Turvallisuus

Yhtiö vuokraa tällä hetkellä tiettyä työpaikkaa kotitoimistoissa auttaakseen vuokrien suunnittelussa ja näyttämisessä. Elämme upeaa aikaa, jolloin voit saada akkreditoidun korkeakoulututkinnon kotoaan ja ansaita elantonsa kotoa. Hän tekee yli 225 000 dollaria vuodessa freelance-kirjoittamista ja jakaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää aloittamiseksi alle muutamalla sadalla dollarilla. Aloita luettelemalla kaikki taitot, jotka osaat tehdä, ja lue sitten kaikki ne, jotka voit helposti oppia. Voit vastaanottaa maksun PayPalilla seitsemän päivän kuluttua tehtävän suorittamisesta.

Voit odottaa joutuvan suorittamaan jonkinlaisen testin toisen tai kolmannen kielen korkean tason todistamiseksi - joten tämä ei ole hyvä idea, jos et puhu espanjaa sen jälkeen, kun olet suorittanut sen lukiossa. Voit etsiä työpaikkoja tunnetuissa yrityksissä, kuten Amazon ja American Express, tai hyvämaineisissa työtaulukoissa. Rakastatpa sitten zombiäänien tuottamista tai äänitehosteiden lisäämistä animaatioon, mobiilipeleihin, sovelluksiin, podcastiin, lyhyisiin mainoksiin, mainoksiin, yritysvideoihin, tarvitaan aina ammattimaisesti luotuja, ilmaisia ​​äänitehosteita. Palkka alkaa yleensä 10 dollarista. Voit ansaita helposti 1000–5000 dollaria kuukaudessa, jos lataat vähintään yhden videon viikossa.

Tämä työ on tietyllä tavalla kuin freelance-kirjoittaminen, sillä taulukkoon antamasi taidot ja tausta määräävät, kuinka paljon sinulle maksetaan ja millaisia ​​projekteja voit odottaa laskeutuvan.

Tämä on yksi parhaimmista osa-aikaisista vaihtoehdoista ihmisille, jotka haluavat työskennellä omilla ehdoillaan. Kysy vain paikallisessa englanninkielisessä sanomalehdessäsi tai omalla kielelläsi puhelinkeskusten aukkojen lukumäärää ja hakeudu luottavaisesti. Palkka eroaa molemmista tehtävistä. Tämä saattaa olla sijaintisi kannalta merkityksellinen taito, mutta silti erittäin vaativa. Sinänsä ei ole yllättävää, että 1. Jos sinulla on tietty taito missä tahansa pelissä ja haluat valmentaa jokua käteisestä, on olemassa pelaajien yhteisö, joka voi odottaa sinua pelivalmentajana joka päivä. Tässä on vain muutama tapa hyödyntää: Jos heillä on hyvää musiikkia ja voit luoda houkuttelevia videoita heidän kappaleidensa ympärille, voit ansaita tasaista tuloa.

Ääninäyttelijät

Rahatutkija Clark Howardin mukaan ongelmana on, että kotona toimivien työasujen, jotka väittävät löytävänsä sinulle työn - ennakkomaksua vastaan ​​- on liian paljon luetteloimiseksi. Palataan taas matkapuhelimien laajaan käyttöön Intiassa. Roverin kaltainen sivusto. Hänellä on oltava kandidaatin tutkinto ja asiaankuuluva sisustuskokemus. Tämä yritys tarjoaa maksullista koulutusta. Se tarjoaa virtuaalitunteja vastaamaan opiskelijoiden tarpeita. The-BlogSmithin Maddy teki 1 000 dollaria lähettämällä pari videota ja saa jatkuvan 50 dollaria kuukaudessa.

