5 älykästä Ja Tehokasta Tapaa Rikastua

Vesiputoukset ovat hieno asia, mutta ne voidaan helposti tuhlata. Jos haluat lisätietoja rahoituksen automatisoinnista, tutustu 11 minuutin videooni, joka selittää sen täällä: Näin hallitus rohkaisee ihmisiä sijoittamaan ja pitämään kiinni sijoituksistaan. Näin talous kasvaa ajan myötä. (14) Lue paljon. Kun olet suorittanut matematiikan ja ymmärtänyt kuinka todellinen on rikastua, sinun on keskityttävä tulovirtojen kasvattamiseen.

Tärkein tekijä tässä on onnesi. Se maksaa 2019 dollaria (mukaan lukien linssi). Käytä sitä sijoittaaksesi. Sidewalk- Elävä palkka palkkaan. Vaikka hän on nyt arvoinen 74,2 miljardia dollaria. Napsauta tätä nähdäksesi Trim-arvostelun.

Mutta onko se todella mahdollista? Enää maksaa luottokortteja kuukausittain maksaaksesi hulluista illanviettoista tai hienoista tilauslaatikoista. Aseta itsesi, jotta et menetä koko omaisuutesi yhdellä huonolla sijoituksella. Löydät mahdollisuuden kääntää esine nopeasti nopeasti suuren odottamattoman voiton ansiosta.

Ansaitse palkkio jokaiselta asiakkaalta, joka ottaa vastaan ​​saattajapalvelusi.

Maksa Velat.

Yksi nainen huutaa puhelimeen veljelleen, joka ei ole maksanut osuuttaan vuokrasta viimeisen 3 kuukauden aikana. Meidän ei kuitenkaan tarvitse noudattaa sitä. Tässä on tilannekuva tiedoista, koska ne liittyvät siihen, kuinka rikkaat rikastuvat niin: Jos sinulla ei ole rahaa, sinun on pakko olla luovampi resursseillasi. Jotta siitä tulisi totta, pysy keskittynyt tavoitteisiisi sitomalla aikaa miettiä niitä, priorisoimalla ne ja määrittämällä jokaiselle heistä tavoitesäästömäärä, jos mahdollista. Ymmärrä riippumatta siitä, kuinka paljon nautintoa sinulla on - lyö seinään. Esimerkiksi, kun minun piti ostaa uusi kannettava tietokone (sen jälkeen kun kaivokseni varastettiin Ranskassa), yritin päättää 12 ”MacBookin ja 13” MacBook Pron välillä. Mitä iloja raha tuo sinulle?

Kerro tarinasi kommentin kautta. Lopullinen sana päiväkaupan aloittelijoille, Äskettäisessä viestissäni kootin vinkkejä ja esimerkkejä tarkkailulistan kehittämiseksi. Nämä järjestelmät toimivat harvoin, koska uhreille lähetetty materiaali on usein vain perus- tai välimainontamateriaalia, joka ei ole salainen eikä tae paljon rahaa ansaitsemiseen verkossa. 50% -60% kiinteät kustannukset: Jos saat 10%: n korotuksen työssä, pidä vain nykyinen kulutustasosi, ja sinulla on yhtäkkiä tämä ylimääräinen 10% korkojen maksamiseksi ja sijoittamiseksi tulevaisuuteen.

Liian monet täällä ihmiset valitsevat vain "minkä tahansa" tai älä ajattele mitä valinnat todella ovat.

Maksimoi Osuudet

Ainoa ero, joka on erottava, on, että mielesi "ankkuroi" itsensä ensimmäiseen hintaan, jonka näet. Ehkä se tarkoittaa uusien taitojen rakentamista, uusien teknisten taitojen oppimista tai kykyjen laajentamista. Idea kuulostaa erittäin hyvältä, mutta se on erittäin vaikea saavuttaa. Luulen, että tämä on myös hyvä todiste siitä, että se on erittäin helppo myydä tunteilla logiikan kautta. Se on päivittäinen prosessi, jota ei tapahdu yön yli tai edes muutamassa kuukaudessa. Mutta miljonääriksi tuleminen ei oikeastaan ​​ole niin vaikeaa ja saavuttamatonta kuin luuletkaan. Onko sinulla kysyttävää tai kommentteja tästä Millionaire Fastlane -kirja-arvostelusta?

