23 Eniten Palkattavaa, Ei-puhelin-työtä Kotona, Vuonna 2019

Kuinka paljon oikolukija voi tehdä? Tärkeintä on, että jos sinulla on tilaa ihmisille, voit todennäköisesti luetteloida sen ja mahdollisesti ansaita ylimääräistä rahaa joka kuukausi. Se maksetaan sekillä tai Paypalilla muutaman arkipäivän kuluessa istunnosta. Tämä organisaatio tarjoaa ilmaisia ​​kursseja, joissa voit rakentaa tosielämäsovelluksia ja -ohjelmia, jotka antavat sinulle kokemuksen ja paljon lisättävää ansioluetteloosi. Jokaisesta todellisesta kotitöistä on kymmeniä huijauksia. Jos olet WordPress-asiantuntija, voit löytää freelancer-mahdollisuuksia Codeable-sivustosta.

Transkriptionistit saavat usein palkkaa ääni minuutilta.

Koska verkossa on niin paljon työpaikkoja, freelancerista on tullut yhä suositumpaa. Palkka- ja työllisyyskasvutietomme ovat peräisin viimeisimmästä työvoimatoimiston Bureau of Occupational Outlook -käsikirjan julkaisusta. Tutustu Danielle-haastatteluni nähdäksesi miten se kaikki toimii ja ota hänen ILMAINEN mestarikurssinsa nähdäksesi, sopiiko tämä sinulle. Esimerkiksi Wendyn sosiaalisen median johtajan tulisi käyttää erilaista ääntä kuin McDonald'sissa, vaikka he olisivat molemmat pikaruokahampurilaravintolat. Tämä työ kotona -työhön kuuluu muun muassa lääkäreiden lääketieteellisten muistiinpanojen, oikeudenkäyntien, professoreiden luentojen ja jopa televisioiden suljettujen tekstien transkriptio! Työskentelet heidän itsenäisenä urakoitsijana ja määrität oman aikataulun. Keskimääräinen palkka vaihtelee 34 432 dollarista 56 571 dollariin PayScalen mukaan. Luovan suunnittelijan, joka ei halua sitoutua 9–5-toimistokeikkaan, tulisi kokeilla tätä vaihtoehtoa.

Tämä vaihtelee huomattavasti ja riippuu siitä, kuinka paljon työtä olet valmis sijoittamaan, Selling-perheen Jessica teki YLI kuusi numeroa ensimmäiseksi vuodeksi. Kun saat lisätietoja aiheesta, sinun pitäisi alkaa haastaa ajattelusi jakamalla ideasi muiden kanssa ja oppimalla heiltä. Siellä on monia häiriötekijöitä niistä, jotka eivät ole linjassa tehtävänne kanssa. Verblio antaa sinun laskuttaa viikoittain maksua varten. Virtuaaliassistenttina työskentelet kotoa ja tarvitset vain tietokoneen ja Internet-yhteyden.

FlexJobs on ehdottomasti suosikkilähteeni, jolla autan ihmisiä ansaitsemaan rahaa kotoa, joten suosittelen erittäin vahvasti, että kirjaudun heidän luokseen, jos olet tosissasi kotitöistä. Mutta jos et postita tarpeeksi, saatat puuttua potentiaalisista mahdollisuuksista. Unohda olla ovelta ovelle -myyjä.

Ja nämä ovat vain kourallinen monista yrityksistä, jotka etsivät aktiivisesti etätyöntekijöitä.

