Seuraa Tätä Yksinkertaista Kaaviota Tullaksesi Miljonääreksi

Jos työsuunnitelmasi on 401 (k) tai 403 (b), ja työnantaja vastaa enintään 6% palkasta, sinun tulee maksaa vähintään 6% ennakkomaksutuloistasi suunnitelmaan. En todellakaan korosta tätä liikaa, koska en usko, että minulla ei koskaan olisi ”lopputavoitetta” - yritän vain parhaaniani parantaa taitojani ja nauttia elämästä. Paina CALCULATE ja näet kuinka monta vuotta kestää, ennen kuin tilisi saavuttaa miljoona dollaria. Voitko elää siitä kahden vuosikymmenen ajan? Koska sijoitusten tuottoa tulevaisuudessa on erittäin vaikea määrittää, paras neuvo on säästää niin paljon kuin voit joka kuukausi.

Lähes kaikki meistä kuvittelevat jännittävää rikastua jonakin päivänä.

Ja muista, että ajat lentää, kun pidät hauskaa, mutta rahasi ei pitäisi koskaan olla hauskaa - sen pitäisi olla kovaa työssä aina. Esimerkiksi listattujen asuntojen ja muun omaisuuden myyntiin voi kulua mistä tahansa viikosta yli vuoteen, ja korkeat primekorot vaikeuttavat yleensä myyntiä. (4%: n keskimääräinen inflaatio yli 40 vuoden aikana).

 • Sinun pitäisi alkaa sijoittaa osa palkkassasi riippumatta siitä, kuinka paljon rahaa ansaitset.
 • Tuplaa heistä ja katso, kuinka kova työsi kannattaa.
 • Käytän tätä ilmaista resurssia hauskin tapa ansaita vähän ylimääräistä rahaa.
 • Älä koskaan maksa täydellistä hintaa mistään.
 • Jos aloitat tyhjästä säästöillä, sinun täytyy säästää 2200 dollaria kuukaudessa, jotta sinusta tulee miljonääri helmikuuhun 2038 mennessä.
 • Eräänä päivänä hän lähetti minulle linkin artikkeliin, jonka nimi on 8 tapaa tehdä miljoona dollaria.
 • Ansaitse rahaa, ellet ole syntynyt rikkaudeksi, perinyt vaurautta tai lyömällä sitä rikkaana arpajaisissa.

Löydä Sinulle Oikea Taloudellinen Neuvonantaja

Jos kuitenkin odotat 40-vuotiaana, sinun on ehkä jouduttava varaamaan yli 1200 dollaria, ja joudut ehkä joutumaan eläkkeelle vähän myöhemmin saavuttaaksesi nämä seitsemän numeroa. Voit myös katsoa näitä uskomattomia passiivisia tuloideoita, jotka voivat auttaa ansaitsemaan rahaa työskennellessäsi kokopäiväisesti! Entä jos sijoitat enemmän tai saat paremman tuoton? Vuonna 2019 voit laittaa pois jopa 56 000 dollaria SEP IRA -tilillesi ja jopa 13 000 dollaria yksinkertaisella IRA: lla. Tämä oli mahtavaa, koska pystyin ansaitsemaan ylimääräisen 3000 dollaria + kuukaudessa tekemällä satunnaisimpia ja hauskempia juttuja! Osallistuminen työnantajan eläkesuunnitelmaan on välttämätöntä. Mitä aikaisemmin aloitat sijoittamisen, sitä vähemmän sinun on investoitava.

Kuten odottaisit, tarinat ovat yhtä moninaisia ​​kuin ihmiset, joita ne korostavat. Ja huomaa, että historiallisesti 8%: n todellista tuottoa on vaikea ylläpitää - tämä laskin on monella tavalla kunnianhimoinen. Ansaitse rahaa paypalille liittymällä affiliate markkinoijaksi, tee transkriptio. Nyt on aika aloittaa vakavaksi tekeminen - älykkäästi käyttäessäsi ylimääräistä käteistä on se, mikä erottaa keskimääräisen joen ja miljoonan. Toisin sanoen, sinä hallitset tulevaisuuttasi. Se on mahdollista saada miljoonaan dollariin vain 15 vuodessa, mutta se vie jonkin verran työtä - joudut haarukoimaan yli 3 200 dollaria kuukaudessa, jotta 65 miljoonan täyttämiseen mennessä kokonaismäärä olisi 1 001 164 dollaria.

