Kuinka Tulla Miljonääriksi Vuodessa

Jos keskityt muuhun kuin muuhun, saat vähemmän. Se oli toisinaan kiusallista. Kiinteistösijoittaminen on tapa ansaita passiivisia tuloja omistamistasi kiinteistöistä. Ostin talon siivouskuponin, soitin lunastamaan kuponkini, mutta en pystynyt saamaan tapaamista yli kuukauden ajan. Uh, me opetamme myös pääoman hankkimista, jota jokainen yrittäjä tarvitsee.

Nyt näiden tarjousten kanssa, jos sinulla on 8 tai 10 tuntia työtä näiden tarjousten parissa, se on paljon aikaa näissä tarjouksissa. Ehkä jotkut heistä tulevat takaisin, mutta hän pelkää, että suuri osa hänen rahoistaan ​​menetetään ikuisesti. Ajattele sitä, tarvitsetko todella tilaa tai voisitko olla yhtä onnellinen, jos vietit vähän vähemmän kotona? Tämä auttaa sinua erityisesti, jos rahoitat kiinteistösijoituksiasi pankkilainalla. Riippumatta siitä kuinka paljon ansaitset rahaa, on vain kaksi asiaa, jotka sinun täytyy sijoittaa ja kasvattaa rahaa: Tässä videossa en voi opettaa sinulle tarkalleen kaikkea mitä sinun täytyy tietää kassavirran luomisesta, joten olen sen sijaan luonut passiivisen tulotason mestarikurssin, joka on täysin ilmainen. Koska katsot tätä, saat pääsyn siihen.

 • Jos hylätään, yritän pidättäytyä harkinnanvaraisista kuluista.
 • Tarkoittaa, että minulla ei ollut mitään muuta kuin nukkaa taskussa, kun ostin ensimmäisen kaupan henkisen valuutani kanssa.
 • Ja tiedät mitä rhymejä on valtava.
 • Jos silmäsi silmäilevät, kun kuulet sanoja, kuten arvopapereita, sijoitusrahastoja ja omaisuuden allokointia, se auttaisi sinua hoitamaan sijoitustaidot.
 • Tämän suhteen kaikki edut ovat sitten palkkioita.
 • Se luo sinulle kassavirran etukäteen, jotta sinulla voi olla kestävää liiketoimintaa, ja luo myös pitkän aikavälin kasvun ja vaurauden rakentamisen, jota kuka tahansa tarvitsee, jos haluat jäädä eläkkeelle tästä yrityksestä ja olla varakas.
 • Myyt sitä vuokrasopimuksella, jota ostaja voi käyttää tai ei.

Vähemmistöksi ajattelu tarkoittaa sitä, että ajattelet itseäsi sen sijaan, että seuraat sokeasti yleisöä. Joten sanot nyt, että se, mitä he opettavat sinulle kouluissa, ovat vanhentuneita. Pieni tuottavuus täällä aikoo parantaa tulosta huomattavasti, hyvä?

Jos ansaitset 50 000 dollaria vuodessa ja pystyt selvittämään kuinka laittaa 40% siitä (se on minun säästötavoite), vie siellä 50 vuotta x 20 000 dollaria vuodessa. Grafiikkakortit, minulla on täysi klooni kaupankäynnin asennuksesta tietokoneellani, kannettavalla tietokoneella ja AWS-instanssilla. Kukaan ei pääse luksusta helposti. Se antaa yhteissijoittajille täydellisen vapauden käsitellä tällaisia ​​operatiivisia kysymyksiä. Joten sinulle on opetettu väärin - mutta mitä nyt? Kassavirta voi olla harhaanjohtava, koska se vaihtelee, kun tietyt korjaukset ovat korkeampia tai pienempiä eri kuukausina, joten on tärkeää ottaa huomioon ei-kuukausittaiset kustannukset, kuten vajaakäyttö (ajankohta, jolloin kiinteistö on vapaana), korjaukset, investoinnit (kalliit projektit, jotka on vaihdettava kotiin niin usein, kuten kodinkoneet, katot, ikkunat, putkistot jne.) Soita heille, nimeltään asuntolaina. Jokainen päivä joka päivä vietät onnellinen tai ei onnellinen.

