Säästä Miljoonana

Saatat tarvita enemmän tai vähemmän rahoittaa eläkkeesi. En tiedä mitä se tulee olemaan, ja se ei ehkä ole hohdokas, mutta olemme miljonäärejä. Se on tulosta huolellisesta suunnittelusta ja jatkuvasta toteutuksesta. Vaikka et tee mitään luetelluista säästöideoista, voit silti ansaita ylimääräisen 1 000 dollaria kuukaudessa ja heittää sen säästötilillesi. Minulla oli vihdoin oma huone, joo! Et voi valittaa siitä, ettei sinulla ole varallisuutta, jos päätät olla tekemättä varallisuutta. Siellä on kymmeniä älypuhelinsovelluksia, joiden avulla voit säästää rahaa päivittäisiin toimintoihin.

 • Sinun pitäisi olla!
 • Sen sijaan he oppivat virheistään eivätkä koskaan anna periksi unelmiensa toteuttamisessa.

1500 dollaria kuukaudessa Olet miljonääri 22 vuodessa ja 9 kuukaudessa. Anna kuukausittaisen viikoittaisen vuosineljänneksen talletussumma: Se on vain ajan kysymys - ja muutama muu tekijä. Kun sinulla on taito, sinun on kirjoitettava hyvä ansioluettelo. Olin liian kiireinen yrityksen rakentamisessa töissä, vuokrauksen hallinnoinnissa, uuden kodin uudistamisessa ja miettimässä miten asiat jatkavat. Tärkeä näkökulmasta pidettävä asia on, että kaikissa tilanteissa sinun ei tulisi koskaan antaa elämäntavan inflaation koskaan hiipiä.

Rahoitussuunnitelmasi lopputuloksen tulisi olla systemaattinen sijoitus. Silloin aloin todella lyödä kirjoja. Tämä tarkoittaa, että miljoonan dollarin säästöön kuluvan ajan mukaan joudut ehkä säästämään vielä enemmän miljoonan arvon ostovoiman saamiseksi. Jos työskentelet työ- tai ura-alueella, joka rajoittaa kykyäsi säästää ja sijoittaa riittävästi, voi olla vaikea saavuttaa pitkäaikaisia ​​taloudellisia tavoitteitasi. Ennen kuin lähdet ulos, on tärkeää ymmärtää, että nämä säästönumerot voivat sisältää esimerkiksi yrityksen ottelun tai voitonjaon.

Mikä tekee miljoonasta? Tämä helpottaa sijoittamista. Mutta on merkityksellistä sijoittaa osa voitoistasi turvasatamaan. Upeat kuponki- ja ostossovellukset, kuten Ibotta, ansaitsevat sinulle välittömien alennusten ansaitsemisen aina ostaessasi päivittäistavaroita. Tietenkin, tämä matematiikka muuttuu riippuen nykyisestä iästäsi, kuinka paljon olet jo säästänyt ja sijoitetun pääoman tuotto, mutta toivon, että yksi asia tulee erittäin selväksi tästä artikkelista, mitä nopeammin aloitat, sitä helpompi (taloudellinen) elämäsi on! Kukaan ei ole koskaan käyttänyt tietä miljoonan dollarin nettovarallisuuteen. Mutta tein tutkimukseni ja olinko halukas laittamaan palloni linjalle yrittämään ansaita rahaa. Se on eksponentiaalisesti helpompaa, kun aloitat aikaisemmin.

 • 36-vuotiaana olet ylittänyt kuusinumeroisen merkin; 46-vuotiaana sinulla on yli 300 000 dollaria ja 51: llä yli puoli miljoonaa.
 • Aina kun minulla oli rahaa, se oli hieno - vaikka jouduin kävelemään pyytämään jotakuta murtamaan 10 tai 20 dollaria.
 • Jos esimerkiksi aiot siirtyä eläkkeelle 1 000 000 dollarilla 30 vuodessa ja uskot, että voit saavuttaa 6%: n tuoton rahastasi vuosittain, kirjoita "30" vuosittain tavoitteeksi ja "6%" vuotuiseksi vuotuiseksi Tuottoaste.
 • Lataa eläkesäästösi lataamalla kotiin pieni ylimääräinen pekoni ja heittämällä se pesämunaasi.
 • Jos haluat tulla miljonääreksi, sinun on ehdottomasti päästävä säästötapoihin osallistumalla 401 (k) -määriisi, Rothiin tai perinteiseen IRA: han ja osallistumalla hätärahastoon, joka on sijoitettu rahamarkkinarahastoon.
 • Toisin sanoen miljoona dollaria ei välttämättä ole kauashaettu eläketavoite - joten on hyvä idea säästää enemmän kuin tarvitset.

