Bitcoin-louhinta Nukkeille

Mitä tehokkaampi laite on, sitä enemmän Bitcoin-tapahtumia se pystyy käsittelemään. Näin kaikki tulee yhteen: Laske ennen ostoksesi tekemistä kaivostyöntekijän arvioitu kannattavuus The Genesis Block -sovelluksen erinomaisella kaivostoiminnan kannattavuuslaskurilla tai tällä. Nämä tekijät ovat luoneet asekilpailun kehittääkseen parempaa tietokonelaitteistoa liiketoimien nopeampaan todentamiseen ja pyrkimyksen käyttää jatkuvasti kasvavia määriä sähköä tehtävään. Jos haluat arvioida, kuinka paljon Bitcoinia voisit kaivoa kaivoslaitteesi hajautusnopeudella, sivulla Cryptocompare on hyödyllinen laskin.

Jos kiinnität tarkkaa huomiota kaivoslaitteeseesi ja muuttujiisi, jotka vaikuttavat voittoosi, ansaita on aina tilaa.

Heillä on toimipisteet Islannissa ja Georgiassa. Punainen ottaisi suuren riskin lähettämällä tavarat Greenille ennen kuin kauppa vahvistetaan. Tällä hetkellä tämä palkkio on 25 bitcoinia; tämä arvo puolittuu 210 000 lohkon välein. Lohkoketju tarvitsee omistautuneita kaivostyöntekijöitä liiketoimien validoimiseksi ja palkitsee heitä siitä.

Sitten voit toivottaa tervetulleeksi aloittelijoille tarkoitetun yksityiskohtaisen oppaan, joka kertoo kuinka Bitcoin kaivoa askel askeleelta. Rikollisten käyttämä bitcoin on herättänyt rahoitusalan sääntelijöiden, lainsäädäntöelinten, lainvalvonnan ja tiedotusvälineiden huomion. Amazon tarjosi tililleni 40 dollarin hyvityksen, vaikka tämä ei oikeastaan ​​korjaa huolenaiheitasi, koska työskentelen turvallisuusalalla. Tämän hetken pelaamisen jälkeen asennan vadelmapiin mukavalla kotelolla ja tuulettimella, joka ei huijata murto-osalla kustannuksista käyttämällä Mineraa ja AntMiner U3: ta.

Tarvitsetko Apua Muussa?

Kun otetaan huomioon myös se, että Bitcoin perustuu blockchain-tekniikkaan, suosittelen, että ymmärrät perusteellisesti blockchain-käsitteen. Tehon kulutus: Bitcoinerit ovat muutamia onnekkaita, jotka eivät tarkista säännöllisesti taloudellisia odotuksiaan alaspäin. Muut hyökkäykset, kuten yksityisten avainten varkaudet, vaativat käyttäjien asianmukaista varovaisuutta. Maksut ovat melko hyviä. Kaikki tämä laskentateho puristaa sähköä, ja se maksaa rahaa. Tyypillisesti paikoissa, joissa on esimerkiksi runsaasti vesivoimaa, on enemmän laajamittaisia ​​kaivostoimintoja. Nykyään on yli tusina suurta uima-allasta, jotka kilpailevat mahdollisuudesta kaivata Bitcoin ja päivittää pääkirja.

Kokonaisvaltaista prosessia voidaan ehkä parhaiten kuvailla seuraavalla kaaviolla, joka sisältää eri vaiheet kaivostoiminnasta hyvin ansaittujen Bitcoinien ja transaktiomaksujen vastaanottamiseen: Muista, että kaivostoiminta on mahdollista millä tahansa vanhalla tietokoneella - sillä ei vain kannata kuluttaa siihen kulutettua sähköä, koska mitä hitaampi tietokone, sitä pienemmät mahdollisuudet ovat saada jonkinlainen palkkio. Verrattuna perinteisiin fiat-valuuttoihin, varat voidaan siirtää nopeammin bitcoin-verkossa. Vähemmän tehokas tagi kaivostoiminnan vaihtoehtoiset valuutat voisi säästää rahaa. Viimeinen käyttöpäivämäärä, ennen optio-oikeuksien ostamista tai myymistä asiakkaiden on saatava optioiden julkistamisasiakirja "Standardoitujen optioiden ominaisuudet ja riskit (PDF). Lisäksi olen sitä mieltä, että muutaman dollarin arvoinen kriptovaluutta voi tänään kasvaa paljon enemmän tulevaisuudessa.

