51 Laillista Tapaa Ansaita Rahaa Verkossa

Ja tosiasiassa, se on niiden kuuden luvun päällä, jotka hän ansaitsee blogissaan Club Thrifty. Kirjoittaminen ei tee sinusta rikkautta, mutta se voi tarjota sinulle lisätuloja, joiden avulla voit siirtyä muihin liiketoimintamuotoihin verkossa. Hänellä on koppi Etsyssä.

NerdWallet pyöristi 26 laillista tapaa ansaita ylimääräisiä tuloja - kotona tai ulkona ja noin - ja listasi jokaisen vaihtoehdon sen perusteella, kuinka nopeasti pääset alkuun ja maksat. Sinun on osoitettava todiste kyvystäsi kääntää, joten jos sinulla on kielitutkinto tai sinulla on kokemusta tekstin kääntämisestä, sinun tulee näyttää näytteitä portfoliosta. Siksi koonnin tämän ilmaisen mestarikurssin auttaaksemme jakamaan koko prosessin helposti seurattaviksi vaiheiksi, jotka antavat blogiisi kentän ja tuottavat lukijoita alle viikossa. Mitä tiedät - ja tiedät hyvin? Toiseksi, jos ajattelet sitä: Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on kirjoittaa e-kirja, muotoilla se, luoda e-kirjan kansi, julkaista ja mainostaa sitä. Joten ideasi ja markkinoiden validoinnin vahvistuessa on olemassa muutamia erilaisia ​​polkuja, joita voit seurata saadaksesi alkuperäisen ”siemen” rahan:

Kehittyneillä markkinoilla, kuten U.

Katso, minkä tyyppisiä valokuvia näet Internetissä, ja räätälöi työsi vastaamaan tätä tarvetta. Kysy itseltäsi vielä tarkempia kysymyksiä potentiaalisesta asiakkaastasi. Tutustu todellakin tai muihin aiemmin luetteloituihin etätyötauluihin löytääksesi mahdollisuuksia. Tarkista samat yllä luetellut sivustot. Jokaisen tarkistuksen tulisi kestää 20 minuuttia, ja joudut suorittamaan joukon tehtäviä ollessasi sovelluksessa tai verkkosivustolla. Verkkokurssien avulla voit ansaita 1 000 dollaria myymällä vain pari (hinnasta riippuen). Samoin kuin CafePress, Chicagossa sijaitseva Threadless antaa sinulle mahdollisuuden myös myydä digitaalisia kuvioita t-paitoina ja muina tuotteina, kuten puhelinlaukkuina, mukina, rantapyyheinä ja niin edelleen.

Katso maksut. Aloittelijat voivat tehdä noin 200 Rs/tunti, mikä voi nousta 500 RS: iin, kun saat kokemusta ja asiantuntemusta. Voit jopa aloittaa sen tekemisen täällä Hostingerissä liittymällä kumppaniksi! On olemassa useita verkkosivustoja, jotka tarjoavat rahaa online-kyselyjen suorittamiseen, online-hakujen tekemiseen ja arvosteluiden kirjoittamiseen tuotteista. 5 prosentin leikkaus myymästäsi. Yleensä sinulle annetaan verkkosivusto tai sovellus, jonka on katsottava, sekä joukko ohjeita siitä, mitä sinun pitäisi yrittää tehdä - sitten joko äänesi ja näytön toiminnot tallennetaan tai kirjoitat sen jälkeen lyhyen raportin siitä, kuinka hyvin verkkosivusto tai sovellus toimi.

He voivat käyttää oppituntisuunnitelmasi kokonaan tai he voivat käyttää sitä mallina kehittääkseen oman räätälöidyn version.

Leapforce - Arvioi hakukoneet

Suurin osa näistä palveluista tarjoaa kiinteät hinnat, eikä sinun tarvitse kilpailla työpaikoista tai myynnistä. Mutta se on loistava tapa syödä ilmaiseksi mukavissa ravintoloissa, saada vähän palkkaa ja testata myös kalliita tuotteita. Investointien aloittaminen vertaisluoton avulla on melko yksinkertaista. Joten kuinka paljon rahaa voit odottaa ansaitsevan? Verkkokauppias ei lataa kuvia sellaisenaan. Voit esimerkiksi auttaa uutta voittoa tavoittelematonta organisaatiota kehittämään varainhankintasuunnitelman ja valvomaan sitten prosessia. Se on aloittelijaystävällinen sovellus, jonka avulla voit aloittaa sijoittamisen vain älypuhelimellasi.