Asiakkaiden Arvostelut

Voit valita koiran kävelijäksi, isännöidä koiran päivähoitoa tai hallita koiria ja kissoja yön yli kotona. Tarvitset vaaditun työn suorittamiseen tietokoneen, joka täyttää puhelinkeskuksen ohjeet, kuulokkeet, Internet-yhteyden ja lankapuhelimen. Voit myydä kortteja prosentteina saldosta tai käydä kauppaa käyttämäsi kortin kanssa. Ja se on yhä suositumpi päivä päivältä. Ebates on ilmainen käyttö. Idea ansaita rahaa kotoa on aina yksi puhutuimmista aiheista, kun on kyse ansaita enemmän rahaa. Jos et tee sijoituksia, menetät vakavia tuloja. Tämä voi olla pitkä prosessi, joka sisältää prototyyppejä, keskusteluja tehtaiden kanssa, paketin suunnittelun ja paljon muuta.

  • Ihannetapauksessa tämä tulisi suunnitella ylösalaisin.
  • Tiesitkö minun aloittavan täältä, eikö niin?

Miksi näin? Miksi aloittaa nyt?

Toivon, että useammat ihmiset valitsevat ansaita rahaa kotipolulta. Jotkut aiheet maksetaan paljon paremmin kuin toiset, joten vaikka saatat rakastaa ajatusta kirjoittaa matkoista (huonosti maksetut), parempi veto olisi markkinarako, kuten rahoitus (paljon korkeammat palkkatasot). Jos pidät puuntyöstöstä, kuten leikkien tai huonekalujen askartelu, voit myydä myös näitä esineitä! FlexJobs on maksettu jäsensivusto. Verkkosivustojen testauksesta maksetaan yleensä enemmän kuin muihin lähtötason töihin, kuten tietojen syöttämiseen tai transkriptioon.

Tule Konsultiksi

Tämä EI ole sama kuin seurata intohimoasi. Tunnen henkilökohtaisesti kymmeniä ihmisiä, jotka tekevät yli kuusi lukua vuodessa blogistaan, mukaan lukien oma perheeni. Jos yrität oppia niiltä, ​​jotka tekevät siitä jo suuria, nämä keikat voivat tarjota sinulle suuren taloudellisen menestyksen.

Internetin nousu tekee rahan ansaitsemisen kotona laillisen vaihtoehdon niille meistä, jotka voisivat käyttää vähän ylimääräistä rahaa. Kun olet myynyt, voit ansaita jopa 40% rojalteja äänikirjaa kohti. Tarvitset erityisen koulutuksen, ja luokat voivat maksaa 3000 dollaria +. Itse asiassa voit jopa pyytää valmistajaa tai jakelijaa lähettämään tuotteet suoraan Amazonille, joten sinun ei tarvitse koskaan koskettaa esineitä fyysisesti. Tietoja kaupungin hakemistosta, ✅Palvella erillisiä tilejä välittäjälle ja asiakasrahastoille vakuutena siitä, että he eivät voi käyttää asiakasvaroja välityspalvelukustannusten korvaamiseen. Jos sinulla on ovela puoli, laita se hyvään käyttöön. Juhlasuunnittelu; aloita pieninä syntymäpäiväjuhlia jne.

Voit pitää sen satunnaisena ja myydä lähinnä ystäville ja tuttaville. Valitettavasti, jos olet etsinyt kotona työskentelemisen mahdollisuuksia, tiedät jo saalis. Virtuaaliassistentit tarjoavat hallinnollisia, teknisiä tai luovia palveluita mm. Terveydenhuollon, laki-, valtion- ja rahoitusalan yrityksille. Jotkut yritykset antavat sinun kuitenkin tulla kuriiriksi ilman autoa.

Aloita YouTube-kanava

Kaikki tämä luettelo ei myöskään ole teknisesti kotona. 00 heti. Ja joudut suorittamaan joitain ensimmäisiä kysymyksiä nähdäksesi, mitkä tutkimukset olet oikeutettu etukäteen.

Varo Näitä Yleisiä Kotona Tapahtuvia Huijauksia

Sinulle maksetaan tekemästäsi testauksesta. Luo blogi ja hyödynnä sitä tytäryhtiömyynnissä tai tuotteiden hyväksymiskaupoissa. Tämän vaihtoehdon avulla voit myös luoda luotettavan passiivisen tulovirran.

