52 Helppoa Tapaa Ansaita Ylimääräistä Rahaa Nopeasti Vuonna 2019

Tämän itsensä tekemän menestyksen ensimmäisen maun jälkeen olen allekirjoittanut kymmenien tuhansien dollarien arvoisia konsultointisopimuksia aloitusyhtiöiden, kuten LinkedIn ja Google, kanssa, käynnistänyt kannattavia verkkokursseja ja kasvatanut blogini yli 400 000 kuukausilukijalle ja 50 000 dollaria kuukaudessa sivutuloissa. PaidForumPosting. Hän jopa aloitti verkkokurssin, jonka nimi oli 10 000 dollaria VA, opettaakseen muita tekemään samoin. Jos sinulla on unelmia oman kirjan myynnistä, Amazonin avulla on helppoa julkaista Kindle-kirjasi ilmaiseksi.

Peruslähtökohtana on löytää ahdistuneita kiinteistöjä, neuvotella houkuttelevasta ostohinnasta ja sitten nopeasti kääntää sopimus toiselle sijoittajalle.

Nämä työt voivat olla työläitä - kuvien merkitseminen, videoiden kirjoittaminen, kuittien luokittelu - ja ne voivat kestää muutamasta minuutista muutamaan tuntiin. Rakastatko lapsia? Suosittelen sekä Plus500: ta että Etoroa - mutta pidän parempana Etoroa, koska rakastan heidän CopyTrader-toimintojen käyttöä. Durstin mukaan "Skype ja muut verkkoliittymätyökalut tuovat englannin kielen opettajat kasvokkain opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa. "Jos vierailijat tekevät ostoksesi suosituksen perusteella, mutta he eivät ole vaikuttuneita tuotteesta, voit menettää seuraajat nopeasti. Marketsworld, 0-alusta, yksi kauppiaiden suosituimmista kaikkialla. Swagbucks antaa sinulle myös 5 dollarin bonuksen vain rekisteröitymiseen. Useimmissa kaupungeissa on ainakin yksi Facebook-ryhmä, joka on omistettu ei-toivottujen tavaroiden ostamiselle ja myymiselle (samanlainen kuin Craigslist). Ilmoittaudu toimitusten erikoisyrityksiin, kuten Deliveroo, jotka etsivät jatkuvasti uusia ratsastajia.

Mikä on ylimääräinen tunti tai kaksi, kun olet jo siellä? He ostavat tavaroita myytävänä myymälästä kuten Walgreens, ja myyvät sen sitten sivustoilla, kuten Amazon tai eBay. LearnDash on WordPress-laajennus, jonka avulla voit luoda ammatillisia ja mielenkiintoisia verkkokursseja. Udemy - Yksi suurimmista online-kurssien tulopotentiaalin myymisalustoista: Tehtäviin voi sisältyä kappaleen kääntäminen englanniksi (tai muulle kielelle), tiettyjen avainsanojen hakutulosten arviointi tai artikkelin uusiminen. Esimerkiksi kun etsin matematiikan ohjaajaa lähistöllä, Wyzant-hakukone ehdotti tutoreita 40–60 dollaria tunnissa. Katsotaanpa joitain kohtaamaasi ongelmia:

Jos tarvitset vähän apua projektien käynnistämisessä, Shapeways on 3D-tulostusyritys, jolla on yksinkertaisia ​​sovelluksia, joiden avulla voit mukauttaa omia mallejasi, mitä tahansa ruusukultaisesta hääbändistä, keraamisesta maljakoista tai kokonaan painetusta omasta bobble -päästään. väri. Organisaatio on lahja, jota monilla ihmisillä ei ole. Puhelinkeskuksen tehtäviin kuuluu tyypillisesti tilausten vastaanottaminen, lippujen myynti, pankkien ja vakuutusyhtiöiden yleinen asiakaspalvelu ja jopa tekninen tuki.

Tee Rahasi Työskentelemään Vaikeammin

Päivitä vain saatavuuskalenteri, kun varauksia tehdään eri alustoilla. Vaikka tässä mallissa ei ole mitään luonnostaan ​​vikaa, tämäntyyppisissä yrityksissä on pari yleistä sudenkuoppaa. Jotta kilpailukyky säilyy, bloggaajien ja yritysten on käytettävä sosiaalista mediaa.

