Kuinka Tulla Omaehtoiseksi Miljonääreksi Ilman Rahaa

Tämä voi olla jotain sijoitusta, omaisuutta tai vain paljon kauppaa, joka säästää tuhansia dollareita suuremmasta ostoksesta. Sen jälkeen en voinut uskoa, että pystyin ansaitsemaan yli 10 000 dollaria eniten ansaitsevassa kuukaudessa - lupaan sinulle, että minulla ei ollut minkäänlaista kokemusta! Yksi itsetehtyjen miljonäärien pääsalaisuuksista on, että he ovat intohimoisia oppijoita ja heidän oppimiskäyränsä on tosiasiallisesti osoitettu nousevan muodollisen koulutuksen jälkeen sen sijaan, että se tasaantuisi. Se on 17 vuotta. Tuhannet kunto-, yritys- ja finanssialan johtajat käyttävät niitä hyppäämään kilpailuun samalla kun tarjoavat aikaa todella tärkeille ihmisille. Yksi menestyspiirre, joka todella erottuu kaikesta lukemastaan ​​menestyskirjallisuudessa, on itsekuriaine.

Tarkista nyt tilauksesi postilaatikossasi ja roskapostissa.

Itse tekemät miljonäärit uskovat, että kirjat ovat portti tietoon, ja he valitsevat huolellisesti lukemansa. Autat heitä “ansaitsemaan” ylimääräiset 5000 dollaria ja laskutat heiltä vain 1 000 dollaria. Sinun on oltava vakavampi kaikilla elämäsi osa-alueilla. Löysin kahden makuuhuoneen, yhden kylpyhuoneen asunnon keskustan reunalta vain 850 dollarilla henkilölle.

Voiko sinusta tulla itsetehty miljonääri ilman rahaa? Juuri oikeaan aikaan eläkkeelle onnelliseksi ja nauttimiseksi noista kultaisista vuosista! Työpaikat voivat kadota. Suosittelen käyttämään jonkinlaista rahaa seuraavaa ohjelmistoa antamaan sinulle käsityksen rahasi kulkemisesta. On hullu sanoa tämä, mutta kuulemme tämän tarjouksen melko usein: Tulet huomaamaan, että ne helpottavat suunnitelmasi noudattamista, mikä olisi muuten ollut vaikeaa. Miljoonaarista tulee monta kertaa miljonäärejä - ja jäävät miljonääreiksi - koska sijoittavat. He ovat keskittyneet vain siihen, mitä he tulevat ulos suhteesta.

Minusta tulee tylsä ​​kanssasi.

Ota Lasketut Riskit Ja Jatka Epäonnistumisten Läpi

Ikäspektrin toisessa päässä on vain vähän omatekoisia, alle 30-vuotiaita miljonäärejä. Älä enää tee tekosyitä miksi sinun täytyy ostaa mukava auto ja mukavat vaatteet. Kun aloin tutkia varakkaita ihmisiä, luotin heihin, koska en vielä voinut luottaa itseeni.

 • Milloin tahansa miljonäärit tekevät elämänsä yhtenä ajankohtana päätöksen rikastua.
 • Lisäksi samoin kuin sitova budjetti.
 • Monet ovat tehneet erityistä aikaa meditoida tai saada aikaan joitain erittäin tärkeitä tehtäviä.
 • He voivat pohtia syviä filosofisia elämäkysymyksiä, mutta keskittyä myös liiketoiminnan muttereihin ja pultteihin ja siihen, miten ansaita enemmän rahaa.
 • Suurin osa ihmisistä yliarvioi, kuinka paljon he voivat saavuttaa vuodessa, mutta aliarvioi valtavasti sen, mitä he voivat saavuttaa vähintään 3 vuodessa.
 • Uskon, että kuka tahansa voi tehdä tämän käytännössä, mutta palaan perusteisiin joka kerta.

Vinkki #11 - He menisivät naimisiin oikean henkilön kanssa alusta alkaen

Ota kotitalouden tuloilmoitus. Numero 1 sijoituksesi on oltava sinä itse. Sinun on keskityttävä yhteen asiaan.

