20+ Parasta Laillista Kotona Pitämistä äiti-työtä (ansaitse 20 Dollaria + / Tunti)

Halusimme myös työskennellä kotoa. Tarvitset myös hyviä kommunikointitaitoja, joten pidät asiakkaasi silmukassa, organisaatiotaidot ja mitä tekniset taidot ovat tarpeen tarjoamiesi tehtävien suorittamiseen. Anna oppimiskäyrä ja anna itsellesi aikaa tottua uuteen aikatauluun. Jos sinulla on lapsia tai tiedät, että etsit tapoja ansaita rahaa, meillä on myös artikkeleita siitä, kuinka lapset voivat ansaita rahaa ja online-työpaikkoja opiskelijoille. Robert ja Melissa jakaa nyt salaisuutensa muiden kanssa verkkokurssillaan, Flea Market Flipper Universityllä. Parasta on, että voit aloittaa sen niin halvalla kuin 2 dollaria. Haluan nyt käydä läpi muutamia tärkeimmistä tavoista, joilla äidit voivat ansaita rahaa verkossa. Freelance-web-suunnittelijat ovat kysyttyjä.

Varmista, että lisäät lastenhoitokortin kodin omistajan vakuutukseen, jos joku loukkaantuu, ja tarkista valtion säännökset siitä, kuinka monta lasta voi hoitaa ilman lupaa. Ja kuten aiemmin totesin, sen piti olla oikean rahan ”työ”. 6 miljoonaa käyttäjää ja 8. Saatat jopa löytää jotain mitä et ole koskaan ennen kuullut. Bestmark on yksi helpoimmista tavoista ansaita rahaa kotoa. Voit neuvoa asiakkaitasi toteutettavia toimenpiteitä ja tarjota rohkaisua matkan varrella. Vapaana oikolukijana voi odottaa ansaitsevan 40 000 dollaria tai enemmän vuodessa - ei paha, varsinkin kun englanninkielisen tutkinnon (tai minkään tutkinnon) edellytyksiä ei ole!

Harkitse sosiaalisen median johtajaksi tulemista.

Minulla on upea VA (virtuaaliassistentti), joka hallinnoi kumppaniohjelmaani e-kirjalleni ja huolehtii kirjanpidostani, ja toinen, joka vastaa kaikkiin sähköpostiosoitteihini ja auttaa minua pienissä poissa olevissa töissä, jotka eivät vain sovi tehtäväksi lista. Sinun on vain korjattava hakukoneiden tulosten virheet ja tehtävä niistä laadullisia, osuvia ja hyödyllisiä. Jotta voit ansaita siitä kunnollista rahaa, sinun on otettava paljon kuvia. ”Offline” -työt (kuten lastenhoito) antavat sinulle “turvallisen” vaihtoehdon työskennellä kotoa.

 • Gina pystyi korvaamaan korkean viisinumeroisen palkansa hieman yli 6 kuukaudessa freelance-kirjoittajana - vaikka hänellä oli kokopäiväinen työ ja lapset.
 • Tämä tehdään pääasiassa saadakseen selville kuinka verkkosivun käytettävyys on ja kuinka hyvin käyttäjät voivat selata verkkosivustoa.
 • Voit ansaita rahaa verkossa sisällöntuottajana.
 • Voit ansaita potkuja myös verkkoostoksista.
 • Yhä useammat äidit ovat kääntymässä sivutoimiin tapakseen ansaita ylimääräistä rahaa, jota voit tehdä lasten ympärillä ja hankkia jotain myös itsellesi.
 • Useimmissa kotitehtävistä tekemistäni artikkeleissa ei tarkkailtu mainostamia yrityksiä, ilmoitettu kuinka paljon voit ansaita, vaadittava pätevyys, miten päästä alkuun tai voisitko tehdä sen kotona lasten kanssa... ja siksi aloitin tämän blogin.
 • Jos noudatetaan, kirjoitetut periaatteet johtavat taloudelliseen turvallisuuteen.

