Kuusi Tapaa Ansaita Rahaa Kaivostoiminnan Kryptovaluutta Ovat Yhtä Yllättäviä

Joten ajan myötä yllä oleva bitcoin-kaivoslaitteisto on lopulta vanhentunut eikä se voi viedä kauan, koska bitcoinien louhinta ei yleensä ole enää kannattavaa. Yksinkertaisesti sanottuna, Bitcoin ehdotti (ja siitä tuli nopeasti) toteuttamiskelpoista vaihtoehtoa perinteisille, luottamukseen perustuville rahoituslaitoksille ja mekanismeille rahoitustoimien toteuttamiseksi. Tässä on joitain Easyminerin ominaisuuksia, jotka tulee harkita ennen päätöksentekoa jatkaa sitä:

Huomaa kuitenkin, että ne myyvät sopimuksia hinnalla, jolla he ansaitsevat edelleen rahaa kaivostoiminnasta, joten on yleensä kannattavampaa ostaa laitteisto ja kaivos bitcoin itse. Tarkista, onko se joutunut aiempien haitallisten hyökkäysten ja hakkereiden kohteeksi, tukeeko se kaksifaktorista todennusta ja sen likviditeettiä. Eikä siinä vielä kaikki. Tämä johtuu siitä, että ASIC-sirut ovat seuraava askel tekniikan matkalla, ja ne ovat myös energiatehokkaampia, kuluttaen vähemmän energiaa kuin GPU. Bitmain-verkkosivustolla on edelleen joukko vähän hashrate-kaivojia, mutta useimmat tehokkaammat koneet myydään nopeasti. Kaivostatko ehkä jonkin verran epäselvää kolikkoa, saat edelleen maksua Bitcoinissa, joten tämä voi olla hyvä tapa aloittaa kaivostoiminta heti.

Bitcoinit lähetetään Bitcoin-lompakkoosi käyttämällä yksilöllistä osoitetta, joka kuuluu vain sinulle.

Seleronit, yhden muistitikun kokoonpanot ja muut rahaa säästävät pikavalinnat ovat kaikki hienoja. Heidän on myös se, että miksi he myyvät sinulle pilvikaivossopimusta? Nämä ovat kuitenkin usein paljon pienempiä kuin suuret poolit, ja ansaitsevat rahaaan eri tavalla - esimerkiksi kuukausittaisilla tilauksilla tai lahjoituksilla.

Bitfury on veteraani Bitcoin-laitteisto- ja ohjelmistoyritys, joka perustettiin vuonna 2019. Bitcoin-kaivosaltaat ovat ryhmiä bitcoin miner4, jotka toimivat yhdessä ratkaistakseen lohkon ja jakaakseen sen edut. MicroBT Whatsminer M20S, jonka julkaisu on tarkoitus antaa elokuussa 2019, on tällä hetkellä kannattavin ASIC-kaivostoimittaja SHA-256-kolikoiden louhinnassa. Tässä vaiheessa sinun tulisi huomata, että jokainen Antminer-sukupolvi on melkein kaksi kertaa niin tehokas kuin edeltäjänsä. Krypto, kuten Bitcoin, on tarkoituksella perustettu automaattisella, hajautetulla mekanismilla, joka luo Bitcoinin ohuesta ilmasta tarjoamaan palkkioita kaivostyöntekijöille transaktioiden käsittelystä.

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kapasiteetin lisäys on myös linjassa bitcoinin hintojen nousun kanssa vuoden 2019 ensimmäisellä puoliskolla, joka aiheutti käytettyjen kaivoslaitteiden hintojen kaksinkertaistumisen Kiinassa ja lisäsi uusien koneiden kysyntää. M3X vaatii 1 800–2 000 wattia tehoa, joten se on tämän luettelon kaikkein virtaa nälkäisin ASIC-kaivosmies. Ohjelmisto sisältää muun muassa ylikellotuksen, valvonnan, tuulettimen nopeudenhallinnan ja etärajapinnan ominaisuudet. Käyttöliittymä ei ole kaunein, ja bannerimainokset ovat hieman ärsyttäviä. Loppujen lopuksi harvoin harkitsemme, kuinka paljon virtaa sähkölaitteemme kuluttavat. 5 TH/s hash-nopeutta. Kaivostoimittaja vuokraa sitten tämän laitteiston käyttäjille, tyypillisesti kiinteällä alkuperäismaksulla, johon lisätään lisäkustannukset - mukaan lukien kunnossapito ja sähkö.