10X elämäsi

Menestyneet ihmiset tietävät, että heidän on asetettava hyvin määritellyt tavoitteet kovilla määräajoilla. Hyvä uutinen on, että voit tehdä sen paljon nopeammin kuin minä. Aivan kuten koripalloilija tarvitsee valmentajan auttaakseen heitä tulemaan entistä vahvemmaksi, tehokkaammaksi pelaajaksi, miljonäärit tarvitsevat mentorin tai yritysvalmentajan, joka auttaa heitä kasvattamaan yritystään. Toinen syy siihen, että monet ihmiset suosittelevat heitä suureksi pitkäaikaiseksi sijoitukseksi, on se, että he ovat erittäin käytännöllisiä, passiivisesti hoidettuja ja niillä on alhaiset maksut. Jokainen käsittelee sitä eri tavalla.

He ovat pakkomielle ympäröimään itsensä suurien ihmisten kanssa. Toisten menestymisessä on suuri vastavuoroisuus. Ja en sano, että sinä olet 30-vuotias miljonääri pelkästään nousemalla aikaisemmin ja perustamalla online-yritystä. Hän aloitti aktiivisesti hallinnoimilla rahastoilla ja siirtyi indeksirahastoihin ja yksilöllisesti hallinnoituihin rahastoihin.

Se vie rahaa, aikaa, kurinalaisuutta ja vähän onnea. Minun täytyy lainata kristallipallo. Näin muuttuu. Usein palkkojen nousu tai ylimääräisen työn tekeminen näyttää (ensi silmäyksellä) lisäävän rahaa nyt, mutta lukujen väärinkäsitys (verovaikutukset) voi tarkoittaa, että suurin osa ponnisteluistasi todella menetetään. Kiinteistöt, energia, teräs, televiestintä, lääkkeet ja energia ovat suositusten joukossa, kun taas huipputekniikka ja kiehtova, mutta riskialtinen vaihtoehto voivat mennä kumpaankin suuntaan. He lukevat päivittäin. Maailmassa on miljoonia ihmisiä, jotka nälkivät joka päivä. Mistä syystä tahansa, on selvää, että nuoret eivät tee yhtä tehokkainta asiaa, joka tekee heistä rikkaita:

 • Kuorma-auto oli suloinen ja pidän siitä paljon, koska se myi yli 150 000 dollaria + vuosi sitten, koska tämä pieni jälleenmyyjä Sante Fessä, New Mexico, omistaa uteliaisesti Yhdysvaltojen tuontioikeudet.
 • Jos olet tyytyväinen siihen, että et saavuta miljonääri-asemaa, se on aivan hienoa.
 • Useimpien Amerikan itse tekemien miljonäärien elämäntyyli ja tottumukset osoittavat, että sinäkin voit liittyä varakkaaseen miljoonan dollarin klubiin.
 • Se on kaikenlaista yrittäjyyttä, myös kiinteistöalalla.
 • Uskot, että rikkaudeksi saaminen on silti mahdollista, ja olet päättänyt tulla deka-miljonääriksi.
 • Koska mitä olet huolissasi, ei todennäköisesti tapahdu.
 • Se johtaa pettymykseen.

Salaisuus #7: Live hedelmällisesti

Kuinka voin ansaita enemmän rahaa? Jos minulla olisi heti pussi Cheetosta. Mutta todellisuudessa pahin asia, joka voi tapahtua, on, että meille sanotaan ei. Luo erityyppistä sisältöä viikossa/päivittäin. Täysin mahdollista on tulla miljonääreksi alusta alkaen ilman rahaa, mutta tähän prosessiin ei ole mitään oikotietä. En tiedä mikä on tasapaino, ja naisina meitä opetetaan jakamaan toisten kanssa ja ottamaan enemmän kuin tarvitsemme. Tai sijoita henkilökohtaiseen valmentajaan auttaaksesi sinua saavuttamaan harjoituksen tavoitteesi.

Yhteenvetona voidaan todeta, että jos nämä periaatteet otetaan erikseen, ne eivät vie sinua minnekään, mutta jos pystyt soveltamaan niitä yhdessä, voit olla varma, että pääset miljoonan päämäärään viidessä vuodessa. Voit hallita säästöprosenttiasi, ja tässä miljoonat ylittävät keskimääräisen. Rikkaat ihmiset käyttävät velkaa tulojen lisäämiseen ja sijoitusten hyödyntämiseen. Joko työskentele heikkoutesi kanssa saadaksesi niistä vahvuuksia. Nauran aina, kun kuulen varakkaina kasvaneita sanovan heidän tekevänsä itse.

