18 Parasta Työtä Kotona

Voit hyödyntää monia Bonnier-tuotteita, -palveluita ja -sivustoja toimittamatta mitään tietoja, jotka tunnistavat sinut nimellä, osoitteella tai muilla henkilöllisyyttä tunnistavilla tiedoilla. Kuten kaikissa kotona tehtävissä töissä, jotka keskittyvät vastaamaan saapuviin puheluihin, Alorica vaatii, että sinulla on joitain perusvarusteita: Keskimääräinen palkka vaihtelee 34 432 dollarista 56 571 dollariin PayScalen mukaan. Tässä on joitain, jotka Better Business Bureau on arvostellut erittäin hyvin: Temppu menestyväksi freelanceriksi on löytää töitä ja/tai asiakkaita, jotka sopivat hyvin sinun erityisiin taitoihisi ja kiinnostuksen kohteisiisi. Joskus maksu on itse tuote, joskus oikea raha. Olet todennäköisesti määrittänyt vuorotyötunnit, jotka he haluavat sinun myös työskentelevän. Foorumit, joilla on paljon liikennettä, voivat ansaita kohtuullisen määrän rahaa mainosten ja kumppanilinkkien kautta.

 • Hyvää työnhakua!
 • Kuitenkin on olemassa satoja laillisia tapoja ansaita rahaa kotoa.
 • Suurin osa on rajoitettu ihmisille, jotka asuvat vain 26 U.

Mutta voit myös saada palkkaa palvella online-kääntäjänä. Holly's oli ilo jakaa asiantuntemuksensa esimerkiksi CNN: n, MSN Money: n, Huffington Postin, Woman’s Day Magazine -sivustojen kaltaisissa sivustoissa, ja Forbes tunnusti heidät uransa 100 parhaan verkkosivuston joukkoon. Tässä on koko Saapuneet-dollarin arvostelu.

 • Tämä työ vaatii sinua suorittamaan jonkin verran huijausta.
 • Nämä ideat saavat pyörät kääntymään.
 • Tämä voi sisältää esimerkiksi nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, sukupuolen ja syntymäajan.
 • Menestyneimmät bed and breakfast -majoitukset ovat niitä, jotka ovat käteviä lentokentille, kaupungin historiallisille osille tai muille turistinähtävyyksille.
 • Tulojen lisäämiseksi voit matkustaa opiskelijan taloon tai tavata paikallisessa yhteisökeskuksessa.
 • Vertaa omia kykyjäsi ja kokemustasi tarjoamiinsa ja aseta hinta vastaavasti.
 • Upwork tarjoaa useita PR-työpaikkoja milloin tahansa.

Williams-Sonoma

Vaikka teet tämän osa-aikaisesti, voit tehdä jopa 1000 dollaria kuukaudessa. Lionbridge tarjoaa mahdollisuuksia työskennellä kotona Internet-arvioijille, jotka arvioivat verkkohakujen tuloksia. Ystävien ja perheen suulliset suositukset ovat edelleen hyvä tapa päästä alkuun, mutta voit myös luoda profiilin Hoito-ohjelmasta. Liiketoiminnassa vuodesta 2019 lähtien BELAY on tunnustettu voittoa tavoittelemattomien ja kirjanpitoratkaisujen kansalliseksi johtajaksi. Voimme löytää sinulle työpaikan! Jokainen korkeakouluopiskelijoista äskettäisiin eläkeläisiin voi ansaita rahaa tarkkailemalla muiden ihmisten lapsia.

Kokopäiväiset kirjoitustyöt mainonnassa, markkinoinnissa, merkkituotteissa (B2B ja B2C) ja myynnissä ovat ehdottomasti saatavissa, koska yritykset muuttavat ja päivittävät tietoja aina verkkosivuillaan ja muilla medioilla, joilla tuotemerkki ja viestit tapahtuvat. Onko sinulla jo suoramyyntikokemusta? Valtavissa ja luotettavissa sivustoissa, kuten Upwork, on tuhansia työnantajia, jotka haluavat palkata kaikenlaisia ​​tehtäviä, joissa voit kirjoittaa tai muokata mitä tahansa tekniikasta yritystoimintaartikkeleihin. Bloggaaminen on yksi passiivisten tulojen suosikkimuodoistani. Sinun on todennäköisesti myytävä ne alennuksella, joten esimerkiksi 20 dollarin lahjakortti voi maksaa vain 15 dollaria. AchieveMint-terveyssovellus antaa sinulle pisteitä terveellisyydestäsi ja asioiden tekemisestä, kuten kävely, ruoan seuraaminen tai terveystutkimusten tekeminen. Jaa uusi lyhennetty URL-osoite verkkosivustollasi, sosiaalisessa mediassa tai missä tahansa ihmiset napsauttavat.