Hashing24 on ollut mukana Bitcoinin kaivostoiminnassa vuodesta 2019. Tähän kysymykseen vastaamiseksi on hyvä tarkastella sekä pitkäaikaisia ​​että lyhytaikaisia ​​kustannuksia ja mahdollisuuksia. 8 nm SHA-256-sirulla ja hyötysuhde jopa 0.

Välillä 1/6 biljoonaa kertointa, skaalausvaikeustasot ja massiivinen verkosto, joka todentaa tapahtumia, yksi tapahtumaryhmä varmennetaan suunnilleen 10 minuutin välein. Siinä on paljon ominaisuuksia, kuten konfigurointitiedostot, lokitiedot, seuranta sekä ylikellotusominaisuudet ja API-valvonta. BTC-palkinnot myönnetään kaivostyöntekijöille, jotka ovat ratkaisseet matematiikkaongelmat, jotka ovat tarpeen bitcoin-tapahtumien todentamiseksi.

Kiitos paljon!

Aloitettiin Vuonna 2019

Kun teet online-ostoksesi esimerkiksi pankki- tai luottokortillasi, kyseisen tapahtuman käsittelee maksunkäsittelyyritys, kuten Mastercard tai Visa. RX 480: n nopeus on noin 250 - 270 KH/s ja se tuo sinulle verkossa noin 6000 satoshisia 24 tunnissa. Jos päätät aloittaa kaivostoiminnan itse, muista reunakustannukset mielessä.

Koska yhdessä päivässä tapahtuu jopa 600 000 ostoa ja myyntiä, jokaisen näiden tapahtumien tarkistaminen voi olla paljon työtä kaivostyöntekijöille, mikä saa aikaan yhden muun tärkeän eron bitcoin miner9s: n ja Yhdysvaltain keskuspankin, Mastercardin tai Visa: n välillä. Seuraava video tarjoaa sisäpiirin yhdestä Kiinan suurimmista kaivoksista. Jälkimmäinen voi olla nopeampi, mutta entinen on entistä käytännöllisempi, kätevämpi ja tehokkaampi näistä kahdesta. Neuvomme on, että älä sijoita enemmän kuin mitä sinulla on varaa menettää, äläkä harkitse ajattelemalla tasapainottamista ja voittoa vain muutamassa kuukaudessa. Siksi mitä korkeampi hash-korko, sitä enemmän mahdollisuuksia sinun on ratkaista monimutkaisia ​​algoritmeja ja ansaita bitcoineja. Bitmain vetoaa myös pilvikaivosteollisuuden markkinarakoon, joten se säilytti osan uusista koneistaan ​​vuokratakseen hash-voiman asiakkailleen. Tietysti sinun ei tarvitse ostaa tavaroita linkkiemme kautta, mutta tämä auttaisi meitä luomaan edelleen hyödyllistä sisältöä salausvaluuttayhteisölle. Huomaa, että tietokoneet, joissa on useita näytönohjaimia, ansaitsevat enemmän.

Se on käyttäjäystävällinen, mikä tekee uusien kaivostyöläisten käytön helpoksi. Ennen kuin sijoitat pääomaa kaivoslaitteiden ostamiseen, kannattaa arvioida kannattavuutesi Bitcoin-kaivoslaskurilla. Kuinka sijoittaa varastossa aloittelijoille, mahdollisuus lyhentää hintoja tai käydä kauppaa yrityksen uutisten ja tapahtumien avulla tarkoittaa, että lyhytaikaiset kaupat voivat silti olla kannattavia. Niiden on arvioitu valmistaneen noin 53% kaikista kaivoslaitteista. Vaikka APW3 ei ole halpa hintaan 140 dollaria plus toimituskulut, se on hyvä valinta tulevaisuuden päivitettävyyden kannalta, koska se voi myös käyttää virtaa nälkäistä AntMiner S9 -laitetta.

 • Tämä saa aikaan paljon mahdollisia kaivostyöntekijöitä.
 • Muista, että bitcoinien tai altcoinien pitäminen vaihto lompakoillasi on erittäin epävarmaa.
 • Sillä on suurin hash-nopeus, noin 14 TH/sek.
 • Yksi kustannuksista, jotka joudut huolehtimaan, on energiakustannukset.
 • Marraskuusta 2019 alkaen normaali yksin työskentelevä kotitietokone, ts. Ei sovelluskohtainen integroitu piiri (ASIC) eikä osa pilvikaivosverkkoa, vieisi 2.
 • Tämä puolestaan ​​antaa parempia tuloksia ja hajauttaa BTC-kaivosmiestä.