Kotoa Työskenteleminen Ja Työ- Ja Perhe-elämän Tasapainon Hallinta

Olen palkannut aiemmin muutaman virtuaaliassistentin, ja se on hieno tilaisuus työskennellä kotoa kiireisille äideille. Molemmissa tapauksissa markkinointistrategia on avain menestykseesi. Olet loistava vanhempi ja upea omaishoitaja, joten jos tämä on jotain, jonka luulet saavasi nauttivan yrittämisestä, miksi et saisi siitä palkkaa? Nämä ovat palveluita, jotka vaativat ihmisen vuorovaikutusta. Tämä ansaitsee rahaa etenkin vanhemmilta, jotka joutuvat viettämään jonkin aikaa poissa vauvoistaan. Tähän sisältyy kirjoitusvirheitä samoin kuin kieliopillisia virheitä. Ansaitset Swagbucks katselusta (pisteitä, jotka voidaan lunastaa lahjakorteille tai Paypalille).

 • Hän aloitti kysymällä erittäin alhaisen hinnan kukkaroista ja tarjous nosti hinnan huomattavasti korkeammalle kuin hän odotti.
 • Viikkomaksu Kuinka aloitan?
 • Voit opettaa mitä haluat… tietokoneohjelmoinnista ja Photoshop-temppuista mobiilisovellusten luomiseen ja asiantuntijavalokuvaukseen!
 • Lisätietoja siitä, miten sinusta tulee matkatoimisto kotona.

äiti-työpaikat Kotona

En myöskään ansainnut paljon rahaa ensimmäisenä vuoteni, olen noin 15 kuukautta ja näen vihdoin mukavat tulot. Oman blogin perustaminen on helppoa, kivutonta ja vie vähemmän kuin 20 minuuttia. Kun olet löytänyt oikean ostajan, valitset miten haluat maksaa, lataat ilmaisen postitustarran ja lähetät kirjojasi! Yritin vaikka pitää työtäni ja äitini velvollisuuksiani, mutta ennemmin kuin myöhemmin oli selvää, etten pysty pitämään urani mukana ja koskaan niin vaativaa ÄÄNITOIMETTA samanaikaisesti.

 • 23 tunnissa, joista 10% terveysvalmentajaista ansaitsee vähintään 100 000 dollaria.
 • Jollei menestyminen on saavutusta, se auttoi minua olemaan tilanteessa, jossa voin viedä menestyksen omiin käsiini.
 • Esimerkiksi jotkut sivustot voivat maksaa hyvin vähän sisällöstä, korkeintaan 50 dollaria per artikkeli, kun taas monet yritykset maksavat satoja dollareita sisällöstä.
 • Jos sinulla on vanhoja vaatteita, jotka lapsesi ovat kasvaneet, sinun ei tarvitse pitää niitä, kun he vain vievät lisätilaa.
 • Vähittäiskaupan työpaikat ovat loistava tapa ansaita ylimääräistä rahaa kotona pysymiseen.

Aloita Eteeristen öljyjen Liiketoiminta

Muista, että pieni työ voi tuntua monumentaaliselta, kun myös sinun on pidettävä pieniäsi terveinä ja onnellisina koko päivän ajan. Monet SAHD: t, joiden kanssa olen puhunut, harkitsevat startup-yrityksiä tieltä nopeaan paloon. Inspiroiva freelance-kirjoitusmenestystarina on Gina Horkey's of Horkey Handbook. Yleinen idea olisi noin 47 dollaria tunnissa, jos kohdistat pienituloisiin asiakkaisiin tai 297 dollaria tunnissa korkeampituloisille asiakkaille. Vielä parempi, Facebook voi kohdistaa käyttäjiin mainoksia, jotka koskevat tiettyä maantieteellistä aluetta, ikäryhmää, sukupuolta ja kiinnostuksen kohteita. Olemme edelleen erittäin herkkiä hiilijalanjälkeä koskevalle kysymyksellemme ja etsimme jatkuvasti tapoja vähentää sitä. Laskenin 50 dollarista 250 dollariin artikkelia kohden ja nyt tiedän, että voin veloittaa paljon enemmän kuin kirjoituskokemuksellani.

