Kuinka Ansaita Rahaa Nopeasti Verkossa

Tarvitaan myös taustan tarkistus. Jos tiedät mitä haluat ja tiedät mitä he haluavat, mahdollisuudet menestyä neuvotteluissa kasvavat huomattavasti. Nimeä vain yksi behemothyrityksistä, ymmärrät, että ne kaikki toimivat datan suhteen ja kuinka sitä voidaan käyttää tuottamaan enemmän tuloja. WordPress on ammattimaisen bloggaajan valitsema alusta, jossa on helppokäyttöiset ominaisuudet ja jonka avulla jopa aloittelijat voivat luoda oman bloginsa muutamassa minuutissa.

Sivustostasi riippuen tämä voi olla aika tuottoisa vaihtoehto. Siellä on ihmisiä, jotka ansaitsevat heille elantonsa. Älä yritä ymmärtää markkinoita enemmän, siksi on tärkeää tietää, mitä hintaa kannattaa kiinnittää riippuen siitä, mitä aiot tehdä. Voit huutokauppaa sarjakuvasi sivustolla, mutta voit myös myydä sarjakuvia suoraan kiinnostuneille ostajille.

Se todella riippuu asuinpaikasta, mutta voit laskuttaa 30 dollaria päivässä, joka osoittaa olevan 600 dollaria kuukaudessa (olettaen, että se on 8 tuntia päivässä), kun taas jotkut päivähoidot veloittavat vähintään 900 dollaria kuukaudessa. Nyt voit käyttää sen lisäksi, että käytimme yleisiä freelance-sivustoja, joista olemme puhuneet yllä, myös sivustoja, jotka keskittyvät lähinnä keikkojen kirjoittamiseen. Mutta jos se ei ole jotain, voit varmasti harkita sitä tilanteestasi riippuen. Lue lisää vinkkejä oppaastamme osa-aikatyön löytämiseen opiskellessasi. Menestyneimmät YouTube-kanavat kuuluvat kahteen luokkaan: Palkka on yleensä lähellä 10 dollaria/tunti, mutta voit ansaita enemmän palkkioilla. Rekisteröidy vain ilmaiseksi yhdelle suosituimmista cashback-sivustoista.

Kuinka Tehdä Asiantuntemusta Rahalle

Rakastan eniten tästä, että kun lunastat, EI odota. Nyt Etoron kanssa kaupasta on tulossa sosiaalista. Voit esimerkiksi olla intohimoinen avaruustutkimuksen tai teknologiayritysten tai ympäristöystävällisten yritysten suhteen. Lainat ovat kuitenkin riskialttiimpia, ja jos haluat pelata sen turvallisesti, voit silti ansaita jopa 2–5 prosenttia vuodessa. Luodaanpa sitten näytteiden kirjoittamista, valokuvaussalkkua tai linkkejä työhösi, anna heille tarpeeksi esimerkkejä idean saamiseksi, mutta ei niin paljon, että he eivät edes tiedä mistä aloittaa.

Niille teistä, jotka eivät tunne jäsensivustoja:

Muokkaa Videoita Verkossa

Lyön vetoa, että vuokra on suurin kustannuksesi. Voit tehdä tämän tekemällä ostoksia verkossa Rakutenin kanssa. Tässä on bonusvinkki: Jotkut tytäryhtiöohjelmat maksavat lyijyä kohti. Jos itse opit ja pystyt tarjoamaan aitoa arvoa, voit silti ansaita omaa pääomaa.

 • Jos olet tosissasi tulla web-suunnittelijaksi, suosittelen ostamaan koko Adobe Creative Cloud Suite -sovelluksen.
 • Sujuvat toisella kielellä?
 • Saat maksua blogeille, twiitille, valokuville ja videoille.
 • Rakuten saa 10 dollarin palkkion, koska olet ostanut kengät niiden kautta, mutta sitten he antavat siitä 7 dollaria takaisin sinulle.
 • Alibaba on kiinalainen verkkokauppa, joka vastaa kiinalaisia ​​toimittajia ostajien kanssa ympäri maailmaa.
 • Skillsharen kaltaiset sivustot etsivät jatkuvasti opettajia luomaan kursseja ja tukemaan opiskelijoitaan verkossa.
 • Nyt blogini ansaitsee noin 1000 dollaria kuukausittain pelkästään näyttömainonnasta.