Paras

Kannettavat tietokoneet kuluttavat energiaa ja niillä on myös hajautusaste. Strongun U8-malli on myös yksi seuraavan sukupolven malleista, mutta hyvä osa on, että se ei tyhjennä taskujasi. Bitcoinin louhintaan suunnitellut ASIC-julkaisut julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2019. Tämän jälkeen annat yrityksen kaivoa puolestasi ja he maksavat sinulle palkkiot yleensä kerran päivässä. Bitcoinin louhinta on tehokasta vain silloin, kun tuottavuudesta on hyötyä ja juoksemisen kustannukset ovat alhaiset. Voit myös tarkistaa bitcoin-kaaviot.

 • Vuoden 2019 lopulla tapahtuneen suuren bitcoin-kultakoristuksen aikana bitcoin- ja altcoin-kaivostyöläiset tekivät pankkeja, ja kaivoslaitteistojen toimittajat tuskin pystyivät seuraamaan kysyntää.
 • 60] ja Bitcoinin on oltava alle 2 000 dollaria, jotta me todella häviämme.

Bitmain Antminer S5 arvostelu

Ne tarjoavat myös muutamia erilaisia ​​kaivossopimuksia, joista valita. Tämä on ollut keskimääräinen päivittäinen kasvu viimeisen 6 kuukauden aikana. Ilman sisällyttämällä heidän kaivosvoittoaan tämä on noin 140 miljoonan dollarin myynti.

Ainakin kannattavuutta mahdollistavat kohteet, joissa on alhaisemmat sähkökustannukset ja viileämpi ympäristö. Bitcoin-käyttäjien verkoston kasvaessa jatkuessa 10 minuutissa suoritettujen tapahtumien määrä kuitenkin lopulta ylittää 10 minuutissa käsiteltävien tapahtumien määrän. Kun este on ratkaistu, palkkio ansaitaan.

Tässä artikkelissa opit, onko sijoittaminen lautoihin edelleen sen arvoista.

Vastaus on kyllä, mutta heille on olemassa muutamia syitä tähän. Joten kaivostyöläiset siirtyivät käyttämään GPU: eja (graafisia prosessointiyksiköitä) tietokoneen näytönohjaimissa, koska ne tuottivat enemmän hajautusvoimaa ja kuluttivat vähemmän energiaa. Siitä huolimatta on hyvä mahdollisuus muuttaa takaisin fiatiksi voitolla näinä aikoina. Tai siirry CryptoCompare-palveluun. Se tukee myös suurimpaa osaa Bitcoin ASIC -kaivosmiestä.

Kuinka Lisääntynyt Salaustekniikan Sääntely Vaikuttaa Teollisuuteen

Vaikka bitcoin miner9: n ostamisen alkuinvestointi voi olla melko suuri, sen avulla voit tuottaa omaa tasaista uutta Bitcoin-virtaasi, kunnes täysi 21 miljoonaa on saavutettu. Ja jos olet kiinnostunut siitä, mitä Bitcoin on, miten se eroaa Bitcoin Cashista ja Ethereumista, ja missä sitä säilytetään, tutustu 'Mikä on Bitcoin' ja 'Bitcoin Wallet' -oppaisiin. Sinulla ei ole paljon onnea Bitcoinille - suosion voimakas nousu (yksi Bitcoin on 8 347 dollaria). Allasmaksuihin käytin tavallista 2%: n maksua, joka löytyy useimmista altaista. Huipputasolla oleva kaivosmies pystyy saavuttamaan 40 TH/s hashraten, ylittäen siten huomattavasti edellisen sukupolven kaivostyöläisten suorituskyvyn. Yhdessä mallissa on 6 Gt GDDR5-muisti (192-bittinen väylän leveys), kun taas toisessa mallissa on 3 Gt GDDR5.

