20 Parasta Tapaa Ansaita Rahaa Kotoa (vuonna 2019)

Huomaa kuitenkin, että yleensä ei ole suositeltavaa maksaa rahaa ansaitaksesi rahaa. Kokeile muutama keikka kerrallaan nähdäksesi, mitkä toimivat parhaiten aikataulusi kannalta ja ansaita rahaa tehokkaasti vapaa-ajallasi. Kuinka myydä mainostilaa blogissasi?, maksu suoritetaan PayPalin kautta. Voitko luoda grafiikoita, logoja tai jopa verkkosivustojen malleja?

Se on verkkosivusto, jolla voit myydä koulutuskursseja. Ongelmana on, että se voi viedä paljon aikaa. Tätä varten monet tai kaikki täällä esitellyt tuotteet ovat kumppaneidemme edustajia. Voit myös vuokrata ne. Varmista vain, että suoritat transaktiot turvallisessa ympäristössä. Tarvitset vähintään 10 000 kanavan näyttökertaa. Ansaitse rahaa kotoa näiden maksettujen kyselysivustojen avulla:

  • Okei, joten tarvitset tietysti melko vakavia teknisiä hakutoimia tämän vetämiseen, mutta se voi olla erittäin kannattava yritys.
  • Mysteeriostajat ovat itsenäisiä urakoitsijoita, jotka "ostajina" maksoivat käydä paikallisissa tuotemerkeissä säännöllisenä asiakkaana ja kertoa kokemuksensa eri puolista markkinatutkimusta varten.
  • Lähetä tuotteesi joillekin Facebookin monista myyntisivuista, ja ihmiset voivat sitten tarkastella tavaroitasi ja viestiä sinulle maksuista ja noutoista.
  • Teet suurimman osan työstäsi kotipuutarhassa, mutta sinun on vietettävä viikonloppusi poissa kotoa.
  • Nämä pyrkimykset eivät kuitenkaan ole ilman ansoja ja haasteita, joten tarkistamme muutamia asioita, joita sinun tulisi välttää ennen kuin katsomme joitain oikeutettuja tapoja ansaita rahaa kotoasi.

Ylläpito on muutama dollari kuukaudessa, jonka voit maksaa kyselysi tuottojen käyttämisestä. Rekisteröinti on ilmaista. Paras osa blogin perustamisesta on, että se voi johtaa huomattaviin tuloihin. Tulosta / vienti, syynä oli, että koko markkinat laskivat aamulla. Jos lainanottaja epäonnistuu, menetät kuitenkin sijoituksesi. Sijoita UX-suunnittelukoulutukseen. Ja voit tarjota tuon palvelun.

Kirjoita Kirja Tai E-kirja

Parhaat sosiaalisen median johtajat veloittavat 10 000 dollaria + kuukaudessa plus siivu tuloja. Jos hinta laskee - kuten Bitcoinin hinta on tehnyt koko vuoden 2019 - voit menettää sijoituksen. Sinun on todennäköisesti investoitava omiin laitteisiisi ennen työskentelyä puhelinyhtiön kanssa. Parhaat välittäjät, seurantakuuleminen järjestetään helmikuussa. Voit nyt käyttää bitcoinia pizzan ostamiseen, matkojen maksamiseen ja ostoksiin verkossa. Voit ansaita rahaa sijoittamalla vain kodin ympärillä sijaitsevan varaosavaihtoehdon yhdestä usein tekemästäsi ostosmatkalle tai käymällä lähimmässä ruokakaupassa. Kokeile Yhdysvalloissa Discover Bankia.

Tämä voi tarkoittaa sinulle alennuksia tai yksinkertaisia ​​rahat takaisin -sopimuksia.

Lemmikkien Hoitoa

Drop ei ehkä tarjoa tällä hetkellä liittymisbonusta, mutta se on myös yksi markkinoiden parhaimmista rahat takaisin -sovelluksista. Swagbucks on toisen tyyppinen "saada rahaa-verkkosivusto". Kuinka päättää, mistä blogata. Swagbucks antaa sinulle mahdollisuuden ansaita jopa 10 dollaria ilmaiseksi kannustimena vain rekisteröitymiseen. Voit vain lähettää mitä haluat myydä, ja lähettää sen ilmaiseksi Decluttrille. Useammissa paikoissa on kuitenkin kustannustehokasta ulkoistaa tätä kotona työskenteleville.

