Google Helpottaa Kotona Työskentelevien Työpaikkojen Löytämistä

Kääntät lähinnä mobiilisovelluksia eri kielille. HMH, jonka pääkonttori on Bostonissa, tarjoaa osa-aikaisia ​​ja etätyöpaikkoja. Uber tarjoaa työtä kotona asiakaspalvelutehtävissä. Itse asiassa etätyöt terveydenhuollossa yleistyvät päivittäin. Se auttaa asiakkaita parantamaan tuotteita edistyneillä hakukoneilla, sosiaalisen median alustoilla, verkkokauppasivustoilla ja muilla. Tässä on 10 yritystä, jotka palkkaavat online-tutoreita.

Ansainne riippuu tietysti suoritetusta työstä.

Mutta tässä on tärkeä huomioitava tekijä: Vielä tuottavampi asema toimii hallinnollisena avustajana, jossa sinulla on enemmän vastuuta, mutta et välttämättä toimi niin kuin rahapuhelut. Pelaa vahvuutesi suhteessa asemaan. Pisteitä voi lunastaa lahjakortteihin esimerkiksi Amazonin ja Walmartin kaltaisissa paikoissa tai kylmällä kovalla käteisellä PayPalin kautta. Kaikilla tasoilla on tarjolla laaja valikoima mahdollisuuksia. Swing-kauppa, oletetaan esimerkin avulla, mitä Forex-heilahteita voimme odottaa hintakehityksessä ja mitkä riskit siihen voivat liittyä. Ja et voi vaikuttaa muihin intellektualismin varjolla. Pitäisi sijaita 35 mailin päässä koulutuskeskuksesta Portlandissa, Maineessa tai Lewistonissa, New Hampshiressä. Ja heidän työpaikkansa tarjoavat edelleen uusia haasteita tekniikan kehittyessä ja ihmisten tapojen muuttuessa.

Ainoa varoitus on, että sinun on pysyttävä kilpailukykyisenä vastaavien lyhytaikaisten vuokra-alueiden kanssa omalla alueellasi.

Staff.com

Puheoptio palkkaa transkriptoreita ympäri maailmaa. Convergys palkkaa asiakaspalveluagentit työskentelemään kotoa. Korvaus yleisestä transkriptiosta on ¼ senttiä sanasta, mikä vastaa yhtä senttiä jokaisesta neljästä sanasta. Sinun ei tarvitse työskennellä pöytätöitä valokuvaajana, jotta voit ansaita suuria tuloja.

Se sisältää yksinoikeudella kotona suoritettavat työnjohdot, joita en jaa missään muualla. Sinulla on oltava Internet-yhteys kotitietokoneeltasi ja oltava käytettävissä työskentelemään vähintään 10 tuntia viikossa. Kotitehtävät voidaan jakaa kahteen erilliseen luokkaan: Tarjolla on erilaisia ​​etätyöpaikkoja, tilinpäälliköstä sisältöasiantuntijaan. Tämä yritys on Better Business Bureau -yrityksen jäsen ja palkkaa kotona toimivia asiakaspalvelun ammattilaisia. TryMyUI - Testien suorittaminen kestää noin 15-20 minuuttia.

  • Maksut lähetetään viikoittain PayPalin ja Payoneerin kautta.
  • Niiden etätyömahdollisuudet mahdollistavat myös virtuaalisen osallistumisen kokouksiin, joten matkoja toimistoihin ei tarvita.
  • Se voi kuulostaa haastavalta, mutta opettajat myyvät tuntisuunnitelmat vain muille opettajille, jotka puolestaan ​​viettävät vähemmän aikaa luokan tuntien valmisteluun ala-aikanaan.

Oikeudellinen Työ Kotona

Globaali koulutusyritys Houghton Mifflin Harcourt julkaisee koulutussisältöä, kuten romaaneja, lasten kirjoja, tietokirjallisuutta, viite- ja luokkahuonemateriaalia. Se keskittyy ympäristönhoitoon ja yhteisöpalveluun. Ne tarjoavat joustavaa työskentelyä monilla koulutusaloilla ja useat työpaikat ovat kokonaan tai enimmäkseen kotona toimivia. Toimittajat työskentelevät asiakirjojen rakenteen parissa.

Palkallisella FlexJobs-jäsenyydellä - voit löytää laillisen työn kotona nopeammin! Meillä on elinvoimainen naisyhteisö, joka on valmis ottamaan vastaan ​​ja mentoroimaan sinua aloittaessasi… ja joka tavalla! Kokopäiväiset ja osa-aikaiset roolit ovat saatavilla. USA - useimmat osavaltiot.