Paras tapa oppia osakevalokuvausyrityksiä ja parantaa valokuvaajan taitojasi on Creative Live. He tarvitsevat kirjoittajia, jotka voivat tarjota puhtaita, selkeitä ohjeita digitaaliselle oppaalle (joka kuuluu ”tekniseen kirjoittamiseen”) tai vain hyvään, arvokkaaseen sisältöön. Hän on myös From Blog To Book -kurssin luoja, kurssi, jonka avulla voit kirjoittaa, käynnistää ja markkinoida ensimmäistä kirjaasi. Cambly ja Open English maksavat vähintään 13 dollaria tunnissa. Voit valita työaikataulun ja milloin haluat nukkua ja herätä.

Sitten, kun tutkimuksia on saatavana, jaat mielipiteesi. Yritykset tarkistamaan: Esimerkiksi, sinulla voi olla neljä asiakasta, joista kukin maksaa sinulle 1 000 dollaria kirjoittaaksesi heille. Videomarkkinoijat (luulet YouTubersin) voivat myös palkata transkriptiomiehiä transkriptioimaan nauhoituksensa kirjalliseen muotoon, jotta he voivat myydä palveluitaan ja tuotteitaan verkossa. Voit helposti määrittää joogastudion tai alueen kotisi, terassille tai autotalliin ja kutsua asiakkaasi kotisi istuntoihin. Olitpa kiireinen äiti, oleskelu kotona, isä, korkeakouluopiskelija tai haluat vain ansaita ylimääräistä rahaa - tekemällä ylimääräistä työtä voit ansaita rahaa kotona. Airbnb-isännät pyrkivät ansaitsemaan eniten (mediaani 440 dollaria kuukaudessa), kun taas Etsyn ryhmät ansaitsivat vähiten mediaanilla 40 dollaria kuukaudessa.

Vuokra Ajotieltä

Entä palvelu, joka on terveellinen lompakollesi ja vyötäröllesi? Katso väestölaskenta. Onneksi etätyöntekijöitä palkkaavien yritysten määrä kasvaa. Et halua vaarantaa kykyäsi tukea itseäsi, mutta jos löydät tavan ansaita palkkaa opiskellessasi ja saadaksesi ammatillista mentorointia, harkitse mahdollisuuden hyödyntämistä! Selaa vain verkossa ja voit ehkä ansaita rahaa.

Transcriber

Ihmiset ovat valmiita maksamaan oppiakseen monia tietoaloja ruoanlaitosta ja puutarhanhoidosta saippuan tai kynttilänvalmistamiseen. Franchising-mahdollisuuksia on tarjolla monilla aloilla, kuten postitus ja postitus, valokuvaus, kosmetiikka, matkat, markkinointi, työllisyys ja henkilöstö. Kun useampi meistä työskentelee vähemmän tunteja ja siitä johtuva tuloero on suljettu, ei ole väistämättä koskaan ollut parempaa aikaa perustaa yritys, jota voit käyttää vapaa-ajallasi kotoa. Asetat hinnan tuntillesi riippuen ajoneuvosi markkina-arvosta. Getaround tekee 40% alennuksen kattaakseen ympäri vuorokauden tapahtuvaa tienapua ja kuljettajavakuutuksia. Tässä oppitunnissa opit blogin perustamiseen WordPressistä. Hyödynnä kasvavaa toimitussuuntausta ja tilaa palvelu, kuten Instacart, UberEats, Postmates tai Amazon Flex.

Valitse aikataulu, jonka voit pitää.

Graafinen Suunnittelija

Kyllä, tämä on 100% totta. Kun sinulla on vähän kokemusta vyön alla, aloita hakeminen paremmin palkattuihin transkriptiotöihin. Humanatic maksaa viikoittain Paypalin kautta.

