43 Perusteltuja tapoja ansaita rahaa kotoa

Tuhoaako taloudesi siirtyminen kaksituloparista yhden tulotason perheeseen? Leapforce etsii ihmisiä aina tähän työhön kotona. Ei ylimääräisiä huoneita, sänkyjä tai sohvia väsyneelle matkustajalle päänsä lepäämiseksi? Mystery-ostajia käytetään säännöllisesti supermarketien, vähittäiskauppiaiden, ravintoloiden ja hotellien testaamiseen.

  • Vain rekisteröidy ja odota sähköpostia kaikilla mahdollisilla mahdollisuuksilla.
  • Jos aiot luoda luettelon yhdestä näistä sivustoista, saatat hyvinkin luoda laajan verkon ja luettelon kaikista niistä.
  • Lue lisää tehtävistä mekaanisella Turkilla.
  • Jos asut kylmässä ilmastossa, odota, kunnes sää lämpenee.
  • Maksetut tutkimukset eivät korvaa kokopäiväisiä tulojasi, mutta ne ovat loistava tapa ansaita ylimääräistä rahaa puolella.

Jos kirjoittaminen ei ole sinun juttusi, tee mitä Caitlin Pyle teki: Mennään eteenpäin ja poistetaan tämä tieltä. Löysin San Franciscossa listattuja polkupyöriä hinnasta 25–70 dollaria päivässä, ja piti hienona, että ne ilmoittivat sopivan ratsastajakorkeuden, jotta voisin suodattaa liian pienet moottorit. Lisäksi ei ole työmatkaa. Vaikka se aloitti pelialustana, se kehittyy nopeasti sisällyttämään muun tyyppistä sisältöä.

Epätavanomaisempia varten tässä on joitain harvinaisia ​​ja luovia tapoja ansaita ylimääräistä rahaa vapaa-ajallasi. Saat palkkaa, kun sisältösi johtaa uuden opiskelijan liittymiseen Kurssin sankariin. Voit ansaita myös vastaamalla opiskelijoiden kysymyksiin alustalla tai hakemalla ohjaajaksi. Ilmoittautuminen - Hanki palkka testisivustoille ennen niiden julkaisua. Crowdspring - Graafisten ja verkkosivujen suunnittelukilpailujen lisäksi Crowdspring tukee myös yritysnimityskilpailuja, tuotteiden nimeämistä, otsikkolinjoja ja markkinointikopioiden kilpailuja.

Se antaa sinulle rahat takaisin (yleensä 7-10%) ruokailuun paikallisissa ravintoloissa ja jopa satoja dollareita rahaa takaisin hotelleissa. Lisätietoja vinkistä on oppaassa ansaita rahaa YouTubesta. Jos asut kaupungissa, jonka tunnetusti ilkeä julkinen käymälä on, voit saada rahaa. Michael vietti suurimman osan ajastaan ​​kyselyjen suorittamiseen ja löysi parhaat HIT: t postitettuna normaalina työaikana. ”Aseta omat hinnat ja pidä 80% niiden asiakkaiden maksuista, joiden kanssa olet yhteydessä markkinoihin.

Kun olet luonut tilisi, näet kaiken, joka on saatavana verkossa ja lähialueellasi.

ENeighbor

Swagbucks - Ehkä tunnetuin ja luotettavin kaikista kyselypaikoista, käyttäjät ansaitsevat “Swagbucks” (tunnetaan myös nimellä SB) jokaisesta suorittamastaan ​​tutkimuksesta. Yksi mielenkiintoinen uusi kaupallistamisidea verkkosivustojen omistajille on Repixel, jonka avulla voit ansaita liikenteesi ilman mitään sivustosi mainoksia. Ajattele sitä digitaalisena kiinteistökeinotteluna. 2% rahat takaisin antaa sinulle 90 dollarin lahjakortin vain 12 kuukaudessa. Aina kun joku ostaa sinulta kirjan, hänellä on mahdollisuus antaa kaupalle luokitus.

Löydät paljon tietojen syöttötöitä paikoista, kuten FlexJobs. Toiset veloittavat oletettavasti "yksinoikeudella" tuotteet, jotka sinun on tarkoitus myydä premium-hinnalla. Muista, että jos ostat sairausvakuutusta kohtuuhintahoidon lain nojalla, palkkioverohyvityksesi määrä perustuu muutettuun mukautettuun bruttovarojen (MAGI) suunnitteluun, joka ei vain säästä sinua veroissa, vaan vähentää terveydenhuollon kustannuksia. Voit tehdä tämän myös muille soittimillesi, kuten vahvistimille, mikrofonille, harppuille tai harjoitushuoneellesi tai studiollesi. Sinä pystyt tähän; Tiedän että voit. 9 miljardin euron osto toisen lomavuokrausjättilästä, HomeAwaysta. Voit ansaita 25–100 dollaria tunnissa virtuaaliassistenttina.