Käynnistä Ja Kasvaa Käynnistys

Sinun on maksettava heille takaisin, mutta se voi auttaa, jos olet sidoksissa. Haluaisin kuulla sinusta! Tämä luettelo sisältää luovia tapoja ansaita rahaa, ansaita rahaa Internetissä ja miten ansaita rahaa kotona ilman sijoituksia. Tämä sivusto on ollut menossa oleva resurssi jo yli kymmenen vuoden ajan ihmisille, jotka haluavat ansaita vähän ylimääräistä rahaa verkossa. Nyt sen arvo on yli 17 000 dollaria, ja sen odotetaan olevan selvästi yli miljoona dollaria vuonna 2022. He ovat vanhempia, jotka ovat liian laiskoja kävelläkseen heitä. Luottopisteesi perusteella suoritat takaisin palautettavan talletuksen, joka on joko 49, 99 tai 200 dollaria. On melko helppoa ansaita ylimääräinen 20–30 dollaria kuukaudessa säännöllisestä käytöstä. Lisäksi voit saada ilmaiseksi 5 dollaria vain rekisteröitymiseen.

Piha/autotalli - joskus klassikot ovat parhaita ideoita. Tämä alusta (yhdessä muiden kanssa) tarjoaa isompia tehtäviä, kuten kodin peruskorjauksia. Mehustaminen on iso yritys. Voit suorittaa päätöksiä, kuten antaa vastauksia kysymyksiin yrityksen myymälänäytöistä tietyssä paikassa tai ottaa kuvia tuotteista.

Kuinka monta sähköpostiuutiskirjettä pommitat joka päivä? Kuinka ansaitsen rahaa verkossa blogin avulla: Jos olet erikoistunut ja sinulla on koulutusta juridiseen tai lääketieteelliseen transkriptioon, voit tehdä vielä enemmän. Uusille työntekijöille maksetaan palkkio 10 päivän ajan ennen kuin se vapautetaan heidän mekaanisen turkin ansiotililleen. Myy tavaroitasi verkossa. Vaikka verkkokauppasi verkkosivustosi on ehdottomasti mahdollista DIY, voit toimia ja käydä vaivattomasti käyttäessäsi all-in-one-verkkokauppasivustoa, kuten BigCommerce.

Lisätietoja Henkilökohtaisen Rahoituksen Hallinnasta

Luottokorttivelka kasvaa nopeasti, koska en voinut varata haluamaani elämäntapaa. Voit aina pelata muutamalla puhelulla ja nähdä, mikä toimii parhaiten. Voit taskuttaa mihin tahansa hintaan 0 dollaria. Sen sijaan, että luot omia grafiikkaasi tyhjästä, voit käyttää valmiiksi suunniteltuja elementtejä ja mukauttaa niitä tekemään niistä ainutlaatuisia sinulle. Mutta kuinka paljon rahaa tämä tuo? InboxDollars on markkinatutkimusyritys, joka maksaa sinulle heidän hakukoneen käyttämisen joidenkin näkyvämpien, kuten Google ja Bing, sijasta. Rekisteröityminen Facebook-viestitilitililläsi kestää kaksi minuuttia ja katsella, kuinka Trim menee töihin. Olemme omistaneet koko artikkelin Mystery Shoppingille, josta voit lukea täältä.

Mitä parempi arvostelu, sitä suurempi bonusmaksu. Olen aina yllättynyt Ibottat koskevista hyvistä tarjouksista. Tarvitset hyvän kameran ja jonkin verran kokemusta, mutta voit ehdottomasti ansaita joitain välttämättömiä tuloja tällä tavalla riippumatta asumistasi. Jos asut esimerkiksi lomakeskuksen lähellä, voit ostaa pullotetun veden tapauksia, laittaa ne jäälle ja myydä ohikulkijoille tuplasti siitä, mitä maksit. Katso nämä yli 16 yritystä, jotka tarjoavat ilmaista rahaa, kun suoritat yksinkertaisia ​​tehtäviä vapaa-ajallasi: Rakastat tätä, jos haluat ansaita helppoa rahaa hauskanpidon aikana. Tarvitset kandidaatin tutkinnon ja pystyt laillisesti työskentelemään Yhdysvalloissa. Älä missaa!

