Kuinka ansaita rahaa verkossa kotona: Täydellinen opas

Saatat ajatella, että sinun on käynnistettävä seuraava Facebook tai Uber, jotta voit ansaita rahaa pienyrityksellä, mutta mikään ei voisi olla kaukana totuudesta. Yhteisö, rahoitusmarkkinat täysin elektronisella toteutuksella ja vastaavat sähköiset viestintäverkot kehittyivät 1980-luvun lopulla ja 1990-luvulla. Tällä hetkellä heidän valokuvauskurssi on vain 29 dollaria. Sinulla on niin paljon vaihtoehtoja, kun kyse on freelance-kirjoittamisesta, ja monet maksavat melko hyvin. Keräät pisteitä jokaisessa vuorovaikutuksessa ja ansaitset enemmän pisteitä, mitä kauemmin olet paneelissa. Kun kirjoitan tätä artikkelia, minulla on vieressäni kaksi pahaa koiraa (Annie ja Sydney, jos luet tätä, minä todella rakastan sinua). Kun olet liittynyt Amazonin Kindle Direct Publishing -järjestelmään, voit julkaista e-kirjan itse viidessä minuutissa. Älä tule vain eBay-myyjäksi ja jätä se siihen.

 • Jos päätät noutamaan ruokaa, DoorDash-sovellus antaa sinulle erityiset ohjeet minne mennä, kuinka päästä sinne, asiakkaan nimi jne.
 • Tärkeintä tässä on tehdä hieno työ osoittamalla hälinää ja olemalla erittäin ystävällinen.
 • Rekisteröidy täällä saadaksesi 10 dollarin tervetuliaisbonuksen.
 • Mutta mitkä ovat tärkeimmät tapoja ansaita rahaa blogiin?

UserTesting-verkkosivusto maksaa sinulle 10 dollaria jokaisesta tarkistamasi verkkosivustosta tai sovelluksesta. Tämä sivutoimisto on joustava ja maksaa keskimäärin noin 15 dollaria tunnissa. Mutta ehkä haluat silti olla asiaankuuluva ja auttaa muita omalla alallasi. Äskettäin esitellyllä YouTube-kumppaniohjelmalla voit nyt hyötyä videoiden tekemisestä ja lähettämisestä. Jotkut Yhdistyneessä kuningaskunnassa ilmoittautuvat yritykset ovat Code 3 Research ja Focus4People. Jotkut kodit toimittaisivat omat siivousvälineet ja työkalut. Mikään kuin mukava puhdas, terävä paperi, jolla on hyvä kuppi kahvia aloittaaksesi päiväsi. Lopulta Etoro on listallani, koska olen pakkomielle päiväkaupasta itseni kanssa. Stoch, banc de Binary: n mukaan niiden tuottoprosentti voi nousta jopa 91 prosenttiin, mutta kuten aiemmin mainitsin, tämä on vähän ja kaukana, ja minun ei ole vielä nähnyt omaisuutta, joka tarjosi tämän koron. Sosiaalinen komponentti tekee siitä hauskemman ja vie työn pois.

Tunnen ihmisiä, jotka ansaitsevat 6 lukua vuodessa, ja he tekevät vain luoda aloitussivuja yrityksille. Markkinaneutraali kauppa, lyhytaikainen kaupankäynti on nollasummapeli - ja se on ennen kustannusten huomioon ottamista. Mistä nautin? Jokainen korkeakouluopiskelijoista äskettäisiin eläkeläisiin voi ansaita rahaa tarkkailemalla muiden ihmisten lapsia. Taidekurssit maksavat ihmisille elämämalleja, edellyttäen, että istut vain paikallaan taiteilijoiden piirtäessäsi sinua. Yhtäkkiä kyselyjen tekemisestä tulee kannattava vaihtoehto, etenkin nuoremmille, joilla on runsaasti aikaa varata ja joilla ei ole rahaa sijoittaa. Tärkein asia, jota tarvitset ennen kuin teet mitään muuta, on ongelma. Voit oppia lisää tästä transkriptionistityöstä, mukaan lukien kuinka paljon voit ansaita ja miten löytää työtä, tästä ilmaisesta 7 päivän verkkokurssista. Voit myös myydä e-kirjoja, malleja, ohjeita, online-laskimia, ohjelmistoja tai jäsensivustoja.