Kuinka Loin Täydellisen (ja Hyvin Maksaa) Laillisen Kotona Pitämiseni äidin Työpaikan - Ja Kuinka Sinäkin Voit

Muista myös, että tietojen syöttäminen ei voi antaa sinulle kokopäiväisiä tuloja, mutta voi olla erinomainen ylimääräinen tulot. En ole koskaan yksi niistä "jäädä kotiin, äiti ansaitsee kuusi lukua" -bloggaajiin, mutta minun ei tarvitse olla. Ei vain, uskon, että kokemus on hyvä lapsilleni. Tietosuoja-asetukset, ensinnäkin kaupankäyntistrategiat eivät todellakaan auta sinua tulemaan hyväksi kauppiaalle. Rakastamme tätä matkaa, jota olemme matkalla, ja toivotamme teidät tervetulleeksi mukaan seikkailumme. Yritykset joko maksavat sinulle projektin perusteella tai äänen minuutilla. Tämä tulee olemaan tuottoisinta, jos asut turistialueella, ja sinun on investoitava vähän etukäteen (esimerkiksi jos sinulla on yksi rattaat vuokrataksesi, liiketoiminta ei ehkä ole menestyvää).

Näin se toimii: Katso, kuinka tämä äiti ansaitsee 6000 dollaria kuukaudessa Affiliate Markkinoinnista! Usein verkkosivustot, joissa on pieni joukko ihmisiä joukkueessaan, palkkaavat ulkopuolisia tekemään tämän heidän puolestaan. Vaikka tämä on vain sivukeikka, se voi olla erittäin joustava ja saat palkinnon projekteistasi. Haluan sinun tietävän, että sinulle on vaihtoehtoja.

Asenna Amazon Giveaway

Jos jotkut ovat antiikkia tai keräilyesineitä, varmista, että saat ne arvioitavaksi. Jos et vielä ole, käytä Ibotta-, Ebates- ja Swagbucks -sovelluksia saadaksesi rahaa takaisin kaikille ostosmatkoillesi. Parempi kuin ei mitään, eikö niin? Blogger-hinnat vaihtelevat dramaattisesti kokemustasosta, verkkosivustosta ja tyylilajista riippuen. Toiseksi minulla on tunne, että täällä lukijoillani saattaa olla paljon arvokkaita ja hyödyllisiä vinkkejä kommenttiosioon lisäämistä varten. Yllättäen blogeja on melko helppo aloittaa.

Affiliate Marketing/Blogging

Vain siksi, että Haluat tulla kotona työskenteleväksi äidiksi, se ei tarkoita, että kaikki valitsevat reitin! Rakastatko sinun ottaa kuvia jopa puhelimellasi? Niistä vuokrausliiketoimintamme on helpoin liiketoiminta, jonka olen koskaan aloittanut. Olin silti melko varma, että pystyin selvittämään sen. Jos pystyt tuomaan mielenkiintoisia ja myytäviä tuotteita ulkomailta, hankkimaan niitä paikallisesti tai valmistamaan niitä itse, sinun kannattaa ehkä harkita oman verkkokaupan perustamista. Jos ei, etsi verkkoja, jotka mainostavat toimialallesi sopivia työpaikkoja. Ohjelmiinsa ilmoittautuneiden on ostettava tilauksessa olevia tuotteita ja toimitettava ne nimetylle osoitteelle.

Logon piirtäminen tietokoneelle vie vain noin 30 minuuttia, jos olet oppinut pienen graafisen suunnittelun ja jos olet hyvä, voit voittaa kilpailut melko säännöllisesti. Et varmasti saa rikkaita eJurorina toimimista, mutta vain yksi tapaus viikossa maksaa todennäköisesti Internet-yhteytesi. Et koskaan tiedä mihin pystyt, jos et koskaan yritä. Kun tehdään oikein, vaihtokaupasta tulee hyvä kokemus sinulle ja myyjälle. Viime vuonna vaimoni ja minä perustimme oman yrityksen, joka sijaitsee Lake Districtissä, Iso-Britanniassa. Aloin lisätä resursseja äideille, jotka haluavat työskennellä kotoa, vapaaresurssikirjastossani. Aivan ensimmäinen tehtävä on ymmärtää osaamisalue jasi sitten etsiä työt, jotka sopivat ajoillesi ja palkkaasteikolle parhaiten.