Pudotus on erittäin passiivinen tapa lisätä ylimääräisiä käteispalkkioita offline-ostoksiin. Onko suunnittelutaitoja? Eläinten ystävät voivat aloittaa koiran kävelyä tai koiran hoitoa sovelluksilla, kuten Rover, Wag tai DogVacay, tai jakamalla palveluja yhteisötauluille tai suullisesti. Jos joku ostaa (voi olla jopa 90 päivää) linkkisi avulla, saat mukavan palkkion. Sweatcoin - Tämän makean sovelluksen ansiosta voit ansaita “hikorahoja” kävellessäsi tai juoksemalla (päivässä saa olla enintään 5 hikirahaa).

Kun soitat yritykselle, puhelu menee harvoin toimistoon, mutta suunnataan työntekijälle (joka todennäköisesti työskentelee kotoaan). Jos haet Internetissä hakusanalla "kuinka voin ansaita rahaa kotoa", näet, että on olemassa useita vaihtoehtoja. Jos olet kiinnostunut - ja mielenkiintoista -, voit käyttää alustaa tytäryhtiötuotteiden markkinointiin, myydä itse luomiasi tuotteita tai vastaanottaa mainostuloja epävirallisista oppaista tai viihdyttävistä videoista. Paras säännöllisille kauppiaille2, osakkeiden ostaminen oli aiemmin monimutkaista prosessia, joka oli tarkoitettu vain varakkaille sijoittajille. Kiinteistönvälittäjäksi tuleminen ja kiinteistölisenssisi ansaitseminen ei tarkoita pelkästään sitä, että voit työskennellä olohuoneesi mukavuudesta, mutta olet myös oma pomo. Käteinen osuu Ibotta-tilillesi 48 tunnin sisällä ja voit nostaa sen ulos PayPalilla, Venmolla tai vaihtaa lahjakortteihin. Jos satojen tai tuhansien ihmisten ongelmaan paremman ratkaisun löytäminen ei näytä tällä hetkellä vaihtoehtona, saatat olla parempi perustaa virtuaalinen kauppa ja myydä fyysisiä tuotteita.

99 kuukausittainen liittymismaksu, lähetysmaksu, joka on yleensä 6 - 20%, ja 1 dollari.

Muokkaa Videoita Verkossa

Cryptocurrency on vielä hyvin alkuvaiheessa, joten päästä sisään ennen kuin on liian myöhäistä. Yksi suurimmista väkijoukkojen rahoittamista kiinteistösivustoista on Fundrise, jonka avulla voit ansaita rahaa kotoa sijoittamalla kiinteistöihin, joilla on vain 500 dollaria. Joitakin näistä sivustoista ovat: Täältä voit nähdä kuinka teen rahaa bloggaamiseen. Aloita kuvaaminen kaikesta, kaikkea, ota luokkia ja opi photoshop-palvelua kiillottamaan valokuvia ja lisäämään laadukkaita viimeistelyjä. Muista lukea kaikki vastuuvapauslausekkeet ja yksityiskohdat. Kirjoita e-kirja.

Maksaa verkosta hakemisesta Kiinnostaako ansaita rahaa tekemällä jo verkossa tekemäsi?

Aloita Koira Päivähoito

Löydä yritys, joka haluaa lainata sinulle pysäköintialueen ja kerätä muutama ystävä pesemään joitain autoja. Useimmissa tapauksissa voit ansaita 20 dollaria + tunnissa oikolukijana, ja tämän voit tehdä mistä tahansa. Jos sinulla on asioita, joita et enää tarvitse, voit myydä niitä Craigslistissa. Jos todella haluat olla tekninen ja näytät tyypiltä, ​​saat tosiasiallisesti rahaa takaisin. Pankit kilpailevat kovaa kilpailua yrityksestäsi ja maksavat 100 dollaria, 200 dollaria tai jopa 300 dollaria vain asiakkaaksi tulemisesta. Mitä enemmän kuuntelet, sitä enemmän he palkitsevat sinua. Uran löytäminen vie jonkin verran kokeiluja ja virheitä, mutta kun teet sen, työt alkavat rullata. Viime kädessä voit ansaita rahaa kotoasi.

Tässä On 80 Tapaa Ansaita Rahaa Puolella Vuonna 2019:

Maailmanlaajuinen verkko on jatkuvasti nälkäinen sisällön suhteen, ja se ei kirjoita itseään. Se on hieno verkkokaupoille. Jos ei muuta, opit paljon erilaisista sijoituksista ja toimialoista. Jos sinulla on kokemusta tietyltä alueelta, saatat pystyä tarjoamaan opastusta ja asiantuntemusta muille. Swagbucks on legitiimi ja turvallinen. Kokeile Paribusia. Varastokuvien myyntimarkkinat ovat miljardeissa dollareissa, ja ne kasvavat nopeasti. Se tarkoittaa ”Amazonin täyttämää” ja siitä on tulossa melko suosittu.