Nancy alkaa sijoittaa 10 dollaria päivässä 18-vuotiaana. Oletetaan myös, että investointisi kasvavat pitkän matkan aikana keskimäärin 7 prosenttia vuodessa. Jos oletetaan 7%: n vuotuinen tuottoaste, tässä sinun täytyy säästää joka kuukausi eri ikävuodesta alkaen: Pysy nöyränä huolimatta omaisuuden keräämisestä.

 • Kuten useimmat ihmiset, olenkin juuttunut ajattelutapaan, että rahan säästäminen 9–5-työpaikalla oli ainoa tapa saavuttaa taloudellinen riippumattomuus.
 • Parina pystyimme säästämään yli viisi lukua vuodessa vain keittämällä herkullisia aterioita kotona ja suunnittelemalla niitä useammin!
 • Jos olet samassa tilanteessa kuin minä, nopein tapa saada miljoona dollaria on ansaita enemmän ja kuluttaa vähemmän, koska nämä ovat kaksi hallitsijaa.
 • Aivan kuten jokainen kalori ei ole sama, lähestymistapa jokaisen taloudellisen tavoitteen saavuttamiseen ei ole sama.

Lisää Artikkeleita, Joita Rakastat

Mitä muita reittejä voit käyttää tullaksesi miljonääreksi? Voit maksaa itsellesi ensin osallistumalla eläkesäästötiliin ja sijoitussalkkuun tai tavanomaiseen säästötilille pankissa. Kun aloitin aloittamisen, tuskin tuskin tiesin, kuinka WordPress toimi, puhumattakaan siitä, miten ansaita rahaa verkkosivustolta.

Sinun ei tarvitse tuoda suuria dollareita voittaaksesi rahalla! En tiedä sinusta, mutta haluaisin mieluummin pysyä kuljettajan istuimella. Päivä 26. päiväni syntymäpäiväni jälkeen päätin, että on aika kasvaa ja ostaa oma paikkani. Aloita mahdollisuusrahaston rakentaminen avaamalla korkean koron säästötili ja aloittamalla sen lisääminen. Vaikka tämä salkun kasvu on melko todennäköisesti kestämätöntä pitkällä aikavälillä, myös viimeiset 2 vuotta ovat olleet vahvoja, joten sijoituksiani jatkavat kasvuaan ja olen perustana varhaiseläkkeelle siirtymiselleni - missä en usko, että voin elää 4%: n salkku vuosittain koko elämäni. Monta kertaa päästämme tavoitteiden asettamiseen vaunuun vain myöhemmin ymmärtääksemme, että sitä ei ole tarkoitettu meille.

Millionaire-ajattelutapa - 5 Ominaisuutta Kaikille Miljonääreille

Yhdeksän kuukautta myöhemmin minulla oli 120 000 dollaria. Jotta voit tulla miljonääriksi, sinun on annettava aika ja yhdistelmäkasvu toimia. Monet ihmiset rinnastavat miljonääriksi olemisen rikkaana. Luottajani ja minä olemme lunastaneet useita 50–100 dollaria Starbucksin (ja Amazonin) lahjakortteja, jotka auttoivat meitä säästämään rahaa! Valitettavasti kyselyn pessimistien synkkä näkymä on lähempänä todellisuutta kuin näkymä optimistien ruusunvärisistä laseista. Pidä silmällä palkinto - miljoonan dollarin merkki.

Pieni prosenttiosuus olisi pidettävä korkosijoituksissa, kuten joukkovelkakirjoissa ja talletustodistuksissa. Minulla on ollut paljon menestyksiä, mutta epäonnistumisia oli todennäköisesti neljä kertaa enemmän. Jos aloitat varojen sijoittamisen syrjään riittävän aikaisin, miljoonan dollarin hankkiminen on todella helpompaa kuin luulisi. Ja mitä kauemmin odotat aloittamista, sitä vaikeampi on saavuttaa. Lisäksi monet miljonäärit osaavat nauttia elämästä.

5 Vinkkiä Miljoonan Dollarin Säästöön Nopeasti

Ja mikäli olet, että voit lopettaa säästämisen alkaen 55-vuotiaana! Vaikka tämän kirjoituksen nykyinen osakekurssi on 29 dollaria. Olet loistavassa seurassa.

Kun halusin ostaa jotain, jota minulla ei ollut varaa, hän oli ensimmäinen henkilö, joka käski minut laittamaan lompakkoni. Rakastan Ramitin opasta korotuksen saamiseksi ja palkan korottamiseksi. Pyytävätkö he pelastamista, kun vaikeat ajat ovat? Vältä autoa ja ajattele huolellisesti ennen roiskumista isojen lippujen esineille, jos et todella tarvitse niitä. Kiinteistöt ovat perinteisesti olleet tärkein tapa, jolla ihmiset ovat käyttäneet vipuvaikutusta rikastuakseen lyhyemmillä ajanjaksoilla. Kysy jokaiselta asiamieheltä, joka myi taloja 1980-luvulla, kun primekorot olivat keskimäärin yli 11%. Jos olet pelin edellä, nämä tiedot vahvistavat, että olet oikealla tiellä.

