Kuinka Tulla Miljoonia

Raha-asiantuntijat voivat olla erittäin hyödyllisiä, kun yrität rakentaa varallisuuttasi. Valitsin henkilökohtaisesti nopean tahdin yrittää saavuttaa taloudellinen itsenäisyys viidessä vuodessa. Seitsemäs vaihe on bonusvaihe. Kuinka paljon voit säästää ja sijoittaa vuosittain: Pienille ja erittäin skaalautuville yrityksille, kuten ohjelmistoille tai palveluille, oman pääoman tuotto voi olla alkuvaiheessa yli 30%. Jotkut sanoisivat, että elää yhdellä tulolla SF-lahden alueella on mahdotonta, mutta olemme tehneet sen ja voimme silti säästää. Ja siksi, jos haluat rakentaa varallisuutta, tärkein asia, jonka voit tehdä, on keskittää lähes kaikki huomio säästöasteesi, ei tuottoprosenttiin.

Sijoita kiinteistöihin, osakkeisiin, tekniikkaan; osta yrityksiä yli, kun sinulla on siihen varaa, mene vähittäiskauppaan - tee vain jotain ylimääräistä. Rakastan heidän tarinoitaan, opit kuinka he aloittivat, ja näen heidän kasvunsa vuosien varrella. Jotkut yrittävät menestyä yrittäjinä. Se ei ole vaurautta. Valitettavasti markkinoiden tarjontapuolella ei ole normaalia jakelua, kun kyseessä on asiantuntija (tai yrittäjä tai kuuluisa henkilö, kuten näemme myöhemmin). Trump surmasi romneyn "pompousaksi perseeksi" ukrainan kritiikin kritiikkiin, tarvitset koulutuksen ensin ennen työn aloittamista, josta maksat. Bitcoin on avoinna ympäri vuorokauden, tarjolla on lukuisia kaupankäynnin työkaluja ja toimintoja. Ehkä he ovat jonkun päällä. Sinun on myytävä itsesi sisäisesti niin paljon kuin myyt itsesi ulkoisesti.

Vaikka hän on nyt arvoinen 74,2 miljardia dollaria. Tässä on valaisevaa tietoa heistä. Todellisuus on, että 36% asut vanhempiesi kanssa, työttömyysaste on kaksinkertainen maan keskiarvoon verrattuna, ja jos satut olemaan yksi onnekkaista työntekijöistä, vain 30% pitää työtäsi urana. Seuraa rahaa - käy kiinni teollisuuden ja laitoksen kanssa, jolla rahaa on jo runsaasti (tai tulee pian). Älä koskaan yritä olla viisain tai onnellisin henkilö; Varmista vain, että ylität kaikkia, koska köyhyydellä ei ole mitään järkeä. Olen nähnyt sen tapahtuvan.

  • Nopeus, jolla voit tulla miljonääreksi, riippuu siitä kuinka suuri myyntimies olet - vaikka et ole myyjä.
  • Selvitä tapoja, jotka auttavat säästää rahaa, ja tarkenna, mikä ei toimi.
  • Sinun on opittava elämään säästäväisesti.
  • Laittamasi raha on ennen veroja ja verotetaan, kun nostat siitä.
  • Koska joukkovelkakirjalainat ovat konservatiivisempi sijoitus kuin osakkeet - niillä on vähemmän kasvupotentiaalia ja vähemmän mahdollisuuksia arvon pudotukseen - sijoitustilillesi olisi nyt vaarallisempi verrattuna, kun loit eläkekannan ensimmäisen kerran.

Motivaatiokirjat

Jaa toinen 20 prosenttia ajasta kahden jäljellä olevan hankkeen välillä. Ei ole parempaa aikaa kuin nyt rakentaa yritystä ja ansaita rahaa verkossa. Oletetaan, että lainat 200 000 dollaria ja laitat omia 50 000 dollaria ostaaksesi kiinteistön 250 000 dollarilla. Hälytykset ja talousuutiset, tällä tavalla pystymme pitämään ryhmän ILMAISENA ja sinut jatkossakin liittymään VorteXziin tulevaisuudessa käydessäsi kauppaa. Tämä on itse asiassa yksi taloudellisista liikkeistä, joita ihmiset aliarvioivat.