AntMiner D3 on paras, kun kyse on Dash ASIC kaivostyöntekijöistä. Bitcoin-kaivosaltaat ovat tehokas tapa varmistaa nopeammat ja vakaammat BTC-maksut lohkojen ratkaisemiseksi, vähentäen samalla kaivossooloon liittyviä kokonaiskustannuksia ja epävakautta. Oikeudenmukaisuuden vuoksi emme kokeilleet optimointiasetuksia, joita Cudo Miner tukee. Tämä lähestymistapa antaa sinulle mahdollisuuden ansaita Bitcoin ja normaalit dollarit samaan aikaan samasta verkkosivustosta, monipuolistaa tulovirtasi näiden kahden välillä. On käytännössä mahdotonta kaivoa tarpeeksi bitcoineja korvaamaan alkuperäiset laitteiden ja sähkön kustannukset. Ennen kuin ostat Antminer S7: n, varmista, että sinulla on jo Bitcoinin kaivosohjelmisto ja Bitcoinin kaivosallas. Vaikka vaikeuslisäys ei melkein varmasti ole tasaista, sen pitäisi tuottaa tarkempi arvio kuin yksinkertaisesti jättää huomiotta vaikeusmuutokset. MultiMiner on avoimen lähdekoodin projekti, joka on yhteensopiva monien kaivoslaitteiden kanssa.

075J/GH vastaan ​​0. SP20: n 120 mm: n tuuletin on hiljaisempi kuin joko SP10- tai SP30-malli. Se ei ole kaupan suositus. Nykyään bitcoin-kaivostoiminta vaatii kuitenkin kalliita ASIC (sovelluskohtainen integroitu piiri) -piirejä, jotka ovat kaventaneet kaivostyöntekijöiden mahdollisia kenttiä.

Johtopäätös: Mikä on paras Bitcoin Miner0?

Osta riittävä määrä jäähdyttimiä, jotta laitteesi toimisi. Ajan myötä kaivostyöläiset kuitenkin huomasivat, että videopeleihin yleisesti käytetyt näytönohjaimet olivat tehokkaampia kaivoksessa kuin pöytätietokoneet ja grafiikankäsittely-yksiköt (GPU) tulivat hallitsemaan peliä. Tässä postituksessa tarkastellaan markkinoiden parhaita Bitcoin-kaivosohjelmistoja. Ohjelmistojen analysointia varten voit selata Cgminerin virallista säiettä täältä.

Mutta Bitcoinin kaivosohjelmisto tarjoaa häiriöttömän tavan uusille kaivostyöläisille tulla kaivosteollisuudelle. Lisäksi on tärkeää valita oikea bitcoin-louhintaohjelmisto varmistaaksesi, että kaivostyöntekijät toimivat tehokkaasti. Esimerkiksi, multipool voi kaivostaa Z-kolikkoa yhdessä vaiheessa, mutta muutama tunti myöhemmin määrittää lohkoaika ja X-kolikon vaihtohinta on kannattavampaa ja vaihtaa vaihto välittömästi. 21 Bitcoin-tietokone ei ole tyypillinen USB bitcoin miner5. Cryptojacking -ongelma on itse asiassa paljon pahempi kuin se oli, kun kirjoitin artikkelini Top Cyberthreat Of 2019: Laitetta on myös helppo asentaa ja käyttää.

Muista lukea readme osoitteessa github, koska siellä on todennäköisesti yli 10 sivua tietoa tämän kaivosohjelmiston käytöstä. Korvakorun haltija, jokaisen edessä on pieni reikä. Molemmat ovat USB-tyyppisiä laitteita, joilla on täysin erilliset toiminnot! 075 J/GH, ja sen hajautusnopeus on noin 16 TH/s. Yksi investointeja vaativa alue on virtalähde. Heillä on useita erilaisia ​​vaihtoehtoja ja kokoisia sopimuksia, joista valita, ja ne ovat olleet voimassa jo noin viisi vuotta. Jopa karhumarkkinoilla on joitain hyviä uutisia.

 • S9: n avulla sinulla on parasta sitä autotallissa tai varastossa.
 • Ostat periaatteessa pilvikaivosyritykseltä sopimuksen kiinteäksi määräksi hashia sekunnissa ja määräajaksi.
 • Tämä termi on yhdistelmä erotetusta, tarkoittaen ”erillään”, ja todistajasta, joka viittaa ”allekirjoituksiin bitcoin-transaktiossa.

Voinko kaivoa Bitcoinia tietokoneellani?