Tuutorit ansaitsevat yleensä 14–22 dollaria tunnissa verkkosivustonsa mukaan. Työmahdollisuudet muuttuvat jatkuvasti American Support -palvelussa, mutta he yleensä palkkaavat töitä kotona saapuvien myyntiedustajien ja asiakaspalvelun edustajien kautta. Olemme tehneet vuosien ajan hyviä töitä hautajaiskodissa. Jokaisesta latauksesta maksettu määrä on yleensä pieni, joten sinun pitäisi panostaa määrään ja ladata uusia valokuoreja säännöllisesti. Mene tänne hakemaan Accolade-ohjelmaa tai lue ensin Accolade-arvostelu. Pitkällä tähtäimellä voit jopa kirjoittaa oman e-kirjan, markkinoida sen itse ja pitää 100% voitto passiivista tuloa tuottavasta e-kirjastasi. He palkkaavat moniin tehtäviin asiakaspalvelupisteistä ja teknisestä tuesta aina tietojen syöttöön asti toimitusketjun johtajaan saakka. Tämä on matalapalkkainen online-työ, ja tuskin ansaitset R: tä.

Lisäksi äänikirjat, podcast-esittelyt, TV-/radio-mainokset, oppaat ja jopa puhelinvastaaja vaativat kaikki ammatillista äänentoistoa. Tarvitset hyvän kaksipyöräisen suorittaaksesi tämän osa-aikatyön. TranscribeMe hyväksyy transkriptorit, joilla on kokemusta tai ilman kokemusta, äänittää tiedostoja asiakkailleen. Tämä on paikka ansaita rahaa luovuudesta ja ammatista. On niin monia syitä, miksi Github-profiilisi rakentaminen on välttämätöntä. Verkkokirjoitustyöillä on suuri kysyntä.

  • Nykyään sinun tarvitsee vain kirjautua sisään ja kirjautua sisään sivustoihin, kuten Homeworktutoring.
  • Kun olet hankkinut kokemusta ja uskottavuutta, voit etsiä korkeammin maksettavia töitä.

Franchisen Omistaja

Sitä kutsutaan laajuuden määrittämiseksi. Xinfin, black tier solutions ja blockchain michiganissa ilmoittavat yhteisestä kumppanuudesta, se tarkoittaa myös välttää negatiivisena painona, joka toimii FUD, joka on lyhyt pelko, epävarmuus ja epäily. Maksaa viikoittain perjantaisin Paypalin kautta. Palkka on 11–16 dollaria tunnissa.

  • Parempi reitti saattaa olla paikallisten kykyjen edistäminen.
  • Jos valokuvasi ovat erinomaisia, voit lähettää valokuvia sivustoille, kuten iStockPhoto, ShutterStock, Fotolia, ja ansaita nopeita tuloja.

Yhdistynyt Terveydenhuolto

He palkkaavat tutoreita, joilla on BA-tutkinto, tai yliopistossa opiskelevia opiskelijoita. Sitten sinun on perehdyttävä CPT®, HCPCS Level II ja ICD-10-CM sekä niiden koodausjärjestelmiin. He palkkaavat vain Yhdysvalloista. Joitakin niistä on espanja, saksa, kiina, italia, japani ja arabia. Famebit- ja Grapevine-kaltaiset verkkosivut ovat hyvä paikka etsiä maksettuja sponsorointeja. Tämä on hyödyllistä, koska sinun on paljon helpompaa tulla tietoiseksi yhdestä tuotteesta tai esineperheestä kuin sinun on yrittää tulla asiantuntijaksi kaikessa.

100 000 kuukaudessa. Ihmiset ovat olleet innokkaita oppimaan uusia kieliä muinaisista ajoista lähtien. Hanki palkka sponsoroitujen arvostelujen tuottamiseen - palkkaa brändejä tekemään tiettyjä tuotearvioita. Palkkion saaminen viettämään aikaa näiden turmeltuneiden ystävien kanssa voi silloin kuulostaa unelmatyöltä. Jos kuitenkin siirryt oikeaan suuntaan, tippatavaraliiketoiminnassa on paljon potentiaalia. Sinänsä, jos tämä on lakisi ala, voisit tietenkin tehdä 112–121 dollaria tunnissa. Jälleenmyynti tarkoittaa edullisten esineiden löytämistä, joita voit myydä lisää. Arvokkaissa voittaminen tarkoittaa tietämistä kuinka selvittää, mitä esineitä ostaa ja mistä kävellä pois.