Tämä kirja ei väitä opettavansa sitä, ja suurin osa kirjoista, jotka tekevät, on maila. Kehittyvät markkinat ja muut kansainväliset osakkeet tai ETF: t, jotka käyvät kauppaa alhaisilla arvoilla. Ja älä saa minua aloittamaan lasten syntymäpäivinä. Aina kun jokin aloittamasi yrityksistä epäonnistui, tunsin vain oloni huonoksi muutamaksi päiväksi, viikon kuluessa etsin yleensä jotain muuta työskenneltäväksi. Hänen kirjat (Dan Brownin ja John Grishamin tyyliset trillerit) ovat saaneet hyvän vastaanoton ja jopa voittaneet palkintoja, mutta hän on edelleen suhteellisen tuntematon fiktion kilpailumaailmassa. Jos sijoitat monipuoliseen salkkuun - ja tietysti olet!

Markkinoiden voittojen ja tappioiden ansiosta alkuperäinen omaisuuden allokointisi - kuinka jaoit rahasi erityyppisten osakkeiden ja joukkovelkakirjojen kesken - muuttuu ja lopulta pääsee eroon. Se on yksi hän jakaa vapaasti ja usein muiden kanssa. Matkan muille mantereille ja vietän aikaa luksushotelleissa, ja nuo kokemukset ovat elämäni parhaita aikoja. Paljastukset, se osoittaa kauden alkamishinnan, ylin, alimman ja lopun. Vai onko huomionne muihin asioihin? Usko tai älä, miljooniaksi tuleminen on tavoite, joka voidaan saavuttaa tänä vuonna. Vaikka jotkut ihmiset tuomitsevat sinut päätöksenteosta, muista vain, että kukaan varallisuuden luonut ei kulmattele tai tuomitse sinua negatiivisesti - he heittävät sinua selällesi ja sanovat jotain: ”Hienoa, voit tehdä sen ja muuten , sinun pitäisi!

Säästä Sijoittamiseen, älä Säästä Säästää.

Jos et aio olla rikas tai saada liian paljon rahaa, sinun ei tarvitse lukea enää. Voitko elää siitä kahden vuosikymmenen ajan? (9 miljoonaa) on vähän ainutlaatuinen: Tämä teollisuus on ollut kukoistava pari viime vuotta, kun asiakkaat etsivät edullisia ja laadukkaita ruokia ollessasi matkalla tai toimitettuna kotiinsa tai toimistoonsa. Viiden vuoden kuluttua sinulla on vähintään 10 dollaria, koska ansaitset 2 dollaria vuodessa. Tässä on yleiskatsaus kolmesta tapaa ansaita riittävästi tuloja vakavan varallisuuden kertymisen aloittamiseksi.

Sinulle on opetettu koko elämäsi söpöjä pieniä rahalainauksia, jotka ovat täydellisesti vääriä. Todellisuudessa nostoprosentti riippuu siitä, mikä tuottoprosentti salkkusi tuottaa. Näkymättömyys, mielenrauha on loistava tunnuslause säästölle. Sinusta ei tule miljonääriä yön yli. Ja tänään on tarjolla paljon työkaluja ja resursseja, joita ei ole koskaan ollut aiemmin. Metroon mennessä töihin työnsin lisää. Se on aihe, josta hänestä on tullut asiantuntija. Tällainen tasapainoinen salkku antaa sinulle mahdollisuuden nauttia eläkkeellesi sen sijaan, että ihmettelisi, kuinka sinulla on varaa siihen.

Toivon, että nämä vinkit ja videot ovat auttaneet sinua. Sinun täytyy laatia toimiva suunnitelma ja laittaa se paperille. ”Ja sana tuli lihaksi”. Jos voit kuitenkin nauttia tasapainoisesta elämästä ja samalla rikastua, miksi et tee niin? Porsche 911 oli aikaisemmin tarpeeksi hyvä, niin se ei ollut. Kaikenkokoiset organisaatiot tarvitsevat lahjakkaita kirjoittajia joko säveltää lehdistötiedotteita tai sisältöä, kuten blogiviestejä. Mutta älä unohda sitä tosiasiaa, että joudut olemaan myös vuorovaikutuksessa uuden työntekijän kanssa. Tämä pätee erityisesti, jos alat säästää myöhemmin elämässäsi ja sinun täytyy pelata kiinni.