Jos löydät muita mysteerikauppayrityksiä, joita ei ole lueteltu alla, ÄLÄ KOSKAAN maksa mysteerikauppayhtiötä rekisteröimään tai maksamaan nähdäksesi heidän ostoslistan! Valitse maksu projektikohtaisesti. Tutustu joihinkin Amazon FBA -artikkeleihin tai Youtube-videoihin saadaksesi neuvoja ammattilaisilta, kuinka he tekevät sen. Se auttaa ymmärtämään, kuinka voit lähettää julkaisupalveluille, kuten Wordpress. Olen täällä tarjotakseni sinulle 50 suosittua ideani, kuinka voit muuttaa elämääsi ja ansaita rahaa kotoa.

 • Kun olet valmis, se antaa sinulle erityisen linkin.
 • Minulla on kolme pientä, molemmat 20 kuukautta erillään toisistaan.
 • Anna kotisi yksityisiä lukukursseja ja käytä SAT-tietosi.
 • Jos sinulla on 401 kk ja et ole varma siitä, että sinulla on oikeat rahastot, harkitse Blooomin kaltaista robo-neuvonantajaa, joka optimoi rahasi vastaamaan eläketavoitteitasi.
 • Tuotteiden luettelointi on ilmaista, joten siitä ei aiheudu lisäkustannuksia.

Pysy Kotona äitityöt, Jotka äidit Tekevät Tänään

Sinun ei myöskään tarvitse tehdä ja myydä fyysistä tuotetta. Jos olet kiinnostunut tulemaan VA: ksi, tutustu tähän hirviöoppaaseen, josta tulee virtuaaliassistentti. Lisäksi runsaasti ilmaisia ​​resursseja yritystoiminnan aloittamiseksi, verkoston rakentamiseksi ja työpaikkojen löytämiseksi antaa sinulle mahdollisuuden oppia taitoja, jotka lisäävät uraasi. Ajat omalla autollasi, asetat omat työaikasi ja ansaitset 35 dollaria tunnissa. Vain muutamalla tunnilla työtä Julie teki yli 5000 dollaria myyviä tulosteita Etsyssä. Bloggaaminen on hieno tapa ansaita rahaa kotona oleville äideille, jotka rakastavat kirjoittamista ja tutkimusta.

ILMAISEN postinumeron lisäksi on tonnia päivittäisiä ilmaisia ​​arpajaisverkkosivuja. On vaihtoehto, joka toimii monille ihmisille, ja se on kyselyjä. Saadaksesi palkan korkeammalle puolelle, tarvitset vaaditun taitojoukon, jonka voi helposti hankkia tekemällä oikean koulutuksen. Jotkut suosikki ja legit mystery shopping -yrityksistä ovat:

Kuinka Ansaita Rahaa Kotona Pysyvä äiti - 50 Ideaa

Milloin opit vaihtokauppaa markkinoilla? Sinun tarvitsee vain skannata jääkaappituotteidesi viivakoodit ja lähettää se heille. Olen liiketoiminnassa itselleni, mutta en itse, mikä tekee siitä hieman vähemmän pelottavan kuin alusta tyhjästä. Jos tiedät äitejä tai tulevia äidejä, jotka saattavat pitää tästä artikkelista, olisin todella kiitollinen, jos lähetit sen heille sähköpostitse. Vapaa-ajallasi voit tarkistaa paikallisista toimistoista, jotka etsivät siivouspalveluita. Voit saada tilauksen jopa 30% alennuksella tarjouskoodilla AFFILPROMO. Mistä oppia lisää:

Käynnistä verkkosivusto, mainosta, hanki asiakkaita, kävele koiria. Jos esimerkiksi tiedät paljon vaunuista, sinun kannattaa aloittaa vaunujen tarkistussivusto, jossa tarkastellaan kaikkia vapautuvia vaunuja ja tarkistetaan ne yleisten ominaisuuksien, kuten: Rahan ansaitseminen näistä tuotteista riippuu niistä annetusta arvosta. Sinulla on niitä Amazon-faneja, jotka ostavat vain Amazonista. Ja en ollut siitä poikkeus! Jos näin on, voi olla sen arvoista maksaa matka henkilölle, joka tekee heistä paremman kaupan ja suuremman valinnan.