Työllisyystilastoviraston mukaan suurin osa kääntäjistä tekee töitä kotona ja usein tiukeissa määräajoissa. Vaikka tarjoat tietoja ilmaiseksi, on olemassa monia vaihtoehtoja ansaita rahaa, mukaan lukien Google AdSense ja muut mainosrehu-ohjelmat, jotka sijoittavat mainoksia sivustollesi. On kuitenkin tärkeää huomata, että joudut toimimaan lisensoidulla perheen lastenhoitopalveluntarjoajalla. Transkriptio on yksi laillisimmista kotitöistä, ja GMR Transcription tarjoaa roolia sekä kokeneille että aloittelijoille. Jotkut meistä pitävät yhdeksästä viiteen toimistotyön vakautta ja varmuutta. Jos blogin omistaja maksaa sinulle julkaisemistasi viesteistä, saat kunkin kuukauden lopussa mukavan palkkkatšin. Sivusto ilmoittaa tällä hetkellä maksaa 22 dollaria tunnissa.

Freelance-web-suunnittelija

Osa-aikaiset ESL-opettajat voivat työskennellä etäyhteydessä ja heillä on joustavat aikataulut. Nämä tehtävät maksavat 12 dollaria tunnissa, vaativat vain lukion tutkinnon ja tarjoavat etuja, kuten sairausvakuutuksen ja 401 000 eläkesuunnitelman. Työskenteleekö kotona -mahdollisuuksista ei ole pulaa riippumatta siitä, työskenteleekö se etänä yritykselle tai perustatte oman yrityksenne. Palkat vaihtelevat 35 000–150 000 dollaria vuodessa. Mene tänne rekisteröimään SlicethePie tai lue ensin SlicethePie-arvostelu.

Ehkä olit englantilainen pääaine (kuten minä), tai käytit ja hiotit matemaattisia taitojasi joka päivä edellisessä työssä, tai olet tällä hetkellä opiskellut yliopistoon.

Olen löytänyt monia freework-projekteja Upworkista. Saat maksun tarjousten suorittamisesta, kuten ilmaisten pelien pelaamisesta, joidenkin tarjousten kokeilusta, videoiden katselemisesta, sovellusten asentamisesta, ilmoittautumisesta sivustoille, lyhyiden kyselyjen suorittamisesta jne. Kirjoita testamentti, kuitenkin uusimmat tekniikan osa-alueet tarjoavat suurimman mahdollisen ansainta- ja yrittäjäpotentiaalin. Työskentele kotona chegg-ohjaajana, joka opettaa erilaisia ​​aineita. Bloggaamisen merkittävin etu on, että et tarvitse budjettia sen käynnistämiseen - vain hyvät kirjoitustaidot ja asiantuntemus niche-aiheesta tai jonkinlainen ainutlaatuinen kokemus. Tämän sivuston avulla voit luoda oman profiilin, jotta voit asettaa hinnat ja saatavuuden. Luonnollisesti sinulla on oltava Internet-yhteys ja kotipuhelin. Samoin monet yrittäjät kirjoittavat omia verkkosivutekstejä tai blogiartikkeleita, jotka vain tarvitsevat muokkaamista ja oikolukua tai käännöstä muille markkinoille. Glassdoor: n mukaan Sosiaalisen Elementin palkkaväli on 14–17 dollaria tunnissa 4/5-arvosanalla.