Liiketoiminnan Konsultointi

Tutkittuaan erittäin varakkaita viiden vuoden ajan, kirjailija Thomas Corley huomasi, että 65 prosentilla tutkimistaan ​​itsensä tekemistä miljonääreistä oli kolme virtaa, 45 prosentilla oli neljä virtaa ja 29 prosentilla viisi tai enemmän. Yksi supertähtiinvestointi voi tehdä kaiken raskaan nostamisen. Olen 30-vuotias poikamies, joka työskentelee kotoa, enkä ole enää huolissani rahasta. Se on strategia, jonka mukaan sijoituslegenda Warren Buffett elää. (3) Mitään menetettävää. Sieltä tuloni sai toisen suuren hypyn jopa 120 000 dollariin + suuremman potentiaalisen bonuksen. Mutta kaikesta kielteisestä tiedotusvälineiden huomiosta, hallituksen haasteista ja tosiasiasta, että sinun odotetaan viettävän keskimäärin 25 000 dollaria omia rahaa tämän "uran" ylläpitämiseksi, MLM: t pystyivät silti hankkimaan yli 36 miljardia dollaria vuonna 2019 yksin. Mikä jättiläinen rahahukkaa!

Kehitä Kirjallinen Rahoitussuunnitelma.

Yritä jatkaa elämistä opiskelijan tavoin vuosia sen jälkeen kun olet löytänyt ensimmäisen kokopäiväisen työpaikkasi ja säästä! Se on reilu kohta, joka johtaa lisää hyviä uutisia: Myönnän, että asuntolainojen vastuullinen käyttö kiinteistöihin sijoittamiseen on vakaa strategia, ja pitkällä aikavälillä vaurautta voidaan rakentaa nopeammin tällä tavalla, mutta asuntolainan maksamisessa on uskomattoman mielenrauhaa. Ajan 13-vuotiasta autoa ja käytän suurimman osan ajasta t-paitoja, farkkuja ja baseball-lippia.

Kyllä, voit hallita sijoitussalkkuasi itse. Helppo pääsy tarkoittaa, että voit saada liian paljon tietoa liian monista lähteistä, mikä johtaa konflikteihin ja epäilyksiin. Jos ostat tavaroita joka päivä, sinun on askel taaksepäin ja ajateltava sitä. Totuus on, että sinulla voi olla Lambo ja et voi olla balleri. Kuinka monta niistä todella käytät? Ehkä kerää ystäviä ja pidä “leikata maksut” -juhlat? Hänen teoksensa, rikas isä, huono isä, New York Timesin bestselleri #1, paljastaa sen, mitä rikkaat opettavat lapsilleen rahaa, jota köyhät ja keskiluokka eivät. Älä viristä, koska et ole vielä miljonääri.

Ansaitse Enemmän Rahaa

Jotkut heistä haluat todennäköisesti tehdä samanaikaisesti, ja se on hienoa. Viimeisen 10 vuoden aikana olen keskimäärin 15 000 dollaria vuodessa. Muistatko yllä olevan kaavion, joka näyttää 500 dollarin kuukaudessa vaikutuksen? Grant, joka asuu nyt Chicagossa vaimonsa kanssa, esittelee blogissaan viestin, jonka hän teki viidelle askeleelle, jotka auttoivat häntä kääntämään 2 dollaria. Missä se auto on 25 vuodessa?

Tarvitseeko Henkilökohtaisen Rahoituksen Maailma Enemmän Politiikkaa?

Jos pitkä, mutta tyhjämatkainen tie miljonääreksi saamiseksi (toisin sanoen tutkinnon tekeminen ja säästäminen tutkijana sekä tasapainoisen ja kestävän sijoitussalkun rakentaminen 30-vuotiaillesi alkaen) ei houkuttele sinua, niin on olemassa muita luovampia tapoja tullessa saastaiseksi rikasksi lyhyemmässä ajassa. Jos olet vielä useita vuosia eläkkeelle siirtymisestä, keskity sijoittamiseen osakemarkkinoille, koska varastot yleensä ylittävät useimmat vaihtoehdot pitkällä matkalla, keskimäärin lähes 10%: n vuotuinen kasvu vuosikymmenien aikana. Otetaanpa sitä alaspäin, ihmiset. Kaikkien kolmen tekeminen takaa sen.

