10 Parasta Kotona Työskentelevien äitien Työtä Ansaita Rahaa Vuonna 2019

Voit mainostaa vaatteita, ruokaa, meikkejä, kirjoja, laukkuja… melkein mitä käytät ja rakastat. Vedonlyönnin perusteet, pascal kiinnostui filosofisesta ongelmasta, kuinka tehdä päätöksiä epävarmoista tapahtumista. Ota yhteyttä paikalliseen kansalaiskeskukseesi ja tarkista tulevien käsityönäytteiden päivämäärät. Joten ilman enempää, esittelen sinulle suuren luettelon joustavista tavoista jäädä kotiin äideille ja isille ansaitaksesi ylimääräistä rahaa puolella... tai jos olet todella motivoitunut, ansaitse kokopäiväiset tulot! Paikat verkossa, joista voit löytää virtuaaliassistenttityön, ovat:

Laillinen ja lääketieteellinen transkriptio vaatii koulutusta ja sertifikaatteja. Nielsen netratings, jos haluat todella jauhaa rahaksi, kirjautuminen useille sivustoille kerralla voi lisätä tulojasi. Hän on erityistarpeista lapsen kotona työskentelevä äiti ja tämä verkkokauppa sopii täydellisesti hänen elämäntapaansa. Tämä on työ, jolla on valtavat potentiaaliset paljon tuloja, mutta sinun on toimittava oikealla tavalla. Melkein mikä tahansa idea voidaan muuttaa tuloksi, ja jotkut saattavat olla merkittävämpiä mahdollisuuksia kuin toiset. Pohjimmiltaan olet vastuussa tehtävistä, kuten sähköposteista, soittamisesta tai hallinnollisten töiden seurannasta, mutta voit työskennellä kotoa ja usein jopa asettaa oman aikataulun!

Jos rakastat valokuvaamista, vaikka ne olisivat puhelimessa.

Esimerkiksi tällä hetkellä iBotta tarjoaa 3 dollaria. Helpoin tapa (kuin bloggaaminen) taata, että saat kuitenkin korvauksen kirjoittamisesta, on kirjoittaa muille ihmisille freelance-kirjoittajana. Kirvesmiehen, nimettömät ”mysteeriostajat” käyvät useita kertoja kuukaudessa useita suuria jälleenmyyjiä ja ravintoloita useita kertoja kuukaudessa asiakaspalvelun laadun ja muutamien muiden tekijöiden mittaamiseksi. Sitten tee se tapahtua itsellesi. Mene etsimään kuljettajia, jotka haluaisivat lainata omasi maksua vastaan. Tiesitkö, että voit ansaita rahaa vuokraamalla huoneen tai huoneiston? Kun saat mukavan määrän ihmisiä lukemaan artikkeleitasi, se tuottaa mukavia tuloja. Vaikka yleisön rakentaminen vie aikaa, bloggaamisella on uskomattomia mahdollisuuksia ansaita paljon rahaa työskennellessäsi erittäin joustavalla aikataululla, joka toimii perheellesi. Edusta yritystä.

  • Jotkut äidit tarvitsevat vain sivuttaisen hälinän rahoittaakseen lastensa luokan ulkopuolisia vaikuttavia aineita tai ehkä jopa pieniä roiskeita itselleen (kuten jalkahoidot tai viikoittaiset lattesit).
  • Voitko kuvitella!
  • Äideille kotona töiden etsiminen voi olla ihanteellinen tapa täyttää velvoitteet kotona ja uralla.
  • Ne tarjoavat sinulle johdonmukaista työtä, palkkaa ja tukea oman kodin mukavuudesta.
  • Voit auttaa lapsia tai opiskelijoita oppimaan alueella, jolla sinulla on enemmän asiantuntemusta.

Kuinka Loin Täydellisen (ja Hyvin Maksaa) Laillisen Kotona Pitämiseni äidin Työpaikan - Ja Kuinka Sinäkin Voit

PITÄIN löytää laillisen kotona pysyvän äidin työn, joka maksoi hyvin. Näen tonnin "kuinka me eläimme yhden pienituloisen" artikkelin kelluvan ympäri... Peruuta vanhin, opetamme menetelmät eivät ole riippuvaisia ​​bitcoinien hinnasta. mutta tosiasia on, että elämme hyvin kalliissa osassa maata, ja yleensä "yksi matalan tulotason" vain ei aio leikata sitä tässä. (Arvaan, että koska olet lukenut tätä, on myös mahdollisuus, mitä haluat sinulle, ja uskon, että se on mahtava.)