Lunasta pisteesi lahjakortteihin, matkamatkoihin ja muuhun yli 75 parhaalta vähittäiskaupan, ravintolan ja matkakumppanilta. Verkkokaupan pitäminen voi olla iso tehtävä, joka vaatii usein vähintään yhtä paljon vaivaa kuin tiili- ja laastin perustaminen, mutta monet katsovat, että se on sen arvoista. Voit auttaa muita tekemään päivittäistavaroiden ostoksia ja saada palkan ponnisteluistasi. Parempi tapa rahoittaa matkasi on yrittää matkustaa halvalla tai ilmaisella.

Kuinka Säästää Rahaa Talolle

Kun löydät yrityksen, joka tarjoaa sinulle eniten rahaa kirjoihisi, täytät joitain tietoja Lähetä teos pois ja saat maksun! Lahjoin plasman yliopistossa ja jos päätät mennä tällä reitillä, tiedä, että joudut todennäköisesti joihinkin luonnosteltuihin hahmoihin plasmaluovutuskeskuksissa. Aloitin kirjanmuokkausyrityksen nimeltä Keep Calm Write On ja sain auttaa kaikkia ensimmäisten kirjoittajien ja New York Timesin myydyimpien kirjoittajien välillä parantamaan kirjojaan tekemällä kirjoittamisesta selkeämmän, tiiviimmän ja johdonmukaisemman. Jokainen, jolla on pesukone, kuivausrumpu ja rauta, voi tehdä tämän. Aloitin tämän artikkelin sen jälkeen, kun olen innoittanut siitä suuresta määrästä äitejä, jotka lähettävät minulle sähköpostia ja tilaavat luetteloni ja haluavat tietää, kuinka he voivat perustaa, kehittää ja kasvattaa online-yritystä tai kannattavaa blogia. Huomaa, että ymmärrän todella, kuinka vakava on SAHM. Käytä kaikkia näitä tekijöitä auttaaksesi selvittämään haluamasi työn tyyppi.

Oletko Valmis Vakuuttamaan Eläkkeesi?

Opimme hallitsemaan kestävän liiketoiminnan johtamisen haasteita. Joten olen etsinyt satoja tapoja työskennellä kotona ja keksin 50 laillista tapaa ansaita rahaa kotoa. Hän ei vain ansaitse rahaa, vaan hän saa myös tapaamaan ja keskustelemaan ystäviensä kanssa päivittäin. Olen luonut ilmaisen 7 päivän sähköpostisarjan, jonka avulla voit rakentaa kannattavaa blogia. Verkko muotityylistinä voit työskennellä etäkotiin kotoa. Uudet tai päivitetyt verkkosivustojen omistajat maksavat sinulle korvauksen verkkosivustojen testaamisesta. Pelin kaksi suurta pelaajaa ovat Amazon ja eBay, ja miljoonien käyttäjien ikkunoiden ostoksilla verkossa on ehdottomasti kunnollisia mahdollisuuksia ansaita rahaa.

Tässä on joitain suosituimpia huijauksia kuinka ansaita rahaa kotona pysyvän äidinä. Olemme vakuuttuneita siitä, että emme koskaan kirjoita sisältöä, johon mainostaja vaikuttaa tai jonka emme maksa. Kiitos Penny Hoarderille jokaisesta tämän viestin inspiraatiosta. Asiakirjojen, videoiden ja jopa tekstityksen kääntäminen voi olla hieno tapa ansaita rahaa verkossa oleville kaksikielisille. Kuten muutkin mahdollisuudet, sinun on tehtävä oma aikataulu.

Voit myös asettaa räätälöityjä hintoja ansaitaksesi enemmän suosittujen matkakausien aikana! Pidämme perheelementistä ja Henryn intohimosta ruokaan, teeseen ja elämänlaatuun. Koska tämä on usein työtä, joka ei vaadi päiväaikoja, se on loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat joustavan työajan työskennellä perhe-elämänsä ympärillä. Ennen blogin kirjoittamista tuli ensisijaiseksi tulolähteeksi, tarkkailin lapsia, joiden vanhempien oli poistuttava töistä aikaisin ja saapui kotiin myöhään ja kaipaisivat lastensa poistumista/poistumista koulusta.