Aivan rehellisesti, miljoona dollaria ei ole enää niin paljon rahaa. Minulla oli brittiläinen mentori, jolla oli valtava salkku. Tämä puolestaan ​​helpottaa säästää vähän rahaa kuukaudessa. Alkaen vain 16 000 dollarilla, he ostivat ensimmäisen sijoituskiinteistönsä.

Kiinteistöt on yksi parhaista tavoista rakentaa vaurautta suurella rahalla tai ilman.

Tiedä Arvoinen

Joten - kuinka joku käyttää kiinteistöjä tullakseen todella miljonääreksi? Se ei ollut niin tiukasti säännelty. Tulossa numero kuusi. Tässä on minun myöhemmin kirjoittamasi postitus, kodinkustannusten suuntaviivat taloudelliselle riippumattomuudelle, jossa kerrotaan kuinka asusin NYC: ssä ja SF: ssä käytettävissä olevien tulojen maksimoimiseksi. Siksi olen yrittänyt selittää, että se vie aikaa. Sinusta on tullut henkilö, joka pystyy johtamaan yritystä, jolla on tarkoitus menestyä, tehdä kovasti töitä, säästää rahaa ja sijoittaa viisaasti.

 • 13-vuotiaana olin koukussa jokaisessa Robin Leechin kerrottamassa jaksossa ”Rikkaiden ja kuuluisten elämäntavat”.
 • Koska keskitymme pikemminkin elämän realistiseen puoleen kuin välittömään tyytyväisyyspeliin, johon monet painottavat niin paljon, olen yleensä taipuvainen pysymään poissa tämänkaltaisista aiheista, mutta minun on vain järkevää kertoa kuinka teen ensimmäisen miljoonani ja mielenkiintoisia oppeja, joita hän oppi matkan varrella.

Suurin Osa Miljonääreistä Uskoo "jos Se Ei Ole Rikki, älä Korjaa Sitä"

Se on pieni koko, joka antaa sinulle silti runsaasti tyynyä avoimien työpaikkojen käsittelemiseksi. Riippumatta siitä, mikä on oma lähestymistavasi kiinteistöjen sijoittamiseen, on tärkeää muistaa, että paikalliset markkinat määräävät, mitkä toimivat sinulle. Esimerkissä 16 000 dollarista, jonka käytin ostaa ensimmäisen sijoituskiinteistöni, pidin suurimman osan rahasta sijoitusrahastoissa ja GIC: ssä. Nykyään ainoa vakio on muutos ja jos et pysy ajan tasalla, saatat unohtaa kiinteistömahdollisuudet, jotka olisivat voineet ansaita sinulle miljoonia. Se on rahan ongelma - aika. Vaikka asiat, joita he opettavat koulussa, muistan, että otin luokan, sain d: n kauppakorkeakoulussa, olen liiketalouskoulun keskeyttäneitä. Loogisin ajoneuvo useimmille ihmisille on tulotason kiinteistöt.

Pyydä prosessia nopeuttaakseen ammattiapua ja neuvoja kiinteistönvälittäjiltä ja kiinteistövälittäjiltä. Lisäksi suurin osa ihmisistä ei vain säästä tarpeeksi säästääkseen riittävästi aikaa sen tekemiseen. Joten tarkoitan, koska olen samaa mieltä kanssanne. Tajusin kuinka luoda vaurautta - Minusta on tullut miljonääri yli sata kertaa, ja siihen mennessä kun olet lukenut tämän, olen todennäköisesti miljardööri. Minulla oli työ laittaa pelimerkkejä hyllyille kello neljä aamulla Friton makuulle. Vaikuttaa siltä, ​​että helpoin vaihtoehto ostaa sijoituskiinteistö kulman takana, josta asut, mutta jos asuntojen hinnat eivät ole nousussa, se ei todennäköisesti ole paras muutto taloudellisesti. Voit myös vähentää kuluja. Sijoittamalla hyvin rakennettuun REIT-salkkuun voit myös hyödyntää tätä suurta sijoitusta ja sen uskomatonta potentiaalia.

