Mikä on Bitcoin Mining ja miten se toimii?

Lohkoketju on julkinen tietue jokaisesta tapahtumasta kronologisessa järjestyksessä. Kuinka monta bitcoinia siellä on? Nyt kun sinulla on kaikki tarvittavat laitteistot ja sijainti valmiiksi aika asettaa Bitcoin miner3, jotta voit alkaa ansaita Bitcoineja. Esimerkiksi helmikuussa 2019 oli vähän yli 17.

Tämä johtuu monista tekijöistä, mukaan lukien: Julkinen avain koostuu ainutlaatuisesta merkistöyhdistelmästä ja se näyttää esimerkiksi tältä: 3 prosenttia ja 23. Se on ainoa tapa vapauttaa uusi kryptovaluutta liikkeeseen. Tarvitset vain arvata satunnaisluku, joka ratkaisee järjestelmän tuottaman yhtälön.

  • Tuolloin nämä perustietokoneet olivat riittävän tehokkaita suorittamaan vaadittavat tehtävät.
  • Toisen on pakko tarkistaa paikkasi sähköjärjestelmä, jotta et ylikuormita mitään piirejä.
  • Tarjoaa Bitcoinille sekä uima-altaan että sulautettuja kaivos- ja pilvikaivospalveluita.
  • Blokkiketjusta on nyt kaksi kilpailevaa versiota!
  • Taloudellisten kysymysten lisäksi siitä löytyy myös yleisiä haittoja.
  • Sijoittamiseen on listattu yli 2 000 kryptovaluuttaa.
  • Muista, että vain 21 miljoonaa Bitcoinia voidaan louhia; Kun kaikki 21 miljoonaa Bitcoinia on louhittu, uusia Bitcoineja ei voi luoda!

S9i: n räjähdysnopeus on 14 TH sekunnissa ja 1320 watin energiankulutus, mikä tekee siitä yhden tehokkaimmista Bitcoinin kaivoslaitteistoista. Tarvitset ehkä kaivosohjelmistoja myös ASIC-kaivostyöllesi, vaikka jotkut uudemmat mallit lupaavat toimittaa kaiken esiasennetun, mukaan lukien bitcoin-osoitteen, joten kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on kytkeä se seinään. Kaivostyöläiset, kuten täydet solmut, ylläpitävät täydellisen kopion lohkoketjusta ja seuraavat verkkoa vasta ilmoitettujen tapahtumien varalta.

Ystävieni ei tarvitse arvata tarkkaa lukua; heidän on vain oltava ensimmäinen henkilö arvaamaan mikä tahansa luku, joka on pienempi tai yhtä suuri kuin ajattelemani lukumäärä. S15: tä tarjotaan kuitenkin huomattavasti halvemmalla hinnalla kuin monilla kilpailijoillaan vain 1020 dollarilla (pois lukien lähetyskulut) ilman vähimmäismäärärajoituksia. Näiden poolien kautta kaivostyöläiset yhdistävät voimavaransa tehokkaampaan kaivostoimintaan.

Pelaa korttisi oikeuksia, ja ansaitset aina rahaa Bitcoin-kaivostoiminnalla. Ericin tarina on ulkopuolinen asia, mutta kun bitcoinit lisäävät suosiota, kiinnostus tämän kryptovaluutan louhimiseen kasvaa. Jos et ole varma, mitä kaivosohjelmistoa tarvitset, löydät luettelon Bitcoin-kaivosohjelmistoista täältä. Ääritapauksissa tämä voi jopa ylikuumenemisen vuoksi vahingoittaa prosessoria. Taloustieteilijät määrittelevät rahan arvonvarastoksi, vaihtovälineeksi ja laskentayksiköksi. Seurauksena on yksityiskohtainen luettelo ja vahvistus jokaisesta verkossa tapahtuvasta tapahtumasta.

Mitä nopeampi prosessointiteho, sitä enemmän laite yrittää suorittaa todentamisen loppuun, ja ansaitsee siksi kaivostyöntekijälle erittäin kysyttyjä bitcoineja transaktiomaksujen lisäksi.

Ennakko- Ja Jatkuvat Kustannukset

Laitteiston lompakot eivät koskaan paljasta henkilökohtaisia ​​avaimiaan, pitäen bitcoinit kylmässä varastossa, vaikka niitä käytettäisiin tietokoneiden kanssa, jotka haittaohjelmat saattavat vaarantaa. Petollisten Bitcoin-pilvikaivosohjelmien ympärillä on ollut monia skandaaleja, joten tähän lähestymistapaan tulisi suhtautua varoen ja tukea tarjoajaa koskevaa vahvaa tutkimusta. Vaikka muodollista koulutusvaatimusta ei ole, verkon tietotekniikan taustaa suositellaan voimakkaasti kaikille, jotka tekevät uraa numerolla bitcoin miner9.