Tule Online-notaariksi

Siksi yritykset tarjoavat palkintoja (rahaa, lahjakortteja, ilmaisia ​​tuotteita jne.) Vastineeksi siitä, kun annat mielipiteesi. Se on online-liiketoiminnan standardi maksujen vastaanottamiselle ja muille maksamiselle. Tänään ei ole tarvetta rahoittaa Wolf of Wall Street -tyyppisten osakevälittäjien jahteja. Tämän ei tarvitse pelottaa sinua. Kirjoittaminen, tilausten käsittely, kirjanpito, sosiaalinen media ja asiakastuki ovat vain muutamia tehtävistä, joita sinulta voidaan kysyä virtuaaliassistenttina. Voit joko mainostaa kampuksella tai listata ne verkossa erittäin helposti Amazon Marketplacessa (muista vain, että he ottavat palkkion myydyistä kirjoista).

 • Saatat joutua hankkimaan luvan tai maksamaan pienen maksun.
 • Kaikki meistä eivät ole niin vakavassa tilanteessa, että saamme anteeksi vain velamme.
 • Tämä on hiukan erilainen kuin eBay Arbitrage.

Kerro äänikirjat

Joko niin, voit odottaa saavan kohtuullisen nopeasti rahaa suhteellisen nopeasti, jos sinulla on näitä esineitä makasi talosi ympärillä. Rakasta koiria, mutta et ole valmis hankkimaan omaa? Yleensä hakemistot toimivat veloittamalla kuukausittainen merkintämaksu. Ainoa tapa nähdä, oletko kelvollinen, on täyttää heidän kyselylomakkeensa. Mutta on toinen tapa ansaita entistä enemmän Fiverriltä mahdollisesti paljon vähemmän työstä. Luo aktiivinen sosiaalisen median läsnäolo Twitterissä ja LinkedInissä auttaaksesi sinua löytämään uusia asiakkaita.

Itse asiassa Pat julkaisee jopa tuloraporttinsa verkossa osoittaen, kuinka hän on ansainnut yli 2 miljoonaa dollaria pelkästään viimeisen 12 kuukauden aikana. Hän loi ilmaisen johdanto-koulutuksen kuuden lukuisen kirjoitusuran rakentamiseksi. Jos luotto on huono tai huono, sinun on korotettava pisteet ennen kuin saat parhaat kortit. Swagbucks saa vahvistuksen ostostasi 1–3 päivän sisällä tilauksen tekemisestä. Asetat esimerkiksi tavoitteen kerätä 2019 dollaria kuukaudessa. Jos et saavuta tavoitettasi, rahasi menee HealthyWagen tukemiseen, mukaan lukien palkinnot muille, jotka saavuttavat tavoitteensa. Rekisteröidy kokeillaksesi sitä riskittömästi 5 dollarin liittymisbonuksella.

Hyödyllinen TV

Bloggaaminen on yksi passiivisten tulojen suosikkimuodoistani. Tai sinulla voisi olla vain online-portfolio. Vastaatte kaikki samoihin kysymyksiin. Clarity on yrityssivusto verkkosivustolle aloittajille ja yrittäjille. Ok, tämä on ylivoimaisesti luotettavin ja lukija suosikki. Voit päästä mukaan ilman aikaisempaa transkriptiokokemusta, sinun on vain suoritettava lyhyt testi, jonka uskon voivan suorittaa uudelleen, jos epäonnistut sen ensimmäisen kerran. Tutustu heidän hauskanpito- ja elämäntapa-luokkaansa saadaksesi lisää inspiraatiota.

Etsitkö todellista kotityötä, joka voi ansaita jopa 60 000 dollaria vuodessa? Tämän jälkeen suosittelen vain sellaisia ​​tutkimussivustoja, jotka ovat toimineet parhaiten minulle ja useimmille käyttäjille! Totuus on, että online-rahalla ansaitseminen voi välttyä sudenkuopoista. Onneksi nyt on enemmän tukea, koulutusta ja mahdollisuus saada rahoitusta orastaville startup-yrityksille kuin koskaan ennen. Rakastatko juuri leikatun puun tuoksua? Maksaaksesi kyselyiden ottamisesta vie aikaa, mutta sitkeästi näet, että rahat kasvavat. Tässä viestissä aion näyttää sinulle kuinka saada ilmaista rahaa. Hienovaraisten sanojen tai lauseiden, kuten "ainutlaatuinen", "harvinainen" ja "vain rajoitettu aika", tarvittaessa, on osoitettu lisäävän myyntihintaa ja muuntokurssia.

Liity Kotiverkkoon.