Ensimmäinen lähestymistapa sisältää freelance-sivustojen, kuten Upwork ja Freelancer, käyttämisen.

Tuotteiden Testaus

Hienoa Realty Mogulissa on, että he käyvät jokaisessa listatussa kiinteistössä ja työskentelevät alan parhaiden kanssa. Sponsoroidut/maksetut viestit - Monet blogit julkaisevat sponsoroituja ja maksettuja viestejä. Päätettäessä mitä haluat tehdä, sinun on kuitenkin kysyttävä itseltäsi neljä kysymystä: Jotkut ihmiset uskovat, että e-kirjasi on oltava erittäin pitkä, jotta se voi menestyä. Olen nähnyt, että 4-siviset e-kirjat toimivat hyvin ja 200-sivuiset e-kirjat pommittavat. Kirjoita nopeasti, tallenna ja muokkaa kurssin sisältöä nopeasti. Se on tämän rahaa tuottavan hankkeen yleinen idea. Olen suorittanut useita koulurajoja Treehousessa vuosien varrella, ja voin 100% suositella heidän kurssejaan. Rakastatko lemmikkieläimiä?

Seuraavaksi aloita sisällön tuottaminen ja käänteisten linkkien hankkiminen vierasblogien avulla, jotta voidaan luoda Domain Authority (DA) ja liikenne. Käytä hakkerointitaitojasi hyväksi. Viime kädessä se riippuu harrastuksestasi ja kuinka lahjakas olet. Toivottavasti se vaatii vain alle 100. Sinulla on vain oltava tietokone, Internet-yhteys, nopea kirjoitustaido ja kyky kiinnittää huomiota yksityiskohtiin.

Jos sinulla on rahaa kovaa vaikeutta, saattaa olla aika harkita osa-aikatyötä.

Viimeiset Ajatukset Tulevaisuudesta

Kirjoita syvälle pitkiä artikkeleita, joissa on yli 1500 sanaa, jotta saat enemmän palkkaa. Helppo passiivinen tulo, jos et pidä ajoneuvoasi käärittynä. Rekisteröidy täällä saadaksesi Swagbucks ja saat ensimmäisen 5 dollarin bonuksesi. Hän sanoi, että se näytti mielenkiintoiselta ja hei, se oli ilmainen (koska sinulla ei ole aavistustakaan, että voisit myydä sen). Nautitko postituksesta, pitämisestä, kommentoinnista ja yleensä hengailusta sosiaalisessa mediassa?

Verkkosivustolla ei ilmoiteta kuinka paljon rahaa voit ansaita, mutta se on mahdollisuus ansaita ylimääräistä rahaa tekemällä mitä tiedät parhaiten, kotona ja vapaa-ajallasi. Arvostele musiikkia rahalla Jos rakastat musiikkia, tee siitä yrityksesi tarkistamalla allekirjoittamattomia bändejä ja artisteja verkossa käteisellä Slicethepie-ohjelmalla. Olemme koonneet luettelon 51 tapaa ansaita rahaa verkossa. Löydät melkein varmasti sellaisen, joka toimii sinulle. Voit saada ilmaisen verkkotunnuksen Bluehostilta, kun kirjaudut johonkin heidän isäntäpaketeista.

Sinun on vain arvioitava paikka heidän pizzansa laadun suhteen ja muistettava toimitusaika. Tämä voi tarkoittaa sinulle alennuksia tai yksinkertaisia ​​rahat takaisin -sopimuksia. Ryhdy kuljettajaksi tai kuljettajaksi Saitko polkupyörän, moottoripyörän tai auton? Tarkista heidät, tee tutkimusta ja katso mitä ajattelet. Verkkohakemistot eivät ole niin suosittuja kuin ennen, mutta ne voivat silti olla kannattavia.

Online-opas Tai Asiantuntija

Menestys kirjailijana on täysin hallinnassasi. Jos tarjoat freelance-palveluita tai sinulla on fyysinen palveluyritys, blogin luominen on pakollista. Koska verkossa on niin paljon työpaikkoja, freelancerista on tullut yhä suositumpaa.