Mainonta - Tämä on ehdottomasti vanhin koulu tapa ansaita rahaa blogin avulla. Ole jonkun ystävä, bookScouterissa on myös mobiilisovellus. Uteliaisuuteni sai minut parhaiksi ja kysyin häneltä mitä hän teki. Internetin pelaajien keskimääräinen taitotaso on parantunut niin paljon viime vuosina, että on käytännössä taattu, että uusi pelaaja menettää rahaa pitkällä aikavälillä.

Jos sinulla on aikaa tappaa, voit käyttää sen ansaitsemalla ylimääräistä rahaa Internetissä surffailun sijaan.

Kirjoita Arvosteluja

Keskimääräinen tuntipalkka virtuaaliassistentilta on 28 dollaria. Voittavat verkkokaupan menestysvälineet. Heti kun olet suorittanut kyselyn ,. Tämä saattaa tarkoittaa paikallisen maatalousosaston luokkia, jos olet puutarhanhoito-konsultti, tai kauppakamarin kokouksia, jos olet yrityskonsultti. JustAnswerin kaltaiset sivustot maksavat sinulle vastaamisesta kysymyksiin joko puhelimitse tai verkossa. Lue lisää siitä, mitä tehdä ei-toivottujen lahjakorttien kanssa.

Verkkosivun Hallinta

Jos sinulla on erikoistunut taito mihin tahansa urheiluun, siellä on ehdottomasti mahdollisuuksia opettaa muille perustiedot (ja saada palkkaa). Jotkut tarjoukset ovat tuotemerkkikohtaisia, kun taas toiset antavat sinulle rahaa vain tietyn tyyppisen tuotteen, kuten leivän leivän ostamisesta mistä tahansa merkistä. Sivustot, kuten Etsy ja Zazzle, tarjoavat online-markkinoiden myydä tekemäsi. Jos olet aloittelija tai keskimääräinen ompelija, odota, kunnes parannat heidän taitojaan, ennen kuin yrität ansaita rahaa tämän tyyppisissä yrityksissä. Verkkokauppa-alustalla Shopify tekee asettamisen ja myynnin aloittamisen verkossa yksinkertaisena. Ansaitsen rahaa myös tekemällä yhteistyötä yritysten kanssa ja minusta tulee ”tytäryhtiö”. Voit ansaita rahaa kerättäessä roskien parkkipaikoilta kaupallisten kiinteistöjen hallintayhtiöille. Toinen vaihtoehto on olla täyden palvelun asiakas, jonka avulla voit olla itsenäinen urakoitsija ja toimittaa päivittäistavaroita.

Huolimatta siitä, mikä on osaamisalue, harkitse verkko-asiantuntijaoppaan saamista.

ZipRecruiterin mukaan keskimääräinen vuosipalkka virtuaaliassistenttityöstä on 57 306 dollaria. Jos olet tosissasi tulla web-suunnittelijaksi, suosittelen ostamaan koko Adobe Creative Cloud Suite -sovelluksen. ”Palkkaeron poistamiseksi hän suosittelee naisia ​​tekemään runsaasti tutkimuksia tietyn palvelun tai tuotteen markkina-arvosta, jota he ovat kiinnostuneita tarjoamaan, ennen kuin he aloittavat. Oikea jatkaminen voi auttaa joku laskemaan täydellisen työn. Rahat takaisin, kun hinnat putoavat ostamasi tavaroille.

Hallitse Yritysten Sosiaalista Mediaa

Sosiaalisen median hallinta. Myy se sivustolla, kuten Swappa ja NextWorth. Voit muokata valmiiksi rakennettuja WordPress-teemoja tai käyttää omaa koodausta. Ryhdy jooga-ohjaajaksi Samanlainen kuin henkilökohtainen kouluttaja, ehkä jooga on sinun juttusi. Sen lisäksi, että saat ilmaisen kokeilujakson, jota kaikki nämä yritykset myyvät, saat myös maksun arvostelujen kirjoittamisesta ja lähettämisestä sivustollesi. Michelle aloitti elokuussa 2019 ilman aikaisempaa kokemusta, ja nyt menee hyvin itselleen. Parasta on, että sinun ei tarvitse edes rahaa sijoituksen aloittamiseen!

Palveluidesi tarjoaminen sosiaalisen median johtajana ansaitsee sinulle suuria lisätuloja, ja kun saat enemmän kokemusta ja saat nimesi ulos, tarjoukset tulevat liikkeelle! Kuinka paljon voit odottaa ansaitsevan. Jotkut ihmiset väittävät, että voit ansaita rahaa ilman paljon liikennettä, ja vaikka se totta tietyissä olosuhteissa, tarvitset yleensä paljon verkkosivustojen liikennettä aloittaaksesi ansaitsemisen blogista ja se vie hetken.