Kuinka Myydä Vanhoja Teknisiä Lisävarusteitasi

On tärkeää, että pysyt ajan tasalla tässä jatkuvasti muuttuvassa liiketoiminnassa. 05 Hanki pomosi, jotta voit siirtää etätyötä Chad Springer/Getty Images Jotta pääset alkuun ansaitsemaan rahaa kotona, yksi ilmeisimmistä paikoista on nykyisessä työpaikassa. Otat prosenttiosuuden heidän voitostaan, kun esineet myyvät. Kun esineesi myyvät, saat jopa 80% voitosta. Jos niin, voit ansaita rahaa verkossa kääntämällä voittoa tavoitteita. 24valituksen tärkeimmät ominaisuudet:, koska käytettävissä on niin paljon kaupankäyntialustoja, mukaan lukien sellaiset, jotka eivät vaadi vähimmäissaldoa ja kaupankäyntimaksuja, voit oppia itse ja käyttää resurssejamme opastamaan sinua joka vaiheessa. Jos nautit postituksesta sosiaalisessa mediassa, otat selfiejä ja keskustelet siitä, mitä olet tekemisissä seuraajien kanssa, seuraava vaihe voi hyvinkin olla elämäntapablogin perustaminen. Myy tavaroitasi Etsyllä, käsityöläisten verkkosivustolla, joka myy kodin tavaroita, taidetta ja knickknack-tuotteita. Jotta tämä toimisi, sinun ei tarvitse vain luoda laadukas tuote, vaan sinun täytyy tietää, kuinka sitä markkinoidaan.

Alla on 33 laillista verkkotyötä, joissa voit ansaita yli 50 000 dollaria vuodessa. Aloita virtuaalinen kirjanpitoyritys oppimalla köydet Ben Robinsonilta, joka omisti aiemmin CPA-yrityksen ja opettaa nyt muille, kuinka käynnistää omat kirjanpito-puolellaan olevat hälinät. En julkaise sitä täällä, mutta luen yllä esitetyn Ira Glassin tarjouksen, jolla kehitit taitojani -osiossa.

Vaikka tarvitset uudempaa tietokonetta, ne saattavat tarjota sairausvakuutuksen ja kokopäiväisen aikataulun. Kahden kielen puhumisen arvokkaan taiton ansiosta palkka on tyypillisesti korkeampi kuin muillakin lähtötason töillä tällä alueella. Voit myös myydä videoitasi käteisellä.

Ryhdy henkilökohtaiseen päivittäistavarakauppaan Instacartilla

Tässä on vain muutama tilaisuus työskennellä kotoa. Sitten sinun on haettava ja hyväksyttävä tytäryhtiömarkkinointiverkostossa, kuten CJ Affiliates, ShareASale, FlexOffers tai Amazon Associates. Kyllä, se on niin tärkeää. Joskus voi viedä vuosia, ennen kuin näet tuon kovan työn tulokset.

Kirjaudu Sisään

Monet ihmiset myyvät tuotteita, joten jos haluat menestyä, sinun on tehtävä sinun erotumaan. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse leikata hiuksia koko päivän, kuten tavallinen salonki voi odottaa työntekijältä. Ei ole aina helppoa selvittää, onko yritys laillinen, etenkin kun jotkut ovat ammattimaisia ​​huijareita.

  • Mainosta blogissasi hotelleja, matkoja, laitteiden vuokrauspalveluita, lentoja ja kaikkea muuta matkailuun liittyvää.
  • Okei, toisinaan kotona tekemäsi työpaikat saavat huonon rapin.
  • Jos näin on, voit aloittaa blogin jakaaksesi tietojasi ja asiantuntemustasi muiden kanssa.
  • Peli voi olla tuottoisa sivukeikka, kun rakennat vakaata seurantaa pelaajille tarkoitetulla Twitch-sivustolla.