Tule “autotalli -miljonäriksi”

Jos tarvitset 100 dollaria nopeasti ja omistat auton, ihmisten ajaminen vapaa-ajallasi voi olla hieno tapa ansaita ylimääräistä rahaa. Tietysti teet. Jos sinulla ei ole energiaa pihakaupan järjestämiseen, OfferUp voi olla seuraavaksi paras asia. Tämä on suosituin reitti useimmille merkittävälle tytäryhtiömarkkinoijalle, mukaan lukien Pat Flynn.

Facebook-markkinoinnin avulla voit kohdistaa kohdemarkkinat laserilla keskittymään määriteltyyn markkinarakoon, joka napsauttaa todennäköisemmin osta-painiketta. BooksFundr ja Pblishing. Valitse maksu projektikohtaisesti. Verkkosuunnittelijoiden spin-off on tarjota aloitussivun luomispalvelu. Tämän kysymyksen kysyin itseltäni odottaessani toisen lapseni olevan valmis tekemään siirron 9-5-vuotiaasta. Se on noin 1000 dollaria kuukaudessa, ja on olemassa monia laillisia online-kyselypaneeleja, kuten VIP Voice, Ipsos i-Say (lue arvostelu täältä), Harris Poll Online, Vindale Research, tuoteraportti, Survey Club, YouGov jne., Jotka antavat ansaitset rahaa verkossa helposti.

Jos työnantajasi ei tarjoa tällaista mahdollisuutta, saattaa olla aika aloittaa tarkistus itse. Jessicalla on myös ILMAINEN 7 päivän kurssi, joka opettaa sinulle kaiken, mitä sinun on tiedettävä, jotta voit aloittaa myymisen Amazonissa. Tämä on luultavasti yksi helpoimmista ideoista ansaita rahaa löytämästäni päivästä! Ne voivat olla todella menestyviä myös pitkällä aikavälillä. Ja sinun ei myöskään tarvitse olla paljon rahaa aloittamiseksi. Verkkokauppaan osallistumisella on monia etuja. Näet koskaan Google-tuloksen ja sano “Kuinka helvettiin se pääsi sinne? Yksi voi myös ohjata ystäviä ja ansaita rahaa prosessissa.

Korjauslukija

Haastattelin Brittney Suttonia, joka ansaitsee 1 700 dollaria kuukaudessa työskenteleen vain 2 tuntia päivässä VIPKidille. Katso koko haastattelu How to Teach English Online -artikkelissa. Voit toimittaa autolla, kuorma-autolla, pakettiautolla, moottoripyörällä, skootterilla, polkupyörällä tai jopa jalka. Miksi ei tulisi online-ohjaajaksi muille lapsille? Vietä vähintään 1 - 2 tuntia artikkeleiden kirjoittamiseen, joten ansaitset kunnolliset tulot joka kuukausi. Joten mitä ei pidä rakastaa? Kuinka paljon sinä ansaitset? Lainanottajat tarkistetaan ja luokitellaan luottoprofiilin, tulojen ja lainan tarkoituksen perusteella. Itse olen kirjoittanut 15 muuta tapaa ansaita rahaa blogiisi, jotka sinun kannattaa tarkistaa.

Oletko oman alan asiantuntija?

Vaikutus Sijoittaminen on hyvää lompakolle ja sielulle

Yleensä sinua pyydetään testaamaan muutama verkkosivusto vierailemalla niissä ja dokumentoimaan ja kirjaamaan reaktioesi ja ajatuksesi käydessäsi läpi ne. Jos haluat myydä tuotteita verkossa, voit tehdä sen luomalla oman verkkosivustosi. Kiinni suunnitelmaan on välttämätöntä, koska seuraajien ja yleisön tulisi tietää tarkalleen milloin videosi odottaa. Jos he eivät yritä myydä sinulle jotain, jonka on tarkoitus paljastaa nopean rahan ansaitsemisen salaisuudet, sinun odotetaan vastaavan kaikenlaisiin häiritseviin kysymyksiin, jotta he voivat myydä sinulle joukon tuotteita. Monet ihmiset osallistuvat mielivaltaan ansaitakseen vähän ylimääräistä rahaa, ja joillekin siitä on tullut jopa heidän kokopäiväinen työ. Älä tule vain eBay-myyjäksi ja jätä se siihen. Mitä suurempi yleisö sinulla on, sitä enemmän on mahdollisuuksia ansaita se.

