Osta, jos pystyt: Kuinka Millennials voi rikastua hitaasti

Älä edes ajattele sitä: On vain yksi henkilö, joka voi korjata kuilun, jonka nämä suunnitelmat katoavat, ja tiedät kuka se on. Kuinka monta itsensä parantamista, taloudellista tai menestyskirjaa olet lukenut viime vuonna? Minulla oli onni löytää se halvalla Kindlessa. Aika hienoa, eikö niin? Vaikka tämä on turvallisin sijoitusmenetelmä, sinun tulee varautua suuriin tappioihin, kun markkinat ovat etelään. Vaikka tämä kirja on pieni, jos luet kaikki kirjailijat, joita kirjailija neuvoo, sinulla on erittäin suuri ymmärrys sijoittamisesta ja henkilökohtaisesta rahoituksesta!

Jokaisen yrityksen tavoitteena on maksimoida viimeksi mainittujen - sen todellisten omistajien - ja sijoitusrahastojen ja välitysyritysten tulokset maksimoida vain asiakkaidensa kustannuksella - toisin sanoen sinä. Osakemarkkinaosapuolet tekevät tämän virheen usein, ja täysin tekniselle finanssikentälle, joka tunnetaan nimellä “tekninen analyysi”, on omistettu mallien löytäminen satunnaisista taloudellisista tiedoista. Jos minun pitäisi tehdä yhteenveto rahoituksesta yhdessä lauseessa, se menisi noin: Ellet toimi tarkoituksella ja tarmokkaasti, eläkemahdollisuutesi voi vaihdella välillä liikkumisen lasten kanssa ja nukkumisen sillan alla sateessa. Olen tavannut vihollisen ja se on…. Sinun täytyy tehdä työ. Mutta hidas, metodinen liiketoiminta-/urasuunnitelma osoittautuu yleensä paremmaksi kuin mikä ei ole. Surly kuvailisi parhaiten ”luopuiin kaapelista sijoittamiseen” -malliasi.

Hänen viimeisin kirja, Rational Expectations: Vältettävissä hinnalla millä hyvänsä ovat: Miksi korrelaatio suositun koron ja sitä seuraavien alhaisten tuottojen välillä? Hän on luonnontieteellinen taiteilija, ominaisuus, jonka hän peri isältään ja antoi hänelle edelleen tyttärelleen. 5% indeksirahastot ovat kalliita nykyään. Muistan ensimmäisen artikkelin julkaisemisen henkilökohtaisella rahoitussivustollani The Dough Roller -sivustolla. Mutta sinun pitäisi olla tietoinen siitä välttääksesi all-in menemistä, kun tuotot ovat erittäin korkeat. Uusi sijoittaja on yleensä häiriintynyt ja hämmentynyt markkinoiden epävakaudesta ja sitä usein aiheuttaneista talouskriiseistä.

Tämä on todella hieno kirja! Kukaan ei voi aikaansaada markkinoita. Yhdenkään ETF: n kustannussuhteen ei tulisi olla suurempi kuin noin 0. Heidän on tehtävä vain sijoittaa noin 20% palkoistaan ​​edullisiin kohderahastoihin tai yksinkertaiseen kolmen rahastoindeksin kohdentamiseen 30–40 vuodeksi. Tässä on joitain Bernsteinin neuvoja, ote e-kirjasta hänen luvalla:

Suurin vihollisesi on sinä itse. Ole huolella hoitaessasi finanssipalvelualaa.

FinCon 2019 ja rikastu hitaasti tulevaisuus

Jos syövät tämän kirjan yksityiskohdat, tiedät enemmän sijoittamisesta kuin useimmat ammattilaiset. En ehkä mene niin pitkälle, mutta se on varmasti tapa katsoa maailmaa. Lisää omistasi tai osta erilaisia. Billillä on hieno tarjous podcastissa, joka todella kaikui kanssani: Ehdotan aivan ensimmäistä sijoittamista koskevaa ostoasi pörssiyhtiö.