 • Kirjoita artikkeleita.
 • Saat ILMAISEKSI käteistä vain ostoksille yli 2 000 suosikkikaupastasi.
 • Ei oikeastaan ​​ole niin vaikeaa rikastua hitaasti - vakavasti se ei ole.
 • Buffett teki ensimmäisen sijoituksensa 11-vuotiaana.
 • Se on ollut loistava kone - suurella prosessointiteholla, nopeudella, akun kestolla ja (paljon) portteilla (mikä on auttanut minua esitysten aikana ja kuvien tuomisessa).

Aloita Yritys

Miksi joku ostaisi sinulta? Viime kädessä vain kysy itseltäsi - mitä arvoa rahalla on sinulle? Tämä johtuu siitä, että älykkäät sijoitukset koskevat johdonmukaisuutta enemmän kuin mitään muuta - ei jahtaa kuumia varastoja.

Suurin osa ihmisistä haluaa vain olla rikkaita, ja he eivät välitä siitä, ettei ole rikkaita.

Riskeistä ottaen tutkimukset osoittavat, että rikkaat rikastuvat, koska kykenevät ottamaan laskettuja riskejä. Olipa sinulla pari vuokralaista vai mahdollisesti pari tuhat, harkitse todella vakavasti sitä, mitä sinun pitäisi tehdä sen kanssa. Tämä tarkoittaa myös mahdollisuutta ansaita tuhansia dollareita palkkioita jokaisesta myynnistä. Auta heitä jollain.

Monet ihmiset todistavat joka vuosi, että sinun ei tarvitse olla pankkiiri, arpajaisten voittaja tai syntyä hopeaa lusikolla suussasi rakentaaksesi varallisuutesi seitsemäksi lukuksi. En tarkoita muodollista koulutusta. Sinua suositellaan välttämään tätä menetelmää ja käyttämään yhtä edellä mainituista kuudesta. T ime - Mikä on aikataulusi tavoitteesi saavuttamiseen? Sinun on myös opittava henkilökohtaisesta rahoituksesta. Fyysinen asia tuottaa harvoin pysyvää tyytyväisyyttä - yleensä totumme omaisuuteen noin 2 viikossa.

Mieti, mitkä alueet tunnet parhaiten tai olet kiinnostunut oppimaan lisää, ja tutkia liiketoimintamahdollisuuksia.

Kirjailija

Mutta on paljon enemmän tapoja rikastua kuin pelkkä onni pelaamalla arpajaisia. Nyt on aika aloittaa vakavaksi tekeminen - älykkäästi käyttäessäsi ylimääräistä käteistä on se, mikä erottaa keskimääräisen joen ja miljoonan. Budjettiin pysyminen ei tarkoita, että pidät itseltäsi pieniä herkkuja. Siksi tein kokeilun - yritin vähentää elämästäni kaikki tarpeettomat omaisuudet - kunnes minulla oli vain yksi jokaisesta asiasta.

Ja en puhu korvauksen ansaitsemisesta äidiltä ja isältä. Sitten on niitä onnekkaita, jotka tekevät siitä näyttävän helpoalta kääntämällä taskujen vaihdon miljooniksi dollareiksi ilman aikaa. Intiassa suositut yli 200 vuoden ajan Intiassa olevat rekka-autot ovat suhteellisen pieniä sijoituksia R: n välillä. Mitä enemmän rahaa kulutat tietämyksesi, ideoidesi ja luovuutesi parantamiseen - sitä enemmän palkkioita saat. Joten mitä tarvitset alkaa ansaita rahaa verkkomarkkinoinnista. Kuten edellisessä kohdassa mainitsin, omaisuuden rakentaminen 20-vuotiaana ja varhain alkaminen on avainasemassa. Ihmiset haluavat liikaa asioita ilman aikaa ja vaivaa.

Saatat sijoittaa rahasi sijoitukseen ja se flopppaa. Saa 100 000 dollaria ja sijoita loput. Kuinka hyvä säästät rahaa? Vaikka ajattelisit “jalometalleja”, kuten kultaa, hopeaa tai platinaa - mikä on luonnostaan ​​“arvokas” kiiltävässä kivessä? Käytät heille käytännössä rahaa käytännössä ilman mitään vastineeksi lukuun ottamatta sitä hyötyä, että ostat asioita hiukan aikaisemmin, kuin sinulla olisi itse varaa. Tämän päivän yhteiskunnan kuluttajina haluamme aina parasta.