Miksi en ole ansainnut tytäryrityspalkkioita? Mutta jos sinulla on taitoja tällä areenalla, se on suuri potentiaalinen lähde passiivisille tuloille. Sinulla ei ole samoja yleiskustannuksia kuin tiili- ja laastiliikkeillä, ilman vuokra- tai henkilökustannuksia. Sen sijaan, että trendi ohjaa sinut, voit päästä kärryvaunuun ja antaa trendin auttaa sinua ansaitsemaan rahaa verkossa. Totuus on, että suurin osa niistä "yrityksistä", jotka luultavasti pyytävät sinua "sijoittamaan" lisätäksesi "sijoitetun pääoman tuottoa".

Vielä parempi, voit tarjota kerätä web-tutkimusta jollekin nopeasti rahaa. Maksaaksesi kyselyiden ottamisesta vie aikaa, mutta sitkeästi näet, että rahat kasvavat. Tässä on kuvakaappaus yhdestä sivustostani, joka tuo rahaa melkein päivittäin: InboxDollars on hieno verkkosivusto, jolla ansaitaan rahaa tutkimuksilla, mutta tiesitkö, että voit ansaita rahaa myös katsomalla elokuvien esikatseluja, TV-ohjelmia, julkkisvideoita, viimeisimpiä uutisia ja monia muita videoita? Sen ei tarvitse olla niin vaikeaa. Täällä valtava enemmistö ihmisistä kompastuu, kun freelanceria suoritetaan ensimmäistä kertaa... enkä syytä sinua, jos teetkin niin. Palkka riippuu tehtävästä, ja työn pyytäjä saa hyväksyä valmiin tuotteen ennen maksua sinulle.

Tule vaikuttajaksi Instagram

Ellei sinulla ole rahaa sijoittaa, sinun on tehtävä hyvää, vanhanaikaista kovaa työtä. Maksun saaminen riippuu siitä, kuinka nopeasti puhelin tai laite myy. Kun olet valmis, kyse on asiakkaan hankkimisesta, markkinoiden validoinnista, lisää rahoituksesta ja kasvusta. Onko markkinoilla aukkoja, joita ei tarjoilla? Vaikka et ehkä halua lopettaa päivätyötäsi, se voisi toimia hyvin sivuteoksissa. Kuinka Nielsen Computer & Mobile Panel toimii:

Kuinka Ansaita Rahaa Verkossa Freelancerina

Voit usein tehdä enemmän saamalla taustan erikoistua lääketieteelliseen tai lailliseen transkriptioon. No, internetin ansiosta voit ehkä ansaita ylimääräistä rahaa juuri tämän tekemisestä. Sen sijaan, että käytät yhtä yllä olevista mainosverkostoista, voit myydä mainostilaa suurille patjayrityksille. Englannin opettaminen ja ohjaaminen toisena kielenä on hieno tapa ansaita rahaa verkossa, puhumattakaan siitä, että avaat joitain ovia matkustaaksesi ympäri maailmaa, jos haluat. He tarjoavat tällä hetkellä ilmaisen 10 dollarin liittymisbonuksen ja ovat maailman suurin laillinen kyselysivusto. Voit jopa laittaa verkkotunnuksesi huutokauppaan, jotta ihmiset voivat ostaa suoraan haluamaasi hintaan. Nyt tiedän, että kysyt, kuinka paljon rahaa ansaitsen saamani liikenteen määrään.

Vastineeksi teet 2% palkkion.

Ansaita Rahaa Verkossa, Kun Olet Nuori

Kuinka paljon seisokkeja sanoisit autosi olevan joka viikko matkustessasi, töissä, nukkumassa tai vain hengailla kotona? Riippuen siitä kuinka menestyvä olet (virus, tilaajakanta ja aihe), voit ansaita paljon rahaa, ja joka viikko on paljon tarinoita yhä useammista YouTubers-pelaajista, jotka tekevät siitä uransa. Voit ottaa tutkimuksia ja suorittaa muita tehtäviä ansaitaksesi pisteitä, jotka voidaan sitten lunastaa oikealla rahalla PayPalin kautta. Parempaa vielä, tammenterhot tarjoavat nyt 5 dollarin liittymisbonuksen, jos avaat uuden tilin. Miksi ansaita rahaa verkossa freelancerina? Onko aika- ja materiaalikustannuksesi hintasi arvoinen? Mitä kirjoja he lukevat?