Bitcoinin julkinen pääkirja ("lohkoketju") aloitettiin 3. tammikuuta 2019 klo 18: Marraskuusta 2019 alkaen BTC-palkkio on niin pieni, että se ei maksa energiaa, jonka tietokoneesi kuluttaa estääkseen. Aina kun kaivosmies yhdessä näistä uima-altaista ratkaisee lohkon, palkkio jaetaan kaikille uima-altaan jäsenille suhteessa, joka edustaa kuinka paljon työtä olet tehnyt uima-altaaseen (vaikka et henkilökohtaisesti ole koskaan ratkaissut palapeliä). Niitä pidetään parhaana vaihtoehtona pilvikaivostoiminnalle yleisessä yhteisössä, ja minun olisi hyväksyttävä nämä lausunnot. Lisäksi voit tutustua Innosilicon A9 ZMasteriin, joka kilpailee Antminer Z9: n kanssa, joka on yksi Bitmainin viimeisimmistä ASIC-kaivostyölijöistä ja on suunniteltu Equihash-pohjaisiin valuuttoihin. Kaikki kaivostyöläiset ovat tällä hetkellä loppuunmyytyjä. Bitcoinin varhaisina päivinä yliopistolapset kiinnittivät lautansa asuntolan huoneen pistorasioihin varastaen vähän mehua alma-isäntään.

”Jos huomaat, että Jaxx-lompakko jäätyy usein tai ei alustu, ja olet saanut kaivos-/hanapalkintoja, on mahdollista, että usein suorittamasi mikroliiketoimien summa on tullut raskaammaksi kuin kevyt lompakkomme voi hallita. Näistä näkyvin on ollut Coinbase, josta on tullut tosiasiallinen Bitcoin-vaihto useimmille uusille sijoittajille, jos olet kiinnostunut muista kryptovaluuttapörsseistä, tarkista sitten nämä Coinbase-vaihtoehdot. Voit esimerkiksi maksaa palkkion prosenttiosuutena Bitcoin-tuotannostasi ja sitten toisen maksun Bitcoinin siirtämisestä erilliseen lompakkoon. Suurin ero näiden kaivostyöntekijöiden välillä on se, että BFGMiner käyttää uudempaa getblocktemplate vs. vanhempaa getwork-mallia. Jotkut verkkosivustot tarjoavat paperi lompakkopalveluita, jolloin syntyy pala paperia, jossa on kaksi QR-koodia. Tämän takia emme suosittele sijoittamista pilvikaivossopimukseen, ellet todella halua testata vesiä ennen kuin hyppää sisään. USB bitcoin miner6 voidaan ostaa, mutta ne eivät todellakaan tuota merkittäviä voittoja.

Bitmain sijaitsee Kiinassa, ja sillä on myös kaivosallas. Riippumatta vaihtoehdoista, jotka päätät kaivoa bitcoineja, bitcoinin louhinta on monille ihmisille nautinnollinen seikkailu, ja siinä toivotaan saavan myös alkuperäisen sijoituksen takaisin! Se tukee vain yhtä salausvaluuttaa, Litecoinia, LitecoinPoolin palvelimilla. GPU: ita ei ole rakennettu toimeenpanopäätöksiä varten (kuten CPU: t), vaan niiden on oltava erittäin hyviä työntekijöitä, joten GPU: t pystyvät suorittamaan yli 800 kertaa enemmän ohjeita samassa ajassa kuin CPU. Uskomme vakaasti, että Bitcoin-haltijoiden ja Bitcoiniin osallistuvien yritysten tulisi osallistua kaivostoimintaan itse auttaakseen ylläpitämään Bitcoin-verkon hajautettua turvallisuutta. T9: n ja S9: n vertailussa kaivostyöläiset jakautuvat paremmin. Erityisesti Ledger Nano S tarjoaa OLED-näytön kaksinkertaisen tarkistuksen tapahtumavahvistuksista. Käyttäjät voivat yhdistää laitteen käytännöllisesti katsoen mihin tahansa tietokoneeseen (jopa vioittuneeseen). Sijoittaminen Bitcoiniin, vaikka se ei silti ole niin yleistä kuin rahan sijoittaminen osakkeisiin ja joukkovelkakirjalainoihin, on siirtymässä nopeasti yleiseen talouskehitykseen.

Viimeisimmät Hosting-arvostelut

Katsotaanpa nyt, mitä Bitcoin-kaivostoiminta on ja kuinka Bitcoin (BTC) kaivoa. Tässä artikkelissa tutkitaan markkinoiden parhaita vaihtoehtoja, jotka sopivat myös vaatimukseesi ja budjettiisi. Avalon 741: ssä on joukko LED-valoja, jotka osoittavat laitteiston tilan riippumatta siitä, onko laite aktiivinen, aktiivinen, ylikuumentunut tai jopa vikaantunut. Vaikka monet CoinWorkerin tehtävät maksavat vain 0 dollaria. Käyttäjillä, joilla on enemmän rahaa, tai käyttäjillä, joilla on rahaa, jota on pidempään säilytetty lompakossa, on paremmat mahdollisuudet ratkaista este ilman mitään tarvittavaa työtä. Ajattele sitä, et halua pitää tuhansia dollareita lompakossasi, missä voit myöhemmin ryöstää tai menettää lompakkosi kokonaan, joten miksi pitäisit suuria määriä Bitcoinia ja salausta verkossa? Mikä erottaa Antpoolin muista uima-altaista, on mahdollisuus valita oma maksujärjestelmäsi - mukaan lukien PPS, PPS + ja PPLNS. 5 TFLOPS: n laskentateho on erinomainen.