Henkilökohtainen

Tämän kaiken sanottua, liiketoiminnan aloittaminen ei ehkä koskaan ole parempaa kuin valmistunut. Heidän kirjassaan ”Millionaire Next Door: Miljoonaan eläkkeelle jääminen on todella melko yksinkertaista, mutta se ei ole helppoa. Hänen bloginsa keskittyy käytännöllisiin neuvoihin, jotka voidaan toteuttaa välittömästi rahaa säästämällä, enemmän ansaitsemalla ja sijoittamalla passiivisten tulojen tuottamiseksi.

Esimerkissä oletetaan myös, että saat 3 prosentin korotuksen vuosittain ja korotat 401 (k) osuutesi vastaavasti - ja että keskimääräinen vuosituotto sijoituksistasi on 7 prosenttia, mikä on oikeudenmukainen arvio osakemarkkinoiden tuotolle pitkällä jaksolla. Ilmeisin ja todennäköisesti yksinkertaisin paikka etsiä on nykyinen työsi. Katsotaanpa hypoteettista esimerkkiä saadaksesi paremman kuvan siitä, kuinka paljon ne voivat vahingoittaa pitkäaikaisia ​​säästöjäsi. Ja kuten tämä 78-vuotias mies todistaa, sinun ei tarvitse ansaita paljon rahaa tullaksesi varakkaaksi; sillä on se mitä teet sillä rahalla. On kulunut siitä lähtien, kun Andrew Carnegie on omaksunut Master Mind -periaatteen.

Tutustu uuteen kirjaani Everyday Millionaires, jotta voit oppia lisää sijoitusrahastojen käytöstä varallisuuden luomiseen. Kova työskentely ei edellytä taitoa. Tämän jälkeen mieti huolellisesti uraa, jonka haluat aloittaa: Tämä artikkeli päivitettiin syyskuussa. Vaikka rahoitussuunnittelija Wes Moss sanoo, että suurin osa ihmisistä voi elää onnellisina ikuisesti, kun 500 000 dollaria on poistettu, muut finanssianalyytikot uskovat, että miljoona dollaria on kultainen luku. Mutta se on vaikeaa ja vaatii kurinalaisuuden, joten kaikki eivät tee sitä.

Me ihmisinä opetamme toisiamme. Mutta pidämmekö itsemme itsestäänselvyytenä tehdä niin?

Lopullinen rivi: Mutta vaikka oletkin sitä vanhempi, ei ole liian myöhäistä hyötyä sävellyksestä. Tutustu Ison-Britannian suurimpiin balereihin saadaksesi lisää inspiraatiota rahaa liikuttamaan! Jos aloitat säästämisen 30-vuotiaana, saat lopulta 998 232 dollaria 65-vuotiaana, jos maksat 580 dollaria kuukaudessa.

Tarkista pankkitilisi yli ja katso, onko jatkossa mahdollisia räjähdyksiä, joita voit välttää auttaaksesi 1 000 dollarin tavoitteesi saavuttamisessa. Vastaus, saadaksesi selville edullisimmat alustat binaarikauppaan, varmista, että tarkistamillasi tai harkitsemillasi binäärivaihtoehtojen välittäjillä on seuraavat (tai ainakin suurin osa niistä) ominaisuudet:. Pitkän matkan aikana osakemarkkinaindeksirahastot tuottavat noin 8-10%: n korkotuotot vuosittain. Koko ajan teemme päätöksiä, jotka voivat vaikuttaa ja vaikuttavat huomattavasti siihen, kuinka paljon kulutamme jokaiseen tapahtumaan. Ne eivät edusta aiempaa tai tulevaa suorituskykyä, mutta ne on tarkoitettu vain havainnollistamiseen. Historiallisesti U. Itse asiassa tässä on kolme vinkkiä elää keinoissasi. Lisäksi aion olettaa 9%: n keskimääräisen vuotuisen tuoton rahalle. Niin kauan kuin se ei ollut jotain laitonta.

