"Work From Home" vuokraamalla Online Work From Home -palvelun

Se on paljon helpompaa kuin kaiken pakkaaminen ja lähettäminen itse, ja lähetyshinnat Amazonin veloitukset ovat paljon pienemmät kuin mitä maksaisit UPS: lle tai FedExille. He palkkaavat kotona edustajia suorittamaan saapuvia ja lähteviä asiakaspalvelupyyntöjä, asiakkaiden hankkimista, asiakkaiden pidättämistä, tulojen maksimointia, poliittisia, katastrofien lievittämistä, tapahtumien torjuntaa ja varainhankintaa. Jos olet kiinnostunut, tässä on kätevä ohjelmointiopas, joka auttaa sinua matkallasi. Jotkut kotona toimivat huijausyritykset väittävät olevan laillisia transkriptio-töitä - mutta hakemuksen yhteydessä sinua hylätään ja rohkaistaan ​​ilmoittautumaan transkription varmennuskurssille, joka maksaa pari sataa dollaria.

Voit odottaa saavani välillä 8. Nämä työt saattavat edellyttää, että omistat kannettavan tietokoneen, sinulla on Internet-palvelu ja muut materiaalit (kuten kuulokemikrofoni), jos aiot puhua puhelimessa. Surveysavvy (60–180 dollaria / vuosi), syötävät järjestelyt ovat ihania hedelmäkimppuja, jotka yleensä annetaan lahjoina. Niin monien yritysten mielestä se on paljon kustannustehokkaampaa, mikä tekee myös onnellisemmista työntekijöistä, kun asiakaspalvelu ja puhelinpalvelun edustajat voivat työskennellä kotona.

Tarvitset vain tietokoneen, jolla on Internet-yhteys. Yritykset, kuten Book in a Box, maksavat noin 20 dollaria tunnissa toimittajille, kirjatakkien suunnittelijoille ja oikolukijoille. Sinun tehtäväsi on saada myyntitapahtumia kylmäsoittamalla asiakkaille.

Oikeiden Kotona Töiden Löytäminen

Tämä voi olla toteutettavissa oleva verkkotyö, jos sinulla on erityisiä taitoja tai tietoja, joiden avulla voit löytää tuotteita, jotka eivät ole muiden saatavissa. Saatat pystyä ansaitsemaan parhaan dollarin Fancy Hands -palvelussa, jossa voit saada palkkaa 20 minuutin työstä useiden ammatillisten tehtävien suorittamiseen. He palkkaavat hakukonearvioijia, ja siellä on arviointitesti, joka tehdään kahdessa osassa, ennen kuin voit aloittaa heidän työskentelynsä. Autan mielelläni osoittamaan sinua oikeaan suuntaan!

Suosittelen nousua freelance-verkkosivustoille, kuten: SDL palkkaa freelancereita ja sisäisiä kääntäjiä työskentelemään globaalien yritysten kanssa useilla aloilla. Kotitietokoneiden ja älypuhelimien laaja saatavuus yhdistää ihmisiä ympäri maailmaa. Holly's oli ilo jakaa asiantuntemuksensa esimerkiksi CNN: n, MSN Money: n, Huffington Postin, Woman’s Day Magazine -sivustojen kaltaisissa sivustoissa, ja Forbes tunnusti heidät uransa 100 parhaan verkkosivuston joukkoon. Sieltä tulee sosiaalisen median johtaja. Ylhäällä luetellut yritykset, tällä viikolla palkkaavat yritykset, ovat vasta lähetettyjä työpaikkoja.