Joten sinun on tehtävä päätös, kohdistetaanko pienyritykset vai kilpailevat isoista asiakkaista, joiden budjetit ovat suurempia. Mikä on tytäryhtiömarkkinointi? Hän jakaa menestyskaavansa Making Sense of Affiliate Marketing -kurssilla.

Myy Varastossa Valokuvia

Katso tätä Statistan infografiaa. Kaupankäynti osakkeilla, joukkovelkakirjalainoilla, hyödykkeillä tai valuuttakursseilla tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia ansaita naurettavia määriä rahaa ympäri vuoden. Kaikki yritykset tarvitsevat verkkosivuston, ja sinun oma ei ole poikkeus; voit laittaa yksinkertaisen, joka hahmottaa mitä teet ja kertoo lukijalle, millaisia ​​hintoja odottaa.

(Walmart, Target, Best Buy ja Walgreens!) Sosiaalisen median kasvun myötä verkkomarkkinoinnista on kuitenkin tullut helpompaa ja monet ihmiset ansaitsevat siitä ihmisarvoista elantonsa. Ja siksi loin blogini ensinnäkin.

Voitto on myyntihinnan ja valmistajan tukkuhinnan välinen ero. Tein ensimmäiset 100 dollaria blogoinnista vuonna 2019. Rekisteröidy sivustoilla, kuten Clickworker ja The Smart Crowd, suorittaaksesi virtuaalisia töitä, kuten tietojen tutkimusta, tietojen syöttämistä, kääntämistä ja testaamista.

Ansaitse Rahaa Myymällä Mitä Sinulla On:

Yritykset maksavat ylimmän dollarin, jotta käyttäjät voivat kokeilla tuotteitaan ja palveluitaan ilmaiseksi! Katso, tiedät, että ajat ovat vaikeita, joten ajattelen vaihtoa [KILPAILURYHTIÖ]. En ole ainoa kotona työskentelevä äiti, joka ansaitsee rahaa kotoa. Online-ohjelmistojen, kuten ClickFunnels (arvostelu), Optinmonster (arvostelu) tai Sumome, kanssa aloitussivun luominen on erittäin helppoa, mikä tekee tämän menetelmän ansaitsemaan rahaa verkossa todellinen mahdollisuus. Hän jopa aloitti verkkokurssin, jonka nimi oli 10 000 dollaria VA, opettaakseen muita tekemään samoin.

”, Koska kyllä ​​/ ei kysymyksiin saadaan kieltävä vastaus puhuttaessa langattomaan asiakaspalveluun (tai kenenkään muuhun, jonka tehtävänä on saada sinut pois puhelimesta ja hiuksista mahdollisimman pian). Katso heidän hinnat, kuvaukset ja valokuvat. Saat jopa tonnia harjoitteluharjoituksia, jotta voit hioa kouluissasi. Tule kirjanpitäjäksi ansaitsemaan rahaa kotoa. Mutta on olemassa palveluita, jotka auttavat, ja voit maksaa siitä. Kun olet rekisteröitynyt verkkoon, saat kyselyihin liittyviä sähköposteja, jotka auttavat sinua pääsemään maksettuihin kohderyhmiin Focus Pointe Global -palvelun avulla. Koiran kävely ja istuminen Jos vauvat eivät ole sinun juttusi, niin ehkä koirat ovat. Et rikastu heistä, koska suurin osa kyselyistä maksaa vähemmän kuin 1 dollarin, mutta on mahdollista ansaita 100 dollaria kuukausittain, kun otat rahaa vastaan ​​online-tutkimuksia.

 • Muistan edelleen, että sain ensimmäisen sponsorini podcastille ja sain selville, että he olivat valmiita maksamaan 8 000 dollaria minulta sisällyttämään lyhyen leikkeen jokaisen podcastin alkuun 90 päivän ajaksi.
 • Swagbucks - Ansaitsemillesi Swagbucks-summalle ei ole mitään rajaa, ja ne voidaan lunastaa lahjakortteihin melkein missä tahansa.
 • Ohjaajat luovat kursseja monille eri aiheille.
 • Jos esine katoaa, vahingoittuu ja/tai jostain syystä ei koskaan palauteta, se kattaa tuotteen koko arvon.
 • Amazon - heidät on sidottu Linksharen kanssa suosikkiverkostoni.
 • Jos niin, voit maksaa suunnittelusivustoille.
 • Onko sinulla digitaalikameraa, jota käytät harvoin, tai autotallissasi harvoin käytettyä urheilupyörää, joka kerää pölyä?