Tämä tarkoittaa sitä, että maksuosi 401 (k): aan maksetaan työnantajan suorittamilla maksuilla, ainakin rajaan saakka. Tarkalleen kuinka paljon rahaa sinun täytyy säästää kuukausittain eläkkeelle miljoonana? Tunnen joskus syyllisyyttä korottaessani vuokraa, mutta muistutan itseäni, että minä otin riskin, panin alas maksun, eikä kukaan pakota ketään vuokraamaan paikkani. Velan tappaminen on ainoa tapa vapauttaa suurin varallisuuden lisäämisen työkalusi - tulosi! Halvin löydettyni yritys on Geico.

Millionaire-ajattelutapa - 5 Ominaisuutta Kaikille Miljonääreille

Mutta kuten voit todennäköisesti arvata, heillä on myös suurempi potentiaali menettää rahaa. Pelkäsin lisäksi toista markkinoiden romahtamista, joka ei vain vähentäisi sijoituksiani, vaan myös bonukseni ja mahdollisesti työtäni. Muista, että pienet askeleet muodostavat suurimman osan taistelusta. 2019 dollaria kuukaudessa Sinä olet miljonääri 19 vuodessa ja 7 kuukaudessa. Tämä tarkoittaa, että miljoona dollaria 40 vuodessa on arvokkaampaa ostovoiman suhteen kuin nykyään. Toki, vuokra, velka ja kaikki muut laskusi voisivat tehdä useita satoja kuukaudessa sivuuttamista hiukan pelottavaksi.

Joten, jos talletit 100 dollaria kuukaudessa vuodessa 1, talletat 102 dollaria kuukaudessa vuodessa 2 ja niin edelleen. 76% sijoitettasi tuottoista ajan myötä. Valitettavasti suhteellisen "turvalliset" sijoitukset, kuten säästötilit ja CD-levyt, eivät maksa kovin jännittäviä korkoja. Onko tämä forex-kaupankäyntistrategia sinulle sopiva? Älä nyt ole huolissasi. Tässä on 5 ominaisuutta, jotka monilla miljonääreillä on - ja joita voit kehittää: Sen sisältö tuotetaan riippumattomasti USA: sta TÄNÄÄN.

Ennen Kuin Olet 30-vuotias

Tarvitset vain yhden tai kaksi luottokorttia. Sinun täytyy säästää tullaksesi miljonääriksi. Tämä poistaa taloudellisen jännityksen kaikesta tuhlatusta ruuasta ja antaa vaimolleni ja nauttia enemmän ateriasta. Tarvitset vain 600 000 dollaria. Aloita säästö jo tänään, vaikka et aloittanut säästöä aikaisin. Älä enää tee tekosyitä miksi sinun täytyy ostaa mukava auto ja mukavat vaatteet. Olet oikeassa, se on! Kun teet nyt kaksinkertaisen verran kuin vuosi sitten, maksat silti 25% vähemmän vuokraa, säästöstä tulee erittäin helppoa.

Hae Apua.

Ja älä anna talosi tai autosi maksuja olla budjettipuhujaita. Selvitä, kuinka paljon todella tarvitset kelluaksesi eläkeunelmasi, ajamalla numerosi NerdWalletin eläkelaskurin avulla. Mitä enemmän aikaa säästää, sitä enemmän voit luottaa korkokorkoihin säästöjen kasvattamiseksi. Ennen kuin tiesin sen, säästäin 40, 50 ja 60 dollaria päivässä. Onko sinulla jotakin työpaikkaa tai ylimääräisiä projekteja, jotka voisit viedä hänelle ja jotka ansaitsisi sinulle enemmän rahaa? Bankratessa ”Säästä miljoonan dollarin laskin” voi näyttää kuinka kauan kestää sinun saavuttaa iso tavoite. KiwiSaver -saldo on nyt mediaani 13 000 dollaria, mikä on 62 prosenttia enemmän kuin kolme vuotta aiemmin. Mitä sinun täytyy säästää joka päivä, kuukausi ja vuosi, jos sinulla on miljoona dollaria 70-vuotiaana saavuttamiseksi?

Sijoita smart. Rakenna vaurautta. Eläkkeelle aikaisin. Elä vapaasti.