Tunne yleiset huijaustyöt. Olemme Denverissä, CO: ssa toimiva, täyden palvelun transkriptioyritys, jolla on laki-, lainvalvonta-, lääketieteellisiä, taloudellisia ja yleisiä transkriptioasiakkaita kaikkialla Yhdysvalloissa. Yleensä tarvitset vain tietokoneen ja Internet-yhteyden aloittamiseen. On harvinaista löytää ihmisiä, joilla on sekä poikkeukselliset kirjoitustaidot että tekninen tietotaito, minkä vuoksi tekniset kirjoittajat ansaitsevat 30–75 dollaria/tuntihinta, ja lisää, jos päätät tehdä myös konsultointia. Jos rakastat olla lasten läheisyydessä tai olet jo kotona lasten kanssa, kannattaa ehkä harkita kotona päivähoidon aloittamista. Walthamissa, Massachusettsissa sijaitsevalla Lionbridgellä on käytettävissä olevia tehtäviä, jotka ovat osa-aikaisia, freelancereita ja etätyöpaikkoja. Palkanlaskenta ja henkilöstöhallinto; ostovelat ja kulujen hallinta; ja taloudellinen raportointi, budjetointi ja analysointi ovat muutama sen tarjouksista. Miksi näemme kasvun näissä etätyöpaikoissa?

Kiitos Sanan Levittämisestä!

Tässä on nopea ja likainen: Katso tämä ilmainen koulutus selvittääksesi, sopiiko tämä sinulle. Tapasin työnhakijan, joka löysi 100 000 dollarin työpaikan verkottuneella työnhaulla. Yrityksille ei ole enää mahdollista tai toivottavaa, että kaikki työntekijät asuvat keskeisessä paikassa. Jos haluat tulla ESL-ohjaajaksi, Cambly voi olla hyvä vaihtoehto.

Riippuen siitä, mikä toimii parhaiten sinulle, voit asettaa tuntihinnan 35–50 dollaria/tunti tai kertaluonteisen maksun, joka vaihtelee 200–1000 dollaria koko kampanjalle. Palkka on noin 8 dollaria tunnissa, ja he palkkaavat vain Yhdysvalloissa. Glassdoor-sivuston ihmiset kertovat ansaitsevansa 16–21 dollaria tunnissa ESL-opettajana italiassa. Sinun on suoritettava koulutuskurssi paikan päällä ennen kotona työskentelyä. Noin 15% matkatoimistoista oli itsenäisiä ammatinharjoittajia vuonna 2019, mutta suurin osa muista työskenteli matkajärjestely- ja varauspalvelualalla.

Jos olet kansalaismielinen, SigTrack voi olla mielenkiintoinen ehdotus, koska voit saada palkkaa äänestäjien rekisteröintihakemusten ja allekirjoitettujen vetoomusten käsittelyyn. Ehkä et halua viettää paljon aikaa etsimällä ilmaisia ​​työpöytätauluja täydelliselle projektille, mutta haluat silti ansaita vähän ylimääräistä rahaa puolella. Ja jos sinua pyydetään antamaan arkaluontoisia henkilökohtaisia ​​tietoja, se voi olla merkki siitä, että huijari yrittää varastaa henkilöllisyytesi tai tehdä taloudellisia petoksia. Se on ehdottomasti hauska sivusto. Vuonna 2019 ja sen jälkeen kyseenalaiset kotona tehtävät työpaikat ovat edelleen olemassa. Ne tarjoavat ammatillisen kehityksen, kilpailukykyisen palkan ja suuria etuja. He eivät myöskään ole aina avoinna uusien jäsenten lisäämiselle, mutta voit kirjautua tiliä varten, jotta heille ilmoitetaan, kun he tulevat uusille jäsenille.

Verkkokurssit, Valmennus Ja Konsultointi

Tililläsi on oltava vähintään 25 dollaria maksaaksesi, ja voit valita postitetun sekin, pankkisiirron tai Paypalin. He palkkaavat Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Kanadassa. Ja videomarkkinoinnin nousun myötä kysyntänne vain kasvaa. Sinulla on oltava todistettu kokemus ongelmanratkaisusta ja kyky monitoimintaa. Videomarkkinoijat (luulet YouTubersin) voivat myös palkata transkriptiomiehiä transkriptioimaan nauhoituksensa kirjalliseen muotoon, jotta he voivat myydä palveluitaan ja tuotteitaan verkossa. BLS ennustaa 5 prosentin kasvua tällä alalla. Jaa, 5% stat on ihmisille, jotka antavat sille uskomattomia ponnisteluja, asettavat ajan ja käytännön ja alkavat kohtuullisella pääomalla. Muista, että sinun on todennäköisesti suoritettava videohaastattelu ennen palkkaamista. Yritys on erikoistunut matkailu- ja vieraanvaraisuusaineiden, televiestinnän, tienvarsipalveluiden, korkean teknologian, vähittäiskaupan, rahoituksen, terveydenhuollon ja vakuutusyhtiöiden sekä jopa liittohallituksen tarjoamiseen.