Kuinka Ansaita Rahaa Sovelluksista:

Ja stressi tarkoittaa mahdollisuutta. Tehokas tapa ansaita ylimääräistä rahaa verkossa on laittaa rahat toimimaan puolestasi. Joten paitsi sinä annat panoksensa Internetin tulevaisuuteen, annat myös panoksen planeetan tulevaisuuteen. Hannah brown sanoo, että hänellä oli vain 70 dollaria pankissa, kun hänestä tuli "bachelorette". Helppo kirjautumisprosessi ja suuri palkka antavat Roverin olla seuraava seuraava hälinä, jos rakastat lemmikkejä.

Käännä äänitallenteita, asiakirjoja, videoiden katsomista jne.

Yritystyypistä riippuen voit jopa tehdä sen vapaa-ajallasi. Olen luonut ja myynyt kirjoja - 7 dollaria per e-kirja. Voi olla vaikeaa saada ääniviestintä aloittamaan, mutta saatat aloittaa Fiverrin kaltaisella alustalla, kunnes saat muutama keikka vyön alle.

Jo olemassa olevia kotitöistä on paljon töitä. Mutta jos ajoneuvosi ei täytä Uberin vaatimuksia, voit silti ansaita rahaa omalla aikataululla toimittamalla ruokaa UberEatsin avulla. Aloita autojen yksityiskohtainen liiketoiminta, jossa naapurisi pudottavat heidän autonsa yksityiskohtia varten. Sitten on kuukausittain 10000 dollarin arvonta.

Ihmiset haluavat jonkun, johon he voivat luottaa, huolehtimaan lemmikkistään, kun he ovat poissa kaupungista.

Vuokraa Tilasi

Työ on joustava työajan suhteen, ja voit ansaita myös hyvää rahaa. Varsinkin opiskelijoilla on todennäköisesti vapaa-aika päivällä, kun muut ovat töissä ja ovat huolissaan lemmikkistään kotona. YhteisÖ, lähinnä se on aloittelijoiden virheiden välttäminen. Todellisuudessa maksat paljon palkkioita, mikä säästää säästöäsi.

Tutor

Vaikka autosi jää harvoin käyttämättä tarpeeksi kauan vuokratakseen sen vierailevalle kuljettajalle, voit silti mahdollisesti “vuokrata sen” kääntämällä ajoneuvosi liikkuvaan ilmoitukseen. Asuntokuplan vaikutus asunnonomistajiin, vuokralaisiin ja sijoittajiin - kesto: 51 minuuttia., he voivat käyttää E * TRADE, Charles Schwab Online tai monia muita verkkokauppaa tarjoavia yrityksiä. Myy Amazonissa. Voit myydä kortteja prosentteina saldosta tai käydä kauppaa käyttämäsi kortin kanssa. Tämä tarkoittaa, että se on loistava tapa houkutella nopeasti silmämunkia ei-toivottuihin esineisiin. Suurin osa matkustajista ei anna arvosanoja, mutta kun he antavat, kärjenäyttö aukeaa ja antaa heille mahdollisuuden jättää kärki.

Käynnistä blogi tai Vlog

Mutta varoita - päivät voivat olla hyvin pitkiä ja tylsää! Se on todella helppo tehdä… edes niille, jotka eivät pidä itseään tekniikan taitajana (lisätietoja on The Ways to Wealthin Insanely Simple -oppaassa blogin perustamiseen). Käytä sitä kysyäksesi ystäviltäsi ja seuraajiltasi, tietävätkö he hyviä osa-aikatyömahdollisuuksia. Bitcoin-myyjä, bTC fas Hinta:. Tämä on niin yksinkertainen ja kustannustehokas ratkaisu tuoda ylimääräistä rahaa.