Hakeudu opettamaan VIPKID: llä täällä!

Pohjaviiva

Sinun ei myöskään tarvitse tehdä ja myydä fyysistä tuotetta. He maksavat 15 dollaria äänitunnilta aloittaakseen ja toimimaan mikrotaskijoukkoon perustuvassa asennuksessa. Sinun hämmästyttää kuinka monesta eri tuotteesta tiedät. Kun sinulla on kaikki mahdollisuudet työskennellä talon ulkopuolella, löydät varmasti jotain, joka sopii elämäntyyliisi ja kiinnostuksen kohteisiisi. Vaihe # 1: skannaus, annoin minulle katsoa Penny-osakkeiden negatiivisia puolia. Ne, jotka ovat kiinnostuneita kampaamisesta läpi esineiden nähdäkseen, tuottaisiko ne hyvää voittoa.

Tule Matkatoimistoksi

Tätä silmällä pitäen monet bloggaajat ja muut yritysomistajat kääntyvät sosiaaliseen mediaan keskittyneiden virtuaalisten avustajien puoleen auttaakseen heitä työmääränsä suhteen. Nap aika superhero virtuaalinen avustaja pelastamaan! Se on ILMAINEN ja voit tarkistaa sen täältä. Aloitin kirjanmuokkausyrityksen nimeltä Keep Calm Write On ja sain auttaa kaikkia ensimmäisten kirjoittajien ja New York Timesin myydyimpien kirjoittajien välillä parantamaan kirjojaan tekemällä kirjoittamisesta selkeämmän, tiiviimmän ja johdonmukaisemman. ♥ Tarjoa pesulapalvelu (pese/kuiva/taita) - jokainen, jolla on pesukone, kuivausrumpu ja silitysrauta, voi tehdä tämän. Kotona pidettävä äiti tai isä on kokopäiväinen työ, mutta se ei maksa täysipäiväistä palkkaa. Se todella riippuu asumisestasi, mutta voisit veloittaa 30 dollaria päivässä, joka osoittautuu 600 dollariksi kuukaudessa (olettaen, että se on 8 tuntia päivässä), kun taas jotkut päivähoidot veloittavat vähintään 900 dollaria kuukaudessa yhdestä lapsesta. Parhaat sijoitusyhtiöt vuonna 2019, leikkaa tappiot nopeasti. Alorica palkkaa tällä hetkellä työntekijöitä työskentelemään kotoaan asiakaspalveluna.

Linkilläni saat alennuksen 7 dollarista. Bloggaamisen haittapuoli on, että meneminen vie aikaa. (Jos saan blogin joskus vähän omavaraisemmaksi ja minulla on paljon vapaa-aikaa... luulen kokeilevani tätä vain hauskanpitoon.)

  • Tämä on muuttanut vakavasti elämääni!
  • Jos sinulla on kiinnostusta havaita virheitä, tämä hälinä voi olla sinulle suuri.
  • ♥ Aloita blogi - Annan yli 3000 dollaria/kk kotona, bloggaamalla.

Ansaitse Rahaa Auttamalla Maailmaa:

Haluatko tietää, miten pääset alkuun freelance-kirjoittajana? Esimerkiksi, jos kuvaat häitä, joudut työskentelemään joka viikonloppu, mikä tarkoittaa hyvästi perheaikaa. Italkin opettajat asettavat omat hinnat, opettavat vain kun he ovat saatavilla ja työskentelevät kotoa! Kuinka paljon rahaa voit ansaita VIPKID: llä?

Jos haluat osa-aikatyötä, jatka päivitysten tarkistamista heidän verkkosivustolta tai harkitse yhtä alla olevista yrityksistä. En ole ainoa kotona työskentelevä äiti, joka ansaitsee rahaa kotoa. Jos se olet sinä, sinun tulee harkita elämävalmentajaksi tulemista.