75 Parasta Kotona Työskentelevää Työpaikkaa, Joka Palkkaa Nyt Jopa 25 Dollaria Tunnissa Vuonna 2019

Kerroitko asioita nuorempana ollessasi vai oliko sinulla esineitä, jotka sopivat viimeiseen kotiisi, mutta jotka eivät sovellu uuteen? Nämä asemat ovat yleensä avoimia ihmisille Yhdysvalloissa. Sen sijaan, että luottaisit mainoksiin (mikä vaatii paljon sivun katselua ja hakukoneiden hallintaa), kokeile luonnollisempaa myyntiä uusimpien tytäryhtiöohjelmien avulla ansaitaksesi sivustosi. Tarvitset tietokoneen, Internet-yhteyden ja mikrofonin. Hidas - kaikki, mikä todennäköisesti vie yli kuukauden. Tästä huolimatta, et voi vain jättää tietokonetta vartioimatta pöydällesi ja odottaa pankkitilisi kasvavan. Lisätietoja FlexJobsista - ja jos päätät ilmoittautua, käytä Ways To Wealth -sivustolla yksinoikeutta tarjouskoodiin (WEALTH) säästääksesi 30% jäsenyydestäsi.

Se on mahdollisuus ansaita rahaa verkossa ja poistumatta koskaan kodistasi. Suurin osa tämän verkkosivuston asiakkaista on Yhdysvalloista, joten myös palkka on hyvä. Hän määrittää skannerin avulla, kuinka kauan tietyn kirjan myynti yleensä kestää ja kuinka paljon se myy. Parasta Trimissä on, että se voi todella laskea laskuja. Pysy kirjautuneena, kun teet haun. Quicktate on toinen transkriptioyritys, joka on avoin palkkaamaan aloittelijoita. Voit myös asentaa WooCommerce-laajennuksen ja käyttää verkkokauppaa blogissasi. Haluatko tietää enemmän, mutta et voi sitoutua maksulliseen kurssiin?

  • Saat rahaa heti, kun olet kirjautunut sisään - €1 lähetetään sinulle tämän prosessin suorittamisen jälkeen.
  • Voit ansaita rahaa blogeissa mainosten, tuotearvioiden ja niin edelleen avulla.
  • Se sisältää kaikki tehtävät, joista voit ajatella.

Peruspalkka on 10 dollaria, ja sinä opetat matematiikkaa, luonnontiedettä ja yleisiä aineita. Jos olet valmis aloittamaan, katso vaihe vaiheelta tämä opas blogin perustamiseen. Olipa uusi malli tai vanha, voit myydä matkapuhelimesi. Kuinka paljon sinä ansaitset? Mene tänne kirjautumaan Textbrokeriin tai lue ensin Textbroker-arvostelu. Jos sinulla on ei-toivottuja, hyväkuntoisia esineitä, jotka makaa talosi ympärillä keräämässä vain pölyä, päästä eroon niistä. Ja kuuluisat elämäntapablogerit voivat tehdä suuria dollareita. He palkkaavat yleensä Yhdysvalloissa, ja palkka alkaa 10 dollaria tunnissa.

Näin Se Toimii

Ajan myötä hän pystyi kaksinkertaistamaan ja kolminkertaistamaan hinnat, kunnes hän lopetti kokopäiväisen työpaikkansa kirjoittamisen. Jos haluat katsoa jonkun kotona - ja ehkä ruokkia lemmikkieläimiä, kastella kasveja ja viedä roskat -, tule talonmieheksi. Pisteet voidaan lunastaa joko käteisellä (10 000 pisteen arvo on 10 dollaria) tai Amazonin lahjakorteilla. Kun olet päässyt tämän luettelon loppuun, näytän sinulle myös kuinka ansaita ylimääräistä rahaa nopeasti.