  • Koska työajat ovat yleensä myöhemmin iltaisin ja viikonloppuisin, luultavasti pystyt löytämään vaihtoehtotyön, joka toimii hyvin normaalin 9-5 -työaikataulun kanssa.
  • Kysy pomolta, voitko ottaa lisää ylimääräisiä tunteja viikossa.
  • Sivusto antaa sinun hyväksyä ja pitää lähetyksiä naapureidesi poissa ollessa, joten esineitä ei varasteta.
  • Se on luultavasti vähiten suoraviivainen luettelo tässä luettelossa, mutta se on erittäin toteutettavissa ja se on myös luultavasti hauskin tapa tässä luettelossa.

Oikeutetut Tavat Ansaita Rahaa Kotoa

Verkkosuunnittelumaksut eroavat myös suuresti. Temppu on löytää käytettävissä olevia verkkotunnuksia, joilla on jonkin verran kaupallista arvoa, napsauttaa ne ja listata ne sitten myytäväksi Sedon kaltaisella sivustolla. Opi vaihtamaan osakkeita, futuureja ja etf-sijoituksia riskittömästi, jotkut päiväkauppiaat tarkistavat koko istunnon valmistautuessaan hyppäämään päivänsisäisiin hinta-aaltoihin. Kun varaat matkaa Chase Ultimate Rewards -palvelun kautta, pisteesi arvo on 25% enemmän. Sinun ei tarvitse olla teknisesti taipuvainen toimimaan VA: na, vaikka se auttaa lisäämään ansaintamahdollisuuksia.

Voit esimerkiksi valita verkkotunnuksen, joka ei ole suosituimmassa, mutta voi liittyä johonkin tulevaan tapahtumaan. Jos on tietty ala, johon uskot, kuten syöpätutkimus, M1: n avulla voit sijoittaa tiettyihin teemoihin ”piirakoina” kutsuttujen osakeryhmien kautta. ”Milloin kun haluat ansaita ylimääräistä rahaa. Jos tämä vetoaa sinuun, suosittelen tutustumaan Gina Horkeyn Horkey-käsikirjaan. Tämän avulla voit myös valita erityyppiset sivustot, joiden kanssa työskentelet mukavammin. Mielestäni avain menestymiseen täällä on pakata palvelusi.

Saat prosenttiosuuden kerätyistä mainostuloista tuhatta näyttökertaa kohti. Ainoa tapa ansaita rahaa verkossa kestävällä tavalla sisältää reaaliaikaisen, vaivan, veren, hiki ja kyyneleiden panemisen. Monet eri lääketieteelliset tarjoajat ja vakuutusyhtiöt ovat ulkoistaneet koodaus- ja laskutusprosessin. Ja se on selkeä kilpailuetu vähittäiskaupan alustoilla, jotka saattavat edellyttää käyttäjien antavan tavaransa kerrallaan.

Luo Verkkokurssi

Karkeana nyrkkisääntönä eBay voittaa asiantuntijoiden palkkaamista sivustoista, jos mekko myy alle 100 puntaa. Lisäksi on sivustoja, jotka erikoistuvat tiettyjen alueiden ja niiden nähtävyyksien mainostamiseen, kuten HomeExchange, BedandBreakfast. Mutta se antaa sinulle mahdollisuuden ansaita ylimääräistä rahaa (tai lahjakortteja) vain osallistumisesta online-kohderyhmiin. Userfeel - Tämä yritys maksaa noin 10 dollaria testiä kohti. Jos olet johtava haamutarinoiden, oluen, arkkitehtuurin tai rikollisuuden (tai muun!) Asiantuntija Ihmiset ovat kiireisiä töihin joka päivä, ja heidän on pakko jättää eläimensä jumissa talossa. Tähän voi kuulua asiakirjojen toimittaminen, ruoan tai ravintolapalvelujen toimittaminen, rakennuksen valokuvien ottaminen kiinteistökehittäjälle, valokuvien ottaminen hyväpalkkaisessa ravintolassa tai jopa varaosien toimittaminen. Swagbucks on maksanut jäsenilleen yli 338 miljoonaa dollaria.

Pyydä korotus - Korotuksen pyytäminen voi olla paras tapa ansaita ylimääräistä rahaa nykyisessä työssäsi, koska työ on sama ja et todennäköisesti lisää ylimääräisiä tunteja työviikkoosi.