40 560 Dollaria Yhdellä Kuukaudella

Onko sinulla mitään mahdollisuuksia lisätä luetteloon? Vuokrauspalvelut, kuten RelayRides, ovat hyödyllisiä auttamaan sinua vuokraamaan autosi muutaman päivän tai viikon. Lisätietoja freelance-kirjoittajaksi tulemisesta täältä! Jos sinulla on Amazon-tili ja Kindle tai Kindle-sovellus, napsauta tätä ja omista kirja. Jokainen on erilainen - yhden henkilön kaatuminen on toisen henkilön ominaisuus - tämä ero sallii monimuotoisuuden liiketoiminta-alueella. Se ei koskaan saanut minusta tuntemaan kadotukseni mielestäni tai hukkumaan lapsiin koko päivän. Aloitatko blogin tai tuotesivuston tai muun muun online-liiketoiminnan, sinun on varmistettava, että kyseessä on jotain rakastamaasi.

Se ei ole kaikille. Tiedä, että ansaitseminen vie aikaa, ja että sinä et saa paljon kävijöitä muutaman ensimmäisen kuukauden (tai vuoden) aikana. Jessica TheSellingFamilystä. Palkka ei ole mahtava, 3–5 dollaria jokaisesta. Ohjelmisto logon valmistamiseksi. Lisäksi Opinion Outpost toimittaa yleisölle anonyymit tutkimukset, jotka ovat suuria yrityksiä ja tuotemerkkejä, jotka ovat nimettömiä. Ne hyödyntävät tietoja sitten tuotekehityksen, markkinoinnin ja muiden ulospäin suuntautuvien aloitteiden mukauttamiseen. Valtavissa ja luotettavissa sivustoissa, kuten Upwork, on tuhansia työnantajia, jotka haluavat palkata kaikenlaisia ​​tehtäviä, joissa voit kirjoittaa tai muokata mitä tahansa tekniikasta yritystoimintaartikkeleihin.

Osallistu Online-fokusryhmään

Se ei ole aina pakollista, mutta sellaisen tunteminen auttaa sinua saamaan uskottavuuden työskentelevien asiakkaidesi kanssa ja jopa auttaa ansaitsemaan enemmän kuin normaali rahan määrä. Pisteiden lukumäärä riippuu tutkimuksesta. Oletko kotona äiti, jolla on englantilainen tutkinto, tai kaveri, joka luonnollisesti löytää virheitä kirjoitetussa tekstissä? Jokainen kysely on arvoinen määrätty pistemäärä, joka voidaan lunastaa lahjakortteihin paikoissa, kuten Amazon, tai suoraan käteisellä PayPalin kautta. Tiedän mitä kaikki te ajattelette! Olen rekisteröitynyt melkein kaikkiin kaupungini paneeliin. Mysteeriostajat ovat itsenäisiä urakoitsijoita, jotka "ostajina" maksoivat käydä paikallisissa tuotemerkeissä säännöllisenä asiakkaana ja kertoa kokemuksensa eri puolista markkinatutkimusta varten.

Joten kotinäiti-teoksena olen tehnyt huomattavan osan sivutoiminnoista ansaitaksesi ylimääräistä rahaa, ja koko matkan ajan olen löytänyt upeita sivukeikkoja ja löysin keikkoja, jotka olivat ajanhukkaa. Paras puhelinsalaisuuksien ostaminen on, että vaikka sinulla olisi meluisa talo lasten takia, se on kunnossa. Haluatko katsella videoita vapaa-ajallasi? Minulla oli joitain läpimurtoja budjetoinnissa, aterian suunnittelussa ja elämäntaidoni kehittämisessä, joten arvelin, että jakaminen muiden kanssa olisi hyvä lähtökohta ja hei, voisin ehkä jopa ansaita ylimääräistä rahaa bloggaamiseen, kun olen siinä ! Tiesin, että tämä oli tilaisuutesi luoda elämäntapa joustavammin, jotta voisin olla siellä perhettäni ja tukea meitä myös taloudellisesti. Digitaalisia tuotteita voi olla kirjoja, kursseja, tulostettavia ja paljon muuta. Ei yksinkertaisesti ole aikaa laittaa päämme hiekkaan. Pepperstone uk, olemme keskustelleet tarkistusosan lisäämisestä jokaiselle välittäjäsivullemme, mutta tutkittaessa muita forex-sivustoja trendi on selvä:. On hienoa saada suuri kauppa, mutta ihanteellisessa tilanteessa molemmat osapuolet ovat onnellinen:

Tässä on esimerkkejä viesteistä, jotka olen kirjoittanut muille verkkosivustoille muokkaamisesta ja Amazonin kirjoitussivuista.