Ansaitse Rahaa Kaikesta, Mitä Kulutat

Jopa ne, joilla ei ole kirjoituskokemusta, voivat liittyä blogosfääriin. Luo mainoksia tytäryhtiötuotteille, jotka ovat suuria myyjiä ja joilla on korkea tuotto. Siirry tänne hakemaan ohjaajaksi Kaikki oikeudet. Itse asiassa olemme luoneet tämän täydellisen oppaan aiheesta Miten leikata kaapeli ja kuinka edelleen katsella suosikkiohjelmasi! Jos tarvitset apua budjetointiin, katso sitten Tarvitset budjetti (YNAB) heidän verkkosivuillaan tai tarkista YNAB-kirja. Drop-ship-liiketoiminta on se, missä olet ”välimies” valmistajan ja asiakkaan välillä. Hänen mukaansa "kotimaan rannalla tapahtuva liike" on vastaus valituksiin yrityksistä, jotka etsivät offshore-työntekijöitä.

Aloittamiseen ei ole koskaan liian myöhäistä. Napsauta pelata saadaksesi inspiraatiota:

Sitten, jos pidät siitä, voit jatkaa suurempien transkriptiokeikkojen harjoittamista. Tämä ei tarkoita, ettet voi kehittää onnistunutta B&B: tä, jos kotisi ei sijaitse täydellisellä paikalla, mutta joudut ehkä työskentelemään kovemmin tehdäksesi siitä menestyksen, ellei niin ole. Ammattilaisten kyselyntekijöiden kysyntä kasvaa, ja siihen tarvitaan kunnollista rahaa. He palkkaavat yleensä tietyissä osavaltioissa, mukaan lukien Nevada, Iowa, Wisconsin ja Missouri.

Kuukausien menojen vähentämisellä on sama vaikutus kuin ansaitset enemmän rahaa. Alun perin suunniteltu DIY-myyjien huutokauppasivustoksi, se on nyt ensisijaisesti paikka ammattikauppiaiden kiinteähintaiseen (tosin usein voimakkaasti alennettuun) myyntiin. Älä lähetä roskapostia ystävillesi. Ehdotuksia avainsanailmoituksiin, jotka sisällytetään hakuusi:

Palkkataajuutta ei ilmoiteta Broadpathin vuokraussivulla, mutta löysin verkossa raportteja heidän parissa työskentelevistä ihmisistä sanomalla, että sinulle maksetaan viikoittain. Se on helpompaa kuin luulet! Se on hyvä uutinen uusille kotona työskenteleville.

Täytä Kyselyt

Koska työpaikkailmoituksia on paljon, voit kirjoittaa jotain ”lähtötason työ-kotona tietojen syöttämistä” ja saada satoja tuloksia. Yrityksen koosta ja tarvittavan työn määrästä riippuen voit laskuttaa jokaiselta asiakkaalta 200–10 000 dollaria kuukaudessa, sanoo freelancereiden verkkosivusto Upwork. Tässä ovat suosituimpia suosituksia: MaritzCX on tunnettu yritys, joka tekee säännöllisesti markkinatutkimushaastatteluja. Bloggaajat ansaitsevat omilla verkkosivustoillaan rahaa myymällä omia tuotteitaan tai mainostamalla muita. Voit jopa maksaa tykkäyksistä. Tämä vaatisi kuitenkin yleensä menemistä muihin ihmisten koteihin.

Pane Drooni Työskentelemään

Sovellusten jatkuvan kehittämisen myötä päteville sovelluskehittäjille on suuri kysyntä. Puhelimessa, verkossa, kahvin yli. Yritykset etsivät tehokkaita tietojen syöttöasiantuntijoita. Yliopistotutkinto vaaditaan usein. Rakasta koiria, mutta et ole valmis hankkimaan omaa? Et myy mitään; yhdistät lukijasi vain tuotemerkkeihin. Useimmat ihmiset ajattelevat, että sinulla on oltava paljon rahaa varastossa ennen kuin aloitat sijoittamisen kiinteistöihin, mutta se ei ole totta.