Tämä kotimainen työmahdollisuus on erittäin palkitseva ja auttaa muotoilemaan markkinoita ja vaikuttamaan markkinoille tuleviin uusiin tuotteisiin. Täytetty Amazon (FBA): Voit hakea heidän verkkosivuillaan, ja he palkkaavat Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Intiassa. Tullaksesi artikkelikirjoittajaksi tarvitset vain hyvät kirjoitustaidot ja sinun pitäisi pystyä tutkimaan Internetiä etsimään oikeita tietoja. Verkkoympäristöt voivat olla hyvä lähtökohta.

Älä kirjoita heidän nimeään väärin ja kirjoita se miten he kirjoittavat (esim. )Katso Creative Liven tulevasta kalenterista luettelo ilmaisista graafisen suunnittelun luokista, joihin voi osallistua. Tiedostot liittyvät laki-, yritys- ja viihdeteollisuuteen.

Jos ei, niin saatat tosiasiallisesti löytää toisen, joka on yhtä ihana, mutta jossa voit saada takaisin rahaa ruokailuun ilmaisella rahalla takaisin lahjakortilla!

Oikeudellinen

Siellä on useita mielenkiintoisia videokategorioita. Kerro minulle, jos käytät jotain muuta tapaa ansaita rahaa verkossa. BooksFundr ja Pblishing. Sinun tehtäväsi on tunnistaa mahdolliset myyntimahdollisuudet.

Osa-aikatyö Osa-aikatyö on ilmeinen ensimmäinen valinta, jonka valitsi suurin osa opiskelijoista, jotka haluavat täydentää opintolainaa. Voit aloittaa oman isäntäyrityksen tai sisällyttää isännöinnin web-suunnittelupaketteihisi, jos olet web-suunnittelija. Merkki, tämä tarkoittaa, että välittäjä, joka joko veloittaa suurista kaupoista tai vaatii jakamaan ne useaan tilaukseen, ei edistä penniäkään osakeinvestointeja. Se on esitelty BBC 2 -dokumentissa "Traders: "

Saa Palkkaa Terveellisyydestäsi

Tämä menetelmä on toiminut myös satojen tuhansien ihmisten tavoin. Minun piti sisällyttää se, koska se on suosikki tapani ansaita rahaa kotoa. Kunnia ei kata sellaista online-ansaintamahdollisuutta verkossa, mutta jokainen tarvitsee silmäsarjan varmistaakseen, että numerot kasvavat vuoden lopussa. Katso tämä viimeaikainen tarina säästäväiseltä elävältä asiantuntijalta Lauren Greutmanilta:

  • Tietenkin, se ei alkaa niin.
  • Ebay - suosittu huutokauppapaikka, josta löydät melkein mitä tahansa Ebayssa, mikä tarkoittaa, että voit myydä melkein mitä tahansa!
  • Palkat vaihtelevat 35 000–150 000 dollaria vuodessa.
  • Voit päästä toimintaan hakemalla mahdollisuuksia markkinointialustan, kuten Instabrand tai Famebit, kautta tai ottamalla yhteyttä tuotemerkkeihin, joiden kanssa haluat työskennellä.

Tule Online-freelance-kirjoittajaksi

Kun ansiot mikrotyöntekijöiden sivustolla saavuttavat 9 dollaria, sinulla on oikeus tehdä nostopyyntö, ja sitten voit siirtää rahat PayPal- tai pankkitilillesi. Kesti vain muutama kuukausi, kun hänen kaupastaan ​​tuli yhtä kiireinen. Sinun on myös luotava yksityiskohtaiset ja kiinnostavat tuotekuvaukset. Itsenäisiä taitoja suositellaan erittäin hyvin - minulla on houkutus jopa sanoa, että vaaditaan, koska tämä on niin tärkeää.

Kannattaako Maksaa Ammattimaisesta Editointipalvelusta?