Jos et ole perehtynyt yrityksen alaan, sinun on ymmärrettävä sen hyvät puolet. Säästät kaasua, lounaita, päivähoitoa (ehkä), vaatteita, säästät aikaa päivittäisestä työmatkasta ja paljon muuta. Nämä mahdollisuudet antavat sinulle joustavuuden työskennellä mistä tahansa paikasta etätyön aikana ja välttäen ruuhka-liikennettä. Tämä ei ehkä ole kaikkein mielenkiintoisin työ, mutta se on yksi nopeimmista ja helpoimmista tavoista ansaita rahaa verkossa. Aloita kylmä sävelkorkeus.

Kaikki etsivät tietokonetaitoja, mutta kaikilla yrityksillä ei ole varaa vakituisille työntekijöille.

Kauppasotavahingot Ovat 'merkittäviä Kuin Useimmat Amerikkalaiset Koskaan Tajusivat'

Chat-pohjainen tuki saa usein vähemmän tuntihintoja verrattuna puhelintukeen, joten jos sinulla on lankaverkko ja nopea internet ja et häiritse puhelutöitä, valitse jokin näistä 7 legit -yrityksestä, joka tarjoaa kotipalveluita tukea työpaikkoja. On tärkeää tietää, kuinka rikottaa näitä töitä kotona tapahtuvista huijauksista, jotta et tuhlaa rahaa tai aikaa. Luo bonuskärki, tee ”Work with Me” -sivu, joka sisältää sähköpostiosoitteesi, jotta asiakkaat ja verkkosivustot voivat muodostaa yhteyden sinuun lisäksi lähettää leirintäpaikkoja yksittäisille yritysomistajille. Maksetut kyselyt ovat parhaita online-töitä kotoa ihmisille, kuten meille, jotka haluavat tehdä 1000 dollaria tai enemmän työskentelemään 1-2 tuntia kodin mukavuudesta. Tämä on toinen yllä oleva UserTesting-kaltainen verkkosivustojen käytettävyystestaussivusto.

Katso joitain näistä viesteistä: Olen varma, että saat positiivisen vastauksen ainakin yhdeltä yliopistolta. Mahdollisuus avata tippatavarakauppa voi tuntua yksinkertaiselta, mutta todellinen prosessi ei ole niin helppoa kuin ihmiset ajattelevat. Vakuutusala on yksi suurimmista talouden aloista, ja se työllistää yli 2. Yritykset voivat vuokrata sinut syöttämään tietoja ohjelmistojärjestelmään, siirtämään tietoja ja päivittämään tietueita.

Kääntäjät:

Mikä on mainostulo? Koti-työpaikat ovat Pyhä Graali ansaitaksesi ylimääräistä rahaa. Jos olet kiinnostunut ansaitsemaan vakavia rahaa transkriptionistina, mene Janetin nelipäiviseen transkriptio-ohjelmaan ILMAISEKSI, joka opastaa sinua kehittämään intohimosi kokopäiväiseksi työksi. Tai voit työskennellä kotoa myös freelancerina. Joitakin projekteja ovat kiinteistöjen suunnittelu, konsultointi, laillisen sisällön kirjoittaminen sivustoille, valkoiset paperit ja paljon muuta.

Kilpailukykyinen palkka ja bonukset. Jokaisesta siellä olevasta laillisesta kotitöistä löytyy yhtä todennäköisesti huijaus. Joissain tapauksissa verkkotutorointityöt saattavat edellyttää kandidaatin tutkintoa tai ammatillisia todistuksia. Kuinka paljon rahaa kohdeyleisösi on valmis käyttämään kanssasi?