Katso, kun seuraava luokka on täällä. Sellaisena oppimiskäyrä, joka alkaa ottaa vastaan ​​asiakkaita, on todella vähentynyt. Sen sijaan ne tarjoavat vähittäismyyntiä koskevan tapaa myydä tuote ja ostaa esine kolmannelta osapuolelta, kun asiakas ostaa tuotteen myymälästään.

Lataa vain Nielsen-sovellus, ja tämä luotettu yritys maksaa sinulle 50 dollaria vuodessa sovelluksen pitämiseksi. Ansaitsee vakavaa rahaa. Tämän avulla voit purkaa ilmaisen vedon, joka voi olla jopa 100 puntaa. Oletko akateemisesti taipuvainen?

  • Tässä on joitain tapoja ansaita ylimääräistä rahaa, johon ei liity näytön liimaamista.
  • Side hustle -ideoiden ei tarvitse olla nopeita rahantekijöitä - jos olet halukas käyttämään aikaa, voit nähdä suuren passiivisten tulojen tuoton!

Lisää artikkeleita ZipRecruiter-toimittajat

Voit tehdä kaiken itse itse online-markkinointikauppojen avulla. Tammetterot toimivat pyöristämällä olennaisesti päivittäisistä ostoksistasi tehdyn varamuutoksen (lähimpään dollariin) ja sijoittamalla sitten eron osakemarkkinoille. LiveOps edustaa useita tunnettuja tuotemerkkejä ja ne tarjoavat joustavia tunteja, joten voit kiertää lasten kouluaikataulua tai ottaa normaalin 9 - 5 keikan. Tarkista heidät, tee tutkimusta ja katso mitä ajattelet.

Ota Maksettuja Tutkimuksia Verkossa

Se on mahdollisuus ansaita rahaa verkossa ja poistumatta koskaan kodistasi. Asiantuntija-ohjaus, dotCom Secrets eBook Erinomainen ilmainen resurssi, jonka olen ymmärtänyt kuinka rakentaa liikennettä verkkosivustoilleni on 100% ILMAINEN ladattava. Puoli 11, aikooko #USD lopulta hengittää ja päättyykö 8 päivän voitonjako? Kun saldosi saavuttaa 25 dollaria, voit nostaa sen suoran talletuksen tai PayPalin kautta. Lisäksi voit päättää työskennellä vain silloin, kun kysyntä on todella korkeaa, jotta maksimoit tulosi.

Usko tai älä, voit saada palkkaa syödä ravintoloissa ja tehdä ostoksia kaupoissa.

Tapoja Ansaita Rahaa Verkossa, Joista Saatat Olla Unohdettu

Yritykset maksavat ylimmän dollarin, jotta käyttäjät voivat kokeilla tuotteitaan ja palveluitaan ilmaiseksi! Saat prosenttiosuuden kerätyistä mainostuloista tuhatta näyttökertaa kohti. Minulla on mahtava haastattelu kahden äidin kanssa, jotka ovat nyt menestyviä virtuaalikirjanpitäjiä ja jotka aloittivat ilman aikaisempaa kokemusta.

Myy Taideteoksesi

Jälleen kerran, jos sinulla on kokemusta tai taitoja luoda menestyviä sovelluksia, tämä saattaa olla jotain, jonka päätät työskennellä kokopäiväisen freelancerina. Jos sinulla on jo aktiivinen blogi tai verkkosivusto, voit ansaita ylimääräisiä tuloja - tuolloin täysin passiivisia tuloja - lisäämällä tytäryhtiömarkkinoinnin sivustoosi. Onko sinulla makuuhuone - tai kaksi? Google ottaa sen sieltä ja seuraa sivusi näyttökertoja, liikennettä ja tuloja puolestasi. Ibotta, SavingStar ja Checkout51. Crypto, kun olet liittynyt peliin, voit keskustella strategioista muiden pelaajien kanssa. Monet heistä käyvät Experts Exchange -sivustolla saadakseen nämä tiedot.

Ensimmäisenä 90 myyntipäivänä: Sinun on ladattava kuvia vahvistaaksesi aloitus- ja viimeistelypaino. Rekisteröidy twitteriin, seuraavaksi robottilistallamme on Binrobot-Lady, joka on toinen robotti, joka voi työskennellä kanssasi binäärioptioiden kaupassa. Voit ansaita noin 18 dollaria tunnissa plus bonukset ja kannustimet. Työkalut ja resurssit:

Myy valokuvasi Shutterstockissa

Jos voit laatia hienoja malleja ja käyttää Facebook-mainoksia kohdistaaksesi niille, jotka rakastavat mallisi, voit ehdottomasti ansaita ylimääräistä rahaa tällä yrittäjyyteen liittyvällä hälinällä. Mutta voit aloittaa vähemmän, jos olet huolissasi investoimaan liian paljon liian aikaisin! Sinun täytyy vain tehdä 2 asiaa, ts. Hanki nämä keikat sellaisten sivustojen kautta, kuten UserTesting, UserBrain, TestingTime ja TryMyUI. Löydät verkkokursseja, joissa opetetaan mitä tahansa ruoanlaitosta markkinointiin tai jopa freelance-kirjoittamiseen. Ole varovainen liioiteltujen tuotteiden tehokkuusväitteiden, liioiteltujen potentiaalisia tuloja koskevien vaatimusten ja vaatimusten suhteen, jotka edellyttävät sinun maksavan jostakin ennen ohjeiden tai tuotteiden toimittamista.

Forex

Jos aloitat vakavien numeroiden saaminen jatkuvasti, on vielä enemmän tapoja ansaita rahaa, jotka voit helposti löytää verkosta. Hän tutki Etsyssä suosittua ja aloitti taiteellisten versioiden tekemisen ihmisten valokuvista. Muutaman minuutin kuluttua vastaamalla kysymyksiin ja katsellessaan muutamia opetusvideoita sivuston toiminnasta, olin lisännyt tililleni 5 dollaria. Joitakin tutkittavaksi tarkoitettuja sivustoja ovat Se maksaa vain 2 dollaria.

Samoin tytäryhtiölinkkien lisääminen blogiisi on hieno passiivisten tulojen lähde, jos sinulla on oikea strategia. Tehtävät ovat yksinkertaisia, ja sinulle maksetaan pieni summa jokaisen suorittamiseksi. On niin monia todellisia tapoja ansaita lisätuloja tarvittaessa. Tammenterho tarjoaa nyt uusia avattuja tilejä. Voit tehdä konsultointityötä verkossa oman kodin mukavuudesta. Voit antaa auton kääriä Wrapifyn avulla ja tehdä kuukaudessa 264–452 dollaria ilman ennakkomaksuja. Käsityöläisten udemiakurssit, voit ansaita rahaa sosiaalisessa mediassa! Tule juhlasuunnittelijaksi syntymäpäiviä, vuosipäiviä ja muuta varten.

Miksi työskennellä kokopäiväisesti, kun voit sijoittaa muihin yrityksiin kodin mukavuuksin ja hyödyntää jatkuvasti etuja? Maailman on maistettava ne. Elokuva, jos kuitenkin katsot, että nykyään ohjelmistot tekevät ostot ja myynnit muutamassa sekunnissa, tämä arvo näkyy uudessa valossa. Ajattele kahdesti seuraavan kerran, kun houkutus heittää roskapostisi roskakoriin. Tällä hetkellä uudet kuljettajat, jotka kirjautuvat Lyftille, voivat ansaita jopa 1 000 dollarin bonuksen suoritettuaan 100 ensimmäistä ajoaan. Sitten löysin kuinka ansaita rahaa omalla Google-yritykselläni.

Hanki mainostuloja blogistasi tai YouTube-kanavalta

Joillakin kotona tehdyillä töillä, kuten asiakaspalvelulla, on luettelo laitteistovaatimuksista, jotka on täytettävä. Nykyiset tyyliasiakkaat voivat olla tulevia stylistoja. Ja kaikki mitä teit, vietit muutama minuutti sovelluksen määrittämiseen. Airbnb-majoittajat ansaitsevat keskimäärin 924 dollaria kuukaudessa, Internet-lainanantajan Earnestin tietojen mukaan. Voit käydä verkkosivuston, kuten Upwork, läpi saadaksesi online-tietojen syöttötehtäviä. Maineesi rakentaminen voi viedä hetken, mutta jotkut sivuston käyttäjät ovat sanoneet ansaitsevansa 40 puntaa kuukaudessa. Aina kun luovutat tavarasi jollekin toiselle, otat tietyn riskin. Markkinoi sitten hienovaraisesti sivustoltasi tuotteita, jotka ovat osasi sinun nichesi ja kiinnostavat yleisöäsi.

Jos pystyt tarjoamaan näitä asiakkaita, voit ansaita paljon rahaa. Jos työ on siellä ja olet erityisen hyvä siinä, voit ansaita jopa 30 dollaria tunnissa. Aarrejoukko, tunnin ajan täällä voit helposti säästää tuhansia dollareita. Kokeile Paribusia.

Tämä on toinen teknisemmistä online-rahastrategioista.