Kuinka Tulla Miljonääriksi: 3 Oppitunti, Jotka Olen Oppinut Ensimmäisen Miljoonani Jälkeen

Huvipuiston avaaminen on jälleen yksi käytännöllinen tapa ansaita miljoona dollaria vuodessa tyhjästä. Hanki työ Ensimmäinen prioriteettisi maksimoidaksesi tulosi tässä vaiheessa on varmistaa hyvin palkattu valmistunut työ. Tai jos olet koulussa, sinun on tehtävä kaikki tarvittava ollaksesi luokkasi kärjessä. On hienoa, jos sinulla ei ole paljon rahaa sijoittaa heti. Kun olin yliopistossa kokopäiväisesti ja minulla oli kalenteri täynnä luokkia, olin myös armeijan kansalliskaartissa.

Voit myös harkita kiipeämistä yrityksen tikkaille suuressa yrityksessä; Suuryritysten yritysjohtajat tekevät helposti 6 numeroa, ellei 7, vaikka nämä työpaikat ovat paljon kilpailukykyisempiä, ja niitä voi olla vaikea saavuttaa. Aloita niiden asioiden tekeminen, joista olen puhunut yllä, ja sijoita itsesi tarpeisiin prosessin nopeuttamiseksi. Jokainen kysely on helppoa ja kestää alle 10 minuuttia. Kerro jollekin, että aiot olla monimiljonööri.

Voit päästä kiinteistöihin, jos sinulla on käynnistysinvestointeja. Tarvitseeko sinun todella syödä ulkona neljä yötä viikossa? Olin sairas siitä, että naapurit olivat yläpuolella ja alapuolella. Sinun on noudatettava joitain piirteitä, jotta voit tulla miljonääriksi - ahkera, säästää rahaa ja sijoittaa se viisaasti. Käyn edelleen samoja rento urheiluvaatteita, joita käytin 20-vuotiaana. Välitystilit voivat myös toimia hyvinä säästövälineinä tiettyyn päämäärään, kuten kotiin tai veneeseen. Tämä ei ole tulojen loppua! Pohjimmiltaan voit itse suunnitella ansaitsevan miljoonan dollarin 12 kuukauden aikana investoimalla hyödykkeiden tulevaisuuden markkinoille. se on varma tapa ansaita miljoona dollaria vuodessa.

Rahoituspalvelut, joihin sisältyy kirjanpitoon, kirjanpitoon ja verojen laatimiseen liittyviä palveluita, ovat jatkuvasti kysynnän mukaisia ​​- jopa silloin, kun talouden menestys ei ole niin hyvä. Sen jälkeen on vain ajan kysymys. Se ruokki minua myös jatkamaan kirjoittamista Financial Samuraista - ja mitä enemmän tein, sitä enemmän rahaa ansaitsin. He selittivät kuinka tulla miljonääreksi. Mutta älykkäillä ja kokeneilla ihmisillä voi olla hyvä arvaus. Ei ole mitään järkeä myydä jäätelökäpyjä nurmikolla talvella kuolleena. Taide (maalaukset) ja käsityöt ovat erittäin hyvä idea ansaita nopeasti rahaa. Jotkut parhaista sijoituksista, joita olen tehnyt, on sijoittaminen pörssin ulkopuolelle.

Kuinka Arjen Miljoonat Ajattelevat Ja Käyttäytyvät

S, koska tällaiselle liiketoiminnalle on suuret markkinat ja teollisuus tarjoaa runsaasti työmahdollisuuksia lakimiehille ja muille ammattilaisille. Yrityksen perustaminen Nopea tapa tulla erittäin varakkaaksi kaksikymmentäluvulla on aloittaa voimakkaan kasvun, korkean tuoton liiketoimintaa suunnitelmalla poistua noin viiden vuoden kuluessa. Uskollisuus lisää tämän kasvun ihmisille, jotka vievät enemmän rahaa eläkkeelle kuin viime vuosikymmeninä. Jos haluat luoda WordPress-sivuston halvalla, WPX-hosting olisi ihanteellinen isännöintitarpeisiisi. Usko tai älä, miljooniaksi tuleminen on tavoite, joka voidaan saavuttaa tänä vuonna. Hanki työ NYT! Sillä on kaikki tekemistä sinun kanssasi. Tee heti päätös tulla miljoonana miljonääreksi ja hylätä kaikki ideat, jotka idolisoivat keskiluokan mytologiaa.