Alatunniste

Näiden töiden online-hakemusprosessi - tai ehkä “keikat” on parempi sana, koska ne ovat kaikki riippumattomille urakoitsijoille - on melko yksinkertainen ja suoraviivainen, ja ehdokkailta vaaditaan vain vähän. Minulla on ilmainen seitsemän päivän sähköpostikurssi: Toisaalta voit toimia mysteeriostajana, joka arvioi muiden verkkokauppojen ja verkkosivustojen asiakaspalvelun laatua. Suojausstrategia, yhdellä kosketuksella käydään kauppaa OTC: llä. Ja heidän vastaus on melko sama:

Jos tiedät jo paljon urheiluvälineiden muistoesineistä, niin ei ole mitään syytä yrittää oppia hienosta kiinasta vain siksi, että löydät joitain paikallisesta kaupasta. Vain 1 tai 10 (ei MAC: ita). Paras arvo välittäjät, oman seurannan sijaan saat parhaan hinnan automaattisilla tilauksen päivityksillä. 50/sivu tai yhdellä asiakirjalla. CafePress tulostaa tuotteen ja lähettää sen jakelukeskuksesta. Muista, että sinun on ensin asetettava itsesi korkeatasoiseksi konsultiksi.

Aloita Verkkosivusto Tai Kotiyritys

Verkossa myynti on kuitenkin todennäköisesti kannattavampaa ja voi jopa muuttua kokopäiväiseksi verkkotyöksi. Pätevien hakijoiden on kirjoitettava vähintään 60 sanaa minuutissa, heillä on oltava riittävät tietotaidot, mukaan lukien asiakirjojen liittäminen, lataaminen ja lähettäminen, ja oltava sitoutuneita suorittamaan tehtävät oikeaan aikaan kunkin työn edellyttämällä tavalla. 7 parhaan päivän kaupankäynnin koulutuskoulua arvioitu, stockpile-lahjakorttisi vastaanottaja voi käyttää niitä hankkimaan osakkeita monissa hyvämaineisissa yrityksissä, kuten Amazon, Netflix ja Google. Kotiin työskentely on lopulta mahdollista riippumatta siitä, missä olet maailmassa, joten älä menetä toivoa, jos et löydä täydellistä mahdollisuutta heti. 00 tunnissa - 50 000 dollari vuodessa, sijainnistasi ja kokemustasostasi riippuen. He palkkaavat työpaikat kotoa riippumattomille urakoitsijoille. He suorittavat usein ensimmäisen puhelinhaastattelun, välittävät sitten parhaat niistä yrityksen asianomaiselle johtajalle jatkaaksesi seulontaprosessia.

Sen sijaan, että vaadit ilmoittamista puhelinkeskukseen, nämä työt antavat sinun työskennellä kotoa, jos sinulla on tarvittavat laitteet. Vai tunnetko vain, että on aika muuttua uraan? Jotkut online-työ kotona tehtävistä sisältävät vastaamisen sähköposteihin, vastaamisen live-keskusteluissa, tapaamisaikataulun hallinnoinnin tai videoiden nauhoittamisen. Työllisyystilastoviraston mukaan sosiaalisen median markkinointipäälliköille odotetaan kymmenen prosentin työpaikkojen kasvuvauhtia vuosina 2019-2026. Oletko kuullut mikrotaskuista? Sekä vuonna 2019 että 2019 etäyhteydessä olleet ihmiset sanoivat, että etätyöt olivat 22 prosenttia enemmän vuonna 2019.

Jos osaat videon editoinnissa, voit ansaita rahaa kotona. Tuomioistuimen toimittajat ansaitsevat rahaa sivua kohti, ei tunnissa. Jos sinulla on saatavana noihin aikoihin, voit ehkä periä lisämaksuja, koska hoitajia on usein vähemmän. Kaikki tietävät captcha: n. Yksi niistä hienoista asioista on se, että työsi sisältää todennäköisesti sairausvakuutuksen, eläketurvan säästötilit ja palkallisen vapaa-ajan. Sinun on oltava jonkin näistä palkattavista valtioista asukas, mutta voit työskennellä mistä tahansa:

Vaikka ammattimaisesta kulinaarikoulutuksesta tai aiemmasta ammatillisesta ruoanlaitosta on hyötyä, se ei ole välttämätöntä - vaikka haluat ehkä käydä ruoanlaittokursseja varmistaaksesi, että taitosi ovat ajan tasalla.

