita kirjan ISBN-numero BookScouter -yritykseen. BookScouter etsii tietokannastaan ​​eniten maksettavia kirjojen takaisinostoyhtiöitä.
 • Voit kuitenkin ansaita 2x, jopa rajoitetulla kokemuksella (johtuen tämän työn korkeasta kysynnästä ja pätevien ihmisten puutteesta tehdä sitä).

Pysyä Yhteydessä

Keskimääräinen Facebook Side Hustle -kurssin opiskelija tuottaa 1 000–2 000 dollaria kuukaudessa ensimmäisten 28 päivän aikana aloittamisesta! Edellä mainittujen aikaisempien kysymysten lisäksi luottamus oli myös tärkeä kysymys, kenelle luotat? Fiverrin eniten ansaitsevat ansaitsevat yli 10 000 dollaria tai jopa enemmän. Whatusersdo - avoin kansainvälisille testaajille. Tutustu sivustoon, kuten Foap tai Shutterstock, ansaitsemaan rahaa jo tekemistäsi kuvista. Tee sitten se komission puolesta tarjoamalla palvelusi vaihtoehtona matkatoimistoille. Hän on kirjoittanut liiketalouden opiskelijoille suunnatun Studydemic-kirjoitusblogin ja vieraileva kirjoittaja The Tab- ja Australian ohjelehdissä. Yliopistossa kannattaa ehkä myydä kaikki huonekalut ennen kuin muutat kotiin koulusta vuoden lopulla.

 • Vaikka se ei välttämättä ole kaikkein hauskinta kaikista muista vaihtoehdoista, se on nopea tapa ansaita rahaa.
 • Osa-aikatyössä ei ole häpeä.
 • Auton pysäköintitilan vuokraus Joissakin opiskelijamajoissa on asunto tai autotalli.
 • Kun vierailijat napsauttavat linkkiä, heidät viedään kauppiaan verkkosivustolle ostamaan tuote.

Kuinka Luoda Loistava Opintotila (esimerkkejä)

Joten leikataan kaikki BS ja siirrytään suoraan pisteeseen. Aloita näiden online-töiden käyttö velan maksamiseen, säästöihin, matkoihin ja varautumiseen tulevaisuuden menestykseen. Jos olet urheiluharrastaja, todista se ja voita rahaa käyttämällä ESPN Streak for Cash -sovellusta. Jos pidät tämän tyyppisestä työstä, harkitse Etsy-kaupan perustamista.

Jos olet tyyppinen korkeakouluopiskelija, joka rakastaa kasvavia sosiaalisen median tilejä, sinun pitäisi todella alkaa löytää sosiaalisen median johtajatyötä. Alku palkka voi olla välillä 15–40 dollaria tunnissa. Joillekin keksijöille tämä on ansainnut heille vain 1 000 dollaria, mutta toiset ovat ansainneet 100 000 dollaria alustan kautta. Jos olet videossa, luo lahjakkuutesi YouTube-kanavan avulla. Yliopiston kautta työskenteleminen on yksi tapa vähentää valmistumisen jälkeen saamiasi velkasummia. Voit koota laskentataulukoita, soittaa puheluita, koordinoida tapaamisia, vastata sähköposteihin tai lähettää laskuja asiakkaille. Sinun ei tarvitse olla tietotekniikan päämies, mutta tarvitset verkkokehitystaitoja. Sinulle voidaan maksaa mennä ostamaan alkoholia viinakaupasta.

Tule Opettajaksi Ulkomailla

Voit täyttää hakemuksen verkossa tarkistettavaksi, ja tiedät, onko sinut hyväksytty 24–48 tunniksi. Se on hieno tunne. Hyvällä VA: lla tulisi olla seuraavat ominaisuudet: Todennäköisesti joudut käyttämään valtavasti aikaa (ja ehkä jopa rahaa) saadaksesi asetukset. Mitkä ovat parhaimpia töitä ansaitaksesi ylimääräistä rahaa verkossa. Shiftgig - Tämä on loistava sovellus, joka yhdistää sinut käytettävissä olevaan vuorotyöhön, olipa kyse sitten ravintoloista, tapahtumista tai jopa perinteisistä yrityksistä. Opiskelijaksi tuleminen tarkoittaa usein luovuutta Ramen-nuudelien kanssa. On myös muita alustoja, joista löydät verkkosivujen suunnittelutyötä.

Opi oikean valinnan tekniset näkökohdat, koska jokaisella henkilöllä on muutosvaihtoehdot riskinkulutuskykynsä ja pankissaan olevan rahan mukaan. Näet markkinointitutkimuksia, joita mainostetaan useimmissa yliopistokampuksissa, ja näiden tutkimusten tarkoitus on yksinkertainen - yritykset haluavat opiskelijoiden mielipiteitä. Esimerkiksi Käyttäjätestauksella voit ansaita lähes 30 dollaria tunnilta. Käy vain BookScouterissa. Voit ansaita jopa 50 dollaria vuodessa. Napsauta tätä kirjautuaksesi sisään Ebates-ohjelmaan.

Arkisto

Jos kuitenkin toimit opetusassistenttina perustutkintokurssilla, luultavasti pidät kiinni monisteiden jakamisesta ja opiskelijoiden auttamiseen kysymyksissä luokan jälkeen. Kuvatekstinä saat maksun katsella videoita ja tehdä sellaisia ​​kuvatekstejä, jotka synkronoituvat täydellisesti videon äänen kanssa. Kyllä, se on yksi parhaista online-töistä korkeakouluopiskelijoille, koska käytät joka tapauksessa korjauslukutaitojasi koko ajan.

Monet ihmiset tarvitsevat kouluttajan motivaation ja ohjauksen maksimoidakseen harjoituksensa. Hanki hyvä maine ja voit muuttaa tämän kokopäiväiseksi työksi. Mielipiteiden jakaminen verkossa on yksi yksinkertaisimmista ja nopeimmista tavoista tuottaa tuloja korkeakouluopiskelijana, koska voit tehdä sen omalla ajallasi, luokkien välillä, lounaalla tai aina, kun sinulla on ilmainen 2–3 minuuttia. Upwork ja freelancer.

 • Kun vierailet mTurkissa, löydät miljoonia lyhyitä tehtäviä, jotka voit suorittaa vain 1–5 minuutissa.
 • Tästä syystä voit edelleen ansaita kunnollista rahaa tekemällä tietoja.
 • Jokaisesta 10 000 pisteestä ansaitset 10 dollaria, eikä ansaitsemasi rajoituksia ole.
 • Olet ehkä nähnyt nämä pyörätaksit tai pedi-ohjaamot suurten kaupunkien turisti-alueilla.
 • Yksittäisissä tutkimuksissa voi olla erityisiä vaatimuksia.
 • Jos mietit, mitä veloittaa, katso paikallisia mainoksia, mutta voit odottaa, että sinulta maksetaan yli 9 puntaa/tunti, vaikka et olisi koulutettu lastenhoidossa.

Swagbucks

Yli 10 miljoonalla jäsenellä ja lukemalla tiedät, että olet suurissa käsissä ottaen maksettuja kassakyselyjä MyPointsilta. SEO-konsultointi. Kuinka koskaan olla huolissasi rahaa uudestaan, taloudellisen elämäsi keskeisenä periaatteena tulisi olla vastustaa velan ottamista, ellei se ole täysin välttämätöntä tai jos se todennäköisesti antaa sinun ansaita vielä enemmän rahaa. Katso lisää tästä pikaoppaasta: Rekisteröidy ensin tili StudySoupissa. Heillä on myös vieraiden luokitusjärjestelmä, joten voit valita, haluatko hyväksyä vieraan pysyvän paikassa. Plus500 ja eToro. Niin paljon, että kunkin lukukauden lopusta on tullut jotain dumpster-sukelluslomaa Columbian ja NYU: n kampuksilla New Yorkissa. Tarvitsemmeko sanoa lisää?

Parasta on, että voit asettaa oman saatavuuden. Voit ansaita ylimääräistä rahaa tekemällä esimerkiksi online-kyselyjä täyttämällä Survey Junkie -sovelluksella tai käyttäjien testaamalla verkkosivustoja nopean käteisvarojen saamiseksi, mutta halusimme antaa sinulle tapoja ansaita rahaa yliopistossa, mikä antaa sinulle todellista rahaa vapaa-ajallasi. Uskoisitko minua, jos sanoisin, että Fred Pye -niminen opiskelija ansaitsee 24 000 puntaa vuodessa tekemällä videoita itsestään Grand Theft Auton pelaamisesta?

Tytäryhtiömyynnissä voit käyttää myös ohjelmaa, kuten CJ Affiliate. Liity sosiaalisen median markkinoijille, jotka käyttävät tietämystänsä sosiaalisesta mediasta ja markkinoinnin parhaista käytännöistä saadakseen tulokset asiakkailleen yhden. Muut kyselysivustot antavat pisteitä, jotka voidaan lunastaa käteisellä (PayPalin kautta) tai lahjakorteilla. Jos sinulla on suosikkiharrastus, voit vain kirjoittaa siitä sisältöä ja jakaa sisältöäsi muiden kanssa.

Rahan Ansaitseminen Verkossa

Tämä on yksi opiskelijoiden suosituimmista kotona töistä. Niiden vaatteiden myyminen, joita et enää käytä, on nopea tapa ansaita rahaa. Tiffin-palvelu:, suosittelen käyttämään jonkinlaista rahaa seuraavaa ohjelmistoa antamaan sinulle käsityksen rahasi kulkemisesta. Jos olet yliopisto-opiskelija, joka etsii online-töitä, tämän päivän viesti on varmasti sinulle. Monet online-työt tai sopimusperusteiset työt antavat sinun asettaa oman työaikasi ja pysyä joustavana.

Selaa ja inspiroi! Vaikka et tee pankkisi videoidesi kanssa, sinulla on mahdollisuus saada tunnetuksi kanavasi valitsemasi aihe, joka voi auttaa sinua urallasi. Jos asut asuntolassa tai kerrostalossa, voit tarjota pesulapalvelun aloittamisen kaikille ystävillesi ja naapureillesi. Voit tehdä 1 senttiä 1 dollariin kunkin tehtävän suorittamisesta. Monet näistä verkkosivustoista pyytävät sinua suorittamaan testin oletetulla kentällä, jotta he tietävät, että pystyt ohjaamaan lapsia, joiden kanssa pariksi muodostuu.

Myy Keksintösi Tai Konseptisi

Jos olet lahjakas graafisen suunnittelun suhteen ja sinulla on taiteellisia taitoja, voit työskennellä verkossa tekemällä suunnittelutyötä yrityksille ja verkkosivustoille. Jos rakastat heidän tuotetta, kerro heille! Miksi tarjota aikaa penneille? UberEats maksaa viikoittain tai päivittäin valitsemastasi vaihtoehdosta riippuen.

Voit tulla tietojen syöttövirkamieheksi melko helposti, ja tämä voi olla ihanteellinen jatkuva sivutyö korkeakouluopiskelijalle, koska se on joustava työ ja ei vaadi erityisiä taitoja. Sinulla on oltava valtion autorekisteröinti. Viimeinen asia, mitä he haluavat nähdä, on, että hukkasit koko yliopistouran juhlien joka viikonloppu. Sinun on todennäköisesti kirjauduttava useiden käyttäjien testausverkkosivustoihin, jotta saat kuukausittain tarpeeksi kutsuja laskujen maksamiseksi. Jotkut yritykset maksavat jopa 50 dollaria jokaisesta artikkelista. Ansaintamahdollisuudet vaihtelevat autosta ja sijainnista riippuen, mutta tavalliset ajoneuvot vuokraavat yleensä 30–50 dollaria päivässä. On myös mahdollista työskennellä kampuksella ja ansaita mahdollisesti enemmän rahaa kuin kampuksella.

(D) Ansaitse palkintoja

Voit myös löytää suunnittelutöitä Upwork- ja Freelancer-palveluista, mutta aloita ensin 99Designs-ohjelmalla, koska täältä löydät korkeasti maksavat asiakkaat suunnittelutyöstä. Monilla yliopistoilla on omat maksetut tutkimusopinnot, ja voit varmasti katsoa niitä. Mutta muista, että ensimmäisen freelance-keikan laskeminen voi viedä aikaa. Pienemmät apurahat voivat vaihdella 500 dollarista yli 1 000 dollariin riippuen siitä, mihin haet, ja voi auttaa sinua ansaitsemaan vähän rahaa yliopisto-opiskeluasi kohti.

 • Voit valita, maksetaanko etukäteen lyhytaikaisia ​​vuokria tai kuukausittain pidempiä vuokria.
 • Kampuslähettilääksi tuleminen on loistava tapa ansaita rahaa edustamalla kampuksellasi - ja auttamalla uusia opiskelijoita.
 • Sinun ei tarvitse tutkintoa saadaksesi mitään näistä töistä, ja sinulla on jo taidot tehdä monia niistä (tai voit oppia taidot muutaman iltapäivän jälkeen).

Yrittäjyys

Jos olet menossa kouluun graafisen taiteen, markkinoinnin, kirjoittamisen tai ohjelmoinnin alalta, Fiverrillä on sinulle työpaikka! Näiden kahden välillä (ja niitä on useita muita) Getaround tuntuu olevan paljon vähemmän vaivaa. Voit joko mainostaa kampuksella tai listata ne verkossa erittäin helposti Amazon Marketplacessa (muista vain, että he ottavat palkkion myydyistä kirjoista). Se ei tee teistä rikkaita, mutta kykyä ansaita rahaa makuuhuoneestasi (tai missä tahansa wi-fi) ei voi lyödä. Ole hyvä ja lue lisätietoja ilmoituksesta. Kerro myös pari ajatuksellista kysymystä, joita voit kysyä työnantajalta. Vaikka saatat pystyä hallitsemaan työtä kampuksen kirjastotietokoneelta, henkilökohtaisen tietokoneen tai kannettavan tietokoneen avulla on paljon helpompaa suorittaa tehtäviä omalla aikataulullasi.

Esimerkiksi kahvila tekee ruokaa, pitää ruokailu- ja keittiötilat puhtaina ja palvelee asiakkaita.

Suuri Side keikat korkeakouluopiskelijoille

Vain siksi, että olet yliopisto-opiskelija, ei tarkoita, että sinun on murtauduttava siitä. Myy tavaroitasi Etsyllä, käsityöläisten verkkosivustolla, joka myy kodin tavaroita, taidetta ja knickknack-tuotteita. Tuutorointi on loistava tapa tavata ihmisiä, ansaita kunnollinen tuntihinta ja lisätä arvokasta taitoa ansioluetteloosi. Me ihmisinä olemme aina investoineet. Tarkista nämä 20 maksettua tutkimussivustoa, rekisteröidy jokaiselle sivustolle ja ala ansaita tänään. Se ei ole puhtaasti online-työ, koska se vaatii sinua käymään fyysisissä kaupoissa ja lähettämään tavaroita.

Tämä keikka voi maksaa kohtuullisen summan viikossa. Teet erilaisia ​​töitä ja pystyt myös käyttämään transkriptiotaitojasi. Työpaikat ovat hyvin pieniä, samoin palkka, mutta tarkoituksena on suorittaa paljon niistä. Suojaa henkilökohtainen henkilöllisyytesi, tiedot ja tiedot verkossa käyttämällä oikeaa VPN-verkkoa. Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja nyt! Tietokoneet tunnistavat ja tulkitsevat edelleen ihmisiä entistä paremmin, mutta ne eivät silti ole täydellisiä. Kerro muille korkeakouluopiskelijoille Ibottasta ja kun he liittyvät joukkueeseesi, sinulla kaikilla on mahdollisuus ansaita enemmän rahaa takaisin. Varmista, että talosi voi majoittua lukuisia lemmikkejä. On monia tapoja, joilla voit alkaa ansaita rahaa freelance-kirjoittamisella paikoissa, kuten Hubpages, About.

Sosiaalisen median johtaja Online-työ: Täältä kirjoitat kaikenlaista kirjoitettua sisältöä yritykselle, kuten blogiviestejä, verkkosivustosisältöä, tuotekuvauksia ja mitä tahansa muuta online-tyyppistä kirjoitettua tekstiä. Jos kirjoittaminen ei ole tarkalleen kupillista teetä, videot ovat toinen tapa ansaita online-tuloja. En suosittelisi Twitteriä, koska Twitter-tilin kasvattaminen ei ole helppoa, ellet ole yritys tai vaikutusvaltainen henkilö. Verkkosivustojen testaaminen on vähän vaikeaa kuin hakukoneiden arviointi, joten sinun on otettava näytetesti ennen tämän kelpoisuuden saamista. Aloittaaksesi freelance-kirjoittamisen, kehotan sinua selvittämään, mistä aiheista haluat kiinnostaa ensin. Ja jos et halua suorittaa opintojaan velan vuorella, tietäminen kuinka ansaita rahaa kotona voi olla pelastaja. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa!

Kuinka ansaita rahaa verkossa KOLLEEGINEN OPISKELIJALLA

Kuinka voit löytää työpaikkoja ansaitaksesi rahaa verkossa. Kun maksu on suoritettu, voit siirtää tuloja pankkitilillesi, mikä voi viedä muutaman päivän. Verkkokaupan luominen pudottamalla postitus Drop-lähetys on menetelmä, jolla voit myydä kolmansien osapuolien tuotteita Drop Shipping Company -yrityksestä koskaan näkemättä tai lähettämättä tuotetta. Tarvitset vain tietokoneen, katkaisemattoman wifi-yhteyden, verkkokameran ja mikrofonin. Mikä on perus- ja noteerausvaluutta? Oletetaan, että matkustat ulkomaille ja menet vaihtoon ja käytät 500 dollaria ostamaan euroja. Ansaitsemasi rahat ovat Yhdysvaltain dollareissa, mutta kuka tahansa voi ilmoittautua ja tarkistaa. Verkkosivuston omistajat tarvitsevat usein sinun kaltaisiasi ihmisiä testaamaan sivustojaan antaakseen palautetta heidän tietyn käyttökokemuksensa sivustojen omistajille.

Lukitse itsesi kylpyhuoneeseen ja luo ääninäyte.