Kuinka korjata ärsyttävimmät asiat Windows 10: ssä

Siellä olevat eri ohjelmistovaihtoehdot vaihtelevat tukemiensa kaivosmiestyyppien mukaan (GPU/ASIC/FPGA), tuetut alustat (Windows, Linux jne.) Paras ASIC-kaivosmies on tehokkain bitcoin miner9. Tällä hetkellä korttipalkkio on 12. Kaivoslaitteistosi on tärkein, kun kyse on siitä, kuinka paljon BTC: tä voit ansaita kaivostoiminnan aikana, mutta sähkökustannukset ovat yleensä suurin lisäkustannus. ASIC-kaivostyöläisten valmistus tapahtuu kahdella eri tavalla. Näitä ovat Block Erupter, BFL/Bitforce ja HashBuster Micro.

06/kWh, kassavirta BTC-dollarin louhinnalle on 7 dollaria. 65 580MH/s 561W/GH 4 1 3 Shark Mini Shark Mini on kompakti GPU-kaivoslaite, jonka tiedetään olevan mukautettavissa ja helppokäyttöinen. Nämä ovat jättiläinen B, N, x10 ja plus. Tietenkin, et aio siirtyä ohjelmistosta toiseen ja riski kasvattaa virtakustannuksiasi, jos se ei vastaa odotuksiasi. Hyvä asia tässä on, että se pystyy keskittymään kyseiseen tehtävään ja on erinomainen siinä, mitä tekee. Loppuluettelossa olevat kilpailukykyiset kaivoslaitteet ovat myös muita Bitmain-malleja, kuten S17 pro (53TH/s) ja S17 (56TH/s).

Toinen huoli, jonka olen huomannut, on se, että et voi sulkea sopimustasi niin sanotusti. Bitcoin-louhinnalla tarkoitetaan laskentatehon käyttöä prosessoidaksesi prosesseja Bitcoin-verkossa, joille palkitaan uutta bitcoinia. Lisäksi se on erittäin helppo asentaa. Kaivoslaite, jos haluat ostaa pari ASIC-kaivosmiestä. Pysäyttämällä aluksella lämpötilaa alle 60 ^ C/140 ^ F pidentää S5: n käyttöikää. Jokaisen louhitun lohkon yhteydessä vapautuneen uuden bitcoin-määrän kutsutaan "lohkopalkkioksi".

Katso Myös

Ansaitsevatko ihmiset edelleen rahaa louhimalla bitcoineja? 10, 22% BCH-verkon hashratesta koostuu myös tuntemattomista kaivosalloista. Jos tarvitset enemmän virtaa, EVGA: n SuperNOVA 1600 menee enimmäismäärään ja se on sertifioitu yli 80 kultaa korkeaksi hyötysuhteeksi. Verkkokurssit ovat loistava tapa ansaita ylimääräistä rahaa, mutta koottaminen vie paljon aikaa ja vaivaa. Kaikista bitcoin miner9-sarjoista Dragonmintia pidetään melko nopeana, koska sen räjähdysnopeus on suurin 16TH/s.

Mutta ole varovainen! Jos et halua kaivata Bitcoinia erityisesti, voit käyttää HoneyMiner-kaltaista ohjelmaa, joka louhii tietokoneesi määritysten perusteella sinulle eniten kannattavan kolikon. Noin kymmenesosa huipputeknisestä Antminer S9: n hinnasta, S5 on tarpeeksi halpa kokeilla mahdollisesti vahingollisia toimintoja, kuten ylikuumeneminen/alikelloitus ja upotusjäähdytys. DragonMint T16 on vain yksi harvoista kaivoksista, jotka voivat silti antaa sinulle positiivisen sijoitetun pääoman.