Joten minun on myönnettävä, että miljoona dollaria ei ehkä riitä eläkkeelle siirtymiseen, etenkin niille, jotka haluavat enemmän kuin vain yksinkertaisen elämäntavan - se todella riippuu siitä, kuinka haluat elää elämäsi. Sijoita siihen, mikä on mukava, äläkä laita kaikkia munia yhteen koriin. Kun kyse on rahasta, sinun on lopetettava antaa kaikille muille rahaa ja maksetaan vain itsellesi se, mikä on jäljellä. Tämä on täysin vääriä!

Älä mene hulluksi ja puhalna kaikki rahat pois, mutta ole valmis kokeilemaan aggressiivisia sijoitusstrategioita. Jos tulotasosi kuitenkin täyttää, voit saada verovähennyksen perinteisen IRA-vakuutuksen maksuista. Mitä nopeammin aloitat, sitä nopeammin voit kasvattaa rahaa.

Yksi itsetehtyjen miljonäärien pääsalaisuuksista on, että he ovat intohimoisia oppijoita.

Kuinka Voin Aloittaa Sijoittamisen?

Kun työskentelet kohti miljonääreksi tulemista, haluat myös varmistaa, että rahasi käytetään tarkoituksella. Tämä on yksi tärkeimmistä kentistä, jolla on vähemmän kilpailua. Esimerkiksi pienten elämäntapojen muutosten tekeminen kiinteiden kuukausikustannusten vähentämiseksi voi auttaa sinua viettämään vähemmän kuin ansaitset. Mitä ajattelet mahdollisuudesta tulla miljoonana 25-vuotiaana?

Kannustan sinua tästä eteenpäin toimimaan ikään kuin olisit jo miljoonia tai monimiljonäärejä. Muutaman lyhyen vuoden kuluttua kaikki velkani olivat kadonneet. Varmista, että otat käteistäsi ja osta sellaisia ​​asioita, jotka antavat sinulle enemmän rahaa!

Joten voit nähdä, että tarvitset enemmän tuloja. Autin esimerkiksi korkeakouluystävääni avaamaan luottokortin, jolla hän käytti omien luottokorttivelkojensa keräämistä. Se talo ei sovi tarkasti ajatukseksi elää rikkaana, eikö niin? Toiseksi sinulla on mahdollisuus aloittaa aikaisin. Vaurauden luominen ei tapahdu yön yli, mutta se voi tapahtua jatkuvan sijoittamisen avulla. Paperi tulee puista ja ihmiset tulostavat siitä niin paljon kuin haluavat.

Huomaa Luottopisteesi

Joskus jäin jopa töihin klo 22. Aika - Kun sijoitat tulevaisuuteesi, aika on usein paras ystäväsi. Oletko matkalla miljonääreksi? Millaisten ihmisten kanssa työskentelisit? Mutta se auttaa tietämään, mitkä piirteet usein tekevät miljoonasta. Kaikki tekevät virheitä.

Taloudellisten tavoitteiden asettaminen saattaa vaikuttaa pelottavalta tehtävältä, mutta jos sillä on tahtoa ja ajatuksen selkeyttä, se on melko helppoa. Kun olet eteenpäin, on erittäin vaikea kävellä. S&P 500 -indeksirahastoon sijoittaminen on hienoa, mutta jos haluat rikastua nopeasti, suosittelen lisäämään korkean riskin vetoja. Sinun on myös tehtävä nimesi kuulluksi, jotta muut ajattelevat sinua täydellisenä ihmisenä, kun työpaikat ilmestyvät. Jos ansaitset 19 000 dollaria vuodessa (pohjimmiltaan köyhyys Yhdysvalloissa), sinun on ensin selvitettävä, kuinka ansaitset vielä 10% vuodessa. Se järkyttää minua täysin, mutta kun tarkastelen tiliäni, suurin osa nettovarallisuudestani johtuu sijoitetun pääoman tuottoista.