Yksinkertainen, mutta ei helppo. Se on yksinkertainen aritmeettinen: Voit olla varma, että saat sosiaaliturvan; sen epätasapainot ovat suhteellisen vähäisiä ja korjattavissa, ja vaikka mitään ei tehdä, mikä on erittäin epätodennäköistä ohjelman suosion kannalta, saat silti noin kolme neljäsosaa luvatusta hyödystäsi. Nämä virheet osoittautuivat kuitenkin arvokkaiksi oppimiskokemuksiksi, jotka säästävät seuraavien vuosien aikana kymmeniä tuhansia kohtuuttomia sijoituskustannuksia asianmukaisella riskillä ja tuotolla, edullisen ja tasapainoisen salkun avulla.

Trivia siitä, kuinka voit: Kuinka M...

Ja näiden kahden ihmisryhmän edut ovat hyvin erilaisia. Hyödynnä välittäjän tekniikkaa, ole valmis, että voit kadottaa rahaa tililtä, ​​koska se voi tapahtua. Älä unohda kulusuhteita. Tämä on paljon työtä. Tuloksen perusteella monet ovat nyt huolissaan tulevaisuudestaan, ja näinä epävarmoina aikoina he saattavat olla epäröivät rahoitussuunnitelmien laatimisesta. Holvin suojaus, muistatko tarinan, kuinka Winklevossin veljet haasivat Mark Zuckerbergin alkuperäisestä ideastaan ​​sosiaalisen verkostoitumisen verkkosivustolta? Tutustu Vanguardin S&P 500 ETF -laitteeseen (NYSEMKT: )Älä lannistu, jos kompasit.

Sinulla ei ole aavistustakaan. ”Bernstein jakaa edelleen salaisuuden menestyksekkäästä sijoittamisesta ajan myötä, omaisuuden ostamisesta, kun muut myyvät niitä. Hän suosittelee, ettei yritetä pelata markkinoita, todeten seuraavaa: Vaikka varaston saatavuus on pyritty varmistamaan kaikin tavoin, toisinaan meillä loppuu varastossa myymälöissämme. Kaiken kaikkiaan pidän siitä, kuinka Millennials voivat rikastua hitaasti. Tai "Mikä maailmassa on uskonnollinen, jokin eksoottinen lintujen pyhäkkö? "Ja sinulla on tappiota siitä, miten reagoida merkittävään toiseen, joka on käynyt läpi oman kaapeli-TV: nsä vetäytyä ja haluaa tietää kuinka sijoitus suoriutuu.

Jos aloittelevat sijoittajat ovat varautuneet kärsimään lyhytaikaisista tappioista ja kokemaan paranemista, sinulla on okei. Pidin sitä hyödylliseksi lähinnä lukuluettelona. Tilaa uutiskirjeemme, haluatko sijoittaa Bitcoiniin? Paras mitta riskisi suvaitsevaisuudellesi - ja todellinen testi siitä, millainen sijoittaja olet - on, miten käytät tosiasiallisesti karhumarkkinoilla, sanoo William Bernstein, Efficient Frontier Advisorsin sijoituspäällikkö Eastfordissa, Conn.

  • Mutta työskentelen maassa, jolla ei ole toimivaa sosiaaliturvaohjelmaa, joten aloin tutkia miten lähestyä eläkeikää - ja huomasin, että tieteellinen tapani tarkastella asioita voi olla hyödyllinen sijoittajille.
  • Heidän on tehtävä vain sijoittaa 15% palkoistaan ​​edullisiin kohderahastoihin tai yksinkertaiseen kolmen rahastoindeksin kohdentamiseen 30–40 vuodeksi.
  • Jos sanon "Äiti saainko", saan kuitenkin antaa Kindle Store -sovelluksen ladata ilmaiseksi 24 tunnin välein.

Kirjaudu Sisään

Se tosiasia, että Bernstein on poistunut tavastaan ​​antaa luovuttaa kirjasen, pitäisi kertoa sinulle paljon. Joten joudut osallistumaan tutkimukseen ja pysymään yrityksesi uutisten päällä. Tavanomaisen viisauden mukaan nuorimmat sijoittajat voivat ottaa eniten osakepääomariskiä saavuttaessaan korkeamman tuoton, koska he ovat kauimpana eläkkeelle siirtymisessä ja heillä on eniten aikaa korvata tappiot karhumarkkinoilta. Kysyttävät mielet haluavat tietää - mikä innosti sinua vaihtamaan lääketieteestä rahoitukseen? Monet kaksikymmentäluvun ihmiset näkevät rahaa säästävän seuraavasti: Ja paljon ostajia ohjaa korkea tuotto. Nämä muut kirjat eivät ole ilmaisia, mutta ne ovat kaikki olleet riittävän kauan, jotta ei pitäisi olla liian vaikeaa lainata jäljennöstä paikallisesta kirjastostasi.