11 685 Arvostelua

Luo YouTube-kanavasi, lataa videoita ja aloita niiden ansaitseminen. Voit myös valita suoraan myyjäksi yritykselle/asialle, jota todella tuet. Tämä on tyypillisesti yksinoikeudellista sisältöä, jota voit käyttää vain ”jäsenalueella”. Hyödynnä kotkasilmäsi ansaitsemalla rahaa oikolukijana. On olemassa useita sivustoja, kuten Shutterstock, Fotolia, iStockPhotos, Pixabay, jotka myyvät korkealaatuisia korkealaatuisia valokuvia. Olitpa sitten työpaikkojen välillä, äiti tai opiskelija tai jopa eläkeläinen, on aina ehdottomasti tarpeen ansaita rahaa verkossa. Liity vain YouTube-tiliisi, luo oma YouTube-kanavasi ja aloita videoiden luominen ja lähettäminen.

Kuinka Tehdä Asiantuntemusta Rahalle

Siellä on markkinoita melkein kaikelle, ja vaatteesi eivät ole poikkeus. Kuinka päättää, mistä blogata. Ansaitsee vakavaa rahaa. Joka kerrallaan saat jopa kutsut puhumaan tapahtumassa ja istumaan paneeliin. Blogiminen voi tapahtua joko harrastuksena tai kokopäiväisenä yrityksenä.

Tämän ansiosta yritykset voivat maksaa ylimääräistä pitääkseen maksetun artikkelin blogissivun yläosassa, etusivullasi esillä olevana artikkeliksi tai widget-alueiden pakollisena lukemisena. Tämä on kaikkein laillisin ja hyvin maksava kyselypaneeli. Listauksista voidaan maksaa toistuvasti kuukausittain, mikä antaa sinulle mukavan säännöllisen passiivisen tulon. Upea tapa ansaita rahaa verkossa! Avaamalla sijoitustilin välittäjällä, kuten Ally Invest, annat itsellesi ansaita paljon korkeampia tuloja vuosittain. Tai saatat loukkaantua tai vammautua, mikä vaikeuttaa kotisi poistumista joka päivä. On paljon muita vaihtoehtoja: Tilaa TaskRabbit.

Paribus työskentelee valtavan määrän kauppiaiden kanssa, joihin luultavasti jo ostat, mukaan lukien Walmart, Costco, Best Buy, Target, Apple, Kohl's ja muut! Samoin useimmilla ihmisillä on tapana ottaa valokuvia joka kerta. Ennen kuin vuokraat paikkasi: ”Voit tarjota palveluitasi valitsemasi mukaan. Tytäryhtiösivusto on rakennettu suosittelemaan tai tarkistamaan tiettyjä tuotteita. Tee mitä seuraava kaveri tekee. Siirry Googleen ja etsi keskimääräinen tuntihinta mistä tahansa tarjoamastasi palvelusta. Julkaiseminen vie vähemmän kuin 5 minuuttia ja kirjasi näkyy Kindle-kaupoissa ympäri maailmaa 24–48 tunnin sisällä.

Maksetut tutkimukset - Riskitön tapa ansaita rahaa

Ole varovainen henkilökohtaisissa lausunnoissa, joissa ei voida tunnistaa henkilöä nimen perusteella, joten et voi tutkia tarkemmin. Craigslistissa on jopa ilmainen osio, josta voit hankkia esineitä, joista ihmiset vain haluavat päästä eroon - et ansaitse rahaa. Brändit ovat tuottaneet miljoonia dollareita tuloja toteuttamalla videostrategioita. Jälkimmäinen kestää kauemmin, mutta voit saada paremman tarjouksen lahjakortillesi. Jos tämä kuulostaa mielenkiintoiselta, tutustu alla oleviin resursseihin kouluttaaksesi itseäsi edelleen: Konsepti on yksinkertainen, mutta tee tutkimustasi ja astu kevyesti. Ne ovat edelleen kasvuvaiheessa, joten niitä ei lisätä luetteloon ennen kuin ne alkavat myös tuoda rahaa.