Kuinka Paljon Rahaa Voin Ansaita Maksettujen Kyselyjen Ottamisesta?

Todellinen suosikki, MySurvey on suosittu paneeli, jonka avulla jäsenet voivat osallistua rahoitustutkimuksiin, jotka kattavat aiheita, kuten media, matkailu ja tuotteet, kuten elektroniikka. MySoapBox - yleensä (0 dollaria. )Monet näistä tarjouksista ovat erittäin ajankohtaisia, ja niiden voimassaolo päättyy muutamassa päivässä, ja tämän kaltaisen palvelun ylläpitäminen kestää sitä. Voit suorittaa kyselyitä verkkosivustolla tai heidän mobiilisovelluksensa kautta. Tämän jälkeen he allokoivat tietyn määrän rahaa tietojen hankkimiseksi antamalla jäsenkyselyilleen vastineeksi pienen maksun. Mitä enemmän tietoja täytät, sitä paremmat ovat mahdollisuutesi saada vastaukset tutkimuksiin. Ehdotan kirjautua vähintään yhteen GPT-sivustoon (Swagbucks on yksi suosikeistani) tavallisten kyselypaneelien lisäksi maksimoidaksesi ansiosi. Tämä tarkoittaa, että voit odottaa kaikenlaisia ​​kysymyksiä tutkimuksissa.

• Rahat ulos PayPalin kautta saavuttaessasi 10 dollarin kynnyksen! Mitä enemmän kyselyjä ja online-tehtäviä suoritat, sitä enemmän ansaitset rahaa ajan myötä. Vastaus on kuitenkin aina erilainen. Jos saat seulonnan tutkimuksesta (eli sinua lopetetaan, ennen kuin pystyt suorittamaan sen), on joitain tutkimusyrityksiä, jotka myöntävät sinulle edelleen hylkäyspisteitä. Sivustolla on myös matala vähimmäismaksuraja, jonka avulla voit nostaa rahaa pienemmällä määrällä pisteitä. Seurauksena on, että he ansaitsevat rahaa jokaisesta verkkosivustonsa kautta kirjautuvasta henkilöstä, jättäen rekrytoijilleen/uhreilleen markkinoijien puhelujen päänsärkyä ja postilaatikon täynnä roskapostia. 50 ja 5 dollaria, vaikka olen kuullut joistakin tutkimuksista, jotka maksavat jopa 200 dollaria (nämä ovat harvinaisia).

Rekisteröidy MindMoveriin »iPoll Mobile -yhteensopivuus ja useat maksumahdollisuudet.

Ilmoittautuminen on ilmaista ja jos vietät tunteja surffailla verkossa, saatat yhtä hyvin maksaa siitä. Toiset viettävät vain muutaman minuutin kuukaudessa ottaen heidät. Yritykset pitävät kyselyjen tietoja erittäin arvokkaina. Anna heille jonkin aikaa nähdä, antavatko he sinulle hyvän tuloksen ajastasi.

Rakastamme Swagbucksia, ja kuulemme myös lukijoidemme positiivisia arvosteluja heistä. 00 asuntoa kyselyn valmistuttua. Jokainen piste on yhtä senttiä, joten ansaitset 1 dollaria.

Kun olet saavuttanut tämän kynnyksen, sinulle lähetetään sekki 50 puntaa. Voit ansaita Station Dollareja monien eri tehtävien (ei vain online-kyselyjen) avulla. Profiilisi voi johtaa erilaisiin tuloksiin kuin omamme. Jos et saa paljon kutsuja, varmista, että profiilisi on täydellinen. Yksi helpoimmista tavoista ansaita ylimääräistä rahaa joka kuukausi on liittyä maksettuihin tutkimussivustoihin. Selvyyden vuoksi nämä ovat lukijoita, joihin luotan ja jotka olen tuntenut jo jonkin aikaa. Temppu on pysyä näiden vaikeiden, mutta erittäin kannattavien kyselytarjousten päällä - liittyä Survey Clubiin. Kuinka voin lisätä tarjottujen kyselyjen määrää?

Opinnot voivat myös olla todella mielenkiintoisia!

Ilmoitetut Tulot

Liity vähintään 5/10/20 maksettuihin verkkotutkimussivustoihin, jotta sinulla olisi parhaat mahdollisuudet ansaita eniten rahaa! Sitä kutsutaan "lähetysmarkkinoinniksi" ja se on hieno tapa parantaa kyselysi tuloja. Rakastan, kun sivusto korostaa hyväntekeväisyyslahjoitusten merkitystä, ja niiden avulla lahjoittaminen on erittäin helppoa. Tähän voi liittyä ilmaiseksi.

Koska saat kyselyjä vain sopivista väestöryhmistä, voit lisätä kyselypyyntöjen määrää kirjautumalla johonkin näistä vaihtoehdoista alla. Kun ostosmatka on valmis, skannaat esineiden viivakoodit ja ilmoitat niistä, hinta mukaan lukien. Toisilla ei ole sisäisiä resursseja palautteen saamiseksi asiakkailtaan tai kohdemarkkinoilta, mikä tarkoittaa, että heidän on palkattava tutkimusyritykset tekemään se heidän puolestaan. Noin 20 minuutin kuluttua vastaanottokysely päättyi armollisesti. Vaikka monien Internetin asioiden tavoin verkkokyselyjen maailma on shystereissä, on ansaita rahaa tutkimuksilla.

Yksi suurimmista (ja parhaiten maksaa) tutkimukseen perustuvista markkinatutkimusyrityksistä ympäri maailmaa, joka toimii luotettavien tuotemerkkien ja tutkimusyritysten kanssa. PayPal-maksut, Amazon ja pääkadun tositteet. Aika on rahaa verkkokyselyjen avulla. Päivän aikana on paljon kuollutta aikaa. Tuotetestaus voi olla hauska tapa ansaita ylimääräistä rahaa ja saada myös mahdollisuus kokeilla jotain uutta suurelle yleisölle. Älä soita heille, he soittavat sinulle. Näiden seurojen ainoa tarkoitus on seurata korkeimmin maksettavia tutkimuksia sinulle heti, kun ne ovat saatavilla, ja varoittaa heitä. Maksutapa, houkutteleva verkkosivusto on erittäin helppokäyttöinen ja helppo selata, ja se tarjoaa alan parhaita ja arvostetuimpia kauppapaikkoja. Tässä on luettelo joistakin suosikkitutkimussivustoistani.

  • Maksetut verkkokyselyt ovat täysin yleisiä - satoja sivustoja on maksettuja.
  • Toisin kuin henkilökohtaiset fokusryhmät, 20/20 Paneelien verkkotutkimus antaa sinulle mahdollisuuden osallistua milloin haluat, eikä määrättyyn aikaan.
  • Jos pidät hiljaisesta ajasta yöllä, se on myös hieno aika ansaita ylimääräistä rahaa online-haun kautta tai suorittaa muutama verkkotutkimus rentoutuessasi.
  • Käsittelen yllä olevia vaiheita yksityiskohtaisemmin alla.
  • Tällainen arvaamaton tarkoittaa, että tämä ei ole sivutoimisto, johon voit luottaa.

Pistejärjestelmä

10/10 - Ne tekevät käyttöjärjestelmästään todella kaikkien saatavilla, käyttämällä sovelluksia sekä Androidille että IOS: lle. Maksamalla tavallisilla menetelmillä, Crowdology tekee PayPalin ja myös tositteita. Vaikka mieletön sivutoimisto kuulostaa houkuttelevalta, ne usein eivät yksinkertaisesti pannu ulos ja ovat megahukkaa. Tuki- ja vastustuskaupan strategia, tässä mielessä voit sanoa, että kauppiaat auttavat luomaan markkinahintojen malleja. Jotkut yritykset lähettävät sinulle mielipiteesi vastineeksi tuotteita lemmikkisi tai saatat saada ruokaa tai kauneustuotteita. Vaikka en ole aina pätevä heidän suorittamiinsa online-maksettuihin kyselyihin, joita Australia tarjoaa, palkka on suuri! Tämä sivusto on pienempi kyselyjen kerääjä, mutta se erottuu. Saatat joutua suojaamaan. Nyt he ovat jakautuneet kahteen verkkosivustoon, toiseen arvostelujen kirjoittamiseen ja toisen tutkimuksiin.

Tässä on viisi suosituinta rahan ansaitsemista tutkimussivustoamme, jota seuraa täydellinen opas 23 parhaan ilmaisen kyselysivuston joukossa. CashCrate on loistava sivustopariliitos perinteisiä tutkimuksia ja erilaisia ​​ainutlaatuisia tarjouksia, joiden avulla voit ansaita rahaa verkossa. Aikasi on liian arvokas, ja ansaitset, että sinulle maksetaan siitä hyvin.

Miksi Vindale Research?

Välittäjäsivustot tekevät tämän ansaitakseen siirtomaksuja, kaksinkertaisesti upottamalla taskuosi pelkät kaksoiskappaleet. Jopa pari sataa taalaa voi olla suuri ero kuukausibudjettisi suhteen. Aloita Toluna tai Swagbucks nyt! Ja koska useimmat tutkimukset antavat 100–200 pistettä, kynnyksen saavuttaminen ja palkan maksaminen ei vie kauan. Ne tarjoavat tietoja tutkijoille ja tutkijoille monissa parhaissa yliopistoissa ja yrityksissä. Ensimmäinen oli violetti profiili. Ipsos i-Say on online-kysely, joka palkitsee yli 3 miljoonan jäsenen yhteisön. Kestää 5 minuuttia ja olet sitten matkalla.

Maksetut tutkimukset vievät liian paljon aikaa. Olin hyvin hämmentynyt. Lue lisää kuinka ansaita Prolificilla.

Voit lopulta maksaa, mutta se vie ikuisesti, eikä sitä kannata katsoa! Olen kyllästynyt, kun he kysyivät henkilökohtaisia ​​kysymyksiä terveyshistoriastani, ikään kuin täyttäisin lomakkeita lääkärin käyntiin. Vuonna 2019 he liittyivät digitaaliaikaan, ja nyt he ovat yksi parhaista tutkimuksen sivustoista ympäri. Toinen ja todennäköisesti tärkein vaihe on olla rehellinen.

Kuinka Paljon Voit Tehdä

Suurin osa pisteiden palkinnoista ei ollut rahaa, mutta Starbucks-tositteita ja ilmoituksia neljännesvuosittain järjestettävään arvontaan, jossa sinulla oli mahdollisuus voittaa 1500 puntaa [2300 dollaria] tai jotain muuta. Tutustu suosituimpiin vinkkeihini online-kyselyjen tekemisessä. Ukrainan tapaus donald trumpin hullun kiristävän itsepuolustuksen tarkoitus, jos olet tehnyt tavoitteestasi, sitä nopeammin aloitat sijoittamisen, sitä vähemmän rahaa joudut sijoittamaan kuukausittain, ja mitä nopeammin tulet miljoona dollaria. ”Sano AINA EI. Löydät koko paneeli -katsauksen täältä. Yritin vielä useita kertoja ennen luopumista. Suurimmalle osalle jäsenten ansaintapienon ansaitseminen vie vähintään viittä kuukautta. Yksi suosituimmista sivustoista, ja perustellusti niin, Swagbucks tarjoaa perinteisiä tutkimuksia sekä joukon muita tapoja ansaita rahaa.

Silti paljon rahalla voi olla vakava ero kassavirtaasi, varsinkin jos se tapahtuu joka kuukausi tai melkein joka kuukausi. Jos sinulla ei ole linkkiä kätevässä, voit siirtyä suoraan sinne napsauttamalla tätä. He lähettävät verkkokyselyjä jäsenille, joiden profiilit vastaavat laajoja väestötietoja ja vaatimuksia. Saat 500 bonuspistettä vain ilmoittautumisesta. Mikä on osakejako? Kaupankäyntisuunnitelma on samanlainen kuin liiketoimintasuunnitelman kirjoittaminen yrittäjyyteen. Toisaalta, jos saldo on 2 000 pistettä ja haluat ottaa vain 1 000 pistettä, se on sallittua. Teetkö online-tutkimuksia? Tarjoa tehdä sinusta rikas. Voit ansaita palkitsemispisteitä tekemällä tutkimuksia, testaamalla tuotteita, kirjoittamalla mielipiteitä, osallistumalla kyselyihin ja lähettämällä kavereitasi.

En todellakaan ole nunna, munkki tai itsenäinen viljelijä, mutta en ole myöskään monikansallisen yrityksen toimitusjohtaja. LegerWeb on yksi Kanadan suosituimmista tutkimuspaneeleista ja se on maksanut jäsenille palkkioita yli 18 miljoonaa dollaria. Varmista, että olet valmis myös profiilissasi. Valitettavasti en koskaan saanut selville. Joskus markkinatutkimus tehdään toimistossa, toisinaan se voidaan tehdä verkossa tai kotoa. Pinecone on yksinoikeudella tutkimus- ja tuotetestausyritys, joka kutsuu tällä hetkellä vain. Et koskaan löydä laillista, konkreettista numeroa tutkimuksen suorittajan palkalle. Tärkeintä on, että voit käyttää tutkimuksia ansaita rahaa, kun et muuten tee mitään.

Saapuneet Dollarit

Voit ansaita rahaa myös ohjaamalla muita sivustoon. Ostatko kylpytuotteita perheellesi? Yrityksellä on oma mobiilisovellus. Eteenpäin melkein 10 vuotta. Onneksi niin kauan kuin kirjaudut luotettavien yritysten kanssa, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että ne myyvät henkilökohtaisia ​​tietojasi. Voi olla vaikeaa seurata, kuinka paljon ansaitset. Yksi syy siihen, että Pinecone Research on yksi parhaista tutkimussivustoista, johtuu siitä, että tämä maksaa käteismaksun kyselyjen suorittamisesta. On jopa aikoja, jolloin sinulle annetaan ilmaiskupuja, jotka voidaan lisätä kokonaissummaan.

Voit myöntää Survey Junkielle ikuisen, peruuttamattoman, rajoittamattoman, siirrettävän, edelleenlisensoitavan, maailmanlaajuisen, ilmaisen, oikeuden ja lisenssin muokata, kopioida, lähettää, julkaista, näyttää, luoda johdannaisia ​​teoksia, jäljentää, muokata, levittää ja muuten käyttää, muokata tai jaella käyttäjän sisältöä millään tavalla, ilman korvausta tai ilmoitusta. Useimmat kyselypaneelit eivät väitä antavan sinulle kokopäiväisiä tuloja. Esimerkiksi Bed Bath & Beyond ei todellakaan välitä siitä, millaisia ​​kynttilöitä 23-vuotias kaveri suosii - joten he eivät aio maksaa saadakseen mielipiteensä. Joskus kyselykutsu linkit ohjaa sinut muihin kyselyyrityksiin sen sijaan, että pitäisit asioita talossa, jotka voivat tuntua vähän roskapostilta. Suosittelen todella, että aloitat valitsemalla vain yhden tai kaksi sivustoa, joista pidät ulkoasusta, ja saat niistä tuntuman. Voi, ja ajattelin todellakin, että kourallinen tekemistäni tutkimuksista oli hauskaa. Päivän aikana suorittamasi kyselyiden määrä vaikuttaa myös siihen, kuinka paljon voit tehdä.

Voit kuitenkin ottaa myös Survey Junkie -kyselyn, joka kestää 30 minuuttia ja joka maksaa vain 60 pistettä (0 dollaria. )Sivusto käyttää erilaisia ​​kieliä, ja sillä on noin kolme miljoonaa jäsentä, jotka vilkaisevat kyselyjä ja kyselyjä. YouGov on yksi mielenkiintoisimmista sivustoista, johon liittyä, heidän suorittamiensa tutkimusten takia. Näitä tutkimuksia yleensä hoitavat markkinointi- tai tutkimusyritykset, jotka etsivät kuluttajien näkökulmia, ja sinulta voidaan kysyä kysymyksiä, jotka kattavat melkein kaiken auringon alla. Kun saat karsinnon, heidän palkkansa on suuri! Toivon, että olisi mahdollista sanoa: “Ei, mutta verrattuna tähän kyselyyn, kaikki olisi rauhoittavaa. Saatat myös saada mahdollisuuden testata erityyppisiä tuotteita.

Älä anna itsesi hukkua!

Laita Cash takaisin lompakkoosi!

Linkilläni saat myös ilmaisen 10 dollarin bonuksen, mikäli aktivoit 10 dollarin bonuksen ja käytät Swagbucksia saadaksesi takaisin rahaa online-ostoksilla 90 päivän kuluessa liittymisestä. Sinun tulisi myös tarkistaa sähköpostisi säännöllisesti, koska jotkut kyselyt ovat avoinna vain yhden päivän (joskus vähemmän). Kun tein tutkimusta ja sain tietää, että heidän keskimääräinen työnsä maksaa noin 30 senttiä ja kestää 3 minuuttia, luopuiin.

Voit valita, suorittaako kyselyjä, ansaita rahaa takaisin, pelata pelejä, lukea sähköpostia tai etsiä verkosta rahaa vastaan. Toisaalta, voit kääntää pisteitäsi myös elokuville, kirjoille ja kotitavaroille, jotka tilataan suoraan Harris Pollin verkkosivustolta. Jos teet niin, voit jatkaa kyselyn tekemistä (ja saada palkkion).