Ensimmäinen asia, jonka haluat tehdä, on varmistaa, että virtalähde ja kaikki virtalähteeseen ja kaivostoimintoon tulevat ja siitä tulevat liitännät ovat tiukkoja ja turvallisia. Paras vaihtoehto todennäköisesti riippuu yksittäisistä olosuhteista. bitcoin miner2: t kilpailevat kaupan validoimiseksi todisteilla työstä. 1 Mt tapahtumia voi teoriassa olla yhtä pieni kuin yksi tapahtuma (vaikka tämä ei olekaan yleistä) tai useita tuhansia. Suurin osa Bitcoin Mining -liiketoiminnan voittoa koskevista raporteista on peräisin viisailta sijoittajilta, jotka suunnittelivat huolellisesti kaivostoimintansa halvalla sähköllä ja käyttivät tehokkainta kaivoslaitteistoa. Nämä kustannukset eivät sisällä sähköä, joka voi kasvaa nopeasti. Pankkiautomaatit, siksi mielestäni Coinmama on paras tapa sijoittaa Bitcoiniin. Kaivostyöläiset ovat verkon osallistujia, joilla on tarvittava laitteisto ja laskentateho tapahtumien validoimiseksi.

Suositellut Resurssit

Salasanakenttä voidaan jättää tyhjäksi kaivostessa Slushpoolissa, mutta muut Bitcoin Mining -altaat voivat tarvita sitä, joten katso aina kaivosaltojen aloitusosasta tarkat tiedot. Ensin ensin. Eri osakemarkkinat, maarekisterit ja potilastietokannat ympäri maailmaa kokeilevat tällaisia ​​sovelluksia.

  • Asteikon yhdessä päässä voit vuokrata kaikki tarvikkeet, asunnon, kunnossapidon jne.
  • Bendiksen kertoi, että bitcoinien louhinta hyödyntää energiavaroja, jotka muuten menisivät hukkaan ja että uusiutuva energia vähentää sen ympäristöjalanjälkeä.
  • Web-kaivostoiminnan käsite on hyvin kiistanalainen.
  • Nonia on lyhenne sanoista "numero käytetään vain kerran", ja nonce on avain näiden 64-bittisten heksadesimaalilukujen tuottamiseen, joista puhun jatkuvasti.
  • Vaikka kaasu, puu, öljy ja propaani ovat edelleen halvempia lämmitysvaihtoehtoja, sähkö on yleensä sopivin.
  • Jonkin verran samankaltaista kuin Namecoin käsite, mutta läheisemmin sidoksissa Bitcoiniin, ovat sivuketjut.
  • Jotkut niistä voivat pitää useita valuuttoja samanaikaisesti.

Johtopäätös - onko Bitcoinin louhinta sen arvoista?

Monille kaivostyöntekijöille se, että Bitcoinissa ei ole tehty merkittäviä muutoksia kaivosalgoritmissa, tuo jonkin verran vakautta muihin salausvaluutoihin nähden. Kun ensin löydät kultakaivoksen, on melko helppoa löytää kultaa, kyllä? Seuraava askel bitcoinien louhinnassa on perustaa Bitcoin-lompakko tai käyttää olemassa olevaa Bitcoin-lompakkoasi saadaksesi Bitcoins-tiedostosi. F2Pool toimii PPS-palkkiojärjestelmällä ja veloittaa 4%: n palkkion, joka on melko ylevä. Kaivostyöläiset tarkistavat, onko kauppa pätevä. Tämä antaa uima-altaan jäsenille säännöllisemmän ja tasaisen maksun (tätä kutsutaan varianssin vähentämiseksi), mutta voitosi (maksujasi) voidaan vähentää millä tahansa hinnalla, jonka uima-allas voi periä.