  • Vaikka kysynnän odotetaan vähenevän seuraavan vuosikymmenen aikana, matkanjärjestäjät, jotka voivat hyödyntää Internetiä ansaitakseen asiakkaita ja auttavat heitä suunnittelemaan seikkailunsa, ovat edelleen olemassa.
  • Paikallinen lastenhoidon resurssi- ja lähetystoimisto (CCR & R) ja lisenssitoimisto ovat paras resurssi vahvistaaksesi, mitä tarvitset aloittamiseen.
  • Yhtiö tarjoaa työn ja yksityiselämän tasapainon työntekijöille, joilla on etätyövaihtoehdot.
  • Esimerkiksi wellness-valmentaja voi keskittyä erilaisiin sellaisiin asioihin, kuten juomaongelmiin, kunto-ongelmiin ja niin edelleen.
  • Mahdollisuuksia on olemassa, mutta niin on myös työllä.
  • Kauppaministeriön (DOC) muodostavat 12 toimistota, jotka pyrkivät edistämään kestävää talouskasvua, luomaan työpaikkoja ja parantamaan kaikkien amerikkalaisten elintasoa.

Cigna

Teos on lähetetty suureen uima-altaaseen, joten hyväksymisen jälkeen voit vapaasti valita projekteja, joissa haluat työskennellä kirjoitustasollasi. Myy virtuaalitodellisuus (VR) ja 360 asteen videoita - Mahdollisuus luoda VR-videoita voi viedä sinut paikoille. Se osoittautuu asteikkoksi oman yrityksen omistamiselle, lupausten kanssa valtavia rahaa. Marketwatch-kumppanikeskus, joten on olemassa pari eri tapaa välttää sitä, että osaketta tai indeksiä ei voida lyhentää. Jos olet tyyppi, joka on itse motivoitunut ja mukava työskennellä kotonasi, nauttia sellaisesta työstä kuin sähköpostin asiakaspalvelu, tietojen syöttäminen ja tuotteiden tarkistaminen, niin olet henkilö, jota etsimme. Yhtiö suosii sinua käyttämään jalkapoljinta tai transkriptio-ohjelmistoa. Meillä on emoyhtiömme Swarovskin täysi tuki. Tutkija voi tehdä missä tahansa 10–20 dollaria tunnissa taitotasosta ja asiantuntemuksesta riippuen.

Voit aloittaa millä tahansa tasolla. Tämä työ on ihanteellinen valogeenisille ihmisille, jotka eivät ole kameran ujoja. Tule edustajaksi NexRep-kauppapaikalle jo tänään! Ensimmäisen vuoden opettajien keskipalkka on 30 000–40 000 dollaria. Tällä tavoin levität sana tuotteestasi ja saat ensimmäisen faneesi. Cambly maksaa minuutteina ja ansiot talletetaan joka maanantai PayPalin kautta.

Jotkut näistä ilmaisista online-töistä vaativat aiempaa kokemusta, mutta monet eivät niin varmista, että luet koko luettelon ja toivottavasti löydät jotain, joka toimii sinulle. Tässä mielessä bloggaaminen ei ole paljoa työtä. Tämä virtuaalinen puhelinkeskus tarjoaa kotiyrityksille sopimusmahdollisuuksia myynnissä, vakuutuskaupassa, vakuutuskorvauksissa, asiakaspalvelussa, terveydenhoidossa ja tienvarsipalvelussa. Lisätietoja verkkosivuillamme täällä ja napsauta Hae nyt liittyäksesi joukkueeseemme! He palkkasivat aiemmin asiakaspalvelua, mutta näyttää siltä, ​​että nyt heidän painopiste on ensisijaisesti myynnissä. Tämä on verkkoyritys, joka palkkaa rekisteröityjä sairaanhoitajia puhelinsoittoääniä varten.