Salainen #3: Avaa vanhuuseläke

Et halua vain rahaa rahan vuoksi, vaan voidaksesi olla valinnanvaraa! Pidän enimmäkseen samoista asioista. Se ei ole päätös, jonka teen kevyesti, mutta se perustuu yleensä ajalle ja helppoudelle. Rukoilin, että asuntomarkkinat eivät räjähtää kuten osakemarkkinat vuosia aiemmin. Ihannetapauksessa jossain vaiheessa passiiviset tulosi riittävät maksamaan ensin peruslaskut ja lopulta rahoittamaan koko elämäntyyliäsi. Vaikka jotkut haluavat vain tietää miten tulla miljonääreksi missä iässä tahansa. Yrittäjät, jotka menestyvät, ymmärtävät, että menestys tulee harvoin yön yli. Vaikka ne voivat auttaa PALJON, näiden tekosyiden ei pitäisi estää sinua säästämästä ensimmäistä 1 000 000 dollaria!

Muunna Heikkous Vahvuudeksi

Osakemarkkinoilla on ylä- ja alamäkiä. Oletko koskaan pyrkinyt tekemään jotain sellaista elämässä, jonka jonkun toisen käski sinun tehdä? Ja tämä lainaus kuvaa parhaiten, mikä inflaatio voi tehdä taloudelliset tavoitteesi. Syy siihen, miksi minut ylennettiin varapuheenjohtajaksi 27-vuotiaana, kun keskimääräinen VP-virkamatka on 33, johtuu siitä, että panin maksuni.

He ovat kovia lukijoita. Jos pidät ajatuksesta passiivisista säästöistä, olen varma, että nautit tästä sovelluksesta yhtä paljon kuin minä! Kun kirjoitin tätä artikkelia, kyllästyin siihen, mutta haluan, että näet, että varsinainen rahan ansaitseminen on melko tylsää. Olen varma, että joillakin teistä on omat epäilyksenne, kun taas toiset huutavat, kuinka pieni miljoona dollaria on.

Mielestäni viime aikoina olen ostanut vain uuden talon sisustamisen, mutta en muuta kuin halua ostaa asioita.

Kultainen Hanhi On Hyvä Vain Niin Kauan Kuin Hän Munii.

Saatat ajatella, että he löysivät kultaa, voittivat arpajaisia ​​tai perivät omaisuuden. Varaa jonkin aikaa joka päivä ajatella enemmän. Millionaires ovat halukkaita työskentelemään kovasti ja tekemään asioita itselleen tarvittaessa. Nyt nämä ovat vain joitain suosikkini.

Iso kysymys on: Mitä sitten teetkin tästä eteenpäin, siihen sisältyy myyntiä. Raha on kuin kateellinen rakastaja. Voit hankkia vanhan, tyhjentyneen näköisen pienen talon San Diegossa miljoonalla dollarilla. Harjoituksen alussa hän kamppaili henkisesti.

Varallisuuden kerääminen tarkoittaa säästöjä, kurinalaisuutta, sitkeyttä, onnea, X-tekijää ja uskoa siihen, että sinäkin ansaitset olla varakas. Aiot joko tehdä tämän tai päätät, että harppaus on liian pitkä. Tiedät, että teet jotain merkityksellistä ja elämäsi paranee, koska toimit omalla elementilläsi.

Kuinka Aloittaa Liiketoiminta Vain Kuorma-autolla

Se on alle 2 dollaria. Ei vain, joskus useita huonoja asioita tapahtuu samanaikaisesti. Neuvostolla on kuitenkin nyt maailman järkevä merkitys. Tiedän mitä ajattelet: Haluan kestää muutaman sekunnin kertoa sinulle siitä, kuinka “luin” lisää kirjoja ja pysyä käyrän edessä. Ansaitset vähemmän rahaa, mutta kyselyiden etsinnässä ei ole ”jalkatyötä”.