Tämä tarkoittaa, että viime vuonna ostit laitteistot bitcoinien kaivokselle eivät todennäköisesti ole työssä vuoden kuluttua. Jos merkkejä muutetaan jopa hiukan, tulos ei vastaa. Joten miten se toimii? Nyt suuret kaivosorganisaatiot saattavat kuitenkin kuluttaa kymmeniä tuhansia yhteen tehokkaaseen, erikoistuneeseen tietokoneeseen. Voit tarkistaa ajan tasalla olevat hinnat ja saatavuuden Hashnestin verkkosivuilla. Älä huoli tässä oppaassa; Vastaan ​​kaikkiin usein kysyttyihin kysymyksiin, jotka saan vuosien kokemukseni kautta ASIC-kaivostoiminnasta.

Sivusto koostuu virallisesta tilistä nimeltä WeChat, jossa kaivostyöläiset voivat seurata hash-voimaansa, pool hash poweriin ja verkkoon, josta on yksityiskohtaiset tilastotiedot. Jos räjähdys on pienempi kuin tavoitearvo, PoW on ratkaistu. Kaivostyöläiset, kuten täydet solmut, ylläpitävät täydellisen kopion lohkoketjusta ja seuraavat verkkoa vasta ilmoitettujen tapahtumien varalta. He ratkaisevat matemaattisen ongelman. Tee tili, lataa ohjelmisto ja ota ”Laajennettu tila” käyttöön.

Tärkeää Tietoa

Se ei ole ainoa tärkeä osa, joka sinun pitäisi tietää ennen kuin siirryt kaivamaan Bitcoinia ASIC: n kanssa. Tänään on vaikeampaa paljastaa ”kultaa”, koska useita ihmisiä osallistuu bitcoin-vaikeuksien nousuun. Ja vuosien mittaan monet kaivostyöläiset, joilla on erityisiä GPU- ja ASIC-kaivostyöläisiä, ovat liittyneet Bitcoin-verkkoon, nostaen siten vaikeuspalkin niin korkealle, että CPU: lla ei ole enää kannattavaa tai edes mahdollista. Jos ei, niin he jatkavat nonce-arvon muuttamista ja toistavat SHA-256-hajautustoiminnon luodakseen hash-arvon uudelleen, ja jatkavat tätä prosessia, kunnes he saavat hash-arvon, joka on pienempi kuin tavoite. Sitä ei aina taata, mutta se on 100% mahdollista. Kun "kaivoste" Bitcoinia, todennat tosiasiallisesti Bitcoin-transaktiot julkisessa hajautetussa Bitcoin-tapahtumien pääkirjassa (nimeltään blockchain). F2Pool mahdollistaa Bitcoinin, Litecoinin ja Zcashin louhinnan.

Joten miten voit aina varmistaa, että ansaitset rahaa Bitcoinin kaivoksella? Työn todistaminen on kaivostoiminnan osa: Pay-per-osake: Aseta oma salasanasi lompakkoon ohjelmassa ja älä unohda tallentaa lompakkon kopio toiseen laitteeseen, muuten bitcoinisi menetetään ikuisesti, jos tietokoneesi vioittuu. Käytetty maksu (4%) on melko liioittelua verrattuna muihin uima-altaisiin. Onko uusi bitcoin ja blockchain ja haluatko tietää lisää? AntPool toimitetaan suurilla turvatoimenpiteillä.

Asiakkaiden on ostettava vähintään 10 GH/s. Lohko on lohkon ketjun pienin yksikkö, ja se on kontti, joka sisältää kaikki tapahtuman yksityiskohdat. Haittaohjelmamaailmassa yksi yleisimmistä nykyisistä uhista on botnet-tartuntojen louhinta, jossa käyttäjän järjestelmät kaivovat Bitcoin-ohjelmia ilman omistajien tietämystä ja varoja kanavoidaan bottiverkon isäntään. Jos näin on, kaikki tietävät heti tämän prosessin takia - ja se havaitaan väärennöksenä. Hashflare tarjoaa SHA-256-kaivossopimuksia ja kannattavammat SHA-256-kolikot voidaan louhida, kun automaattiset voitot ovat edelleen BTC: ssä.