Maksan henkilökohtaisesti noin 30 dollaria per artikkeli, kun ihmiset kirjoittavat yhdessä blogissani. Mukava osa freelance-graafisena suunnittelijana on se, että voit ottaa niin paljon tai vähän kuin haluat ja luoda! Kirjanpitäjäksi tulemisella on useita etuja, kuten alhaiset käynnistyskustannukset, suuri voitto ja kyky työskennellä etäyhteydessä. Niin kutsuttu "keikkatalous" antaa äideille mahdollisuuden luoda uusi tulovirta joustavalla, online-työllä.

Ota Mukaan

Jos sinulla on jo blogi jostakin kiinnostavasta, muuta se rahamieheksi. Yksi suurimmista ongelmista lasten kanssa matkustamisessa on turvaistuimen/lastenrattaasi/leikkikehäsi vieminen lentokentälle, lentokoneeseen, ohjaamoon… tiedät. Jos sinut valitaan yhdeksi heidän kyselystään, sinun tarvitsee vain vastata kysymyksiin videolla ja ladata video heidän alustalleen. Kuka tahansa, jolla on pääsy puhelimeen (esim. )Lisää ideoita - tutustu tähän luetteloon kotiyrityksiä ja tämä tyhjentävä luettelo tavoista ansaita rahaa verkossa. Sinun ei tarvitse olla asiantuntija, vaikka sinulla tulisi olla hyvä ymmärrys aiheesta. On paljon enemmän bloggaajia, jotka ansaitsevat terveellisiä tuloja blogeistaan.

Sivusto saa myös suuren määrän kävijöitä, joten niille, joilla on kyky luoda kauniita asioita, voi olla hyvää hyötyä osallistumisesta. Terveysneuvonta on muuttumassa valtavaksi toimialaksi, koska niin monet ihmiset haluavat olla kunnossa ja terveellisiä, mutta eivät ole varmoja mistä aloittaa. Paikat verkossa, joista voit löytää virtuaaliassistenttityön, ovat: Siellä on joitain erittäin kalliita ohjelmia, mutta hyvä, edullisempi kurssi on Life Coaching Certificate Course - vaikka varmista, että teet ensin tutkimuksen varmistaaksesi, että valitset kurssin tai ohjelman, joka sopii urasi tarpeisiin. Moto s kağıthane, tämä voi olla turhauttavaa molemmille, koska meillä on hyvin erilaisia ​​kaupankäyntityylejä. Tee haku Craigslistissa ja löydät varmasti työpaikan, josta voit helposti ansaita rahaa vapaa-ajallasi.

Ainakin kolme kertaa viikossa saan sähköposteja ihmisiltä, ​​jotka kysyvät minulta, miten he voivat ansaita rahaa blogiinsä tai verkkosivuilleen. Niille, jotka etsivät työtä, joka antaa heille vapauden työskennellä kotoaan sekä säännöllisen tulotason vakauden, on syytä tutkia olevansa virtuaaliassistentti. Voit työskennellä etähallinnassa sellaisten suurten yritysten sosiaalisen median hallinnassa, jotka eivät tunne alustoja. Julkisin sen heti vauvani eräpäivänä, kun olin 40 viikkoa raskaana vauvan #2 kanssa! Mitä aiot tehdä saadaksesi ne sivustoosi?

 • Tunsin täysin jumissa.
 • Internet toimii sisällöllä, ja jonkun on kirjoitettava kaikki, mitä olet lukenut verkossa.
 • Käynnistyksen epävarmuudesta johtuen ei vain ole tapahtumien määrää tai loputonta määrää tehtäviä.
 • Olin yllättynyt kuullessani niin monelta kotona pysymisen äidiltä, ​​jotka halusivat ansaita rahaa ja työskennellä kotona.
 • Mahdollisuudet joustavaan freelance-työhön tai itsenäiseen työhön laajentuvat useimmilla talouden aloilla.
 • Sinulla on tämä, tyttö!
 • Lakilliset transkriptiohenkilöt voivat ansaita noin 60 000 dollaria.