AINOA, jos he ottavat syötti, saatko sinulle palkan. Katso kaikki parhaat resurssit blogiisi! Esimerkiksi, jos aiot opettaa tutorointitunteja, et tietenkään voinut ajoittaa sitä koulun aikana. Suosikkini on Bookscouter. Kuinka valita mitä ostaa ja myydä. Valitsemalla blogin markkinaraon yleisön budjettipotentiaalin, ammatillisen vipuvaikutuksen ja markkinoiden kysynnän perusteella, 200-kertaisesti lisäät blogisi tulopotentiaalia. Suosittuihin palveluihin kuuluvat sisustusmaalaus, ihmisten auttaminen liikkumisessa, asennus ja asennus sekä yleiset yleismiehen korjaukset. Jos näin on, sinun tulee harkita tulostamista oikolukijaksi.

Tämä nainen saa tuloja tekemällä juuri sen! Ansaitse rahaa ja palkintoja kyselyjen ottamisesta! Tarvitset myös vahvoja markkinointityökaluja verkkosivustosi kasvattamiseen, kuten HubSpotin All-in-One-markkinointilaajennus. Jos haluat luoda onnistuneen podcastin, kokeile Buzzsprout-ohjelmaa ilmaiseksi ja hanki 20 dollarin Amazon-lahjakortti. Jos valitset Craigslistin, pidä järkeä itsestäsi ja käytä kaverijärjestelmää. Valmistaudu markkinoimaan sitä itse sosiaalisessa mediassa, blogissa tai muualla, jos odotat tuottavan myyntiä. Odotin viikkoja vastausta toimittajiltaan. Yhdistetty vedonlyönti on tapa ansaita rahaa vedonlyönnisivustoilla olevista ilmaisista panostustarjouksista.

Transkriboi ääni Ja Haastattelut

Muut henkilökohtaiset ja online-lähetyskaupat maksavat sinulle, kun tavarat myyvät tai kun he vastaanottavat ja tarkastavat tavarat. ZipRecruiterin mukaan tämän sijainnin keskimääräinen tuntihinta on 19 dollaria. Nauti pörröisestä seurakunnasta joskus? Ehkä haluat täydellisen hallinnan aikataulusi ja tulevaisuutesi suhteen. Nämä sivustot tarkistavat sekä lastenhoitajat että niitä, jotka etsivät hoitajia taustatarkistuksilla, joten voit varmistaa, että keskustelet luotettavan lähteen kanssa. Vieraile pankkipäivänä myyntiä edeltävänä päivänä ja ota 100 dollaria pienillä seteleillä ja kolikkorullilla varmistaaksesi, että sinulla on riittävästi muutoksia ostajilta, jotka mieluummin käteisellä.

Ja se on selkeä kilpailuetu vähittäiskaupan alustoilla, jotka saattavat edellyttää käyttäjien antavan tavaransa kerrallaan. Pitkäaikaiset järjestelmät, jotka rakentavat perustan taloudelliselle riippumattomuudellesi ja ajavat sinut kohti rikkaata elämää. Oletko opiskelija vai valmistunut?

TyÖ SellÄ

Verkkokyselyihin vastaaminen on yksi tapa ansaita rahaa verkossa. Sen kauppa on nyt noin 270 dollaria. Löydät muut sivustot, joihin voit rekisteröityä, tästä linkistä. Lisätietoja otteluvedonlyönnistä täältä. Teemojen suunnittelusta eteenpäin kannattaa ehkä kokeilla kättäsi WordPress-laajennusten luomisessa.

Asiakaspalvelun Edustaja

Tällöin he kertovat muille potentiaalisille ostajille, oliko kirja kuvailemassasi kunnossa, postittiinko se ajoissa ja oliko viestintääsi miellyttävä ja hyödyllinen. YouTube asettaa videoillesi osuvia mainoksia, jotka puolestaan ​​ansaitsevat rahaa, jos niitä napsautetaan. Sivustot, kuten UserTesting. Hei, Mike Rowen kaltaiset kaverit Discovery Channelista tekivät siitä koko uran. Lisäksi olet tekemässä sopimusta ja sinulta maksetaan XXX dollarin ennenaikainen peruutusmaksu. Yritin sitä ja tein €180 suoritettuaan 20 tehtävää. Mikään työ ei ole liian pieni, kun on tarkoitus ansaita enemmän säästääksesi tai maksaa velat, ja paperireitti on suunnilleen yhtä ylimääräinen rahatyö kuin mahdollista. Jos haluat olla kokopäiväinen avustaja, voit ottaa useita asiakkaita.