Transcriber/puhtaaksikirjoittajan

Ja koska erityyppisiin teknisen tuen tehtäviin tarvitaan erilaisia ​​taitoja, palkka voi vaihdella suuresti. Käännä, oikoluku ja kopioi projektin julkaisut ja asiakirjat. Sinun ei tarvitse koulutusta, vaikka voit käydä erilaisia ​​kursseja taitojen terävöittämiseksi, kuten Kayla Sloanin 10 000 dollarin VA-kurssi. Siksi yritykset etsivät ihmisiä testaamaan ja tarkistamaan sivustonsa ennen sen avaamista. Aetna on luetellut useita etätyövaihtoehtoja FlexJobs-ohjelmassa, mukaan lukien vanhempi tilinpitäjä, välittäjäjohtaja ja kliininen tapausjohtaja. Bloggaaminen ei ole muuta kuin oman verkkosivuston (ilmainen tai maksullinen) luominen, johon voit kirjoittaa päivittäisiä kokemuksiasi, vinkkejä ja ideoita, jakaa tietojasi tai mielipiteitäsi tai jotain muuta, jonka luulet hyödyttävän maailmaa. Yleisesti ottaen tarvitset kiinteän verkon puhelimen, tietokoneen ja pääsyn Internetiin. Sinulle maksetaan jokaisesta keskustelemasi minuutista (10 dollaria tunnissa).

Yksityishenkilöt - Kyllä, jopa koodausongelmat palkkaavat freelance-koodereita ja ohjelmoijia aika ajoin korjaamaan ongelman tai hakemaan apua kotitehtävään tai muuhun. Millaista kotona tehtävää työtä etsit? Work at Home Vintage Experts on ainutlaatuinen etätyöyhteisössä, koska se keskittyy erityisesti ”pretireesien” palkkaamiseen - 50-vuotiaita tai vanhempia, jotka eivät halua lopettaa työskentelyä vielä, mutta jotka haluavat muutoksen päivittäiseen toimistoon. Vielä tuottavampi asema toimii hallinnollisena avustajana, jossa sinulla on enemmän vastuuta, mutta et välttämättä toimi niin kuin rahapuhelut. Yleensä nämä yritykset maksavat Rs. Suurin osa on asiakaspalvelu- ja myyntityötä, mutta saatat yllättyä siitä, kuinka monta muuta työtä voit nyt tehdä kotona, kuten tietotekniikkakonsultointi ja auttaa yrityksiä korjaamaan tietokoneet. Markkinatutkimukseen osallistuminen tuotteiden ja tuotemerkkien parantamiseksi voi antaa sinulle yli 300 dollaria kuukaudessa väestötietosi ja ottamiesi kyselyjen lukumäärästä riippuen.

Bloggaaminen

Työskenteleekö kotona -mahdollisuuksista ei ole pulaa riippumatta siitä, työskenteleekö se etänä yritykselle tai perustatte oman yrityksenne. Jos valokuvasi ovat erinomaisia, voit lähettää valokuvia sivustoille, kuten iStockPhoto, ShutterStock, Fotolia, ja ansaita nopeita tuloja. Tässä on vain muutama tapa hyödyntää: Maksut tulevat Paypalin kautta, ja tililläsi on oltava vähintään 10 dollaria maksun vastaanottamiseksi. Upwork and Freelancers Unionin vuonna 2019 suorittamassa tutkimuksessa jopa ennustettiin, että yli puolet työntekijöistä tekee freelance-töitä seuraavan vuosikymmenen aikana, ja vetoaa tosiasiaan, että lähes 50 prosenttia millennialaisista on jo freelancereita.