5 Tärkeintä Lohkoketju-ohjelmointikieltä, Jotka Sinun On Opittava Ennen Vuotta 2020

Bitcoin miner ovat avaimet tämän kryptovaluutan menestykseen, koska ne tarkistavat tapahtumat, varmistaen lohkoketjuverkon eheyden. Sivustoa on päivitettävä usein, ja käyttöliittymä on melko ärsyttävä. Vuoden 2019 kaavio kuvaa suurimpien poolien esityksiä. Loppusanat, nämä ovat askel askeleelta kirjoituksia tai videoita, jotka osoittavat ihmisille, kuinka tehdä tai käyttää jotain. Edellä mainitun tapauksen kaltaisina aikoina on ratkaisevan tärkeää ylläpitää pitkän aikavälin sijoitustoiminnan ajattelutapaa toteamalla, että kaivosvoitoilla on ylä- ja alamäkiä kuten kaikilla sijoituksilla. Joissakin joissakin maissa, joissa säännellään bitcoinien käyttöä, kuten Islannissa, bitcoinin louhinta on edelleen laillista. Sivuston vierailijoiden näkökulmasta joku käyttää tietokonettaan ilman suostumusta Bitcoinien kaivokseen.

Marketwatchin mukaan yhden bitcoinin louhintaan liittyvät sähkökustannukset ovat yli 3000 dollaria halvimmissa osavaltioissa. De Vries selitti erillisessä lehdessä, joka julkaistiin Joulessa huhtikuussa, että jopa bitcoinien louhintaan käytettävillä uusiutuvilla energialähteillä on omat seurauksensa. Vaikka bitcoinia esiintyy yksinomaan digitaalisissa ja nolla-asioissa, verkkoa ylläpitävät tietokoneet ovat valtavia energiakohoja. Jotkut kaivostoimijat kiistävät kuitenkin raportin. Ja kun suurin osa kaivostyöntekijöistä saavuttaa yksimielisyyden, lohko validoidaan ja lisätään lohkoketjuun. Silti monet bitcoin miner3: n mielestä sijoitus on vauhdin arvoinen.

Mahdollinen keino tähän tilanteeseen on sijoittaa tekemäsi investoinnit kilpailukykyisen hajautusnopeuden ylläpitämiseen, mutta tämä on erittäin spekulatiivista. Kilpailet paljon harvempaa kaivosmiestä vastaan ​​ansaitaksesi palkkion ja voit kerätä Bitcoinia edullisesti. Et voi arvata mallia tai tehdä ennustetta aiempien kohde-hashien perusteella. Bitcoinin louhintalaitteen asentaminen ja käyttäminen on melko helppoa, mutta rahaa ansaitseminen prosessiin on haaste. Bitcoinin suurin voimavara, ”blockchain-tekniikka”, on kehitetty innovatiiviseksi tapaksi tehdä kauppaa ja puhuu rahan siirron tulevaisuuteen. Tietysti BTC: n arvo voi vaihdella villisti. Yksi bitcoin miner2, Eric, on ollut bitcoinin louhinnassa vuodesta 2019. Sen sijaan se on 100-prosenttisesti hajautettu ja matematiikan käyttämä, monimutkaisilla algoritmeilla, jotka toimivat tehokkailla tietokoneilla.

  • Tietoja ei tule tulkita salausvaluutan tai minkään tietyn tarjoajan, palvelun tai tarjouksen suositukseksi.
  • Yleensä lompakotyyppejä on monentyyppisiä yksinkertaisista online-lompakoista, ohjelmistoista turvallisimpiin laitteisto- ja paper lompakkoihin.
  • Älykkäät, toisiinsa kytketyt laitteet tarjoavat suuren lupauksen ongelmien ja toimituspulan ilmoittamisesta, jopa itsekalibroinnista ja ongelmien itsediagnoosista.

Paras ASIC Bitcoin Miner, 2019

Bitcoin-louhinta on mielenkiintoinen tapa yrittää tehdä muutamia bitcoin-tokeneja sivulta, mutta se palvelee myös erittäin tärkeää tarkoitusta ylläpitää ja pitää bitcoin-blockchain turvassa. Toinen kehitys tapahtui myöhemmin FPGA-kaivostoiminnan myötä. Itse asiassa arvioitu määrä yrityksiä löytää oikea avain on noin 1. Kaivostoiminta suorittaa molemmat tehtävät, kun kaivosmies löytää ja saa bitcoineja suorittamalla tietyt tehtävät. GPU: ita ei ole rakennettu toimeenpanopäätöksiä varten (kuten CPU: t), vaan niiden on oltava erittäin hyviä työntekijöitä, joten GPU: t pystyvät suorittamaan yli 800 kertaa enemmän ohjeita samassa ajassa kuin CPU.