Käytä sitten älypuhelinta tai digitaalikameraa tallentaaksesi itsesi selittämällä ja osoittamalla, kuinka käytät taikuuttasi. Tukipalvelu on käytettävissä ympäri vuorokauden, ja kaikki tarvitsemasi ohjelmistot toimitetaan. Tee niin paljon kuin pystyt, kun pystyt. Ehkä olet vastuussa omasta aikataulustasi viimeisimmässä työssäsi. Se on konsepti, joka kasvaa yhä suositummin. Vastaavasti, jos yrityksesi on jo lueteltu täällä ja tunnet yksityiskohtien olevan epätarkkoja, laita meidät suoraan! DollarSproutin ykköstavoitteemme on auttaa lukijoita parantamaan heidän taloudellista elämäänsä, ja olemme säännöllisesti yhteistyössä yritysten kanssa, joilla on sama visio.

Online Writer

Ja se voi usein antaa sinulle ansaita myös suuremman, luotettavamman palkkasumman. Palkka on noin 11 dollaria tunnissa ja jokainen vuoro kestää 8-10 tuntia. Joten aloittakaa kirjoittaminen, ja näet paljo saapuvien asiakkaiden tulossa tietäsi. Sähköpostimarkkinoinnin asiantuntija käyttää tilastollisia analyysejä ja sosiaalisen median vihjeitä myynnin kasvattamiseksi. Kuinka voit aloittaa oman työsi kotitöistä valmennuksessa? Mutta monet myynti- ja markkinointiammattilaiset voivat viettää suuren osan ajastaan ​​kotona.

Haluan sinun ansaita rahaa. Sinun on haettava online verkkosivustolla ja suoritettava arviointikokeet näihin tehtäviin. Virtuaaliassistentit tekevät vähän kaikkea taitoistaan ​​/ asiantuntemuksestaan ​​riippuen. Holly's oli ilo jakaa asiantuntemuksensa esimerkiksi CNN: n, MSN Money: n, Huffington Postin, Woman’s Day Magazine -sivustojen kaltaisissa sivustoissa, ja Forbes tunnusti heidät uransa 100 parhaan verkkosivuston joukkoon. He palkkaavat vain Yhdysvalloissa.

Joitakin ehdottamiasi paikkoja ovat: Joten, siellä on yli 100 kotona työskentelevää työpaikkaa ja kotiyrityksen mahdollisuuksia ottaa! Voit nähdä kuinka teen rahaa bloggaamiseen. Yhdysvallat, Kanada, Iso-Britannia.

Tutkija

Ja koska siellä on paljon verkkosivustoja, jotka maksavat artikkeleista, voit lähettää useita kuukausittain ja ansaita siitä hyvät tulot. Mene, kirjaudu nyt! He palkkaavat lähtötason, ylemmän tason rahoituksen ja kirjanpidon ammattilaisia. Löydät taustatiedot jokaisesta yrityksestä sekä yksityiskohdat, kuten työntekijöiden vaatimukset ja palkkaasteikon. Tämän suosio kasvaa! Parempaa vielä: rakenna verkkosivusto portfoliosi mukaan, jotta voit markkinoida animoituja videoita tehokkaammin.

  • Koska kun huomaat, että et saa toivottuja tuloksia, lopetat todennäköisesti - aivan kuten vähintään 59.
  • Voit maksimoida ansiosi sarjakuvaajana noudattamalla näitä vinkkejä.
  • Etsitkö kirjailijaa, jolla on 5–7 vuoden kokemus ja joka kiinnostaa vahvasti terveyttä, hyvinvointia, tiedettä, ruokavaliota, liikuntaa, lääketeollisuutta, kansanterveyttä jne.
  • Palkka vaihtelee roolien ja kokemuksen mukaan.
  • Se tarjoaa palveluita ympäri maailmaa ja toimii jakelukeskuksissa 24 maassa.
  • Tällä sivulla voit määrittää työilmoitukset lajiteltuina avainsanan ja sijainnin mukaan.
  • VoiceLog on yritys, joka tarjoaa kolmannen osapuolen todentamispalveluita (TPV).