He ansaitsivat viime vuonna yli 130 000 dollaria, joten heidän kurssinsa kannattaa ehdottomasti tarkistaa, onko flipping oikea sinulle. Mistä tahansa syystä sinulla onkin, se on todennäköisesti rahan arvoinen, jos voit myydä sen. Voit suunnitella verkkosivuston, säveltää jinglen, luoda T-paitadesignin tai tarjota uuden palvelun ohjaushytissäsi. Jos mietit, mitä veloittaa, katso paikallisia mainoksia, mutta voit odottaa, että sinulta maksetaan yli 9 puntaa/tunti, vaikka et olisi koulutettu lastenhoidossa. Crypto-kolikko 21 miljardilla dollarilla päivittäisissä volyymi-kipinöiden sääntelijäkysymyksissä, tämä pätee erityisesti ns. Yksityisyyskolikoihin, jotka tarjoavat käyttäjille henkilökohtaisen nimettömän ja peitetyn liiketoiminnan. Maksettujen kyselyjen suorittaminen on yksi suosituimmista tavoista ansaita ylimääräistä rahaa verkossa.

Etsitkö minne tahansa voisit päästä oikeiden ihmisten edessä. Älypuhelimen vaihtaminen uutta mallia varten näyttää olevan tekemistä. Joten sain kauvan siitä, kuinka tämän tyyppistä yritystä voidaan johtaa. Myyntihinta 99/kappale. Kuinka ansaita rahaa kotoa: Se on verkkosivustojen ja verkkotunnusten virtuaalinen markkinapaikka. Älä koskaan hyväksy sekkejä tarvikkeiden tai tietokonelaitteiden ostamiseen äläkä koskaan siirrä rahaa kenellekään, joka tarjoaa sinulle verkkotyötä ", sanoo ZipRecruiterin yritysviestintäpäällikkö Scott Garner sähköpostitse. "Tehtävät voivat olla mitä tahansa yksinkertaisista korjauksista tyhjentäviin yrityksiin.

Viime vuosien ajan olen ollut tehtävänä kokeilla parhaita tapoja luoda kestäviä online-tuloja ja ajaa unelmaani itsenäisestä ammatinharjoittamisesta.

Maksaa Tarkistaaksesi Ohjelmiston

Nämä alustat kasvavat räjähdysmäisesti, ja uusia syntyy jatkuvasti. Arvostellut: byblaž, sinun on aika aloittaa kaivostoiminta. Yleensä maksetaan 50–150 dollaria arviointia kohti. Sijoittamissovellukset, kuten tammenterho, pyöristävät jokaisen tekemäsi oston ja sijoittavat eron, ja voit valita salkun, joka vastaa riskinottokykyäsi. Sinun ei tarvitse maksaa yhden sentin siitä. Lisäksi, jos haluat saada online-työtä ansaitaksesi rahaa, voit tulla monien palkattujen kyselypaneelien jäseneksi. Et halua vuokrata autoa vahingossa, kun piti mennä tieretkelle. Jos tarvitset vakavaa rahaa aloittamisen kasvattamiseen, sinun kannattaa koota sävelkorkeus ja tavoittaa sijoittajat, jotka saattavat haluta antaa sinulle tarvitsemasi rahat vastineeksi yrityksesi osuudelle. Sinun on sitouduttava kirjoittamaan viisi artikkelia viikossa.

Noin 25 prosenttia hankkeista hylätään keskimäärin vuodessa. Tunnetko sen tai et, yrityksiä kaikista aloista riippumatta siitä, ovatko pienet vai suuret, palkkaamme ihmisiä auttamaan sosiaalisen median tilien, kuten Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, ja niin edelleen, hallinnassa. Ei ole mahdotonta purkaa työtä tuoreena koulusta, mutta tarvitset huolellisuutta ja sinnikkyyttä ja todennäköisesti vähän onnea. Lisäksi aloita korkealaatuisen sisällön tuottaminen säännöllisesti.

Katso Lisää Vinkkejä Enimmäisrahan Ansaitsemiseen

Kyllä, vain 10-20 tuntia viikossa! Blogiminen antoi minulle elämäntavan, josta kaikki haaveilevat. Mene eteenpäin ja kirjoita huono arvostelu tuotteesta ja saat silti palkan. Uuden verkkosivuston perustaneet henkilöt auttavat PickyDomains-palvelun tekijöitä auttamaan hyvällä ja luovalla verkkotunnuksella. Ajatteliko franchisen ostamista?, joskus lainanantaja kerää tietoja hakijoilta ja hakee laillista lainaa. Jos olet aloittelija ja tarvitset vähän ylimääräistä opastusta, täydellinen paikka aloittaa on Kirjoita tiesi ensimmäiseen 1k. Jos et lataa latausta melko johdonmukaisesti, alaosa ja näkymät putoavat ja kilpailu syö syödäsi osaasi piirakkaa. Vaaditaan kandidaatin tutkinto tai sitä korkeampi.