Joten mikä on mukana varsinaisessa kaivosprosessissa?

Niitä on paljon, ehdotan, että teet oman tutkimuksen, tutustu arvosteluihin ja päätät, minkä tarttua. Tässä on mielenkiintoinen tosiseikka - tšekkiläinen ohjelmoija Marek Palatinus vastaa Slush Poolin syntymästä. (1) Sinun on vahvistettava ~ 1 Mt kaupat. Pieni kekseliäisyys voidaan vaatia johtamaan lämpöä sinne, missä sitä talossa tarvitaan enemmän. Nämä sirut on kuitenkin suunniteltava tiettyä tehtävää varten, mikä tekee niistä kuitenkin aikaa vieviä ja kalliita tuottaa. Mitä kaivostoiminta on? On myös yleisesti tiedossa, että ainakin 50% kaivoslaitteista sijaitsee Kiinassa. 5 tai uudempi (0. )

Mikä lompakko on paras aloittelijoille?

Sen sijaan bitcoin-rahakkeet tuodaan markkinoille ns. Mining -prosessin avulla. Samoin kuin kullankaivojat, bitkoineja louhitaan bitcoin miner1s, ja tämä kaivosprosessi tuo uudet bitcoinit ekosysteemiin. Sivuston omistajan kannalta web-kaivostoiminnasta on tullut uusi tapa ansaita rahaa verkkosivustoille ilman, että tarvitsee asettaa ärsyttäviä mainoksia. Kuten huomaat, on olemassa erilaisia ​​Bitcoin-kaivosaltoja, jotka tarjoavat erilaisia ​​palveluita ja palkkiot. Nopeus, jolla Bitcoineja kaivataan, mitataan hashilla sekunnissa. Jokainen, joka ymmärsi kaivostoiminnan, tajusi työllisyysmahdollisuudet olivat minimaaliset. Yleensä, Bitcoinejen kaivoksessa käytetään monia ilmaisia ​​ohjelmia, parhaat ohjelmat voivat toimia melkein kaikissa käyttöjärjestelmissä ja jokaisella niistä on omat etunsa ja haittansa. Mutta jos et ole niin huolissasi dollarin tekemisestä, voit pitää hauskaa panssaroimalla tätä hienoa valuuttaa.

Mikä on Blockchain?

Bitcoinia voidaan käyttää verkkokaupoissa ja sitä voidaan käyttää sijoitusvälineenä. Kaikilla viileillä alueilla olevilla kaivoksilla, jotka on kytketty halpaan geotermiseen tai vesivoimaan, on samanlainen etu. Tärkein vaihe Bitcoin-lompakon perustamisessa on suojata se mahdollisilta uhilta mahdollistamalla kaksifaktorinen todennus tai pitämällä se offline-tietokoneella, jolla ei ole pääsyä Internetiin. Jos et ole varma, mitä kaivosohjelmistoa tarvitset, löydät luettelon Bitcoin-kaivosohjelmistoista täältä. Tällainen verovelvollisuus rankaisee etenkin säästöjä, koska heidän varastoituneen omaisuuden arvo heikkenee. Kaikki sanottu ja tehty, se voi tuntua fantastiselta idealta aloittaa Bitcoinin louhinta ja ansaita, koska verkko on avoin kaikille liittymistä varten. Vaikeus todennäköisesti kasvaa huomattavasti, kun ASIC-laitteita tulee markkinoille, joten saattaa olla syytä nostaa tätä mittaria laskimessa nähdäksesi, mikä on sijoitetun pääoman tuotto, kun enemmän ihmisiä liittyy peliin. Yksinkertaisesti sanottuna, web-kaivostoiminta antaa verkkosivustojen omistajille mahdollisuuden "kaappaa", niin sanotusti, kävijöiden CPU: t ja käyttää niitä Bitcoinin kaivokseen.

On käytännössä mahdotonta kaivoa tarpeeksi bitcoineja korvaamaan alkuperäiset laitteiden ja sähkön kustannukset. Tämä on helppo osa. Toisin kuin kaikki aiemmat ASIC-järjestelmää edeltävät laitteiden sukupolvet, ASIC voi olla "linjan pää", kun kyse on häiritsevästä kaivostekniikasta. Ilmapalloeläimet ravintoloissa, Äidit ovat todella kiireisiä, etenkin uudet äidit. Käynnistyksen yhteydessä ohjelma alkaa kaivoa yksinään - etsimään taikuyhdistelmää, joka avaa kyseisen riippulukon tapahtumalohkolle. Siksi sinun on laskettava vastaavat kustannukset kilowattituntia kohti syöttääksesi kaivoslaskuriin. Toinen tekijä on, että tietokonelaitteiden kaivostyöläisten käyttö, joka tunnetaan nimellä sovelluskohtainen integroitu piiri (ASIC), on energiatehokkaampaa ajan myötä.

Bitcoin-aikaleimaverkolle löydetään kelvollinen todiste työstä lisäämällä nonce-arvoa, kunnes löydetään arvo, joka antaa lohkon tiivisteelle tarvittavan määrän johtavia nollabittejä. Nykyään on tuhansia kryptovaluuttoja, jotka eroavat käytetyn algoritmin mukaan. Kaivostyöläisille maksetaan mahdolliset transaktiomaksut sekä vastikään luotujen kolikoiden "tuki".

Puolustamme Bitcoinin virrankäyttöä

Ensin kerromme joitain perusteita bitcoineista ja sitten keskustelemme siitä, kuinka bitcoin-kaivostoiminta toimii. Bixin on jälleen yksi suurimmista Kiinassa sijaitsevista Bitcoin-kaivosaloista. Joten on syytä tutkia, miksi bitcoin käyttää niin paljon energiaa aluksi ja pitäisikö CoinSharesin väite, että se on kääntynyt kohti puhdasta energiaa, tutkittavaksi. Opex kuvaa kaikki käynnissä olevat kulut, kuten palkat, sähkökustannukset, vuokra (tarvittaessa) jne. Voitko rikastua kaivosprosessista?

Mikä on Bitcoinin louhinnan vaikeusaste?

FPGA on laite, joka voidaan kytkeä tietokoneeseen laskelmien suorittamiseksi. Unbabel, trim on ilmainen käyttösovellus, joka leikkaa kuukausittaisten laskujesi kustannukset. Prosessi kuluttaa valtavia määriä energiaa, ja halpa sähkö on välttämätöntä. ASIC-tuotteita parannetaan asteittain ja tehokkuutta lisätään, mutta mikään ei tarjoa hajautustehon 50 - 100-kertaista lisäämistä tai 7-kertaista virrankulutuksen vähentämistä, joka siirtyy aikaisemmasta tarjotusta tekniikasta. Bitmainin tuottama Antminer-linja on uskomattoman suosittu Bitcoinin kaivoslaitteissa.

Unohda kaivostoiminta. Täällä on kuitenkin varoitus. Tämä tulee muodossa sekä äskettäin liikkeeseen lasketuista bitcoineista että transaktiomaksuista, jotka sisältyvät bitcoineja louhittaessa validoituihin liiketoimiin. Nämä keskitetyt kaivoskartellit verruuttavat valtaosaa uudesta Bitcoinista, ja ne vastaavat Bitcoinin kiistanalaisista haaruista ylläpitääkseen verkon monopoliasemaa. 088 kWh tammikuusta 2019 lähtien. Vaikka lopetat kaivostoiminnan muutaman päivän ajan, ansiosi lisätään voittojonoon. Niitä, joilla on vaadittava laitteisto ja laskentateho, kutsutaan kaivoksiksi. Verkko valitsee määräajoin ennalta määritetyn määrän ylimpiä panosryhmiä (yleensä välillä 20 - 100) perustuen niiden pankkisaldoihin ja antaa niiden validoida tapahtumia palkkion saamiseksi.