Sinun on vain otettava kuva puhelimesta päivittäistavaroiden vastaanotosta, ja voit jopa ostaa päivittäistavaroita normaalista ruokakaupasta. Hae sivustosta, voit ostaa ja myydä hintatoimenpiteiden perusteella, ja botti muuttuu markkinoiden suunnasta riippuen. Jopa LinkedIn-profiili toimii aloittamiseksi. Voit myös lähettää myyntisi Craigslistissa tai muussa paikallisessa ostossovelluksessa. Palvelusta riippuen saatat tarvita luotettavaa kuljetusta ja Internet-yhteyttä. Se on yksi suosikkini tavoista ansaita ylimääräistä rahaa pienellä tai ilman ylimääräistä työtä. Kuten virtuaaliassistentti, sinulla on oltava erittäin vahvat organisaatio- ja viestintätaidot, jos haluat tulla sosiaalisen median johtajaksi. Ääni123 | TheVoiceRealm.

Kiinteistön siivoaminen vie jonkin verran työtä, mutta suuri osa tuloista on passiivista, kun Airbnb hoitaa suurimman osan raskaista nostamisista varauksille.

Lisätietoja VIP Kidistä. Kun olet kirjautunut ilmaiseksi tilille ja vastannut joihinkin peruskysymyksiin itsestäsi ja työstäsi, voit etsiä heidän tietokantaansa lähelläsi olevia työpaikkoja. Rekisteröidy eTorolla oppiaksesi mitä tehdä ja aloita kaupankäynti. Voit vain lähettää mitä haluat myydä, ja lähettää sen ilmaiseksi Decluttrille.

Kuinka Tulla

Toinen hieno asia bloggaamisessa on, että voit tehdä sen monien muiden tapojen ansaita rahaa kotoa lisäksi. Koiran ulkoilutus on toinen palvelu, jonka voit sisällyttää salkkuasi ansaitaksesi vielä enemmän rahaa. Osa-aikatyön löytäminen on helppoa Steadyn avulla. Luonnollisesti he ottavat maksun myyntituloista, mutta sen avulla voit silti ansaita rahaa esineeltä, joka vain istuu pölyn keräämisen ympärillä. Hän ansaitsee 10 000 dollaria kuukaudessa.

Ilmoittautuminen - Hanki palkka testisivustoille ennen niiden julkaisua.
Nyt toivon, että olisin saanut aloittaa entistä nopeammin.

Luo Verkkokursseja.

Kukaan ei ansainnut mitään sellaista koskaan. Tiedän, että olet miettinyt, miten ansaita rahaa kotona pitämiseen äitinä, älä huoli! Jos puolen tunnin keskustelu johtaa kampanjaan, korotukseen tai bonukseen, se voi olla tehokkain tapa ansaita ylimääräistä rahaa, jonka olet koskaan yrittänyt. Itse asiassa riippumattomat kehittäjät antoivat 20 miljardia dollaria App Storesta pelkästään vuonna 2019.

Se on samanlainen kuin alla oleva Dosh, erittäin käytännöllinen, mutta ansaitsen käytännössä ylimääräisen 1 prosentin rahat takaisin rutiininomaisista ruokaostoksista ja Target-juoksuista. Mahdollisuudet ovat rajattomat, ja jos tarjoat jatkuvasti opetus- ja hauskatunteja, saat ihmisiä ilmoittautumaan uudestaan ​​ja uudestaan. Ja sinulle maksetaan rojalti suunnittelustasi. Pitkän matkan aikana haluat myös saada positiivisia arvosteluja. Jos tämä ei ole mahdollista, harkitse kumppanuutta parin suositun naapuruston perheen kanssa. Napsauta tätä saadaksesi sovelluksen ja linkittääksesi korttisi. Noomii - Noomii (ajattele ”uusi minä”) on verkon suurin hakemisto elämä- ja yritysvalmentajista.

Salausvaluutta tai digitaalinen valuutta on seuraava iso asia valuuttakaupassa. Kuten vanha sanonta kuuluu, jos se on liian hyvää ollakseen totta, se on huijaus. Myy tuntisuunnitelmasi etenkin uusille tai ensimmäisen vuoden opettajille. Koska nostamatta sormea, saan jatkuvasti seuraavia sähköposteja: (25 kuukaudessa, laskutetaan vuosittain), jonka avulla voit luoda oman profiilin sivustolle ja katsella julkisesti lähetettyjä töitä. Ollessani opiskelijana täytän kyselyitä iltaisin katsellen televisiota, ja voin kuvitella niiden olevan hienoa pienen rahantuottajaa kotona pidettäville äideille tai muille, jotka haluavat ansaita vähän ylimääräistä rahaa iltaisin.