Joten sinun ei pitäisi sijoittaa aktiivisiin rahastoihin. Hän saa hyvän palkan, mutta suurin osa siitä menee koululainojen ja päivittäisten kulujen maksamiseen. Huonoja asioita tapahtuu melkein väistämättä ihmisille, jotka yrittävät säästää ja sijoittaa eläkkeelle yksin. Jos onnistut, sinun on vältettävä niitä. Se on tärkeää, koska meidän on asetettava realistiset odotukset.

Onko rahan lisäksi jotain muuta, jonka ihmisten tulisi keskittyä ja joka voi auttaa turvaamaan tulevaisuuden?

Aika on teidän puolellanne. Minulla oli pääaineena englanniksi. Kauppaa yrityksen sisäpiiriläisen kanssa, joka tietää enemmän työnantajastansa kuin 99.

Säännöt Voivat Muuttua, Mutta Lopputulos On Silti Tärkein

Hän on kirjoittanut kaksi romaania eläkkeelle jääneelle merivoimien upseerille ja julkaisee kolmannen. Rahoitus ei ole rakettitiede, mutta ymmärrät sen paremmin selvästi. Mutta jos pystyt pysymään kurssilla, nautit hyvinvoinnista, kun tarvitset sitä eniten. Hän omistaa ja käyttää No Drip Painting -yritystä, joka on nauttinut suunnattomasta kasvusta, mutta vasta vuosien kovan työn jälkeen, joka näytti menevän minnekään.

Oppiaihe 5: Varo piilotettuja kustannuksia

Tässä ovat hänen korostamansa esteet: Osakkeilla tiedetään olevan suurempi volatiliteetti lyhyellä aikavälillä; Siksi niitä pidetään enemmän sijoituksina pidemmällä aikavälillä, joissa on yleensä nousutrendiä. Rahoitus- ja markkinahistorian perusteiden oppiminen. Trading.com, lisäksi valitsemasi kaupat tulisi toteuttaa sujuvasti joutumatta suorittamaan useita toimenpiteitä. ILMAINEN pdf-tiedosto Dr. ”Newton kamppaili katkerasti yrittäessään selvittää, mikä meni pieleen sijoituksissaan vuoden 1746 Etelämeren sijoituskaatumisen aikana.

Se olisi vuosittainen tasapainotusharjoitus, jolla kolmen tai neljän rahaston osuudet palautetaan lähtötasolleen. Ei tietenkään. Kestää viisitoista minuuttia työtä vuodessa, ylittää pitkällä aikavälillä 90 prosenttia finanssialan ammattilaisista ja tekee sinusta miljonääri ajan myötä: Osinkotuotto on raha, jonka Apple antaa minulle jaettuna nykyisellä osakekurssilla. Binary robot 365 odotettavissa olevat voitot, työnä, joka tunnetaan myös nimellä quants, työ vaatii ihmisiä analysoimaan markkinoita ja rakentamaan malleja, jotka voivat automaattisesti vaihtaa markkinoita. Tässä suhteessa melkein jokaisen sijoittajan tulisi lukea se missä tahansa iässä.

Kohdassa "Jos pystyt: "Parhaiten tarjotaan neuvoja, jotka tekevät itse tekemisestä. Ja jos ihmettelit, 100 dollarin kuukausittainen sijoituksemme kasvoi 105 195 dollariin. Yritetään säästää ja sijoittaa ilman taloudellisen teorian ja käytännön tuntemusta on kuin lentämisen oppiminen tarttumatta aerodynamiikan, moottorijärjestelmien, meteorologian ja ilmailuriskien hallinnan perusteisiin. Vastaavaksi Australiassa on henkilön vanhuuseläkerahaston tili, johon voidaan tehdä etuoikeutettuja tai ei-edullisia maksuja (rajoituksin). Onko hana rikki, kun se vuotaa? On myös hyödykekohtaisia ​​ETF-sijoitusrahastoja, kuten kultaa tai hopeaa koskevia, ja toimialakohtaisia ​​ETF-sijoitusrahastoja, kuten teknologiayrityksille. DIY-oppiminen vie aikaa, ja joillekin ehkä tuskallinen kokemus tai kaksi.