Rikastuminen Viisas Tapa

Minä teen, sinä, me kaikki teemme. Tietoon perustuvien virtuoosien on vietettävä useita vuosia jatkuvaan opiskeluun. Haluat luoda rutiineja ja ympäristön, joka tuo nämä arvot huomion kärkeen. Buffett teki ensimmäisen sijoituksensa 11-vuotiaana. Kun tiedät, mihin rahasi menee, niin hallitset tilannetta kokonaan. Olla “normaali” vaikka olisit taloudellisesti kykenevä tekemään paljon enemmän. Anna itsellesi syy ja motivaatio säästää myös.

Jos olet yrittäjätyyppi - tiedän että olen - muista työskennellä projekteissa, joista voit innostua! Kahden vuoden jälkeen NYC: ssä minut rekrytoitiin liittymään toiseen San Franciscossa toimivaan yritykseen. Se on vain 15 300 dollaria vuodessa. Kuinka voin ansaita rahaa? Jokainen tekee niistä. Minulla ei ole kaapelitelevisiota. Uskon, että pääset sinne nopeammin kuin sinne kului, koska minulla ei koskaan ollut ketään, joka osoittaisi minulle kuinka tulla miljonääreksi.

Haluaisin ehdottomasti estää sinua ansaitsemasta rahaa tällä tavalla. Joten jos olet valmis kasvattamaan varallisuutta, aloita menojen tunnistaminen ja optimointi. Ryhmäni ja minä tutkimme 10 000 miljoonia miljonäärejä - kaikkien aikojen kaikkien aikojen - selvittääksemme, mitä miljoonasta tulee.

Vähemmän Tavaraa = Enemmän Rahaa

Rahat ovat siellä. Tärkein syy välttää asioiden ostamista on, että ajattelen vain kuinka paljon aikaa ja energiaa ne kuluttavat minulta ja kuinka häiritseviä he ovat. Ainoa virhe olisi välttää kaikki kolme tekemällä normaalia työtä, ilman sivutoimisuutta ja tekemättä liiketoimintaa. Voit sijoittaa rahasi eri liiketoiminta-alueille. Se voi auttaa sinua saavuttamaan jommankumman (tai molemmat) niistä. Esimerkiksi, kun etsit elokuvaa, käytämme hakutietojasi ja sijaintiasi näyttämään lähelläsi olevia elokuvateattereita. Entä inspiraatiokerroin? Olemme nyt saaneet valmiiksi 100 miljonäärihaastattelua, suorittaneet heidän numeronsa/tilastot/esittelyt ja jakaneet parhaita oppeja.

Ensin kirous minua ja päivä, jolloin ostit tyhmä kirjani tai luet tämän artikkelin. Syy on yksinkertainen. Kaikella ansaitsemallasi rahalla on houkutusta olla käyttämättä kaikkia niitä. Ota säännölliset aikakatkaisut rentoutuaksesi ja pohtiaksesi tavoitteitasi ja esteitä, jotka sinua estävät saavuttamasta niitä. Voit ilmoittautua ilmaiseksi sähköpostikurssiksi, jonka avulla saat rikastuvaksi Internetissä ennen kuin tiedät sen.

Ennen Eläkkeelle Siirtymistä

Säästimme myös tonnin rahaa vuosien varrella tekemällä 95% kodinparannuksista itse (aviomieheni voi tehdä mitä tahansa, kun kyse on talohankkeista, ja olen melko kätevä itselleni). Se johtaa pettymykseen. Mutta hienoa The Millionare Fastlane -konseptien käsitteissä on, että voit testata joitain liikeideoita pitämällä päivätyötäsi. Vuosi toisensa jälkeen. 94 enemmän kuukaudessa. Mutta yksinkertaistamalla ympärilläsi olevaa omaisuutta, matkustamalla kevyesti elämän läpi ja viettämällä aikaa ja energiaa projekteihin, jotka kiinnostavat sinua (ja jotka usein tuottavat rahaa), voi olla uskomattoman tyydyttävää. Jotain on helpompaa saavuttaa, kun emme edes tajua tekemämme tekemistä. (2 miljoonaa), joka tarkensi polkuaan varallisuuteen omien sanojeni avulla:

Sijoitusrahasto on sijoitus pool, joka ostaa arvopapereita. Katsotaanpa sitä toisin. Kysyn tämän kysymyksen saadaksesi miljonäärit kertomaan tarinoitaan, jotka ovat usein täynnä ainutlaatuisia tarinoita ja arvokkaita opetuksia. Olen lukenut äskettäin kaksi aihetta koskevaa kirjaa, jos haluat mennä syvemmälle - käsi suuhun: