14 Epätavallisia tapoja opiskelijoille ansaita rahaa

Ansaitset rahaa jokaisesta jättämästäsi arvostelusta! Ja jos yliopistossasi ei ole avoimia työpaikkoja - voit aina yrittää etsiä vartijatyöpaikkoja yliopiston ulkopuolella. Voit ansaita 10–50 dollaria palkkioita Amazonilta, Starbucksilta tai Lyftiltä varauksen tekemisestä. Kun lahjakortti saapuu, käytä sitä viisaasti! Jotta voit tulla TA: lle, sinun on oltava olemassa oleva suhde professorin kanssa. Koska kuluttajille on maksettu yli 50 miljoonaa dollaria, et halua missata tätä hienoa tutkimusyritystä! Olen kokeillut ja toistanut vain, kun olen oppinut, että koulussa on paljon mahdollisuuksia ansaita rahaa, tässä on luettelo kymmenestä: Sijoituksellesi on annettu 90 päivän tyytyväisyystakuu.

  • Jos et ole tyytyväinen sijoituksesi jostakin syystä 90 päivän kuluessa, Fundrise ostaa takaisin sijoituksen alkuperäiseen hintaan.
  • Sinun on suoritettava aihekoe, pilkkakoe ja taustatarkistus ennen palkkaamista.
  • Ne tarjoavat myös mahdollisuuksia verkostoitua työnantajien ja yritysomistajien kanssa yhteisössä.
  • Yöpymismatkailijat etsivät aina mukavaa sänkyä, etenkin koska usein matkustavat ovat usein väsyneitä hotelleista ja moteloista.
  • Monet jatkokirjailijat voivat löytää työpaikkailmoituksia julkisilla freelance-sivustoilla, kuten Upwork, mutta myös Craigslist-sivustolla on työpaikkoja.

Vaikka puhuisit vain yhtä kieltä, voit löytää mahdollisuuksia opettaa englantia toisena kielenä kiinalaisten koulujen ja muiden oppijoiden keskuudessa Internetissä, hän sanoo. Vaikka he eivät ansaitse sinulle suuria tuloja, tutkimukset ovat loistava vaihtoehto kiireisille opiskelijoille, joilla on muutama ylimääräinen minuutti aikaa varata koko päivän ajan. Onko sinulla tyypillistä ääntä? Ja jonkun on puhdistettava heidät.

Toivottavasti löydät hienoja vaihtoehtoja kokeilla. Ja vaikka harjoittelujaksot ovat tyypillisesti väliaikaisia ​​- lukukausi, kesä tai koko lukuvuosi -, niistä voi tulla pysyviä uramahdollisuuksia. Ei ole enää kysymys siitä, onko raha ansaitseminen yliopistossa välttämätöntä. Kun olet palannut kotiin, skannaa vain tuotteen viivakoodi ja ota kuva kuitista. Napsauta tätä saadaksesi nopeasti TEFL: n edulliseen hintaan! Jos asut vain kampuksen ulkopuolella, asunnosi vuokraaminen Airbnb: llä voi olla hieno tapa ansaita ylimääräistä rahaa tauolla tai lomalla.

Mieti, oletko valmis käyttämään rahaa aloituskustannuksiin.

Mystery Shopper

Onko sinulla autoa, joka vain istuu tyhjäkäynnillä suurimman osan ajasta? Kysy ylemmän luokan ammattilaisilta tai korkeakoulututkinnon suorittaneilta, kuinka he saivat lopunsa tapaamaan inspiraatiota seuraavaan työhösi. Jos sinulla on auto, pyörä tai jalkoja, hyödynnä vapaa-aikaasi luokkien välillä. Lähetä ilmoitus Craigslistissa, Facebook Marketplacessa tai jopa aivan kaupungin ympäri. Amazonilla on itse asiassa paljon erilaisia ​​työpaikkoja freelancereille ja kotoa työskenteleville ihmisille, arvostelujen kirjoittamisesta asiakaspalveluun mekaanisiin turkkiin. Sinulle maksetaan tekemästäsi testauksesta.

Sinun on myös voitava räätälöidä ne auttamaan heitä kiinnittämään potentiaaliset työnantajat. ”Rikki yliopisto-opiskelijan” stereotyyppi on osa kulttuuriamme. Joustavuus on tässä avainasemassa. TaskRabbit on palvelu, joka yhdistää Taskerin (taidot) ihmisiin, jotka tarvitsevat niitä. Käytä sitä viisaasti, ystäväni.

Hanki palkka opiskeluun: Sovellus, joka maksaa sinulle opiskelusta

Voit ansaita 10 pistettä vain rekisteröitymällä AchieveMint-ohjelmaan ja yhdistämällä sovelluksen. Se on todella ansaitseva tapa ansaita rahaa verkossa, se hyödyttää kaikkia osapuolia, voit työskennellä niin paljon tai vähän kuin haluat ja taloudellinen vaurautesi kasvaa sitä paremmin, useimmat ihmiset haaveilevat mielekästä työstä, joka voi myös tarjota heillä on keinot elää kunnolla, tässä verkossa opettaminen voi varmasti toteuttaa unelman. Vammaisuuden saajat:, cactus palkkaa freelance-työntekijöitä erilaisille muokkauspaikoille. Kun olet valmis, käteisellä nämä pisteet saat palkkioita. Joitakin näistä sivustoista ovat: Tyypillinen lastenhoitaja saa noin 20 dollaria tunnissa. Erityisen lahjakkuuden vaatii näyttelyn katkaisu kadunkulmassa, bussissa tai metrolla.

  • Sen sijaan, että kuluttaisit vain rahaa siellä, miksi et tee niistä rahaa?
  • Hänen kurssi Affiliate-markkinoinnin tuntemisesta on vaiheittaiset oppaat tytäryrityksen luomiseen ja ansaitsemiseen.
  • Osa-aikatyö Osa-aikatyö on ilmeinen ensimmäinen valinta, jonka valitsi suurin osa opiskelijoista, jotka haluavat täydentää opintolainaa.

8 Tapaa Aloittaa Aamusi Pois Tuottavasta Huomautuksesta

Sinulla on oltava kolmen vuoden ajokokemus. Sinun on oltava tekemisissä humalassa olevien opiskelijoiden kanssa, jotka soittavat sinulle kello 3 aamulla, koska he ovat suljettuina rakennuksesta, kämppiksen riitoja ja kotisairaita aloittelijoita. Ainoa mitä sinun tarvitsee tietää löytääksesi online-työ, on mistä aloittaa etsiminen. Vaikka uskotkin, että kuvia ei kannata myydä, kokeile sitä. No, voit lähettää ideasi Quirkylle. Valitettavasti, jos haluat ansaita rehellisen elantonsa kotoa, olet myös huijareiden yleinen tavoite, etenkin näinä taloudellisesti vaikeina aikoina.

Tässä ovat parhaat online-työpaikat korkeakouluopiskelijoille.

Ne Vieraiden Kielten Luokat Voivat Laittaa Rahaa Taskuun

Ole ohjaaja Jos olet jonkin verran asiantuntija, kannattaa ehkä harkita muiden ohjaamista potentiaalisena sivutoimintana. Se on sovellus, joka auttaa sinua rakentamaan sijoitussalkun, samalla kun opetat sinulle miten sijoitus toimii. Käytätkö Googlea tai Yahoota etsimään jotain verkosta? Todella helppo rekisteröityä ja käyttää, Survey Junkiessa on yli 5 miljoonaa käyttäjää. Thomas vietti kesän maissin poistamisella, mutta omalla alueellasi voi olla kaikenlaisia ​​maatalouden töitä, jotka liittyvät sadonkorjuuseen tai pellonpuhdistukseen. Jos et osaa kirjoittaa, on paljon muita asioita, joita verkkoyritykset tarvitsevat esimerkiksi kalenterin, sosiaalisen median hallinnassa, sähköposteihin vastaamisessa, viestinnässä, tietojen syöttämisessä jne.

Jos ostetullesi havaitaan hintojen lasku, Paribus ilmoittaa sinulle siitä ja auttaa palauttamaan hintaeron.
Tässä on luettelo yli 22 verkkosivustosta, jotka maksavat vierasviesteistä ja kuinka paljon he maksavat.

Laki Motivaatiosi Mukaan

Kattovarasto voi auttaa. Asiakaspalvelu ja käyttäjän arvostelut, monet yritykset tarjoavat tämäntyyppisiä tilejä ilmaiseksi. Tehtäviin kuuluu LinkedIn-profiilin kirjoittaminen, ääniviestinnän tallennus, AdWords-kampanjan parantaminen, PDF-tiedostojen muuntaminen Wordiksi ja sadat muut. Ja monien näiden tuotteiden luominen ei vie paljon tilaa - joten se voi olla asuntolassa huoneystävällinen. Tutustu Care-hakemistoon. Tärkein vinkki, jonka voin antaa, on koskaan lopettaa oppiminen. Osta luettelossa olevia tuotteita osallistuvissa kaupoissa ja älä unohda tallentaa kuitti!

  • FTC tarjoaa vinkkejä salaperäisten ostoshuijausten välttämiseksi.
  • Hanki palkka koota huonekaluja, tehdä puutöitä, suorittaa asioita tai vain odottaa rivissä.

Ole Ohjaaja Ja Ansaitse Rahaa Opiskellessasi.

Yksi parhaista tavoista päästä alkuun on rakentaa oma verkkosivusto, jonka avulla voit isännöidä sisältöäsi. Voit ansaita mitä tahansa välillä 10 p - 20 puntaa kappaleelta, ja ansiot voivat todella kasvaa, jos sinulla on suuri kokoelma. Tämä ei ole jotain mitä useimmat opiskelijat voivat tehdä, mutta kuka tietää? Jos et ole varma mistä aloittaa etsiminen, käy yliopiston urakeskuksessa. Tule henkilökohtaiseksi valmentajaksi Jos sinulla on intohimo kuntoasi, voit harkita tullaksesi henkilökohtaiseksi valmentajaksi. Ennustajat ennustavat, että Amerikassa on enemmän koiria kuin ihmisiä vuoteen 2025 mennessä.

Hanki Cashback ostaessasi

Voit jopa tarjota lisäpalveluita, kuten lemmikkien hoitoa. Se on myös täydellinen asia, kun pystymme jatkamaan jatkamista valmistumisen jälkeen. Voit pussittaa noin 8 puntaa tunnissa per koira, ja se on myös hieno tapa pysyä kunnossa. Kampustaiteilijamallina poseesi taideopiskelijoille, kun he piirtävät tai maalaavat kuvasi. Tarvitsetko vähän Snapple-rahaa?

Sinun ei tarvitse olla käynyt kulinaarisessa koulussa. Sitten, jos haluat videotallenteita, veloitus on kohtuullinen. Niin paljon, että kunkin lukukauden lopusta on tullut jotain dumpster-sukelluslomaa Columbian ja NYU: n kampuksilla New Yorkissa. Sinun ei tarvitse mitään kokemusta tullaksesi virtuaaliassistentiksi. Jaa mitä jääkaapissa on, englanninkielisyyden testaamiseksi ulkomaiset opiskelijat suorittavat testit, jotka sisältävät kappaleiden kirjoittamisen, jotka täytyy pisteyttää. Korvaus vaihtelee yliopiston mukaan, mutta useimmat tarjoavat alennettuja asumis-, ateria- tai lukukausimaksuja, ja jotkut tarjoavat myös käteisrahaa. Lastenhoito-opas opastaa sinut tärkeimpien näkökohtien läpi.

Vuokraa Autoosi

Verkkomarkkinointi, joka tunnetaan myös nimellä MLM (Multi-Level Marketing), on liiketoimintamalli, jonka avulla voit tuottaa jatkuvia tuloja kahdella tavalla: Joten se on hieno tapa säästää paljon rahaa samalla kun hankkit myös paljon johtamiskokemusta. Käytin tätä palvelua matkustellessani Sveitsissä ystävän kanssa ja voin vahvistaa sen olevan hyvä palvelu. Se on hieno, ja on olemassa tapoja myydä myös varastossa olevia valokuvia. Gazelle on toinen hyvä vaihtoehto, jos sinulla on muita teknisiä tuotteita, kuten puhelimia, joita et enää käytä ja haluat myydä käteisellä.

Jotkut telemarkkinointityöt sallivat sinun työskennellä kotoasi (tai asuntolasta), jos sinulla on Internet ja puhelin. Mitä tiedät paljon? Taidesi on jo kokopäiväinen työ, mutta sinun on myös vietettävä paljon aikaa älykkääksi liikemieheksi. Kuinka tekisit sen? Transkriptionistina kuuntelet äänitiedostoja ja muutat ne kirjallisiksi. Yleensä opiskelijana et aio tehdä kirvesmiehiä tai sähkötyötä. Uskon, että voit ansaita rahaa blogeilla, ja vaikka tulosten näkeminen voi viedä useita kuukausia tai vuosia, se on hauska ja palkitseva kokemus.