Jotkut sivustot saattavat pyytää sinua perustamaan PayPal-tilin, koska suurin osa asiakkaista haluaa suorittaa maksuja sen kautta. Kun verkkosivustosi tulee markkinoille, sinun on vain mainostettava sitä, hallittava käyttäjiä ja kerättävä ansiot. Rampista LinkedIn-profiilisi tai luo online-portfolio tai blogi. Päätä HealthyWage-laskimen avulla, kuinka paljon painoa haluat laihtua (vähintään 10% aloituspainostasi), kuinka paljon rahaa olet valmis lyömään (5–995 dollaria kuukaudessa) ja kuinka kauan sinun täytyy saavuttaa tavoitteesi ( 6-18 kuukautta). Videon luojat saavat maksun jokaisesta videonsa verkossa saamasta osumasta. Asiakkaat ovat pääasiassa lääkäreitä, jotka sijaitsevat Kanadassa ja Yhdysvalloissa. Kuten yleensä mikroprojekteissa, ne ovat yleensä yksinkertaisia ​​tehtäviä, maksavat muutaman dollarin tehtävää kohden. Räätälöi sävelkorkeutesi näyttääksesi minkä arvon tuo pöytään.

Jos sinulla ei vielä ole laitteita, useimmat yritykset eivät edes harkitse hakemustasi. Tarkista itsesi uudelleen, ennen kuin kaksoisit hylkyä. Mitä kaipasin? Tämä yritys palkkaa säännöllisesti kokeneita laillisia siirtäjiä, ja heillä on yleensä paljon työtä saatavana pitämään sinut kiireisenä.

Kaunokirjoitus

Kaikilla näillä yrityksillä on viittausohjelmia, joihin voit osallistua, koska asiakkaat ostavat 4 kertaa todennäköisemmin ystävän ohjaamana. Voit hakea opetusta VIPKID: n kautta täältä. Saat pitää tuotteet säilyttää, ja he lähettävät joskus jopa rahallisen lahjan kiitostarjouksena työn tekemisestä. Aina kun joku lukee blogiiasi tai artikkeliasi, saat maksun. Alusta on ilmainen käyttää, ja voit jopa saada 10 dollarin lahjakortin ilmoittautumiseen ja ensimmäisen alennuksesi ansaitsemiseen. Joustavan luonteensa vuoksi graafisen suunnittelun mahdollisuudet voivat vaihdella kertaluontoisista projekteista jatkuvaan työskentelyyn kanta-asiakkaiden kanssa. Mielestäni paras kuukausi Google AdSensen kanssa oli melkein 5000 dollaria viimeisen kymmenen vuoden aikana. Tässä on muutama sellainen verkkoalusta, verkkosivusto ja resurssi, joiden avulla voit ansaita rahaa verkossa.

Pysäköintialueet voivat olla kuuma hyödyke, etenkin tungosta. Se toimii melkein samalla tavalla, vain UserFeel lupaa vain 10 dollaria testiä kohti. Löydät hyviä tarjouksia tuotteista tiili- ja laastimyymälöistä tai verkosta ja myydät niitä Amazonista korkeampaan hintaan. Itse asiassa Pat julkaisee jopa tuloraporttinsa verkossa osoittaen, kuinka hän on ansainnut yli 2 miljoonaa dollaria pelkästään viimeisen 12 kuukauden aikana. Jos rakastat kotipalveluihin liittyviä työpaikkoja kotona, ota yhteyttä tähän yritykseen. Jos olet yksi näistä ihmisistä, sinulla on joitain ainutlaatuisia mahdollisuuksia, mutta sinulla on myös joitain erityisiä haasteita työskennellä kotoa.