Ja vaikka se ei teknisesti ansaitse rahaa kotoa, se sallii samanlaisen joustavuuden ja se on tapa käyttää jo omistamaasi omaisuutta (ts. )Jos olet luova tyyppi, voit ansaita rahaa verkossa suunnittelemalla ja myymällä maltillisia tuotteita Etsyllä. Nyt sen arvo on yli 17 000 dollaria, ja sen odotetaan olevan selvästi yli miljoona dollaria vuonna 2022. Voit lähettää sen sosiaaliseen mediaan tai sisällyttää sen sähköpostiin. Jos blogissasi on hyödyllisiä tai haluttuja tietoja, sinun tulee harkita laskutusta vierailijoilta tämän tietyn sisällön katselemiseksi. Mitä suurempi yritys, sitä enemmän vaatimuksia ja edellytyksiä niillä todennäköisesti on.

Maksut suoritetaan viikoittain suorana talletuksena. Jos rakastat lapsia ja sinulla on aikaa, voit avata kotisi lastenhoitopalveluna. Ehkä kysy vanhemmiltasi, onko heillä myös makaa.

Oikeat Kotona Tehtävät Työpaikat, Jotka Antavat Hyvää Rahaa

73 000 dollaria vuodessa (6) (Muista tämä palkkaprosentti vaihtelee kokemuksen, sertifikaattien ja taitojen perusteella). Tämä perustuu hakukoneiden kysyntään arvioinnille, jolla on taipumus huippua algoritmin vaihdon jälkeen, mutta voi hidastua pian sen jälkeen. Suusanallisesti tulee olemaan tärkeä rooli markkinointipyrkimyksissäsi, koska luokkien ottaminen on jotain, mitä ystävät haluavat tehdä yhdessä. Suurin osa verkkotöistä on hyvin yksinkertaisia, ja kuka tahansa Internetin ja Englannin perustaidoista osaa tehdä tämän.

Tunnit Ja Koulutus

Katso tämä viesti: Tämä maksaa kuitenkin kustannuksin - jos joku laiminlyö lainansa (eli et voi suorittaa maksuja), olet onnekas. Se voi olla video, asiakirja, yritystarvikkeet ja paljon muuta. Lisätietoja siitä, miten voit ansaita rahaa Etsyllä. Jos et ole kiinnostunut myymään lainkaan, voit tehdä itsellesi niin paljon hyvää. Se toimii melkein samalla tavalla, vain UserFeel lupaa vain 10 dollaria testiä kohti.

Voit ladata lisää vinkkejä menestykseen ja ansaita kilpailuista lukemalla oppaamme kilpailuihin pääsyyn.

Käy täällä FlexJobs-palvelussa nähdäksesi, mitä työpaikkoja sinulla on. Kulttuurimme suuntaus jatkuu videon suhteen. Voit jättää ne milloin haluat. Getaround on toinen vaihtoehto ylimääräisen auton vuokraamiseen. Aloitin metsästyksen oppiakseen ansaitsemaan rahaa kotona laillisesti ja pitkällä tähtäimellä. Nämä olivat hyviä töitä, mutta niistä tuli väsyttäviä.

Vaatii Juna- Ja Putkiviiveet

Lisää sitten vielä 100 dollaria kuukaudessa ja kasvatat pesimunastasi jotain voimakasta. Liity osakkuusyhtiöverkostoon, kuten Amazon Affiliate tai Google AdSense, valitse mainostettavia tuotteita ja mainosta niitä sisältösivustollasi. Tarvitset myös älypuhelimen. Lähetä kommentti peruuta kommentti, oikean ohjelmiston valinta on erittäin tärkeä päätös, mutta osa päätöstä tulee varmistaa, että se toimii harmonisesti päiväkaupan strategioiden kanssa. Avain menestykseen on kyvyssäsi saada sana oppitunneistasi. Muista, että osavaltio saattaa vaatia lisensointia, jos haluat tehdä tämän virallisesti.