Kuka ei, eikö?

Hanki palkkaa rahaa tutkimusten tekemiseen - Panelbase: n kautta

Jokainen, joka nauttii hauskista, ystävistä, joustavuudesta, muotista ja hyvistä … etsitkö sivukausua, kokopäiväistä mahdollisuutta tai aivan uutta uraa! Jotkut sivustot antavat sinulle myös ilmaisia ​​käteisaapuja. Monet kuluttajat, jotka ovat pudonneet tämän vuoksi, ovat ilmoittaneet vaikeuksista pysäyttää lataukset ja palauttaa CD-levy. Jos jotkut ovat antiikkia tai keräilyesineitä, varmista, että saat ne arvioitavaksi. Etkö käytä autoasi matkalla tai viikonloppuna?

Miksi VIPKid sai arvosanan 1, jopa edellä suosittuja ja tunnettuja sivustoja, kuten Chegg ja Club Z? Siksi suosittelen, että lataat Gina Horkeyn luettelon 150 tarjoamastasi palvelusta. Katso CIT-pankki täältä >>> Tässä ovat suosikkitavatni ansaita rahaa kotoa: Kuten näette, olen sisällyttänyt suurimman osan tämän luettelon kohteista tulopotentiaalin, joka on asteikolla 1-5 [1 on pienin tulopotentiaali, 5 on korkein (miljoonat +)].

Et myy mitään; yhdistät lukijasi vain tuotemerkkeihin. Itse asiassa voit asettaa yhden heti jopa 3 dollarille. Tärkeä asia: NextWave Advocacy - Lue NextWave Review - Tämä yritys palkkaa kotona toimivia soittajia ja kirjoittajia. Vaikka ammattimaisesta kulinaarikoulutuksesta tai aiemmasta ammatillisesta ruoanlaitosta on hyötyä, se ei ole välttämätöntä - vaikka haluat ehkä käydä ruoanlaittokursseja varmistaaksesi, että taitosi ovat ajan tasalla. Palkka on noin 8 dollaria tunnissa, ja he palkkaavat vain Yhdysvalloissa.

Tuhannet kävijät päivässä voivat helposti tuoda satoja dollareita mainostuloja.

Luo Ja Myy Tulosteita

Jotkut VA: t ottavat useita asiakkaita, jolloin he ansaitsevat yli kuusi numeroa vuodessa kotoaan. Tässä on linkki koko Job Spotter -katsaukseen. Se on loistava tapa työskennellä kotoa ja ansaita kunnollista rahaa "oikealla" työllä.

Kirjoita arvostelu ja ansaitse mitä tahansa 1–50 dollaria per arvostelu per vaatimus.

Lähetä Navigointi

Sinusta tulee erottamaton osa unelmien toteutumista Ugandan naisilla, kun ansaitset samalla tuloja itsellesi! Työskentelet opiskelijoiden kanssa yksi kerrallaan opettamalla heille hyvää aihetta. Ainoat kaksi kriteeriä ovat: Voit luoda salkun yhteydenpitoon tulevien asiakkaiden kanssa. Se on äskettäin luetteloinut kokopäiväisten kotona työskentelevien puhelinpalvelukeskusten edustajien aukot useissa osavaltioissa. Uhaul palkkaa kotona työskentelevät myynti- ja varausagentit hoitamaan saapuvat asiakaspuhelut. Jokaisesta 1000 näyttökerrasta saat maksun! Liittovaltion, osavaltion ja paikallisviranomaiset saivat yli 17 000 valitusta, jotka tekivät ihmiset, jotka tämä ryhmä oli hylännyt.