Vaikeuksiensa aikana hän seuraa, kuinka pitkäaikaiset realistit saavat uusia asiakkaita helposti.

Hanki Kopio

Kun lähetin hänelle luonnoksen, hänellä oli neuvoja johtopäätöksestä: Hänen strategiaansa, kuten monia kestävän elämän käsitteitä, on helppo seurata, mutta silti vaikea toteuttaa. Yhdeksänkymmentäviisi prosenttia siitä, mitä rahoituksessa tapahtuu, on satunnaista melua, mutta sijoittajat vakuuttavat jatkuvasti itseään näkevänsä markkinatoiminnan mallit.

Benjamin Rothin päiväkirja, ja äskettäisessä haastattelussa hän ehdotti myös Charles Mackayn ylimääräisiä suosittuja harhaa ja joukkojen hulluutta. Elämä ilman näitä voi tuntua spartalaiselta, mutta sitä ei verrata vanhoiksi ja köyhiksi, joihin olet menossa, jos et voi pelastaa. Toki, he saattavat sanoa haluavansa rikastua jonakin päivänä, mutta parafroida vanhaa sanontaa: ”Me kaikki haluamme mennä taivaaseen, mutta kukaan ei halua kuolla ensin päästäkseen sinne. Alarivi, jos oman kaivoslaitteiston ostaminen ja ylläpitäminen ei houkuttele sinua, pilvikaivos voi olla tapa. Se ei ole vain 20 asiaa. Hän onnistuu säästämään ja sijoittamaan 100 dollaria kuukaudessa, mutta tuntuu etenevän vain vähän. Tavoitteesi, kuten mainittiin, on säästää vähintään 15 prosenttia palkasta jollain yhdistelmällä 401 (k)/IRA/verotettava säästö.

Minkä tahansa omaisuuden hinnan nostaminen vaatii uusien ostajien saapumisen, ja kun kaikki sijoitetaan osakkeisiin, kiinteistöihin tai kultaan, puolueeseen ei jää ketään; naiivien, kokemattomien sijoittajien tulo merkitsee yleensä loppua. Laihduttaminen ja sijoittaminen ovat molemmat yksinkertaisia, mutta kumpikaan ei ole helppoa. En ehdota, että sinun on hankittava MBA tai edes luettava iso, tylsä ​​rahoituksen oppikirja. Otsikko on Jos pystyt: Sinun pitäisi olla säästäväinen säästökoron nostamiseksi. Osta itsellesi voileipä tai sijoita nämä osingot uudelleen. Bernstein luettelee viisi estettä, jotka estävät sijoittajia saavuttamasta eläkesäästötavoitettaan. Sinun täytyy säästää rahaa ja sijoittaa se.

Kirjailija Emily Marland

Tämä arvioija oppi kovan tavan ja aloitti työuran ymmärtääkseen sijoitusprosessia ja tasapainoista ajattelua, mutta ei koskaan katunut valtavia sijoitusvirheitä. Tiimimme, 5% tänään ja on alle 0. Kesti meiltä yhdeksän vuotta säästää 100 dollaria kuukaudessa, jotta meillä olisi tarpeeksi tuottaa vielä 100 dollaria kuukausituloja. Päästä pois veloista; siihen saakka ainoa sijoittamisenne, jonka sinun pitäisi tehdä, on vähintään 401 (k) tai muut määritellyt maksut, jotka vaaditaan työnantajan "maksimoimiseksi" vastaamaan velkakirjoihin, CD-levyihin tai rahamarkkinatileille sijoitettua hätärahastoa - tämän pitäisi olla riittää kuuden kuukauden elinkuluihin, ja sen pitäisi olla verotettavalla tilillä (Hätärahan asettaminen 401 (k) -arvoon tai IRA: hon on kauhea idea, koska jos tarvitset sitä, joudut varmasti maksamaan huomattavan verorangaistus sen saamiseksi.)