REALTORS®-kansallisliiton jäsenprofiilin 2019 (viimeisin käytettävissä oleva vuosi) mukaan 68% vähintään kahden vuoden ajan kiinteistöalalla toimineista kiinteistövälittäjistä (ei välittäjistä) ansaitsee 10 000 dollaria tai vähemmän verojen ja kulujen jälkeen. Tutki monia ja valitse yksi, joka sopii riskiprofiilisi ja sijoitustyyliisi. Tiesin, että he pystyivät tekemään jotain romahduksesta, ja ymmärsin myös, että tällä kertaa Luigille antamasi rahat alkavat kasvaa, koska ulkomaiset hallitukset sijoittavat Yhdysvaltoihin erittäin alhaisilla hinnoilla sekä markkina- että joukkovelkakirjamarkkinoilla. Sinulla on työtä, olet tekemässä joku muu rikas. Millionaires ovat myös halukkaita tekemään kaiken tarvittavan, vaikka se tarkoittaakin epämiellyttävän työn suorittamista.

Sitä Kutsutaan 95/5 -sääntöksi

Kuulin tämän vastauksen kerta toisensa jälkeen. Kun aloitin aloittamisen, tuskin tuskin tiesin, kuinka WordPress toimi, puhumattakaan siitä, miten ansaita rahaa verkkosivustolta. Suorita ensin tutkimus ja markkinatutkimus selville tuotteille, joilla on korkea sijoitetun pääoman tuotto ja jotka voivat antaa alun. Ennen kuin ymmärrät sen toiminnan, sinun on ymmärrettävä sen taustalla olevat periaatteet ja miksi se toimii. Tässä on yleiskuva siitä, kuinka Cardone rakensi miljoonan dollarin kiinteistöimperiuminsa ottamatta ulkoista pääomaa keneltäkään läheisten perheenjäsentensä ulkopuolelle.

Se on näin useimmille. Se on työntekijöitä, se on urakoitsija, että, tiedätkö, se voi olla tyttöystäviä, poikaystäviä, mitä tahansa, ihmistä, ihmisluontoa, sinusta aiotaan hylätä jossain vaiheessa. 34-vuotiaasta lähtien olen maksimoinut 401 kt, maksimoinut ESPP-vaihtoehtoni, säästänyt työnantajan varastossa ja kasvattaa säästöni vuosittain yhdistelmäksi verollista ja ei-verotettavaa tiliä. Mielestäni ihmiskunta on melko pimeä asia, ja kun joku tulee auttamaan heitä, ihmiset hyökkäävät vapautuakseen tai henkilö, joka tulee pelastamaan heidät. Kuten aiemmin totesin, haluan saada sinulta 10 miljoonaa dollaria mahdollisimman nopeasti.

Neuvottele Oikea Hinta

Ja kyllä, olen nuori - tuskin 30-vuotiaana, jos sinun täytyy tietää! Hän ehdottaa keskittymistä tulojen lisäämiseen mahdollisimman pian. Ensinnäkin, kiinteistösijoittajan on ”ajateltava miljoona” Jos haluat olla miljoonia kiinteistövälittäjiä, sinun on ajateltava ja unelmoitava suuresti. Joten menin kaiken ymmärtämäni asiaan, ja se antaa minulle eniten mahdollisuuksia lyödä miljoonan dollarin palkkiota. Seuraava taulukko näyttää eräitä muunnelmia eri tavoista, joihin Nancy ja George voivat sijoittaa ajan myötä, samoin kuin ansaitsemansa määrän *, kun he jäävät eläkkeelle 65-vuotiaana. Joten minulla oli tosiasiallisesti vajaat 20 000 dollaria, kun hallitus otti heidän osuutensa, minulla oli vain 16 000 dollaria. Olet loistavassa seurassa.

Kirjoittaja: Matt Theriault

Oaklandin yleisurheilu, Billy on pääjohtaja, jota seuraan kanssasi. Minulla ei ollut edes varaa kameraa tai Nintendo-pelijärjestelmää. Hän aloitti uuden uran kiinteistöjen sijoittamisen maailmassa. Ihmisten ei tarvitse vain saada koulutusta kiinteistöalalla, vaan kaikki taikuus on toiminnassa. Kun aloitat yrityksen ja tasoittelet sen tulontuottamiseen, voit palkata henkilökunnan käsittelemään sitä. Se on maamerkki, joka seisoo 626 metrin korkeudessa keskustan sydämessä. Joten nyt pidän siitä, että 16-vuotias tyttö menee ulos ja pitää hauskaa viiden kaverin kanssa yhdessä yössä, ja nyt menen elinikäiseen sitoutumiseen.