TLDR: Yhteenveto siitä, kuinka tulla miljonääriksi 30-vuotiaana (tai missä tahansa ikäisessä)

Ajattele legendaarista sijoittajaa Warren Buffettia, joka nuorena sijoitti ja aloitti useita yrityksiä ja kohtasi lopulta useita epäonnistumisia. Parhaat bitcoin-kaivossivustot palvelin parhaalla hinnalla | pilvi, mikä helvetti se on? Kuten voitte kuvitella, hän ei ollut siitä ollenkaan iloinen. Päivän ihme on inspiroinut andrew. Lisäksi 79 prosentilla miljonääreistä on ainakin yksi tili välitysyrityksessä, mutta suurin osa heistä tekee omat sijoituspäätöksensä.

Mutta vaikka et voi tietää onnistuuko onni, voit varmasti asettaa itsesi hyödyntämään onnea, jos se tapahtuu, tai jos ei, investointisi kasvavat jatkuvasti pitkällä aikavälillä. Tutustu Money Help Center -laskuriin, joka voi auttaa sinua budjetoimaan ja auttaa sinua löytämään tapoja säästää rahaa, jotta voit laittaa sen kohti tavoitettasi. Se on myytti, että palkkasi koko määrää taloudellisen hyvinvointisi ja varallisuutesi. Rahalla voidaan edistää huomattavasti kustannusten kattamista, mutta merkittävän osan on saatava omista säästöistä. Vuodeksi 2019 voit lisätä ylimääräisen 6 000 dollarin 401 (k) -arvoosi (nostamalla vuotuisen kokonaismäärärajasi 24 500 dollariin) ja ylimääräisen 1 000 dollarin perinteiselle tai Roth IRA: lle (nostamalla vuotuisen rajan 6500 dollariin). Tämä tarkoittaa keskimääräisen matkapuhelinlaskun plus keskimääräisen kaapeli-TV-laskun kokonaismäärää. Säästäminen eläkkeelle on yksi suurimmista koskaan tekemistäsi investoinneista, eikä se ole halpaa.

Toimi - Mikään ei tapahdu, kun ensin ryhdytään toimenpiteisiin. Derek seuraa monia strategioita, joita olemme käsittäneet yllä. Eläkkeiden hyödyt varallisuuden kasvattamisessa ovat yhtä suuret kuin indeksiseurantainvestoinneilla. Saatat ajatella, että kun tilisi siirtyy seitsemään numeroon, ilotulitus valaisee taivaan, konfeti putoaa ja samppanja alkaa virtata. Sijoitukset ovat toinen tarina. Ensimmäinen askel on saada kiinteät kulut mahdollisimman pieniksi.

 • Se voi myös olla fiksu tapa etsiä resursseja ja hakkereita, jotka voivat tehdä valtavia muutoksia säästöihisi.
 • Se on lähtökohta - ja siihen ei sisälly yhtään hakuasi, jota yrityksesi tarjoaa.

Lisätietoja Henkilökohtaisen Rahoituksen Hallinnasta

Sen oletetaan myös olevan 12%: n vuotuinen tuotto. Joten aloita niin pian kuin mahdollista! Jos mielestäsi on tullut miljonääri, sinulla on hyödyllinen kaavio, joka paljastaa, mitä sinne tarvitaan! Pelkäsin lisäksi toista markkinoiden romahtamista, joka ei vain vähentäisi sijoituksiani, vaan myös bonukseni ja mahdollisesti työtäni. Lisäksi aion olettaa 9%: n keskimääräisen vuotuisen tuoton rahalle. Passiivinen sijoittaminen on silloin, kun sinun ei tarvitse suorittaa sijoitusta aktiivisesti - ansaitset enemmän rahaa, vaikka nukutkin (kuten osakemarkkinat tai kiinteistöt). Toisaalta, monet ihmiset, jotka todella rakastavat kotitekoista kahvia ja mieluummin tekevät omia tämän mahtava kahvinkeitin - meillä kaikilla on erilaiset prioriteetit ja mieltymykset!