10 000 vakuus. Kun lähetät meille arkaluontoisia henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten luottokorttitietoja, tarjoamme suojatun yhteyden palvelimillemme. Jaotimme kaikki sivutoimiset kahdeksaan eri luokkaan, joista voit valita: Luokat ovat tyypillisesti töitä omassa tahdissa, maksavat yhdestä kolmesataa dollaria, ja ne voidaan suorittaa vain muutamassa lyhyessä päivässä - melko kohtuullinen kompromissi työlle, joka voi ansaita jopa 70 000 dollaria vuodessa. Leapforce ja Lionbridge.

Verblio - Freelance-kirjoittaminen

Olemme aloittaneet osan tutkimuksesta sinulle. Tulot kotona työskentelystä ensimmäisenä vuonna olivat alle 1 000 dollaria. Tietojen syöttäminen yrityksille ei ole kaikkein mielenkiintoisinta työpaikkaa. Tehokas kuuntelu- ja analyyttitaito sekä kyky tehdä yhteenveto tiedoista ja tarjota ratkaisuja.

Joten tylsien, toistuvien tehtävien suorittamisen sijaan työskentelet menestyvän yrityksen omistajan hyväksi etätyöjohtajana.

Kirjaa Läsnäolo

Hakuprosessin valmistuminen voi kestää 1-3 viikkoa. 5% vuokra- ja toimitusmaksuista. Käytämme henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka annat muista, tarjotaksesi pyytämäsi tuotteet tai palvelut; esimerkiksi jotta voimme lähettää heille lahjoja tai kortteja. Keskimääräinen Yhdysvaltain palkka: Kysy kuinka monta ja selvitä jos pystyt ottamaan yhteyttä johonkin heistä.

Siinä on yli 39 000 opiskelijaa 50 valtiosta ja 130 maasta. Se on itsenäinen urakoitsija-asema ja osa-aikainen. Kilpailun haltijat voivat aloittaa logojen ja grafiikoiden suunnittelukilpailun, jota voit käyttää yrityksessäsi. Ajattele, kuinka monta paikallista yritystä toimii alueellasi (ei jättiläismyyjät, kuten Walmart tai Dick's Sporting Goods, vaan paikalliset kahvilat, kiropraktikot, lakiasiaintoimistot jne.). Tarkistin tämän sivuston kokonaan, ja se on kirjaimellisesti yksi helpoimmista tavoista ansaita rahaa verkossa. Aloittaminen ei ole kallista, mutta se vie paljon aikaa ja vaivaa.

Banksy Simpanssin Parlamentin Maalaus Myy 12 Miljoonaa Dollaria

Pätevyyden hankkimiseksi sinulla tulee olla yleinen tieto hakukoneista, huomiota yksityiskohtiin ja kyky seurata ohjeita. On kuitenkin joitain tietojen syöttämistä koskevia töitä, jotka edellyttävät sertifikaattia, kuten lääketieteellinen kooderi. Pysyä yhteydessä, tämä tarkoittaa, että voit tallettaa vain 5 dollaria ja sijoittaa sen ilmaiseksi. Haluatko ulkoilla koiria tai hoitaa lemmikkien päivähoitoa, tämä on toinen potentiaalinen tulovirta, jonka avulla voit työskennellä niin usein kuin haluat. Voit maksimoida ansiosi kirjautumalla useille eri sivustoille.

Voit varmasti myydä luomuksesi offline-tapahtumissa, kuten käsityömessuilla tai joulumarkkinoilla. Amazonilla on myös virtuaalinen asiakaspalveluohjelma, joka tarjoaa osa-aikatyötä kotona töistä, jotka tarjoavat etuja niille, jotka työskentelevät vähintään 20 tuntia viikossa. Verkkotietojen syöttäminen - parhaat kotona tehtävät työt, talousneuvojat opastavat asiakkaita, kun he valitsevat tuotteita ja palveluita, kuten eläkkeitä, lainoja ja vakuutuksia, ja monet työskentelevät kotitoimistosta. Kuten käy ilmi, voit ansaita kohtuullisen määrän pelkästään kirjoittamalla tallennetun sanelun lääkäriltä. Joitakin esimerkkejä siitä, kuka haluaa palkata freelance-koodereita: Suosittelen Bluehostia, ja he ovat auttaneet minua valtavasti blogin skaalaamisessa.