Varmasti tällaisten jännittävien ja mahdollisesti muuttuvien tekniikoiden käyttöönoton mahdollisuus on energiakustannuksen arvoinen - etenkin kun otetaan huomioon älykkäiden laitteiden ja energiansäästön välinen synergia lisäämällä tehokkuutta. Laitevika on vielä yleisempi käytettyjä laitteita ostettaessa. Eikö perinteinen rahoitus ole hukkaa?

Tietokoneesi teho on 2% kaivosaltaan kokonaisvirrasta. Yksi viimeisimmistä lisäyksistä Bitcoinin kaivoslaitteiston markkinoille on Ebang Ebit E11 ++, joka julkaistiin lokakuussa 2019. Hankintakustannukset ovat melkein aina suurin este markkinoille pääsylle useimmille Bitcoin miner6: lle, koska suurin huippuluokan kaivoslaitteisto maksaa useita tuhansia dollareita. Laitteiston/tietokoneen hinta: Suosituin pilvikaivostoiminta on vuokrata jonkun muun laitteen prosessointiteho etädatakeskuksessa. Kun laitteisto on ostettu ja asetettu käyttämään ilmaista Bitcoin-kaivosohjelmistoa, sinun on löydettävä 'Bitcoin Mining Pool'. Jokainen erikoistunut kaivosyksikkö voi maksaa missä tahansa alle 100 dollarista useisiin tuhansiin dollareihin nopeudesta ja kapasiteetista riippuen. Koska nonin variaatio on lyöty ja kaipaa, mahdollisuudet saada tämä tietty hash (tai tavoite), joka alkaa näistä monista nolla-asteista, ovat erittäin alhaiset.

Miksi minun Bitcoin?

Mitä enemmän laskentatehoa annat, sitä suurempi osuus palkinnostasi on. Se ei ole kaupan suositus. Pian tämä siirtyi edellä mainituille GPU: ille, ja kaivostoiminta oli yhtäkkiä jotain, joka voisi tuoda muihin yrityksiin; tarve voimakkaille GPU: lle asetti Nvidian kaltaiset suuret yritykset kehittämään niitä, muuttamalla niistä kiehtovia sijoitusvaihtoehtoja. Mitä tulee vastaukseen, kuinka monta Bitcoinia voit kaivoa päivittäin, se on jotain, joka on täysin riippuvainen sinulla olevasta hajautusvoimasta, sitä enemmän, sitä parempi ja vähän onnea.

Kaivoslaitteet

Siksi suosittelin ensin soittamaan sähköyhtiölle saadaksesi kW-arvon, jotta voit käyttää sitä parempaan tarkkuuteen syöttäessäsi Bitcoin miner7s: n tehoa ja hashrateta kaivosvoittolaskuriin. Jälleen kerran sinun on tutkittava verkossa löytääksesi kaivos-altaat, jotka ovat avoinna uusien jäsenten vastaanottamiselle. Mikä erottaa Antpoolin muista uima-altaista, on mahdollisuus valita oma maksujärjestelmäsi - mukaan lukien PPS, PPS + ja PPLNS. Mitä menetelmää he käyttävät? Yksi kone ei voi kilpailla monien suurten kaivostilojen kanssa ympäri maailmaa, ja omien Bitcoinien louhinta ei ole aina kannattavaa. Tämän jatkuvan lisääntymisen vuoksi potentiaalisten uusien kaivostyöläisten on vaikea aloittaa. MasterDC: n koneesi ovat viileässä, turvallisessa ympäristössä kokeneen tukihenkilöstön valvonnassa.

Mitä Bitcoin Mining todella tekee?

Tämä ominaisuus tekee Bitcoin-deflaatiosta, mikä monien mielestä väistämättä kasvattaa jokaisen Bitcoin-yksikön arvoa, koska se tulee niukasti lisääntyneen globaalin käyttöönoton vuoksi. Samoin kuin kullankaivojat, bitcoineja louhitaan Bitcoin miner4s, ja tämä kaivosprosessi tuo uudet bitcoinit ekosysteemiin. 8 Tätä todistusta on verkon jokaisen solmun helppo tarkistaa, mutta erittäin aikaa vievä tuottaa, kuten turvallisen kryptografisen tiivisteen vuoksi kaivostyöntekijöiden on kokeiltava monia erilaisia ​​nonce-arvoja (yleensä testattujen arvojen sarja on nousevat luonnolliset luvut: )

He käyttävät nykyaikaisia ​​BitFuryn ASIC-siruja, jotka tarjoavat maksimaalisen suorituskyvyn ja tehokkuuden. Jotkut pilvikaivosyritykset myyvät sinulle sopimuksen ennakkomyynnin perusteella. Kun sinulla on kaikki nämä muuttujat käsillä, voit lisätä ne Bitcoin-kaivoslaskuriin (kuten alla voidaan nähdä) ja saada arvio kuinka monta Bitcoinia ansaitset kuukaudessa.