Etsi "makea paikka"

Hyödyntämällä muiden ihmisten aikaa, kokemusta, rahaa, resursseja, vaivaa, kauppavirtoja. Opi, opi, opi! Hyvä on, aion antaa sinulle yhdeksän toimenpidettä, jotka voit tehdä tänään päivän loppuun mennessä aloittaaksesi tai käynnistääksesi uudelleen rottikisapakotussuunnitelmasi. Tämä on yksi syy siihen, miksi suurin osa ihmisistä lopulta hajosi. Chad sai stipendin jalkapallon pelaamiseen, mikä antoi hänelle valtavan hyödyn korkeakoulututkinnon suorittamisesta.

Miljoonaarit ja superrikkaat tulevat kaikilta elämänaloilta.

Tapoja Tulla Miljoonia

Asuessaan säästäväisesti ja investoimalla vähän kerrallaan, hän rakensi 500 000 dollarin nettovarallisuuden 44 vuoden aikana. Noin vuokrien arvo on tänään yli 3 miljoonaa dollaria. Yksi esimerkki sijoittamisesta on monimutkaista, enkä ole tarpeeksi fiksu tekemään sitä. Voit hankkia vanhan, tyhjentyneen näköisen pienen talon San Diegossa miljoonalla dollarilla. Kaikki yritykset eivät maksa osinkoja. Numero yksi, saat mielisi oikein, okei?

Ja se on elämäni suurin ainoa taloudellinen virhe - kuunnellessani vääriä ihmisiä ja ajattelematta tarpeeksi iso. Arvioit sen *, kehittyykö trendi rakentavalla tavalla kokemalla käskeviä ja impulsiivisia liikkeitä trendin suuntaan, jota seuraavat korjaavat kynttilät? Oletko mystiikassa? Älä jaa ponnisteluja eri lähiöille ja markkinoille. Tarvitset vain hyvän sijainnin tankkausasemallesi ja loput on helppo treenata.

Mitä ETF ovat? Opi perusteet

Ja heidät tunnetaan elävänsä keinojensa alapuolella ostamalla vaatimaton koteja ja ajoneuvoja. Miksi haluan saada passiivisia tuloja? On melko yleistä kuulla miljonääreistä, jotka sijoittavat kiinteistöihin. Joten vedä pala paperia ja tee neljä saraketta kuten näet täällä. Ei ole mahdollisuuksia varallisuuteen ilman tuloja ensin. Totuudenmukaisempaa.

Onko Tulossa Rikkaiksi Todella Niin Yksinkertaista?

Ajan myötä käytin lisää kursseja ja minusta tuli Certified Financial Planner ™ -ammattilainen. Seuraavaksi kiinteistösijoittajan on "Osta miljoona". Tämä ei ole niin yksinkertaista kuin miltä se kuulostaa. Jotta voit rakentaa vaikuttavan rakenteen, tuotteen tai maineen, sinulla on oltava asianmukainen perusta ja solopreneurille tämä perusta koostuu: Mutta tämä ei tarkoita, ettei kiinteistöissä ole riskiä; suurin riski on vuokrakiinteistön ostaminen ja sen myynti huomattavasti alhaisempaan hintaan markkinaolosuhteiden, huonojen ajoitusten jne. vuoksi. Ajoin kuorma-autoa vuoden ajan ja jouduin myymään se 20 000 dollarin tappion takia, koska se ei mahtuisi huoneistohuoneistooni korkeuden vuoksi! Hyvää... mutta se ei tee sinusta surullista, ja olen valmis panostamaan, että murtuminen ei ole koskaan tehnyt sinua onnelliseksi, eikö niin? Ja te, kaverit, todennäköisesti päädytte tulevaisuudessa tekemään joitain sopimuksia yhdessä, mutta haluan kysyä teiltä, ​​mitkä, mitkä olivat [kuulumattoman] sen sopimukset? Tunnetko Patrickin?

Vierekkäinen yksikkö, jolla on sama ulkoasu, myytiin vuonna 2019 hintaan 1 dollari. No, on olemassa muutamia tapoja, joilla voit nopeuttaa tätä: Ota mielesi oikealle. Osa tämän prosessin suurimmasta epäonnistumisesta on myös se määrä ihmisiä, jotka käyttävät vaihtoehtoa, joka on vähemmän kuin haluaisimme, mutta pitämällä nämä kiinteistöt - jatkat myös oman pääoman rakentamista ja ostat seteleitä. Joten päivittääksesi taitosi ja tietosi ja tullaksesi miljonääriksi, sinun on ilmoittaututtava yhden tai kaksi kuukaudessa.