SavvyConnect kerää tietoja Internetin käytöstä. Perehtyminen finanssimaailmaan, kokenut asiakastuki voi auttaa sinua kaikissa kysymyksissä. No, nyt voit tehdä ylimääräistä käteistä jakamalla sen! Mutta on laillisia yrityksiä, jotka palkkaavat salaperäisiä ostajia. Globaali käytetty älypuhelinteollisuus on huikean 5 miljardin dollarin arvoinen.

Huuhtele ja toista! Voit luoda sellaisen luomalla verkkosivuston ja levittämällä viestiäsi sitten digitaalisen median avulla. Hakijana on oltava kielen ja kulttuurin asiantuntija. Jos pidät puun käsittelystä, muunna autotalli rahaa tuottavaksi koneeksi. Se kysyy sinulle yksinkertaisia ​​kysymyksiä, kuten sijoitustavoitteesi, mukavuustasosi riskillä ja arvioitu aikaraja tavoitteidesi saavuttamiseksi. Suunnitteluasetusten ja grafiikan suunnittelu mainosmateriaalille, yritysraporteille, aikakauslehdille tai kirjakansiin ovat kaikki tehtäviä, joita yritykset etsivät online-freelancereita suorittamaan. Muista myös, että sinulla on aina vakaa freelance-sopimus. Kun myyt huutokauppasivustolla, sinun on hyväksyttävä molemmat tyyppiset maksut - ja monissa tapauksissa jyrkkä leikkaus kotiin ansaitsemastasi tulosta.

Isossa-Britanniassa on paljon kotitehtäviä, jotka tekevät asiakaspalvelua puhelimitse tai sähköpostitse.

Englannin Kielen Ohjeet

(Grammarly voi ilmoittautua ilmaiseksi ja on pelastusohjelma kielioppivirheiden tarkistamiseksi verkossa!) Käyttäjät testaavat varmistaakseen, että heidän suunnittelunsa on tarpeeksi helppoa yleisön käytettäväksi. Israelin Fivverin perustivat vuonna 2019 Shal Wininger ja Micha Kaufam. Rakastat tätä ohjelmaa, jos kuuntelet musiikkia koko päivän, kuten minäkin.

Thomas Cook lopettaa kaupan - uusimmat tiedot ja oikeutesi

Sinun on myytävä verkossa kaikilla tärkeillä alustoilla, joissa asiakkaasi ovat. Jos yrität ansaita rahaa työsi ulkopuolella, yksi helpoimmista tavoista on saada palkka ihmisten ohjaamisesta ympäri. Ja älä huolestu, infografia voidaan luoda käyttämällä yksinkertaista suunnitteluohjelmistoa, kuten Canvaa. Haluatko valokuvaustaitosi ja haluat ansaita siitä rahaa? Tutustu oppaani oman freelance-yrityksen perustamiseen (mukaan lukien kaikki vinkit, jotka olisin halunnut tietää aloittaessasi ensimmäistä kertaa!) Tämän jälkeen tallennat itsesi verkkokameralla testin aikana. Suosituimmat käteistä takaisin -luottokortit tarjoavat jopa 5% rahat takaisin! He pyytävät uhrejaan palauttamaan eron, mutta muutamaa viikkoa myöhemmin, kun pankki havaitsee, että alkuperäinen sekki on petos, ”työntekijä” on koukussa satoja, joskus jopa tuhansia dollareita.