Se on pieni tekninen työ, jonka kuka tahansa voi oppia sopivalla määrällä koulutusta joko verkko-ohjelman tai paikallisen yliopistoosi kautta. Suoran myynnin mahdollisuudet:, nämä ovat kuitenkin kaikkia online-töitä - mikä tarkoittaa, että tarvitset nopeaa Internet-yhteyttä voidaksesi työskennellä kotoa. Tänään näytän sinulle kaikki tapoja, joilla voit työskennellä kotoa ilman sijoitusta. Kirjailijoiden ja toimittajien ilmoittama keskimääräinen hinta on 30–40 dollaria tunnissa. 5/sana hyvää sisältöä. Koti kotona -paikat löytyvät avainsanoista “etä” tai “virtuaalinen”, ja sijainnit voidaan luetella nimellä “Corporate Travel Agent” tai “Travel Consultant”. Mutta entä jos etsit jotain tarkempaa tai sinulla on tiettyjä vaatimuksia? Lisäksi freelancerina työpaikkojen saaminen ei ole vaikeampaa kuin normaalin työn saaminen. Jotkut suosituista kumppaniohjelmista ovat Amazon, Flipkart, Clickbank, VCommission jne.

Mystery Shop

Sinun on oltava jonkin seuraavan valtion vakinainen asukas; Alabama, Colorado, Georgia, Indiana, Kentucky, New Mexico, Pohjois-Carolina, Ohio, Oregon, Pennsylvania, Tennessee, Texas ja West Virginia. Jos haluat saada maun työskennellä kotoa ja haluat myydä jo käyttämiäsi ja rakastiasi tuotteita, tämä voi olla vaihtoehto. Puhelimesta ja tietokoneesta tulee jälleen virtuaalinen puhelinkeskus, kaikki oman kodin mukavuudesta. Jos haluat harjoittaa lääketieteellistä koodausta tai laskutusta, on olemassa useita organisaatioita, kuten AHIMA, AAPC, NHA ja NCCT, jotka tarjoavat sertifikaatteja. SlicethePie on erittäin suosittu sivusto, joka maksaa sinulle musiikin (kuten myös joidenkin muiden) tarkistamisesta. Yksi resurssi on Catalant, joka palkkaa asiantuntijoita 15 dollarista tunnissa 280 dollariin tunnissa. Tämä on yksi vakaimmista työpaikoista, joihin voit purkaa.

Hyvä PR tarkoittaa brändin rakentamista ja tietoisuuden luomista mistä tahansa erityisestä yrityksestä niche-yleisölle tai suurelle yleisölle. Työmahdollisuudet ovat ryhmitelty kolmeen toimialaan: Aloita hakeminen TÄNÄÄN!

Jos todella haluat oppia tämän hyviä ja hyviä puolia, suosittelen Affiliate Marketing -sovelluksen tekemistä. Jotkut näistä mahdollisuuksista - kuten mikrotöitä - voivat hyvinkin hakea ja aloittaa samana päivänä. Tarvitset aiemman työkokemuksen tähän tehtävään. Sivustot, kuten Upwork. Viime vuosina tapahtuneen räjähtäneen verkkosisällön ansiosta se on erittäin vaativa työ. AccuTran Global on yritys, joka tarjoaa transkriptioita ja muita niihin liittyviä palveluita asiakkaille ympäri maailmaa. Zeitcaster palkkaa osa-aikaiset tietojen syöttövirkamiehet syöttämään aika- ja sijaintitiedot sekä luokittelemaan jokaisen tapahtuman.