Hieman yli kuukautta myöhemmin hän hankki uuden kompleksin. Cardone hallinnoi kaikkia kiinteistöjä ja huolehtii kaikista kiinteistökauppoihin liittyvistä operatiivisista yleiskustannuksista sekä kiinteistöjen ylläpidosta. 40-vuotiaana tämä luku nousee 35 000 dollariin ja sitten 50 54 ikään asti 84 542 dollariin. Tuloin miljoonia dollareita tuloja, rakensin vankan sisäisten tukijoiden verkoston ja olin työhevonen tullessaan 5: llä: Selvitä elämäsi paras versio ja selvitä sitten kuinka sijoittaminen kiinteistöihin tai indeksirahastoihin tai bitcoiniin voi auttaa sinua pääsemään sinne. Toinen sarake nousee myös paljon. Koska sijoitat vähän rahaa kauppaan, tuotot voivat olla valtavia, jos sait paljon tai arvot kasvavat. Ihmiset rakastivat sitä, mutta se näytti herättäneen kiistanalaistakin, joten päätimme laajentaa sitä tänään, antaa sinulle lisätietoja sen tekemisestä ja antaa kriitikoillemme palautetta.

Passiivinen tulo: Mikä se on ja 5 ideaa vuodelle 2019

Mikä on mielestäsi maineesi teollisuudellesi ja kaupungillesi? Tämän mallin kauneus on, että nyt voit vuokrata molemmat näistä koteista, ja keskimääräiset vuokrahinnat useimmilla alueilla ovat 1 100 dollaria. Mikä pahempaa, se on myrkyllistä. Kaikki yliopistot ja korkeakoulut vaativat, että he vaativat hallituksen leiman. Valitettavasti päinvastoin on myös totta. Käytin 100 000 dollaria kiinteistön markkina-arvoksi yksinkertaisesti siksi, että se on mukava pyöreä numero.

20 Parasta Kaupunkia, Jotka Ansaitsevat Miljoonan Dollarin Myymällä Kiinteistöjä

Palautuksia tulee, mutta maa nousee aina. Esimerkiksi Earl Crawley on parkkipaikan hoitaja, joka ei koskaan tehnyt yli 12 dollaria tunnissa elämänsä aikana. Seuraavaksi hän tuo esiin malleja, kuinka paljon he säästävät, pitävätkö he budjetteja, kuinka usein tarkistavat salkkujaan ja paljon muuta. Ei tarkoita, että sinun pitäisi myös tehdä se!

Meidän tapauksessamme vaimoni pysyi kotona, ja sillä oli valtava ero. Koulutukseen voi investoida monella tapaa täysin ilmaisista lähteistä isoihin lippuihin osallistuviin organisaatioihin ja ryhmiin. Omistan talon, jonka ostin takaisin kesäkuussa 2019, ja minulla on ollut ystäviä ja huonetovereita, jotka ovat maksaneet minulle vuokra-ajan koko ajan. Ota se oikein, ja se on lyömätön pitkäaikainen sijoitus.

Talouskriisin Selviytyminen

Kuten kaikilla pitkäaikaisilla sijoituksilla, sitä enemmän rahaa voit ansaita, mitä enemmän aikaa ansaitsee ansaitsemiseen. Salauksenvaihtopisteiden a-z, sen jälkeen voit kuitenkin valita kolikot, joiden kanssa botti käy kauppaa. Pieni sanonta myynnissä on, että 'kun tapaat jonkun ensimmäisen kerran, olet muukalainen, kun tapaat toisen kerran, kun olet ystäväsi. Mene pankkiin kotipääoman luottolimiitillä eli kutsutaan osaa pääomaa siitä pois. Terveys ei ole tae. Hän on puhunut konferensseissa ja esiintyy Kanadan suurimmalla kiinteistötapahtumassa, REALTOR® Questissa toukokuussa 2019.

 • Omistan kiinteistövälitystä, olen ollut asiamies 17 vuotta ja samoin flip-taloja.
 • Sinun ei tarvitse olla opettajaa oppimaan asioita.
 • Ilman tätä ajattelutavan muutosta kaikki loput putoavat.
 • Jos olet viisaa sijoituksissasi, maksat suuren osan palkasta ja sinulla on aikaa puolestasi, olet hyvä tapa saada miljonääri.
 • Sillä on järkeä.
 • Nyt aion.