2 Vastausta

Koska kryptovaluutan louhinta on muuttunut vuosien varrella kilpailukykyisemmäksi, jolloin palkkiot ovat pienemmät samalla laskennallisella kustannuksella, kaivosaltaat tarjoavat houkuttelevan vaihtoehdon käyttäjille, jotka haluavat yhdistää kaivosresurssinsa muiden kaivosmiesten kanssa, ja vastineeksi jakaa palkkiot suhteellisella tavalla. Järjestäytynyt rikollisuus ei anna sen tapahtua. Lisäksi se on saatavana iOS: lle, Androidille ja verkolle, jotta käyttäjät voivat käyttää rahastojaan mistä päin maailmaa tahansa. Nopeus, jolla Bitcoineja kaivataan, mitataan hashilla sekunnissa.

Kuvahyvitykset: (98 julkaisuajasta lukien) on tehnyt siitä houkuttelevan kohteen salauskaivostoiminnan yrittäjille. Pohjimmiltaan kaivostyöntekijä sylkee räjäytyksiä nopeudella megahasheja sekunnissa (MH/s), gigahasheja sekunnissa (GH/s) tai jopa terahasheja sekunnissa (TH/s) yksiköstä riippuen, arvaten kaikki mahdolliset 64- numeroita, kunnes ne saapuvat ratkaisuun. Futuurit, jos se ei ansaitse vääriä rahaa, niin se ei varmasti ansaitse todellista rahaa. Mutta sillä on myös alhainen hyötysuhde, sillä hajautusnopeus on 3. Se ei työnnä ASIC-siruja yhtä kovana ja tarjoaa pidemmän takuun (S9: lle 180 päivää vs. 90 päivää). Tästä syystä useat poolit suunnittelevat palveluitaan uudemmille käyttäjille tarjoamalla yksinkertaisen navigoinnin käyttöliittymässä ja tarjoten yksityiskohtaisia ​​oppimateriaaleja ja nopean asiakastuen.

Kiinnostaako tarkalleen kuinka paljon sähköä Bitcoin-verkon käyttäjät? Tämän sovittimen avulla tilaa vievät suuren suorituskyvyn GPU: t voivat kiinnittyä emolevyn aukkoihin kaapelin avulla sen sijaan, että ne liitetään suoraan paikkaan. Vaikka tämä alla olevan kuvan mukainen laskelma näyttää arvioidun tuoton olevan 1 dollari. Eli mitä enemmän kaivosmiestä kilpailee ratkaisusta, sitä vaikeammaksi ongelmasta tulee.

Sisarprojektit

Olet todennäköisesti parempi ostaa toisen näytönohjaimen sen sijaan, että huolehtisit prosessorin kaivospotentiaalista. Sinänsä ainoa paras tapa saada oikea ratkaisu on kokeilla monia erilaisia ​​(satunnaisesti). Maksimoidaksesi Antminer S7: stä, voit joko ostaa useita yksiköitä tai optimoida yhden. Toisin sanoen tietokoneen mahdollisuus tuottaa tiiviste tavoitteen alapuolella on 1/6,061,518,831,027 - vähemmän kuin 1/6 biljoonaa.

Slush Mining Poolin ja TREZOR-laitteiston lompakon luoja Slush väitti Twitterissä, että kaivostyöläiset ovat laillisia. Tarjoamalla tehokkaan ja tunnistettavan aikaleiman, verkko on suojattu suositulta kaksinkertaisen käytön aiheelta - tai rahan käytöltä useammin kuin kerran (mikä käyttää verkkoa vilpillisiin hyökkäyksiin). Jos sinulla on lisäkysymyksiä Honeymineristä ja ilmaisesta Bitcoinin louhinnasta, siirry heidän kotisivulleen ja tutustu heidän usein kysyttyihin kysymyksiin. Coinbase on hyvä paikka aloittaa ostaessasi bitcoineja. Joitakin vuokrattavia kaivostyöläisiä ovat AntMiner S4 ja S5. 075J/GH tai 1480W seinästä, 16T on 30% sähkötehokkaampi kuin Antminer S9. Se on periaatteessa yhden luukun kaivuri kaikille, joilla on NVIDIA GPU, koska se tukee myös Windows- ja Linux-käyttöjärjestelmiä. Jos olet se henkilö, tulevina vuosina käytettävissäsi olevat mahdollisuudet voivat olla käytännössä rajattomat.

Ellet halua palkata sähköasentajaa, joudut ostamaan 110 V: n nimellisvirtalähteen, kuten Rosewill 1600W 80+ Gold -sertifioidun virtalähteen.