Ensisijainen Sivupalkki

Älä kysy valokuvaajalta neuvoja, mitä kameraa ostaa - katso vain mitä kameraa he kuvaavat. Intian valta-alue yhdessä heikon käsittelyinfrastruktuurin ja logistiikan kanssa muodostaa noin 40 prosenttia raa'ista elintarvikkeista - mukaan lukien viljat, hedelmät ja vihannekset -, jotka menevät Intiassa. Vältä ostoskeskuksia, peruuta kaikkien näiden vähittäiskaupan sähköpostiosoitteiden tilaukset ja älä kirjaudu uusiin sanomalla "ei" kutsuille, jotka tiedät maksaa sinulle. Ota kii T. Clothier oli epätoivoinen. Flex ja nÄppÄt, samoin menetys on sama, jos ennusteesi on väärä. Mitä enemmän koulutettuja, taitavampia, kokeneempi ja yhteydenpitoisempi olet, sitä arvokkaampia mahdollisuuksia saat, mikä tarkoittaa korkeampaa palkkaa ja enemmän vaihtoehtoja sinulle tiellä, jotka molemmat auttavat sinua rakentamaan vahvemman taloudellisen perustan. Uskon yksinkertaiseen ratkaisuun ihanteellisen elämäntavan luomiseksi - passiivisen tulon ansaitsemiseksi.

Sijoittaa

Joten pelaa turvallisesti ja rajoissa. Päivitän sen, kun lisää kysymyksiä esitetään. Joten esimerkiksi norjalainen vanhempi insinööri ansaitsee keskimäärin 76 000 dollaria vuodessa, kun taas amerikkalainen kollegansa ansaitsee yli 100 000 dollaria. Tee tavoitteistasi tehdä yksi asia paremmin kuin kukaan: Pian se on paahtoleipää, ja voit siirtyä seuraavaan velkaan luettelossa.

 • Voisitko sijoittaa itseesi käymällä luokissa, työpajoissa, matkustamalla tai perustamalla uutta yritystä?
 • On hienoa, jos nettovarallisuutesi on negatiivinen tällä hetkellä.
 • Rikkaana oleminen ei riitä vain siitä, kuinka paljon rahaa sinulla on tai kuinka menestyväksi yrityksestasi tulee.
 • Tietysti osakkeet voivat mennä kumpaankin suuntaan, ja monet pienet sijoittajat menettävät sydämensä, kun niiden salkku laskee.
 • Mikä olisi parempi vaihtoehto ihmisille, joilla on taloudellista tietoa?
 • Se johtuu siitä, että et koskaan tiedä milloin sinun on poistettava rahaa maksaaksesi jotain odottamatonta.
 • Sinun on maksettava tuloveroa, kun otat rahat pois eläkkeellä, mutta tuolloin olet todennäköisesti alemmassa veroluokassa, joten sinun ei tarvitse maksaa yhtä paljon.

Ympäröi Itsesi Raha-ajattelevien Ystävien Kanssa.

Yksi syy parin eroon on yli raha - yleensä koska heillä on liian vähän tai yhden jäsenen menot katoavat kädestä. Arvonmuodostajalla on tapana tehdä paljon enemmän kuin odotetaan. Valitse yksi tavoista, aloita lukeminen ihmisten elämäkerroista, jotka ovat luoneet vaurautta valitsemallasi tavalla, saa koulutuksen ja työskentelevät älykkäästi ja kovasti kuin helvetti. Jos he ajattelisivat, että enemmän rahaa johtaisi enemmän ongelmiin, he eivät tekisi siitä enemmän. Se saattaa olla helpompaa kuin luulet. Se on ääretön paluu. Älä palkkaa ihmisiä ennen kuin työskentelet itse yli 40 tuntia viikossa. Se ei ole tien loppu.

Suurin osa rikkaista ihmisistä on yrittäjiä. Parhaat opettajat ovat niitä, joilla on runsaasti kokemusta jaettavaksi. ”Useimmissa tapauksissa nettovarallisuus heijastaa lähimpien ystävien tasoa”, Steve Siebold kirjoitti Business Insider -yritykselle. Sen sijaan kerät vain passiivisia tuloja täältä eteenpäin. Kun lisäät tulojasi ulkomailla, älä unohda kasvattaa jo olemassa olevia rahaa. 84 prosentin tuotto verojen jälkeen vuosien varrella, he olisivat miljonäärejä 92. syntymäpäiväänsä, hän sanoo. Tiedä, mitä haluat poistaa nykyisestä elämästäsi ja mitä sinun on lisättävä seuraavien vuosien aikana.