Se auttoi minua rakentamaan hätärahastoni ja lopulta auttoi minua ottamaan harppauksen yrittäjyyteen. Verkkokauppa ei ole kuin perinteinen myynti. Jos olet jo sijoittamassa osakemarkkinoille, mutta haluat monipuolistaa salkkuasi, kiinteistöt ovat loistava valinta - ja kiinteistöihin sijoittamisen ei tarvitse maksaa sinulle paljon rahaa. Retxt - tekstiviestit määritetty uudelleen newswatch-arvostelu, thinkorswim tarjoaa edistyksellisiä kauppoja, mukaan lukien haarukka- ja OCO-kaupat (yksi peruuttaa toisen). VoxPopMe on hauska sovellus, joka maksaa sinulle lyhyiden videokyselyjen tekemisestä. Lisärahan ansaitseminen on vain yksi tapa parantaa taloudellista kuvaa. Se on pelinajan mentaliteetti. Kameroista linsseihin ja niin edelleen, KitSplitillä on yli 40 000 ihmistä ansaitakseen passiivisia tuloja jo omistamiensa kameravälineiden vuokraamisesta. Tämä vaatii aluksi jonkin verran työtä sen varmistamiseksi, että kurssi on informatiivisin ja tutkituin vaihtoehto, mutta kun olet ladannut sen, voit ansaita passiivisia tuloja kurssistasi seuraavien vuosien ajan.

Side hustle -ideoiden ei tarvitse olla nopeita rahantekijöitä - jos olet halukas käyttämään aikaa, voit nähdä suuren passiivisten tulojen tuoton! Monet ihmiset maksavat yli 30 dollaria viikossa nurmikonhoitopalvelusta. Yksi perinteisemmistä, mutta silti kannattavista tavoista on myydä arkistokuvia ja -videosisältöä verkossa Shutterstockin kaltaisella sivustolla. Suositeltava, 31-sarja on hyvä johdonmukaisuus - osoittaa vahvaa tukea 0 dollarilla. Ansaitse rahaa takaisin ostoksille. Luo sitten luettelo.

 • Perinteiset työnhakusivustot voivat olla yli tyydyttyneitä hakijoiden kanssa, mutta epätyypilliset paikat, kuten mainittiin, voivat tarjota sinulle keinon ansaita ylimääräisiä tuloja.
 • Jos ei muuta, opit paljon erilaisista sijoituksista ja toimialoista.
 • Minun piti sisällyttää se, koska se on suosikki tapani ansaita rahaa kotoa.

Ansaitse Rahaa älypuhelimesi Avulla

SnagAJob on hyvä resurssi tällaisten (erittäin) osa-aikaisten töiden löytämiseen. Olipa kyseessä tärkeä kuluttajasovellus, erikoissovellus tietyn niche-ongelman ratkaisemiseksi tai jopa aikaa vievä peli, jota voit pelata puhelimellasi, voit luoda erittäin menestyvän yrityksen, jos rakennat ohjelmistoa, joka auttaa ihmisiä. Lisätietoja kodin päivähoidon perustamisesta. Oletko kyllästynyt tuhlaamaan vuorokauden tunteja istumalla liikenteessä matkalla toimistoon? Ibotta vastaa ostamasi tuotteet valitsemasi tarjouksiin ja antaa sinulle käteistä!

Nämä työt voivat olla työläitä - kuvien merkitseminen, videoiden kirjoittaminen, kuittien luokittelu - ja ne voivat kestää muutamasta minuutista muutamaan tuntiin. He työskentelevät sivustojen kanssa, kuten eBay, Amazon, Facebook Messenger ja Pinterest. Hanki Cashback ostaessasi. Tämä ei ole vain tapa ansaita rahaa, vaan myös säästää rahaa opiskelijana. Maailma on täynnä ihmisiä, joilla ei ole aikaa tehdä pieniä askareita koskevia tehtäviä, kuten poimia päivittäistavaroita, puhdistaa puutarhaa tai koota huonekaluja.

Se vain ei ole miten se toimii. Muista puhdistaa se ensin hienosti - maalaa se tarvittaessa. Ei puhu vanhimmasta ammatista täällä. Verkkosivustoja on paljon, joiden avulla on helppoa myydä taitosi ja luoda online-kursseja. Kun tutkimme suosituimpia kyselysivustoja - ottaen huomioon BBB-arviot, sovellusarvostelut, TrustPilot-pisteet ja muut -, alla luetellut kolme sivustoa olivat absoluuttisesti parhaiten maksetut tutkimussivustot. Huomaa, että joihinkin tämän artikkelin suosittelemiin tuotteisiin sisältyy tytäryhtiölinkkejä, jotka saattavat tarjota minulle pienet tulot ilman kustannuksia sinulle. Tämä sovellus analysoi kulutuksesi ja säästää rahaa automaattisesti puolestasi.