Mitä tarvitaan olla miljonääri? Mikä keskimääräinen vuotuinen tuotto on tyypillistä kiinteistöalan pitkäaikaiselle sijoitukselle? Hän tarvitsee kyseisen tietoisuuden ottaakseen vastaan ​​monia vaadittavia uhrauksia. Tämä voi olla mitä tahansa freelance-töistä kotitekoisten tuotteiden myyntiin Etsyllä. Vuosia sitten jaoimme kaavion Clarkista. 89, arvon nousu 275%. Teetkö koskaan toivelistat muutamaa viikkoa ennen syntymäpäivääsi, jotta muut tietävät, millaisia ​​asioita haluat?

Onko Tulossa Rikkaiksi Todella Niin Yksinkertaista?

Aloita 50 000 dollarilla, tuplaa se neljä kertaa ja sinulla on miljoona. Useimmat ihmiset olettavat, että kun sinusta tulee CFP®, ansaitset automaattisesti enemmän rahaa. Mies etsii kolme päivää ja ajaa 90 mailia tieltä saadakseen muutaman taaran öljynvaihtoon tai uuteen moottorisahaan. Älä pelkää epäonnistua, ja kun teet niin, älä anna epäonnistumiesi sanella tulevaisuuttasi. Siinä todetaan, että monien tapahtumien tapauksessa noin 80 prosenttia tuloksista tulee 20 prosenttia työstä. Mutta tässä on ehdotukseni niille, jotka haluavat kerätä varallisuutta nopeasti. Opiskellessani yliopistossa annoin joitain huonoista taloudellisista neuvoista, joita olin saanut valumaan henkilökohtaiseen elämääni.

Luo Pitkäaikainen Vauraus

Neljäs periaate, jonka avulla sain tulla miljonääreksi, on luultavasti tärkein. Olipa vastaus mikä tahansa, asia on, että et voi luottaa kotiisi tarjoamaan tulevaisuuttasi; tarvitset muita varoja, ja ne tulevat todennäköisesti säästöistä (ellet voittaa arpajaisia). Sinun on jatkettava sijoittamista. Toivottavasti olet alkanut nähdä kuinka lumipallo toimii. Jos olet lukenut viestejäni siitä, kuinka säästää eläkkeelle ja miten sijoittaa oikein tulevaisuudellesi, varallisuuden kertymisen takana ei ole mitään taikuutta. On vaikeaa saavuttaa amerikkalainen unelma olla miljonääri. Ja vaikka kesannointi 420 dollaria tai 605 dollaria kuukaudessa voi olla toteutettavissa, jopa keskipalkana, 2 035 dollarin varaaminen sivuun ei ole helppoa.

CNBC: n raportin mukaan (kuva alla) kukaan, edes hänen perheensä, ei tiennyt kuinka paljon varallisuutta hän rakensi kuolemaansa asti. Tämä viesti voi sisältää tytäryhtiölinkkejä. Kuinka paljon sijoituksesi yhdistävät vuosittain. 6 miljoonaa, kun oletetaan 10%: n tuotto. Lisätietoja sijoittamisesta löytääksesi parhaat tapaa sijoittaa. Myy käytettyjä dvd-levyjäsi, kokeile sovelluksia, kilpaile tarjouksista, ota kyselyjä ja tee muita helppoja tehtäviä, ja Gift Hunter Club maksaa sinulle. Säästäminen eläkkeelle ei ole koskaan helppoa, mutta se voi olla hiukan helpompaa, jos aloitat aikaisin ja suunnittelet eteenpäin.

 • ”” Mutta heillä ei ollut luottokortteja, kaikkialla olevia pankkiautomaatteja ja jatkuvia myynninedistämisviestejä, jotka kertoivat heille, että heillä oli oltava tämä tai toinen ollakseen onnellinen, seksikäs, kunnioitettu tai suosittu.
 • Se on päinvastainen kuin sinun täytyy tehdä, jos aiot rakentaa pesimunasi ja metsästäjäsi tulevaisuutta varten.
 • Mutta se vie ainakin vuosikymmenen, ja siksi sinun on oltava kärsivällinen.
 • Voit asettaa automaattiset palkkavähennykset 401 (k): lle tai IRA: llesi, jotta säästöt vähennetään automaattisesti.
 • Sinun on hyödynnettävä yrityksesi suunnitelmaa, jos sellainen on saatavilla.

Mikä Estää Sinua Saamasta Miljoonia?