Nopeus, jolla voit tulla miljonääreksi, riippuu siitä kuinka suuri myyntimies olet - vaikka et ole myyjä. Jos haluat tulla miljonääreksi, sinun on ehdottomasti päästävä säästötapoihin osallistumalla 401 (k) -määriisi, Rothiin tai perinteiseen IRA: han ja osallistumalla hätärahastoon, joka on sijoitettu rahamarkkinarahastoon. Nämä uhraukset voivat sisältää uuden auton, kesäloman tai illallisia. Talous voi ajaa ketään äärimmäisen ahdistuksen ja huolen pisteeseen. Todellakin, se on keskiluokan myytti, jota jatkavat vanhentunut ajattelu, poliitikot ja joukkotiedotusvälineet. Sinun on oltava armoton saadaksesi aikaan tämän.

Valitse Oikea Paikka

Yksi hyvä asia julkisissa sopimuksissa on, että sinun ei ehkä tarvitse rahoittaa hanketta rahoillasi; voit toimia välittäjänä hallituksen ja yrityksen välillä, joka tekee työn ja tehdä silti viileästä miljoona dollaria tai enemmän vuoden sisällä. Hyödykefutuurit ovat yksinkertaisesti sanottuna sopimussopimus tietyn hyödykkeen ostamisesta tietyllä hinnalla ja tämän jälkeen hyödykkeen myymisestä sovittuun hintaan sovitun päivämäärän kuluessa. Parempi vielä, voit tehdä molemmat.

Oikeisiin tapoihin pääsemiseksi vältä ottamasta sitä ostoksille mukanasi ja poista se mahdollisilta verkkokaupoissa. Avaa säästötili tai CD hyvillä hinnoilla. Pohjimmiltaan, jos sinulla ei ole tarpeeksi aloituspääomaa vuokraamaan kauppa strategisessa paikassa, rahaa kaupan varustamiseen ja rahaa muihin aloituskuluihin, oman verkkokaupan perustaminen on vain tapa.

Loppujen lopuksi, miksi sinun ei tarvitse maksaa veroa (tällä hetkellä 20% normaalista ei-ISA-säästökorosta, joka on yli 1 000 puntaa vuodessa)? 6 Luo liiketoimintamallisi. Opi kaikki rahanhallinnasta ja numeroiden käsittelystä. Se ei ehkä kuulosta paljon, mutta se vähentäisi ansaitsemasi tulokset yllä olevassa esimerkissä 422, 726 dollariin, menetys 252, 488 tai 37%! Kun hän on maksanut osuutensa näille tileille, loput sijoitetaan Vanguard-välitystilille. Rakenna monipuolinen salkku, ja voit kohtuudella odottaa ansaitsevan 8–10 prosenttia vuodessa sijoituksistasi pitkällä matkalla. Se on yksi tai toinen - olet holtiton kuluttaja tai omistautunut säästö. Kaikesta huolimatta teimme parhaamme nostaaksemme tulojamme/palkkaamme, etsimme tapoja ansaita ylimääräistä rahaa, sääsimme ahkerasti kohtuullisuudessa ja opimme sijoittamaan rahamme.

Lataa Kaikki Lainaukset

Tässä yhteydessä tulee rahoitukseen liittyvien epäonnistumisten hyödyntäminen. Onnea matkalla ensimmäiseen miljoonaan! Jos teet niin, painostat heitä palauttamaan suosion!

Suosittelen tätä ihanaa 5 dollarin ateriaohjelmaa. Teeskentelijän kuluttajat yrittävät tehdä vaikutuksen jokaiselle valitsemalla illallisen, ostamalla pullot ja ostamalla suuren auton. Vaikka tämä on yksi riskialttiimmista vaihtoehdoista, se voi todellakin kannattaa.