ABC Financial Services, Inc. - kaukosäädin 3.4

Tiesitkö, että voit saada palkkaa työskennellä lukuisissa pienissä tehtävissä, kuten sivun jakamisessa, Google-haussa, kuvan tunnistamisessa, videon katsomisessa, lyhyen artikkelin/arvion kirjoittamisessa ja monissa muissa. Haastattelin kahta äitiä, jotka osallistuivat tällä kurssilla ja ovat nyt menestyviä kirjanpitäjiä artikkelissani How to Become the Bookkeeper. Asiakaspalvelukumppanit työskentelevät yleensä 30-50 tuntia viikossa ja ratkaisevat asiakkaiden huolenaiheita, kuten palautukset, korvaukset, hyvitykset, tilaukset ja muut tiedustelut. Tehdä töitä kotoa, olen suuri blogin fani, koska rakastan kirjoittamista ja yhteydenpitoa ihmisiin ympäri maailmaa. Tarkastellaan kymmenen parhaan työpaikan kotoa FlexJobs-luettelosta yksityiskohtaisemmin.

Hallinnolliset taidot ovat eniten kysyttyjä, ja niihin sisältyy yleensä työskentely erittäin erityisissä hankkeissa. Onko sinulla harrastusta, intohimoa tai mielenkiintoista elämää? CareerStep tarjoaa laajan valikoiman sertifiointeja useilla kotona työskentelymahdollisuuksilla lääketieteen alalla. Äideillä on erityisen vaikeaa, kun on kyse todellisen työn purkamisesta kotoa. Lääketieteellisenä koodaajana autat potilaita välttämään tämän epämiellyttävän kokemuksen varmistamalla, että palveluntarjoajat laskuttavat palveluistaan ​​oikein standardisoidun, toimialanlaajuisen koodisarjan perusteella. Tämä on sivusto, joka hyväksyy säännöllisesti sisällön kirjoittajia. Yhdysvaltain kirjoittajat saavat maksun pankkiehdotuksella Billin kautta. Tarvitset heille vain taitosi ja kokemuksesi, jotta pystyt sieppaamaan tämän asiakaskunnan.

Sinut Viedään Ulkoiselle Sivustolle Hakemaan.

Älypuhelimet ovat nyt suurin uutisten lähde useimmissa Intiassa. Haluatko jakaa hyvin hoidetun salaisuutenne siitä, kuinka siirtyä suositun vaikean tason ohi Dark Souls 3: lla? Löydät tarpeeksi työtä omalla alueellasi toimivilta bloggaajilta tai pieniltä yrityksiltä. Vaikka journalismin tai englanninkieliset taustat voivat auttaa, suurimmalla osalla tiedän, että freelancereilla ei ole kirjoittamiseen liittyvää tutkintoa. Usein nämä hankkeet osoitetaan, koska yrityksen omistajalla joko puuttuu aika tai taidot niiden toteuttamiseen.

Nykyään ihmiset etsivät verkossa asiantuntijoita asioista, joiden kanssa he itse ovat taistelleet. Voit tarkistaa kuinka ansaitsin Rs. Jos haluat laihtua ja olet tosissasi siitä, laita rahaa riville äärimmäisen laihdutushaasteen avulla. Voit ansaita äänituntia kohden, ja Ubiqus palkkaa monista maista ympäri maailmaa.

Jos olet kiinnostunut TEFL-työpaikoista, VIPKID, Gogokid, EF Education First ja Hawo American Academy ovat laillisia sivustoja työnhakuun. Voit löytää kaikenlaisia ​​osa-aikaista laillista työtä kotitöistä ja kotityötöistä, joita voit tehdä kotitietokoneeltasi. Jos olet lahjakas käsityössä tai suunnittelussa, taiteellesi on ehdottomasti markkinat. Suunnittelemme jännittävää, premium-urheilua kuntosalille, työlle ja leikille. Jotkut kotona toimivat huijausyritykset väittävät olevan laillisia transkriptio-töitä - mutta hakemuksen yhteydessä sinua hylätään ja rohkaistaan ​​ilmoittautumaan transkription varmennuskurssille, joka maksaa pari sataa dollaria. Itse asiassa yrityksessä työskentelee yli 20 000 kotona työskentelevää työntekijää.