Maanantait Ovat Suosikkini!

Jos onnistut kouluttamaan itsesi siitä ja soveltamaan kaikkia aiemmin mainittuja vinkkejä, se tulee olemaan pala kakkua sinulle. Tuolloin me kaikki omistamme omia taloja ja päätimme vuokrata ne ja ostaa uuden talomme yhdessä. Kuinka vanha olet juuri nyt?

Kultainen Hanhi On Hyvä Vain Niin Kauan Kuin Hän Munii.

Olen 40-vuotias, joten etsin jotain, jonka voin ostaa suoraan, istua sen päällä ja maksaa vain kiinteistöverot. Bankrate-tutkimuksen mukaan viidesosa amerikkalaisista ei lisää mitään säästöihinsä. He haluavat naulata rehelliset ihmiset ristille, jotka yrittivät auttaa heitä. ”On vaikea kiistää tätä päättelyä. Tie pakoon on passiivinen tulo. Usko tai älä, 720 dollaria/neliöjalka talolta San Franciscon pohjoispäässä oli melko hyvä, koska monet kodit myivät tuolloin 900 dollaria/neliöjalka. Haluat että rahaa täydennetään autopilotilla. Sillä välin elää ansaitsemiesi rahan alapuolella.

Vaimoni ja minä olemme erittäin valikoivia, kun kyse on siitä, kenen kanssa vietämme aikamme, sekä kenen kanssa lapsemme viettävät aikaa. He maksoivat minulle 17 000 dollaria vuodessa ja minulla oli noin 5000 dollaria velkaa. Jos haluat aloittaa kiinteistöalalla muutamassa tunnissa tai vähemmän, tässä on muutamia vinkkejä aloittamiseen: Saatat nähdä minut sosiaalisessa mediassa henkilökohtaisella suihkulla tai Rolls Royce -sarjassani - mutta olen jo luonut itselleni niin paljon varallisuutta, että minulla on varaa tehdä ylenmääräisiä ostoksia, koska sillä ei ole enää merkitystä. Tarkoitan, että minäkin olen tapana kääntää silmiäni, kun jokin itseapua tarjoava ihminen alkaa puhua siitä, kuinka ajatuksistasi tulee asioita. Arvoa on vaikea tunnistaa, kun et voi koskea siihen. Ajatuksena on hyödyntää yhdistelmäkorkoa. Tässä esimerkissä voit hyötyä määräämättömästi alkuperäisen ajan ja rahan kertaluonteisesta sijoituksesta.

Kyllä, se oli uskomattoman onnekas, mutta se vaati myös joitain analyysejä ja sisua. Haluan sinun suojaava itsesi nayasaareilta ja yhdeksältä murtuilta. On hämmästyttävää, kuinka meistä tulee samanlaisia ​​kuin ihmiset, joiden kanssa meillä on suhteita. Koska hämmentynyt 14-vuotias ja työskentelevä yksinhuoltajaäiti ja jolla ei ollut vihreää korttia, jota olisi tosiasiassa käytettävä normaalin työsuhteen löytämiseksi ostoskeskuksessa tai muissa vähittäiskaupan laitoksissa, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin tiedustella.

Pidä Itsesi Motivoituneena Joka Päivä.

Nautit matkasta paljon enemmän ja sinulla on paljon suuremmat mahdollisuudet menestyä. ”Ja se, että sinulla ei ole tarpeeksi rahaa, on hullu. Raha ei nuku. Ei, se ei ole loistava, eikä se tee vakuuttavaa tarinaa. Ei velkaa ole todella iso juttu, koska se vain avaa mahdollisuuksia, kun sinulla ei ole velkaa, joten heti ensimmäistä kertaa, kun lopetin työpaikkani, kymmenen, yksitoista vuotta sitten aloittaa oman yrityksen, meillä oli talon maksuja 750 dollaria kuukaudessa ja olimme lopettaneet kellarikerroksen ja vuokrattu 500 dollaria kuukaudessa. Olen ollut miljonääreitoimistoissa yli kymmenen vuoden ajan, toimin hallinnollisena tukena ja sitten välityksen johtajana ja nyt yritysvalmentajana, kirjailijana ja puhujana. Heidän keskimääräisen kodinsa on kuitenkin tällä hetkellä arvostettu 320 000 dollariin.