Palkka on viikoittain, mutta jos luotettavat, johdonmukaiset maksut ovat tärkein prioriteettisi, tämä saattaa olla oikea paikka sinulle. Katso, nämä pienyritykset (ilmeisesti) maksavat arvokkaita korkoja näistä lainoista, ja sinä ja minä kuten ihmiset voimme ostaa joukkovelkakirjoja, jotka maksavat 5% korkoa. Mutta pidä tämä tärkeä sääntö mielessä: Turo on ”autojen jakamisen markkinat. Aloita säveltämällä luovia pienyritysten markkinointiideoita paikallisille yrityksille. Varmista, että vaikutat ensimmäisestä asiakasryhmästä, jonka kanssa aloitat työskennellä alueellasi. Se on säästö 120 dollaria vuodessa.

Rahat takaisin maksetaan Ibotta-tilillesi 48 tunnin sisällä. Tärkein pääsyn este on hyväksytyn auton saaminen, joka on tehokas pitämään kustannuksesi alhaisena. Siellä tulet kiinteistöveron valitusliiketoimintaasi. Asun lähellä Kaakkois-alueen suurimpia kirpputoreja ja voit saada pöydän 10 dollaria viikonloppuna. Joillakin teistä on se sohvatyynyissä, mutta niille, joilla ei ole, meillä on paljon mahtavia tapoja ansaita rahaa nopeasti (joista monet ovat verkossa). Se oli minulle tuolloin mielenkiintoista jännittävää, koska en ollut varma, että pystyn aluksi ansaitsemaan podcastini.

Soita Tai Laula Musiikkia

Tässä on tarkempi kuvaus prosessista: Onko heillä mielenkiintoinen näkökulma? Tiedän, että olet lukenut tai nähnyt verkossa mainoksia, jotka lupaavat 3000 dollarin palkkioita sähköpostien lukemisesta, mutta se on kaikki BS. Vaikka jotkut harrastukset todella maksavat rahaa, toiset voidaan muuttaa kannattavaksi yritystoiminnaksi. Kolme suosituinta alustaa tähän ovat VIPKID, Education First ja Course Hero. Toinen vaihtoehto on Amazon Mechanical Turk (MTurk), jonka avulla voit suorittaa manuaalisia mikrotasoja yrityksen omistajille ympäri maailmaa.

Pura ylimääräistä rahaa, joka auttaa muita hallitsemaan intohimonsa musiikkiin. Normaalimaksu kuukaudessa olisi 14 dollaria. OLEN GENIUS? Esimerkkejä kenttäagentin tehtävistä ovat myymälöistä tai tuotteista valokuvien ottaminen, myymälässä olevien näyttöjen tarkistaminen ja paljon muuta. Jos se kuulostaa veneeltäsi, jossa olet, ei ole liian myöhäistä ansaita kyseisiä tuloja. Toinen tapa saada asiakkaita graafiseksi suunnittelijaksi on siirtyä offline-tilaan. Käytämme myymäläjaksoa vahvistaaksesi kanssamme, että tilauksesi on lähetetty.

Sen avulla voit perustaa ja ylläpitää verkkokauppaa aiheuttamatta kustannuksia tuotteiden varastoinnista ja lähettämisestä. Jotkut eBay-myyjät katsovat suuntauksia ja yrittävät ennustaa, mikä tulee olemaan markkinoiden edessä. Saapuminen postilaatikkoon nolla on jotain, jota yritän tehdä joka päivä pysyäkseen järjestäytyneenä. Tässä on kuusi suosituinta maksullista kyselysivustoani: Skillshare on sisäänrakennettu verkko-oppimisesta kiinnostuneen yleisön kanssa. Luo passiivisia tuloja.

Kerro minulle, mitä mieltä olet näistä ilmaisista rahaa ansaitsevista vaihtoehdoista ja oletko kokeillut jotakin niistä.

Ihmisten Madonlähtö

Niin kauan kuin tarjoat edelleen arvokasta tietoa yleisöllesi - he maksavat mielellään kuukausittaisen tilauksen. Pankit kilpailevat kovaa kilpailua yrityksestäsi ja maksavat 100 dollaria, 200 dollaria tai jopa 300 dollaria vain asiakkaaksi tulemisesta. Ilmainen forex-signaalin blogspot € easyfree forex -signaalin blogspotonline forex trading service us. Oletko kuullut Nielsenistä, yrityksestä, joka seuraa tv-luokituksia? Jos näit jotain, joka todella kiinnostaa sinua, kokeile sitä ja opi lisää siitä. Ole ylimääräinen Pidätkö itsestäsi orastavasta nuoresta näyttelijästä tai vain henkilöstä, joka kävelee ohi taustakaappauksen Eastenders-jaksosta? Monet virtuaaliassistentit ovat myös löytäneet tapoja ansaita rahaa verkossa tavoittamalla tuotemerkkejä ja yrittäjiä kysymällä, ovatko he kiinnostuneita palkkaamaan virtuaaliassistentteja. Älä unohda sellaisia ​​asioita kuin ilmaiset verkkokaupan työkalut, käyttäjän luoma sisältö, viestisovellukset ja chatbotit.