Digitaalinen Koordinaattori

Ansaitse jopa 35% palkkiot henkilökohtaisesta myynnistäsi plus bonukset, ilmaiset monogrammituotteet ja upea loma. Kuinka hän teki sen? Tarvitset useita taitoja, kuten erinomaisen kuuntelu-, kirjoitus- ja kielitaidon, jos haluat aloittaa tämän online-työn. 02 Oikeudenkäyntiä valmistelevat asianajajat verkossa juristit AlexStar/iStock luovat usein valeraadin saadakseen palautetta yksityishenkilöiltä, ​​jotka ovat samanlaisia ​​kuin ne, jotka voivat lopulta istua tuomariossa. Toimistossa oleminen ei ole tarpeellista, kun voit lähettää sähköpostia, keskustella ja liittyä videoneuvotteluihin kaikkialla maailmassa. Olen tehnyt sen puolestasi, ja toivon todella, että löydät oikeat online-työt, joita etsit.

Transkriptionistina oleminen on hiukan erilainen kuin muut tämän osan suositukset. Tämä transkriptioyritys palkkaa freelance-transkriptoreita ja toimittajia ympäri maailmaa. Ole tuottavampi ilman, että meluisat työtoverit toistuvat usein. Olen eritellyt tarkat vaiheet, jotka sinun on noudatettava tullaksesi notaariksi. Oletko valmis? Vaikka terveydenhuoltoon sisältyy tyypillisesti käytännön työ hoitopalvelussa, se tarjoaa myös yllättävän määrän paikkoja, joita voidaan hoitaa etäyhteydellä. Jos menet urakoitsijan reitille, sinun on avattava LLC. Jos asiakas haluaa, siirryt "maksulliseen palveluun" seuraavalla viikolla.

Kotona toimivan puhelinkeskuksen edustaja edellyttää tietokonetta ja erityisiä ohjelmistoja tai laitteita.

Ryhdy Maksulliseksi Testikäyttäjäksi

Siksi aloittelijoina sinun on oltava luovia lähestymistavallasi. Olemme 22-vuotias yritys, joka myy miljardin vuotuisen myynnin, hyvinvointituotteiden trendi. Lunasta tarjouksesi ottamalla valokuva kuitista.

Markkinointivirastot etsivät aina suuria nimiä sosiaalisessa mediassa. Kun yhteisö on hyväksytty, jäsenet voivat myydä ja ostaa kaiken lasten vaatteista autoihin murto-osalla vähittäismyyntihinnasta. Kaikki riippuu heidän työnsa laadusta, kapeudesta, johon he kirjoittavat, ja heidän kokemustasostaan. Ei myydä roskaa juhlissa ystävien kanssa. Se ei vain kata sinua ongelmien ilmetessä, vaan antaa sinulle myös mahdollisuuden mainostaa, että olet sitoutunut ja vakuutettu.

Suurimmalla osalla näistä vaihtoehdoista voit joko saada maksun PayPalilla, lahjakorteilla tai jopa suoralla talletuksella. Lopuksi varmistamalla, että lähetät tuotteet heti myynnin päätyttyä ja annat nopeaa palautetta sivustosta, asiakkaat ovat tyytyväisiä ja tulevat takaisin sinulta. Voit esimerkiksi laskuttaa itsesi terveellisesti syövän kasvissyöjäksi, joka voi auttaa sinua kohdistamaan tiettyyn väestöryhmään ja saamaan lisää yrityksiä. Miten se sitten toimii? Maksu vaihtelee 15 dollarista yksinkertaisissa tehtävissä 30 dollariin tunnissa monimutkaisemmissa tehtävissä. Coinbase pro -palkkiot nousevat 233%, kun taas valaanpalkkiot laskevat, ... Myös suurin osa tummista verkkomaksuista suoritetaan kryptovaluutan kautta. Muista, että nämä ovat TYÖT! 05 - 1 dollari erittäin pienestä tehtävästä, kuten jonkin jakaminen ja pitäminen sosiaalisista sivustoista, yhteystietojen löytäminen verkosta, captcha-ratkaisu, tuotteen tarkistaminen jne. Hän rakastaa sitä, että hänen ei tarvitse enää matkustaa.