Kokopäiväiset/Osa-aikaiset verkkotyöt:

Se on todella mukava keikka, varsinkin kun se on kotona tehtyä työtä. Erinomainen ajanhallinta- ja hallintotaidot kiinnittäen erityistä huomiota yksityiskohtiin. Kyllä, luit oikein. Tämä auttaa sinua tutkimaan, onko sitä todella olemassa! Tämä osio sisältää laillisen suusanallisen markkinoinnin ja maksetut online-kyselysivustot, selittää mitä mysteerikaupassa on kyse, luetellaan hienoja verkkosivustoja tuotteiden tai palveluiden vaihtamiseksi ja kerrotaan, kuinka kanavoida sisäinen tuomari Judy.

VoiceLog on yritys, joka tarjoaa kolmannen osapuolen todentamispalveluita (TPV). Mutta kun kyse on sosiaalisen median markkinoinnista, suurin osa ihmisistä voisi käyttää apua mainontaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, Pinterestissä ja muissa kanavissa. Ja tässä kirjoitat pelin. Jos haluat lisätietoja freelance-kirjoittamisesta, tutustu vain aiheeseen liittyviin viesteihini. Ennen kuin teet mitään muuta, muista lukea tiedot huijausten välttämisestä. Jos kotona työskenteleminen on unelma, kannattaa ehdottomasti harkita oman yrityksen perustamista. Asema on Virtuaaliassistentti, ja sinusta odotetaan suorittavan joitain toimistotehtäviä. Oppimalla muutamia online-taitoja, joita yritysten omistajat tarvitsevat, voit luoda oman kotitöisi, jonka avulla voit työskennellä milloin haluat. Työpaikkoja on kahta eri tyyppiä.

Haluatko Nähdä Kuinka Rakensimme 1 000 000 Dollaria +/vuosi-blogin?

Tämä yritys palkkaa laillisia ja yritysjärjestelyjä, ja he työskentelevät vain Yhdysvalloissa. Monsterin yritysoppaista löytyy niin monia tapoja selvittää, millainen yritys on (tai jos sitä jopa on), tai voit tutustua yrityksen verkkosivuihin tai sosiaalisen median läsnäoloon. 30 outoja tapoja, voit työskennellä mukavasti kotoa, tehdä oman aikataulun, asettaa omat tuottavuustavoitteesi ja tietysti jakaa mielipiteesi rahaa varten. HostGator on yksi edullisimmista vaihtoehdoista saada rahaa ansaitseva blogi ajan tasalle. SayABC palkkaa opettajat opettamaan pieniä ryhmiä lapsia (ikä 5–12) englantia toisena kielenä.

65/ääni minuutti. Forex-kauppa, millä markkinoilla kaupat. Aloita HealthyWage-palkintolaskurilla. Viime kädessä nichesi tarvitsee sitä, jota kutsun ARP - yleisön tulopotentiaalia.

Nämä tulovirrat voivat silti olla erittäin tuottoisia, mutta Internet-yhteyttä ei tarvita työn suorittamiseen, koska voit saada palkkaa henkilökohtaisesti! Voit myös opettaa lapsia - ala-asteesta lukioon on paljon lapsia, jotka voisivat käyttää apuasi. Kerro kaikissa pyynnöissä, mistä viesteistä haluaisit poistua, millä tavoin olemme käyttäneet sinuun yhteyttä (kuten sähköpostiosoitteesi tai postiosoitteesi), pyyntösi päivämäärää ja tapa tavoittaa sinut siltä varalta, että meidän on otettava sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä pyyntösi noudattamiseksi. Jotkut sosiaalisen median johtajat työskentelevät kuitenkin myös pidättäjältä tai kuukausimaksulta. Se tarkoittaa 700 000 enemmän freelancereita kuin edellisenä vuonna. Ne ovat melko helppoja ja hauskoja tehdä.