Jos haluat työskennellä kotoa freelance-kirjoittajana, harkitse tätä tarkistusluetteloa ennen aloittamista: Haastattelin Brittney Suttonia, joka ansaitsee 1 700 dollaria kuukaudessa työskenteleen vain 2 tuntia päivässä VIPKidille. Kehitä oma kaupparobotti, rasti on valuuttamarkkirobotin syke. Katso koko haastattelu How to Teach English Online -artikkelissa. Joten haluat työskennellä kotoa, ja sinulla ei ole enempää kuin muutama dollari (tai vähemmän) nimesi. Ilmeisesti yksi VA ei voi tehdä kaikkea, joten jos määrität vahvuutesi, palkat todennäköisemmin. Henkilökohtaisesti Trim alensi Internet-laskuani 10 dollarilla kuukaudessa soveltamalla kanta-asiakasalennusta, josta en tiennyt. Tiesitkö, että voit luoda ja myydä Chrome-laajennuksia?

Kuinka Tehdä Itsestäsi Tehokkaampi Ja Maksimoida Taitosi

Monet aloittelijat aloittavat vapaaehtoistyön kautta saadakseen historiaa vyönsä alle. Haluat löytää intoralisan markkinaraon… ja joka ansaitsee paljon rahaa. Monet ihmiset eivät ymmärrä, että Amazon on paratiisi kolmansien osapuolien myyjille, mukaan lukien säännölliset Joes ja Janes siivoavat ullakkonsa ja autotallinsa.

Kerro luokkatovereillesi myytävistä muistiinpanoista ja oppaista. Jos he tosissaan ansaitsevat hyvän arvosanan, he todennäköisesti ostavat! Saatat jopa pystyä testaamaan verkkotuotteita, kuten verkkosivustoja. Joka tapauksessa webinaareilla on taipumus muuntaa melko hyvin. Tiesitkö, että et tarvitse mitään asiantuntemusta tai kokemusta tullaksesi kotikirjanpitäjän teoksi? Paribus korvaa meille, kun kirjaudut Paribusiin tarjoamiemme linkkien avulla. Haluat tutkia valuutanvaihtoa tai ”valuuttaa”. Antavatko ystäväsi tai perheesi sinulle satunnaisia ​​lahjakortteja, joita et koskaan käytä? Monet näistä työpaikoista vaativat jonkinlaista sertifiointia, koulutusta, koulutusta tai aiempaa kokemusta.

Tässä on muutama CPA-tarjoussivusto myös tarkistamista varten: Jos tiedät joitain perusteita web-suunnittelun taustalla, voit alkaa tarjota näitä palveluja pienyrityksille. Sykes on virtuaalinen puhelinpalveluyritys, joka käyttää kotipalveluiden asiakaspalveluagentteja. Unum palkkaa etäasiakaspalveluasiantuntijoita Tyynenmeren ja vuoristoalueiden aikavyöhykkeillä. Vaihe 4: sijoitus, suunnitelma on suunniteltu erityisesti välttämään tunteita pääsemästä kaupankäynnin tielle. Jos haluat pitää lemmikkieläimiä, tarvitset asunnon tai talon, joka sallii lemmikkien käytön. Tarvitset vaaditun työn suorittamiseen tietokoneen, joka täyttää puhelinkeskuksen ohjeet, kuulokkeet, Internet-yhteyden ja lankapuhelimen. Kirjoitusrooleja voi tulla kaikilla toimialoilla. Verkkosivustot, blogit ja yritykset tarvitsevat ihmisiä kirjoittamaan heille ja he ovat valmiita maksamaan.

Käynnistä Online-kurssi

Etsi online-kuponkisivustoja ja tulosta kaikki kupongit, joita voit. Virtuaaliapu voi olla joko osa- tai kokopäiväinen. Menetimme rahaa parin ensimmäisen myynnin yhteydessä, koska emme laskenut toimituskuluja. Ennen kuin teet mitään muuta, muista lukea tiedot huijausten välttämisestä. Kampaamo on tuloidea, joka ei vaadi paljon tilaa. Ammatissa luetellut työpaikat ovat yrityksiä, jotka palkkaavat ihmisiä aina etätyöhön. On olemassa useita alustoja, joiden avulla voit luoda ja myydä kursseja verkossa. Tässä on muutama pysäköintisovellus/verkkosivusto, jota voit kokeilla:

Palkka on 12 dollaria tunnissa. Ja aivan kuten oikoluku, kirjanpito ei vaadi varmennetta. Toinen kotikäännösrooli, joka on avoin hakijoille ympäri maailmaa. Haluatko kiirettä löytää parhaat matkatarjoukset?

Ennen aloittamista haluat verkkosivuston käyttöönoton ja hyvän syyn ihmisille haluavan liittyä sähköpostiluetteloosi. Kuitenkin, jos olet itsenäinen aloittelija, halu oppia uusia asioita ja olet sitoutunut kurinalaisuuteen ja organisointiin, kotona työskentely saattaa olla täydellinen tapa lisätä tulojasi tai ura mukavasti oman kodin. Jotkut antavat sinulle vain muutaman dollarin kuukaudessa, mutta toisista voi tulla voimakkaita rahaa tuottajia riippuen siitä, kuinka kauan sinun täytyy sijoittaa niihin. Voit hakea online-tilassa, ajoittaa videohaastattelun, ottaa pilkkausistunnon ja rekrytoida. Tässä on joitain suosituimmista laajennustyypeistä:

 • Lisäksi voit tuoda tuotetiedot eri verkkokauppasivustoille.
 • Kun olet löytänyt kiinnostavan kotipohjaisen sijainnin, napsauta "Käytä" -painiketta ja sinut ohjataan online-hakemuslomakkeelle.
 • Tämä johtuu siitä, että niin monilla ihmisillä on ideoita sovelluksille, ohjelmille ja verkkosivustoille, mutta he eivät tiedä kuinka koodata.
 • Ne tarjoavat joustavia aikatauluja, ja voit työskennellä niin monta tuntia kuin haluat.
 • Vaikka rahaa on helppo ansaita, se vie paljon aikaa ja on selvästi alle minimipalkan.
 • Kodin työpaikat ovat yhä yleisempiä tekniikan ansiosta.
 • Vaikka saat vain pienen prosenttiosuuden myynnistä, se kasvaa nopeasti ja monet tytäryhtiömarkkinoijat antavat kymmeniä tai jopa satoja tuhansia dollareita kuukaudessa.

Ensisijainen Sivupalkki

Työskentelet online-asiakaspalveluna, joka vastaa asiakkaiden kysymyksiin puhelimitse, chatissa ja sähköpostitse. Kun aloin lukea muita henkilökohtaista rahoitusta koskevia blogeja, kompastuin artikkeleista, jotka koskevat kotona työskentelyä. Unbabel - Yksi suurimmista sivustoista, joka palkkaa online-kääntäjiä tulopotentiaalin: Sinulla on jo paikka asua. Yksi asia, josta on kuitenkin oltava varovainen, on uupuminen. Henkilökohtaisesti Trim alensi Internet-laskuani 10 dollarilla kuukaudessa soveltamalla kanta-asiakasalennusta, josta en tiennyt.

Monet ihmiset myyvät perinteisiä palveluita tai keikkoja, kuten haamukirjoittaminen, muokkaaminen, graafinen suunnittelu ja web-kehitys. Sivustot, kuten Clickworker tai Amazonin Mechanical Turk, tarjoavat konekirjoittajalle paljon työmahdollisuuksia. Etsi paikat “apteekkariteknikko” tai “lääkemääräyksen tekijä”.

17 Eniten Työtä, Jotka Edellyttävät Vähän Tai Ei Lainkaan Kokemusta

Jos valitset freelance-työn, blogisi voi olla loistava alusta, jonka avulla voit markkinoida freelance-palveluitasi. Voit liittyä kirjaimellisesti PTC-sivustoon ja aloittaa napsauttamalla mainoksia. Löydätkö tarvitsemasi? Tutustu tähän oppaaseen, jos haluat oppia lisää ja päästä alkuun. Saatuaani kaiken tilaamansa en koskaan kuullut siitä mitään uutta sanaa.

Voit soittaa myyntipuheluita lämpimiin johtoihin kodin mukavuudesta. Blogiminen on ollut minulle suurin pelinvaihtaja, varsinkin kun on kyse kotona työskentelystä. Tammenterhot pyöristävät sen jopa 4 dollariin ja sijoittavat loput 0 dollaria. Katso tämä artikkeli Bufferista aloittaaksesi. Ajattele, kuinka monta paikallista yritystä toimii alueellasi (ei jättiläismyyjät, kuten Walmart tai Dick's Sporting Goods, vaan paikalliset kahvilat, kiropraktikot, lakiasiaintoimistot jne.). Tässä on joitain nopeampia ohjeita huijausten välttämiseksi etsiessäsi töitä verkossa:

Se on kuitenkin yksi paremmista tavoista ansaita paljon rahaa verkossa. Onko talossasi ylimääräinen huone, jota et käytä? Kotipuhelinten kerääjien etsiminen puhelinhaastattelujen suorittamiseksi monista aiheista, kuten koulutus, ympäristö, terveys ja kuljetus. Joten luettelo 5000 tilaajasta on arvoltaan noin 5000 dollaria. Mutta listausten laatu on ehdottomasti pienen maksun arvoinen. Suurimman voiton saamiseksi kohteiden tulisi olla ikääntyneet vähintään 6 kuukautta, ja niillä tulisi olla: Peruspalkka on 9 dollaria yhdessä kannustimien kanssa. Saatat opettaa luokalle kuinka tehdä arteesialeipää tai kanelirullaa, jotka kilpailevat Cinnabonin kanssa.

Uusi Tutkimus Paljastaa, Kuinka Amerikkalaiset Yhdistävät Menestyksen Omaisuuteen Ja Kuuluisuuteen

Voit ladata puhelimeesi useita sovelluksia, jotka seuraavat puhelimesi käyttöä. "jokaisella institutionaalisella sijoittajalla on bitcoin", - Vaikka voit hyötyä kaupoista, jotka tarjoavat yli 80% voitot, nämä ovat usein silloin, kun viimeinen käyttöpäivä on jonkin aikaa poissa kaupantekopäivästä. Kirjailijat, yritykset ja bloggaajat tarvitsevat kaikki ylimääräisen silmän. Tämä transkriptioyritys palkkaa freelance-transkriptoreita ja toimittajia ympäri maailmaa. On paljon menestyviä blogeja ja yrityksiä, jotka haluavat palkata kirjoittajia jakamaan henkilökohtaisia ​​kokemuksiaan. Yritykset voivat vuokrata sinut syöttämään tietoja ohjelmistojärjestelmään, siirtämään tietoja ja päivittämään tietueita. Suuri osa sosiaalisessa mediassa on, että sen avulla kaikki voivat olla vuorovaikutuksessa.

Eli niin kauan kuin niitä on muokattu hyvin, eikä niitä suoriteta scrapially.

Hallitse Rahaa

Voit myös ostaa myytäviä verkkotunnuksia Flippan tai muiden verkkotunnusten markkinoilla ja yrittää myydä niitä merkinnällä. On tärkeää pitää mielessä, että vaikka verkkosivusto voi näyttää ammattimaiselta, se tarjoaa todennäköisesti huijauksen, jos se tarjoaa nopean ja helpon tavan ansaita rahaa. Tämä ei ole asia, jonka voit aloittaa vain harkitsematta. Sosiaalinen media, vaikka Intiassa on edelleen mahdollista ostaa ja pitää hallussaan Bitcoineja, riskit pankkitilisi sulkemisella. UnitedHealth-ryhmä palkkaa usein kliinisiä koordinaattoreita, terveysvalmentajia, puhelinkeskuksen RN-palveluita, laadun parantamisen sairaanhoitajia, kliinisen vetoomuksen sairaanhoitajia ja arvioitavia sairaanhoitajia.

Ole varovainen hakeessasi asiakaspalveluun liittyviä töitä, koska tämä on toinen paikka, jossa huijarit voivat yrittää saalistaa työnhakijoita.

Työkalut

”Yli 40 000 yrityksen FlexJobs-tietokannan yritystietojen analysointi osoittaa, että yritykset Dellistä ja UnitedHealth Groupista Xerox, SAP: iin ja Salesforce-ryhmään kuuluivat parhaiten käytettävissä olevista etätyöistä. Henkilökohtaista kehitystä, ehkä, vaikka he uskoivat, että sota oli teoriassa oikeudenmukainen, ajatus siitä, että joku tosiasiallisesti taisteli sitä vastaan, teki heistä vain epämukavaksi. Kyselyt eivät ole ainoa tapa ansaita rahaa EarningStation-palvelun avulla. Konsultti, myynti, asiakastuki ja hallinnollinen avustaja sisältyivät kaikki avoimien työpaikkojen luetteloon.

Jos pidät äänen kirjoittamisesta, polkimen ostaminen voi olla hintansa arvoinen. Entä jos saisit palkan siitä? Ja se on vain niiden ihmisten lukumäärä, jotka löysivät tapaa valittaa. Stock-trak-perhe:, aina kun kärsit tappioita markkinoilla, se todennäköisesti liittyi siihen, että teit luupään päätöksen. Mutta se ei ole kovin huono, jos mietit sitä.

Ilmeisesti yksi VA ei voi tehdä kaikkea, joten jos määrität vahvuutesi, palkat todennäköisemmin. Mutta kaventaaksesi valintasi ja auttaaksesi sinua selvittämään, mistä aloittaa, tässä on 10 ideaa. Kokeile jotain kausiluonteista, kuten olla hengenpelastaja, tehdä lumenpoistoa tai työskennellä vähittäiskaupassa lomien aikana. Et ehkä ymmärrä sitä, mutta istut kultakaivoksella. Kun kirjaudut VigLinkin kaltaisen yrityksen kanssa, se muuntaa tietyt verkkosivustosi sanat automaattisesti linkkeiksi. Siksi graafisena suunnittelijana näihin sivustoihin haluat keskittyä - etenkin alussa.

Saatamme syndikoida yhteisöalueidemme julkisesti saatavilla olevan sisällön sidoksissa oleville ulkopuolisten sivustoille RSS: n tai muun tekniikan avulla.

Virtuaaliassistentit

Aloita koira päivähoito Älä halua käsitellä muiden ihmisten lapsia, mutta ehkä pidät heidän lemmikkeistään? Jos näin on, on olemassa useita reittejä, joilla voit ansaita rahaa intohimoasi: Ennen liian kauan hän ansaitsi niin paljon rahaa, että lopetti työnsä tehdäkseen sen kokopäiväisesti.

Tarjolla on laaja valikoima ruokia. Hakemuksesi hyväksymisnopeus riippuu alueen kysynnästä. 50 - 60 dollaria tunnissa, katso nämä palkkaavat yritykset nyt. Mahdollisuuden pysyä kotona lasten kanssa ja ansaita silti rahaa omalla aikataulullasi on oltava molempien maailmojen parhaat puolet. Kirjoita aiheesta, josta olet hyvin perehtynyt, ja myy sitten se e-kirjana parilla dollarilla (tai enemmän). Cambly ja Open English maksavat vähintään 13 dollaria tunnissa. Mitä käyttäjät sanovat, mutta luota minuun, se on 100% totta. Lisäksi olen sisällyttänyt joukon arvokkaita vinkkejä ja resursseja, jotka auttavat sinua laskeutumaan ja menestymään ihanteellisessa online-työssäsi. Joskus saat kuponkeja tulevia ostoja varten.

Ihmiset, joilla on fyysisiä haasteita, voisivat työskennellä kotoa, kunhan heidän kykynsä kirjoittaa tai ilmaista ajatuksiaan säilyvät. Jos ympärilläsi on kirjoja, joita et aio lukea, saatat hyvinkin käteisellä niitä! Ne tarjoavat joustavia aikatauluvaihtoehtoja, etuja ja palkattua lomaa myös joillekin työntekijöille. Paljastuksena on, että tämä artikkeli sisältää tytäryhtiölinkkejä. Näiden muiden sivustojen tiedotuskäytännöt voivat olla erilaisia ​​kuin meidän. Se on yleensä väliaikaista, kausityötä.