Rikkaat ihmiset pitävät sitä mahdollisuutena, kun taas joukot näkevät sen automaattisesti taatuna epäonnistumisena tai menetyksenä. Tunnet vähemmän ahdistuneisuutta ja huolta. Joten luulen, että haluan sanoa, ettei pidä ottaa rahaa liian vakavasti. Jotkut sanovat, että jos voit syödä sitä tai käyttää sitä, älä laita sitä luottokortillesi. Sinun on maksettava luotto-/pankkikortillasi tai verkkopankilla.

Monipuolista Kiinnostuksen Kohteitasi

Onko jotain symbolisempaa opettamalla lapsille rahaa kuin tämä kuva? Lue lisätietoja julkistamiskäytännöstämme. Säästä ihmisille tonnia rahaa paska-tuotteesta, he rakastavat minua säästämään heille rahaa - JA melko monet heistä ostavat sen sijaan mitä suosittelen! Siksi mietimme jopa kuinka rikastua nopeasti. Rahasi sijoittamisesta tavaroiden myyntiin tai yksinkertaisesti taloudellisten tapojen parantamiseen on monia tapoja tehdä se.

Aloita Arvonne Aikaasi.

Napsauta tätä aloittaaksesi leikata. Sijoita omaan itseesi, ei päiväkaupan simpukoihin, käytä näitä usein. Sitten 15 - 20% ansaitsee kunnollista rahaa, he eivät ole supertähtiä, vain paikallisia kuuluisuuksia, mutta mielenkiintoisempaa on, että loput ansaitsevat nollan. Sinun on vietettävä aikaa, rahaa ja energiaa itseesi ja kunnianhimoisiin liiketoimintatavoitteisiisi.

Elossa ei ole yhtä opiskelijaa, joka ei ole unelmoinut pohjattomasta pankkitilistä. Aseta raha säästötilille sivuun tai siirrä se täysin erilliselle tilille, johon et voi koskea. Varallisuudella tai taloudellisesti riippumattomuudella voi olla monia muotoja. Tämä viesti voi sisältää tytäryhtiölinkkejä. Kaikki alkoi freelancerista ja voit käyttää tätä kurssia seuraamaan askeleita, jotka tein tullaksesi freelanceriksi, jolla ei ole kokemusta ja ansaita ensimmäisen tuloni verkossa. Palvelua tarjoavat asiakkaille ilmaiseksi muun muassa telepalveluntarjoajat, sähköyhtiöt, rahoituslaitokset ja pankit. Jos sinulla on liiketoimintaa tai haluat olla oma pomo, tämä voi olla hyvä askel ansaita rahaa.

Monet ihmiset haluavat tulla rikkaiksi lyhyessä ajassa. Voit käyttää sitä korjaamaan kosmeettisia ongelmia oikomishoidossa tai Lasik-leikkauksessa antaen sinulle lisää luottamusta. Voitko arvata, mikä hänen kommenttinsa oli? Yhdessä rikastuessa ei ole ”salaisuuksia”. Käyttäjien tulee aina olla tietoisia kirjautuessaan verkkojärjestelmiin, jotka lupaavat näyttää tietä taloudelliseen vapauteen, varsinkin jos on tarkoitus tehdä alkuinvestointi.

Vielä harvempi monien joukosta kärsii nopeasta kasvusta ja tuo perustajille todellista vaurautta.

Tässä on joitakin miljonääri Fastlanen avainkappaleita:

Jos et vain voi odottaa aloittamista itsellesi, tutustu Ultimate Guide for Online -yrityksen perustamiseen. Se on sama järjestelmä, jota ystäväni käyttää kuluttaakseen yli 21 000 dollaria menemään ulos. Kaupankäyntivälineet, osta mikä tahansa sadoista kaupparoboteista tai indikaattoreista ja käynnistä ne poistumatta laiturilta. Olen 30-vuotias poikamies, joka työskentelee kotoa, enkä ole enää huolissani rahasta.

Ehkä oikean neuvonantajan löytäminen voisi kallistaa asteikkoja kohti seitsemän numeroa saavuttavaa virstanpylvästä. Pidä vain tämä ajatus mielessä kuukauden ajan: Käytännöllinen esimerkki: Kaikilla yrityksillä ei ole varaa jättiläisten PR-yritysten palveluihin.