Se on mahdollista 30 dollaria tunnissa. Tietysti tuotteelta on korkeampi hinta ja marginaalisi ovat alhaisemmat, mutta voit perustaa verkkokaupan vähän enemmän kuin Shopify-teeman ja joitain isännöityjä kuvia tuotteistasi. Sen sijaan, että myydisit vain oman aikasi, rakennat yritystä, joka voi mitoittaa ja kasvaa tuntien yli, joka sinun on myytävä joka päivä. Haluan vain käyttää aikaa puhua nopeasti rahahuijauksista. Siksi suurin osa näkemistäsi sovelluksista on ilmaisia.

Lisätietoja vinkistä on oppaassa ansaita rahaa YouTubesta.
 • Aloita suusanallisella suosituksella ystäviltä, ​​jotka tietävät, että he voivat luottaa sinut halvimpiin lentoihin, ja siirry sitten eteenpäin ja luo Facebook- tai LinkedIn-ryhmä kutsuaksesi ihmisiä, jotka haluavat pysyä uusimpien tarjousten päällä.
 • Tietenkin, se ei alkaa niin.
 • Napsauta tätä oppiaksesi kuinka aloittaa kullan myyntiyritys.

Käytä Tätä Sovellusta Myydäksesi Vanhoja Kirjojasi

Muoti-, kauneus-, ruoka-, käsityö- ja muutama elämäntapa-alueet vaikuttavat voivat liittyä Team Rediin, Redbookin influenssaverkostoon. Digitaalisten tuotteiden myynti voi olla yhtä menestyvää kuin fyysisten tuotteiden myynti. Voit myös saada rekisteröintibonuksen täältä. Hyvien osa-aikaisten töiden löytäminen on helpompaa sanoa kuin tehdä. Vaikka et saa normaalia palkkaa, oikeilla myyntistrategioilla ja taitoilla sisäisenä myyntiedustajana, voit ansaita kunnollista rahaa jokaisesta sisäänmyynnistäsi. Sinun on luotava oma tyylikäs verkkosivusi ja sinulla on muutama muu projekti, jonka avulla voit näyttää potentiaalisia asiakkaita osoittaaksesi taitosi. Tärkeää on, että voit lisätä Palvelut-sivun, jossa hahmotellaan tarjoamiasi palveluita, niiden sisältämiä ja muita tärkeitä tietoja, joita potentiaaliset asiakkaat voivat tarvita. Joka päivä lisätään satoja tutkimuksia, jotka antavat sinulle enemmän mahdollisuuksia ansaita rahaa.

Mitä Ehtoja Kiinteistön On Täytettävä?

Kuitenkin, jos etsit ansaita puhelimeen valokuvauksen voi käyttää foap. Katso InboxDollars -katsaus. Emme tarjoa rikastuvia nopeita huijauksia. Alta löydät yli 35 erilaista tapaa ansaita rahaa verkossa, joka todella toimii. Jos olet vuokralainen, varmista, että kaikki on kosher-sopimuksella etukäteen. Kuulostaa aika uskomattomalta. Jopa jotain niin yksinkertaista - ainakin pinnalla - kuin bloggaaminen ansaita rahaa voi ansaita sinulle 6-7 luku tuloja. Projektimme, bitcoin-kaivostoiminta on erittäin kilpailukykyinen teollisuus, joten säännöllinen henkilökohtainen tietokone, jossa on hyvä graafinen prosessointiyksikkö tai GPU tai edes pieni kaivoskeskus, jossa on useita ASIC: it, eivät ole tarpeeksi kannattavia tällaisen liiketoiminnan harjoittamiseen. Käymme läpi ne kaikki viimeisimmässä viestissämme kuinka tehdä 500 dollaria nopeasti.