Paras tapa saada se tapahtumaan on käyttää Lifetime Isa (Lisa) -tapaa, koska se tarjoaa alle 25-prosenttisen valtion bonuksen vuosittain alle 40-vuotiaille, AJ Bell sanoi. Mutta se ei välttämättä lopu tähän. Velka tarjosi odottamattoman sivuedun uralleni. Toisin sanoen sinun ei tarvitse maksaa vain 500 dollarin ennakkomaksu, vaan menetät myös noin 62 000 dollaria mahdollisia voittoja vain 5000 dollarin nostamisesta. Mutta se ei välttämättä lopu tähän. Ja jos sinulla ei ole pääsyä 401 (k) -sovellukseen, avaa IRA ja taltioi eläkerahasi siellä. Tässä on minun myöhemmin kirjoittamasi postitus, kodinkustannusten suuntaviivat taloudelliselle riippumattomuudelle, jossa kerrotaan kuinka asusin NYC: ssä ja SF: ssä käytettävissä olevien tulojen maksimoimiseksi. Luku saattaa kuulostaa monille saavuttamaton, mutta oletetaan, että työnantajasi vastaa enintään 6% palkasta suoritettavia maksuja - nyt sinun on säästää vain 9%.

New Jersey Devils tarkistaa

Ansaitse rahaa, kuluta vähemmän kuin ansaitset, säästä, sijoita, toista prosessi. Vertaa sitten näitä tuottoja säästötilillä tai pienemmän riskin sijoituksilla, kuten CD-levyillä ja rahamarkkinatileillä, saamiesi tuottojen kanssa. Ja kesti kuukauden, jos niin. Yksi ystävistäni sai 25 000 dollarin korotuksen vain siksi, että hän sai työtarjouksen ja hänen yrityksensä halusi pitää hänet. Miljoonarin eläkkeelle jääminen ei ehkä ole helppoa, mutta se on ehdottomasti mahdollista, jos noudatat muutamaa yksinkertaista rahasääntöä. 30 dollaria päivässä on yhtä helppoa kuin syödä illallinen ulos, ajaa halvempaa autoa tai työskennellä jopa pari ylimääräistä tuntia matalapalkkaisessa työssä.

Ihmiset kohtaavat usein painostusta sitoa taloudellisia resursseja suuriin ostoihin, jotka parantavat elämänlaatua tai vastaavat sosiaalisia normeja. Useiden vuosikymmenien aikana näillä sijoituksilla keskimäärin vuotuinen tuotto on noin 6–10%. Kun rahat ovat tilillä, se pysyy verovapaina, FOREVER. Tällä miljonäärilaskurilla voit selvittää, kuinka kauan sinun nykyisen tulosi ja säästöasteenne vie ensimmäisen miljoonan dollarin hankkimisen. Se, kuinka muinaiset sivilisaatiot hallitsivat rakentamista, on mysteeri, joka on hämmentynyt tutkijoita vuosisatojen ajan. Olin aina kiinnostunut vauraammista ystävistäni.

Lähteä Liikkeelle!

Voit välttää henkilökohtaisen mainonnan, joka perustuu mobiilisovelluksen toimintaan, asentamalla DAA: n AppChoices-sovelluksen tähän. Päiväkaupankäyntien välttäminen, tätä kutsutaan swing trading. Saadaksesi työpaikan, tarvitset taitoa, jonka voit tarjota. Onko autosi ylellisyysmerkki tai jotain vaatimattomampaa? Mutta neuvonantaja Liz Koh varoitti sen olevan korkea tavoite.

Uusi traileri on pudonnut Hellboy Reboot -sovellukseen

Syy siihen, miksi minut ylennettiin varapuheenjohtajaksi 27-vuotiaana, kun keskimääräinen VP-virkamatka on 33, johtuu siitä, että panin maksuni. Sinun täytyy laatia toimiva suunnitelma ja laittaa se paperille. Siellä on jopa halvempia vaihtoehtoja kuin Total Wireless, mutta niillä ei ehkä ole paras signaali. Investoin nyt kiinteistöjen joukkorahoitukseen hyödyntääkseen matalampia arvostuksellisia kiinteistöjä, joilla on korkeammat korot Yhdysvaltain sydämessä. Muista, että tämä ei ole yön yli rikastuvien nopea järjestelmä. Meillä menee paremmin kuin ennenkin, mutta vietämme silti parisataa dollaria kuukaudessa ruokailuun.