Tässä on joitain helppoja vaihtoehtoja, joihin voit sijoittaa rahasi: Tilin ansiot eivät pelkästään lisää verosaamista, vaan yksinkertainen 6%: n osuus voi auttaa vähentämään verolaskuasi, jos maksut suoritetaan ennen veroja, koska veroja edeltävät maksut jätetään bruttotuloihisi tuloverotuksessa. Joen (yksin, ikä 33) vuotuinen bruttotulo on 50 000 dollaria, ja hänen työnantajallaan on 401 (k) -suunnitelma, ja hän maksaa maksut enintään 5% Joen palkasta. Pitkällä aikavälillä tämä voi muodostaa suurimman osan säästöistä. Tässä artikkelissa tutkitaan tapoja asettaa taloudelliset tavoitteet ja saavuttaa ne sitten helposti.

Tässä on vaiheet, joita noudatin saavuttaakseni emotionaalisen vaurauden:

Ikä 40

Yrittäjien avustajien mielipiteet ovat heidän omat. Ainoa tapa tehdä tämä on vähentää elinkustannuksia dramaattisesti. Lisäksi harkitse käteisen säästöä suuriin ostoksiin. Saatat huomata, että joskus sinulla on muutama kid säästää, varsinkin kun lainat tulevat. Se hidastaa sinua hiukan, mutta se on välttämätön ensimmäinen askel.

Kysy itseltäsi, oletko todella onnellinen vai yritätkö vain seurata sosiaalista mediaa ja ikätovereitasi? YKSINKERTAINEN IRA on veroedullinen eläkesuunnitelma, jonka tietyt pienet työnantajat (mukaan lukien itsenäiset ammatinharjoittajat) voivat perustaa itsensä ja työntekijöidensä eduksi. Bitcoins wealth club -katsaus, funhaus 3, katsomassa suoraa. Millionaires harjoittavat tahallisuutta. Kaiken kaikkiaan ei ollut väliä kuinka paljon sain palkkaa, koska en vain ollut onnellinen.

Ajattele sen tekevän ajon mukavammaksi ja vähemmän aikaa vieväksi. Monella tavalla olet jo rikas. Maksat sitten Roth IRA: n 7000 dollarilla. Peruuttaminen binaariasemissa, jos nostat enemmän kuin alkuperäinen talletussumma, voit nostaa sen pankkisiirrolla. Tämä on erittäin pitkä viesti, joka antaa sinulle mahdollisimman paljon tietoa!

Otetaan nyt iso askel eteenpäin ja tarkastellaan säästöasteiden vaikutusta vuosiin miljoonaan miljoonaan dollariin verojen jälkeisellä 200 000 dollarin tulotason tasolla.

Millionaire Laskin Ehdot ja määritelmät

Tein aikaisemmin paljon taloudellisia virheitä, ja olen täällä jakaakseni kanssanne joitain oivalluksia, jotta voit rakentaa varallisuutta ja tulla miljonääreksi voittamatta arpajaisia ​​tai luottaen perintöön. Jos haluat parantaa taloudellista elämääsi, sinun on hankittava ”taistelukaveri” - ystävä tai seuralainen, joka taistelee hyvää taistelua aivan kanssasi. Osakeluokitukset ja tutkimus, hinta liikkuu nopeasti, usein useita prosenttiyksiköitä päivässä, ja se voi hypätä useita senttejä tai enemmän sekunnissa. Keskimääräinen henkilö kuluttaa ylöspäin 738 000 dollaria eläkkeelle, mutta elämäntyyliisi ja menoihisi riippuen saatat tarvita vähintään miljoona dollaria voidaksesi jäädä eläkkeelle mukavasti.

Kova työ ei tarkoita sitä, ettet voi pelata kovaa ja matkustaa. Pysyimme positiivisina ja meillä oli avoin mieli, joka oli täynnä “runsautta” ja “mahdollisuuksia”. Markkinoiden lyöminen, petokset ja huijaukset [muokkaa], voit ostaa ja myydä osakkeita aivan kuten normaalilla välitystilillä. Loppujen lopuksi ei ole koskaan liian aikaista hyväksyä hyviä rahatapoja.

Sanasto

Ihmiset ajattelevat, että kaikki mitä tarvitaan, on hyvä työ saada tunnustusta, palkkaa ja ylennystä. 25 - 4 dollaria tunnissa. Tämä saattaa vain riittää eläkkeellesi 60 miljoonalla 1 000 000 dollarilla.

Sijoita Mahdollisimman Paljon Tuloja

Ensi vuonna ja sen jälkeen joka vuosi sinulle maksetaan 5 dollaria korkoa 100 dollarin pääomalle. Tosiaan, tarvitsen tuloja perheeni tukemiseen. Saa vauvan tänään, ja sinä olet miljoonas, kun hän opiskelee.