Hyvä viikonloppu keikka. Kun kansalaiset kasvavat yhä tietoisemmin planeettamme tarjoamista rajallisista resursseista, pelastus- ja kierrätysliiketoiminnasta tulee yhä kannattavampaa. Eri syistä ihmiset ovat liian kiireisiä, heillä ei ole laitteita jne. Liittyvä, näiden reaaliaikaisten karttapakettien avulla voit soveltaa teknistä analyysiä satoihin valuuttapariin. Ei ole olemassa sellaista online-rikastuksen pikaohjelmaa. Rekisteröitymällä Transcribe Me -sivustolla pääset työskentelemään tehtävissä, joissa sinun odotetaan muuttavan audiot ja videot tekstimuotoon. Kerro pomollesi, että olet kiinnostunut mahdollisuudesta.

SponsoredTweets

Yhtiö tarjoaa sinulle seuraavat vaihtoehdot tuotteiden ostamiseen: Ihmiset rakastavat ostamaan kotitekoisia tuotteita, varsinkin kun takana on allekirjoitus tai tarina. Tutustu luettelooni parhaista sivutoiminnoista vuonna 2019, josta löytyy ideoita, jotka on tarkoitettu toimimaan turvaverkkona siinä tapauksessa, että tarvitset ylimääräistä rahaa. Jos kysyit minulta yli vuosi sitten, minulla ei ollut aavistustakaan, että blogeista voisi ansaita rahaa! Voit ladata vierailijoilta maksun kuvien lataamisesta. Voit myös ansaita paljon rahaa verkossa koodaamalla uusia taitoja Amazon Alexalle. Joten olen koonnut sinulle ilmaisen mestarikurssin, jonka avulla voit levittää kaiken blogin aloittamiseen liittyvän työn sarjaksi toimintopaketteja. Oman verkkosivuston tai blogin omistaminen on täällä plus, mutta vaikka sinulla ei olisi verkkosivustoa, voit silti julkaista artikkeleita esimerkiksi HubPages-sivustoilla ja ansaita tytäryhtiöiden tuloja näyttämällä mainoksia.

Mutta se vaatii jonkinlaista olemassa olevaa yleisöä. Minulla on ollut kaksi kaveria tekemässä tätä, kun he tarvitsivat ylimääräistä rahaa päästäkseen loppuun. Ehkä unohdit noutaa viimeisen palkkasi tai muutit ennen kuin valtion palautus postitettiin sinulle. Tiedän, että Augustan ihmiset tekevät suuria dollareita vuokraamalla kotejaan ihmisille Masters-viikon aikana.

Thomas Cook lopettaa kaupan - uusimmat tiedot ja oikeutesi

Tähän sisältyy usein mielipiteiden kirjoittaminen tai ilmoittaminen, kyselyihin tai kyselyihin vastaaminen tai keskusteluryhmässä puhkeaminen. He antavat sinulle myymälähyvityksen, jos ne kantavat sitä. Ulkona syöminen voi kallista. Jos olet kiinnostunut tutkimaan tätä prosessia syvällisesti, katso nämä resurssit ja Hostinger-käyttäjien menestystarinat: Pysy siinä. Tapoja ansaita ylimääräistä rahaa. Kun asiakas tekee ostoksen, ostat tuotteen puolestaan ​​toimittajalta, joka toimittaa sen sitten suoraan asiakkaallesi. Kun saat lisää asiakkaita ja rakennat mainetta yhteisössäsi erinomaisten tulosten tuottamiseksi, tulosi voivat nopeasti kasvaa.

Mennään eteenpäin ja poistetaan tämä tieltä. Mikä parasta, bloggaajan tai sivuston omistajan on keskityttävä vain sisällön luomiseen ja yleisön kasvattamiseen - kaupallistamiskerroin ja mainosten näyttäminen Google AdSense -palvelun kautta automatisoidaan ja hoidetaan Googlen omaan mainostajien hakemistoon. Voit korjata juttuja? Aloita asiakkaiden löytäminen. Valokuvien myyminen verkossa Shutterstockin kaltaisissa sivustoissa on hieno tapa ansaita passiivisia tuloja.

Tässä tapauksessa sinun on luotava houkutteleva profiili, asetettava tuntihinta ja kilpailtava sitten muiden kanssa tehtävistä. Katso kaikki parhaat resurssit blogiisi! Ajattele sitä digitaalisena kiinteistökeinotteluna. Verkkosarjat, tuotearvostelut, komedialuonnokset ja kepponet, vlogit, jopa videopelien esittelyt - on niin monia eri tapoja, joilla voit viihdyttää ihmisiä YouTube-kanavasi kautta. Voit rekisteröidä ilmaisen 7 päivän kokeilujakson nähdäksesi, onko se sinulle.