Oikeiden Kotona Töiden Löytäminen

Tietojen syöttäminen on toinen kotityö, joka ei yleensä edellytä kokemusta tai pätevyyttä. Kun aloitat ensimmäisen kerran kotona työskentelyssä, sinulla ei ehkä ole paljon kokemusta vyön alla. Tunnit suoritetaan kokonaan verkossa. InboxDollars maksaa sinulle katsella videoita, hakea, tehdä ostoksia, ottaa tutkimuksia ja paljon muuta. Lista myytäviä tuotteita facebookissa, kuvien lähettäminen tuotteista ja niiden liitännäislinkeistä sosiaalisen median kanaville on toinen tapa ansaita rahaa verkossa sosiaalisen median kautta. Täytyy olla äidinkielenään puhuja, jolla on kandidaatin tutkinto tai korkeampi. Toisin sanoen, jos työ tarjoaa korkean korvauksen tuskin kaikesta työstäsi, ja jos se näyttää liian hyvältä ollakseen totta, niin todennäköisesti on. Ryhdy virtuaaliassistentiksi. Laillisten töiden löytäminen kotona on vaikeaa, koska - suoraan sanottuna - siellä on paljon roskia.

Kokeile etsiä ”kotitöistä” ja tutkia avoimia rooleja eri toimialoilla. Oletko sujuva? U-Haul tarjoaa kotiagenttien työmahdollisuuksia useilla aloilla - mukaan lukien asiakaspalvelu, myynti ja varaukset sekä tienvaihto.

Bonusvinkit

Kolmasosa Yhdysvaltain työntekijöistä työskentelee jo kotoa. Etsitään arvosteluja sekä englanniksi että espanjaksi. On kuitenkin tärkeää huomata, että joudut toimimaan lisensoidulla perheen lastenhoitopalveluntarjoajalla. 00 tehtävää kohden, vaikeudesta riippuen, kirjoittajan kokemustaso ja materiaalin pituus. Kuten BLS toteaa, noin 22% kääntäjistä oli itsenäisiä ammatinharjoittajia vuonna 2019. Kiinnitä erityistä huomiota mediaani palkkaan. Kaikki ovat pieniä ja väliaikaisia ​​- ja ne voidaan tehdä nopeasti kotona istuen.

Vaikka haluat myydä omia käsintehtyjä tavaroitasi tilauksen sijaan, Shopify lähettää luettelosi Internetissä (ts. )(Marylandin itäinen ranta/REMOTE), verkkosuhdepäällikkö (Marylandin itäinen ranta/REMOTE), yhteisön terveydenhuollon työntekijöiden valvoja, verkkosuhteiden johtaja ja muut. Palkkaaminen tapahtuu tilauksen perusteella, joten joudut ehkä tarkistamaan säännöllisesti, jos he eivät tällä hetkellä hyväksy hakemuksia. Voit muodostaa yhteyden asiakkaiden kanssa melkein mihin tahansa online-tehtävään, mukaan lukien freelance-kirjoittaminen, graafinen suunnittelu, tietojen syöttäminen, asiakaspalvelu, tietokoneenkoodaus, käännös ja juridiset palvelut.

Soittoagentit Ja Virtuaaliset Vastaanottovirkailijat:

Etkö usko minua? Kuten vanha sanonta kuuluu: Se tarjoaa erilaisia ​​tehtäviä, kuten Virtual Executive Assistant. Tiedonsiirtotöissä Kuva 8 voi olla erinomainen vaihtoehto.

Eräs vaihtoehto esimerkiksi sosiaalisen median hallinta tai verkkomainonnan hallinta on toinen vaihtoehto.

Kuinka Käsitellä Työstressiä

Tarvitset aikaisemman myyntikokemuksen ja ainakin lukion tutkintotodistuksen. Vieraile verkkosivustolla nähdäksesi avoimet, etäpaikat. Se tarjoaa asiantuntemusta yli 240 kielestä 25 000 asiakkaalle. Joten, jos sinulla ei ole aikaa käydä läpi satojen verkkosivustojen löytääksesi täydellisen työpaikan kotona, pidä vain silmällä tällä sivustolla. Ennen kuin sijoitat tuhansia tutkinto-ohjelmaan, kannattaa tutustua sen sijaan Udemy-sivuston verkkosuunnittelukursseihin. Sinun syy tulla rocktähteeksi Wine Guide on sinun. Tarvitset myös hiljaisen työskentelytilan, koska suuri osa työstä on puhelimessa. Lisäksi ajanhallinnan hallitseminen on välttämätöntä, koska ansaitset enemmän rahaa enemmän kirjoittaessasi.