Todiste Työstä

Suorita omat laskelmasi käyttämällä paikallista tehoastetta, ensisijaista kaivosallasta ja hintaa, jolla aiot ostaa S5-mallisi. BitMinter on paras ratkaisu, jos etsit todella alustojenvälistä Bitcoinin kaivosohjelmistoa. Malli on tehokkain näytönohjain, joka on ihanteellinen kryptovaluuttojen louhintaan. Viime kädessä sinun on suorittaa numerot ja päättää, kannattaako Bitcoinien louhinta sinulle.

Täällä on pieni seuraus, ja tiettyjen algoritmien CPU-louhinta on edelleen potentiaalisesti kannattavaa. Huomaa, että virtalähteiden hyötysuhde on luokiteltu kultaksi (10% hukkaan sähköstä), hopeaksi (20% hukkaan) tai pronssiksi (30% hukkaan). BM1397-sirut tarkoittavat tuottavan 28: n. S9i: n räjähdysnopeus on 14 TH sekunnissa ja 1320 watin energiankulutus, mikä tekee siitä yhden tehokkaimmista Bitcoinin kaivoslaitteistoista. Tällä hetkellä BTC-kaivostyöläiset käyttävät ASIC (sovelluskohtainen integroitu piiri) -laitteita, koska ne ovat tehokkain ja tehokkain bitcoin miner9 laitteisto, joka on tänään saatavana. MinerGate antaa sinun mukauttaa kryptovaluutan kaivoskokemusta tiettyyn asteeseen. Vaikka ASIC: n ylimpi hashrate on 53 TH/s, joudut ajamaan sitä alemmissa tiloissa toisinaan ylikuumenemisen estämiseksi. Oikea bitcoin-kaivoslaitteisto on välttämätöntä, jos haluat ansaita bitcoin-louhinnan aikana.

ASIC: t, FPGA: t eri kryptovaluuttojen välillä (esim. )Voit maksaa bitcoinilla antamalla vastaanottajan osoitteen ja lähettämäsi bitcoin-arvon mobiililaitteesi tai tietokoneesi lompakkosovelluksen avulla. 5% kaikista Bitcoin-lohkoista.

Pikalinkit

Jos sinulla on esimerkiksi Bitmain-lippulaivatuotteita, kuten Antminer S9j, voit parantaa niitä upottamalla jäähdytyksellä. 09 per kWh ja tuhlaat aikaa. Siinä on laadukkaampia siruja kuin S9i: ssä, joten se on vakaampi ja ei pala yhtä nopeasti. Ennen kuin päätät liittyä salaustekniikkaan, muista lukea oivalluksemme ja neuvoja henkilökohtaisen kokemuksemme perusteella: ”Voit lukea tarkemmin Bitcoin-verkkoon kohdistuvista keskittymisuhista täältä. 64TH/s ja 45J/TH, uusi Antminer S17e olisi tänään kannattavin kaivoslaite asicminervalue-arvion mukaan. Mitä saat, kun yhdistät voiman ja tehokkuuden? Tämän vuoksi oli hyödyllistä käyttää tietokoneesi omaa keskusyksikköä (CPU) bitcoinien kaivokseen.

Ohjelmisto, joka louhii suoraan lompakkoosi (yksinkaivos) minimoi hakkereille altistumisen. On todennäköistä, että suurin osa kaivoslaitteista koostuu nykyään Bitmain-kaivostyöläisistä, jotka perustuvat analyysiin, jonka mukaan Bitmainin osuus ASIC-markkinoista on 70–80%. Se tekee tämän hyödyntämällä verkon toimijoita, jotka suorittavat toteutettavissa olevia laskelmia ja laskelmia (”hash-arvoituksia”) varmistaakseen transaktiot ja tiedot blockchainista. Tavalliselle ihmiselle ei ole ihanteellista kaivoa, koska Kiinan halpa sähkö on mahdollistanut sen hallinnan kaivosmarkkinoilla. Viimeisimmät huipputason valmistajien, kuten Asus, MSI tai Gigabyte, emolevyjä riittää tässä, vaikka tarkista ohjeet, kuinka monta näytönohjainta laitteisto pystyy käsittelemään. Siinä on paljon ominaisuuksia, kuten konfigurointitiedostot, lokitiedot, seuranta sekä ylikellotusominaisuudet ja API-valvonta.

Voit jopa käyttää sitä säätämään jännitettä (syyn sisällä) taululla löytääksesi sen makean paikan hashin, voiman ja lämmön välillä.