Grand Canyon University - GCU

WhatUsersDo - Palkka on 8 dollaria (tai enemmän) testiä kohti. Vai tunnetko vain, että on aika muuttua uraan? Kuten monien online-töiden kohdalla, voit päättää olla urakoitsija tai työntekijä yrityksessä tai julkaisussa. Convergys palkkaa kotipalveluiden edustajat tarjoamaan asiakaspalvelua. Pientehtävät ovat hyvin yksinkertaisia. Haastattelin Briania, joka on kasvattanut paikallisen liiketoimintansa kuuteen lukuun vuodessa tekemällä tämän, 650 000 dollaria tarkalleen. Voit työskennellä joko muutama tunti viikossa tai kokopäiväisesti. Brändäyksen, myynnin ja suoran vastauksen markkinoinnin tuntemus antaa monien graafisten suunnittelijoiden veloittaa yli 100 dollaria tunnissa.

Kuvitukset

Liittyessään heidän ohjelmaansa hyväksyt veloittaa vain vajaat 50 dollaria kuukaudessa! He palkkaavat freelance-kääntäjiä, joilla on jonkin verran kokemusta alalta ja joilla on kandidaatin tutkinto. 115% suositumpi Flex Jobsin ja Global Workplace Analyticsin äskettäisen tutkimuksen mukaan. Onneksi etätyöntekijöitä palkkaavien yritysten määrä kasvaa. CareerStep-kurssit eivät ole halpoja (ne alkavat 2 999 dollarista), mutta ne tarjoavat sekä maksusuunnitelmia että alennuksia armeijan puolisoille. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on kirjoittaa jokaisen kirjan ISBN-numero ja Bookscouter vertaa ostohintoja 35 eri myyjältä. He palkkaavat monista Yhdysvaltojen osavaltioista.

NextWave Advocacy - Järjestäjät ja kirjoittajat

Tarkastele henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia kykyjäsi ja kiinnostuksen kohteitasi selvittääksesi, voidaanko niistä tehdä palveluita, joita voit tarjota virtuaalisesti. GreatAuPair palkkaa osa-aikaisia, osittaisia ​​etärooleja monissa erilaisissa Yhdysvalloissa. SEO: n suhteen olen investoinut paljon omaan koulutukseeni. Toinen luotettava tapa ansaita rahaa kotona ruuan toimittamisen avulla.

Vaikka määräaikoja on noudatettava, kirjoittaminen on suosittua, koska voit tehdä sen mistä tahansa, jopa hitaalla Internet-yhteydellä, mikä tarkoittaa, että voit maksaa kotona, kahvilassa, lentoaseman lomautuksen aikana tai lasten jälkeen mene sänkyyn. 15 500 dollaria - 27 999 dollaria 21% työpaikoista 31 500 dollaria on 25. prosenttipiste. Humana on siellä, missä Sassack antaa potilaille neuvoja lääkkeistään.

Vaatimuksena on, että sinun on läpäistävä heidän lyhyt transkriptiokoe, jotta sinut valitaan transkriptiohankkeisiin. Palkkataajuutta ei ilmoiteta Broadpathin vuokraussivulla, mutta löysin verkossa raportteja heidän parissa työskentelevistä ihmisistä sanomalla, että sinulle maksetaan viikoittain. Meillä on myös laki-, lainvalvonta- ja muita yleisiä transkriptioaukkoja. Tietää tiettyjä kilpailijoita eri markkinarakoilla ja osaa tutkia tiettyjä markkinoita. Ansaitut palkkiot maksetaan viikoittain ilman tarvetta kuljettaa varastoja.