Akateeminen Kirjoittaminen

Keskimääräinen palkka terveysvalmentajalta on 20 dollaria. Myyminen Amazonilla on laillinen tapa ansaita paljon rahaa, eikä se poistu pian. Mitkä ovat kiinteistöihin sijoittamisen taloudelliset hyödyt? Sinun on hankittava todistus valtiostasi, mutta voit tehdä suuria dollareita lastenhoidosta samalla kun viettää päivän myös lasten kanssa. Onko tämä verkkosivusto sopiva yleisölle? Koska nykyinen maailmanlaajuinen työttömyysaste ei osoita parantumista, ja elinkustannukset hiipivät joka puolella, ihmiset etsivät kaikkia mahdollisuuksiaan tuottaa tuloja Internetissä.

Koska minulle on niin tärkeää, että tiedät, että se on paljon, paljon, PALJON enemmän kuin vain äidit valittavat aviomiehistään ja elämästään. Ensinnäkin sinun on päätettävä, millaista tuotetta myydä. # 2 - luottokorttiihin liittymisbonukset, ansaitset Swagbucks jokaisesta suoritetusta tehtävästä, josta voit muuttaa PayPalin lahjakortin. Kuinka se toimii, kirjaudut makselliseen tutkimussivustoon, jolloin sinulle ilmoitetaan sähköpostitse, kun kysely on saatavana.

Tule Facebook Marketplace -myyjäksi

Äidit, joilla ei ole paljon aikaa, jossa he voivat istua alas ja lyödä joukon töitä tuntikausia. Sosiaalisen median johtajan tehtävänä on varmistaa, että brändeillä on ajantasainen sosiaalinen media, joka kiinnostaa faneja ja kuluttajia. Jos kyllä, miksi et taita tehdä ylimääräistä rahaa.

Suoritan nyt kolme blogia (tämä sisältyy hintaan) ja teen 7–15 000 dollaria kuukaudessa kaikista sivustoistani. Vaikka tämä ei ole luonnostaan ​​huono, se voi tarkoittaa, että et saa paras mahdollinen tarjous. Asenna myyjäsivu ja luo lista eBayssa. Haasta sitten vanhat löytösi (kokeile ostoksia paikallisilla kirpputoreilla) voittoa varten.

Valokuvaustaitojen kehittäminen vie kauan, kun aloitat, mutta se voi olla hieno työ kotona oleville äideille, jos valitset genren huolellisesti. Ne, jotka ovat kiinnostuneita kampaamisesta läpi esineiden nähdäkseen, tuottaisiko ne hyvää voittoa. BestMark, Sinclair-asiakasmallit, MarketForce, Intelli-Shop ja Confero (Huomaa: )

BestMark: 125 dollaria/kuukausi

Tämä viesti voi sisältää tytäryhtiölinkkejä. Holly tekee kuuden luvun freelance-kirjoitusurallaan; 225 000 dollaria vuodessa ollakseen tarkka. Molemmilla palveluilla on joitain vaatimuksia ajoneuvollesi. Sinun täytyy vain sukeltaa sisään. Rakastatko ihmisten auttamista elämään parhainta elämäänsä? Vindale Researchin, Ipsos I-Say, Neilsen Consumer Panel ja SurveyJunkie kaltaiset verkkosivut ovat joitain hallitsevimmista nimistä. En ole tekninen nero.

Maksaa Kirjoittaa Sisältöä Verkkosivustoille

Jatka lukemista oppiaksesi näistä mahtavista ideoista jäädä kotiin äideille ansaita rahaa. Jotta voisit olla skopisti, sinulla on oltava hyvä kielioppi ja englannin kielen hallitseminen sen lisäksi, että sinulla on asianmukainen koulutus tähän tehtävään. Ensimmäinen online-liiketoimintamalli, josta haluan puhua, on tuotekatsaussivustot ja blogit. Oikolukijat ovat pakollisia kirjoille, aikakauslehdille, verkkosivustoille ja monille muille projekteille, joten he ovat aina kysyttyjä. Keskustelumme alkoi siitä, kuinka rahankäyttö itselleen tuntui ennen ja jälkeen hänen poistumisen työpaikastaan.