Luo maksettu Mastermind-ryhmä

Parasta, että vaadittavia vuoroja ei ole, ja sinun pitää kaikki ansaitsemasi vinkit. Jos asut kalliissa kaupungissa, voi olla tärkeää kasvattaa tuloja. Lataa vain puhelimeesi sovellus, joka istuu taustalla.

Jos joudut käyttämään ompelukonetta säätämään perheesi tai perheesi vaatteita, harkitse sen ottamista askeleen pidemmälle. Sain vain 10 dollarin Amazon-luoton, kun Paribus huomasi, että yhtä tilauksistani ei toimitettu ajoissa. Hallituksen vuokra-huone -järjestelmä tarkoittaa, että voit ansaita jopa 7500 puntaa vuodessa verovapaasti hankkimalla majoittajan. Itse asiassa Swagbucks on helppo ansaita rahaa päivittäisistä asioista, joita teet puhelimellasi tai tietokoneellasi.

Kaksi päivää ilmoittautumisen jälkeen sain tämän viestin: Ollakseni rehellinen, eBates-sivuston kaltaisen sivuston käyttämättä jättämiselle ei ole syytä, jos teet ostoksia verkossa, ja se on ylivoimaisesti yksi parhaista saatavilla olevista online-alennuspaikoista. Varat ovat saatavilla kolme päivää myynnin jälkeen. Aseta omat lastenhoitopalvelut, saatavuus ja kattamasi maantieteellinen alue. Jotta saat sanan palveluistasi, sinun on puhuttava monien ihmisten kanssa.

Ole Elämämalli

Hakeudu parhaisiin online-tutorointityöhön. Kiinni toimitusteeman kanssa, Amazon Flex -jakeluajurit voivat tehdä jopa 18–25 dollaria tunnissa. Sillä on ideamailma, ja sinä ihmettelet, kuinka paljon ihmiset maksavat 70-luvulta tulevasta räätälöitystä lastenhuoneen lampusta tai uudelleen värjätystä baarista. Ne toimittavat asiakkaille ja kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on huolehtia heistä hyvästä. Kuullut Airbnb: tä? Tiedätkö kuinka kalliit lahjakorit ovat, eikö niin?

Palauta Tulostuskasetit

Tietysti on poikkeuksia, mutta jopa poikkeuksilla sinun on pidettävä sitä ammattimaisena. Ehkä valitsit suojan, kun lapset olivat nuorempia, etkä enää tarvitse suojausta. Seuraavassa luettelossa, joka sisältää 17 erilaista tapaa tuoda rahaa kodin mukavuudesta, on jokaiselle jotakin jokaiselle. Tässä on joitain ehdotuksia tuotteista, joita voit tehdä ja myydä:

Harkitse kotisi verkkosivustojen testaamista osa-aikaisena ponnisteluina. Jos et ole aivan valmis perustamaan omaa yritystäsi, mutta haluat maistaa yrittäjyyttä, yksi näistä vaihtoehdoista voi olla kohtuullinen valinta. On olemassa useita online-kauppapaikkoja, kuten Sailo (jos sinulla on purjevene, jonka haluat vuokrata) ja KitSplit (sille digikameralle, jota et enää käytä), jotka voivat auttaa vuokraamaan tavaroitasi ja ansaitsemaan rahaa kaupassa. Jos aiot ommella muille ihmisille, taitosi on oltava selvästi keskimääräistä korkeampia.

Rob loi ilmaisen työpajan muuttaaksesi intohimosi säästökaupoissa, pihamyynnissä ja kirpputoreilla käydä kannattavana jälleenmyyntiyrityksenä - vain 14 päivässä. En tietenkään voi taata samaa tulosta, mutta teen 20 dollaria melkein minkään viikonpäivän tekemättä jättämisestä! Oletko kokeillut jotakin näistä ideoista? Ainoa mitä sinun on tehtävä, on merkitä esine ja pudottaa se UPS-sijaintiin.

Jos olet todella kiinnostunut tulla bloggaajaksi, aloita tutustumalla ProBloggerin, Copybloggerin ja Boost Blog Traffic -arkiston arkistoihin.

Kerää Alumiinitölkkejä

Täältä voit nähdä kuinka teen rahaa bloggaamiseen. Onneksi laillisia rahaa ansaitsevia sovelluksia on paljon enemmän. ACX - Äänikirjojen luomisen vaihto on mielenkiintoinen foorumi yhdistää kirjailijoita ammatillisten kertojien kanssa - kuten nimestä voi päätellä - luoda äänikirjan version kirjastaan. Mainitsin yllä idean verkkokaupan luomisesta, mutta voit myös tyhjentää talosi ja myydä asioita, joita et enää käytä (CD, DVD, keittiökoneet jne.) On olemassa useita verkko-oppimisalustoja, joiden avulla voit jakaa taitosi. Verkkoyrityksiä aloittavien valtavien aaltojen jälkeen virtuaaliassistentiksi on tullut hyvä tapa ansaita rahaa. Heidän ohjelmassa opit salaisuuksia alan asiantuntijoilta, jotka on aseistettu omilla työkaluillaan ja tiedoillaan, laskeutua korkeammin palkkaavaan työhön ja ansaita enemmän rahaa.

Jos valitset sen, palautat sen ja myyt sitten uudelleen, saat 100% voittoa, pois lukien matka. Yksi ystävistäni näki sen ja maksoi hänelle 150 dollaria dollaria tehdäkseen toisen tyttärelleen. Lue lisää nurmikkoyrityksen perustamisen eduista ja haitoista. Pörssimaksu on pieni, ja he ottavat 3. Tai voit käyttää sitä jakamaan ajatuksiasi maailman kanssa.

Nyt voit maksaa videoiden katselusta, mukaan lukien elokuvien esikatselut, uutiset, julkkisvideot ja kaikenlaiset muut videot. Kun tuotteesi myydään, tulosta lähetysetiketti eBaysta ja lähetä se matkalla. Jos olet aloittelija tai keskimääräinen ompelija, odota, kunnes parannat heidän taitojaan, ennen kuin yrität ansaita rahaa tämän tyyppisissä yrityksissä. Kerro meille kuinka se meni! Aikaisempiin pyöriviin luokkiin - jotka muuttuvat kolmen kuukauden välein - on kuulunut ruokakauppoja, huoltoasemia ja varastoseuroja, kuten Costco ja Sam. Yhtiö on toiminut vuodesta 2019 ja on yksi vakiintuneimmista toimijoista tällä alueella.

Käytä eBatesia tai Swagbucksia verkkokaupoissa

Jos sinulla on vankka online-markkinointitaito, löydät tämän paljon helpommaksi kuin jos olisit täysin aloittelija digitaalisen markkinoinnin maailmassa. He antavat sinulle myös 0 dollaria. En sano, että ansaitset tuhansia, mutta se on legit ja voit ansaita ylimääräistä rahaa. Ylimääräisten tulojen ansaitseminen sivutoimisto-, keikka- tai freelance-työn kautta on laillinen tapa venyttää budjettiasi, käynnistää taloudellisia tavoitteita tai maksaa velka. Se on myös hieno tapa nähdä, haluatko joskus avata oman videonmuokkausyrityksen. Tutustu joihinkin alla lueteltuihin maksettuihin tutkimussivustoihin. Tässä on joitain suosituimmista nopeista n 'helpoista tavoistani säästää muuttamatta dramaattisesti elämäntyyliäsi kulutustottumuksiin.

Sinun on työskenneltävä sen hyväksi. Pankkitileiltä, ​​vakuutuksilta, vuokra- ja hyötytalletuksilta, tallelokeroilta ja muilta paikoilta maksamatta olevat rahat muodostavat arviolta 40 miljardia dollaria osavaltioiden hallitusten kanssa. Vaatimukset Blogi, sosiaalisen median tili tai muu läsnäolo verkossa, joka houkuttelee tasaista kävijämäärää. Jäsenet voivat ansaita rahaa, palkintoja ja osallistua 10 000 dollarin neljännesvuosittaiseen palkintoarvontaan.

Tutor Online-ihmisille

Voit myös mennä sinne, missä muut päivätyöntekijät tapaavat, ja odottaa työnantajia, kuten rakennusurakoitsijoita, maisemanhoitajia, asunnonomistajia ja pienyritysten omistajia. Tällä kortilla ei myöskään ole vuosimaksua, minkä vuoksi minulla on ollut se yli 10 vuotta. On kuitenkin olemassa useita selkeitä polkuja eteenpäin. Voit ansaita rahaa myymällä esineitä monella tapaa. Huippuluokan ansaitsijat voivat kommentoida 50–100 dollaria tunnissa. Voit jakaa mielipiteesi auttaa merkkejä toimittamaan parempia tuotteita ja palveluita. Tee tämä kaikille markkinoille, joille haluat kirjoittaa. Ansaitaksesi rahaa Shopkickilla sinun tarvitsee vain ladata sovellus, ottaa käyttöön sijaintipalvelut ja alkaa ansaita potkuja.