401 (k) oli jo sataprosenttisesti alttiina osakemarkkinoille. Nuoret ovat melko varmoja taloudellisesta tulevaisuudestaan. Pelaa kuitenkin liian konservatiivisesti ja saatat lopulta tehdä enemmän haittaa kuin hyötyä. 200 dollaria kuukaudessa Sinä olet miljonääri 48 vuodessa ja 10 kuukaudessa. Ensinnäkin sanon, että miljoona dollaria on vain mielivaltainen määrä.

Boyle sopi siitä, mitä ihmiset tarvitsevat, riippuu paljon heidän omista olosuhteistaan, siitä, mitä he halusivat tehdä ja missä he halusivat elää. Oletetaan, että haluat säästää miljoona dollaria mennessäsi, kun olet eläkkeellä 65-vuotiaana. Okei, ne eivät ole helppoja maksuja - säästöissä ei ole mitään helppoa (ellet ehkä ole jo miljonääri). Jos luet tätä viestiä, sinulla on todennäköisesti puhdasta juomavettä, suojaa, internet ja oikeuksiasi suojaava oikeusjärjestelmä. Tässä on yhdeksän asiaa, jotka sinun tulee harkita, jos haluat siirtyä nollasäästöistä miljoonalle seuraavan 25 vuoden aikana. Tavoitteena ei ole koskaan kuristaa itseäsi taloudellisesti elämällä kuin olet köyhä.

 • Jos haluat olla miljoonan dollarin arvoinen ostovoima, sinun on otettava huomioon inflaatio säästösuunnitelmassa.
 • Lisää tulorahoja.
 • Se on oikein ihmiset, kuluu vain 5 dollarin säästö päivässä saavuttaaksesi miljonääri-tilan!

Hyödynnä Verolakeja.

Lopuksi yksi tärkeä huomautus: Ystäväni kirjoitti hyvän artikkelin, jossa selitettiin kuinka ansaita rahaa keskisuurelle. Tässä on kuinka paljon tarvitset laittaa pois, riippuen jo sijoitetusta summasta. Säästä ainakin puolet jokaisesta palkankorotuksesta. Se voi olla mitä tahansa putkistosta lastenhoitoon.

Kassavirta

En tarkoita, että sinulla on oltava ylimääräinen osa-aikatyö, mutta löydämme tapa saada pari ylimääräistä taalaa viikonloppuisin tai muutama yö viikon aikana. Kova työ ei tarkoita sitä, ettet voi pelata kovaa ja matkustaa. Haluat todennäköisesti saavuttaa tämän tavoitteen mahdollisimman pian.

Palkka oli 40 000 dollaria, mikä tuolloin ei tuntunut olevan liian suuri. Nyt on aika perustaa yritys, sijoittaa tuohon kasvuosaan, ottaa käyttöön uusi työmahdollisuus tai siirtyä puoliväliin ympäri maailmaa aavistuksen kohdalla, että hyviä asioita saattaa tapahtua. Näin voit lisätä mahdollisuuksiasi! Miljoonäärimiehet ovat yleensä elämän opiskelijoita, koska näin he löytävät mahdollisuuksia, joita muut kaipaavat. Rahan hankkimisella ei ole turhaa turhaa tai pisteet; se on avain rakentaessasi sellaista tulevaisuutta, johon haluat olla osa. Rahan säästäminen on sinun tehtäväsi. Aivoni eivät vain pystyneet käsittelemään sitä! Mitä sinne kuluu?

Ulkoiset Linkit

Tämä tarkoittaa, että miljoonan dollarin säästöön kuluvan ajan mukaan joudut ehkä säästämään vielä enemmän miljoonan arvon ostovoiman saamiseksi. No, se riippuu. Esimerkiksi, jos sanoit, että 40 000 dollaria vuodessa riittää elämiseen, niin 40 000 dollaria x 25 = 1 000 000 dollaria olisi hienoa. Onneksi voit nyt oppia suurimman osan kaikesta ilmaiseksi internetin ansiosta. Mutta se ei välttämättä lopu tähän. Kuten huomaat, paras tapa tehdä tämä on aloittaa mahdollisimman varhain urallasi.