Kiinteistöjen Lomakkeet

Kuinka tulla miljonääreksi, ei tapahdu mielivaltaa. Ostamme tavaroita, jotka meidän ei tarvitse tehdä vaikuttamaan ihmisiin, joita emme edes tunne. ”Paras tapa, jolla tiedän olevansa miljonääri, on saattaa korkojen korot teidän puolellanne.

Kaikki henkilökohtaiset talot eivät ole hieno sijoitus, mutta minun ei myöskään tarvinnut maksaa vuokraa. Minua ei pakotettu muuttamaan, kun vuokranantaja päätti haluavansa myydä, minulla voisi olla lemmikkieläimiä ja voisin vaihtaa taloja haluamani mukaan.

Esimerkiksi Chicagossa sijaitsevan Origin Investments -yrityksen päämiehet sijoittavat oikein sijoittajiensa rinnalle. Jotta rahasi kestävät kelloa pidempään, tarvitset paljon enemmän kuin 1 000 000 dollaria. Hänen omaisuutensa oli noussut arvoonsa, mikä oli hyvä uutinen. Löydä omaisuus nro 2, korjaa se, vuokraa se, rahoita se uudelleen pankissa ja etsi kiinteistö nro 3 ostaaksesi. Maksat sitten alkuperäisen 75 000 puntaa takaisin lainanantajalle A, otat alkuperäiset 25 000 puntaa ja laitat sen takaisin pankkiin uudelleenkäyttöön, jolloin voit rakentaa salkkusi nopeammin kuin sinä tarvitset säästääksesi uutta talletusta varten. Jokaisella on yksi, rahaa, joka tulee, ja rahaa, joka menee ulos. Se sallii myös kiinnostuksen kiinnostavuuden taikuuden. Jos aiot avata tilin sellaisen yrityksen kautta kuin Vanguard tai Charles-Schwab, soita heille ja kysy ehdotuksia.

Olin 90 päivän päässä konkurssista, lopetin työni ja päätin sen 45 päivää työpaikalta lopettamisen jälkeen. Anna meille bieber. He eivät ole tehneet vain oikeita liikkeitä päästäkseen missä ovat. Tämä on kaunis kansallislaulu. Mutta miljonääriksi tuleminen on ulottuvilla niille, jotka alkavat nuorena ja kehittävät oikeita tapoja. Jos et tule ensin sisään ja lähdet viimeiseksi, et vie aikaa. Riippumatta siitä kuinka vanha olet tai kuinka paljon rahaa ansaitset, sinun on opittava sijoitusperiaatteet tänään, jos haluat selviytyä huomisen muuttuvasta taloudesta.

Otetaan esimerkiksi keskimääräinen autolaina, jonka kuukausimaksu on 523 dollaria ja maturiteetti viisi vuotta ja yhdeksän kuukautta.

Leikkaa Tarpeettomia Kuluja

Rakensimme 13 miljoonan dollarin yritystä. Yhdistetty korko on korkoilla ansaittua rahaa. Sinun ei tarvitse kuusinumeroista palkkaa tullaksesi miljonääriksi. Oletko tietoinen siitä, että olen kokeillut paljon erilaisia ​​liikeideoita, jotka eivät koskaan onnistuneet? Uh, varsinkin kun ajatellaan, tiedätte, ylösalaisin ja tiedätte, minulla on nyt kaksi miljoonan dollarin yritystä ja 300: n suuruinen on kuin, juuri he veloittivat Ivy League -koulutuksesta nykyään. Nämä kaverit nauravat, mutta ihminen, se todella imi. Asuinkiinteistöt: Tämä on tie taloudelliseen riippumattomuuteen, joka jakautuu kolmeen vaiheeseen.

No, minulla on hyviä uutisia sinulle. Haluan aloittaa kysymyksellä siitä, onko pääasiallinen asuinpaikka sijoitus. 27-vuotiaana minut ylennettiin ”varapuheenjohtajaksi”, nimike, joka yleensä annetaan kauppakorkeakoulututkinnon suorittaneille 3-4 vuoden ikäisenä koulun ulkopuolella 32-33-vuotiaana.

Takaan, että budjettisi tuntuu paremmalta 30 päivässä! Jos jäädyt eläkkeelle tänään 65-vuotiaana miljoonalla dollarilla käteisellä (verojen jälkeen) ja ilman uusia tuloja mistä tahansa lähteestä, joudut elamaan 40 000 dollaria vuodessa (3 250 dollaria kuukaudessa) seuraavan 25 vuoden ajan, ennen kuin rahat loppuuvat. Mutta eri kaupungit liikkuvat hieman eri nopeudella, joten on tärkeää ymmärtää ostamasi markkinat. Ja mikä on hullua, että kaksi 12: sta 12: sta petti hänet. Olin 23-vuotias, erittäin köyhä, ei rahaa, mutta minulla oli mentori. Voit myös sijoittaa rahasi osakemarkkinoille käyttämällä online-välittäjää, kuten Robinhood tai E-Trade.

Esitys

Heidän tulonsa ovat kasvaneet, he eivät kuluta paljon verrattuna niihin tuloihin, joten he eivät käytä budjettia. Henkilökuntamme ja minä kaikki nautimme paremmasta elämänlaadusta, ja sen seurauksena olemme kaikki erittäin tyytyväisiä. On kulunut siitä lähtien, kun Andrew Carnegie on omaksunut Master Mind -periaatteen. Vain 8% miljonääreistä ansaitsee vuosittain 500 000–999 999 dollaria, kun taas vain 5% ansaitsee yli miljoona dollaria. Millionaire #47 tiivistää sen lyhyesti seuraavalla: Velka tarjosi odottamattoman sivuedun uralleni.

Päivän lopussa hallitset tulevaisuuttasi ja sitä, kuinka lähestyt sitä, ja se on suurin ratkaiseva tekijä siitä, tuleeko sinusta miljonääri. Vain siitä, mitä täällä tapahtuu, olet ansainnut 15 000 dollaria ensimmäisenä vuonna; jäännökset. Kiinteistössä on joukko asioita, joihin pääset.

Niiden avustuksella, jotka neuvovat ihmisiä, jotka ovat jo miljoonan raja-arvon yläpuolella tai yli, olemme keksineet nämä seitsemän vaihetta tullakseen rikkaiksi. Ajattele sitä “korkojen korkojen” ansaitsemisjaksona, joten nyt sijoitettu pieni raha voi lopulta olla enemmän kuin paljon myöhemmin sijoitettua rahaa. Tässä on siis joitain vinkkejä prosessin nopeuttamiseksi: Me avaamme entisen, joka oli yksinoikeus varallisuuden rakentamiseen kaikille. Olin sairas siitä, että naapurit olivat yläpuolella ja alapuolella. Jos joudut suosittelemaan yhtä tai kahta kirjaa. Varastot ovat pieniä omistusosuuksia liiketoiminnassa.

SOSIAALINEN & hauskaa

Mutta he myös sijoittavat johdonmukaisesti. Voit nähdä, kuinka tämä johtaa mahtavaan talouskierrokseen, joka ruokkii itseään vaurauden lisäämiseksi. Mutta mistä aloitamme? Unelma olisi opettaa lapsilleni riittävän hyvin, että he eivät tarvitsisi mitään kartalta, kun ohitamme.

Tämän ansiosta voin lisätä asteittain tulojani työssäni. Vain pieni vähemmistö asuu isoissa, uudempissa taloissa tai ajaa uusia tai vuokrattuja autoja. Arvostus on kiinteistön arvon nousu ajan myötä. Mutta luokiteltuani guruksi se ei istunut hyvin kanssani. Voisit myös keskittyä eniten maksaaviin toimialoihin, joista arvelet nauttivasi, jos raha on mitä haluat ansaita. Ja viiden vuoden kuluttua Ivy League -palvelussa olet saanut suuren työn, vaikka voisit viettää 300 isoäitiä ja tulla miljonääreksi, tiedät, kuten mikä, mikä ero on? Joka tapauksessa, kun olen perustanut yritykseni, joista yksi oli yksityiskohtainen yritys, joka oli erikoistunut huippuluokan autoihin, aloin oppia autojen kirjaamista ja elämäntyyliäni vähentämään kustannuksia koko elämäni ajan. Joka kerta kun tuntuu hukkuvalta, sinun on opittava uusia taitoja, joiden avulla voit laajentaa kykyäsi.